Találatok a következő kifejezésre: Most vagyok 7- (420 db)

Szia, hát úgy a 7. hét körül. Nyugodj meg, jön az. Lehet fiatalabb terhes vagy.
Szia! 7 hetesen nekem sem volt szívhang, utána 9 hetesen mentem újra és bár az a 2 hét szörnyû volt, mégis megérte várni, mert dobogott a kis szíve:)
Én 5 hét 3 naposan voltam a dokinál elõször, és már vert a kis szive, viszont nekem hamarabb volt pé-m, nem félidõben. 1 hét az nagy idõ, addigra lesz szívverés ne izgulj!
Szia! Ált. a 6- 8. hét táján indul be a szívecske, de maga a számolás is "megtévesztõ" . Ki tudja pontosan , hogy valójában melyik napon fogant meg , mikor ágyazódott be ... stb. Lehet 3-4 nap csúszás is simán. Szóval ne aggódj szerintem. A dokid meg lehetne empatikusabb :(
6 hetes 4 napos voltam, mikor látszódott. A barátnõm 7 hetesen ment, mikor semmi nem látszódott, a napokban fog szülni! Sajnos ilyenkor nem tudsz mást tenni, mint várni és bízni. Szorítok Neked!
Mikor kell visszamenned uh-ra? Elõzõ voltam
Szia!Én 6 hét 2 napos voltam, mikor mentem uh-ra, és már volt szivhang.Ne izgulj, hamarosan látni fogja a doki nálad is!Én nagyon drukkolok neked:-)Ne idegeskedj..nyugi! 29 hetes kismama
Szia! Általában a 7.-8. héten.Ne idegeskedj, azzal csak a kicsinek ártasz (na meg magadat örlöd.)Nem lesz semmi baj.:)
utolsó válaszoló vagyok. Ha a picurka mérete 3 mm, akkor ne ess pánikba. Minden a legnagyobb rendben. ' hét múlva beindul a szívmûködés. Sõt, lehet h már be is indult. Nekem 2mm-esen még nem volt szívhang pedig a dokimnak valami hiper-szuper csodagépe volt...amin már egy ekkora parányi csöppségnek is látni a pulzálását. Nos nálam sem volt. Viszont ahogy mondtam egy hétre rá már volt. Szóval. Tessék megnyugodni, az égegy világon semmi baj sincs. Egy 3mm-es embrió kb 5 hetes méretnek felel meg. De még nem 6 hetesnek. És még csak véletlenül sem 7 hetesnek. Ha a ciklusaid kiszámíthjatatlanok, akkor meg pláne ne a heteket számold. Kb 5 hetes pár napos lehetsz, és a babukád gyönyörûen fejlõdik! Minden jót, és mosolyogj sokat!!!!!! K.
A kérdező hozzászólása: De van egy szabályos petezsák, de nem mondták, hogy az mekkora. Az embrió 3 mm. Az elég kicsi, ha valóban 7 hetes lennék. Az utolsó menstruációm március 11-én volt, de nekem sosem szabályos a ciklusom, kb 34 napra jön meg. Viszont április 5-én már volt egy halvány pozitív tesztem. Szóval most fogalmam sincs, hogy hány hetes lehetek. :(
Lehet h nem is tudod pontosan a peteérésed idõpontját...nem? Lehet h még nem is avgy 7 hetes. Általában 7 hetesen már van szívhang, épp ezért mondom. Nekem 6 hetesen 3 naposan volt 6 mm a baba és volt szívhang. Viszont elõtte egy héttel, 5 hetesen 3 naposan 2 mm volt a baba, és nem volt szívhang. De jó ha tudod, h amikor elmentem dokihoz, már jóideje késett a mensim, és a doki abból számolta ki a terhességi heteket...ami szerint már akkor 8 hetes voltam. Én meg mosolyogtam egyet, és mondtam h nekem ne számoljon az utolsó mensibõl. Semmi jelentõssége nem lenne. 15 éve menstruálok, de még 28 napra sosem jött még meg. Más adatod nincs? Pl petezsák?
Szia! Én 6 hetesen voltam elösször uh-on és a doki akkor még csak egy szabályos petezsákot látott embriót sehol. 1 hét múlv akellett visszamennem, szörnyû volt az egy hét. Most hétfõn visszamentem és akkor hál Istennek már volt szívhang. és 7 hetes vagyok legközelebb a 9. héten kell mennem vizsgálatra. Nagyon szurkolok és ne aggodj látod több esetben is felesleges.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztató válaszokat, nagyon aranyosak vagytok, és meg is nyugodtam. (nagyjából :) Egyébként hasi UH nem volt. Miért, az kell ilyen fiatal terhességnél?
Bocs, nem utolsó, hanem 15.59-es voltam:)
Nekem 5 hetesen petezsák volt, 1hét múlva kellett visszamenni és akkor már dobogott a szíve.Nyugi, jövõ héten biztosan látszódni fog már!
Utolsó vagyok. Igen, nekem 2 hetet mondott, de meg sem említette, hogy aggódnom kéne. Csak én olvastam ugye utána, hogy másoknak már 6 hetes korban is látszik szívmûködés. Gondolhatod, mennyire stresszeltem magam. Aztán a következõ Uh-on meg a lehetõ legnagyobb természetességgel diktálta az asszisztensének, . hogy szívmûködés:) Szóval szerintem csak túllihegte a dokid, egyátalán nem vagy még elkésve, lehet, hogy késõbb fogant a baba. Amúgy hasi UH volt?
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: Neked azt mondta az orvosod, hogy 2 hét múlva menj vissza? Nekem egy hetet mondott, mert ha elhal, az veszélyezteti a kismamát is.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta a dokim egy hetet ad, és ha nem indul be, akkor meg kell szakítani a terhességet. :( Ezért nagyon félek, de tudom, hogy attól nem lesz jobb.
5hét 3naposan dobogott a szivecskéje

