Találatok a következő kifejezésre: Most vagyok Õ is. Egy suliba (22 db)

Most vagyok 14, és Õ is. Egy suliba járunk. 3 éve tetszik nekem. Imádtuk egymás társaságát, mindig mosolyogtunk egymásra, stb. De eljött az újabb tanév, azóta nem beszélünk (2, 5 év). Érezhet még valamit?

Minden nap nézzük egymást min. 2X .Ha rámosolyog visszamosolyog.Érezhet még irántam valamit?Hogyan szólíthatnám meg?

Legjobb válasz: Hát ha ilyen régóta tetszetek egymásnak, akkor csak hajrá! Olyankor menj oda hozzá, ha egyedül vagy! Nem írtad, hogy fiú vagy-e vagy lány. De például kérdezd meg tõle, hogy mennyi az idõ stb... ezek ilyen átlátszó kis trükkök. Utána valahogy (ha mindketten bennevagytok) el fog indulni a besezélgetés. Sok sikert! :) ;)

Hát ha ilyen régóta tetszetek egymásnak, akkor csak hajrá! Olyankor menj oda hozzá, ha egyedül vagy! Nem írtad, hogy fiú vagy-e vagy lány. De például kérdezd meg tõle, hogy mennyi az idõ stb... ezek ilyen átlátszó kis trükkök. Utána valahogy (ha mindketten bennevagytok) el fog indulni a besezélgetés. Sok sikert! :) ;)
Hát ha te voltál vele gonosz, akkor mindenképpen neked kell most az elsõ lépést megtenni. És ezt csak úgy tudod megoldani, ha odamész hozzá, és elkezdtek beszélgetni. Drukkolok!! :o)
A kérdező hozzászólása: Õ fiú.Remélem, lesz több is a dologból, mert már szegény többször is próbálkozott de én annyira tapló voltam :/
Érezhet. Ha tetszetek egymásnak, nincs veszve semmi.

Most érettségizek és maradok a sulimban még két évet tanulni, ki is töltöttem egy jelentkezési lapot. Azt nem tudom, hogy hogy fog lezajlani az egész. Pl:ilyenkor van-e újra beiratkozás vagy küldenek-e egy levelet?

Legjobb válasz: Én is maradtam még érettségi után két évet a suliban, elvégeztem két szakmát. Érettségi elõtt úgy volt, hogy megyek majd rögtön egyetemre, de sajnos nem oda vettek fel, ahova jelentkeztem, hanem teljesen más karra, kerültem. Így vészmegoldásként jelentkeztem a középsulimba, és mivel 4 évig ott tanultam, simán elsõbbséget kaptam, szóval jelentkeztem, és fel is vettek egybõl. Gyakorlatilag csak kitöltöttem a jelentkezési lapot. Ennek már 4 éve, nem nagyon emlékszek már rá =). Azóta pedig arra a karra, szakra járok egyetemre, amire nem akartam menni, de ez már más történet =). De bemehetsz nyugodtan a suliba és megkérdezed, hogy zajlik ez az egész, ott biztos jobban el tudják mondani, mint én =).

Én is maradtam még érettségi után két évet a suliban, elvégeztem két szakmát. Érettségi elõtt úgy volt, hogy megyek majd rögtön egyetemre, de sajnos nem oda vettek fel, ahova jelentkeztem, hanem teljesen más karra, kerültem. Így vészmegoldásként jelentkeztem a középsulimba, és mivel 4 évig ott tanultam, simán elsõbbséget kaptam, szóval jelentkeztem, és fel is vettek egybõl. Gyakorlatilag csak kitöltöttem a jelentkezési lapot. Ennek már 4 éve, nem nagyon emlékszek már rá =). Azóta pedig arra a karra, szakra járok egyetemre, amire nem akartam menni, de ez már más történet =). De bemehetsz nyugodtan a suliba és megkérdezed, hogy zajlik ez az egész, ott biztos jobban el tudják mondani, mint én =).

Egy osztályba járunk, naponta beszélünk msn-en, suliban is állandóan beszélgetünk, moziban is voltunk, véletlenül-e vagy sem, összeért a kezünk többször is.Azt hiszem, kölcsönösen tetszünk egymásnak. De nem lép. Miért? Most akkor mit is akar?

