Találatok a következő kifejezésre: Most vagyok 21 (164 db)

Most vagyok 21. Idén szeptemberben szeretnék egy OKJ-s képzést elkezdeni, de nem tudom, hogy az egész tanév ingyenes lesz-e, mivel nyilván jövőre töltöm a 22-t. Szóval szerintetek kell fizetnem a második félévre? (nem vagyok év vesztes)

Legjobb válasz: Erre én is kíváncsi vagyok, ugyanígy vagyok, mint a kérdezõ. Elsõ: úgy rémlik, mintha azt hallottam volna, hogy a Bajnai-csomag részeként levinnék 2010 szeptembertõl a családi pótlék felsõ korhatárát 20 évre. Második: Nyilván fõiskolára mennénk, ha tehetnénk -_-

Erre én is kíváncsi vagyok, ugyanígy vagyok, mint a kérdezõ. Elsõ: úgy rémlik, mintha azt hallottam volna, hogy a Bajnai-csomag részeként levinnék 2010 szeptembertõl a családi pótlék felsõ korhatárát 20 évre. Második: Nyilván fõiskolára mennénk, ha tehetnénk -_-
Minek csinálsz OKJ-t? Semmi értelme fõleg államin nincs évekig járni a semmiért amikor fizetõsön fél év után hozzádvágják a papírt.. Fõsulira kellett volna menned...
23 éves korig van ingyen, nem?
A kérdező hozzászólása: Fõsulis voltam idáig...csak most úgy döntöttem nem árt, ha van egy szakmám is.de mindenki máshogy gondolja.Elsõ:23 éves korig, valóban, ha év vesztes az illetõ.Köszönöm az eddigi válaszokat!
3. vagyok. Akkor fõsuli mellett csinálod majd az OKJ-t? Milyen szakon vagy/leszel?
A kérdező hozzászólása: Protokollt szeretnék tanulni.ÉS úgy gondolom, hogy fõsulira bármikor mehetek...Szóval ezért szeretnék most OKJ-s bizonyítványt.A fõsulit otthagytam, nem nekem való.Nem szeretnék olyat tanulni, ami egyáltalán nem érdekel.És Nálad mi a helyzet?
gondolom uh.n volt ahol megnézték volt e tüszõrepedés?!
VAgy nagyok lettek a tüszõid, vagy esetleg lehet baba is... Ne bízd el magad, de nagyon szorítok! Kétesélyes a dolog!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem voltam uh-n
normális a dokid? clostiy melett kötelezõ a rendszeres uh követés, nagy a túl stimu és a cisztásodás esélye. Mindenképpen menny holnap dokihoz ha még mindig fáj. Lehet egy nagy ciszta nõtt attól is fájhat.

Lehetséges ez? Működhet ekkora korkülönbséggel? Én most vagyok 21, ő 34.

Kb 1 hetes korom óta ismerjük egymást ezzel a sráccal,mert bátyám legjobb barátja. Már volt egy válása,és azóta együtt vagyunk,már a kezemet is megkérte. Kiskorom óta oda voltam érte,és most annyira hihetetlen,hogy végül is megkaptam és imádjuk egymást. :)

Legjobb válasz: Párom 36 éves, én 24 vagyok. :) 2 babánkat várjuk, és igen mûködik!!! :)

