Találatok a következő kifejezésre: Most vagyok Õ is. Egy (929 db)

Ncoremeghivok. Webuda.com . Ez most micsoda? Komolyan gondolják, vagy ez is egy újabb átbaszás?

Vasárnap kaptam egy ilyen mailt: Szia! Szeretnél bejutni az nCore-ra, Magyarország legnagyobb és legjobb torrent oldalára? Most itt a lehetőség, ne hagyd ki!

Legjobb válasz: A hivatalos oldalon kívül egyikben sem szabad megbízni. Rendszeresen lehet olyan kérdéseket olvasni, ahol ezrekkel húzzák le az embert, cserébe nem kapnak semmit. Ha valóban be akarsz kerülni, és nem éltél az április végi lehetõséggel, akkor egy olyan bent lévõ tagtól kérj meghívót akit ismersz, és megbíztok egymással. Most már meghívót igényelni is pénzért lehet, ingyenes hónap végi küldés nincs. Ezentúl valakinek mindig fizetnie kell hogy bejusson.

A hivatalos oldalon kívül egyikben sem szabad megbízni. Rendszeresen lehet olyan kérdéseket olvasni, ahol ezrekkel húzzák le az embert, cserébe nem kapnak semmit. Ha valóban be akarsz kerülni, és nem éltél az április végi lehetõséggel, akkor egy olyan bent lévõ tagtól kérj meghívót akit ismersz, és megbíztok egymással. Most már meghívót igényelni is pénzért lehet, ingyenes hónap végi küldés nincs. Ezentúl valakinek mindig fizetnie kell hogy bejusson.
Ez kamu, csak a hivatalosan keresztül próbálkozz.

Erről hogyan szoktassam le? 5 hónapos babám alváshoz szopizta eddig az ujját. De most már napközben is egyre többet szeretné szopizni az ujjacskáját. Cumira nem akarom szoktatni. Mit csináljak? Vagy nem is baj?

Legjobb válasz: anno én is próbáltam le szoktatni, nem engedni neki...de hiába... csak az ujja kell neki. szerencsére úgy veszem észre h most h kezd mászni és midnen után nyúkál, minden fontosabb mint az ujja, így lehet h kicsit kevesebbet szopizza...

anno én is próbáltam le szoktatni, nem engedni neki...de hiába... csak az ujja kell neki. szerencsére úgy veszem észre h most h kezd mászni és midnen után nyúkál, minden fontosabb mint az ujja, így lehet h kicsit kevesebbet szopizza...
A kérdező hozzászólása: Én is ebben reménykedem, hogy a kezecskéjét inkább játékra fogja használni. Vagy játék, vagy ujjszopi, azt pedig semmiképp nem szeretném, hogy játék és mellé cumi is.

Február óta nem szedem a gyógyszert. Azóta sem jött össze a baba. A ciklusom teljesen rendszertelen, vagy nem jön meg, vagy kétszer is egy hónapban. Most már kérjek orvosi segítséget?

Csütörtökön kellett volna most elvileg, holnap csinálok egy tesztet, de biztos most sem baba :(

Legjobb válasz: Szerintem ideje, hogy nõgyógyásztól kérj segítséget.

