Találatok a következő kifejezésre: Most vagyok 22 (152 db)

EZ MINDENKINÉL ÍGY VAN? 18 hetesen volt ultrahang, azt mondta a doki hogy a következő 32 hetesen van. Az olyan sokára van, most vagyok 22 hetes. Addig az ember szét izgulja magát hogy a baba jól van-e.

Legjobb válasz: Igen,normális! Nekem 17 hetesen volt genetikai ultrahang,a következõ most volt 30-31 hetesen. Mi a 22. héten elmentünk 4d-re:-)) Elvileg 4 ultrahang van egy terhesség alatt.

Igen a 18. het UH után van a 28-32. heti következõ UH. De ne izgulj! De, ha szántok rá egy kis pénzt, akkor addig el lehet menni 4D ultrahangra is.
Igen, normális! Nekem 17 hetesen volt genetikai ultrahang, a következõ most volt 30-31 hetesen. Mi a 22. héten elmentünk 4d-re:-)) Elvileg 4 ultrahang van egy terhesség alatt.
Ha a baba nem lesz jól, az ki fog derülni. Csigavér, és ne idegeskedj, mert azzal viszont biztos, hogy ártasz a babának.
18:38-as vagyok. Szerintem minden kismama szétizgulja magát, köztük én is! Már minden elképzelhetõ szakirodalmat elolvastam a terhességrõl és annak "hibáiról" de muszáj nem odafigyelni erre és pozitivan gondolni!!!! 32 hetes kismama
én voltam 28.-dik heti Uh-n bent a kórházban és a doki küldött rendes vizsgálatra szoval nem azert mert gond lett volna.sztem szolj neki h te szeretnél vagy sztem magadtól is bemehetsz a korházba egy vizsgálatra.boldog babavárást
Szia!Miskolcon a 18 hetes után van 24 hetes uh!
Igen......Miskolc szerencsés e tekintetben. Én még csak most nemrég fogadtam fel a dokim, de engem mindig pont 4 hetenként berendelt egy ultrahangra. Egyszer elcsúsztam, egyszer pedig kórházba kerültem más okból......így rendelkezem még két potya ultrahanggal, na meg ugye a többi. Kb. 9-nél járok most :-) 34. hetes kismami
19:11essel egyetértek, Miskolcon a 18. hetes után van egy a 24. héten is, utána a 32. héten, a megyeiben pedig kérnek még a 36.on is. Utána dokifüggõ, hogy NST alkalmával küld-e UHra, engem mindig küldtek, pedig nem volt fogadott dokim. Mindig csináltak flowmetriát, meg akkor már megmérték a babát is.
én 14 hónapja szültem, akkor még így volt, de én azt hallottam hogy most már 28 hetesen is van.de lehet hogy félre informáltak.fogadott orvosom volt és kikönyörögtem egy potya uh-t.
Én 4-5 hetente járok uh-ra, csak ennyit tudok mondani...
