Találatok a következő kifejezésre: Most vagyok 15 (388 db)

makkosnak kell lenni 18 évesen is
ne jelentkezz azokhoz az ember kínzókhoz!!!!!
Szia! Sikerült már választ kapnod a kérdésedre? Ha gondolod segíthetek ha kell még. By: Restan
A kérdező hozzászólása: jelentkeztem meg minden, de b*sztak visszahívni, szóval segíthetsz ha gondolod, írj privát üzenetet. :)

Hova tovább? Most vagyok 15 éves, jövőre tagozatot kell választanom. Mit érdemes?

Kit?n? vagyok mindenb?l, a reál tantárgyak jobban érdekelnek, de alapvet?en humán beállítottságú vagyok. Eddig az orvosira gondoltam, de most elbizonytalanodtam, mert túl hosszú a tanulási id?, és nem biztos, hogy jól keresnék. A kémia és a fizika különösen érdekel. Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Ha egyértelmûen a reál vonal érdekel akkor mi az hogy alapvetõen humán beállítottságú vagy? Szerintem az orvosi jó vonal lehet, de ezt azért még nem kell most eldöntened! Jelentkezz valami reál szakra, aztán még lesz 4 éved, hogy kitaláld, hogy mit is szeretnél:) (egyébként szerintem orvosként jó eséllyel tudsz majd elhelyezkedni)

Ha egyértelmûen a reál vonal érdekel akkor mi az hogy alapvetõen humán beállítottságú vagy? Szerintem az orvosi jó vonal lehet, de ezt azért még nem kell most eldöntened! Jelentkezz valami reál szakra, aztán még lesz 4 éved, hogy kitaláld, hogy mit is szeretnél:) (egyébként szerintem orvosként jó eséllyel tudsz majd elhelyezkedni)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! A humán beállítottságot arra értettem, hogy sokat írok, sokak szerint van érzékem az irodalomhoz, és a töri is érdekel. Csakhát hogy lehetne elhelyezkedni ezekkel. Ahogy a tapasztalatokat elnézem, sehogy... A vegyészmérnökin gondolkozom még egyébként, mert azt mondják, nagyon jól keres.
Te hallottál már a pajzsmirigy hormonról? ha nem akkor nézz utánna a gugliban!
Genetikáról hallottál már??
Szerintem is valami betegség van a háttérben, ki kellene vizsgáltatni téged!!
azért a 2méteredhez nem olyan sok a 110kg. Sportolj valamit! Röplabda, kosárlabda, ezek a te sportjaid, formálódsz, izmosodsz, talán még fogysz is.

Eddig még soha nem volt pattanásom, még tinédzser korban sem. Most vagyok 15 hetes babás és elkezdett foltosodni az arcom. Hasonló esetek tapasztalatait várom, ti hogyan kezeltétek és mivel?

Legjobb válasz: Most foltok jelentek meg az arcodon vagy pattanasok? Amugy mindketto attol a hormonbombatol van, ami epp a testedben tombol.

Most foltok jelentek meg az arcodon vagy pattanasok? Amugy mindketto attol a hormonbombatol van, ami epp a testedben tombol.
van szép neve, kismama gyöngyöknek hívják azt hiszem, sajnos lényegében akarhogy nevezzuk, ugyanolyan zavaró. nekem is van. majd elmulik :D nem kezeltem semmivel, a szaraz boromet "pakoltam" néha.
Nekem a szaliciles alkohol segített, de az csak a pattanásra (leszárítja). (Patikában vehetsz kis 50 ml-s üvegben). Boldog babavárást :)
A kérdező hozzászólása: Jaj, igen, kicsit hülyén írtam ki...de mindkettõ van.Pattanás is és a"gyöngyök is".És mivel pakoltad az arcod, második válaszoló?
Szia! Nekem már a terhesség elején kijöttek és nagyon csunya volt, börgyogyásznál voltam és õ irt fel egy krémet, amit terhesen is lehet használni, a neve: Skinoren krém, ezt csak receptre irják fel. Nekem nagyon hamar elmulasztotta, igaz nem olcsó, mert 3000 ft körül van, de nagyon jó. A doki azt mondta végig használjam én miota elmultak a pattanások csak 2-3 naponta használom igy nem alakul ki ujra, és nem kell havonta venni. Ez tényleg nagyon hataásos! Remélem tudtam segiteni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Bevettem a femibiont most vagy 15 perce, de ment a hasam akkor az most tavozott a szervezetembol?

Legjobb válasz: Ennyi idõ alatt akkora gyogyó nem tud felszívódni a gyomorban,szerintem nem.

