Találatok a következő kifejezésre: Most válok, tudom (308 db)

Szia, tesztet csináltál? Ha pozitív irány a doki, ha negatív akkor valószínû nincs baba és meg fog jönni!
Szia. 3 hónapig használtam, mindig véreztem mellette, de folyamatosan...most a duphastont szedem, ez mellett is vérzek. Mikor kellene megjönnie a havidnak? esetleg tesztelj, és ha + lenne , akkor beszélj az orvossal. Amúgy a paíron rajta van, hogy áttörõ vérzést okozhat. De azért hívd fel az orvosod, és beszélj vele.
A kérdező hozzászólása: Kösyyy csajszikk... ma elmegyek vissza dokihoz , , vagy elötte csináljak tesztett??

Ikerterhes vagyok gumi mellett lett amit nem tudom hogy. NEm tudom mit tegyek mert a páromnak havi 60ezres tartozása van meg most vált munkahelyet nekem meg a 90 ezres fizum.1 szobás dohos albiban lakunk. Van értelme megtartani a babákat?

Legjobb válasz: Beszélj a védõnõvel, rokonokkal, bárkivel, aki segíthetne, aki tudna segítséget nyújtani. Járj utána, milyen támogatást kaphattok, hogy lehetne a törlesztést alakítani, hogy tudnátok lakást váltani. Ne dönts hirtelen. Drukkolok, hogy a babák megmaradjanak, s hogy minden rendben legyen. Mi is (váratlan) ikresek vagyunk, így nem tudok mást írni, mint hogy igen, van értelme.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat...Hát megfontolandó. Onnan tudom hogy ikrek hogy az ultrahang már háromszor kimutatta most vagyok a 11.héten az egyik 37 mm másik 38mm.Védõnõ azt mondta így tökéletes. Jó lenne megtartani...Párom uniozni fog tehát 4 hét távol 1 hét itthon hogy az adósságait rendezni tudja mert másképp neki nem megy.
Beszélj a védõnõvel, rokonokkal, bárkivel, aki segíthetne, aki tudna segítséget nyújtani. Járj utána, milyen támogatást kaphattok, hogy lehetne a törlesztést alakítani, hogy tudnátok lakást váltani. Ne dönts hirtelen. Drukkolok, hogy a babák megmaradjanak, s hogy minden rendben legyen. Mi is (váratlan) ikresek vagyunk, így nem tudok mást írni, mint hogy igen, van értelme.
A gyermekek megtartása nem csak anyagi, hanem érzelmi kérdés is. Van, amikor nem lehet megoldani, de ha valaki akarja, meg tudja, én mindig így gondolom. Ha nem akarja, akkor meg talál annyi kifogást, ami meggyõzi, hogy helyesen dönt. Kapsz anyasági támogatást, ami igaz, egyszeri 65 ezer kb. de az alapvetõ nagyobb tárgyakat aukciós oldalon, vagy barátoktól be tudod szerezni (ágy, kocsi). Mindent be lehet szerezni olcsóbban, csak keresni kell a forrást. Ha van munkahelyed, kapsz más támogatásokat is, és biztosan nem egyedül éltek ebben a világban, vannak nagyszülõk , barátok, esetleg testvérek. Ha mindenki csak egy picivel segít, már megvagytok. Az más kérdés, hogy AKARJÁTOK-e õket, tudnátok-e szeretni õket? Mert ha nem, akkor minden igyekezetért kár, nekik ez lesz a legfontosabb! Nem a márkás bébinadrág és nem a színes, hatalmas saját lakás... az lesz a fontos, hogy nem üvöltöznek a feje felett a szülõk, hanem szeretik õket és nevelgetik õket szépen. Minden mást meg lehet oldani! Értelme van megtartani!
Nekünk se fényes a helyzetünk jelenleg! Lakás hitel, autóhitel, párom is épp új melóhelyen van, ami még nem 100%. Segítségünk semmi és van egy 10 hós lányom már, de el nem vetetném a babát aki itt növöget bennem!
Addigra minden helyre jöhet! Találhat melót és másik albiba is tudtok menni! mi is 1 szobás lakásba lakunk, és most jön a kis tesó, de csak 3 évek kell szûkösen kihúznunk!
Az 5. válaszoló, ikres vagyok. Arra is készülj fel, hogy ikerterhesként nem fogsz tudni sokáig dolgozni. A párod milyen munkahelyre megy? Gondolom csak jobbra vált. Az albit tényleg le lehet csrélni, egész jó kis 1-1.5 szobásak vannak. Ha rövidebb idõn belül meg tudjátok ezeket oldani, akkor az jó. Ja, amúgy az anyasági ikrek esetén 171 ezer, igaz egyszeri. De ez nagy segítség. (legalábbis tavaly annyi volt) A családi és a gyes, (a gyed nyilván más) 77800.- forint.
Én egyszer megszakítattam nem megfelelõ körülmények miatt.Évek múlva, mire minden rendezõdött, új párkapcsolat stb., csak lombikkal jött össze.Ha ez nem sikerült volna, örökre bánnám az akkori döntésemet.
...Ja, és elsõre hármasikrek! Elõzõ voltam. :-)
Akkor van "értelme", ha a szülei szeretik és gondoskodnak róla. Anyagilag ami szükséges kiforog egy babára, ha szereted úgyis beosztod a rávalót. Szóval ez az "értelem" rajtatok múlik. Ha most vált munkahelyet a párod, még az is lehet hogy jobb lesz, nem igaz?? :) )
megtartanám az biztos!!!!!! hány hetes vagy? honnan tudo hogy ikreket hordasz a szived alatt!!! szüld meg és legfeljebb örökbefogadják de el ne vetesd!!!!!
hát elég kevés az idõtök eldönteni! :S 12. hét után már csak EÜ okok miatt lehetett elvetetni! :S
Már 11 hetes vagy? Persze, egy 6 hetes is egy kis élet, de azért egy, -vagyis kettõ- 11 hetes az más. Kész kis babák:) Akkor azt mondom, tartsd meg, sztem nem kilátástalan a helyzetetek, a párod dolgozk, te szülés után kapsz gyedet vagy gyest... Nincs is mástól segítséged? Abban a 4 hétben, amíg a párod kint lesz? Én voltam az az ikres, aki 2x is írt már.
A kérdező hozzászólása: Hát nem lesz könnyû az biztos.Anyum fog segíteni ahogy tud. Nagyon nem jókor jött ez az egész.
A kérdező hozzászólása: Még picit reménykedek hátha lesz valami ok amiért elmennek mert nekem nincs szívem elvetetni õket fõleg h a szívük hangját is már hallottam.
A kérdező hozzászólása: És hogy oldjátok meg?
ügye nálunk annyiból szerencse, hogy egy nagy szerkény van tele ruhákkal, de ha nem akarod mindig egyformába öltöztetni õket, akkor sok helyen lehet venni olcsón babaruhákat, akár kéz alatt is, és lehet hogy ikres anyukákat is találsz akik eladják a szép egyforma ruhákat! Próbálunk, minden egyéb kiadáson spórolni!