Én havonta egyszer elmentem..magándoki volt és réóta ismertem...saját megnyugtatásomra is jó volt :)
4 hetente amikor tanácsadás van mindíg csinál uh-ot is.pedig sztk-s doki.+a genetikai uh-ok:12 hetesen, 18 hetesen, 32 hetesen, meg még van egy de nem tudom pontosan mikor.
Fórumok nincsenek erre?
Szia! Második baba lesz nekem is, már van egy kisfiunk, most kislány lesz, már négyszer lánynak mondták (12, 16, 18 és 21 hetesen is!) Néha a keresztcsontom fájdogál, de egyébként rendben vagyok. Az enyém az elejétõl fejvégû fekvésben van, remélem így is marad. Mikorra vagy kiírva? Én júni 4-re, de majd elválik, mert az elsõ is 12 nappal korábban érkezett. Hol fogsz szülni? Mi a János kórházat választottuk most.
A kérdező hozzászólása: Én Karcagon fogok szûlni!hát az az igazság hogy nem vagyok ki írva de nem tudom mért mert az 1 babával volt fogadott dokim most meg nincs ez lehet a baj?:vagy nem tudom mért nem vagyok kiírva!akikel eddig beszéltem már ki is vannak írva.a védönõ azt mondta május vége.hát nem tudom!akkor te is most mész terheléses vércukorra?na meg 28 hetesen ult hangra jó soká kell menni.
Sziasztok!Csatlakoznék hozzátok.Június 3, június 8 az utolsó Uh szerint május 31 a "Nagy nap" :-) Elsõ baba lesz.Nehézkes indulás után remélem minden rendben lesz.-nagyon várjuk a kis csöppséget.Hátfájás nekem is van.Nekünk kislányt mondtak a 20 héten.Majd febr.17-én megyünk 4D-re akkor leszünk 25 hetesek.-alig várom, izgulok remélem jó lesz.Jó egészséget nektek és boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: hát nekem más mert én nekem ez most más mint az 1 vel.rosszabb ugy mondom mert minden bajom van.hat nektek jo amugy énis kis lányt szeretnék
Sziasztok! Szintén 22. hét, második baba, az elsõ fiú, most lányt várunk. Érkezése: június 8 körül.
Sziasztok! Én egy kicsit elõrébb járok, a 31. hétben. Kisfiú lesz, van egy 3, 5 éves lányunk. akinek fáj a háta mit tud tenni ellene, illetve, hogy csillapítsa? Kb. 2 hete kezdõdött. Ha megyek és fekszek nincs gond, de ha leülök vagy egy helyben állok akkor majd megõrülök. Az elsõvel is fájt, de nem ennyire. Egy ebédet nem tudok végig ülni. Be lehet valamivel kenni? Valami gyógynövényes krémre gondoltam. Párom szokta óvatosan masszírozni, de sajnos csak fél-egy óráig hatásos.
*hogy csillapítja?* bocsi :)