Most vagyok 7. hétben a második terhességemmel és már most rosszabb minden. Éjjel-nappal csak hányok és így persze majdnem minden kijön belőlem. Fogytam is. Javasolták a MagneB6-ot, kekszet. De nem vált be. Valakinek még van ötlete, hogy mit tegyek?

Legjobb válasz: Nekem a negyedik terhességem de az elõzõ három együtt nem volt annyi panasszal mint ez 10 hetes vagyok, volt pár nap amikor ha ránéztem bármire akkor is hányingerem lett semmit nem tudtam enni, mikor 3 napja ez volt azt mondta a védõnõ nyugodtan vegyek be egy dedalont, az hatott kicsit jobban lettem tudtam enni. Mást sztem nem tudsz csinálni. Pár hét és jobb lesz gondolj erre:-)

Nekem a negyedik terhességem de az elõzõ három együtt nem volt annyi panasszal mint ez 10 hetes vagyok, volt pár nap amikor ha ránéztem bármire akkor is hányingerem lett semmit nem tudtam enni, mikor 3 napja ez volt azt mondta a védõnõ nyugodtan vegyek be egy dedalont, az hatott kicsit jobban lettem tudtam enni. Mást sztem nem tudsz csinálni. Pár hét és jobb lesz gondolj erre:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat! Remélem valamelyik majd segít!
Második vagyok....visszajött a hányinger szinte semmit nem tudtam ma legyûrni, reggel egy deci narancslével kezdtem ami a vitaminnal együtt ki is jött. Pocsékul vagyok semmi erõm.
Nekem is hasonló volt mindegyik terhességem, 4dik héttõl hánytam , injekcióba kaptam a b6-ot, illetve deadalon kúpot kaptam. Kórház lett a vége és kiszáradás..Infuzió, injekció 16dik hétig, a 21dik hétre jöttem rendbe. A harmadiknál már okosabb voltam, ettem, ha kijött akkor is , vmi akkor is bent marad, ha nem eszel a gyomorsavtól még rosszabb lesz. K vitamint is lehetne pótolni (banán, kelkáposzta). Érdemes nézetni a vizeletben az acetont. Kitartás ! Folyadék hidegen és kortyokban.
2. vagyok. Találtam vmit amitõl nincs hányingerem! Jégkrém banánnal hú de jó! A 3. bögrével eszem és nincs tõle hányingerem, próbáld ki!

