Találatok a következő kifejezésre: Most vagyok 31 (98 db)

Hányadik hétig ajánlott a 4D? Már 17 hetesen kifizettem, most vagyok 31 hetes és a doki nem tudta sosem megcsinálni, mert a pici mindig takarta az arcát. Ma megyek megint UH-ra és attól félek, ha ma sem sikerül, 2 hét múlva már késő lesz.

Legjobb válasz: Mi is hasonló helyzetben vagyunk, mindent láttunk csak a kicsink arcát nem, mert hol a keze volt elõtte, amit nem takart ki a kezével, azt a köldökzsinor takarta. Azért megcsináltattunk, mert nem csak a "babamozi" része volt jó, hanem rengeteg mérését és viszgálatot megcsináltak, ami pedig szerintem hasznos volt. Jó volt tudni, hogy minden rendben van vele:) Most megyünk 31 hetesen ismét egyszer, ezt mondják ilyenkor már nagyon aranyosak, kíváncsian várjuk, ha pedig az arcát nem látjuk... sebaj, aranyos az is ahogy kukucskál a kezei mögül:)

Mi is hasonló helyzetben vagyunk, mindent láttunk csak a kicsink arcát nem, mert hol a keze volt elõtte, amit nem takart ki a kezével, azt a köldökzsinor takarta. Azért megcsináltattunk, mert nem csak a "babamozi" része volt jó, hanem rengeteg mérését és viszgálatot megcsináltak, ami pedig szerintem hasznos volt. Jó volt tudni, hogy minden rendben van vele:) Most megyünk 31 hetesen ismét egyszer, ezt mondják ilyenkor már nagyon aranyosak, kíváncsian várjuk, ha pedig az arcát nem látjuk... sebaj, aranyos az is ahogy kukucskál a kezei mögül:)
Az én dokimnak csak 2D-je van, pár napja voltam nála, de annyira édes volt a babánk arca, hogy nekem is megfordult a fejemben, hogy jó lenne látni 3D-ben is. Most 32+6 hetesek vagyunk. Csak ugye 15.000, - egy babamozi. Másik dokinál egy vizsgálat 10.000, -, ahol van olyan UH gép. Így lehet, hogy majd csak februárban látjuk, de akkor már szemtõl-szemben. :)
Egyél elõtte, vagy igyál, amitõl be szokott indulni a baba. Pl. csoki, az édes ízektõl kicsit fel szoktak élénkülni. Vagy ha szoktál inni kv-t, kólát.
Nekem sem sikerült korábban, így 33-34. hét között megyünk ismét, remélem sikerülni fog. Láttam már egyébként 37-38. hetes képet is, de szerintem ahhoz már nagy mázli kell. Remélem ma szerencsések voltatok! Minden jót! (32 hetes mami)
Írd meg légyszi, hogy sikerült-e meglesni a babát.
A kérdező hozzászólása: sziasztok csajok Szomorúúúúúú vagyok !!!!!! Nem lett videónk, csak 3 képünk, azok is elég mosottak :S Lehet nem is a kislányom ficánkol nagyon, hanem a doki a béna, mert UH közben annyira aranyosan láttam mindent ...
A kérdező hozzászólása: rosszul írtam.4 hónapos terhes koromig szedtem a magne b6ot azóta magnerot.
Év magnézium citrátot szedtem, ha jól emlékszem receptre 130ft körül van 10 szem. Felesleges az agyonreklámozott, drága termékeket megvenni.
Én a helyedbe magnesii citrisit iratnék, sokkal olcsóbb mint a magne b6, nem beszélve arról, hogy jobb is. http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/tabletta_ma..
én ezt szedtem magnerot helyett: magnesium citricii. A doki javasolta, kb. 500Ft.
Magne B6 szedtem végig a terhességem alatt, mert gyakran begörcsölt a lábam, ha egyet is kihagytam. Semmi gondom nem volt, soha a szedésébõl.. A lényeg hogy szedjél valami magnézium készítményt, mert olyan lábgörcseid lesznek hogy csak na! Fölég az éjszaka közepén... Rettenetes...
1. vagyok, én is ezt szedtem amit alattam belinkeltek. Nem 500Ft, receptre 139. A vége felé a 36. hétig már napi 3-at szedtem, de még így is jobban megérte, mint a "márkás" magnéziumok.
Igaz, nem 500, én recept nélkül vettem 300-ért, csak elírtam:)
Teljesen mindegy milyen magnéziumot szedsz, csak a mennyiséget kell megnézni, hogy megérje. Én úgy tudom, hogy a magne b6-ban elég kevés a magnézium és 2x3 szemet kell belõle szedni.
Magnesii Citrici, ugyanolyan erõs, mint a Magnerot (500 mg/tabi), de sokkal olcsóbb. Receptre 140 ft egy doboz, de recept nélkül is csak 300-valamennyi. 10x annyi MG van benne, mint a MagneB6-ban. A MagneB6 a másik kettõhöz képest nem ér szinte semmit!

