Találatok a következő kifejezésre: Most vagyok Õ (19403 db)

A 28. hétben vagyok, 55 kg-ról indultam, most vagyok 62kg. Most lesz a látványos súlygyarapodás? Jönnek a kilók? Nő a baba?

A 22. hétig jött fel 5kg, aztán a 26. hétig semmi, viszont most másfél hét alatt feljött durván 2kg. Ez így nem sok? Összesen 7kg. Szeretnék 10 alatt maradni. Egyébként nem is eszek sokat, édességet szinte semmit.

Legjobb válasz: Szia. Szerintem ez szép elhatározás, de enned azért kell. Ha nem vagy veszélyeztetett akkor terhes tornázz inkább és egyél rendesen. A babák súlya sz utolsó 4 hétben nõ meg nagyon, ezáltal a tiéd is. Azon csodálkoznék ha a 28 héttõl a 40 hétig már csak 3 kilót szednél fel. De legyen szerencséd. Én most 36 hetes vagyok és most van rajtam +10 kiló. Én 60-ról indultam. Nem tudom, most mit eszel, de egyél barna kenyeret fehér helyett, vagy teljes kiõrlésû lisztbõl készültet, sok zöldséget, gyümölcsöt, joghurtokat. Inkább naponta 5x. Hátha ez segít neked is.

Szia. Szerintem ez szép elhatározás, de enned azért kell. Ha nem vagy veszélyeztetett akkor terhes tornázz inkább és egyél rendesen. A babák súlya sz utolsó 4 hétben nõ meg nagyon, ezáltal a tiéd is. Azon csodálkoznék ha a 28 héttõl a 40 hétig már csak 3 kilót szednél fel. De legyen szerencséd. Én most 36 hetes vagyok és most van rajtam +10 kiló. Én 60-ról indultam. Nem tudom, most mit eszel, de egyél barna kenyeret fehér helyett, vagy teljes kiõrlésû lisztbõl készültet, sok zöldséget, gyümölcsöt, joghurtokat. Inkább naponta 5x. Hátha ez segít neked is.
A kérdező hozzászólása: Az hogy nem eszek, sokat nem jelenti azt, hogy nem eszek semmit. Napi 5x eszek, és amit eszek az a következõ: gyümölcs, zöldség, joghurt, tej, ebédre ami van fõzve, kenyeret nem sokat eszek, max napi 1 szelet.
Amit leirtal, az alapjan helyesen taplalkozol, de sajnos a szervezet most max. uzemmodra kapcsolt, es hetenet fel (!!!) kg gyarapodas is lehetseges. En is probalok egeszsegesen enni, keves szenhidrat, most 27 hetesen 4 kilot hiztam, de most indult igazan be, most ket het alatt jott ket kilo :) Ez van, majd szules utan leadjuk :) 27 hetes kismama
Jaj, te még jól állsz, én most vagyok a 22. hétben és 55 kg-ról kerültem 64 kg-ra :( Nem túl jó, pedig nem eszek csokit vagy túl sok kenyeret, de eszek azért rendesen. Szerintem ha jól esik és nem kóros a hízás, 12-15 kg többlet is jöhet, amúgy is amikor szülünk, hirtelen lecsusszan majd jó pár kiló a baba súlya, magzatvíz, lepény, sok trutyi miatt... mozogj esetleg hetente párszor.
Én is 55 kg-ról indultam. Elsõ 12 hét +5 kg, 28 hét +10 kg most 38 hetesen még mindig csak +10 kg. Nem törvényszerû, hogy a végén fogsz sokat hízni. Üdv: 38 hetes kismami

Mikor érdemesebb, , eurot, , vásárolni? Most vagy mikor? Mert szeretnék venni! és hol a legkedvezőbb venni? Hivatalosan vagy feketén?

Legjobb válasz: Hello! Most! Olyan 270 korul van most az àrfolyam,szerintem hamarosan ujra ( tovàbb) gyengul a forint, igy érdemes most... Mindeképpen hivatalos pénzvàltoban vàlts. Nézd meg a bankok ajànlatait, illetve a legtobb plàzàban, bevàsàrlo kozpontban is van egy vagy tobb pénzvàlto, én ugy tapasztaltam, hogy ok jobb àrfolyammal dolgoznak..