Legjobb válasz: Szia az mindegy hogy lány vagy fiú..atol még félhet..a nemet mondástol..szerintem a legjób ha nyiltan meg beszélitek hogy most mi van ketötök közöt... Nem írtad hogy hány évesek vagytok...sokat segitene a válasz adásban szerintem:)

Szia az mindegy hogy lány vagy fiú..atol még félhet..a nemet mondástol..szerintem a legjób ha nyiltan meg beszélitek hogy most mi van ketötök közöt... Nem írtad hogy hány évesek vagytok...sokat segitene a válasz adásban szerintem:)
hivd el egy kávézoba vagy sétáljatok egyets kérdez rá hogy most mi van kettötök közöt... Ennyit tudok javasolni(14 évesen:D )
mert fél és azt várja ogy te lépj.
A kérdező hozzászólása: nem írtam, hogy én vagyok a lány..
A kérdező hozzászólása: 18


Ha idén érettségiztél, akkor érvényes a TB-d.
Amit eddig nem fizettél be az nem tûnik el a rendszerbõl. De szerintem igen, max haza küldenek.

22vok A Mennyasszonyommal 2éve vagyok! E suliba járok, ő meg most ment el dolgozni. Csak hétvégén jár haza aznap hogy elment, a szomszéd csaj 28éves családos bejelentette bejövök neki. csattant is egy csók a kert végében. Nem tudom merjem folytatni?

Legjobb válasz: Ellég nagy gerinctelenség mindkettõtök részérõl, neked a menyasszonyoddal, neki a családjával szemben. Miért nem tudsz egészséges, normális életet élni?! Miért kell neked a másé?! Miért nem elég a menyasszonyod?! Mindenesetre akárhogy is döntesz mindenképpen vess véget a mostani kapcsolatodnak, mert ha mellette ilyeneket csinálsz, akkor az nem rendes kapcsolat. Adj neki egy esélyt, hogy boldog legyen néküled!!! És gondolj arra, hogy idõvel neked is lesz családod, és lesz feleséged is...remélem vágod!

Ellég nagy gerinctelenség mindkettõtök részérõl, neked a menyasszonyoddal, neki a családjával szemben. Miért nem tudsz egészséges, normális életet élni?! Miért kell neked a másé?! Miért nem elég a menyasszonyod?! Mindenesetre akárhogy is döntesz mindenképpen vess véget a mostani kapcsolatodnak, mert ha mellette ilyeneket csinálsz, akkor az nem rendes kapcsolat. Adj neki egy esélyt, hogy boldog legyen néküled!!! És gondolj arra, hogy idõvel neked is lesz családod, és lesz feleséged is...remélem vágod!
Mivel még véletlenül se tértél ki arra, Te hogy érzel az említett anyuka iránt (teszik-e, bejön-e, kedveled-e), ezért úgy kell értelmeznem, hogy Te csupán megpróbálsz megragadni minden kínálkozó lehetõséget. Ez esetben azt kell mondjam, hogy merd folytatni. De ne a menyasszonyod mellett, se az említett anya mellett. Ennek a két nõnek ugyanis egy felelõsségteljes, érett férfira van szüksége (még ha az anyuka gyenge is volt egy pillanatra), nem egy hormonoktól túlfûtött kamaszra. Nõj, fel, de addig is ne tervez komolyabban.
Éretlen vagy, ami természetes ebben a korban, és jobban érdekel, hogy a szomszédasszonykával kertvégi randikat szervezz, mintsem a saját esküvõdet. Azt gondolom, hogy amíg ilyenek megtörténhetnek, és te sem tudod, hogy minek mi a következménye ilyen esetekben, akkor jobb, ha még nem nõsülsz és errõl idõben tájékoztasd a menyasszonyodat is. Én 30 év alatt tiltanám férfiaknak a házasságot (afelett meg a válást!) Jól kivetette rád a hálóját ez a kis k, mindjárt az elsõ napon. Ettõl a csajtól egy jó kis kalandra számíthatsz, az tuti, de ez minden. Néhány lopott alkalom. A menyasszonyod, viszont lehet hogy szeret és egy életre kitartana melletted, de ha viszonyba kezdesz mással, elveszíted. Te tudod, hogy mennyire fontos õ neked. A folytatást csak abban az esetben javaslom, ha fel vagy rá készülve, hogy a csókon kívül 1-2 pofon is fog még rajtad csattanni. Feltételezem, hogy a "csaj" férje nem fog örülni, ha elkezdik szétk..ni a családját!
Ha a menyasszonyoddal akarsz maradni, akkor NE! Ha folytatni akarod, akkor elõbb szakíts a menyasszonyoddal, had éljen egy normális életet nélküled, de ne legyél görény!
Szánalmas!Ha neked mindegy hogy kivel fekszel le, miért nem mész el HIMRINGYÓ-nak, még pénzed is lenne!Remélem nem csak 1x csalt meg a menyasszonyod, megérdemled.Szerintem hamar lebuksz, mert ahogy kivettem, nem vagy elég rafkós, és ha kiderül remélem jól kidob a rákba!
Te suliba jársz, Õ meg dolgozni? Elmegy szerencsétlen nap mint nap melózni a munkahelyére távol tõled (pedig biztos nagyon hiányzol neki) õ az aki eltart titeket, azért dolgozik hogy legyen mit ennetek erre te megcsalnád? És még idegenektõl is kérsz tanácsot hogy megcsald e? Hát szégyeld magad! Ugyanolyan undorító ha fordított a helyzet és a nõ csalja meg a dolgozó párját. Egyáltalán miért akarod õt feleségednek? Mert még nem is vagytok házasok de te már csalnád.. Erre akarsz alapozni egy családi életet? Esetleg még gyereket is vállalnál vele? Éld ki magad, köszönj el tõle, vagy maradj vele, de felejtsd el a további kalandokat. Különben tényleg enm is értem miért is a menyasszonyod.. Ez is hirtelen döntés volt h megkérd a kezét? Vagy csak jópofának tûnt a helyzet?
Te mekkora egy segg vagy...
Suliba jársz? Ott nem tanítanak meg írni?
A kérdező hozzászólása: Hát az az igazság hogy 1x már õ is megcsalt az exével! Nem õ tart el mert nem vagyunk közös háztartásban csak 1ütt vagyunk! Szeretem nagyon de a szexet is! lehet hogy nagyon görénység...ez van amúgy nekem nem jön be a szomszéd csaj de arra éppen megtenné...meg hát nagyon bevan indulva
A válasz megírásának idõpontja: tegnap 14:50 Szerintem még annyi se. Mondd el a "menyasszonyodnak", és kíméld meg õt magadtól.