Ebből, hogy tudok következtetni, hogy milyen nagy a babám? És mit jelentenek ezek az adatok? Meg azt mondta a doki, hogy majdnem 2kg! Most vagyok 31 hetes kismama

BPD.81mm s.32 ? AD:81mm? FL:60mm? FHR:148/min?

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem, akkor a BPD a koponya átmérõje, az FL a combcsont hosszát jelenti, az AD nem tudom. A s. 32 pedig a hetet, hogy a méretek alapján 32 hetes vagy.

Ha jól emlékszem, akkor a BPD a koponya átmérõje, az FL a combcsont hosszát jelenti, az AD nem tudom. A s. 32 pedig a hetet, hogy a méretek alapján 32 hetes vagy.
http://szuloklapja.hu/baba/body/hetrol_hetre.php?HETEK=31 Ezen az oldalon le tudod ellenõrizni az adatokat, hogy megnyugodjál, de ha adhatok egy tanácsot ne foglalkozz azzal amit a neten írnak, a méretekrõl, hanem a dokidnak hidd el, amit mond. Én végigizgultam a terhességemet, mert engem is riogattak, egészséges 12 hónapos kisfiam van.
De mitõl parázol? Ne legyél már ilyen. Tudod, aki felírja az adatokat, az is emberbõl van, és valószínû az AD értékhez is azt írta be, amit BPD-nek mért. Nem értem, minek kell egybõl rémeket látni, nyilván ha lenne gond, a dokid szólt volna - ergo nincsen semmi baj, csak egyszerûen elírt egy adatot. Azért ez még nem katasztrófa...
A kérdező hozzászólása: Most akkor ezt nem értem! Ki írt el mit? Most komolyan nagyon parázok!
Szerintem elírás:) A 81mm-s hasátmérõ kb. 14 hetes terhességnek felel meg:) Biztosan minden rendben, mert ez annyira kirívó eltérés lenne, hogy a doki tuti mondta volna, ezért gondolom, hogy csak elírás.
A kérdező hozzászólása: Mindent le írtam! És miért kicsi? Az nagy baj? A doki szerint minden rendben van!
Az AD biztos? A hasûtmérõnek ez nagyon nagyon kicsi, szerintem elírtad, 280 körülinek kéne lennie 81-es BPD-hez. Ha az AD-t is megírod, akkor kalkulátorral ki lehet számolni.
Csak a hosszát tudtam neked kiszámolni az a fl alapján 41, 58cm:) a súlyhoz kellene nekem aaz Ac méret de azt nem írtad
Az FHR jelentése pedig Fetal Heart Rate azaz a pici szívhangjára utal, ami teljesen normális értéket mutat a babádnál. A kicsik szíve elég sokat ver percenként, ez normális. Itt egy lista, hogy ennyi idõsen kb. mekkorák a babák méretei: http://www.pocaklako.hu/terhessegi-ultrahang/uh-tablazatok/m.. Rövidítések jelentése: http://terhesseg.network.hu/blog/terhesseg-klub-blogja/terhe.. Lányom 31 hetesen 1800 gramm körül volt, a BPD (fejátmérõ) értéke 82 mm volt, az FL (combcsont) 65 mm volt. Õ 3330 grammal, 54 cm-rel született a 41. héten.
Az AD a hasátmérõt jelenti.
Amit az elõbb küldtem linket a fõbb adatok stimmelnek, most megnéztem, ne izgulj!