Hello! Most! Olyan 270 korul van most az àrfolyam, szerintem hamarosan ujra ( tovàbb) gyengul a forint, igy érdemes most... Mindeképpen hivatalos pénzvàltoban vàlts. Nézd meg a bankok ajànlatait, illetve a legtobb plàzàban, bevàsàrlo kozpontban is van egy vagy tobb pénzvàlto, én ugy tapasztaltam, hogy ok jobb àrfolyammal dolgoznak..
én tegnap 271ért váltottam, mert elutazom és kellett euró, de szerencsém volt, hogy jó az árfolyam :) amúgy a jászai és a nyugati között van egy kis pénzváltó és ott

Normális hogy 3 kg-nál járok 8+4hetesen? Szerintem sok, mi lesz még késöbb akkor? Sok kismamátol hallom hogy 5 hónaposan 4 kilónál jár és pocija sem nagyobb mint most az enyém. Nem vagyok túl súlyos most vagyok 58kg és 173 cm magas.

Legjobb válasz: Szia, szerintem nem gáz, ez teljesen alkat függõ. Én a 10. hétig felszedtem majdnem 3kg-mot, aztán szépen megállt a súlygyarapodás egészen a 20. hét környékéig. Utána szép fokozatosan indult el. Most 38hetes vagyok és 9kg-mot híztam. Egyszer elindul aztán meg stagnál! A fõétkezések között próbálj meg gyümit és nyers zöldségeket enni. De igazából azt egyél ami jól esik! Most a babád a fontos! Jó babavárást!

Szia, szerintem nem gáz, ez teljesen alkat függõ. Én a 10. hétig felszedtem majdnem 3kg-mot, aztán szépen megállt a súlygyarapodás egészen a 20. hét környékéig. Utána szép fokozatosan indult el. Most 38hetes vagyok és 9kg-mot híztam. Egyszer elindul aztán meg stagnál! A fõétkezések között próbálj meg gyümit és nyers zöldségeket enni. De igazából azt egyél ami jól esik! Most a babád a fontos! Jó babavárást!
Szia, szerintem ez tök normális, én 11 hetes vagyok (azt nem értem, mi a 8+4 (nap vagy hét), de mindegy. Szóval én is 3-at szedtem fel, ez a 2. terhességem, amúgy szerintem a hasad is csak puffadt és majd beáll az emésztõrendszered akkor nem ilyen lesz.
Én meg pont fordítva vagyok, ez is bizonyítja, mennyire nem vagyunk egyformák. A 20. hétig semmit sem híztam, az elmúlt 5 hétben viszont 4 kg-mot. Gondolom mindenkinél máshogy alakul. Boldog babavárást neked!
szia! én a 28. hétig szedtem fel 7 kg-ot! szerdán megyek védõnõhöz, és akkor leszek 32 hetes, és most mértem magam, még egy kg sem jött fel! mindenkinél másképp van ez! nyugi!
Nem kell megijedni. Ez szép lassan neked is be fog állni. Nekem is érdekesen ingadozott az elején. Mindenki teste másképpen reagál a terhesség okozta változásokra. Amíg az eredmények rendben vannak, addig ne emészd magad. Figyelj nagyon oda arra, hogy mit eszel és iszol. Kérj tanácsot a védõnõdtõl. Minden jót! 19 hetes kismami
Én a 16.hétig 2kg-t szedtem fel.Mindenkinél más, de különben sem az számit ki mennyit szed fel, hanem hogy egészséges legyen a baba.
Szia! Én 7+6 hetes vagyok és eddig négy kilót fogytam. Aggódom is emiatt, hogy nem tudok elég táplálékot bevinni a szervezetembe, igaz szedek vitaminokat. Remélem nem lesz késõbb böjtje és nem kezdek el rohamosan hízni.

