Találatok a következő kifejezésre: Most végülis is az (8 db)

Pomáz! Jar most vegulis busz Pomaz es Budapest kozt? A decemberi varosi lapban olvastam hogy december 15. -etol kozlekedik de semmit nem talalok evvel kapcsolatba az interneten. Most akkor mi is a helyzet?

Legjobb válasz: Valamit félreérthettél, mert Pomázról továbbra is csak Csobánka-Pilisvörösvár illetve Pilisszentkereszt-Dobogókõ felé közlekednek közforgalmú helyközi buszok. Tény azonban, hogy december 15-én változott azok menetrendje. Budapestre továbbra is a H5 HÉV-vel tudsz eljutni.

Valamit félreérthettél, mert Pomázról továbbra is csak Csobánka-Pilisvörösvár illetve Pilisszentkereszt-Dobogókõ felé közlekednek közforgalmú helyközi buszok. Tény azonban, hogy december 15-én változott azok menetrendje. Budapestre továbbra is a H5 HÉV-vel tudsz eljutni.
A kérdező hozzászólása: [link]

Nemrég csináltam tesztet. De nem tudom eldönteni hogy most mi is van? ! Mert látom végülis 2 csíkot, de az egyik halványabb, mint a másik? ! Normális válaszokat!

Az a helyzet, hogy már késik pár napja, eddig mindig pontos volt. Múltkor voltam n?gyógyásznál, volt ultrahang, azt mondta, hogy ? nem lát semmit, de most meg ez van.. Nem tudom hogy akkor most mi is van. Nem kellenek hülye válaszok.

Legjobb válasz: A használati utasításban le van írva. Bár én már régen használtam, de úgy emlékszem ha megvan az egyik csík, a másik pedig halvány az is pozitív. De csinálj akkor inkább még egyet.

