Találatok a következő kifejezésre: Most vagyok az (6226 db)

Adott egy kábel internet, Thomson modem, egy TP-LINK router + 2db PC mindkettőn XP. Eddig tökéletesen működött a net mindkét gépen. Most vagy az egyik, vagy a másik gépen van csak net. Hogyan tudom visszavarázsolni a netet mindkét gépre?

Teljesen amat?r vagyok. Óvodás szinten kérek segítséget.

Legjobb válasz: " Teljesen amatõr vagyok. " Akkor ezt te nem tudod magad megoldani,felejtõs a dolog, -és most nem megsértõdni-de egy teljesen amatõr ,jobb ha nem is kezd beleturkálni a routerbe,ugyanis így ebbõl semmi jó nem sülhet ki.

" Teljesen amatõr vagyok. " Akkor ezt te nem tudod magad megoldani, felejtõs a dolog, -és most nem megsértõdni-de egy teljesen amatõr , jobb ha nem is kezd beleturkálni a routerbe, ugyanis így ebbõl semmi jó nem sülhet ki.
Konfiguráld újra a routert! Ez a leírás talán segít: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=13299 Óvodás szintjén senki se tudja neked elmondani, ha ez alapján nem megy, hívj inkább szakértõt.
A kérdező hozzászólása: Routerbõl van egy tartalék. Kicseréltem és mindkettõvel ugyanaz a probléma. Elsõ PC + második PC bedugva a routerba csak a 1PC-n van net. A másiknál kiírja, hogy nincs hálózati kapcsolat, vagy korlátozott. (vagy valami ilyesmi szöveget) Vezetékcsere, 2PC újraindít és van net. 1PC újra bedug ott már, nincs net, hiába az újraindítás.
Bocs, nem akarlak lámának nézni, de ugye konfigurálod is azokat routereket, a Webes felületükön keresztül -ahogy kell-, és nem csak ide-oda dugdosod a vezetékeket?! És ha igen, milyen beállításokat használsz a routeren?
A kérdező hozzászólása: "ugye konfigurálod is azokat routereket?" Nem, de miután nem is tudom hogyan kell, szólok hozzáértõ szakembernek. Köszi a segítséget.
Emlékeztetlek, hogy linkeltem egy jó kis leírást a TP-Link routerek konfigurálásáról. Szerintem egy misét megérne, mielõtt vagy 5 ropitól megszabadítanád magad...
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van, de a szomszéd srác megcsinálja ingyen, õ programozó, de csak a 7végén lesz itthon.
Ha mindig másra hagyatkozol, akkor sosem fogod megtanulni...

Ha volt már vetélésem (spontán és missed is) és most megint terhes vagyok, várjam meg a 6. hetet vagy menjek rögtön orvoshoz? Most vagyok az 5. héten.

Legjobb válasz: Szia! Mindenképp menj el amint tudsz dokihoz! Nekem is volt egy spontán vetélésem tavaly, úgyhogy mikor utána megint terhes lettem, egybõl elmentem 5 hetesen a dokihoz õ pedig írt is fel utrogestant. Nem is volt eddig semmi baj. 20 hetes kismami