Van egy barátom, mindketten közel vagyunk a 18-hoz, most vagyunk fél éve együtt. A probléma pedig az, hogy eddig már volt egy "holtpont" a kapcsolatunkban, azt megbeszéltük elég rendesen, de most megint nem stimmel valami. Mégis mit csináljak?

Hogyan lehetne helyrehozni?

Legjobb válasz: Figyelj:) néha én is vagyok igy...18 éves a barátom, én leszek 18...és néha pont ezeket érzem amit Te most leirtál...õszintén megmondom NEM TUDOM mit kéne tenni konkrétan, annyit tehetek, hogy leirom a véleménymet, hátha az segit...Sokszor belegondoltam ezekbe a dolgokba már én is...tudod az életemet képes lennék feláldozni érte, és úgy érzem hogy ha egy reggel azzal a tudattal kellene felébrednem h Õ nincs akkor inkább fel se kelnék...DE mint mindenhol nálunk is voltak holtpontok...(mi 8 hónapja vagyunk együtt) szerintem ott kezdõdnek a problémák amikor már "túlságosan is" ismerjük a másikat, vagyis megkell tanuljuk elfogadni egymást olyannak amilyenek vagyunk...és persze hajlamosak kell legyünk a kompromisszumokra(amire megjegyzek zárójelbe a barátom nem nagyon hajlandó) szóval nálunk én vagyok az aki engedek a 21-bõl...DE VALAKINEK AZT IS KELL! ezen kivül pedig az hogy mennyi idõt töltünk 17-18 évesen együtt párunkkal az tõlünk függ, és szerintem is az embernek arra van ideje amire akarja(persze lehetnek kivételek)Azt mondjuk nem tartom jódolognak, ha vannak kifogások arra, hogy "miért nem tudunk ma találkozni"...akármennyire sok dolga van az embernek ha tényleg fél órára laktok egymástól szerintem találkoznotok KELL:) Szerintem az a legfntosabb hogy ezt IGY ahogy ide leirtad beszéld meg a barátoddal, én biztosan azt tenném:) remélem sikerül megoldanotok, mert én is úgy látom szeretitek egymást:) Üdv remélem segitettem