Szerintem ideje, hogy nõgyógyásztól kérj segítséget.
Szia! Bár tudom soknak tûnik az idõ, hogy február óta nincsen baba, de ez még normális lehet. Az viszont nem, hogy rendszertelen a ciklusod, emiatt szerintem mindenképpen keresd fel a dokidat. Én is mikor abba hagytam a gyógyszer szedését, totál rendszertlen volt 4 hónapig, majd 8 hónapig meg sem jött... kiderült PCO-m van. Nem volt peteérésem és így nem is foganhatott meg a baba. Fantasztikus orvoshoz kerültem és egy éven belül olyan gyors volt a gyógyulás, hogy már lehetett babám:-) Ahogy tudsz menjél el a nõgyógyászodhoz! Kitartást! 7 hetes kismama
Szia! Próbálj megnyugodni, a fogamzásgátló elhagyását követõen lehet vérzészavar, ami jelentkezhet a te általad leírt formában. Én a helyedben mindenképp elmennék nõgyógyászhoz, aki hormonvizsgálattal (egyszerû vérvétel) és ultrahanggal már biztosabbat tud mondani. Mi 5 hónapja próbálkozunk, és sajna még nem jött össze a baba, pedig még "rásegítõt" is kapok, Clostit, és az eredményeim is jók. Sokaknak 1/2-1 év is beletelik, mire a baba összejön! Kitartás és sok sikert!! üdv. Eszter
szerintem is keres fel egy orvos, a nõvéremnek is egy évig nem volt semmi. Felkereste az orvost ahol kiderült hogy nagyobb cisztálya van amit mütéttel kellett eltávolítani. A mûtét után nem sokkal össze is jött a baba. Ezzel nem akarlak megijeszteni csak azt szeretném érzékeltetni hogy inkább menj el orvoshoz "fölöslegesen" minthogy értékes idõt vezítsetek.
Szia!! Nagyon-nagyon fontos!!!! Kérj a nõgyógyászodtól egy hormonvizsgálatot TSH-val! (pajzsmirigyet és nézessél), majd pedig menj el egy endokrinológushoz (sok nõgyogyi nem ért hozzá). Én ugyanígy jártam mint te, elmentem orvoshoz is, de annyival küldtek el hogy majd rendbejövök. Aztán teltek a hónapok és nem rendezõdött a dolog. Megint orvos. Semmi. :( És most, 6 év után kiderült, hogy pajzsmirigy alulmûködésem van (+ beteg pm, + göb), amit a 2002-ben befelyezett fogamzásgátló (Tri-regol) okozott!! Azóta volt egy rendellenességben meghalt kisfiam, és háromszor vetéltem el. Nem riogatás képpen írom ezt, de a fogigátló iszonyúan be tud kavarni, és nem is gondolná az ember hogy miket okozhat! Szorítok hogy rendbejöjjön minden!
Szia! Én 10 hónapja hagytam abba a tabit, peteérésem nincs, az orvos viszont már elkzdte a vizsgálatokat... Kiderült, hogy pajzsmirigy alulmûködésem van, gyógyszert kell szednem rá... Ez is nagyon fontos, hisz - ahogy az elõttem író is írta - vagy meg sem fogan a baba, vagy betegség miatt meghal, vagy betegen születik... Sajnos a hormonrendszer olyan dolog, ahol ha az egyik hormon elcsúszik, akkor esik vele az összes többi is! Én soha többé nem veszek be ilyen mérget..., ezt egy életre megfogadtam... Menj mihamarabb dokihoz, de ha nem néz legalább 15 hormont, akkor cseréld is le...! (komolyan)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!

Most tényleg nyertem vagy ez is egy olcsó átverés?

youtube-on néztem egy videót amit lestoppoltam majd mikor újra elindítottam akkor kijött egy oldal hogy nyertem egy ipad3-at ha válaszolok pár kérdésre. Előző nyertesek képeit is mutatták stb, szóval jól meg volt csinálva az oldal. Én úgy érzem hogy ez átverés mivel ingyen manapság semmit nem adnak ingyen. Ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: figyu ,aszem nyertel :-)