Mennyi idősen ültettétek bele babátokat először bicikliülésbe? Kissebb-hosszabb utakra? Mi most vagyunk 7, 5 hónaposak. Már egyedül ül. Kipróbálhatjuk egy kicsit a bici ülést, vagy majd ha 1 éves lessz?

Legjobb válasz: Én azt javaslom, hogy majd 1 éves kora után, amikor már egy ideje jár is. Baja konkrétan biztos nem lesz már most sem tõle, de azért még hadd erõsödjön a gerince. A gerincoszlop fejlõdésére, erõsödésére ugyanis még nagy hatással van a járás megtanulása is. Azzal fejlõdnek tovább a gerincközeli izmok. Én addig nem ültettem biciklisülésbe a kisfiamat, amíg nem járt stabilan már egy-két hónapja.

Én azt javaslom, hogy majd 1 éves kora után, amikor már egy ideje jár is. Baja konkrétan biztos nem lesz már most sem tõle, de azért még hadd erõsödjön a gerince. A gerincoszlop fejlõdésére, erõsödésére ugyanis még nagy hatással van a járás megtanulása is. Azzal fejlõdnek tovább a gerincközeli izmok. Én addig nem ültettem biciklisülésbe a kisfiamat, amíg nem járt stabilan már egy-két hónapja.
Én 10 hónaposan tettem bele elõször. Õ még nagyon picike hozzá. Az rendben van, hogy már ül, de a gerince nem a bicikliben történõ rázkódásra van még felkészülve. Én akkor mentem vele, mikor már régóta stabilan ült (5 hónapja) és pár lépést egyedül ment.

Tényleg túl kicsi az embrió? Most vagyok 7+4hetes. Visszaültetés volt de nem félidőben hanem egy héttel később 7sejteset tettek vissza, most az UH-on3, 3mm. Egy hét múlva új UH.

azt mondta meg kell nézni n? e megfelel?en. szerintetek mi lesz? alig bírom kivárni az egy hetet.

Legjobb válasz: amelyik baba megakar maradni az meg is fog.

amelyik baba megakar maradni az meg is fog.
A kérdező hozzászólása: igen ezt én is tudom csak így benne lenni... sokkal lasabban telik az idõ mire biztosat tudok

Most vagyok 7 hetes terhes, és olyan barna folyásom van, ami általában a menstruáció vége fele szokott lenni. Eléggé félek, mert az első terhességem elhalt. Mennyire komoly most ez?

Legjobb válasz: Én sajnos nem sokat tudok ezekrõl még... még késõbbre tervezzük a gyermekáldást, azonban érdekel a téma így néha sokat olvasok ilyesmit. Ezek alapján én azt tanácsolnám, hog y ha tudsz holnap menj el nõdokidhoz! Nézzen meg! (Sajnos amit olvastam ennek gyorsan, s rossz vége lett) Lehet, hogy nincs is köze a babához, azonban olyan dolog amit az egészségetek érdekében gyorsan ki kell kezelni!!!