Most vagyok 31. hetes kismama, és csak a bal oldalon alhasi görcseim vannak! Nektek is volt ennyi idős kismamaként? Mitől lehet? Esetleg valami fájdalomcsillapítási mód? Üdv. Tündi

Legjobb válasz: vegyél be emeltebb adagban magnéziumot és feküdj le pihizni! nekem is voltak, pont ennyi idõsen. a magnézium és fekvés segített!

vegyél be emeltebb adagban magnéziumot és feküdj le pihizni! nekem is voltak, pont ennyi idõsen. a magnézium és fekvés segített!
Elsõ vagyok. ma reggel nekem is megint görcsölt balra lent a hasam alja. kicsit lepihentem + magnézium és elég hamar elmúlt. kb:10 perc. üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! És Kipróbálom! :)
szívesen, de Neked folyamatosan görcsöl a hasad? vagy csak néha néha?
A kérdező hozzászólása: Van mikor görcsöl van mikor nem! De ha görcsöl akkor egy két órán keresztül!
Sajnos nekem is görcsölt tegnap este....vettem egy jó meleg fürdõt, bevettem + magnéziumot.... utána elég hamar elmúlt. mindenesetre elég ijesztõ....még csak a 33.hét....
A kérdező hozzászólása: Hát igen, eléggé az. De mostmár nincs sok vissza! :) További szép terhességi napokat neked! És jó szülést kívánok.:)
Neked is hasonló jókat kívánok :)

Mikor fordult a babátok a "jó irányba"? Most vagyok 31 hetes és keresztben fekszik úgy érzem a pocimban illetve néha félkeresztben.

Mivel amúgy vékony típus vagyok egy keményedésnél teljesen kitapintható a drágám. Mikor lesz fejvég? fekvésü?

Legjobb válasz: nekem normálisan volt mindvégig. viszont mikor bent feküdtem a korházban, az egyik kismama épp ikrekkel volt terhes. 40. hét elõtt 2 nappal fordult úgy mindkét fiú, h rendesen tudott szülni.

nekem normálisan volt mindvégig. viszont mikor bent feküdtem a korházban, az egyik kismama épp ikrekkel volt terhes. 40. hét elõtt 2 nappal fordult úgy mindkét fiú, h rendesen tudott szülni.
Szia! Én is mindig úgy éreztem, hogy keresztbe van fordúlva, aztán 32hetes uh meglepödtem, amikor a doki mondta, milyen kis ügyes, mert már befordult!
Nekem 33. héten fordult meg. Addig farfekvéses volt.
A kérdező hozzászólása: Koszi a válaszokat, remélem az én babám is ügyesen befordul majd.
Szia Én is úgy érzem mintha keresztbe lenne de már pár hete a helyén van :)
Ez érdekes. Én is úgy érzem, hogy keresztben van, sokkal "szélesebb" a hasam mint "magas", de a baba már hetek óta a helyén van.Én is vékony vagyok a hasamnál (máshol azért szépen kikerekedtem), és én is 100%-ra venném, hogy keresztben van, de a doki mondta többször, hogy nem.
Nekem azt mondta a dokim, hogy a keresztbe fekvõ babákat a jóslófájások hosszanti irányba szokták terelni. Kérdés, hogy a jó vége kerül-e tõle lefelé? :) Én még csak 28 hetes vagyok, 4 hete még medencevégû volt a kis drágám, de azok alapján, amiket itt olvasok, még van ideje megfordulni, így igyekszem nem aggódni :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor lehet az én babám is jó helyen van már csak terpeszállásban fekszik? :) )) Amugy napok óta a jobb oldalamon nyomja ki (szerintem) a lábát. Biztos nyújtózkodik. :)
Egy barátnõmnek szülés elõtt 2 héttel fordult meg úgy, hogy elõtte keresztben volt. Minden doki meglepõdött, ezek szerint minden lehetséges :)

Most vagyok 31 hetes. Mikor érdemes már a kórházi csomagot összeállítani? Ha babás szobába készülök, akkor miket és mennyit pakoljak a babónak?

