Találatok a következő kifejezésre: Most vagy napja (1599 db)

Most kezdtem el legelőször tablettát szedni. A tájékoztatóban az van hogy a 2. ill 3. napon jelentkezik megvonásos vérzés. Most vagyok a 3. napomon. Előfordulhat hogy ma vagy hnap vagy akár az 5. napon fog megjönni?

Gondolom még új a szervezetemnek a tabletta és ezért nem jött meg úgy els?re ahogy a tájékoztatóban le van írva?

Legjobb válasz: Szia! Én Diane 35öt szedek. Most kezdtem el, és nekem sem a szünet 2. vagy 3. napján jött meg. Már kezdtem idegeskedni, de a 6. napon megjött. Olyan 4 napig tartott. Azt mondta egy barátnõm, hogy ez nem baj, még meg kell szoknia a szervezetemnek. Szóval, szerintem nem gáz, ha késõbb jön meg. :)

Szia! Én Diane 35öt szedek. Most kezdtem el, és nekem sem a szünet 2. vagy 3. napján jött meg. Már kezdtem idegeskedni, de a 6. napon megjött. Olyan 4 napig tartott. Azt mondta egy barátnõm, hogy ez nem baj, még meg kell szoknia a szervezetemnek. Szóval, szerintem nem gáz, ha késõbb jön meg. :)
Én úgy tudom, hogy 3 hónap kell, amíg teljesen hozzászokik a szervezet, szóval lehet, hogy egyáltalán nem jön meg, de akkor sincs semmi baj. Sõt az is lehet, hogy majd idõközben jön meg. Az orvos errõl nem beszélt?!
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy a szünet 2. vagy 3. napján jön meg
A kérdező hozzászólása: Meg kicsit keménynek érzem a hasamat a küldököm alatt és kicsit puffadtnak érzem magam :S Mitõl?
A kérdező hozzászólása: értem. és ezek amiket érzek (puffadás stb) ezek mellékhatásai lehetnek a mensinek? vagyis jelzi h nemsokára megjön? vagy ezek a tünetek másra utalnak?
valószínûleg a menszire utalnak, nem kell pánikolni

A peteérés előtti napokban lehetséges, hogy enyhe menstruációs görcshöz hasonló görcsök vannak néha-néha? Most vagyok a 10. napba, tehát lassan közeledik. Akkor az lehet annak a jele?

Remélem, mert akkor hajrá!

Legjobb válasz: szia! nekem pont akkor voltak ilyen enyhe görcseim, nem az elõtte lévõ napokban. Most 29 hetes kismama vagyok, és mi így hoztuk össze a babót. Kicsit vicces, de reggel amikor felkeltem, akkor mondtam apának, hogy most gyere mert most görcsöl a hasam:) és összejött:)

szia! nekem pont akkor voltak ilyen enyhe görcseim, nem az elõtte lévõ napokban. Most 29 hetes kismama vagyok, és mi így hoztuk össze a babót. Kicsit vicces, de reggel amikor felkeltem, akkor mondtam apának, hogy most gyere mert most görcsöl a hasam:) és összejött:)
A kérdező hozzászólása: szia! mondjuk nekem is megfordult a fejembe, hogy lehet hogy ez már a pé. de mi aznap is , és elõtte pár napba is voltunk együtt. remélem összejött. bár már 6 hónapja próbálkozunk, így inkább nem érem bele magam
A kérdező hozzászólása: és még annyit szeretnék kérdezni, hogy az a görcs hány napig tartott? nem erõs, meg semmi, csak tegnap délután is éreztem egy darabig, meg ma reggel is.
Szerintem ez mindenkinél változó. Nekem csak egy pár óráig tartott mindig, szakaszosan.
szia! az elsõ válaszolok vagyok. nekem sem folyamatosan görcsölget(ett) olyankor a hasam. És nem is erõs görcsölgetések voltak ezek.

23 hetes vagyok. Mar 3 hete mozog a babam napi rendszeresseggel. De egy hete 2-3 napig abbahagyta majd most 3 napja megint sokat mozog, mi volt ez a kis szünet?

azota ficankol ha kell ha nem,nagyon örülök, de mi lehetett a baj elöbb??