Van olyan esti gimnázium ahol 1-2 év alatt lehet leérettségizni? Most 10. -es vagyok, szeretnék átmenni másik suliba ahol a 11. -12. -ik évfolyam össze van vonva! Így már csak egy évem lenne! Vagy ha tudtok oldalt ahol tájékozódni lehet, az is jó!

Legjobb válasz: Lehetsz magántanuló is, és akár egyetlen év alatt elvégezheted mind a négy gimnáziumi osztályt. Osztályvizsgákat kell tenned, aztán már érettségizhetsz is. Amúgy hová sietsz ilyen nagyon?

Lehetsz magántanuló is, és akár egyetlen év alatt elvégezheted mind a négy gimnáziumi osztályt. Osztályvizsgákat kell tenned, aztán már érettségizhetsz is. Amúgy hová sietsz ilyen nagyon?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, hát szerintem egy év alatt négy évet...kicsit húzós lenne!Azért "sietek" mert már bõven túl vagyok a kamaszkoron(30 leszek)és még fõsulira is szeretnék menni!
Úgy tudom, hogy a Zöld Kakas nevû iskolkolában(alternatív suli, vannak idõsebbek is) a 11. osztály elvégzése mellett járhatsz szombatonként EGYÉNI TANRENDÛ oktatásra, ahol a 12-es tananyagot sajátíthatod el.Tehát hétköznap rendesen a suli normál részére jársz, szombaton pedig végezheted a 12-et, s ebbõl küldön vizsgákat kell tenned.
-d
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, utána nézek a Zöld Kakas-nak!
Szia én úgy tudom a TIT-nél is van ilyen, bár nem tudom a közeledben van e ilyen.
Dehogy ciki.Nincs értelme titkolozni és csak szenvedni.
Hülyeség. Miért lenne ciki? Tényleg nõi logika...
Nagyon sokan várjátok a sült galambot, aztán meg csodálkoztok, hogy egyedül maradtok. Mert azt hiszitek, hogy a híres jeleiteket mindenki érti. Nem, nem ciki, ha egy lány kimutatja, hogy bejön az illetõnek, sõt még az sem, ha egyenesen be is vallja. Ha meg visszautasítják, akkor ez van. Mi hányszor elszenvedjük ez?
miért lenne ciki? nõi logika -.-
Nem az.
Nem ciki :D Én is bevallottam pár hete egy srácnak, és nem mondott nemet :D pedig mennyit filóztam hogy b*sszus én nem merem neki elmondani:D
Egyáltalán nem az, én mindig arról álmodtam, hogy valaki, aki még tetszik is, így "levadász". De sajnos ilyenekrõl csak álmodozni lehet.
Én hagynám szenvedni a csajt, ha látom hogy bejövök neki :PPP
az elsõnek van igaza, egyébként meg szerintem csak az a ciki, amit annak érzel. Én speciel örülnék ha ilyen lenne minden ember...:)
Akkor lépj. Legfeljebb nemet mond... egyszer kibírod, nem nagy kaland... de persze az is lehet hogy igent mond, ki tudja :P
A kérdező hozzászólása: Igen, ebben igazad van, csak nem égõbb egy lánynak? Sajnos én pont az a fajta vagyok, aki semmit nem csinál, még jelet sem mer küldeni, nehogy felsüljön, de most már szeretnék erõt venni magamon és lépni.
Nem, egyáltalán nem ciki, sõt helyes.. nincs az sehol megírva, hogy a fiúnak kell kimutatnia, a lánynak pedig várnia kell. :)
Nem ciki az, max. nem foglalkozom vele.
Épp az a probléma hogy a legtöbb nõ nem meri bevallani ha akar valamit. Legyél jobb mint az átlag, és cselekedj :)