Legjobb válasz: Én a 34.héten összeraktam a kórházi pakkot, azóta meg már még egyszer :) A babának nem raktam be semmit, azt mondták, mindent adnak majd. Ha véletlen valami mégis kell, majd az apukája behozza. Üdv, 37 h.

Én a 34.héten összeraktam a kórházi pakkot, azóta meg már még egyszer :) A babának nem raktam be semmit, azt mondták, mindent adnak majd. Ha véletlen valami mégis kell, majd az apukája behozza. Üdv, 37 h.
én is kb. így a 30.hét környékén pakoltam be. babának nekünk csak popsitörlõt, textil pelust (böfi, feje alá) kellett vinni sok boldogságot 4hónapos kisfiú anyukája
Én a héten kaptam a védõnõmtõl listát, hogy mit kell vinni a kórházba (Eger). A babának popsitörlõt, popsikrémet, pelenkát (3 napra kb. 25 db), textil pelust 2 db-t, takarót és sapkát.

A 28 héten azt mondták, hogy a pici 1160 g, ez normális? Most a 31 héten vagyok, aki ilyen idős hogy érzi magát? Kellemetlenségek? Gyomorsav, légzészavar, fáradékonyság? Vagy csak nekem van? Kicsitek nem mocorog kevesebbet, mit mit 2-3héttel ezelőtt?

Legjobb válasz: Szia.Nekünk a 26 héten volt 960gr,azóta nem mérték,de szerintem kb. akkora lehet a picim,mint neked.Nálam mind a három általad említett kellemetlenség jelentkezik,megtetõzve rossz kedvvel.Szinte egész nap bõgök.Úgy sajnálom a kislányom...Remélem elmúlik.31 km