Ennyi idõ alatt akkora gyogyó nem tud felszívódni a gyomorban, szerintem nem.
Szerintem nem. 15 perc kevés ahhoz, hogy leérjen, feloldódjon, illetve távozzon.

Én most vagyok 15 hetes kismama . Van most elég sok gond . Ha stresszelek, de megprobálok inkább nyugodt maradni lesz vmi baja a babámnak?

Legjobb válasz: Én amikor a kisfiamat vártam, 5 hónapig stresszeltem. Nagyon nehéz idõszak volt, sokat sírtam és idegeskedtem. Szerencsére neki semmi baja nem lett, nem volt koraszülött sem, a 41. héten született. Azóta 16 hónapos nagyfiú, a mozgásban nagyon hamar csinált mindent, és rettentõ rosszaság:) Azért próbálj megnyugodni, tudom, hogy könnyû mondani. Nagyon boldog babavárást kívánok neked, és remélem minden rendben lesz! 2 gyerkõc anyukája

Én amikor a kisfiamat vártam, 5 hónapig stresszeltem. Nagyon nehéz idõszak volt, sokat sírtam és idegeskedtem. Szerencsére neki semmi baja nem lett, nem volt koraszülött sem, a 41. héten született. Azóta 16 hónapos nagyfiú, a mozgásban nagyon hamar csinált mindent, és rettentõ rosszaság:) Azért próbálj megnyugodni, tudom, hogy könnyû mondani. Nagyon boldog babavárást kívánok neked, és remélem minden rendben lesz! 2 gyerkõc anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Neked sok boldogságot a két gyerköchöz.
ismerj meg engem
Sajnos inkább ösztönösen sajátítják el a lányok, mert azt tapasztalják, hogy csak úgy lehet megtartani egy fiút, ha néha flegmák vele. :/
A kérdező hozzászólása: De én ezen próbálok változtatni, de komolyan nem megy...csak így jön és ennyi..
Nekem 20 éves férfi létemre ugyan ez van a csajokkal :D Van , hogy érdeklõdök iránta tetszik , van , hogy meg számba se veszem , bunkózok vele. Úgy h nem feltétlenül a serdülõkorral jár :D 20F
Hülye vagy olyan nincs hogy nem megy. Kontrolláld magad nem túl bonyolult. Így csak a hülye pi*csák viselkednek
A kérdező hozzászólása: IGAZ! :D

Nem nagyon érzem, hogy nőne a hasam. Most vagyok 15 hetes, de nem érzem, hogy nagyobb lenne a haskóm, mint 12 hetesen? Vagy csak megszoktam? Ez normális dolog?

Legjobb válasz: ezzel én is így vagyok, 17 hetes vagyok és az utóbbi 1 hónapban olyan mintha nem nõtt volna a hasam

ezzel én is így vagyok, 17 hetes vagyok és az utóbbi 1 hónapban olyan mintha nem nõtt volna a hasam
Türelem, ilyenkor még a medencében növekszik a méh és csak késõbb emelkedik ki belõle, akkor látványosabb a növekedés. Az elején hirtelen megindult változások szembetûnõek voltak, de az egyéni, mikor látszik a pocak igazán.
Szia. Ne aggódj minden ok.A babád folyamatosan nöl.Majd ke´söbb fogod észre venni, hogy már nem látod a lábujjaidat. Boldog babavára´st.32hetes kismama.
Szia, Nyugi! Én is mindíg azt néztem, hogy másnak mekkora hasa van, az enyém meg sehol sincs hozzájuk. Persze azt nem tudtam, hogy mennyi idõs terhesek. :) ) 16. hetesen mentem AFP-re, és akkor jegyezte meg a nõvérke, hogy milyen helyes kis pocim van. Nagyon vártam, hogy nekem is látszon már végre, hogy babát várok. Na ne félj, lett is akkora hasam mint egy boroshordó. :) Elég lesz azt cipeli az uccsó 3 hónapban! Türelem, meg fog nõni. Gratula a babához. Egy 14 hetes kicsilány anyukája.
Szia! Nekem is ez a "problémám", szerintem semmi nem nõtt a hasam (19 hetes vagyok), de 2 héte a védõnõ lemérte a haskörfogatot (azt hiszem így hívják) akkor 90 cm, volt most két hétre rá már 96 cm lett, nagyon megörültem neki. Szerintem érdemes méregetni, mert így legalább megnyugszol mert tudod, hogy tényleg növekszik a hasad, ha nem is látványosan. Jó babavárást!
Szia. 18 hetes vagyok és ma jegyezték meg a munkahelyemen, hogy már látszik a hasam.
Szia!Én is mindig azt hiszem, hogy nem nõ de ez nem így van.Te minden nap látod nem érzékeled annyira.Biztosan nõ.18 hetes kismama

Most vagyok 15 éves, szakközépbe járok, lenne esélyem politikusnnak menni, és bejutni a parlamentbe? (többi lent)

Csak normális válaszokat kérek, mert komolyan gondolom, és nem fasiszta vagy náci, vagy rasszista vagyok, csak politikusnak készülök, ennyi...