Szia! Mindenképp menj el amint tudsz dokihoz! Nekem is volt egy spontán vetélésem tavaly, úgyhogy mikor utána megint terhes lettem, egybõl elmentem 5 hetesen a dokihoz õ pedig írt is fel utrogestant. Nem is volt eddig semmi baj. 20 hetes kismami
Szia! Nekem is volt vetélésem és, ha megint terhes lennék, egybõl elmennék az orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Nekem sincs semmi "rossz" tünetem, így én is azon filózom, hogy a 6. hétig tuti várok. Az még egy hét. Addig pozitívan gondolkodom és TUDOM, hogy minden rendben lesz. :) ))
ja és irj, hogy mi lett! elõzõ voltam!
Menj dokihoz, én is igy gondolkodtam egy vetélés után. De remélem, hogy jó dokid van és ha nincs egybõl szivhang, akkor nem rémiszt halálra, vagy nem küldd el már egybõl operáltatni, hanem vár, ahogyan azt kell. Ebbõl a szempontból én megfogadtam, hogy a következõ terhességemmel, csak 8 hét körül megyek, mert addig csak az én pozitiv energiám vesznek körül. Engem a doki 7 hetesen megijesztett, hogy nincs szivhang és szétidegeskedtem magam és már rámvetette a keresztet. De nekem ezúttal nem volt vérzésem, és éreztem hogy nagyon terhes vagyok, minden létezõ jel arra mutatott. És most 11. hetes boldog kismami vagyok és a szivhang a 8 hét végén jelent meg, csak lassan fejlõdött a kicsi. Sok szerencsét, és nem adni fel!
Nekem a két missed ab után mondta az orvos hogy rögtön menjek ha pozitív a teszt, írt fel duphastont, de csak késõbb csinált uhát, olyan hat hetesen.Szerintem menj, és valszínû ír fel neked is gyógyszert.Sok sikert.
Szia! Szerintem menj a lehetõ leghamarabb orvoshoz, fõleg, mivel már sajnos volt vetélésed, így az orvos is ennek megfelelõen fog majd kezelni téged, szerintem.
szia! Természetesen ez szubjektív vélemény. Nyugodtan menj el nõdokihoz , és õ majd tudni fogja, mi a következõ lépés. A kézi vizsgálatot annyira nem sürgetném , mert lehet hogy ez egy kicsit "babonás" hozzáállás, de az uh-n úgyis kiderül, hogy mi a baba helyzete ; a kézi vizsgálat meg mégiscsak egy " belenyúkálás". Én úgy 8 hetesen mentem , mert így éreztem jónak, de az ab-ok miatt neked tényleg érdemesebb most már felkeresni a dokit! 1 kismami
Szia! Nekem is volt tavaly nyáron Missed AB-m.Én rögtön mentem orvoshoz mihelyst pozitívat teszteltem.Az orvosnak elmondtam, hogy aggódom és megértett, nem nézet rám szemrehányóan.Amíg nem lett az embriónak szívhangja hetente jártam UH-ra.Minden jót kívánok nektek. 25 hetes
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál, még csak petezsákot látott, azt mondta 4 hetes 3 napos vagyok (ezen meglepõdtem, mert a kalkulátorok 5+4 hetesnek tituláltak). Írt fel Duphastont és Utrigestant is, meg vitamint kell szednem és sokat pihenni. 2 hét múlva kell visszamennem. :)

Épp most vagyok az AM-es vizsga közepén, mennyia max ccm-jük és sebességük az ilyen jogsival vezethető motoroknak?

Legjobb válasz: Csatlakozom Harkonnenhez, te melegedni jártál be a tanfolyamra, vagy süket vagy, esetleg nem tudsz magyarul? Mert ha egyik sem, akkor ezt hallanod kellett...

Csatlakozom Harkonnenhez, te melegedni jártál be a tanfolyamra, vagy süket vagy, esetleg nem tudsz magyarul? Mert ha egyik sem, akkor ezt hallanod kellett...
Tök mindegy, ha azt sem tudta mire csinálja a jogsit, úgyis megbukott...
"Épp most vagyok az AM-es vizsga közepén" Tehát te a vizsga közepén írsz ide, hogy válaszoljunk a kérdésre? Ez nem a legyen ön is milliomos [email protected] #1 Nem az a baj, hogy nem tudja a vizsgán, hanem az ha átmegy!
A kérdező hozzászólása: Jó pontosítok az elsõsegély közepén vagyok máson még nem voltam, csukassatok le..

A férfiak nem merik kimondani? Most vagy az enyém sem, vagy félreértem.

Szóval kicsit bonyolult,de megpróbálom. :)

Legjobb válasz: Ne haragudj meg, de felelõtlen vagy! A gyereket normális esetben mind a két fél beleegyezésével szoktak vállalni! Minden más eset problémákat szül. Beszéljétek meg! Bár testileg érett vagy, de szerintem agyilag még nem egy gyerekhez!!