Én sajnos nem sokat tudok ezekrõl még... még késõbbre tervezzük a gyermekáldást, azonban érdekel a téma így néha sokat olvasok ilyesmit. Ezek alapján én azt tanácsolnám, hog y ha tudsz holnap menj el nõdokidhoz! Nézzen meg! (Sajnos amit olvastam ennek gyorsan, s rossz vége lett) Lehet, hogy nincs is köze a babához, azonban olyan dolog amit az egészségetek érdekében gyorsan ki kell kezelni!!!
Azonnal keress fel egy nõgyógyászati rendelést!! A barnás folyás alacsony sárgatesthormon esetén szokott intõ jel lenni, és minél hamarabb kell hogy kapjál gyógyszert hogy megmaradjon a kisbaba. Nekem is volt a 6-dik héten, kaptam Duphastont és probléma nélkül kihortam a kisfiamat aki már két és fél hónapos.
Ne általánpsits, de nekem ez volt az egyetlen tünetem és sajnos elhalt a magzatom.Kevés barnás folyás elöforduhat.Sajnos nem jo jel.Siess orvoshoz, én is Duphastont kaptam, de nekem sajnos már nem segitett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, tegnap én is duphastont kaptam a dokimtól, és elvileg feküdnöm kellene, csak a munkám nem nagyon engedi ezt meg. De azért köszönöm.

Most vagyok 7. -es . És ballagásra notebookot vagy tabletet vegyek? Amelyiket válasszátok írjatok hogy miket javasoltok . Én samsung laptopot szeretnék . Tabletbõl pedig Ipad / samsung tab!?

Legjobb válasz: Inkább tedd félre a pénzecskédet,és nézd meg majd ha továbbtanulsz,vagy majd ha elkerülsz ottholról akkor szükség lesz rá .Ha hasznos volt kérlek ne feledd a zöld kezet. :)

Inkább tedd félre a pénzecskédet, és nézd meg majd ha továbbtanulsz, vagy majd ha elkerülsz ottholról akkor szükség lesz rá .Ha hasznos volt kérlek ne feledd a zöld kezet. :)
Én ballagásra ipad-et vettem magamnak. De, akármelyiket választod, notebook vagy tablet, NE vegyél galaxy tabot. Gyenge, igénytelen és nagyon túl van árazva. Nem tudom hogy mik a terveid, azt vedd meg, amelyiket jobban ki tudod használni. Nekem az ipad tökéletes választás volt.
Ha tablet, akkor iPad vagy Nexus, esetleg valamilyen Win8.1-es, de az már más kategória. Ezeken kívül minden mást elfelejtetsz, Samsung, Sony, akármi más Androidos nem tudja megközelíteni a Nexusokat.
Most vagy hetedikes? Egy év nagy idõ a számítógépes világban, kár elõre a konkrét típusokon agyalni, mert addig lesznek újak is. A középsuliban szükséged lesz valószínûleg olyan gépre, ahol szöveget is tudsz kényelmesen szerkeszteni, excelt használni stb ezért, ha összejön annyi pénz, én a helyedben legalább notebook-ot vennék.
Szia!Én most rendeltem meg egy iPad Mini-t.Most vagyok 9.-es, és most jött el az a pillanat, hogy szükségem van rá.Pl. csinálom a mûszaki rajzot, akkor nehogy már ott legyen elõttem a gép, vagy laptop kijelzõ, szépen elvonulok az íróasztalomhoz, oda teszem magam mellé az iPad-et és közben tudok néha arra is figyelni, mert ugye nincs semmilyen zaj, és még tudok a rajzra is figyelni.Jó dolog egy tablet.De ha nincs semmilyen számítógéped, akkor notebookot vegyél, mert mégis többet érsz vele, mint egy iPad-el.Vegyél egy Notebookot szerintem.Ha meg megkezded a középsulit, akkor meg mehet az iPad!Én azt ajánlom, ne vegyél anroidos tabletet.Csak Apple!Az a minõség!
Ipad Air az a csucs..
Ha még nincs géped laptopot vegyél, szélesebb palettán lehet használni Ha már van, akkor ipad
A kérdező hozzászólása: Komoly válaszokat kérek! nem oltásokat!
ott nem az a lényeg, hogy mennyire vagy jó tanuló, hanem az, hogy mennyire tudsz jól úszni, és mennyire vagy felelõsségteljes. a vízimentés nagyon szép szakma, de itt Magyarországon sajnos szinte csak nyáron lehet vele dolgozni, de akkor biztosan. azt javaslom neked, hogy húzz bele a tanulásba, hogy minél hamarabb végezz a sulival, addig is járj el úszni, és utána nyugodt szívvel jelentkezhetsz vízimentõnek :)

Most vagyok 7. -es, és azon gondolkodom, hogy a középiskolát Londonban kezdeném. Mennyi az esély hogy valahova felvesznek? Van ott magyar tannyelvű iskola?