Legjobb válasz: Azt nem tudom mi lehetett a baj, de nálam is pont ugyanígy volt. A hét elején nem mozgott vagy 2 napig, úgy megvoltam ijjedve. Most megint ficánkol állandóan. Ja, és én is 23 hetes vagyok.

Azt nem tudom mi lehetett a baj, de nálam is pont ugyanígy volt. A hét elején nem mozgott vagy 2 napig, úgy megvoltam ijjedve. Most megint ficánkol állandóan. Ja, és én is 23 hetes vagyok.

Párom felesége most azzal állt elő, hogy nem fog lemondani a 15 napos fellebezési időről a válóperükben. Ez most "sima" nap vagy munkanapban számolják? Nem mindegy, hogy 2 vagy 3 hét lesz.

Legjobb válasz: Mi van a papírra írva fellebbezési idõnek? :P Az, hogy 15 nap. Nem az, hogy 15 munkanap. Vagyis naptári napról van szó. DE a 15 nap az általában három hét a bírósági gyakorlatban. (Hiszen a 15. napon postázhatja, az amíg megérkezik a bíróságra, ott iktatják és a bíróhoz kerül, az három-négy nap is lehet, és ezt kivárják.)

Mi van a papírra írva fellebbezési idõnek? :P Az, hogy 15 nap. Nem az, hogy 15 munkanap. Vagyis naptári napról van szó. DE a 15 nap az általában három hét a bírósági gyakorlatban. (Hiszen a 15. napon postázhatja, az amíg megérkezik a bíróságra, ott iktatják és a bíróhoz kerül, az három-négy nap is lehet, és ezt kivárják.)
mi van a papirra irva fellebbezési idõnek? :p:p Az, hogy 15 nap, nem az, hogy 15 naptári nap.

7 napja múlt el a mensim, de most 2 napja nagyon kevés barna folyásom van! Ez lehet jele annak, hogy terhes vagyok? Mikor csináljak tesztet?

egy tesztet már csináltam, de az - lett, de most nem tudom, hogy csak azért mert még túl korán csináltam meg vagy csak azért mert más miatt van barna folyásom? felfázás miatt biztos h nem mert nagyon jól fel szoktam öltözni, nincs ki a derekam, semmi ilyesmi... de azért mégis csak 7 napja múlt el a mensim. mivel párommal együtt élünk természetesen menszi óta voltunk együtt nem is egyszer. a napokban nagyon ingerült vagyok és a melleim is meg vannak duzzadva.szerintetek lehetek babás?

Legjobb válasz: arról is nem is beszélve hogy azt hittem babás vagyok.... nekem pont a peteérés napjaiban kezdõdött! akkor azt mondták 9mm a méhnyálka....gondolom ebbõl sem lesz baba :((( most vagyok a 23.-k napomon (elõzõ válaszoló)

arról is nem is beszélve hogy azt hittem babás vagyok.... nekem pont a peteérés napjaiban kezdõdött! akkor azt mondták 9mm a méhnyálka....gondolom ebbõl sem lesz baba :((( most vagyok a 23.-k napomon (elõzõ válaszoló)
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem írni hogy esténként hányingerem is szokott lenni, de napközben is néha
Ha a menzid 7 napja mult el, akkor elvileg most peteérésnek kell majd következni! Sztem te nem vagy babás, ez csak pé. után még 7-10 nap a beágyazódás! Legözelebbi menzi napján tesztelj!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszod! tehát ha babát szeretnék akkor az most lehet h ebben a helyzetben megfoganna??
A kérdező hozzászólása: de akkor mitõl lehet a barna folyásom?
szia! nekem ugyan ez van! a ciklus 16.-k napján elkezdtem barnázni, rá 3 napra nagyon begörcsöltem véreztem! a párom bevitt ügyeletre és uh-n megállapítottak egy 4x5cm cisztát :( nekem azt mondták felborította a hormonokat ezért van a pecsételés! mára már szinte alig tapasztalom a barnázást. remélem felszívódik! ha nem akkor mûtik :( remélem te nem jársz így!
A kérdező hozzászólása: hát nagyon remélem h ilyesmi gondjaim nincsenek.. mert nekem nincsenek görcseim meg semmi ilyesmi..
A kérdező hozzászólása: szerintetek akkor mikor teszteljek? csak akkor ha nem jön meg? vagy ha meg is jön akkor is csináljak egy tesztet?