Ki mikor kezdett vásárolni? Most vagyok 22-ik hétben. Azt hiszem, hogy legalább azt a 25 v.30 hetet érdemes megvárni nem?

nagyon elkapkodni nem akarom,azért akarom a 7-ik honapban,de utolso pillanatra sem szeretném.az ugy ideális nem? most ugyis még magamnak kell vásárolnom,pulcsikat kabátot,nadrágot stb.

Legjobb válasz: 23 hetesen kezdtük el. Nyugodtan kezd el most, nem tudhatod hogy leszel késõbb. Én örülök hogy idõben elkezdtem, még most is kell pár dolog. 34 hetes vagyok. De már nem esik jól mászkálni, mert keményedek és fáj a pocim. A könyvek is a 2. trimesztert ajánlják a vásárlásra. Boldog babavárást és jó vásárlást kívánok!

23 hetesen kezdtük el. Nyugodtan kezd el most, nem tudhatod hogy leszel késõbb. Én örülök hogy idõben elkezdtem, még most is kell pár dolog. 34 hetes vagyok. De már nem esik jól mászkálni, mert keményedek és fáj a pocim. A könyvek is a 2. trimesztert ajánlják a vásárlásra. Boldog babavárást és jó vásárlást kívánok!
Menj és vásárolj!! A végén már nagyon megeröltetõ lenne, és a baba cuccinak beszerzése nem egy nap. Jó vásárlást :) 39h km
Én 21 hetes vagyok és a másodikat várom. Az elsõ babánál ilyenkor hoztuk haza a kiságyat, pelenkázót, babakocsit. Rokonoktól kaptuk. Viszont most, a másodiknál még nem érzem úgy, hogy vásárolni kéne. Kedvem az lenne hozzá, de várok még, hátha lesznek akciók. Pl:hordozót kéne venni, mert az elsõé elavult. Aztán mivel téli baba lesz, annyira a ruhákat sem tudom még beszerezni, mert nincs szezonja. Egy pár dolgot turiban már vettem és egy csörgõt is a Rossmannban, de egyenlõre ennyi. Persze sok ruhát örököl a tesótól, csak az a baj, hogy azok nyári ruhák és nagyrészük rózsaszín. Viszont most fiút várok. De listát már írtam a nagyobb dolgokról és pipálgatom ami már megvan. Ezt javaslom neked is. Olyan jó érzés ahogy szaporodnak a pipák! És így be lehet jobban osztani, hogy pl minden fizetésbõl veszel 1-2 dolgot. Én az elsõvel ilyenkor már javában vásároltam, de a 30. hétig semmiképpen nem várnék.
Kb. 23-24 hetes lehettem, mikor megvettük a kiságyat, a pelenkázót, a kiskádat, a matracot és a hordozót. Aztán rá úgy két hétre megvettük a babakocsit. Azóta is folyamatosan vásárolgatok és még nincs meg minden. A vateráról és a teszveszrõl vásárolok, így idõbe telik, mire mindenbõl a legjobbat(árban és minõségben is) megtalálom.Emellett festünk, pakolunk, orvoshoz járkálunk, már fáj itt-ott, meg elég nagy a pocakom is. Ebben a melegben, ha most kezdtem volna neki a vásárlásnak nem is tudom hogy bírtam volna. 33 hetes pocis:)
Mi a 28. hétben vagyunk és elsõ babánk:) Én beosztottam az 5. hónaptól minden hónapban vettünk valamit. Írtam listát és beosztottam 4 hónapra a vennivalókat! Így nem kell egyszerre szétszakadni van idõm körülnézni és anyagilag sem olyan sokkoló- mint egyben kiadni az összeget! És igen - egyre nehezebb a mozgás, álldogálás. Érdemes korábban elkezdeni beszerezni mindent! Jó vásárlást!!
Mi a 24. héten vagyunk és bevallom még egy pelenkát sem vettünk. A szeptember is elég zûrös lesz (munka, egyetem), október közepén van egy dolgozat védésem és mi úgy terveztük, hogy utána megyünk nagy bevásárlásra, ahol megvesszük a nagy dolgokat, mint pl. pelenkázó, fürdetõ, ágy, meg a ruházati és egyéb alap-darabokat. Utána még rengeteg idõ lesz a kimaradt apróságok beszerzésére. De nyilván mindenki más és más. Értem ez alatt, hogy vki már ennyi idõsen nehezebben mozog, vagy anyagi okokból kezdi el elõbb. De abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy Budapest mellett lakunk, mindkettõnknek van autója, a pénz egybe van rá és elég sok ilyen típusú gyerek áruház van a közelben, valamint a ház-munkahely útvonalakon. Tehát ez tényleg egy kivételesen szerencsés helyzet. Úgyis érezni fogod, hogy mikor KELL mindenképp elmenned és beszerezni a szükséges dolgokat! Minden jót és jó bevásárló-túrát! :)

Császáral fogok szülni, és ráadásul autoimmun beteg is vagyok "SLE". Most vagy 22 hétben. Fogadjak orvost?

Legjobb válasz: szerintem az sztk-s orvos akihez tartozol ugyanúgy el tud látni, de ha nem vagy vele elégedett, akkor fogadj egy maszekot.Mindenképpen császár lesz? Ezt honnan tudják ilyen korán?Bár miért most akarsz dokit váltani? Eddig hova jártál?

