Találatok a következő kifejezésre: Most vagyok 15. hétben. Eddig (4 db)

Futás az orvoshoz, kellemetlen felfázás vagy fertõzés is lehet az oka!!
Ugyanezek a tünetek jelentkeztek tegnap nálam, de azt hittem a terhességgel jár Ma kellett visszamennem a dokihoz és amikor megemlítettem neki azonnal megvizsgált(valamilyen fertõzés, kúpot írt fel) és azt mondta, hogy a legapróbb tünettel, enyhe folyással is azonnal menjek mindíg vissza. (Nem magándoki!18 hetes kismama
Igen, mindenképp doki, mert vagy fertõzés, vagy felfázás, egyik sem jó, ha nincs kezelve...
Ingyen van most is, csak 15 forintnak kell lennie minimum a kártyádon.
A kérdező hozzászólása: de az a 15 forint az meddig tart ? : o

Kaptam egy sms-t egy hete h mindimum 15 forintnak kell enie a kértyán, ahpoz h facebbok-ozni tudjak. és eddig ingyen tudtam. De most már nemlehet. T-mobile os vagyok és dominós. Mindenki másnak jo csak nekemnem?

Legjobb válasz: "2012. június 1-jétõl Dominós elõfizetõinknek az IÁSzF 4.3.3. pontja alapján az internetelérés, így a Facebook Zero használata esetén is legalább 15 Ft-nyi Domino egyenlegre van szükségük. 15 Ft alatti egyenleg esetén az internet-hozzáféréshez az egyenleg feltöltése szükséges."

"2012. június 1-jétõl Dominós elõfizetõinknek az IÁSzF 4.3.3. pontja alapján az internetelérés, így a Facebook Zero használata esetén is legalább 15 Ft-nyi Domino egyenlegre van szükségük. 15 Ft alatti egyenleg esetén az internet-hozzáféréshez az egyenleg feltöltése szükséges."
A kérdező hozzászólása: de csak a dominósoknak vagy minden t mobilosnak.? mertbarátnõmis tmobilos és neki jo.
Mivel a havidíjas csomagban az a fogalom, hogy "egyenleg" nem létezik. Mert ugye költesz és majd kiszámlázzák minden hónapban a mennyiséget.


Sürgõsen menj el anyukáddal egy pszichológushoz.
nem fogsz nekik szólni mert nem tudod megtenni
ird le egy papirra a segélykérõ levelet és gonolkodasnélkül dobd oda nekik mielött az agyad meggátol benne
Te de hülye vagy már bocs....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!