3 napja néha-néha előjövő mensitől gyengébb alhasi görcs, pattanások, erősebb folyás! most vagyok a 12.napon! Ezek a peteérés jelei lennének?

Legjobb válasz: Szia!Nagy valószinüséggel igen ez a pé-ed lesz!Én is most igy vagyok ezzel.Most jólenne ha 2naponta együtt lennétek!!!!! Mi is ezen vagyunk igyhát tegnapnek is álltunk:))Remélem összejön!Szoritok!!

Szia!Nagy valószinüséggel igen ez a pé-ed lesz!Én is most igy vagyok ezzel.Most jólenne ha 2naponta együtt lennétek!!!!! Mi is ezen vagyunk igyhát tegnapnek is álltunk:) )Remélem összejön!Szoritok!!
Ja elfelejtettem kérdezni, hogy a cicid is elkezdett fájni??
A kérdező hozzászólása: hát az annyira nem néha-néha belenyilal egyet de csak a jobba hónalj tájékán biztos ott is dolgoznak a mirigyek... én is szorítok neked mi már 9-tõl együtt vagyunk, addig pihentünk! és neked is több napja tart ez a görcsölgetés?
1-válaszoló vagyok!Mi ebben a hónapban már a menszi 1 napjátol együtt voltunk ugy hogy:1, 3, 5, 8, 11....stb(mert sosem lehet tudni...:) Mert azt mondják, hogy az orgazmus is kiválthat bármikor pé-t!Majd meglátjuk:) ))Sok sikert!Y

Most vagyok 7. hétben a második terhességemmel és már most rosszabb minden. Éjjel-nappal csak hányok és így persze majdnem minden kijön belőlem. Fogytam is. Javasolták a MagneB6-ot, kekszet. De nem vált be. Valakinek még van ötlete, hogy mit tegyek?

Legjobb válasz: Nekem a negyedik terhességem de az elõzõ három együtt nem volt annyi panasszal mint ez 10 hetes vagyok, volt pár nap amikor ha ránéztem bármire akkor is hányingerem lett semmit nem tudtam enni, mikor 3 napja ez volt azt mondta a védõnõ nyugodtan vegyek be egy dedalont, az hatott kicsit jobban lettem tudtam enni. Mást sztem nem tudsz csinálni. Pár hét és jobb lesz gondolj erre:-)