szerintem az sztk-s orvos akihez tartozol ugyanúgy el tud látni, de ha nem vagy vele elégedett, akkor fogadj egy maszekot.Mindenképpen császár lesz? Ezt honnan tudják ilyen korán?Bár miért most akarsz dokit váltani? Eddig hova jártál?
A kérdező hozzászólása: Szíja!Eddig 2x látott doki, annyíszór vizsgált meg.Közbe voltak genetikai ultrahagok stb.Van 1 hasadék a gerincemen, és 2 csigólyám össze csúszott.Igy hát minden képpen császár lesz:(
Szia! Én is autoimmun beteg vagyok.:( Császárral született a kislányom, bár nem a betegségem miatt. Ne félj a mûtéttõl! A második babával vagyok a 8. hétben, és remélem õ is császáros lesz! Nekem volt fogadott dokim. Igaz, hogy az ügyeletes doki is ellátott volna, de nekem fontos volt, hogy személyes bizalom alakuljon ki a doki és köztem! Nagyon sokat segített nekünk, nemcsak a szülésnél, hanem végig a terhesség alatt. Ez számomra borzasztóan fontos! Arról nem beszélve, hogy mivel ti is speciális eset vagytok, jó ha az orvos is felkészül rátok. De persze ezt neked és a párodnak kell eldöntenetek! Boldog babavárást és szép, egészséges kisbabát kívánok neked!
Szia! Ismerem a betegseged :( En azt tanacsolom, fogadj orvost, mert nem altalanos, h a dokik kivulrol-belulrol ismerik az allapotodat! Minden jot!

Vállalnátok harmadik babát? Most vagyok 22 hetes és 37 éves, a párom már most a következő gyereken gondolkozik. Ennyi idősen még beleférne szerintetek a harmadik is?

Legjobb válasz: Szerintem beleférne.A 3.baba már nem olyan veszélyes mintha az elsõt szülnéd 40 körül.Mi is gondolkodunk 2.babán de én is akkor már 40 leszek.Majd a sors eldönti hogy lehet-e.

Szerintem beleférne.A 3.baba már nem olyan veszélyes mintha az elsõt szülnéd 40 körül.Mi is gondolkodunk 2.babán de én is akkor már 40 leszek.Majd a sors eldönti hogy lehet-e.
Én 38 vagyok 15 hetes terhes és a negyedik babócát várom.Szerintem negyvenig belefér de utána már nem szülnék.Az én párom is már most tervezi a következõ babát de én nem akarok többet szülni és kizárólag csak a korom miatt.
Én nem vállalnám, hanem boldog lennék a két meglévõ egészséges gyerkõccel. Fel is kell nevelni, és itt most nem anyagiakra gondolok, jó lenne ha nem görbebottal kéne mennetek az érettségijére vagy ha nem oda akkor a diplomaosztójára. És azzal a válaszolóval is egyetértek aki azt írta, hogy egyéként az anyagiak is fontosak, mert mi van ha tényleg túl hamar egyedül marad bármelyikõtök a gyerekekkel. Boldog babavárást és könnyûszülést kívánok!
Én 23 voltam mikor az elsõt vártuk/szültem apa 32.Most leszek 26 és már voltunk orvosnál és újra elindúlt minden vizsgálat:) (PCOS vagyok) Szeretnénk majd harmadikat és még 35 nem leszek simán szülhetek még 1-2-3 gyereket.:)
Én 34 évesen szültem, és 37 évesen meghalt a férjem. Ha elég nagy vagyonotok van ahhoz, hogy bármi baj esetén a diplomaosztóig felneveld akár egyedül is a 3 gyereket, akkor lehet. Apukám 53 évesen halt meg, még iskolába jártunk a testvéremmel, anyunak komoly gondjai voltak, pedig már a diploma megszerzése nem volt messze. Ha a férjed túlhajszolt, fáradt, bizonytalan az állása, neked alig van jövedelmed, hiteletek van, akkor bõven elég 2 gyerek.
ha nagyon akarnatok miert ne en most vagyok a harmadikkal terhes es 32 eves vagyok az ismerosom 40 evesen szult...
Kora lapján simán belefér, de én nem vállalnák harmadik gyreket, fõleg nem ebbe az oszágba

Magnéziumot meddig és mennyit lehet szedni? Naponta egy 250-es Bérest szedek, a terhesség eleje óta. Most vagyok 22 hetes.