Ne haragudj meg, de felelõtlen vagy! A gyereket normális esetben mind a két fél beleegyezésével szoktak vállalni! Minden más eset problémákat szül. Beszéljétek meg! Bár testileg érett vagy, de szerintem agyilag még nem egy gyerekhez!!
Én a helyedben ezt nagyon gyorsan tisztáznám a párommal. Üljetek le, és beszéljétek meg, hogy Te mit akarsz, õ mit akar, mert így csúnya dolgok jöhetnek. Mi lesz, ha egyszer csak terhes leszel? Te akarod a babát? Vagy nem? Õ akarja? Vagy nem? Ha nem egyeznek az álláspontok, akkor mi lesz egy ilyen eshetõség kimenetele? Felnõtt nõ vagy, ne legyél felelõtlen! Gondolkozz józan ésszel! Gondolom nem a mûtõasztalon akarsz kikötni abortusz miatt...
Ez az "azt hiszem, õ azt hiszi, hogy én azt hiszem..."-dolog csak problémákat fog okozni a jövõben. Így nem lehet és nem szabad gyereket vállalni. Beszéljétek meg nyíltan, mit szeretne, ne a megérzésedre hagyatkozz... Ez szerintem nem bizalom kérdése, hogy akkor élvez beléd, amikor megengeded. Ilyenkor meg tudod neki ígérni, hogy nem maradsz terhes? Gondolom nem... Te szeretnél gyereket? Mert ha esetleg nem, inkább védekezz Te, szedj gyógyszert, és ha biztosak vagytok a dologban, bármikor abbahagyhatod!
Teljesen érhetõ vagy, nyugi. De, Én minél hamarabb tisztáznám a dolgot, mert gondolom nem szeretnél pofára esni miután teherbe estél, hogy majd akkor mondja ki a párod nyíltan, hogy Õ nem is akart igazából gyereket. Tisztázd vele nyíltan a kérdést, és ha a válasza határzott igen, akkor is elõször osszatok-szorozzatok, hogy anyagilag belefér-e, és csak utána vágjatok bele komolyan. Szerintem a koroddal nincs probléma, ha Te elég érettnek érzed magad a gyermekvállalásra, és akarod is.
ez veszélyes játék. sztem a párod nem is igazán tudja mit érez ezzel kapcsolatban, viszont a felelõsséget teljesen rádhárítja, hiszen te döntesz mikor mehet beléd és kikor nem. ez viszont nem jó. sajnos ismerek olyat akik ezt játszották, a lány terhes lett a fiú meg kiakadt h akkor most el kéne vetetni. a lány nemet mondott, a fiú végül elvette, de 2év mulva elváltak. szóval ha TE nem akarsz gyereket akkor védekezz. az nem számít h õ mit akar mert te hordod ki, te szülöd meg, és ha gáz van te maradsz egyedül a babával. neked kell dönteni, és a következményeket vállalni.
Én úgy gondolom, hogy a férfiaknak igenis nehezükre esik kimondani egyértelmûen, hogy akarnak gyereket. Szerintem így próbál jelezni neked, hogy szeretne. Õk nem merik felhozni a témát, de szerintem ha ilyen jól megvagytok, akkor üljetek le, és kérdezd meg tõle egyértelmûen, de ne túl "erõszakosan". Inkább kicsit célozgass, és ha úgy tesz, mintha nem tudná mit akarsz mondani, akkor egyértelmûen mondd. Remélem érthetõ voltam. De mindenek elõtt, Neked kell eldöntened, hogy akarsz e komolyan babát. Mert szerintem a párod jelei arra mutatnak, ezért neked kell döntened, és ha sikerült, beszéljetek róla.
Ja, és még valami.Én is voltam ugy pasival, hogy megkérdezte, beléd élvezhetek??Mondtam hogy igen, (fogalmam sincs miért mondtam, mint ahogy neked sem)aztán egy hét mulva meg mondta hogy de ne legyen baba még, jó????Mint ha az rajtam mulna!!Vagy mint ha nem lenne ugyanugy az õ felelõssége is....
jesszus, ha nem akarsz még babád, miért nem védekezel? ha meg akarsz, akkor hajrá. ha nem tudod, hogy a párod akar-e, akkor talán beszélgetni kéne. mennyi pici gyerek születik így......szegénykék
Ne legyél már ennyire gyerek könyörgöm!!!!Mi az hogy megbizik BENNED?Netán te tudsz parancsolni magadnak, hogy"héééé, most ne termékenyulj meg!??" Nincs kimondva....hát pedig jó lenne, mert ilyen helyzetekbõl szoktak olyanok kialakulni, hogy elhagy ha baba lesz, mert hisz nem volt róla szó...vagy épp te veteted el, mert nem vagy rá még felkészülve...Elõször is kérdezd meg magadtól:AKAROK GYEREKET??Ha a válasz egyértelmû igen, akkor meg kérdezd meg tõle is:AKARSZ GYEREKET??És ha bármelyik válasz NEM, vagy nemtudom, AKKOR KEZDJETEK EL VÉDEKEZNI, MERT EBBÕL ELÕBB UTÓBB BABA LESZ.
Hát az én párom ki merte mondani. Régebben beszéltünk a gyerekekrõl, és õ mindig azt mondta, hogy még nem szeretne, de majd...ellenben ezzel a "elmehetek benned" témával minduntalan bepróbálkozott, hogy most ne húzzunk gumit. Én nem hagytam, ilyenkor a szemébe néztem, és megkérdeztem, miért, mégis szeretne már gyereket? Aztán egyszer, mikor együtt voltunk, büszkén vigyorogva kijelentette, hogy akkor jöhet a baba, õ is készen áll, elpakolhatjuk a gumit. A fiunk 4 hónapos. Ez, hogy te döntöd el, benned megy-e el a párod, nem azt jelenti, hogy megbízik benned, és jöhet a baba, hanem azt, hogy rád testálja a felelõsséget, és esetleg ha terhes leszel, simán leléphessen arra hivatkozva, hogy õ nem is akarta, te mondtad, hogy élvezzen beléd. Sürgõsen beszéljétek meg a dolgokat, mert nem lesz jó vége!

