Találatok a következő kifejezésre: Most vagyok 32 (105 db)

A terhességi cukor miatt diétát kell tartanom. Most vagyok 32 hetes, az orvos 2 kg-ra tippelte a babám súlyát. Nem túl nagy?

Legjobb válasz: Nem nagy:)Nekem a fiam 32 hétre született 1980g és 47 cm volt:)És én nem voltam cukros!

Nem nagy:) Nekem a fiam 32 hétre született 1980g és 47 cm volt:) És én nem voltam cukros!
Én is a terhesség alatt végig cukors voltam, diétát tartottam rendesen, és a 39.héten született meg a fiam 3020grammal:) 7 hetes kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat. Mindig azzal riogatnak, hogy az ilyen babák nagyok. Egyébként szerintem nem nagy a hasam.
Szóval azt akartam még kihozni az egészbõl, hogy volt velem egyidõre kiírva egy másik kismama is, és neki meg azt mondták, hogy hatalmas a babája és megszületett 3700 grammal. A lényeg, hogy nem túl nagy a babád, és mégegyszer bocsi, hogyha megrémítettelek volna, megnyugtatás helyett. Amúgy Te, hogy érzed és látod a többi kismamához képest, -aki szintén 32 hetes- nagy a pocakod? Nekem akkora volt a hasam, mint az ikreknél.
Utolsó válaszadó vagyok! Bocsi azt akartam írni, hogy nem túl nagy!!! Erre fordítva írtam az egészet! :S
Csatlakozom! Szerintem se kicsi! Az is lehet, hogy több, hisz ez csak egy becsült súly. Nekem a 38. héten 3200 grammra tippelték a babám és a 40. hétre megszületett 4500grammal. (Tutira nem az utolsó 2 hétben hízta azt az 1300 gramm különbséget.)De ha nem több, mint 2kg akkor is teljesen normális a súlya. A diétától nem lesz kisebb a baba, elveszi õ a szervezetedbõl azt, amire neki szüksége van. Mire itt lesz az idõ normál súllyal megszületik. Fontos, hogy ebben Te is bízzál, és nyugi!
32 hetes uh-on 1960 gramm volt az enyém.Elsõnél cukros voltam, 41-re jött 4 kg, 52 cm.
Szia! Az én babám 2130 gr volt 32 hetesen, a cukrom miatt diétáznom kellett és 3750 gr-al született a 39-dik hét végén.
Szia. Nekem is terhességi cukrom van, 39 hetes vagyok és 4kg felett van saccolva a súlya. A lényeg, hogy a lepény ne legyen érett, meg ne vastagodjon túl hamar. Ezt nézik az Uh-n, ebbõl tudják, hogy nincs diabetesre utaló jel a babán.
Szia! Nekem is terhességi cukrom van és szintúgy diétázok most vagyok 33hetes és nekem a doki a 29.héten azt mondta hogy kb. 1kg80dkg és 2kg között van a drágám. Na õ tuti nagy :) de nektek a 32.héten szerintem jó a 2kg. További boldog baba várást!!!!
Szia, szerintem se nagy, az én babám 2, 5 volt és 3, 4-gyel születtet, most 5, 2 11 hetesen! Szia 11 hetes kislány anyukája
Na, az enyém a nagy! 32 hetes vagyok, cukros. A babát 2448 gr-ra becsülték. Fejkörfogata, pocakja egy 36 hetes babának felel meg. Nem tudom, ki fogja megszülni!

9 éve vagyok eggyütt a barátommal, most vagyok 32 éves. Még nincs gyerekünk. Én az első 3-4 évben még hetente többször kívántam vele a szexet, de már évek óta csak kb:2 hetente elég lenne, sőt akár havonta 1x is. Veletek is így van?

Amikor mondom neki,hogy ez így természetes,az évek múlásával egyre ritkábban vannak eggyütt a párok testileg,akkor azt mondja,hogy csak akik már nrm szeretik egymást. Õ ugyanúgy mint a kapcsolatunk elején heti többször szeretné.Nállam lehet a hiba?