Legjobb válasz: Szia! Én szintén napi egy bérest szedek a kezdetek óta. Nekem azt mondta a doki, ha esetleg keményednék lehet napi 2 szemet nyugodtan. Egyébként én úgy tudom a 36. hétig lehet szedni folyamatosan. Inkább majd most lessz rá szükségünk a keményedések kivédése miatt. üdv: 21 h km

Szia! Én szintén napi egy bérest szedek a kezdetek óta. Nekem azt mondta a doki, ha esetleg keményednék lehet napi 2 szemet nyugodtan. Egyébként én úgy tudom a 36. hétig lehet szedni folyamatosan. Inkább majd most lessz rá szükségünk a keményedések kivédése miatt. üdv: 21 h km
Én végig szedtem 2-3-at naponta.
27 hetes vagyok és napi 350 mg magnéziumot szedek egyelõre. Szerencsére nem nagyon keményedek még, ha elkezdõdne, akkor emelem az adagot. Én úgy tudom, hogy a napi 1000 mg feletti már nem túl jó. Szóval ha nincs panaszod, akkor ez a napi 250 bõven elég, hogy lehessen majd hova emelni az adagot késõbb.
szia! Én is Béres MgB6-ot szedtem, max napi 450-500mg a megengedett, szal napi 1 okés, de ha keményedsz, vagy nagyon görcsönek a lábaid akkor nyugodtan 2 db is mehet. Most léptem a 37 hétbe, és most azt mondta a doki, hogy hagyjam abba, mert túlhordás is lehet tõle, de ha fáj a lábam, akkor egy felet kapjak be azért... Minden jót! 37 heteske
Csajok! A Magnézium pezsgõtabi is jó? 8+1 km. (magne b6ot mondott a dokim, de most látom, hogy magn. (c vitaminos) pezsgõtabim van.
Persze a pezsgõtabletta is jó. Én Mg+ Kalciumost iszok. Viszont arra figyelj, hogy nagyon sok folyadékot igyál, mert állítólag vesekövet okozhat a pezsgõtabi az arra hajlamosoknál.
Igen jó a pezsgõ is, de azért jobb a tabletta, ha ez elfogyott, mert egyszerûbb olcsóbb. Amúgy minden vitamin mellé sokat kell inni, a vesekõ miatt. Ja, és a mennyiségre figyelj, mert ha kevés, akkor semmit nem ér, ha sok, akkor meg árthatsz vele. A MgB6 nagyon drága, és sokat kell belõle bevenni, azért is szedem a Bérest.

Most vagyok túl az első levél fogamzásgátló tabin, a 22. napon. Mikor fog megjönni a menstruációm? Ma vagy 7 nap múlva?

Legjobb válasz: Kb. a 3-4 napon, de az sem baj, ha csak az 5. napon! Ha 22 szemeset szedel, akkor csak 6 nap szünetet kell tartanod és a 7. napon kezdened kell a köv. levéllel, akkor is, ha még nem múlt el a mensid!

Kb. a 3-4 napon, de az sem baj, ha csak az 5. napon! Ha 22 szemeset szedel, akkor csak 6 nap szünetet kell tartanod és a 7. napon kezdened kell a köv. levéllel, akkor is, ha még nem múlt el a mensid!
Így van, de amúgy minden rajta van a betegtájékoztatón.

Fiú vagyok, 22 éves, és nemrég vesztettem csak el a szüzességemet az új lakótársnőmmel. Úgy érzem most, mintha az életem első 22 évét elpazaroltam volna. Ez elmúlik majd?

Tényleg tök komolyan rosszul érzem magam emiatt, hogy csak most jött össze valakivel. :S Azóta sokszor csináljuk, ma is már 2x megvolt a kiscsaj, de úgy érzem be kell pótolnom minden elvesztegetett percet. Amúgy nagyon élvezzük mindketten.