figyu , aszem nyertel :-)
Ha ilyen könnyû lenne nyerni a neten... Kamu.
Szerintem tedd fel az Adblockot.
Ne halgass rájuk, nyertél! De nem egy iPad-ot, hanem egy 50.000-Ft-os telefonszámlát. Ezek mindig átverések, vagy szerinted valakinek érdeke, hogy ingyen dolgokat osztogasson?
Ha babát szeretnél akkor mindenképp érdemes elmenni nõgyógyászhoz. Most a napokban is érdemes elmenned mert a késésnek oka-i -van/nak.
Egyértelmûen nõgyógyász. 2 év alatt már rég teherbe kellett volna esned nulla védekezéssel, gondok lehetnek...
Attól függ, milyen gyakran élsz nemi életet.
Jobb ha nõgyógyászhoz mész, de lehet hogy még csak nem jött el az ideje a babának. Mi 2.5 évig szeretkeztünk védekezés nélkül. Nem babaprojekt volt, csak nem volt gond, ha becsúszik. Utána nem sokkal, teherbe is estem :)
Te is, és a párod is menjetek kivizsgálásra, lehet, hogy vele van a gond.
Cseszheted a humán tudásod, ha egy ilyen "problémához" egy kérdést kell feltenned itt...
Így van, most lesz 21 (mármint december 4.-én) és hülye vagy:P
Ha 1992 decemberben született, akkor 2002 decemberben volt 10, 2012 decemberben 20 éves, és valóban 2013 decemberben azaz idén lesz 21.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tudom, hogy a számokhoz sötét vagyok. Humán dolgokban viszont bárkit lenyomok. :)
Ha ennyire nem tudsz számolni, akkor ott a számológép. :D

Eddig ha belegondoltam abba hogy terhes vagyok rám tört egy nagy izgalom és fura érzés a hasamban. (mint amikor izgul az ember). Most 90%hogy terhes vagyok. Nagy rajtam a nyugalom. Ti is voltatok így ezzel? Megéreztétek hogy sikerült?

Legjobb válasz: Szia! Érdekes én pont fordítva voltam :) Nagyon sokat álmodoztam,milyen lesz majd,ha meglátom a két csíkot,kerekedik a pocim. Én pár nappal a nem várt elõtt álmodtam egy pozitív tesztet,aztán késett,és ott volt a két csík. Fel sem fogtam,hogy úristen,most tényleg! Nem tudom pontosan leírni mit éreztem,de hirtelen nagyon furcsa lett,hogy ott van bennem egy icike picike valaki,aki az én gyermekem. Most már persze természetesnek érzem,de akkor nagyon nagyon izgultam :) 29hkm

Szia! Érdekes én pont fordítva voltam :) Nagyon sokat álmodoztam, milyen lesz majd, ha meglátom a két csíkot, kerekedik a pocim. Én pár nappal a nem várt elõtt álmodtam egy pozitív tesztet, aztán késett, és ott volt a két csík. Fel sem fogtam, hogy úristen, most tényleg! Nem tudom pontosan leírni mit éreztem, de hirtelen nagyon furcsa lett, hogy ott van bennem egy icike picike valaki, aki az én gyermekem. Most már persze természetesnek érzem, de akkor nagyon nagyon izgultam :) 29hkm

Most vagyok elsőéves egyetemen de jövőre egy másik helyre is be szeretném adni a jelentkezést. Az is lehet államilag támogatott vagy csak fizetős? Van olyan itt aki egyszerre végez két nappalit? Milyen, hogy lehet bírni? Mik a nehézségei?

Legjobb válasz: Be lehet adni, akár ugyanoda is, ahova most jársz csak más szakirányra. De máshova is. Ismerõsöm biológia szakon indult, majd tavaly sikerült neki az orvosi is, így a kettõt párhuzamosan végzi, a biológiát egyedi tanrenddel, az orvosin bent van reggeltõl estig. De nincs szabadnapja, csak egy szabad délutánja, a péntek és szombaton és vasárnap is 5-6 órákat tanul!!!! Mindkettõt államilag finanszírozottan végzi, de a könyvekre így is 60eft-ot költött tavaly, idén nem tudom. Õ jól bírja, de nagyon elszánt és mondom rengeteget kell tanulnia.