Figyelj:) néha én is vagyok igy...18 éves a barátom, én leszek 18...és néha pont ezeket érzem amit Te most leirtál...õszintén megmondom NEM TUDOM mit kéne tenni konkrétan, annyit tehetek, hogy leirom a véleménymet, hátha az segit...Sokszor belegondoltam ezekbe a dolgokba már én is...tudod az életemet képes lennék feláldozni érte, és úgy érzem hogy ha egy reggel azzal a tudattal kellene felébrednem h Õ nincs akkor inkább fel se kelnék...DE mint mindenhol nálunk is voltak holtpontok...(mi 8 hónapja vagyunk együtt) szerintem ott kezdõdnek a problémák amikor már "túlságosan is" ismerjük a másikat, vagyis megkell tanuljuk elfogadni egymást olyannak amilyenek vagyunk...és persze hajlamosak kell legyünk a kompromisszumokra(amire megjegyzek zárójelbe a barátom nem nagyon hajlandó) szóval nálunk én vagyok az aki engedek a 21-bõl...DE VALAKINEK AZT IS KELL! ezen kivül pedig az hogy mennyi idõt töltünk 17-18 évesen együtt párunkkal az tõlünk függ, és szerintem is az embernek arra van ideje amire akarja(persze lehetnek kivételek)Azt mondjuk nem tartom jódolognak, ha vannak kifogások arra, hogy "miért nem tudunk ma találkozni"...akármennyire sok dolga van az embernek ha tényleg fél órára laktok egymástól szerintem találkoznotok KELL:) Szerintem az a legfntosabb hogy ezt IGY ahogy ide leirtad beszéld meg a barátoddal, én biztosan azt tenném:) remélem sikerül megoldanotok, mert én is úgy látom szeretitek egymást:) Üdv remélem segitettem
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszodat! Nos, leírtam, végül mindig találkozunk, de nem akarom, h ez olyan erõltetett legyen.. ma megbeszéltük délután amúgy, de a megoldás tulajdonképp nincs meg, pl. a hiúságra. De azért megnyugtató, h nem vagyok/ vagyunk egyedül ezzel a problémával!
Azért ismerjük be a hiúságot lelehet küzdeni...persze ez nem azt jelenti hogy legyél igénytelen vagy vmi, hanem kevesebbet törõdj magaddal...én általában letusolok fésülködöm fogatmosok kicsi parfüm s indulok...ha valami nagyobb alakalom van csak akkor kezdek el sminkelni...stb amúõgy pedig csak nagyvonalakban...a barátom néha meg is jegyzi hogy már igazán kiszedhetném a szemöldökömet vagy vmi...persze nem durván de a tudtomra adja...gondolom neked nincsenek hasonló problémáid:P a hiúságot hamar lelehet küzdeni, próbáld ki h mellõzöd a nagy fésülködéseket, a tündérkedéseket a tükör elõtt vagy hasonlók...ne igénylelenebb legyél hanem csak törõdj kevesebbet azzal hogy hogy nézel ki, hiszen tudod: az igazi szépség a belsõ:) és hidd el ha a barátod szeret nnem azért szeret amilyen kivül vagy...jó valamennyire az is számit de nem az a fõ dolog:) sok sikert:) (az elõzõ válaszadó.)
A kérdező hozzászólása: De nem ilyen egyszerû. :( Ha ilyen egyszerû lenne, én is kiírhatnám magamnak egy nagy plakátra, hogy.. "ne törõdj ennyit magaddal!!" de nem ilyen egyszerû. Lelkileg is szenvedek, ha tudom, h most éppp borzalmasan nézek ki.. nem tudom elviselni.
Csak segiteni akartam... Jó, gondolom h nem ilyen egyszerû, ha Te úgy látod, és lelkiekben szenvedsz tõle...Nem lehe az h olyankor nem is nézel ki borzalmasan, csak Te gondolod úgy...Szerintem...Amúgy van egy ilyen betegség, nem tudom mi a neve, pontosan errõl szól, láttam egy ilyen csajt, smink nélkül sehova nem megy...éjjel nappal kenegeti magát meg minden...SZERINEM AZÉRT EZ NÁLAD NEM IGY VAN! nemtudom, én arra gondolnék a helyedben, hogy vannak nálam rondább emberek, akiket ez nem érdekel...nem igaz? tudod Te is hogy igy van:) próbáld leküzdeni magadban, szerintem nem vagy ronda csak szeretnél "még szebb lenni"...gondolj arra hány ember van olyan aki ha lemegy a bányába a szén feljön:P olyan rondák s nem érdekli õket megvannak köszönik szépen, élik a maguk életüket...boldogan. Ne ahard megkeseriteni ezzel se a magad se a barátod életét! tudom h szigorúan hangzik, de érdemes meggondoljad, és nem lesz könnyû, de megéri meglátod...Üdv, már harmadszor:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! :) És bocsi, ha úgy tûnt, h nem azt látnám, h segíteni akarsz.. köszi szépen, csakhát tényleg nem ilyen egyszerû :( De igazad van, uralkodnom kell ezen a beteges hiúságon, különben rámegy a kapcsolatom.

Mi legyek? Most vagyok 8. os és most félévkor szakmát kell választanom! Mindenféle képpen középiskolába szeretnék menni!

most vagyok 8.os és most félévkor szakmát kell választanom!Mindenféle képpen középiskolába szeretnék menni!De nem tudom milyen szakmát válasszak olyat szeretnék ami nem unalmas és jól keresek jó vagyok szinte minden tantárgyból, de a matek és fizika nem az erősségem de azt is megoldom!Nem szeretnék unalmas állást (orvos,rendőr) 14/L

Legjobb válasz: Menj gimnáziumba. Ha tényleg 5- ös tanuló vagy. Matekból és fizikából, ha 'csak' 4-es vagy, nyugodtan kérj segítséget akár magántanártól... Ez a két tantárgy pont nem fenék kérdése, hanem jó tanáré. Még olyan fiatal vagy, bármi lehet belõled, nem kell most döntened!