Legjobb válasz: Ne érezd igy. és ne mondj olyat h "megvolt a csaj" :S:S

Ne érezd igy. és ne mondj olyat h "megvolt a csaj" :S:S
Azt nem tom el fog- e múlni, csak az tudom hogy én 21 voltam mikor lefeküdtem a párommal, ez vol fél éve és még mindig csinálnám naponta többször, több helyen is, meg tombol bennem a kíváncsiság. A probléma az hogy míg nekem mindez még új, a párom viszont már kb 5 éve vesztette el, õ már túlvan ezen a korszakán amiben most én vagyok benne pár év késéssel, szal így kicsit kellemetlen. Azt mondja az extrém ötleteimre hogy már nem elég bevállalós hogy azokon a helyeke, szitukban csinálja, meg neki ritkábban is van rá igénye mint nekem, szal ez kicsit rossz, mert mondom akkor én kimaradok mindebbõl, csak mert õ már túlvan ezeken és nem újdonság neki? Hát nem tom, meglátjuk mi lesz...
Hát én remélem hogy az a világ már elmúlt, ahol az a ciki ha még valaki szûz :S Mert ez egy nagyon rossz felfogás szerintem, én pl. 20évesen veszítettem el, na bumm és akkor mi van? Nem éreztem azt hogy most valamirõl lemaradtam volna, hogy eddig nem csináltam. De ha elfogatsz egy jó tanácsot, ne úgy fogd fel, hogy most már akkor csak a szex, semmi más, mert nagyon hamar egyedül találod magad, és hidd el hosszú távon nem jó ha csak a szexet keresed a nõkben, mert te most be akarod pótolni amit eddig kihagytál. Jó dolog a szex, de akkor a legjobb ha olyannal csinálod aki iránt érzel is valamit, ha nem, akkor az csak testiség és semmi más, ami idõvel megöli a lelked. Csöpögõs, de hidd el igaz. Amúgy hogy válaszoljak is a kérdésedre, hogy elmúlik e? Ez csak rajtad múlik, hogy túl tudod e tenni magad ezen, és tovább tudsz lépni. Ne ezen merengj, azt nézd mindig hogy most mi van, és mi lesz, a tegnap meg már múlt tudod :) 25/f
Hmm ebben csak annyi a gáz, hogy most fogod kiélni a kamaszkort. kicsit fáziskésésben leszel...
Remélem elmúlik majd, ha az IQ-d nõni fog.Mert ott van még igazán pótolni valód.
Az ÉLET nem csak ennyibõl ÁLL, hogy a farkad feláll. Ha a [email protected] feláll az ész megáll, ez egy régi mondás! Ne felejtsd el, hogy az észre is szükség van. Késõbb még rájössz erre is.
Akkor élvezkedj, de ne használd ki a nõket!
Szia! Szerintem semmit nem pazaroltál el eddigi életedbõl...Most találtál egy olyan lányt, akivel szívesen veszíthetted el a szüzességedet. Ez tiszteletre méltó. Most kezdõdik igazán az életed!!! Viszont mostmár tényleg vágj bele az életbe, és okozzatok egymásnak sok boldog pillanatot! -Tündérlány(17)-
Nem hinném, hogy valóban olyan nagy érték lett volna számodra a szüzesség, különben nem akarnád most mindenképpen bepótolni, ami elmaradt...
Nagy hírem van! Egy egészséges, FELNÕTT férfi vagy, nem egy szüzességét dédelgetõ taknyos tini!Ha élvezitke mindketten, csináljátok!Pótoljátok be:D
Elõzõnek: mi ez, galopp? Vagy akrobatikus rock'n'roll? Merthogy nem szerelem ebben a formában, az is tuti.
Elmúlik, de nem is kéne, hogy így érezd, én 21 voltam amikor elõször szexeltem, na és, nincs abban semmi. Haverom meg 23 volt.
Bocsánat, nem az elõzõ, hanem az elõtte lévõ 17 éves leánynak volt igaza a szeretkezéses hozzászólásban :) Elõzõ voltam - most már talán nem tévedek :) 28/F
Semmi gond ezzel, én 21 voltam, mikor elvesztettem és szerelmes is. Aztán dobtak, azóta nem vagyok szerelmes, viszont tutkó az élet ;) Majd rájössz szépen, lassan :) Nem pazaroltál el semmit, csak kicsit késõbb fogsz megállípodni... vagy nem, ez egyéntõl függ. Én mondjuk nehezen tudnék, de ez nemcsak azért van, mert most "élek", hanem, mert a bizalom az majdnem nulla :) Szóval ne aggódj, és az elõttem szólónak teljesen igaza van abban, hogy a szeretkezés sokkal jobb és bocsánat a kifejezésért, de eddig még sosem basztam, csak szexeltem ;)
élvezd csak az életet, még fiatal vagy de ne tekintsd ugy a csajokat mint vlmi játékszer...véleményem szerint a szex nagyon jo dolog de a szeretkezés még annál is jobb. 17L
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: Úgy értettem, hogy a nõvel való szex új, és ezzel a csajjal jól elvagyunk, nem mondom, hogy szeretem, talán lehet valami komolyabb belõle, sõt szinte biztos vagyok benne, de addig is elvagyunk legalább. Voltam már szerelmes, de az nem jött össze.
A kérdező hozzászólása: Kösz eddig mindenkinek, 21:52-esnek annyit még, hogy a élvezet nagyobb érték.
mennyire volt tapasztalt a csaj? tudta, hogy õ veszi el neked?