Be lehet adni, akár ugyanoda is, ahova most jársz csak más szakirányra. De máshova is. Ismerõsöm biológia szakon indult, majd tavaly sikerült neki az orvosi is, így a kettõt párhuzamosan végzi, a biológiát egyedi tanrenddel, az orvosin bent van reggeltõl estig. De nincs szabadnapja, csak egy szabad délutánja, a péntek és szombaton és vasárnap is 5-6 órákat tanul!!!! Mindkettõt államilag finanszírozottan végzi, de a könyvekre így is 60eft-ot költött tavaly, idén nem tudom. Õ jól bírja, de nagyon elszánt és mondom rengeteget kell tanulnia.

Most vagyok 17 hetes.13 hetesen erős vérzésem volt, egy hematoma. Egy hét után hazajöttem a korházbol majd ismét visszakerültem barnázással. Most napok ota nincs semmi. A baba szépen nö. Nagyon félek hogy megint lehet valami. Lehet gond a babával?

Legjobb válasz: Nekem "ok nélküli" vérzésem volt 4X is a terhesség alatt: 29,32,34 majd 36 hetesen. Egy hetet én is voltam kórházban, de mivel nem csináltak semmit, nem mentem be legközelebb. Semmi baj nem volt, 8 napot túlhordtam, most 1 éves és 2 órás a lányom:-) Ne félj, az csak árt. Vigyázz magatokra, pihenj, óvatosan mozogj, ne cipelj feleslegesen!

Nekem "ok nélküli" vérzésem volt 4X is a terhesség alatt: 29, 32, 34 majd 36 hetesen. Egy hetet én is voltam kórházban, de mivel nem csináltak semmit, nem mentem be legközelebb. Semmi baj nem volt, 8 napot túlhordtam, most 1 éves és 2 órás a lányom:-) Ne félj, az csak árt. Vigyázz magatokra, pihenj, óvatosan mozogj, ne cipelj feleslegesen!
Szia! Szerintem a babával nincs gond, ha az uh-n mindent rendben láttak. arról pedig, hogy miért barnáztál megint kérdezd meg a dokidat. Inkább Õ világosítson fel, hogy tudd mire kell vigyáznod és mire számíthatsz. Remélem minden jól alakul! Üdv!

Az utóbbi két hónapban 31-32 napos a ciklusom. Most is késik, már 34 napos vagyok, de megjelent egy kis barna folyás. Terhes lehetek, vagy ez a menstruáció előjele, és csak a ciklusom zavarodott meg valamiért? Eddig 28-29 napos volt.

Legjobb válasz: Hát ez még bármi lehet! Nekem is kb. olyan, mint neked a ciklusom, tehát nem teljesen szabályos. Múlt hónapban én is azt hittem, hogy késik, de nem, csak most 34 napra jött meg. Nem azt mondom,hogy neked is meg fog, csak ebbõl még nem lehet semmire következtetni! Vár még 2 napot és csinálj tesztet, ha nem jön meg. Bár nekem a mensim mindig barna folyással kezdõdik! Sok sikert! Szurkolok!