Menj gimnáziumba. Ha tényleg 5- ös tanuló vagy. Matekból és fizikából, ha 'csak' 4-es vagy, nyugodtan kérj segítséget akár magántanártól... Ez a két tantárgy pont nem fenék kérdése, hanem jó tanáré. Még olyan fiatal vagy, bármi lehet belõled, nem kell most döntened!
A kérdező hozzászólása: kérdezõ vagyok:érdekel a fotózás, szervezés...jó vagyok az irányításban tervezésben...szeretem a vezetõ pozíciót de jó csapatjátékos vagyok
Dehogy kell... Majd gimnázium 4.ben kell.

Meddig lesz még ez a lelki terror? Most már teljesen kész vagyok. Nem tudok örülni életem legszebb pillanatának, és néha már bánom hogy pont most vagyok terhes.

Tiszta ideg vagyok,és nem tudom mi lenne a jobb. Oltani vagy nem. Konkrétat ugye senki sem tud mondani,ami megnyugtatna. Én meg honnan a francból tudjam. Eddig nem foglalkoztam vele,de már sokkol hogy ennyi kismama van rosszul.

Legjobb válasz: Szia!Ugyanígy vagyok ahogy te...!:S Túlfeszülnek már az idegeim attól ami folyik ebben a tetvedék országban!Eddig ellenezték az oltást kisgyermekeknek és terhes nõknek,most már bátran állítják hogy be lehet adatni!De ezek a hírek teljesen a frászt hozzák rám!Mert ha nem adatom be és elkapom,akkor is én leszek a hibás,de ha beadatom és baja lesz a babámnak,akkor szintúgy én leszek a hibás és a hátralevõ életem egy kényszerzubbonyban fogom tölteni...!Nem tudom mi tévõ legyek,én már totálisan magam alatt vagyok! 29hetes kismami