Legjobb válasz: Szereted?? Hány éves vagy? (bocsi)

Szereted?? Hány éves vagy? (bocsi)
Hát bizony. 32 évesen elfordulni a szexualitástól, az legalábbis hiba. Be inkább baj. Kár!
Tudod , a szexualitás elmaradásával romlik a kapcsolat is. Azok a párok akik rendszeresen élnek szexuális életet, a kapcsolatukat harmonikusabbnak találják. És igen. Ha átmeneti lenne a szexhiány , akkor semmi gond, de nálad tartósan gond van.
Kérlek ne vedd rossz néven, de igaza van a párodnak:"csak akik már nem szeretik egymást".Még nem lehet mondani, hogy öregek lennétek és azt sem, hogy nagyon-nagyon régóta együtt vagytok, stb.Az nem jó, hogy azzal nyugtatod magad ez így természetes, saját magadat vered át elsõsorban.sajnálom
Lehet, hogy inkább már megszokásból vagytok együtt. Ilyenkor már az a testi vágy sincs meg a másik iránt.
Na én hasonló cipõben voltam! 5 évig jártam az exemmel (29 vagyok), eleinte én is hetente többször kívántam (ez így a normális), aztán ahogy teltek az évek, ritkultak, volt úgy hogy nem volt kedvem, de " evés közben megjött az étvágy" :) !Utána jött az ami most nálad! Bár az én esetem annyiból más, hogy a végén már nem szerettem (elmúlt)! Ellenpélda: az egyik barátnõm kb. 10 éve van a férjével (gyerek is van, de mikor még nem volt akkor is) elég sûrûn csinálják :) !Tény: a fickók kanosabbak Próbáljátok feldobni vmivel a sexet. Izgató elõjáték, vagy extrém hely, próbáljatok ki más pózokat ... Ha ez sem dob fel, akkor tényleg gondolkozz el azon, hogy szereted e még, vagy csak a megszokás ami mellette tart!
A kérdező hozzászólása: Az elsõ kérdezõnek! Szeretem, de már nem úgy mint régen és 32 éves vagyok most.
Hali, cseréld le de villámgyorsan a palidat nem lesz jó vége. Ö sem kivánja vagy csak te. Kicsuszol a koroddal a piacról utánna leshetsz a pasik utánn.
igen a feje van lefelé, de minek forduljon meg??, így kell neki maradni a szülésig, hiszen fejjel elõrefelé jön ki :)
Nem valószínû, hogy visszafordul. Nemsoká nem is lesz helye hozzá. :-)
Igen ez azt jelenti hogy fejjel lefele van. így is kell lennie.
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy az a jó ha már lefelé van de akkor már nem fog visszafordulni remélhetõleg ugye?Most már így marad?Nem is akarom hogy visszaforduljon már így maradjon.
Nem fog visszafordulni, annyi helye már nincs. :-)


Mivel jelentsek holnap beteget? Nincs semmi bajom, csak egy kis pihenés kéne. Most vagyok 32+5 hetes és szülés (kiírás) előtti 10 napig dolgozom.

Legjobb válasz: Menjel el holnap a dokihoz, es majd o ir egy igazolast. Megmeri a vernyomasod, ennyi eleg lesz, nem?:)

Menjel el holnap a dokihoz, es majd o ir egy igazolast. Megmeri a vernyomasod, ennyi eleg lesz, nem?:)
Bármit mondasz, ki fognak írni-megértik bent. Szédülés, émelyeghetsz, hányhatsz is a pocak növekedése miatt. +Elnézést hogy válaszra reagálok, de nincs szülés elõtti kötelezõ szül szabi. 1 hónappal szülés elõtt elkezdhetõ a szülési szabi, de egyéni döntés.
Döntsd el, hogy pihenni akarsz, vagy dolgozni. Szülés elõtt van kötelezõ szülési szabadság, ami nem 10 nap! Amúgy a doki ilyenkor már bármivel kiír tápra.
Hat akkor pedig ne legyel kiadkadva, hanem egyertelmuen tedd fel a kerdesedet. Nyilvan itt midenki a magyar lehetosegeket irta le neked. De ha te megkerdezed, hogy Angliaban, Francia. vagy Olaszo. mivel tudnal otthon maradni holnap, akkor azok fognak neked irni, akik ott azokban az orszagokban voltak kismamak. Angliaban pl. teljesen mas rendszer mukodik, de akkor irjal ki egy masik kerdest, es ird bele a lenyeget, az orszag nevet!:) En is irtam neked, hogy menjel el vernyomasmeresre, de azt hiszem ez nem lesz jo. Ne akadjal ki legkozelebb, hanem ird ki normalisan a kerdesedet!
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. válaszoló! Nincs szülés elõtti kötelezõ szabadság. Itt, ahol én élek, legalábbis nincs. Szülés után vagyok köteles kivenni 2 hetet. Jobban szeretnék pihenni, a baba dolgait rendezgetni, a hiányzó dolgokat megvenni. De sajnos ha már szülés elõtt 2 hónappal elmegyek szabira, akkor szülés után már csak 7 hónapig lehetek fizetett szabin, és akkor is csak a fizim felét kapom majd. Ebben az országban ez a helyzet. Ezt viszont egyrészt nem tudjuk magunknak megengedni anyagilag, illetve szeretném, ha nem kéne a 7 hónapos gyerekemet bölcsibe adnom, ami ráadásul annyiba kerül, hogy a fizetésem 90%-át viszi.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ választ hasznosnak is értékeltem, mivel legalább tényleg segítõ szándékkal megpróbátál hasznosat írni. Viszont a második válaszban semmi hasznos nincs.