Nekem a negyedik terhességem de az elõzõ három együtt nem volt annyi panasszal mint ez 10 hetes vagyok, volt pár nap amikor ha ránéztem bármire akkor is hányingerem lett semmit nem tudtam enni, mikor 3 napja ez volt azt mondta a védõnõ nyugodtan vegyek be egy dedalont, az hatott kicsit jobban lettem tudtam enni. Mást sztem nem tudsz csinálni. Pár hét és jobb lesz gondolj erre:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat! Remélem valamelyik majd segít!
Második vagyok....visszajött a hányinger szinte semmit nem tudtam ma legyûrni, reggel egy deci narancslével kezdtem ami a vitaminnal együtt ki is jött. Pocsékul vagyok semmi erõm.
Nekem is hasonló volt mindegyik terhességem, 4dik héttõl hánytam , injekcióba kaptam a b6-ot, illetve deadalon kúpot kaptam. Kórház lett a vége és kiszáradás..Infuzió, injekció 16dik hétig, a 21dik hétre jöttem rendbe. A harmadiknál már okosabb voltam, ettem, ha kijött akkor is , vmi akkor is bent marad, ha nem eszel a gyomorsavtól még rosszabb lesz. K vitamint is lehetne pótolni (banán, kelkáposzta). Érdemes nézetni a vizeletben az acetont. Kitartás ! Folyadék hidegen és kortyokban.
2. vagyok. Találtam vmit amitõl nincs hányingerem! Jégkrém banánnal hú de jó! A 3. bögrével eszem és nincs tõle hányingerem, próbáld ki!
Erre meg a válasz vagy terhes vagy vagy nem. csinálj tesztet.
szerintem is, és írd meg, hogy mi volt!:)
én erre azt tudom mondani, hogy sok kérdés hangzik el ami tényleg butaság....ezt nem tartom annak. Ha valaki ide ír tanácsokat, véleményeket vár a másiktõl, és tudjátok mit nekem is kevesebb lett a mensim mennysisége...aztán így derült ki, hogy anovulatorikusak a ciklusaim, vagyis nincs rendes ovulációm...kérj hormon vizsgálatot szerintem...n.
bocsi az 1el lennebb lévõ kérdésre volt az elõzõ vélasz nem neked szántam.... a te kérdésedre meg azt tudom mondani, hogy amikor nekem a mellfeszülés enyhült sajnos mindig mensivel végzõdött. kívánom neked a kétcsíkos tesztet, írd meg mi lett,
A kérdező hozzászólása: ++++++ lett. Nagyon örülök és Boldog vagyok. Ma írt fel a doki utrogestan- kúpot mert egy kicsit barnáztam. Remélem velünk marad a kisbabám:) Mindenkinek mihamarabbi babásodást kívánok!!!!!!
jaj, nagyon gratulálok!! sok boldogságot nektek!!:) )

Bevettem egy Escapelle tablettát, viszont utána lévő napon szintén kiszakadt az óvszer. Akkor éppen menstruáció után voltam, tehát az első alkalommal még megvolt a menzeszem. Most 6 nap után egy kicsit vérzek. Ez jó vagy rossz?

Legjobb válasz: pff, mi lenne ha megtanulnátok használni a gumit? de most komolyan, 100%-ig biztos vagyok benne hogy nem az óvszerben van a hiba ha egymás után két nap is kiszakad. ez a vérezgetés semmit nem jelent, csinálj egy tesztet 2-3 hét múlva mindenképpen.

pff, mi lenne ha megtanulnátok használni a gumit? de most komolyan, 100%-ig biztos vagyok benne hogy nem az óvszerben van a hiba ha egymás után két nap is kiszakad. ez a vérezgetés semmit nem jelent, csinálj egy tesztet 2-3 hét múlva mindenképpen.
fhú, az para...normál esetben ilyenkor kéne bevenni sürgõsségit, de ennyire egymás után meg nemszabad. amúúúúúgy....én össz 2szer hazsnáltam életemben óvszert és mind2 kiszakadt. és azt senki nemmondhatja h nem rendeltetés szerûen hazsnáltuk, mert baromira odafigyeltünk. az óvszerek kitudnak szakadni, ez meg eccerûen csak pech h egymásután 2szeris. tabletta...:D
nah én meg 4-5 évig folyamatosan és egyszer sem szakadt ki... akkor?
te nemvagy peches...
A kérdező hozzászólása: az hogy vérzek az nem jó? Ha terhes lennék akkor nem véreznék, vagy tévedek? Amúgy több éve így védekezünk, tudjuk hogyan kell használni a gumit!
az h vérzel, az a tabletta miatt van. ezmég semmit nemjelent sajnos. a terhesslég úgyis csak a közölüléstõl számított 12. nap után észlelhetõ
b..asszus ha terhes vagy attól még meglehet a menzeszed!

Már mióta abbahagytam a fogamzásgátlómat nem volt menzeszem. Az orvos azt mondta várjuk. Most 2 napja halványan vérzek de tampot sem kell olyan picit. Ez lehet már esély végre menzeszre? Vagy valami gond lehet?