Legjobb válasz: Szerintem túl fiatal vagy az egészhez. Ha vannak rokonaid akkor oké, de azok nélkül szerintem felejtõs. A szüleid amúgy mit szólnak hozzá? A kérdésre válaszolva kizártnak tartom, hogy van magyar nyelvû középiskola.

Szerintem túl fiatal vagy az egészhez. Ha vannak rokonaid akkor oké, de azok nélkül szerintem felejtõs. A szüleid amúgy mit szólnak hozzá? A kérdésre válaszolva kizártnak tartom, hogy van magyar nyelvû középiskola.
A kérdező hozzászólása: õk sem szeretnék , hogy 'itthagyjam õket' de az angol nyelvet akarom teljesen elsajátítani , és folyékonyan akarok beszélni, de ehhez úgy gondolom, hogy az lenne a legjobb hogy 'úgymond rá legyek szorulva' arra a nyelvre, és úgy másabb lenne mint itt.:S azért köszönööm a válaszod !:) )
Én tíz éve voltam gimis, és nekem két osztálytársam kiment annak idején Amerikába középiskolába. Az egyiknek már akkor kint élt a testvére évek óta, így neki a lakhatás nem volt gond. A másiknak nem volt ott senkije, így neki rengeteg pénzbe került. Annyiból jó volt, hogy a nyelvet tényleg megtanulták, viszont itthon nem fogadták el a kinti évüket, ezért 5 évig jártak gimibe. Bár nem Angliáról írtam, remélem tudtam valamit segíteni. Pénz kérdése az egész. Egy kéttannyelvûben vagy egy erõs angol tagozaton itthon is meg tudod tanulni a nyelvet, ha elég szorgalmas vagy.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a válaszokat! :) )
simán felvesznek, ha kiköltözöl, életkor alapján. viszont minek keresel magyar tannyelvût, ha angolul akarsz megtanulni, és azért jönnél ki?
A kérdező hozzászólása: Azért , mert annyit nem fogok tudni , hogy óráról - órára mindent megértsek, és úgy is tanuljam meg...Elõször meg kellene szoknom az egész ottlétet meg minden...remélem érted:D mert 13-14 évig mégis csak magyarul beszéltem a hétköznapokban...:D
pedig pont akkor lennél a leginkább rászorulva. ha rögtön angol tannyelvû lenne. és az is lesz, mert elég kevés az esély magyar tannyelvûre. de egyébként otthon is meg tudsz tanulni folyékonyan angolul, nekem is sikerült, pedig én nem is két tannyelvûbe jártam, "csak" öt angolóránk volt egy héten.
Szia! Szerintem várj még. Én is külföldön szeretnék karriert építeni, de a középiskolát (gimnáziumot) még itthon végzem, kéttannyelvûn. Elsõs vagyok, Heti 19 angolórám van, plusz kettõ History meg kettõ matek, félig-meddig angolul. Az angol töri nem nehéz, a suli sem, viszont a nyelvvizsgára készülni már nem könnyû. Az angolt csak ebben az évben kezdtem, eddig németet tanultam, (kitûnõ voltam) de sokkal jobban tudok angolul. A beszéd könnyû, mindent megérteni már nehezebb, talán mert mindent öt vagy több szóval is ki tudnak fejezni. Néha már az is nehéz, hogy megértsd õket, az akcentusok miatt, és mert nem minden szót használnak minden országban. Leginkább az amerikai és a brit között van eltérés, de az ausztrálok is tudnak érdekeseket mondani. (ezt a lektoroktól tudom :) A nyelvtan se könnyû, a 12 igeidõt könnyen össze lehet keverni, bár szóban annyira nem figyelnek rá õk se. Heti 5 angol nyelvtanom van, de kevésnek érzem. Összefoglalva igazából csak annyi lenne, hogy szerintem sokkal többre mész egy kéttannyelvû középiskolával, majd utána egy brit egyetemmel/fõsulival mintha most elkezdenéd. Nem tudom, milyen szinten beszélsz angolul, de szerintem tanulni csak nagyon erõs középfokúval, vagy felsõfokúval érdemes kimenni. :)