Tanácsot kérnék! Most egy infós suliba vagyok 10 osztályosként és most azon gondolkodom hogy át kéne menni egy közgazdasági suliba de viszont nyelvet is szeretnék váltani. Érdemes lenne-e újra kezdeni 9-dik osztályba?

Most németet tanulok és angolt szeretnék. Amikor mentem középsuliba akkor 3 helyet jelöltem úgy volt hogy mindenhol indul közgazdasági szak de végül kiderült hogy nem és én már belefáradtam a sok suli keresgetésbe ezért maradtam a legszarabb suliba közbe ámor nyila rám lõtt és megkért hogy ne menjek át másik suliba ezért itt maradtam de nemtudom hogy tényleg jó ötlet lenne átmenni és 2 évet elpocsékolni??

Legjobb válasz: Most már maradj ott

Most már maradj ott
A kérdező hozzászólása: köszi :) :/
Miért nem tudsz átjelentkezni?
A kérdező hozzászólása: Nem igazán akarják anyumék.. :(
Beszélj a muterodékkal hogy tré a suli.
Nekem is hasonló a helyzet, és nekemse engedik anyuék a suliváltást. Én próbálok sulin kivüli barátaimmal lenni, új barátokat szerezni minnél többet.Emellett próbálom a délutánokat is velük tölteni és úgy könnyebb elviselni a délelöttöket. kitartás:)
Tanulj szorgalmasan, hogy a legrövidebb idö alatt kikerülj ebböl a helyzetböl. Ha megbuksz még több idöt kell töltened ott!!! Igyekezz elöbb szabadulni a sulidtól. És ezt a helyzetet ne felejtsd el, ha Te is anya leszel és a gyerekeden kell segìtened. Csináld jobban mint anyàd.

Nektek tetszik ez a táska? Most vettem egy ehhez hasonlót, szóval újságmintás, az alakja is ilyen. Szerintetek suliba lehet hordani? Egyedinek számít? Vagy ízléstelen? 15/L

ezek hasonlítanak rá:

Legjobb válasz: Egyedinek nem egyedi, mert én fél Budapestet ilyenekkel látom szaladgálni, de amúgy nem néz ki rosszul, és hordható suliba.

Egyedinek nem egyedi, mert én fél Budapestet ilyenekkel látom szaladgálni, de amúgy nem néz ki rosszul, és hordható suliba.
Nekem is tetszik, de ahogy már írták is elég sokan szaladgálnak ilyennel, így nem egyedi. De suliba is hordhatod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Ahol én lakom ott még nem láttam nagyon, de akkor ezek szerint van sok embernek..
Nagyon sok embernek van ilyen, ezért nem mondanám egyedinek, bár nálatok lehet, hogy annak számítanál, ha nem sok embernek van ilyesmi táskája. Szerintem nem ízléstelen, ha illik a stílusodhoz, személyiségedhet semmi baj nincs vele. Ha elférsz benne, nyugodtan hordhatod suliba is. Van néhány ismerõsöm, akik kb. ekkora táskával járnak suliba, mindig csodálkozom, hogy hogy férnek el benne, de már rájöttem. Tanköny luxus, csak amit nagyon muszáj, azt hozzák, meg 2-3 füzetet és kész. Ez persze, hogy elfér benne. De én azt gondolom, hogy ha sok cuccod van, de ezt hord, mert hamar tönkre fog menni. 17/L
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a választ, a táska egyébként még nagy is suliba szerintem mert ezektõl nagyobb :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!