Most vagyok az első gyógyszerszünetemben. Ez a 3. nap, ma megjött. Ha beveszem a szünet utàn az első szemet akkor már védett vagyok?

Most kezdtem bogyót szedni a 7. szem után 2 órával hánytam, nem pótoltam, viszont végigszedtem a levelet és nem csináltuk gumi nélkül. Mikor élvezhet belém a párom?

Legjobb válasz: Á-á-á-áááá gumi nélkül nem szabad ha hánytál! Amúgy meg már lehetne anélkül is csinálni:S Megszívtad,k..va szarul jött neked ez a hányás :D

Á-á-á-áááá gumi nélkül nem szabad ha hánytál! Amúgy meg már lehetne anélkül is csinálni:S Megszívtad, k..va szarul jött neked ez a hányás :D
Elméletileg védett vagy. Én anno mikor kezdtem a gyógyszert a második hónaptól már nem védekeztünk, viszont még kivette. Azt már ki lehet bírni még egy hónapig, viszont azért csak nem gumival csináljátok. Igazándiból nem kellene, de én így nyugodtabb voltam.
El ne hidd, hogy jelent valamit ha egy szemet kihánytál 3 héttel ezelõtt.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat! Ha most megjött akkor már valószinûleg kell hatnia a gyógyszernek, mert nekem késõbb szokott. Most akkor védett vagyok vagy sem?
Védett vagy. A hányás után 1 hétig nem voltál védett.

Hogy jussak el odáig hogy megújazzam a csajomat? , nem vok szüz de akivel most vagyok az más mint a többi, mit tegyek? 16évesek vagyunk

csajok ti nektek mi kell ahoz hogy megengedjétek az ujjazást..csókolózás közbe mehet???

Legjobb válasz: Csókolózás közben elkezdem símogatni a seggét majd a hátát,ezután megint a seggét és becsúsztatom a kezem a bugyijába de hátulról.Ezt még hagyják,és ilyenkor szoktak meglepõdni ugyanis hátulról kezdem el újjazni,szóval a csajjal smárolsz,de a kezed már a bugyijában van hátul,és akkor próbáld meg.Lehet kicsit furcsának tünik de ha jól csinálod akkor kellõképen felizgul majd.:-)