Hát ez még bármi lehet! Nekem is kb. olyan, mint neked a ciklusom, tehát nem teljesen szabályos. Múlt hónapban én is azt hittem, hogy késik, de nem, csak most 34 napra jött meg. Nem azt mondom, hogy neked is meg fog, csak ebbõl még nem lehet semmire következtetni! Vár még 2 napot és csinálj tesztet, ha nem jön meg. Bár nekem a mensim mindig barna folyással kezdõdik! Sok sikert! Szurkolok!
Na, jól van.örülök.Vigyázz magadra!Én meg iszom szorgalmasan a teákat, aztán majd meglátjuk.Remélem, hallok még rólad.
Szia!17:00-es vagyok, már el is kezdtem inni, igaz csak a 2.naptol.Remélem jól értelmeztem az elkészítését:az összes fûbõl 10 e.k., ezt össze keverem és az egyik felébe 5e.k. cickafarkot, másikba pedig 5 e.k.palástot.Minden reggel 2.5dlforrázatot készítek és (igazábol ezt nem írtad)én 1 e.k.füvet áztattam benne 8percig.Hát iszogatom és szedem a femibiont is.És te?voltál dokinál?Mi újság?
A kérdező hozzászólása: Szia!voltam dokinál, de még nem látszik, mivel valószínû csak 4 hetes.Reggel vérvétel.A tea: orbáncfû, kamilla, ánizs, körörmvirág szirom, citromfû.mindbõl pl. 10 ek. majd kettéosztod, egyik felébe 5 ek. cickafark, másikba 5 ek. palástfû.A cickásat iszod mensi elsõ napjától kb.fél idõig, majd palástos keverékkel folytatod menstruációig.(2, 5 dcl forró víz, reggelente, kb 8 percig ázik)Nem érintkezhet fémmel, nem ízesíthetõ.)Tiszta szívbõl kívánom, hogy segítsen! Üdv.
A kérdező hozzászólása: 17:00-nak. Drukkolok, hogy baba legyen nálad is, magamnak pedig szorítok, hogy maradjon pocakban.Holnap kiírom mizu, Te is értesíts, ha történik valami.Szorítok!!!:)
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet, erõs pozitív, reggel 7-kor ultrahang, és ha látszik, gyógyszer, hogy megmaradjon.szorítsatok!!!!!
A kérdező hozzászólása: Voltam uh-n látszik a petezsák, 7, 5 mm, 5 hetesnek mondták.Megkaptam az utrageston hüvelytablettát is.Mostmár minden okés lesz, remélem.Nagyon boldog vagyok, nem is barnázok már.
És a barnázásra nem mondott semmit?Amúgy tényleg ne izgulj minden rendben lesz.Mondjuk, azt hallottam hogy ilyen elõfordul, sõt még rámenstruálhatsz is 1-2hónapot miközben terhes vagy.Úgyhogy csak nyugi.Majd irj hogy ha van valami, én is jelentkezem.Szilvi
A kérdező hozzászólása: Szió!Tehetsz bele 2-2, 5 kiskanál teafüvet bátran.A másik dolgot nem ismerem, amit írtál, de van még a barátcserje kapszula is, ami állítólag hasznos, olvass utána.Nálunk a helyzet, hogy hétfõn lesz véreredmény, csütörtökön ultrahang.A Barnázás viszont elmúlt.Állítólag ha nyugis vagyok, akkor minden okés lesz.Igyekszem, de nagyon nehéz.Remélem nem jön vissza, egyre több a tünetem.Néha "leszakad" a mellem, ég a gyomrom, de nem bánom, mert ez annak a jele, hogy ott van a baba, ha jól tudom.Nagyon szurkolok neked, szeretnék rólad hallani rendszeresen, Én is fogok jelentkezni.További szép napot, és minél elõbbi sikereket!Üdv:Évi
Jaj, de jó! Gratulálok! :) ))
köszönöm, nagyon kedves vagy!Remélem nálatok minden rendben lesz!
Jézusom, de jó, én is hasonló helyzetben vagyok.Írtam is ki egy kérdést hogy már 3-4napot késik, ma pedig egy kis barna folyásom jelent meg.sose késett.de jó neked, gratulálok, adtál nekem egy kis reményt...
17:00 vgyok.már 5 éve, de semmi bajom, kivizsgáltak rendesen, ha leírnád, akkor nagyon megköszönném.Hát mégegyszer gratula!
A kérdező hozzászólása: Sajnálom.Mi 8 hónapja próbálkozunk, hidd el nektek is jön, csak kitartás, pihenés és babaváró teakeverék.Én 2 hónapja iszom, és úgy látszik bejött.Ha hazaérek, ki írom, hogy mibõl áll, ha van kedved, megéri a próbát.Üdv!!
17:00 vagyok, sajna megjött, neked gratulálok!
Mi lett veletek?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!