Most akkor 32 vagy 64 bites a windowsom (7)?

start-->számitógépre jobb klikk ott irja Rendszer tipusa:64 bites operációs rendszer,viszont ha a C-be megyek azt irja Programfájlok(x86)ami tudtom szerint 32 bites rendszert mutat.Akkor most mi van milyen a rendszerem?Amúgy igen 4 gb ram-om van szóval viszi 64-t is ha mégis az

Legjobb válasz: Ez egy 64 bites windows, a rendszer az x86 os mappába telepíti a 32 bites programokat.

Ez egy 64 bites windows, a rendszer az x86 os mappába telepíti a 32 bites programokat.
Nem mondhatják.
A kérdező hozzászólása: tuti semmilyen esetben?
Tuti, ez egy lezárt döntés. Csak ha megbuksz, akkor nem vesznek fel.
Miért nem próbálsz meg egy tesztet?
Ha peteéréskor voltatok együtt, akkor természetesen lehetsz akár terhes.
egy aktusból is teherbe lehet esni. hát én várnék még egy napot, megjön-e, még egyet a teszttel. de elvileg kimutatja az elmaradt menzesz után bármikor:)
A kérdező hozzászólása: Probáltam de negativ volt.x-epil tesztet.
Ha negatív a teszt a 32. napon akkor nem vagy terhes.

EZ MINDENKINÉL ÍGY VAN? 18 hetesen volt ultrahang, azt mondta a doki hogy a következő 32 hetesen van. Az olyan sokára van, most vagyok 22 hetes. Addig az ember szét izgulja magát hogy a baba jól van-e.

Legjobb válasz: Igen,normális! Nekem 17 hetesen volt genetikai ultrahang,a következõ most volt 30-31 hetesen. Mi a 22. héten elmentünk 4d-re:-)) Elvileg 4 ultrahang van egy terhesség alatt.

Igen a 18. het UH után van a 28-32. heti következõ UH. De ne izgulj! De, ha szántok rá egy kis pénzt, akkor addig el lehet menni 4D ultrahangra is.
Igen, normális! Nekem 17 hetesen volt genetikai ultrahang, a következõ most volt 30-31 hetesen. Mi a 22. héten elmentünk 4d-re:-)) Elvileg 4 ultrahang van egy terhesség alatt.
Ha a baba nem lesz jól, az ki fog derülni. Csigavér, és ne idegeskedj, mert azzal viszont biztos, hogy ártasz a babának.
18:38-as vagyok. Szerintem minden kismama szétizgulja magát, köztük én is! Már minden elképzelhetõ szakirodalmat elolvastam a terhességrõl és annak "hibáiról" de muszáj nem odafigyelni erre és pozitivan gondolni!!!! 32 hetes kismama
én voltam 28.-dik heti Uh-n bent a kórházban és a doki küldött rendes vizsgálatra szoval nem azert mert gond lett volna.sztem szolj neki h te szeretnél vagy sztem magadtól is bemehetsz a korházba egy vizsgálatra.boldog babavárást
Szia!Miskolcon a 18 hetes után van 24 hetes uh!
Igen......Miskolc szerencsés e tekintetben. Én még csak most nemrég fogadtam fel a dokim, de engem mindig pont 4 hetenként berendelt egy ultrahangra. Egyszer elcsúsztam, egyszer pedig kórházba kerültem más okból......így rendelkezem még két potya ultrahanggal, na meg ugye a többi. Kb. 9-nél járok most :-) 34. hetes kismami
19:11essel egyetértek, Miskolcon a 18. hetes után van egy a 24. héten is, utána a 32. héten, a megyeiben pedig kérnek még a 36.on is. Utána dokifüggõ, hogy NST alkalmával küld-e UHra, engem mindig küldtek, pedig nem volt fogadott dokim. Mindig csináltak flowmetriát, meg akkor már megmérték a babát is.
én 14 hónapja szültem, akkor még így volt, de én azt hallottam hogy most már 28 hetesen is van.de lehet hogy félre informáltak.fogadott orvosom volt és kikönyörögtem egy potya uh-t.
Én 4-5 hetente járok uh-ra, csak ennyit tudok mondani...
Én havonta egyszer elmentem..magándoki volt és réóta ismertem...saját megnyugtatásomra is jó volt :)
4 hetente amikor tanácsadás van mindíg csinál uh-ot is.pedig sztk-s doki.+a genetikai uh-ok:12 hetesen, 18 hetesen, 32 hetesen, meg még van egy de nem tudom pontosan mikor.

