Találatok a következő kifejezésre: Most vagyok 21. napon (27 db)

gondolom uh.n volt ahol megnézték volt e tüszõrepedés?!
VAgy nagyok lettek a tüszõid, vagy esetleg lehet baba is... Ne bízd el magad, de nagyon szorítok! Kétesélyes a dolog!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem voltam uh-n
normális a dokid? clostiy melett kötelezõ a rendszeres uh követés, nagy a túl stimu és a cisztásodás esélye. Mindenképpen menny holnap dokihoz ha még mindig fáj. Lehet egy nagy ciszta nõtt attól is fájhat.

SoS! 12. éves vagyok! Még csak egyszer jött meg a menstruációm. Most ma 21. napra jött meg és ez egészséges?

Válaszokat elõre is köszönöm!

Legjobb válasz: Nincs SOS! :) Ez nem egészségtelen ebben a korban.

Nincs SOS! :) Ez nem egészségtelen ebben a korban.
Nyugi!!! Lehet, hogy még évekig összevissza fog megjönni! Az, hogy 21 napra jött meg, nem egészségtelen, csak rendkívül bosszantó. Ha sokszor jön meg rövid idõn belül, akkor nem árt felkeresni egy dokit (nem feltétlenül nõgyógyászra gondolok).
Most en is megijedtem nekem is most 18 napra jott meg, pedig eddig megvolt 3szor, , es eddig honapok voltak kozte. De ugy gondolom h ez meg normalis, legalabb annyira tekintheto normalisnak h ilyen keves ido volt a ketto kozott, , minthogy eddig mennyi sok volt, egyszer csak beall..azert remelem legkozelebb nem ijeszt ram a mikulas ilyen hamar, , nem szeretnem ha megint ilyen hamar megjonne..(14/L)
Az elején ez teljesen normális. Akár 2-3 évig is eltarthat, mire beáll a menstruáció.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)

Most kezdtem a tablettát 1 honapja most fogy el az első levél de gye az a menszesztől számitott 21. nap még csak és akkor most mikor fog megjönni? most a 7 nap szünetben? vagy a 28. nap körül? :S

Legjobb válasz: A hétnapos szünetben fog megjönni, 2-4 nappal az után, hogy abbahagytad a gyógyszert. A következõ levelet a 7 nap szünet letelte után kezdd el szedni, azaz a 8. napon akkor is, ha még nem múlt el a menstruációd! A ciklusod ezentúl úgy fog kinézni, hogy 21 nap gyógyszer, és 7 nap szünet, ami alatt megjön és el is múlik a menzeszed, és így ki is jön a 28 nap :)

A hétnapos szünetben fog megjönni, 2-4 nappal az után, hogy abbahagytad a gyógyszert. A következõ levelet a 7 nap szünet letelte után kezdd el szedni, azaz a 8. napon akkor is, ha még nem múlt el a menstruációd! A ciklusod ezentúl úgy fog kinézni, hogy 21 nap gyógyszer, és 7 nap szünet, ami alatt megjön és el is múlik a menzeszed, és így ki is jön a 28 nap :)
Igen, a 7 napos szünetben fog megjönni kb.3-4 napon A 8. napon akkor is el kell kezdened szedni a köv. levéllel, ha még nem múlt el a vérzésed!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! és még 1 kérdés:$ hogy nekem ez volt az elsõ és valszin a gyogyszer miatt 2 hétig volt mensim de a 2. héten márc sak ilyen pecsétlõ szerû valami... és ettõl ugyanugy most fog megjöni?
pecsételõ vérzés még természetes az elsõ hónapokban mikor elkezded szedni a tabit mert még nem állt be.valószínû hogy az 1. dobozzal ha végeztél beáll ha nem akkor menj orvoshoz és mond el neki mi van.valószínû hogy újat ír ki vagy kivizsgál.sok szerencsét:) (am én is most kezdtem el tabit szedni:) )
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)

A ciklus 21. nap vérzés, a teszt 26. nap negatív akkor most nem sikerült? El vagyok keseredve.