Most szeptemberbe kellene visszamenem harmadszor, hogy végre talán csináljanak velem valamit. De most nagyon reménykedem, hogy meg akar jönni. Sztem ez is haladás hogy ennyi "vérecske" jön bel?lem. Babát szeretnénk és el vagyok keseredve hogy egyszer?en nem akar megjönni 4 hónapja, és mindig félek, hogy nem is lehetek terhes!? Járt már valaki így? érlek segítsetek, hogy mit tegyek. El vagyok nagyon keseredve

Legjobb válasz: szia én is így ártam. a tabi abbahagyás után 45 napra jött meg utána semmi. elmentem ismét orvshoz a 45 napon azt mondta várja és vártam. ísmét elmentem a 62 napon amikor már nem bírtam cérnával mert én is babát szeretnék. és az uh megállapította a pcot. teljesen elkeseredtem.aztán meghozták a menszim gyógyszeresen, de már megint késik. pedig most kéne a clostit elkezdenem. serintem ne várj okulva az én példámból. nekem sem szabadott volna, mert az idõ csak ketyeg. sok sikert!

szia én is így ártam. a tabi abbahagyás után 45 napra jött meg utána semmi. elmentem ismét orvshoz a 45 napon azt mondta várja és vártam. ísmét elmentem a 62 napon amikor már nem bírtam cérnával mert én is babát szeretnék. és az uh megállapította a pcot. teljesen elkeseredtem.aztán meghozták a menszim gyógyszeresen, de már megint késik. pedig most kéne a clostit elkezdenem. serintem ne várj okulva az én példámból. nekem sem szabadott volna, mert az idõ csak ketyeg. sok sikert!
bocs a gépelési hibákért, de gyorsan írtam.
érdekes... nekem már 2 hét késés után adtak gyógyszert, amitõl megjött a menzeszem és azóta is szabályosan menstruálok. Szerintem követeld ki, hogy csináljon veled valamit vagy keress másik orvost
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! Tuti másik dokihoz megyek! Ha megkérdezhetem mi az a Pco?
A kérdező hozzászólása: És akkor mi ez az enyhe vérzésem? Lehet meg fog jönni? Vagy bajom van?
szia! ...szerintem sokan jértak már így, mint te, köztük én is. Nekem február óta nincs mensim. Eygszer meghozta egy doki duphastonnal, de utána megint semmi. 1 hónapja kerestem egy magándokit, õ már csinált egy hormonvizsgálatot, amibõl az derült ki, hogy semmi nagy eltérés nincs, "csupán" az lehet, hogy az agyam még nem fogta fel, hogy nem szedem a bogyót, idõ kell neki. 1 hét múlva megyek vissza a dokihoz, akkor valószínû clostit fog adni, és akkor talán kapcsol szegény agyalapi mirigyem... Ha elolvasod a closti betegtájékoztatóját, neten fent van, akkor ott írja az alkalmazásnál, hogy fogamzásgátló abbahagyása utáni "vérzésnélküliség" (csak latinul). ímost ezzel tudom magam vígasztalni. Hogy a closti talán bejön. Tudom, mit érzel... Én is szeretném legalább a sikertelen hónapokat számolgatni, mint mások, de mivel ciklusaim sincsenek... :-(((( Nagyon kikészültem én is pont a napokban, kezdem feladni, a doki is pont most van szabadságon, olyan lassan telik az idõ... Menj dokihoz mielõbb, de valami alaposabbhoz, aki fel is fogja, hogy neked létkérdés, hogy legyen peteérésed...!
elsõ válaszoló vagyok.pco:policisztás ovárium, vagyis sok-sok apró ciszta hálózza be a petefészket, emiatt rendszertelen a menszesz, és nincs peteérés. vagyis borzasztó kicsi az esélyem a babára:-(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok! Nekem is van cisztám a bal oldalon de nem mondott arra se semmit ezek szerint talán nem nagy baj.
Szia! Problémám nekem is ugyanez volt, tabi után nem jött a mensi, 18 mm ciszta volt a bal petefészkemen, doki szerint ez teljesen normális. Azért nem hagyott nyugodni a dolog, elmentem másik dokihoz, írt fel Norcolut-ot, attól megjött, a ciszta távozott. Azóta minden rendben, 28 naposak a ciklusaim. Ne hagyd annyiban, az orvosoknak ráér, neked meg esélyed sincs így babára, mert ha ciszta van, peteérés szinte biztosan nincs.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!