Találatok a következő kifejezésre: Most vagyok Õ is. Egy (892 db)

Ncoremeghivok. Webuda.com . Ez most micsoda? Komolyan gondolják, vagy ez is egy újabb átbaszás?

Vasárnap kaptam egy ilyen mailt: Szia! Szeretnél bejutni az nCore-ra, Magyarország legnagyobb és legjobb torrent oldalára? Most itt a lehetőség, ne hagyd ki!

Legjobb válasz: A hivatalos oldalon kívül egyikben sem szabad megbízni. Rendszeresen lehet olyan kérdéseket olvasni, ahol ezrekkel húzzák le az embert, cserébe nem kapnak semmit. Ha valóban be akarsz kerülni, és nem éltél az április végi lehetõséggel, akkor egy olyan bent lévõ tagtól kérj meghívót akit ismersz, és megbíztok egymással. Most már meghívót igényelni is pénzért lehet, ingyenes hónap végi küldés nincs. Ezentúl valakinek mindig fizetnie kell hogy bejusson.

A hivatalos oldalon kívül egyikben sem szabad megbízni. Rendszeresen lehet olyan kérdéseket olvasni, ahol ezrekkel húzzák le az embert, cserébe nem kapnak semmit. Ha valóban be akarsz kerülni, és nem éltél az április végi lehetõséggel, akkor egy olyan bent lévõ tagtól kérj meghívót akit ismersz, és megbíztok egymással. Most már meghívót igényelni is pénzért lehet, ingyenes hónap végi küldés nincs. Ezentúl valakinek mindig fizetnie kell hogy bejusson.
Ez kamu, csak a hivatalosan keresztül próbálkozz.

Erről hogyan szoktassam le? 5 hónapos babám alváshoz szopizta eddig az ujját. De most már napközben is egyre többet szeretné szopizni az ujjacskáját. Cumira nem akarom szoktatni. Mit csináljak? Vagy nem is baj?

Legjobb válasz: anno én is próbáltam le szoktatni, nem engedni neki...de hiába... csak az ujja kell neki. szerencsére úgy veszem észre h most h kezd mászni és midnen után nyúkál, minden fontosabb mint az ujja, így lehet h kicsit kevesebbet szopizza...

anno én is próbáltam le szoktatni, nem engedni neki...de hiába... csak az ujja kell neki. szerencsére úgy veszem észre h most h kezd mászni és midnen után nyúkál, minden fontosabb mint az ujja, így lehet h kicsit kevesebbet szopizza...
A kérdező hozzászólása: Én is ebben reménykedem, hogy a kezecskéjét inkább játékra fogja használni. Vagy játék, vagy ujjszopi, azt pedig semmiképp nem szeretném, hogy játék és mellé cumi is.

Február óta nem szedem a gyógyszert. Azóta sem jött össze a baba. A ciklusom teljesen rendszertelen, vagy nem jön meg, vagy kétszer is egy hónapban. Most már kérjek orvosi segítséget?

Csütörtökön kellett volna most elvileg, holnap csinálok egy tesztet, de biztos most sem baba :(

Legjobb válasz: Szerintem ideje, hogy nõgyógyásztól kérj segítséget.