Csókolózás közben elkezdem símogatni a seggét majd a hátát, ezután megint a seggét és becsúsztatom a kezem a bugyijába de hátulról.Ezt még hagyják, és ilyenkor szoktak meglepõdni ugyanis hátulról kezdem el újjazni, szóval a csajjal smárolsz, de a kezed már a bugyijában van hátul, és akkor próbáld meg.Lehet kicsit furcsának tünik de ha jól csinálod akkor kellõképen felizgul majd.:-)
elsõ válaszoló: Te ezt a hátulról dolgot, hogy értetted? most akkor te hová dugod be az ujjad?a vaginájába vagy a segglukába (anál)?????
kedves okoskodó, magát érettnek gondoló, kiskorú barátnõvel rendelkezõ válaszolónak, csak annyit üzennék, hogy ha az "érett" barátnõd 14 évesen engedi neked ezeket a dolgokat, akkor beszélgess el vele, biztos, hogy elõtted 10-en már jártak benne, szóval vigyázz vele, a másik kommentelõnek teljesen igaza van, hogy egy 16 éves, még nem áll készen ilyesmire a kérdésre válaszolva pedig, szerintem még várj vele egy kicsit, most még ne akard ujjazni, egyszerûen csak simogasd nadrágon keresztül, és készítsd fel arra, hogy nem sokára jöhet valami más is, szerintem ennyi neki még éppen elég
Hm, nem tudom, kedves válaszoló, de 14 éves lánnyal d.gni, biztos nagy élmény :) Még mellei sincsenek! :) De ha neked ez a jó.. de tudd, hogy ez naggggyon gáz.. :D Az még csak egy kislány :D A helyedben meg nem oltogatnám az elõzõ válaszolót, ( akinek mellesleg igaza van ) de a kiskorú barátnõmmel meg pláne nem dicsekednék.
jajj, én nem vok éretlen :DD visszamaradott?? jót nevettem rajtad, feldobtad a napomat, kösz :D a barátnõd meg 1 ribi, ha már megengedi, h 14 évesen kúrogassák :) )
hehe, bocsi, én már leérettségiztem.. :D és ha annyira képben lennél, akkor tudnád, h van az ún. kompinyelv, amibe beletartoznak a rövidítések.. tod, kontaktusváltás, ez 1 ilyen dolog.. ugyh te csak ne köss belém.. :D mert magadat járatod le :D 1 16 éves meg attól még éretlen marad a szexre.. olvastam már ezt a kérdést, azért rinyál 1 16 éves khmm.. pasi.., mert a csaja nem akar vele lefeküdni.. hova a sietség?
xD Nálunk: Elõször csók, simogatod a hátát, a fenekét fogdosod, újra a hátát, a mellét majd lassan elindulsz lefele, a bugyijánál megállsz, és beakasztod a kezed, várod a csaj reakcióját. 5mp-nél többet ne várj, ha "mintha észre se venné", akkor nyugodtan benyúlhatsz..:D Onnan meg már tudod..:D
az kell, h szerelmesek legyünk, és érettek.. erre 1 16 éves lány még nem érett.
Köszönjük második válaszoló..Ezek a rövidítések egy 12éves agyi szintjén vannak...Már bocsi, szóval te csak ne papolj itt az érettségrõl.. Amúgy HELYESÍRÁS!! Másik: Nem lehet mindenki olyan visszamaradott, mint te, szóval nem kell féltékenykedni másokra. Barátnõm 14, és érettebb mint a többi lány..Mint a többi korabeli lány..
még mindig nem értelek.. de sztem te se magadat, ezt irtad: az éretlenségrõl meg ilyen fa.szságokról csak annyit, hogy ma már a 12 évesek is kefélnek. ami nem túl jó, de ezen kár vitatkozni kár ezen vitatkozni, nem? tehát azt mondod, h teljesen normalis, h vki 12 évesen már szexel.. gondold csak végig, h mit is irtál, és utána szivemezz, meg hülyézz!!
ajj ostoba vagy. a kár ezen vitatkozni annyit tesz, hogy nem lehet vele mit kezdeni, mert akárki akármit mond, úgyis csinálni fogják. egyáltalán nem normális. jéézusom
hmm.. talán azért nem értettem elsõre, mert szõke vok.. de csak külsõre :) ) ja, kár rajta vitatkozni, de azért felháborodni még csak szabad.. annyira szánalmasak.. :S
nyugi nem a sztereotipia csak félig igaz a szökékrõl. azér ne engedd meg magadnak hogy buta legyél vagyhogy más csak azér mer szöke vagy annak higyen. én se hagyom pedig én aztán hidrogénszöke vgagyok:D
de tényleg nem vágtam.. :DD
jó tulajdonképpen tökmindegy mostmár vágod :D
hát te hülye vagy és úgy rinyálsz, hogy tudod, hogy igazam van, csak nem akarod bevallani. ne aggódj szivem, tévedni emberi dolog :)
hat, rohadtul nem ugy jön le.. azt irtad, h kár azon vitatkozni, mert a 12 évesek is ugyis szexelnek már. olvass vissza, vagy fogalmazz kissé érthetõbben.
te mirõl beszélsz? azt magyarázom, hogy milyen szomorú, hogy ilyen fiatalon kezdik. értelmezd már azt amit írnak ne agyatlanul pofázz
peerszee, az a normalis, ha már a 8-9 éves gyerekek is szexelnek, mi?? :) ) jaj, utolsó, ebbõl is látszik, h mennyire éretlen vagy..
hajjajj énis 16 vagyok és nálam az ujjazást a barátom úgy csinálja, hogy elõször csókok stb, simizi a hasamat aztán egyre lejebb, mígnem a bugyimba köt ki. a hátulról ujjazás tényleg nem a legkellemesebb, de azt is lehet jól csinálni :) az éretlenségrõl meg ilyen fa.szságokról csak annyit, hogy ma már a 12 évesek is kefélnek. ami nem túl jó, de ezen kár vitatkozni
még ráértek dugni, inkább igyatok meg egyyüt egy forró teát :/
egy 16 éves mért ne lehetne érett az ujjazáshoz?? magyarázzátok már el nekem!!! mert komolyan nem értem -.-"
sztem nem az análra gondolt, hanem csak simán hátulról akarta ujjazni.. bár, az eléggé fájdalmas, legalabbis nekem az volt. :S
Meg mondod neki hogy feküdj le , húzd le a bugyid , berakod az ujjad és ennyi