Párom 36 éves, én 24 vagyok. :) 2 babánkat várjuk, és igen mûködik!!! :)
Na látom milyen borzasztóan sokan írnak...nem gyõzöm olvasni. Na akkor kifejtem, mert azt hittem nem kell! :) 1. válaszoló vagyok egyébként. Na szóval köztünk 12 év a korkülönbség, és észre sem lehet venni rajtunk.Mondjuk olyankor amikor betámad a párom és próbál velem emlékezni a 90-es évek elejére, akkor mindig észhez kell térítenem, hogy én akkor ismerkedtem csak a bilivel!! :D 1 probléma lehet, még pedig az, hogy a párod élet tapasztaltabb, amit jó ha figyelembe veszel.Mert mi nõk mindig mindent jobban tudunk, és mindent jobban ismerünk..na be kell valljam, hogy ilyen korkülönbségnél ez nem mindig van így.. :) De ha õ is tud egy kicsit "gyerekesebb" és te is tudsz "felnõttesebb", akkor ez így pont jó!! Igazából félnivalója neki van, mert te vagy a fiatal, és még simán rájöhetsz, hogy hibáztál, és neked van esélyed új életet kezdeni.
Mi augusztusban esküszünk, én 20, Võlegényem 41 (neki is volt már egy válása). Ne hallgass másokra, csak a szívedre! Nekem minden barátom és családtagom elfogadta ezt a nagy korkülönbséget, de ha mégsem fogadták volna el, akkor sem változott volna semmi. :)
utolsó vagyok: a lepontozókra se hederíts rá, lesznek itt sokan, akik nem tudják elfogadni, hogy két ember a kortól függetlenül is szeretheti egymást.
Ez a korkülönbség nem katasztrófa, ma úgy látszik, szinte ez az átlagos.Már lassan az a meglepõ, ha két egykorú embert látsz az utcán rohangálni kézenfogva.
Én 20 voltam a párom 34.És még mindíd nagyon szeretjük egymást. Persze hogy mûködhet a kapcsolatotok.
Inkább az számít, nem volt -e már egy elhagyott családja egy ennyi idõs palinak. Te még kezdhetsz tiszta lappal, az ilyen mozaikok nagyon zûrösek, normális élet nem lesz belõle. A korkülönbség határeset, talán még belefér.
Ha azonos életszakaszban vagytok, akkor gond nélkül mûködhet. Ha még sokáig tanulsz, és nem tudsz mellette dolgozni, akkor problémás, mert õ már abban a korban van, hogy családot "kellene" alapítania, te meg csak most kezdted a felnõtt életet. Nem maga a korkülönbség a gond, hanem az, ha nem ugyanúgy tervezitek az életeteket. Mert, ha pl. szakmunkás vagy, és már dolgozol évek óta, akkor semmi probléma sincs, van munkatapasztalatod, megtakarításod, elegendõ ledolgozott éved, hogy ne csak gyest kapj szülés után meg ilyenek... Ezt érdemes lenne megbeszélni (õ mikor szeretne családot, te hogy látod ezt, stb.), hogy késõbb ez ne legyen probléma, mert most lehet, hogy minden felhõtlen, de õ a 40-hez közel 1-2 évet is elpocsékolt idõnek érezhet, te pedig még nagyon ráérsz. 25N
A kérdező hozzászólása: Én most fogok kezdeni szeptemberben egy felsõfokú tanfolyamot, ami másfél év...de azt mondta, hogy õ még 2-3 évig nem szeretne babát, mert még be szeretné fejezni teljesen a házát. Szóval ezzel szerintem nem lenne probléma :)


Mit takar pontosan a levelező képzés pl. a nyíregyházi fősulin? Mert erősen gondolkozom, hogy jelentkezzek, csak most vagy 21 hetes kismama! Vajon megoldható lenne, hogy eljárjak?

Legjobb válasz: Szia! Én is levelezõ tagozatra járok a Nyíregyházi Fõiskolára. A levelezõ képzés azt jelenti, hogy csak hétvégenként van óra, de akkor egész nap, pénteken és/vagy szombaton. De mivel levelezõ, nem nézik, hogy ki van ott órán és ki nem, figyelembe veszik, hogy azért a többségnek családja van. Szóval ha valaki kölcsönadja a jegyzeteit, akkor nincs gond. Én is csináltam már úgy meg egy félévet, hogy egyetlen órán sem voltam bent a félév során...