Legjobb válasz: sajnos az elozo valasz pontosan megmondta. semmi nem kell, hogy politikus legyel, csak eros gyomor, meg faarc, ha hazudni kell (marpedig kell, es sokat). 8 altalanossal is lehet valaki 'politikus'.

Persze, még lehet túl is vagy képezve pl. kubatov is autószerelõ volt.
sajnos az elozo valasz pontosan megmondta. semmi nem kell, hogy politikus legyel, csak eros gyomor, meg faarc, ha hazudni kell (marpedig kell, es sokat). 8 altalanossal is lehet valaki 'politikus'.
Nézz végig a mostani politikusokon. Oda már bárki bekerülhet aki össze tud plagizálni egy szakdolgozatot.
Politológus professzorok kerültek ide.
Nem.
ha libsi és magyarellenes politikusnak állsz, majd támogathat soros! de addig jól kell szerepelni az ilyen haha féle libsi szervezetekben és sokat kell mocskolni Orbán Viktort!
Ha belépsz egy pártba (felnõttként persze), azok elindítanak a választásokon, és még a legtöbb szavazatot is kapod, akkor minden bizonnyal :) ja meg ha magyar állampolgár vagy...
Igen börtönbe kéne zárni az összes lbiarelastia ballib komcsit, éljen Orbán!
egyik ismerõsöm egyszer bejutott mint országgyûlési képviselõ két hónap után hányingere volt az egésztõl õ abban a hitben élt, hogy ami a kamerák elõtt lezajlik az a valóság, de ez egyáltalán nincs így a kamerák elõtt egymást szapuló politikusok a gyûlés után beszélték meg, hogy mikor mennek vadászni együtt a hétvégén meg vacsorára ott senki nincs rosszba senkivel, csak a népet hülyítik ezzel azért számoljál, ha oda akarsz kerülni egyébként éhezned nem kell majd, de kérdés, hogy vajon elbírja e a lelkiismereted?
Nem. Kivéve, ha szakközép után más tanulmányokat is folytatsz. Ha igen, akkor eldöntheted, hogy létezõ pártok közül választasz, vagy újat alapítasz. Mindkét esetben más ismeretekre és gyakorlatra lesz szükséged, amit rajtad áll, mennyi idõ alatt sajátítasz el. És az is rajtad áll, meddig jutsz el. Elvileg elnök is lehetsz. De hogy ehhez konkrétan mit kell megtanulni és hogyan, az már nagyban függ a nézeteidtõl, céljaidtól.
Hogyne. Tanulj jól és végezz el egy jogi vagy közgazdász egyetemet, és szabadidõdben sokat segíts az embereken civil szervezeteken keresztúl
Mi gátolna meg?
" Igen börtönbe kéne zárni az összes lbiarelastia ballib komcsit, éljen Orbán!" Orbánc a legnagyobb libsi zsidó hûbéres.
Hát haver nem igazán. Az öt eleminél magasabb végzettség ott már kizáró ok.
Nem tudom a választ. De nem akarsz valami normális szakmát választani? Akkora terhelés van a politikusokon, akkora stressz. Kezelhetetlenek orvosi szempontból.. Olyan jó valamihez érteni, azzal dolgozni, emberi kapcsolatokat ápolni, mûvészetekkel foglalkozni. Gondold meg, ez csak egy tanács.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, várom a további válaszokat
Ha nincs olyan családi háttered meg megfelelõ anyagi háttér és ismertség akkor esélytelen a dolog. Ha ezek megvannak akkor kitûnõ érttségivel (valami erõs gimnáziumban), még tanulhatsz 8-12 évet egyetemen. Így sima ügy lenne.
siess, mert hamarosan kinövöd!
Miért ne? Menjünk együtt :D
Nem tudom az sok mindentõl függ.Engem szüleim már elengedtek 15 évesen koncertekre mert meg bíztak bennem meg a baráti társaságomban is.
Flea09 Win! :D
Én vagyok 13 éves és mér 3 éve Tankcsapda koncertekre járok. Biztos téged is beengednek.
április 19. Keszthely, 512! gyere el! :D
Második válaszoló: HATALMAS! :D Én talán 11 lehettem, mikor elõször voltam, ez 2003 körül volt. aztán még egyszer láttam pár évvel késõbb. majd kinõttem, igen. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!