Szia.Nekünk a 26 héten volt 960gr, azóta nem mérték, de szerintem kb. akkora lehet a picim, mint neked.Nálam mind a három általad említett kellemetlenség jelentkezik, megtetõzve rossz kedvvel.Szinte egész nap bõgök.Úgy sajnálom a kislányom...Remélem elmúlik.31 km
A kérdező hozzászólása: Szia! Annak örülök, hogy nem csak én szülök fiatalon:) Bár nekünk igencsak becsúszott, de most annál jobban örülünk neki! :) Hát én 56-os méretbõl 4 öltözetet vettem+még egy szép fehéret amibe kihozom, ennél többet nem, mert az se biztos, hogy nem lesz-e nagyobb a baba, venni lehet utólag is, de mikor kiadtál több ezret rucira és kiderül, hogy 62 cm-rel születik, kicsit idegesítõ lenne:) Azért én csak keveset vettem meg van egy pár 62cm body, bár én pólyába szeretném tartani pár hétig biztosan ezért hálózsák, levegõztetõszák overál rögtön kilõve a születési csomagból, majd ha nagyobb lesz akkor akarom ráadni, majd akkor ráérek venni, van más mire költeni a pénzt ami rögtön születésre kell:)
Amúgy január 26ra vagyok kiírva.És te? A kis ruhákkal meg úgy vagyok, hogy inkább kimosom-vasalom többször, ha úgy alakul.
A kérdező hozzászólása: Amúgy amit kaptam nõvéremtõl babakocsit hordozóval az augusztus óta áll a szobánk sarkában és mikor még pesten laktunk és hazalátogattunk mindig megcsodáltuk, de most is bent vannak, a baldachin is felakasztva, a mózeskosár is a másik sarokba, olyan jó látni, ha nem is az összes kellék, de nem bírom eltenni:) Jövõ héten meg teljesen felállítunk mindent, ez annyira boldogít :) S
Igen, olyan sok minden jó lenne, ha lenne:) !Mindig nézegetem, javítgatom a listám, hogy még mi mindent kell venni. Egyébként én a rózsaszín babaruhákkal voltam így:nemrég vettem egyet(meg is lepõdött mindenki), meg kaptunk még ajándékba. A kiságyat mikor állítjátok fel?Mi kaptunk egy használtat, de szeretnénk venni újat, ezért nem is raktuk össze, amúgy nem bírnám ki:) A kis pihenõszéke, meg a babakocsi is sokáig állt, míg rávettem magam hogy elrakjam:) Ha nem zavar, megkérdezhetem, hogy dolgozol-e még?Hol laksz és hány éves vagy?Nem akarok indiszkrét lenni, csak kíváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Háát én így voltam a a kislánnyal, nehezen barátkoztam meg a kisfiúval, de már nem bánom, bár a kék ruhácskák helyett még a sárga, drapp, de már kezdek fejlõdni, vettem világoskék bodykat! Mi is nagyon várjuk a picit, bár a szüléstõl tartok, nem kicsit! Hát esküvõre megkaptuk a babakocsit és a hordozót, kiságyat! Most vesszük meg a pelenkázót! Bár ruhácskát vettünk, 2 melegebb rugit meg 2 vékonyabbat alá 3 kis bodyt, bár pólyába szeretnénk tartani pár hétig, mózeskosár még az enyém volt, meg a régi szép kézzel hímzett ágynemûk vannak! Nem akarunk egyszerre annyi mindent megvenni, ráérünk mikor kint van, csak ami éppen szükséges! Már csak a gyógyszerek(fürdetõ, kamilla, popsitörlõ, pelenkák) vannak vissza, meg n ekem a szülés utáni cuccok, de félek attól, hogy nem lesz kész minden, még olyan hosszú a kelengyelista, bár tudom hogy a fele felesleges, de akkor is mindig azt hiszem, , hogy soha nem érünk a végére! :(
Csak sikerül találni valamit:) /A Marcell pedig milyen szép!/Mi kisfiút vártunk, és Erik lett volna.A párom nehezen tért át a kék dolgoktól, de most már büszkén meséli, hogy neki kislánya lesz! Nálam mostanában "tünet" még, hogy úgy érzem nem lesz meg semmi mire megérkezik a kicsi.Rádásúl nem az zavar, hogy nincs pelenkázója, hanem hogy még nem vettünk pelenkát, alkoholt...Nem gondoltam, hogy ennyire várom majd, hogy velünk legyen:) Ti hogy álltok a baba dolgok beszerzésével?
A kérdező hozzászólása: Már azt hittem valami családi baj, de így megnyugtató, hogy csak a hormonok! Attól én is félek, hogy minden rendben lesz-e, megfelelek-e mint anya, meg udok-e adni a babúnak mindent stb! Szép nevet adtatok! Mi is nagyon kislányt vártunk, a neve Jázmin Hanna lett volna, de a fiúnévben nem tudunk megegyezni! Nekem tetszik a Csongor, Ábel, Marcell, de neki nem, de amiket õ mond! Szóval lassan kifutunk az idõbõl igaz, de még nincs konkrét neve:)
A hormonok, és hogy minden rendben legyen.Viszont eldöntöttem, hogy nem ér ennyit-most csak a picivel kell törõdnöm:) Eliza lesz a neve.És a fiadnak?Elsõ baba?Nálunk igen... Most láttam a kérdésedben még:az enyém is kevesebbet mocorog, de akkor rendesen beleremeg a hasam:D
A kérdező hozzászólása: Jaj nagyon sajnálom a rosszkedved, de alapja is van, hogy sírsz vagy csak a hormonok? Én meg folyamatosan idegeskedek, olyan rossz pedig nyugodt szeretnék maradni! Eleinte, hogy mit csináljunk babóval, akkor az esküvõ szervezés stresszei, anyagi, utána költözés, utána volt fõbérlõ követelõzik alaptalanul, ami ha nyugtatom magam is csak stresszel! Félek, hogy megérzi kicsim! Gratula a kislányhoz, mi lesz a neve? Nekünk kisfiú adatott :)
Igazad van:)