Szia! Én is levelezõ tagozatra járok a Nyíregyházi Fõiskolára. A levelezõ képzés azt jelenti, hogy csak hétvégenként van óra, de akkor egész nap, pénteken és/vagy szombaton. De mivel levelezõ, nem nézik, hogy ki van ott órán és ki nem, figyelembe veszik, hogy azért a többségnek családja van. Szóval ha valaki kölcsönadja a jegyzeteit, akkor nincs gond. Én is csináltam már úgy meg egy félévet, hogy egyetlen órán sem voltam bent a félév során...
22 a max. korhatár. Meg elég hülyén nézne ki az egész 17-18 évesek között.
nem fognak kinézni?
Elég nehéz lesz
Azért egyedül is fel tudsz készülni
Miért nem jársz el külön tanárhoz?
22 vagy 23 éves korig lehet járni nappalira, nem tudom pontosan, a kettõ közül valamelyik. Kicsit tényleg hülyén festenél ott a 17-18 évesek között, de elõfordul, hogy van 19-20 éves is, de szerintem egyáltalán nem ezen mûlik, hanem hogy ha emeltezni akarsz, és így látod jónak, hogy átmenj, akkor tedd meg, még is csak a tanuláson múlik. Szóval helyedben engem nem nagyon érdekelne az életkor, ha az érettségimen múlna.
A kérdező hozzászólása: Be tudok illeszkedni azzal nincs baj, külön tanár meg drága. Köszi a válaszokat. :)

Mikor fog rendszeresen mozogni a baba? Én most vagyok 21 hetes, nem mindig érzem! Mikor válik rendszeressé? Első terhességem!

Legjobb válasz: Hetrol hetre erosebb lesz es jobban fogod erzni. Meg egyre hoszabb ideig. 24hetesen mar nagyon jol erezheto. :)

Hetrol hetre erosebb lesz es jobban fogod erzni. Meg egyre hoszabb ideig. 24hetesen mar nagyon jol erezheto. :)
Egyre erõsebb lesz a pici, 2-3hét múlva jobban fogod érezni.
24 hetesen már bõven hullámzott tõle a hasam, ekkor voltunk 4D-n, és alig állt meg a vizsgálófej. Kb. 1 héttel elõtte vált olyan rendszeressé, hogy a nap kb. ugyanazon óráiban éreztem. :) Most, 34 hetesen meg már egy kész boxoló a kishölgy. :)
Mire gondolsz amikor azt mondod rendszeres? Szerintem nem rendszeresen mozog, ha úgy érted hogy 8-kor, 10-kor, 12-kor vagy ilyesmi. Vannak napjai, amikor nagyon aktív, vannak napjai amikor lusta. Amikor nagyon aktív akkor gyakorlatilag egész nap ficánkol, amikor lusta, akkor idõnként mozdul egyet-egyet. Esténként szokott kicsit virgoncabb lenni. Nálam legalábbis így van még most is. 36 hkm.

173 cm magas lány vagyok. Hány kg lenne kb. az ideális súly? Most vagyok 65, de még látom, h. fogynom kell. (21 éves vagyok)

Legjobb válasz: Én 172 cm-hez vagyok most 65 kg, saját véleményem szerint nem fogynom (najó, esetleg 1-2 kilót), hanem izmosodnom kellene. Mondjuk én 29 vagyok, 21 évesen az ideális súlyom 60-62 között volt, akkor még valahogy máshogy oszlott el rajtam. Szóval szerintem úgy 3-5 kilót még leadhatsz, többet már ne. Sportolj :)

Én 172 cm-hez vagyok most 65 kg, saját véleményem szerint nem fogynom (najó, esetleg 1-2 kilót), hanem izmosodnom kellene. Mondjuk én 29 vagyok, 21 évesen az ideális súlyom 60-62 között volt, akkor még valahogy máshogy oszlott el rajtam. Szóval szerintem úgy 3-5 kilót még leadhatsz, többet már ne. Sportolj :)
Nem kell fogynod. Sportolj inkább.
Attól függ kinek akarsz megfelelni? Ha nekem, akkor 60 kg-nak kellene lenned:D
Ez attól is függ, hogy mennyire vagy izmos..mert ugye a zsír könnyebb, mint az izom. De szerintem olyan 54-55kg kell a szép alakhoz. Én is 173 cm vagyok, 51kg (65 kg.ról fogytam le:) 19vagyok
Cseszheted a humán tudásod, ha egy ilyen "problémához" egy kérdést kell feltenned itt...
Így van, most lesz 21 (mármint december 4.-én) és hülye vagy:P
Ha 1992 decemberben született, akkor 2002 decemberben volt 10, 2012 decemberben 20 éves, és valóban 2013 decemberben azaz idén lesz 21.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tudom, hogy a számokhoz sötét vagyok. Humán dolgokban viszont bárkit lenyomok. :)
Ha ennyire nem tudsz számolni, akkor ott a számológép. :D