Szerintem ideje, hogy nõgyógyásztól kérj segítséget.
Szia! Bár tudom soknak tûnik az idõ, hogy február óta nincsen baba, de ez még normális lehet. Az viszont nem, hogy rendszertelen a ciklusod, emiatt szerintem mindenképpen keresd fel a dokidat. Én is mikor abba hagytam a gyógyszer szedését, totál rendszertlen volt 4 hónapig, majd 8 hónapig meg sem jött... kiderült PCO-m van. Nem volt peteérésem és így nem is foganhatott meg a baba. Fantasztikus orvoshoz kerültem és egy éven belül olyan gyors volt a gyógyulás, hogy már lehetett babám:-) Ahogy tudsz menjél el a nõgyógyászodhoz! Kitartást! 7 hetes kismama
Szia! Próbálj megnyugodni, a fogamzásgátló elhagyását követõen lehet vérzészavar, ami jelentkezhet a te általad leírt formában. Én a helyedben mindenképp elmennék nõgyógyászhoz, aki hormonvizsgálattal (egyszerû vérvétel) és ultrahanggal már biztosabbat tud mondani. Mi 5 hónapja próbálkozunk, és sajna még nem jött össze a baba, pedig még "rásegítõt" is kapok, Clostit, és az eredményeim is jók. Sokaknak 1/2-1 év is beletelik, mire a baba összejön! Kitartás és sok sikert!! üdv. Eszter
szerintem is keres fel egy orvos, a nõvéremnek is egy évig nem volt semmi. Felkereste az orvost ahol kiderült hogy nagyobb cisztálya van amit mütéttel kellett eltávolítani. A mûtét után nem sokkal össze is jött a baba. Ezzel nem akarlak megijeszteni csak azt szeretném érzékeltetni hogy inkább menj el orvoshoz "fölöslegesen" minthogy értékes idõt vezítsetek.
Szia!! Nagyon-nagyon fontos!!!! Kérj a nõgyógyászodtól egy hormonvizsgálatot TSH-val! (pajzsmirigyet és nézessél), majd pedig menj el egy endokrinológushoz (sok nõgyogyi nem ért hozzá). Én ugyanígy jártam mint te, elmentem orvoshoz is, de annyival küldtek el hogy majd rendbejövök. Aztán teltek a hónapok és nem rendezõdött a dolog. Megint orvos. Semmi. :( És most, 6 év után kiderült, hogy pajzsmirigy alulmûködésem van (+ beteg pm, + göb), amit a 2002-ben befelyezett fogamzásgátló (Tri-regol) okozott!! Azóta volt egy rendellenességben meghalt kisfiam, és háromszor vetéltem el. Nem riogatás képpen írom ezt, de a fogigátló iszonyúan be tud kavarni, és nem is gondolná az ember hogy miket okozhat! Szorítok hogy rendbejöjjön minden!
Szia! Én 10 hónapja hagytam abba a tabit, peteérésem nincs, az orvos viszont már elkzdte a vizsgálatokat... Kiderült, hogy pajzsmirigy alulmûködésem van, gyógyszert kell szednem rá... Ez is nagyon fontos, hisz - ahogy az elõttem író is írta - vagy meg sem fogan a baba, vagy betegség miatt meghal, vagy betegen születik... Sajnos a hormonrendszer olyan dolog, ahol ha az egyik hormon elcsúszik, akkor esik vele az összes többi is! Én soha többé nem veszek be ilyen mérget..., ezt egy életre megfogadtam... Menj mihamarabb dokihoz, de ha nem néz legalább 15 hormont, akkor cseréld is le...! (komolyan)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!

Most tényleg nyertem vagy ez is egy olcsó átverés?

youtube-on néztem egy videót amit lestoppoltam majd mikor újra elindítottam akkor kijött egy oldal hogy nyertem egy ipad3-at ha válaszolok pár kérdésre. Előző nyertesek képeit is mutatták stb, szóval jól meg volt csinálva az oldal. Én úgy érzem hogy ez átverés mivel ingyen manapság semmit nem adnak ingyen. Ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: figyu ,aszem nyertel :-)

figyu , aszem nyertel :-)
Ha ilyen könnyû lenne nyerni a neten... Kamu.
Szerintem tedd fel az Adblockot.
Ne halgass rájuk, nyertél! De nem egy iPad-ot, hanem egy 50.000-Ft-os telefonszámlát. Ezek mindig átverések, vagy szerinted valakinek érdeke, hogy ingyen dolgokat osztogasson?
Ha babát szeretnél akkor mindenképp érdemes elmenni nõgyógyászhoz. Most a napokban is érdemes elmenned mert a késésnek oka-i -van/nak.
Egyértelmûen nõgyógyász. 2 év alatt már rég teherbe kellett volna esned nulla védekezéssel, gondok lehetnek...
Attól függ, milyen gyakran élsz nemi életet.
Jobb ha nõgyógyászhoz mész, de lehet hogy még csak nem jött el az ideje a babának. Mi 2.5 évig szeretkeztünk védekezés nélkül. Nem babaprojekt volt, csak nem volt gond, ha becsúszik. Utána nem sokkal, teherbe is estem :)
Te is, és a párod is menjetek kivizsgálásra, lehet, hogy vele van a gond.
Cseszheted a humán tudásod, ha egy ilyen "problémához" egy kérdést kell feltenned itt...
Így van, most lesz 21 (mármint december 4.-én) és hülye vagy:P
Ha 1992 decemberben született, akkor 2002 decemberben volt 10, 2012 decemberben 20 éves, és valóban 2013 decemberben azaz idén lesz 21.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Tudom, hogy a számokhoz sötét vagyok. Humán dolgokban viszont bárkit lenyomok. :)
Ha ennyire nem tudsz számolni, akkor ott a számológép. :D

Eddig ha belegondoltam abba hogy terhes vagyok rám tört egy nagy izgalom és fura érzés a hasamban. (mint amikor izgul az ember). Most 90%hogy terhes vagyok. Nagy rajtam a nyugalom. Ti is voltatok így ezzel? Megéreztétek hogy sikerült?