21 éves nő vagyok, 31 éves a párom, és alig vagyunk együtt. Másfél éve élünk együtt minden jól indult, de gombám volt amivel nagyon sokáig szenvedtem. Most már nincs, máskor erre hivatkozott, de most még sem jobb. mi a baj?

egy hónapba egyszer vagy kétszer vagyunk együtt. ha próbálkoztam,már akárhogy is,mindent minden féleképp megpróbáltam,azt mondta hogy én csak erőltetem és neki így nem jó.amikor nem is próbálkoztam akkor talán 2 hét után volt valami rövid aktus.biztos nem csal meg,mert együtt vagyunk éjjel nappal,egy helyen is dolgozunk.próbáltam már titokzatos lenni,kislányos,vad meg minden...de nem.. azt mondja ha nem törnék ki néha a hisztimmel talán jobban kívánna.de könyörgöm. 21 éves vagyok havonta egyszer szexelek,nem lehetek ideges?????? 2 felesége volt.20 évesen egy vele egyidős,aki erőltette a szexet,volt ezzel orvosnál is hogy problémája van, aztán elvált. egy 8 évvel idősebb nővel házasodott utána össze,onnan is egy gyerek és ott is mint az elsőnél megcsalta a felesége egy 18 éves sráccal.azt mondta nekem hogy a második feleségét még sok idő után is kívánta. na de mégis???!!!! most mi a baj velem. önbizalmam azért van,nem vagyok csúnya,nem vagyok hülye,úgy szinte minden meg van bennem amire egy férfinak szüksége van,akkor ????? segítsetek kérlek,mert a szex nem válótéma,de sajnos én nem erre szerződtem le mellé,és másfél évvel ezelőtt nem így mutatkozott be. valamelyik nap hazaért a boltból míg főztem, és amit még soha nem csináltam,megpusziltam,lelöktem az ágyra és mondtam neki pár izgató dolgot......és semmi. félig láttam benne valamit,de az is elszállt. szeretni tudom hogy szeret,de ez normális??? más férfi mit is tett volna ilyen helyzetbe na????? tudom hosszú lett,de lassan ez jelenti a végét a kapcsolatomnak....

Legjobb válasz: Hol lehet ilyen odaadó HÖLGGYEL találkozni, mint Te vagy..? Ha találnék egyszer egy ilyet, sosem engedném el..