Szia!Ugyanígy vagyok ahogy te...!:S Túlfeszülnek már az idegeim attól ami folyik ebben a tetvedék országban!Eddig ellenezték az oltást kisgyermekeknek és terhes nõknek, most már bátran állítják hogy be lehet adatni!De ezek a hírek teljesen a frászt hozzák rám!Mert ha nem adatom be és elkapom, akkor is én leszek a hibás, de ha beadatom és baja lesz a babámnak, akkor szintúgy én leszek a hibás és a hátralevõ életem egy kényszerzubbonyban fogom tölteni...!Nem tudom mi tévõ legyek, én már totálisan magam alatt vagyok! 29hetes kismami
Hívj fel egy orvost akiben megbízol és csináld azt amit mond. A sima influenzától si minden évben rosszul vannak, kórházba kerülnek elvetélnek kismamák.
A svájci és a német orvosok szerint tilos oltani terheseket, az én orvosom nem adná be terhesnek (Amerikában és Svédországban dolgozott kb. 10 évet, tehát nem falusi körorvos) Nem azért mert azt mondja, hogy baj lesz, hanem azt mondja, hogyha baj lesz, akkor nagy. Szerintem ezt mindenki csak úgy döntheti el, ha annak hisz akiben bízik. (Egyébként a Czeizel is tulajdonképp semleges véleményt mondott)
Oltasd be magad semmi bajod nem lesz tõle és nem fogsz parázni.
Szia én is küzdök magammal nem tudom mi lenne jobb anno a terhességem elején dokim megtiltotta hogy beadassam most kifeezetten ajánlja ugyanez a háziorvosom és a védõnöm véleménye hogy eddig ne de már nagyon fontos...oltani de az én döntésem jaja ha meghal a babám bennem attol örülök meg ha azért mert elkapom és az miatt akkor mert azért semmi nem jo komolyan.De eddig is meghaltak influenzába vagy bármi másba de nem lett belõle ügy vagyis nem lett felgujva.Csak most ez érdekes de mindegy egy gyógyserész barinõm mondta hogy a franc tudja de inkább ne oltassak szedjem a vitamit sok gyümi.NINCS TESZTELVE!ÉS OLYAN KISMAMA MÉG NEM SZÜLT AKI BE LETT OLTVA:És meghalt olyan kismama aki oltatott és az oltásba halt bele valahol olvastam itt...szoval sztem nem fogok nem merek.és fura hogy csak a kismamákat célozzák nem????A gyerekeket miért nem és a fiatalokat idõsebbeket?Érdekes és elgondolkodtato ez az egész és nagyon furcsa sztem.Ha ugy vesszük csak a kismamák a célpontok ugy néz ki!!!
Az orvosok, a tudomány, az ANTSZ, Czeizel Endre szerint az oltás segít. mégis kinek kellene még mondania, hogy elhidd végre?
Nekünk megbízható, magán orvosunk van aki azt mondta oltassak...megtettük és semmi bajunk nem lett, azóta nem idegeskedem és a család többi tagja is megkapta az oltást. Én nem bántam meg, sõtt!!!! 34 hetes kismama
Egyfolytában ingadozom, oltassak-e vagy sem. Most megint nem oltatnék, a hgany miatt, az antsz is megmondta, hogy veszélyes, és az oltóanyagban 50 mgr van az 5 mgr helyett. Az sok, és a higanytól nem véletlenül óvjuk amagzatot, az idegkárosító hatása miatt. nem tudom, ez a hozzászólás is meggyõzõ, idézem: ½Az új influenza oltás tartalmaz higanyt. Mivel egészen fiatal csecsemõket is beoltanak, továbbá kiemelt fontosságúnak tekintik a terhes anyák beoltását, akikben az éretlen idegrendszerû magzatokra különösen veszélyes lehet a higany, remélem nem büntetendõ cselekmény felvetni azt a gondolatot, hogy talán a vizsgálat fényében újra kéne gondolni a higany veszélytelenségérõl kiadott hivatalos közleményeket. Önmagában nem jó érv, hogy kevés higany van az oltásokban, ugyanis egy nagyon fiatal magzatnak sok lehet az, ami már nem veszélyes egy csecsemõre. Azt sem tudni, hogy kinek mekkora a higanyterhelése (amalgám tömésekbõl kioldódó higany, élelmiszerekkel, pl. halak fogyasztásával bevitt higany mennyisége) és az meddig marad a szervezetében (lebontási problémák, enzimzavarok, májprobléma, stb.).
Én is rengeteget gondolkodtam rajta, kutattam interneten, mindenhol. Végül beoltattam magam. Kettõs, amerikai-magyar állampolgár vagyok és pont az út a kiutam elött oltattam. Amiért az oltás mellett döntöttem, az az volt, hogy maga az oltóanyag pont ugyanaz mint a szezonális influenza oltás, csak a vírustörzs más. A sima influenza oltással pedig már évek óta oltják a kismamákat. Fõleg kint, szinte az elsõ kismama viziten beadatják. Rengeteg ismerõsöm szült és kapott oltást, szezonálisat és egyik babának sem lett semmi baja. A másik ok, pedig, hogy majd ha márciusban megszülök, lesz egy hatalmas világjárvány én pedig be leszek szorulva a házba egy újszülöttel, mert könnyen belehalhat egy ilyen vírusba. Így neki is védettsége lesz, amire megszületik. Már több mint egy hónapja kaptam az oltást, és a baba egyelõre tökéletes. Én is aggódom, rágódom rajta, de remélem, hogy a két rossz közül a kevésbbé rosszat választottam!
és lehet azt is tudni hogy mikor adatta be és mikor szült?mert mi van ha 6-10hónap múlva jelentkezik valami a babán?Ne adja Isten... nekem sem ajánlotta a nõdokim 12hetes, most írtam neki emailt és kérdeztem meg, most hogy járvány van, mit javasol?Mert még mindig inkább ellene vagyok-de annyira aggaszt ez az egyre növekvõ szám :-( 16hetes vagyok...egyszerûen nem tudok, merek dönteni.és helyettem senki sem fogja vállalni a felelõsséget.
Szült már kismama, aki beadatta, itt is többen írtak már. Én nem olvastam sehol, hogy oltásba belehalt volna kismama. Azért hülyeségeket ne találjon már ki senki.
Elvileg ez lenne életem legszebb idõszaka...... Én meg rettegek lassn..... és azért, mert mindenki mást mond! Így hozz felelõsségteljes döntést! Czeizel is eleinte ellenezte. Mindenki más is. Most meg pánik van és ajánlják. Jó nehéz döntés ez! Talán a legnehezebb!
A kérdező hozzászólása: Errõl beszélek, ettõl vagyok ki így hogyan döntsek??? Mikor mindenki mást mond???
A kérdező hozzászólása: A háziorvosom és a védõnõm, eddig még semmit nem mondott. Konkrétan még szóba sem hozták. A nõgyógyászom meg annyit mondott, mikor megkérdeztem hogy õ sem lebeszélni sem rábeszélni nem akar. Szóval döntsem el én!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Én eddig soha nem oltattam magam semmilyen influenza ellen. Soha nem is érdekelt. Ez az elsõ terhességem, és paráztat ez a sok ellentmondás amit mindenfele hallok. Még az orvosok, és akik állítólag értenek hozzá azok sincsenek egy véleményen. Én a babámat féltem, de nagyon mert senki sem tudja mi lesz késõbb! Ha nem lennék terhes biztosan nem oltatnék, de így meggondolom.