Legjobb válasz: Szia! Érdekes én pont fordítva voltam :) Nagyon sokat álmodoztam,milyen lesz majd,ha meglátom a két csíkot,kerekedik a pocim. Én pár nappal a nem várt elõtt álmodtam egy pozitív tesztet,aztán késett,és ott volt a két csík. Fel sem fogtam,hogy úristen,most tényleg! Nem tudom pontosan leírni mit éreztem,de hirtelen nagyon furcsa lett,hogy ott van bennem egy icike picike valaki,aki az én gyermekem. Most már persze természetesnek érzem,de akkor nagyon nagyon izgultam :) 29hkm

Szia! Érdekes én pont fordítva voltam :) Nagyon sokat álmodoztam, milyen lesz majd, ha meglátom a két csíkot, kerekedik a pocim. Én pár nappal a nem várt elõtt álmodtam egy pozitív tesztet, aztán késett, és ott volt a két csík. Fel sem fogtam, hogy úristen, most tényleg! Nem tudom pontosan leírni mit éreztem, de hirtelen nagyon furcsa lett, hogy ott van bennem egy icike picike valaki, aki az én gyermekem. Most már persze természetesnek érzem, de akkor nagyon nagyon izgultam :) 29hkm

Most vagyok elsőéves egyetemen de jövőre egy másik helyre is be szeretném adni a jelentkezést. Az is lehet államilag támogatott vagy csak fizetős? Van olyan itt aki egyszerre végez két nappalit? Milyen, hogy lehet bírni? Mik a nehézségei?

Legjobb válasz: Be lehet adni, akár ugyanoda is, ahova most jársz csak más szakirányra. De máshova is. Ismerõsöm biológia szakon indult, majd tavaly sikerült neki az orvosi is, így a kettõt párhuzamosan végzi, a biológiát egyedi tanrenddel, az orvosin bent van reggeltõl estig. De nincs szabadnapja, csak egy szabad délutánja, a péntek és szombaton és vasárnap is 5-6 órákat tanul!!!! Mindkettõt államilag finanszírozottan végzi, de a könyvekre így is 60eft-ot költött tavaly, idén nem tudom. Õ jól bírja, de nagyon elszánt és mondom rengeteget kell tanulnia.

Be lehet adni, akár ugyanoda is, ahova most jársz csak más szakirányra. De máshova is. Ismerõsöm biológia szakon indult, majd tavaly sikerült neki az orvosi is, így a kettõt párhuzamosan végzi, a biológiát egyedi tanrenddel, az orvosin bent van reggeltõl estig. De nincs szabadnapja, csak egy szabad délutánja, a péntek és szombaton és vasárnap is 5-6 órákat tanul!!!! Mindkettõt államilag finanszírozottan végzi, de a könyvekre így is 60eft-ot költött tavaly, idén nem tudom. Õ jól bírja, de nagyon elszánt és mondom rengeteget kell tanulnia.

Most vagyok 17 hetes.13 hetesen erős vérzésem volt, egy hematoma. Egy hét után hazajöttem a korházbol majd ismét visszakerültem barnázással. Most napok ota nincs semmi. A baba szépen nö. Nagyon félek hogy megint lehet valami. Lehet gond a babával?

Legjobb válasz: Nekem "ok nélküli" vérzésem volt 4X is a terhesség alatt: 29,32,34 majd 36 hetesen. Egy hetet én is voltam kórházban, de mivel nem csináltak semmit, nem mentem be legközelebb. Semmi baj nem volt, 8 napot túlhordtam, most 1 éves és 2 órás a lányom:-) Ne félj, az csak árt. Vigyázz magatokra, pihenj, óvatosan mozogj, ne cipelj feleslegesen!

Nekem "ok nélküli" vérzésem volt 4X is a terhesség alatt: 29, 32, 34 majd 36 hetesen. Egy hetet én is voltam kórházban, de mivel nem csináltak semmit, nem mentem be legközelebb. Semmi baj nem volt, 8 napot túlhordtam, most 1 éves és 2 órás a lányom:-) Ne félj, az csak árt. Vigyázz magatokra, pihenj, óvatosan mozogj, ne cipelj feleslegesen!
Szia! Szerintem a babával nincs gond, ha az uh-n mindent rendben láttak. arról pedig, hogy miért barnáztál megint kérdezd meg a dokidat. Inkább Õ világosítson fel, hogy tudd mire kell vigyáznod és mire számíthatsz. Remélem minden jól alakul! Üdv!

Ha a múlt hónapban egy hét késéssel jött meg, most is erre számítsak, vagy most megjöhet rendesen is?

Legjobb válasz: Mióta menstruálsz? Hány éves vagy? Az elsõ 1-2 évben akár hónapok is kimaradhatnak.

Mióta menstruálsz? Hány éves vagy? Az elsõ 1-2 évben akár hónapok is kimaradhatnak.
megjöhet rendesen is de a késös ciklushoz számold ne a régihez. Mindig az utolsó mensi elsö napja az uj ciklus elsö napja ahhoz kel mindig számolni a következõ menstruációt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!