A használati utasításban le van írva. Bár én már régen használtam, de úgy emlékszem ha megvan az egyik csík, a másik pedig halvány az is pozitív. De csinálj akkor inkább még egyet.
Reggeli vizeletbõl csinálj másikat. Utána pedig nõgyógyász. Egyébként: http://www.orvostudakozo.hu/index.php?menu=experts_faq&id=81.. Az ilyen pasit meg tényleg ki kellene dobni. Amúgy ha már beágyazódott (már pedig terhességrõl csak onnantól beszélünk, és a teszt csak a terhességet mutatja ki), akkor már rég nem egyetlen sejt.)
én az örökbeadást is megfontolnám akkor a helyedben, akkor mégsem kell 'megöletni', és biztos nagyon fogják szeretni akikhez kerül. És azt is tudd, hogy semmi sem lehetetlen, ha a szüleid támogatnak, akár vállalhatod is. Még az is lehet, hogy a barátod az elsõ sokk után összeszedi magát és azt mondja, hogy neveljétek fel.
A kérdező hozzászólása: Ez az egész amúgy nagyon bonyolult.. Amúgy én 17 õ 19. De neki már van egy 3 éves kislánya.. Szóval õ már megcsinálta egyszer.. És ezért nem akar még egy gyereket. Csak engem akkor is bánt, mert ezt nem így kell mondani, amikor beszélünk róla, hogy õ biztos nem veszi a nevére, meg ilyen dolgok, mert rohadt szarul esnek.. Meg hogy mindenképp elvetetjük meg ilyenek, értitek.. Kb nekem beleszólásom se lehet :S
Húha. akkor biztos, hogy ne vele együtt vállald! Egyedül, vagy örökbeadás, vagy abortusz. De minél elõbb szólj a szüleidnek, mert ha vársz, és kiderül hogy már régóta tudod, rosszul fog nekik esni. Jó a kapcsolatotok, meg lehet ezt beszélni velük normálisan?
A kérdező hozzászólása: Hát mostanába nem igen mondható jónak. Állandóan veszekedünk... :S Szóval nemtudom hogy hogy fogadnák a hírt. De mindenképp kell, hogy szóljak neki, mert ha elakarom vetetni akkor kell hozzá anyum.. :S
Az egyik jó barátomat aki 22 éves, õt 16 évesen szülte az anyja, és azóta együtt vannak, mint család a párjával.
A kérdező hozzászólása: Én értem meg minden. De tényleg nagyon rossz a kapcsolatom most mindenkivel itthon. :S Ha nem ez lenne, akkor elmondanám, de hát így. Nagy balhék lennének, lehet engem is megvernének, barátom is.. Én ezt nem akarom :( Fõleg bátyáim, mert idegbetegek.. :S Nem akarok semmi verekedést meg ilyeneket, pedig tuti ez lenne belõle. :S
A tesztben le van írva, hogy bármilyen halvány, akkor is pozitív, hogy ha látod a 2csíkot. Terhes vagy !
jaj ennyire rossz a helyzet? ne hagyd, hogy bántsanak, kérj segítséget! A kérésedre elhelyezhetnek gyerekotthonban, amíg tanulsz. Vagy anyaotthonban, ha vállalod a babát, bár ha nincs aki segítsen, tényleg inkább az örökbeadás vagy az abortusz... támogató háttér nélkül nagyon nehéz.
Vetesd el és páros lábbal rúgd ki azt a mocskos szemétláda pasidat az életedbõl. Aztán kezdj új életet. Ne tedd tönkre magadat meg a gyerekedet. Szülj annak, aki igazán akar gyereket és szeret téged! Ilyet, hogy kiveri belõled? Fujj idehányok, ez nem is ember! Talán egyedül csináltad az a gyereket?
Szia! Merre laksz? Ha közel lakunk egymáshoz akkor segítek neked. 17 évesen ugyanebben a helyzetben voltam, mint te, szóval tudom milyen rossz amikor senki nem áll melletted. Én végül elvetettem a babát, nagyon sokáig sirattam, de ha megszülöm akkor még rosszabb lett volna, mert nem tudtam volna eltartani. Vagy írj privit ha gondolod. 19/L
a te gyereked!ne hozz olyan döntést, amivel az egész életed tönkreteszed!ha a mostani partnered nem vállalja érte a felelõsséged az õ baja, nem tudja, hogy milyen csodáról marad le.hidd el találsz te magadnak rendes férfit gyerekkel is aki a babádat is szereti és elfogadja.
ha az iskolában szólsz ofõdnek vagy a gyermekvédelmisnek akkor õk is segítenek bármilyen döntést hozol.ha tartasz tõle, hogy megvernek, amit amúgy is elítélek egy nõvel szemben, fõleg ha babát vár, akkor szintén nagy segítség lehet az iskola, mert behívhatják a szüleid, hogy ott megbeszéljétek a gyermekvédelmissel.neki is tudni kell róla, bármi a döntésed.de remélem nem foksz elhamarkodottan rossz döntést hozni.
nekem is így volt..a csík halvány volt, kicsit késõbb elmentem nõgyógyászhoz és már biztos volt.(külföldön voltam).nem sokat gondolkodtam rajta, elvetettem.fiatal vagyok, nem tudtam volna eltartani.én is féltem elmondani otthon, de muszáj volt.menj el orvoshoz és( ha nem akarod megtartani!!!!)minnél hamarabb vetesd el.minnél korábban mész el, annál jobb (szövõdmények stb..)legalábbis az orvosom ezt mondta.a barátodat meg dobd ki!ilyen helyzetben melletted kéne állnia!
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok :s Én megtartanám, de hát így? Hogy már most tudom, hogy akkor egyedül kéne felnevelnem? Így nemtudom. De elvetetni se akarnám, mert Õ MÁR LÉTEZIK, MÁR ÉL! És engem érzékenyen érint amúgy is az ilyen, nemhogy még meg is csináljam, pedig lehet hogy muszáj lesz.. :S
húha ebben szerintem ne adjunk tanácsot, mindenkinek teljesen más ez a helyzet... mi például úgy döntöttünk a barátommal, hogy megtartjuk, más meg úgy, hogy elveteti... ezt õk tudják, hogy mit tudnak/akarnak bevállalni és mit nem.
Csinálj még egy tesztet.
menj el még egyszer a nõgyógyászhoz!
Szerintem menj el újra nõgyógyászhoz
Akkor bizony terhes vagy. Nem kell, hogy a két csík egyforma legyen, ha már megjelenik valami, akkor az pozitívnak számít. Nekem is halvány volt, valószínúleg mert sok vizet ittam és felhígult. Nem tervezted a babát? Mit fogsz csinálni vele?
A kérdező hozzászólása: Hát van még 1 tesztem, de azt úgy gondoltam hogy reggel csinálom meg, mert ugye akkor jobban kimutatja eredményt.. Szerintetek akkor most csináljam meg mégegyszer?
nem árt ha megcsinálod /aztán meg irány doki/
az a lényeg, hogy ha viszonylag keveset ittál és régen voltál pisilni, akkor erõsebben mutatja a csíkot. Én is így voltam vele másfél hónapja, de a többi is mutatta a halvány csíkot.
A lényeg, hogyha 2 csíkot látsz, legyen bármilyen halvány is a másik, de mégis látod, akkor az pozitív. Pozitív teszt igen ritka, kivételes esetekben téved csak. Nem tudom, ez neked jó vagy rossz hír-e. Ha 2 csíkot látsz, el kell menned nõgyógyászhoz, hogy laborba küldjön. Vérbõl bizonyítják elõször a terhesség meglétét.
A kérdező hozzászólása: megcsináltam.. és ez is ugyanaz.. látni két csíkot, de egyik halványabb, mint a másik.. szóval akkor az vagyok.. :S Tuti meglincselnek. Nem akartunk gyereket, barátom képes és kiveri belõlem :'( pedig védekeztünk meg minden :S múltkor egyszer kiszakadt, akkor mentünk ugye egybõl nõgyógyászhoz, és erre.... :S:'(
Lefotózhattad volna, hogy mi is lássuk a tesztet, de tényleg reggel legjobb ezt elvégezni. És két határozott vonal kell :) Sokan beleképzelik a második halvány vonalat, ami elõjön idõn túl.
egyébként az, hogy nem látszik semmi az ultrahangon, nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes, csak az SZTK-s ultrahangok rossz felbontásúak. Nekem se látszott.
:S:S hány éves vagy? ha nem terveztétek inkább vetessétek el:S
Azt a pasit, aki kiveri belõled, azt páros lábbal rúgd ki az életedbõl, és ha van eszed, olyan pasival nem fekszel le, aki egyáltalán kezet emelne rád. Az ilyennek ki kéne halnia, ezek meg egyre szaporodnak -.- Beszélj a szüleiddel, ilyen korán még viszonylag könnyen megoldható az abortuszt, azt az egysejtû csírát akivel meg hagytad magad, rúgd ki az életedbõl, az sem baj, ha véletlen a kijárat a tizediken egy ablak.
ez nagyon úgy tûnik, hogy terhes vagy.a fiatal terhességet nem mindig mutaja egybõl a teszt és az ultrahangon is olyan 6 hetes korban látszik kb. de miaz, hogy kiverné belõled a gyereket.?!ha belédverte akkor a felelõsséget is vállalja a piciért!
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem mondtam el senkinek... :S Én nagyon félek :S Itthon nem merem senkinek egyáltalán, még barátnõimnek se nagyon... :S Barátom anyuja is azt mondta hogy mindenképp elkellenne vetetni.. Azt senki se kérdezi hogy én mit szeretnék.. Barátom ugyanolyan, pedig reménykedtem hogy talán kicsit jobban odafigyel rám, többet foglalkozik velem, de semmi... :S Nagyon nehéz az egész dolog.. Én szeretném.. De ez a baj, hogy csak én :(