Most vagyok 7 hetes terhes. Baj, ha van egy picike barnás folyásom?

Még a h?m mindíg fent van, vannak tüneteim.Ultrahangra csak szerdán megyek újra.A dokim fekvést javasolt.Megmarad így a baba??Úgy félek els? gyerek lenne és sokáig probálkoztunk míg összejött.

Legjobb válasz: Ha erõsödik azonnal menj az ügyeletre vagy hívj mentõt!!! Maszatka

Ha erõsödik azonnal menj az ügyeletre vagy hívj mentõt!!! Maszatka
Nekem a 7-10. hétig volt barna folyásom, de minden nap csak egyszer, este, egy kis pecsételés. Ha nem görcsölsz vagy nem erõsödik a vérzés, akkor valószínûleg nincs baj. Menj be nyugodtan az ügyeletre ahányszor csak aggódsz vagy fáj a hasad.
Nekem is volt, míg kiderült , hogy haematómám van, úgyhogy, feküdtem is 2 hetet, de szerencsére visszatapadtd. De barnás folyással kezdõdött.
Szia! Nekem nagyon minimális barba folyásom volt, hívtam a dokit, megvizsgált és írt fel gyógyszert. Én megnyugodtam tõle, mármint, hogy azt mondta, az uh. után, hogy minden ok, de pihenjek, és no házasélet! Boldog babavárást:33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a gyors válaszokat.A szívemben reménykedem, hogy minden rendben.Addig is pihenek.
ne izgulj, neaggodj. nekem is volt a 9-10 het korul jelent meg 2-3 naponta. nem barna barna volt, hanem halvany barnas csak. az orvos azt mondta h amig barna es nem gorcsolok minden oke. nem is kaptam semmit, es nem volt gond belole. 15 hetes kismama.

Hányadik héttol kezd el látszani a pocim? Most vagyok 7 hetes.

Legjobb válasz: 16-20. attól is függ, hogy milyen tipus vagy.. ismerek egy 32 és 14 hetes kismamit egyforma a hasméretük..

16-20. attól is függ, hogy milyen tipus vagy.. ismerek egy 32 és 14 hetes kismamit egyforma a hasméretük..
Nagyon változó. Az elején, ha úgy is látod nõtt a pocakod, a puffadás miatt van, nem pedig a kicsi miatt. Alkati kérdés is, és függ a méhlepény elhelyezkedésétõl is. Nekem a 17. héten kezdett el látszódni. Most 22 hetes vagyok, de van, aki még mindig nem mondaná meg, hogy terhes vagyok.
Szia! Én most szeptember 20-án mentem férjhez, és semmi nem látszott!! Pedig akkor voltam 25 hetes! Ha feszülõs ruhában vagyok, akkor is csak az veszi észre, aki régrõl ismer! A bababoltban is megkérdezték a héten, hogy lesz e gyerekünk, vagy másnak nézelõdünk :) Ez jó is, meg nem is, mert beleférek az összes ruhámba, csak egy kis bandázs öv kell, hogy ne lógjon ki a pocim, viszont így 26 hetesen már büszkén mutogatnám állapotomat!! Jó babavárást 26 hetes kismami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!