Legjobb válasz: Ha csak 21-én volt vérzésed és másnap már nem,akkor még van remény.Ha 28 napos ciklusaid vannak,akkor a 26.nap még mutathat negatívat a teszt.Próbáld újra a tesztet a 29.nap.

Ha csak 21-én volt vérzésed és másnap már nem, akkor még van remény.Ha 28 napos ciklusaid vannak, akkor a 26.nap még mutathat negatívat a teszt.Próbáld újra a tesztet a 29.nap.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. megvárok most egy pár napot, mert már a férjem szerint is görcsösen akarom. már lassan 3 éve próbálkozunk, tavaly májusban elvetéltem 11 hetesen. nagyon szeretném ha már összejönne.
Szia.A válaszoló vagyok:van már valami fejlemény?csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: persze, meg jott a menzeszem. ma voltam dokinál, mondtam neki ezt a vérzést a 21.nap, hát kinevetett, hogy mik jutnak eszembe, hogy az a duphasztontól volt amit szedek. ne foglalkozzak már a teherbeeséssel ennyit. ezt mondta.
Könnyen mondja a doki egy olyan nõnek aki már 3 éve szeretne kisbabát.Lehetne egy kicsit együtt érzõbb, elvégre nem az van hogy még csak két hónapja próbálkoztok.Nagyon szorítok hogy összejöjjön végre.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

A nőgyógyászom a bal petefészkemben 1 18 mmes szép tüszőt talált a 13. napon. Tanácsára az azt követő napon voltunk együtt, most vagyok a 21. napon. A hőmérsékletem 37 fok, mikor tesztelhetek először?

Legjobb válasz: Az ovuláció a 14-15. napon lehetett. Innen kb. 10-12 nap a begyazódás. Ekkor elvileg már a teszt is mutat. Én a helyedben leghamarabb vasárnap vagy hétfõn tesztelnék.

Az ovuláció a 14-15. napon lehetett. Innen kb. 10-12 nap a begyazódás. Ekkor elvileg már a teszt is mutat. Én a helyedben leghamarabb vasárnap vagy hétfõn tesztelnék.

3 hónapja szedek 21 szemes fogamzásgátlót, és most vagyok a 3.7napos szünetben. De most az egyik órában, jön egy kevés aztán fél napig semmi, néha kis barna is és így váltakozik 2 napja. Nem fáj a hasam. Miért van ez?

Legjobb válasz: Ha most szedsz elõször fogamzásgátlót, ez elõfordul, beletelik pár hónapba, mire újra beáll normálisan. A görcsöket meg a gyógyszer csökkenti/megszünteti.

Ha most szedsz elõször fogamzásgátlót, ez elõfordul, beletelik pár hónapba, mire újra beáll normálisan. A görcsöket meg a gyógyszer csökkenti/megszünteti.
Ha fogamzásgátló tablettát szedsz, nem is menstruációd van, hanem megvonásos vérzésed. Nem ugyanaz; gyengébb, kevesebb ideig tart, kevésbé fájdalmas. Mikor tablettát szedtem, nekem is váltakozott: a vérzések fele ilyen kis barnás színû anyagban nyilvánult meg, mint amilyet leírtál, a másik felében meg volt rendesen vér, de közel sem annyi, mint annakelõtte.
Sajnos ez így van. Nekem is már 4-5 napig tart, de az utolsó nap már alig van vmi. Elõtte meg legalább egy nappal hosszabb volt. Ahogy vannak elõnyei a gyógyszernek, úgy hátrányai is vannak. Teljesen normális, amit leírtál.

Ma veletlenul 2 tabit vettem be(belara), a 20. +21. most akkor tartsam meg a 7 nap szunetet mint ah szoktam és aztan megint kezdjem el szedni? vagy 8 nap szunetet hagyjak?

a vedettseg sztetek megmarad igy is?vagy megint varjak majd 7 napot?remelem nem lehet semmi bajom attol,h ma kettot vettem be..