Mit lehet ilyenkor tenni? Most vagyok az étel undor szakaszban, szinte mindentől kiráz a hideg, néha ugyan érzem, hogy éhes vagyok, de ahogy kinyitom a hűtőt, elmegy az étvágyam. Van valakinek valami jó ötlete, mit lehet ilyenkor mégis enni?

F?leg, hogy olvastam, hogy terhesség idején nem szabad éhségérzetet érezni, különben evés hiányában a tartalékból bont le a szervezet, és abban a baba számára mérgez? anyagok vannak.(ez nem tudom igaz-e) Ez már az 5.-6. hétnél is így van, vagy ilyenkor még nem baj, ha nem eszek? Írjatok légyszi, mert aggódok! Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Hát, ez egy elég kellemetlen dolog!Gyümölcs sem megy le? Én gyümölcsöt tudtam enni, azaz csak a banánt és a szõlõt.Amugy mindentõl rosszul voltam.Igyál minél többet, az a lényeg,hogy ne száradj ki.Remélhetõleg gyorsan tul leszel ezen a szakaszon.

Szia! Hát, ez egy elég kellemetlen dolog!Gyümölcs sem megy le? Én gyümölcsöt tudtam enni, azaz csak a banánt és a szõlõt.Amugy mindentõl rosszul voltam.Igyál minél többet, az a lényeg, hogy ne száradj ki.Remélhetõleg gyorsan tul leszel ezen a szakaszon.
És még valami: minden nap fogyassz fehérjét! (Hús, hal, sajt, tojás, szója) A baba szervezete ebbõl épül fel.
Bocs, elfelejtettem, hogy nekem a hányingerre MagneB6-ot irtak fel.3*1-et kellett szednem. Jobbulást, és a továbbiakban boldog babavárást!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! az a baj, hogy a pék termékektõl kezdve a húsig a gyümölcsökön át semmit nem kívánok. Én még ilyet sose éreztem, így is állandó émelygésem van, de plusszban még ez az undor...és tudom, hogy muszáj enni, de nem bírom tömni magam, mint egy libát! :( Amúgy arról nem tudsz valalmit, hogy tényleg árt-e a babának, ha most nem eszek annyira?
Hát, itt nagyon sok olyan kismama hozzászólását hallottam, aki nem tudott enni az elején, de a babának nem lett semmi baja.Szerinem ha a vizháztartásod megfelelõ szinten tartod, baj nem lehet.De persze, azért pár falatot egyél, nehogy a végén emiatt legyél rosszul. Esetleg tedd fel ugyanezt a kérdést a Terhesség témakörben, ott biztos megfelelõbb választ adnak. Kivánom, hogy minél elõbb tudd tünetmentesen élvezni a pocakosságot!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, megfogadom a tanácsodat!
A kérdező hozzászólása: elevitet szedek, a mindennapos étrendemben az az egyetlen biztos pont. amúgy 2 napja nagyon megkívántam a tojást, lehet, hogy pont azért, amit Te is kedves utolsó írtál, hogy a szervezetnek szüksége van rá? Mondjuk most már azt sem kívánom...köszönöm mindenkinek, aki próbál segíteni!