Most vagyok 27 + 4 hetes kismama ( 163 cm magas és 87, 8 kg-al kezdtem a terhességet) híztam 10, 5 kg-ot, vagyis most vagyok 98, 3 kg ( reggel) kell diétáznom? ( nem vagyok cukros)

Legjobb válasz: Én 31+4 hetes vagyok. 165 cm és 76,4rõl kezdtem. Most járok 86,1nél, de egy hónapja egy dekát se híztam. Nem eszem kevesebbet, se többet, Picúr fejlõdik rendesen, sõt a szonográfus szerint még meg is haladja a korát minimum 1 héttel, jó kis húsba van. A védõnõ szerint ideális a súlyom. Eszek sok gyümit, rengeteget vizet iszok. Szerencsére nem vizesedek.

Én 31+4 hetes vagyok. 165 cm és 76, 4rõl kezdtem. Most járok 86, 1nél, de egy hónapja egy dekát se híztam. Nem eszem kevesebbet, se többet, Picúr fejlõdik rendesen, sõt a szonográfus szerint még meg is haladja a korát minimum 1 héttel, jó kis húsba van. A védõnõ szerint ideális a súlyom. Eszek sok gyümit, rengeteget vizet iszok. Szerencsére nem vizesedek.
Én most csak 22 hetes vagyok, de én is 163cm és én 89kg-val kezdtem a terhességet. Eddig rám csak 3kg jött fel, de én nagyon vizesedem. :( A doki épp múlt héten mondta, hogy azért nem kéne 12kg-nál többet híznom. Hát nem tudom, mert csodálkozom saját magamon is, hogy nem híztam többet, hiszen nagyon hajlamos vagyok rá. Az elmúlt évben 10kg ugrott fel rám, amióta abbahagytam a gyógyszert. Még messze a vége nekem is. Én mondjuk nem diétázom meg semmi, egyszerûen nem is bírok sokat enni. Édességet nem nagyon szeretem, így az sem veszélyes. Azért picit vigyázz te is, próbálj meg nem fehér kenyeret meg ilyesmiket enni.
van aki 20 kilót is hízik a terhesség alatt (régieket olvasd vissza) amint szült egy csomó lemegy , aztán a szoptatás során újból egy csomó. aztán jöhet a torna. egyél egészségeset, többször keveset. ha valamit kívánsz edd meg, de túlzásba nem kell esni. amúgy van ilyen terhes torna, sztem járhatnál arra is, nekem sokat segített a szülésnél is, nem megerõltetõ és formában tart.

Most kezdtem el legelőször tablettát szedni. A tájékoztatóban az van hogy a 2. ill 3. napon jelentkezik megvonásos vérzés. Most vagyok a 3. napomon. Előfordulhat hogy ma vagy hnap vagy akár az 5. napon fog megjönni?