Most végülis mennyi is az esélye annak h teherbe eshet a nő, ha menzeszelés alatt (1. napon) hímvessző jut a hüvelybe, de max.4szer megy be és ki, és nem élvez bele?

Legjobb válasz: Semmi esélye nincs,hogy terhes legyél.Max akkor ha elmúlt a menzeszed és akkor megy el benned a partnered.

Semmi esélye nincs, hogy terhes legyél.Max akkor ha elmúlt a menzeszed és akkor megy el benned a partnered.
Az elsõ válaszoló inkább ne írjon semmit, ha nem tudja a választ. Bizony van esély a terhességre, na nem nagy, sõt, pici, de akkor is van. Menstruáció alatt is teherbe lehet esni, meg akkor is, ha a férfi nem megy el. De az esély minimális.
A kérdező hozzászólása: köszii.
Egyet értek az utolsó válaszólóval: van esély rá, de nagyon pici. Ha viszont nagyon parázol, kérd ki nõgyógyász véleményét, az biztos jobban megnyugtat. :)
A mentsruáció alatt lettem terhes. Az elsõ napon. Azaz, amikor megjött. 21 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: ohh..az szép...köszi.

16 éves lány vagyok a barátom 20 ezért az elsö randinkra nevelö apukám nem akart elengedni ezért azt mondta neki hogy a rendes apám. Dee végülis most járunk és nagyon szeretem de hogy mondjam el hogy nem az igazi apám és hogy én is hazudtam neki?