A ciklusaim 31-37 naposak, de most utoljára 22 napra megjött. Mi lehet ez baba vagy talán valami baj van?

semmi elöjel,semmi cici fájás ami máskor van,nem is volt meg negyon és 9 napig megvolt,de utolsó 4-5 nap csak barnáztam kicsit,majd rá 5 napra reggeli barnázás azt megint semmi.tesztem a mensi 8.napján negatív.mi lehet ez?

Legjobb válasz: En azt mondanam, hogy egy pici hormonzavar, ami barmi miatt bekovetkezhetett. Szerintem varj a kovetkezo mensiig, hogy az hany napra jon meg es hogyan. Ha megint nagy az elteres az atlagtol, akkor doki. Hozzateszem, a 31-37 nap sem tul idealis. Amugy javaslom a baratcserje teat (vagy cseppeket), amit az egesz ciklusban kell szedni, majd ovulaciotol pedig emelle a palastfu teat (cseppeket). Az egyik beallitja a tul rovid, tul hosszu ciklust, a masik pedig a mehfalat, ezen keresztul a beagyazodost segiti. Nekem a 3. ciklusban mar + lett a tesztem, es most vagyok a 19. hetben (Az en ciklusaim rovidek es rendszertekenek voltak.)

En azt mondanam, hogy egy pici hormonzavar, ami barmi miatt bekovetkezhetett. Szerintem varj a kovetkezo mensiig, hogy az hany napra jon meg es hogyan. Ha megint nagy az elteres az atlagtol, akkor doki. Hozzateszem, a 31-37 nap sem tul idealis. Amugy javaslom a baratcserje teat (vagy cseppeket), amit az egesz ciklusban kell szedni, majd ovulaciotol pedig emelle a palastfu teat (cseppeket). Az egyik beallitja a tul rovid, tul hosszu ciklust, a masik pedig a mehfalat, ezen keresztul a beagyazodost segiti. Nekem a 3. ciklusban mar + lett a tesztem, es most vagyok a 19. hetben (Az en ciklusaim rovidek es rendszertekenek voltak.)
szerintem inkább dokihoz kellene fordulnod mert ez a ciklus elég rosszul hangzik. 35 nap felett már nincs peteérés. és 25 nap altt sem.
A 25 nap alattit megcafolom! A 19. hetben vagyok...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!