Gondolom még új a szervezetemnek a tabletta és ezért nem jött meg úgy els?re ahogy a tájékoztatóban le van írva?

Legjobb válasz: Szia! Én Diane 35öt szedek. Most kezdtem el, és nekem sem a szünet 2. vagy 3. napján jött meg. Már kezdtem idegeskedni, de a 6. napon megjött. Olyan 4 napig tartott. Azt mondta egy barátnõm, hogy ez nem baj, még meg kell szoknia a szervezetemnek. Szóval, szerintem nem gáz, ha késõbb jön meg. :)

Szia! Én Diane 35öt szedek. Most kezdtem el, és nekem sem a szünet 2. vagy 3. napján jött meg. Már kezdtem idegeskedni, de a 6. napon megjött. Olyan 4 napig tartott. Azt mondta egy barátnõm, hogy ez nem baj, még meg kell szoknia a szervezetemnek. Szóval, szerintem nem gáz, ha késõbb jön meg. :)
Én úgy tudom, hogy 3 hónap kell, amíg teljesen hozzászokik a szervezet, szóval lehet, hogy egyáltalán nem jön meg, de akkor sincs semmi baj. Sõt az is lehet, hogy majd idõközben jön meg. Az orvos errõl nem beszélt?!
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy a szünet 2. vagy 3. napján jön meg
A kérdező hozzászólása: Meg kicsit keménynek érzem a hasamat a küldököm alatt és kicsit puffadtnak érzem magam :S Mitõl?
A kérdező hozzászólása: értem. és ezek amiket érzek (puffadás stb) ezek mellékhatásai lehetnek a mensinek? vagyis jelzi h nemsokára megjön? vagy ezek a tünetek másra utalnak?
valószínûleg a menszire utalnak, nem kell pánikolni

A peteérés előtti napokban lehetséges, hogy enyhe menstruációs görcshöz hasonló görcsök vannak néha-néha? Most vagyok a 10. napba, tehát lassan közeledik. Akkor az lehet annak a jele?

Remélem, mert akkor hajrá!

Legjobb válasz: szia! nekem pont akkor voltak ilyen enyhe görcseim, nem az elõtte lévõ napokban. Most 29 hetes kismama vagyok, és mi így hoztuk össze a babót. Kicsit vicces, de reggel amikor felkeltem, akkor mondtam apának, hogy most gyere mert most görcsöl a hasam:) és összejött:)

szia! nekem pont akkor voltak ilyen enyhe görcseim, nem az elõtte lévõ napokban. Most 29 hetes kismama vagyok, és mi így hoztuk össze a babót. Kicsit vicces, de reggel amikor felkeltem, akkor mondtam apának, hogy most gyere mert most görcsöl a hasam:) és összejött:)
A kérdező hozzászólása: szia! mondjuk nekem is megfordult a fejembe, hogy lehet hogy ez már a pé. de mi aznap is , és elõtte pár napba is voltunk együtt. remélem összejött. bár már 6 hónapja próbálkozunk, így inkább nem érem bele magam
A kérdező hozzászólása: és még annyit szeretnék kérdezni, hogy az a görcs hány napig tartott? nem erõs, meg semmi, csak tegnap délután is éreztem egy darabig, meg ma reggel is.
Szerintem ez mindenkinél változó. Nekem csak egy pár óráig tartott mindig, szakaszosan.
szia! az elsõ válaszolok vagyok. nekem sem folyamatosan görcsölget(ett) olyankor a hasam. És nem is erõs görcsölgetések voltak ezek.
makkosnak kell lenni 18 évesen is
ne jelentkezz azokhoz az ember kínzókhoz!!!!!
Szia! Sikerült már választ kapnod a kérdésedre? Ha gondolod segíthetek ha kell még. By: Restan
A kérdező hozzászólása: jelentkeztem meg minden, de b*sztak visszahívni, szóval segíthetsz ha gondolod, írj privát üzenetet. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!