Hol lehet ilyen odaadó HÖLGGYEL találkozni, mint Te vagy..? Ha találnék egyszer egy ilyet, sosem engedném el..
Azt próbáld ki, hogy parancsolj rá hogy csak 3 percet kap és nem többet. Fõzõórát állítsd 3 perc múlva csörgõre. Ügyelj rá hogy a csörgéssel vége legyen azonnal a mókának. Majd másnap megint. :D
Egyébként úgy tûnik, neki van problémája, elveszett a motiváció-talán az elõzõ nõk miatt is, esetleg van még emellett némi pszichés vagy szervi impotencia is, ami meg nyilván tabu egy férfinál, ezért nem is megy vele specialistához. A gomba feltehetõleg csak egy kapóra jövõ kifogás volt. Kommunikáció nélkül nem fog menni, csak [email protected]ódik az életetek egymás mellett. Esetleg próbálkozzatok valami potencianövelõvel, amíg meg nem jön az önbizalma megint, aztán újra menni fog magától is (hacsak nem meleg a férjed). Azért az fura, hogy harmincegy évesen ez már a harmadik házassága...
világ nyomoréka istenem... ien pénzes v mi ?:D tök felesleges itt nyavalyogni rég kuka kéne hogy legyen, gáz a pali , ien sztorit még nem hallotam :D palimadár , inkább szakítanod kéne mint szenvedni
A kérdező hozzászólása: tudom hogy valami nem passzol.sokat beszélünk róla gyengébb pillanatokban, csak amikor azt mondja változtat és elhatározott utána még sem történik semmi.és ugyan az. milyen pszhiés dolog állhat emögött ha véletlen ez lenne a baj? a sok együttléten pedig valóban nehéz változtatni :-) különköltöztünk de ennek ellenére ugyanúgy mindketten igényeljük hogy mindig együtt legyünk.
A második vagyok ismét. Valóban, nagyon jól írja az elõttem szóló, hogy nagyon káros az egésznapi együttlét. A menzeszed körüli hisztit még el lehet viselni (bár a párom sosem nyavalyog velem, de a munkahelyemen a titkárnõ menzeszét mindig megsenyvedjük, mert olyankor egy gonosz döggé változik, de kibírjuk)A féltékenység az sokkal rosszabb. Érdemes lenne ezeket valahogy leküzdened, és ha tudsz munkahelyet váltan (ezekben az idõkben, minõ álom) akkor tedd meg. A különlét használ. Neked kell ezen elgondolkodnod, te látod, van-e még értelme küzdened. Ha tényleg szereted, akkor küzdj, de ha nincs szerelem, akkor tovább kell lépni... sok értelme nincs magadat gyötörnöd.
Irtad, hogy szinte folyamatosan együtt vagytok. Az nem biztos, hogy jo. Lehet, hogy -akár, tudtán kivül- a mamája v nötestvére lettél szép lassan. Nem tud rád gondolni sem (milyen jo lesz hazamenni és egy jot szexelni a párommal), mert a valoság megköti a fantáziát, a párja ott van mellette és éppen a munkáját végzi tetötöl talpig felöltözve. Ilyesmire gondoltál már?
Elég gáz ember:D, mielõtt összecuccoltál volna vele, kicsit ki kelett volna ismerned szóval nem sajnállak..az h 2 x vált el az meg igazi luzerség :D rég kuka az ien mivel tényleg nem szeret , ha szeretne nem ilyen lenne, egyértelmû AKI EGYÜTT él a másikkal és havi 1x hát ott k.rva nagy baj van, tév úton jársz ha azt hiszed szeret akkor rég mondaná mi baj , keress mást mert ez jobb nem lesz
A kérdező hozzászólása: tudjátok õ azt mondja hogy neki nem olyan fontos a szex, és nem minden az. de mondtam neki hogy ez nem normális mert minimum heti 4 alkalom az ilyen idõs kapcsolatoknál a normális, de õ ezt valahogy nem tudja elfogadni, és nem akar muszáj szexelni, amit én sem akarok. de a probléma hogy nekem is már egyre ritkábban jut eszembe a szex iránti vágy, nem csak felé hanem más férfiak iránt is. nem gondolok rá, talán elfogadtam.ha pedig eszembejut, és visszautasít a 10.alkalommal is befordulok, és csak vita van belõle, mert annyira szeretném, de elveszi az összes önbecsülésem, és szarnak érzem magam.azt mondja várjam meg amíg õ megkíván, mert érzi hogy ráerõltetem. talán egyhetente megszoktam próbálni, bugyiba mászkálok elõtte, felhívom magamra a figyelmet de..... ez BAJ
A kérdező hozzászólása: a második hozzászólónak.. a hiszti??? féltékenység, apró hülyeségek, ami mindig akkor jön elõ mielõtt megjön a menstruációm és nem tudok uralkodni rajta. pornó??? tudod akartam de meggondoltam magam...miért jó az ha más nõ látványától izgul fel?? mert tudom hogy felizgulna. sajnos nyilván igazad van :-(
Ott kell hagyni az ilyet. Ennyi az egész.
Szia! Bocsi, hogy ezt írom, de nagy gáz van kettõtök közt. Nincs meg részérõl a vágy, a vonzalom. Megkockáztatnám, hogy rég nem érez irántad semmit, csak megszokásból vagytok együtt. 31 évesen 2-szer vált el? Te jó ég....
nagyon sajnalom hogy nem kivan a parod :( en az enyemet hetente 5-7-szer is agynak dontom, es egy agy szesszio tobb oras aktus, tordes, simogatas, stb... tenyleg nem tudom mi lehet a baj de eggyertelmuen a srac problemaja. picit elszomorodtam olvasva a helyzetedet
Mit takar ez a "hiszti kitörés"? Talán akkor tudok mondani valamit. Egy férfit nagyon lelomboz az olyan nõ, aki valamiért hisztizik, de nem mindenféle hiszti miatt. Ezt leszámítva azonban nem sok jövõt látok a kapcsolatban. Valamiért elhidegült (nem mondom, hogy megundorodott) és az ilyen nagyon lassan jön helyre. Nem szívesen adok ilyen tanácsot, nem tudod megoldani, hogy pornót nézzetek? Általában a férfiak nagy része ettõl beindul. :(
Nem veled van a baj, ahogy mar idokozben biztosan kiderult. Ez a ferfi aszexualis es impotens. A korabbi kapcsolatai is mind ezert mentek tonkre. Meg kellene talalnia az okokat.