Akivel most vagyok azzal legyek vagy a volt barátommal?

volt egy barátom nagyon jól megvoltunk 10 hónapig voltunk együtt és megcsalt és elis hagyott egy másik lányért, én össze jöttem egy másik fiuval már lassan 2éve leszek vele.és a volt barátommal találkoztam és mondta hogy nagyon szeret és nem bir elfelejtenni velem akar lenni.de szerintem érzek még iránta valamit. de a mostani barátomat is szeretem meg azért csak 2 éve mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem egyértelmû a válasz : 1. A Mostani pasiddal legyél, mivel az ex már egyszer megcsalt ! 2. A Mostani pasiddal legyél, mert ezzel már lassan 2 éve tart a kapcsolatotok ! 3. A Mostani pasiddal legyél, mert Õ szeret és még tudtoddal nem csalt meg ! 20/F

Szerintem egyértelmû a válasz : 1. A Mostani pasiddal legyél, mivel az ex már egyszer megcsalt ! 2. A Mostani pasiddal legyél, mert ezzel már lassan 2 éve tart a kapcsolatotok ! 3. A Mostani pasiddal legyél, mert Õ szeret és még tudtoddal nem csalt meg ! 20/F
ugyanaz, mint amit az elsõ írt. Nem dobnám fel a biztos kapcsolatomat a bizonytalanra, még ha egy kicsit el is laposodott. 22/l.
A kérdező hozzászólása: kösszi!
A kérdező hozzászólása: de a volt barátom volt nekem a nagy szerelem! és most hogy kiakar velem békülni meg mikor találkoztunk, olyan rossz volt! de szerintem se hagyom ott a mostanit csak 2 éve vagyunk együtt ami nem kevés idö! nem most kellett volna gonolkoznia hogy szeret nem?
nem kell vele foglalkozni. Persze 1-2 hónapig szép, és jó minden, utána megint kezdõdnek a problémák. Ráadásul már meg sem tudnál bízni benne. Természetes, hogy felkavarja az érzéseidet, de ezek a következõ találkozásokkor enyhülni fognak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat! hát lehet hogy felavarta az érzéseimet, csak az a baj hogy hivogat és nem birom letenni, és tudom hogy ez nekem rossz hogy beszélek vele meg neki is szerintem!
De.
A prolik biztos így gondolják.
Hatvanas évek közepén születtél. Honnan is tudnád milyen volt amit úgy neveznek "átkos"?!
Ha proli vagy és nem érted mi történik a világban és csak a jövõhétig és az orrodig látsz, akkor de, neked ez IS az átkos.Ha zsidrák vagy és zavar hogy magyarok vannak hatalmon akkor is ez átkos neked.
Ezt kaptam a kérdezõtõl privátban: Hát barátom úgy tûnik te is azok közé a primitív szargyarok közé tartozol mint a Zsidó gyalázó szargyarok legjava, bár lehet téged is, mindössze csak a jelenlegi szélsõjobb divathullám szele csapott meg!Jó munkát holnapra 78-ezerért!Talán ennyi jelenleg a minimálbér.Ha pedig diák vagy, akkor csak tanulj lelkesen hogy ezt a fantasztikus összeget megkeresd! UI:Te szerencsétlen paraszt! :-)

Menzesz előtt egy héttel görcsölt a hasam, de aztán mégis megjött, kb. a harmadik naptól már inkább barnás folyásom volt, mint piros. Most vagyok az 5. napon és szinte semmi nem jön csak egy pici barna és még mindig görcsöl a hasam?

Olyan jó lenne, ha a kivételek közé tartoznék, mert soha nem volt ilyen, hogy menzesz után is görcsöljek és el?tte f?leg egy héttel.Lehet, hogy menzesz el?tt lettem babás, vagy ez teljesen kizárt.

Legjobb válasz: Menzesz elõtt szerintem kizárt mert rövid az idõ,az a bizonyos 2 hét szokott kelleni.Talán valami más oka lehet,de nincs lehetelen.

Menzesz elõtt szerintem kizárt mert rövid az idõ, az a bizonyos 2 hét szokott kelleni.Talán valami más oka lehet, de nincs lehetelen.
Az attól függ, hogy abba a három napba mennyire véreztél. Több lehetõség is elõfordulhat. Lehet, hogy felfáztál és ezért kiséri barnás folyás a menszidet, de az is elõfordulhat, hogy babás vagy.Szerintem csinálj egy tesztet és ha negativ és még mindig görcsölsz menj el orvoshoz, hogy kivizsgálja mitõl is van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kedden megyek a dokimhoz! Azért majd holnap csinálok egy tesztet!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!