Legjobb válasz: Velem is uez tortent uezzel a tabival, en 7 napot tartottam, de aztan a kov levelnel kicsit becsavarodott a szervezetem, uhogy valtottam. En akkor a dokit is megkerdeztem, aki azt valaszolta, minden ok, max ha terhes leszek, talalkozunk hamarosan. Mondtam, hogy ez azert nem vicces, szoval 7 napig legalabb meg massal is a biizti kedveert,. Amugy nekem a dokim azt mondta akkor, hogy hagyhatok 8 nap szunetet is, de en 7et hagytam. Dontsd el, melyik a syimpibb.

Velem is uez tortent uezzel a tabival, en 7 napot tartottam, de aztan a kov levelnel kicsit becsavarodott a szervezetem, uhogy valtottam. En akkor a dokit is megkerdeztem, aki azt valaszolta, minden ok, max ha terhes leszek, talalkozunk hamarosan. Mondtam, hogy ez azert nem vicces, szoval 7 napig legalabb meg massal is a biizti kedveert, . Amugy nekem a dokim azt mondta akkor, hogy hagyhatok 8 nap szunetet is, de en 7et hagytam. Dontsd el, melyik a syimpibb.
Szerintem 8 napot hagyjál ki, hogy ne zavard össze feleslegesen a szervezetedet. Azaz csinálj úgy mint rendesen, mintha következõ nap is bevennéd (persze nem veszed) és utánna a 7 nap szünet. Aztán kezd el szedni a következõ levelet és az elsõ héten még védekezzetek máshogy a biztonság kedvéért és akkor minden oké lesz.

Üdvözlöm! 43 éves vagyok. 1 gyermekem van akit 33 évesen szültem. kb. 1 éve akár 14 napot is késett a mensesem, de talán 2-3 alkalommal. Az utóbbi 3 hónapban 21 napra jött meg, pedig általában 25 napra jár. Most az a problémám, hogy 11 napra érkezett meg.

Üdvözlöm! 43 éves vagyok. 1 gyermekem van akit 33 évesen szültem. kb. 1 éve akár 14 napot is késett a mensesem, de talán 2-3 alkalommal. Az utóbbi 3 hónapban 21 napra jött meg, pedig általában 25 napra jár. Most az a problémám, hogy 11 napra érkezett meg. Egyébként nem szokott össze vissza járni. Mi lehet az oka. Utólagosan elmondanám, hogy 1 év alatt kb. 12 kg-ot is fogytam, és elég sok lelki problémám is van. Várom a válaszát. Szrné.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A rendszertelenül jelentkező vérzéseknek számos oka lehet, amelyet csak kivizsgálással lehjet tisztázni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A rendszertelenül jelentkező vérzéseknek számos oka lehet, amelyet csak kivizsgálással lehjet tisztázni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Aggyál puszit, de ne szájra! :)
Én a Jó Napot Kívánok mellett teszem le a voksom.
cya ? :D viccen kívül.. jó napot.
hát sztem csajoknál belefér simán ha csókolommal köszönsz, egy 21 éves férfinak már érdekes lenne, nekik inkább jó estét/napot
A kérdező hozzászólása: igen, én is úgy tudom, hogy az idõsebb nyújt kezet.akkor majd õk eldöntik!:D
Puszi, kézfogás csak, ha õk kezdeményezik.
Jó Napot Kívánok! Kézfogás terén pedig az etikett szerint, az idõsebbnek kell kezet nyújtania.
Szerintem is jó napot, üdvözlöm, stb... Inkább csak fiúk szoktak csókolomot köszönni idõsebb nõnek.
A kérdező hozzászólása: ja, talán az jobb lesz.de puszit adjak vagy csak kézfogás? tök izgulok, basszus!:D
Hát én 3 éve vagyok együtt a párommal, abból 1éve élünk együtt a szüleivel, és még mindig magázom õket pedig nagyon jóban vagyunk.. Biztis csak azt hiszem, hogy jóban vagyunk :) . 21/l
lehet hogy beágyazodás.. drukk
Szerintem is beágyazódás:) Drukk!
Még ne éld bele magad, de lehet beágyazódástól IS! De persze lehet más is az ok. Drukkolok hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: köszi reméljük már 1, 5 éve várjuk

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!