Most vagyok a 31. napon, de a teszt negatív. Múlt hónapban 38 napra jött meg, de előtte mindig 28-30 napos volt. Reménykedhetek még? A melleim duzzadnak, de az akár a menszi jele is lehet.

Legjobb válasz: nem tudom miota probálkoztok de nekem ugyanez van most eddig 28-30 naposak voltak és most akár33-35 naposak is .Valoszinü hogy megjön keress fel egy orvost az a tuti.nem tudom miért tolodik,bár valoszinü hogy leleki oka van a dolognak.AZÉRT SOK SIKERT!!!!!

nem tudom miota probálkoztok de nekem ugyanez van most eddig 28-30 naposak voltak és most akár33-35 naposak is .Valoszinü hogy megjön keress fel egy orvost az a tuti.nem tudom miért tolodik, bár valoszinü hogy leleki oka van a dolognak.AZÉRT SOK SIKERT!!!!!
A kérdező hozzászólása: Mi két hónapja próbálkozunk. Én is gondoltam arra, hogy lelki okai lehetnek, mert annyira szeretnénk. :( Remélem hamar összejön Nektek is!
köszi mi 9-10 honapja probálkozunk most már megyünk vizsgálatokra.bár én ugy gondolom hogy "Agyban" van az oka.most már rájöttem nem érdemes agyalni rajt .Jön ha akar.
Nem tudom ennyiben segitek evel..de nekem az utolsoelotti mensim szilveszterkor ert veget, alltalaban nekem is 28-30 naposak voltak..de egesz januarban nem jott meg, hanem februar 12ken jott meg utoljara tehat nagy kesessel..en arra gondolok hogy bezavart..majdnem megfogant...de most sikerult is..lehet neked is ez lehet a helyzet..talan most teherbe estel..A melleim nekem is duzzadtak es most az egyszer nem a mensi miatt.drukkolok.12 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, remélem igazad van. :)
Mióta babát szeretnénk azóta az óramû pontosságú menszimnek lõttek. :8 Azóta hol 34, hol 36 napra jön meg. :( Szóval szerintem lelki okai vannak.
Nekem pont fordítva! Amióta szeretnénk babát, azóta 28 napra jön meg. Bár ne tenné :-)
Nekem alapjáraton 35 napos ciklusaim vannak, és az elsõ próbálkozásnál sikerült. Szerintem várj pár napot, aztán tesztelj újra, ha nem jön meg.
Bisztos nem vigasztal de en is ebben a cipoben jarok es igy olvasva benneteket megnyugodtam, mert nekem is pontos 28 napos mensim volt, de miota homerozom lottek a pontossaganak hol 35 hol meg 38 naposak, mar kezdtem aggodni azt hittem valami veszelyesebb dolog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!