Most akkor 21 vagy 24 éves VV 4 Gigi?

1990 van az rtl-es adatlapjára írva, az egyik adásban azt mondta vkir?l, hogy "? is 24 éves, mint én", Borsban meg 25. Akkor melyik az igaz?

Legjobb válasz: 21 lett ebben az evben, mikor kivittek oket szexelni a Jerzyvel

21 lett ebben az evben, mikor kivittek oket szexelni a Jerzyvel
Én biztosan tdom, hogy õ azt magáról, hogy 20 éves és a bátyja 25. Szvl sztem 20. Amúgy ki tudja :)
Elõzõ vagyok : Gináról meg egy RTL riporter azt mondta, 32 éves, pedig 29 évesek Kristóffal.
bocs, nem tudok írni :) azt mondta magáról, h 20 éves
21 :)
A wikipédián is azt írja, hogy 1990 született, meg aztán nm mind1 ?...

Hol találok alkalmi szexpartnert anyagiaktól mentesen? Most szakítottam és magam alatt vagyok.21/F (helyesnek tartott)

a félreértések elkerülése végett kizárólag lányok érdekelnek. valamilyen oldalt ha tudtok vagy ilyesmi.

Legjobb válasz: Figyelj engem is helyesnek tart néhány lány és mégsem volt még barátnõm, szóval ez most mellékes a lényeg, hogy itt tényleg nem fogsz szexpartnert találni, neten csak qrvák szolgáltatásai vannak vagy nagyon csúnya, dagadt lányokat találhatsz max, ha buksz rájuk, akkor hajrá. Amúgy meg buli vagy prosti. Én egyszer voltam hivatásosnál, de nagyon megérte, többet nyújtott, mint egy party [email protected], komolyan mondom.

Figyelj engem is helyesnek tart néhány lány és mégsem volt még barátnõm, szóval ez most mellékes a lényeg, hogy itt tényleg nem fogsz szexpartnert találni, neten csak qrvák szolgáltatásai vannak vagy nagyon csúnya, dagadt lányokat találhatsz max, ha buksz rájuk, akkor hajrá. Amúgy meg buli vagy prosti. Én egyszer voltam hivatásosnál, de nagyon megérte, többet nyújtott, mint egy party [email protected], komolyan mondom.
sehol..menj és keressél egy barátnõt...
menj bulizni.
A kérdező hozzászólása: odaírtam h most lett vége a kapcsolatomnak és csak szex kell. járok bulizni am de ott nem mindig jön össze.
Ingyen nem fogsz szexet találni sehol. Esetleg buliban összeszedhetsz valakit, az elég könnyû. Azon kívül csak az örömlányok vannak. A helyesnek tartott az olyan tipikus szöveg, általában azt jelenti, hogy nem is helyes... :P 18/L
Szerintem az ilyesminek ilyen netes oldalon elég nagy az egészségügyi kockázata. Akkor inkább buliban ismerkedj. Ott van esély rá, hogy nem egy ingyenk*rvába botlassz.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem fogod megtudni mert a dagadt hülyegyerekek is odaírják hogy õk milyen jó pasik:) )) igazából szeretnek a csajok csak az a gáz h mindenki csak ugy akarja h komoly kapcsolat meg járjunk meg ilyenek de nekem most nem ez kell.
szakítás után egybõl dugni nagyon magad alatt vagy :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!