Mit gondoltok, mit vegyek a páromnak szülinapjára? Én 19 vagyok, Õ most lesz 32. Anyagilag nem vagyok nagyon eleresztve, (egyetemista lány vagyok) mit vehetnék neki, ami nem túl drága, de örülne neki?

Ötletek? :)

Legjobb válasz: Mért kéne venni bármit is? Magad készítesz valamit, ingyen van, szívbõl jön. Mindig ez a felesleges vásárlás-mánia... kreatívnak kell lenni.

Mért kéne venni bármit is? Magad készítesz valamit, ingyen van, szívbõl jön. Mindig ez a felesleges vásárlás-mánia... kreatívnak kell lenni.
3# igazad van, de most nem ez volt a kérdés. Szóval ha már a vásárlási mániánál tartunk, lepd meg magad valami extra szexi fehérnemûvel, és ajándékgyanánt magadat csomagold bele az új cuccba, almával a szádban tálald magad a franciaágy közepén egy pohárka itallal.
A kérdező hozzászólása: Elõzõ szülinapját így oldottam meg, és arra gondoltam most veszek neki valamit, mert a kreatív meglepiket a hétköznapok deldobásával ellõttem. De hasonló korú férfiak adhatnának ötleteket. :)
Fõzd meg neki a kedvenc ételét. Meg esetleg vegyél valami apróságot - de akár még ez sem kell. Én ezt csináltam a legutóbb a páromnak. Szereti a pacalpörköltet és az ugye kb. 4 óra míg elkészül, szóval sose fõzök ilyet. De a névnapjára megfõztem. :) 24/l
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat! :) jó ötletek, csak minden nap azt fõzöm amit epp megkíván, és a szexi fehérnemûs meglepi sem számítana már különlegesnek.. :( de ettõl még a szülinapján nem maradhat el. :) köszönöm az eddigieket, egyéb ötletek? :)

Lehetek terhes? Most vagyok a ciklus 32. napján, a hőm még mindig fent van, de ma reggel negatívat teszteltem.

Azért van még remény?

Legjobb válasz: Szia! Hasonló helyzetben vagyok,mint Te.Jól láttam a diagrammodon,hogy volt valami mensi szerû dolog? Ugyanígy vagyok én is.2 nap eltéréssel.A tesztem nekem is negatív.Van valamilyen tüneted?

Szia! Hasonló helyzetben vagyok, mint Te.Jól láttam a diagrammodon, hogy volt valami mensi szerû dolog? Ugyanígy vagyok én is.2 nap eltéréssel.A tesztem nekem is negatív.Van valamilyen tüneted?
A kérdező hozzászólása: Igazából csak a szokásos, menszi elõtti hasfájdogálás. Elõtte mindig van barnázásom is, csak most túl korán kezdõdött, és azt gondoltam, hogy esetleg a beágyazódás lehetett, mert a hõm is leesett egy napra. Ráadásul a mai napon csak a papíron látszik a folt, tehát nagyon kevés. De már egyre kevésbé bízom benne, hogy baba van a dologban :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!