Legjobb válasz: Nem értem a kérdést..."az elsö randinkra nevelö apukám nem akart elengedni ezért azt mondta neki hogy a rendes apám" ez hogyan függ össze? vagy csak én vagyok nagyon fáradt? o.O amúgy meg szerintem is megérti hogy hazudtál neki....márha kiderülnek az indokok elõtte....mert én most megelõlegeztem magamban egy jó magyarázatot a mostani helyett

Nem értem a kérdést..."az elsö randinkra nevelö apukám nem akart elengedni ezért azt mondta neki hogy a rendes apám" ez hogyan függ össze? vagy csak én vagyok nagyon fáradt? o.O amúgy meg szerintem is megérti hogy hazudtál neki....márha kiderülnek az indokok elõtte....mert én most megelõlegeztem magamban egy jó magyarázatot a mostani helyett
Mond meg nyugodtan.Hogy nem engedte volna az egészet. Megfogja érteni
Most ezt nem értem, hogy miért kellett eddig titkolni?
hármas. Tényleg ha fáradt vagy feküdj le. Majd én elmondom neki. Miért kellett elmondani az elsõ randit? Apád vagy nevelõ apád ráér megtudni, hogy van egy srác. Az elsõ randi amúgy sem esküvõ. Ott nem történik semmi, csak jópofáskodás és ismerkedés. Aztán mondhatod apucinak, hogy milyen jópofa srácot ismertem meg. Hazudni viszont csúnya dolog. Mindig utolérnek. Ráadásul olyan dologban aminek semmi értelme. Nincs értelme.
én sem értem mi értelme annak a mondatnak..bocsi valaki elmagyarázná?
tehát az a lényeg, hogy a nevelõapád azt mondta, hogy õ az igazi apád, és te sem cáfoltad ezt meg? Nem kell errõl magyarázkodnod, hiszen attól, hogy õ a nevelõapád, még lehet az igazi, rendes apád. A régi rendetlen volt, mert nem õ nevel :)

Ez a zene a Boys Over Flowers ből van. Itt 5 fiú táncol benne. Most akkor ezt dalt ők is éneklik? Ez az 5 fiú, vagy azok, akik a filmben is szerepelnek, az f4 esek (végülis ők énekesek is)

Ez az 5 fiú, vagy azok, akik a filmben is szerepelnek, az f4 esek (végülis ők énekesek is) Ha nem ők, hanem az az 5 srác, akkor miért? Van valami konkrét ok, hogy minek énekelnek erről a filmről, ami be is került? Meg ez a dal úgy félig angol, félig meg.. koreai szerintem...

Legjobb válasz: egy ideje már azt is figyelem, hogy a szájuk sem úgy mozog, ahogy kén, lehet õk csak angolul éneklik, és ide szerkesztették hozzá a dalt? :/

A kérdező hozzászólása: egy ideje már azt is figyelem, hogy a szájuk sem úgy mozog, ahogy kén, lehet õk csak angolul éneklik, és ide szerkesztették hozzá a dalt? :/
Ezt a számot az SS501 adja elõ, de az egyik tagja a bandának Kim Hyun Joong , aki Yoon Ji Hoo-t játsza a BOF-ban. Szerintem külön ehhez a doramához csinálták és azért került bele, de ebben nem vagyok biztos. Remélem tudtam segíteni...:)
A kérdező hozzászólása: Nos azóta már én is rájöttem erre/hasonlóra, de azért örülök, hogy már is megerõsíti, szóval köszi:D
Jesszusisten. Imádom ezt a számot..meg az egész sorozatot.  Köszi, hogy megint eszembe juttattad, megnézem mégegyszer az egészet! :D

Miket ehet már egy 7 hónapos baba? Teljesen össze vagyok kavarodva, itt is olvasok ezt azt, a védőnő szerint 8 hónapos koráig még húst se adjak. Most akkor végülis mit ehet a babám?

Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: alapvetõ szabályok: hozzátáplálást kb 4 hós kortól lehet,6 hóstól mindenképp el kell kezdeni: sütõtök, alma, krumli, srépa, õbarack... A hozzátáplálást követõ 1 hónap múlva lehet a húst is, vagyis ha 4hósan kezded,5hóstól, ha 6hósan, akkor 7hóstól. Kell neki a fehérje!

alapvetõ szabályok: hozzátáplálást kb 4 hós kortól lehet, 6 hóstól mindenképp el kell kezdeni: sütõtök, alma, krumli, srépa, õbarack... A hozzátáplálást követõ 1 hónap múlva lehet a húst is, vagyis ha 4hósan kezded, 5hóstól, ha 6hósan, akkor 7hóstól. Kell neki a fehérje!
Az attól is függ, mikor kezdtétek a hozzátáplálást. Ha 6 hónaposan, akkor 7 hós kortól nyugodtan be lehet vezetni a husikat. Azért elég erõs túlzás, hogy 8 hónapos koráig ne is egyen. (Egyébként tapasztalat, hogy azok a babák, akik sokáig nem esznek ilyen dolgokat, késõbb sokkal inkább válogatósak lesznek.)
tejpépet tényleg jó, ha nem adsz 1 évig. húst már 7 hóig jó adni. ez elég jó szerintem: http://www.babakaja.com
babám szintén 7 hónapos, 5, 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást és ezeket eszi: tejpép, rizspép, rizs gyümölcs-alma, banán, õszi-kajszi barack, meggy, gesztenye, körte zöldség - krumpli, répa, brokkoli, sütõtök, zöldborsó, cékla +csibe és pulyka hús, 2x kapott már csibemájat is. nappal kétszer eszik szilárdat a többi szopi.
Nem kell mindent megfogadni, amit a védõnõ mond... meghallgatod, bólogatsz jó nagyokat, és körülnézel az interneten. :) )) De ha elég neki a tejcsid, akkor tényleg ne adj neki tejpépet. Azoknak a babáknak szoktak azt adni, akik nem akarnak hízni, kevés a tejcsi, tápszert nem fogadják el... szóval nem kötelezõ tejpépet adni. 17 hós a kisfiam, két kezemen össze tudom számolni, hányszor kapott azt (soha nem volt a súlyával gond, sõt..), tápszert elfogadta, egyéb kajákat jól fogadta, így nem tejpépeztünk.
Nem kell rohammód haladni és csak akkor "kell" elkezdeni a hozzátáplálás, ha a baba érett rá, kehet, csak 7-8 hónaposan lesz igazán az. Ez nem lóverseny.
A kérdező hozzászólása: Most olvasom a táblázatot, hát a rizst meg a gabona-pelyheket a védõnõ meg sem említette. Mi még ott tartunk, hogy krumpli, alma, srépa, õbarack, brokkoli, cukkini, sütõtök... De ez megy lassan két hónapja, és mindig ugyanazeket sorolja el. Szerinte tejpépet sem adhatok a babámnak.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Ez a védõnõ nem normális, már teljesen kiakaszt. A kóstóltatást 5, 5 hósan kezdtük, de még mindig nem váltottunk ki egy étkezést sem, csak szopik.
Egyébként itt van egy táblázat, én nagyjából így csináltam: http://www.kismamablog.hu/nem-kategorizalt/hozzataplalas-tab..
A kérdező hozzászólása: Én nem rohanok, nem is hozzátáplálásról beszéltem, hanem kóstóltatásról. A kettõ szerintem nem ugyanaz. Még elég neki a tejem, ezért is írtam, hogy csak szopik. De úgy gondolom éppen ideje, hogy több ízt megismerjen. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a segítséget, és a linkeket, NAGYON SOKAT SEGÍTETTETEK!!!

Most mit érez? Van egy fiú aki végülis az osztálytársam is.

Szóval van egy fiú,akit nagyon szeretek.Nagyon jóban vagyunk ,s?t még legjobb barátok is.Mindent megosztunk egymással.Még jártunk is ,de már elfelejtettük.Egyik nap,amikor chateltünk kezdett szerelmes számokat küldeni és bevalta,hogy szeret.Persze azel?bb mindig vele lógtam és többször átölelt és nagyon sokszor adott puszit.Megkérdezte,hogy járunk-e berre én azt mondtam ,hogy nem,de csak azért mondtam,mert nagyon féltem,hogy elvesziteném.Azután még járt egy lánnyal de amikor szakitottak egyb?l elmondta.Nagyon kedves volt velem.Nagyon sokszor megpuszilt és becézgetett is és most nem tudom,hogy mit érezhet mert az imént elmondta hogy megcsókolt egy olyan lányt akit nem is ismert.Lécci segitsetek,hogy most féltékennyé akar tenni vagy tényleg csak barátként tekint rám.

Legjobb válasz: Ha látszik rajta hogy téged szeret akkor csak féltékennyé akart tenni.

Ha látszik rajta hogy téged szeret akkor csak féltékennyé akart tenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!