Valaki most akarta feltorni a fb-mat mit csinaljak most? Hogyan tudom kideriteni ki volt?

teljesen kivagyok, a kapcsolatomat is valamilyen rossz akarom kuld uzenetket a bartomnak aki szakitani akar mar velem :(

Legjobb válasz: Inkább a jelszóemlékeztetõ, keylogger (csak megbízható szémélynél lépj be a fiókodba), é a könnyû, logikus jelszavak kitalálása megy.

én beállítottam hogy ha egy másik géprõl lépek be pl barátnõm vagy akár máshol akk küld egy sms egy kóddal és csak ugy tudsz bemenni hogyha azt beírod :DD szóval ha tudják is a jelszavad csak a modiloddal tudnak belépni :)
Inkább a jelszóemlékeztetõ, keylogger (csak megbízható szémélynél lépj be a fiókodba), é a könnyû, logikus jelszavak kitalálása megy.
Változtasd meg az email-jelszavad is. Nincsen fb hack.
A kérdező hozzászólása: de vannak, youtubon egy csomo van .vidi
El ne hidd, mind baromság egytõl egyig (próbáltam még érdeklõdõ korszakomban :D), vírus, trójai, vagy csak simán átverés. Aki legutóbb feltörte a Facebook rendszerét, le is tartóztatták, hidd el, nem úgy megy az, ahogy azt Móricka elképzeli. Változtass jelszót Facebookon, és az e-mail címedhez tartozó jelszót is! Sokan elfejeltik, hogy simán ki lehet kérni a jelszóemlékeztetõt.
A kérdező hozzászólása: megvaltoztattam , de egy fb hakker ellen nemtudok mit csinalni
töröld az fb-t az a legegyszerûbb
A kérdező hozzászólása: koszii a segitsegeket
Kifejezet Fb hack nem létezik!
változtasd meg a jelszavadat.

A macskám hét éve van meg és eddig soha nem pisilt be most nem tudjuk miért megy egyfolytában a hálószobába pisilni van valakinek ötlete?

Bezárjuk el?tte az ajtót de ez nem mehet így tovább félek el kell majd vinni ha továbbra is bepisil mert tönkreteszi a bútort. Ha a fajta számítana : Sziámi macska. Segítség kéne hogyan szoktassuk le róla.

Legjobb válasz: egyszer odapisilt valamiért,most pedig érzi a szagot. szõnyegtisztítóval ki kell pucolni,és kizárni a szobából,az enyémek is túlélik valahogy,hogy a hálóba nem jöhetnek be.

egyszer odapisilt valamiért, most pedig érzi a szagot. szõnyegtisztítóval ki kell pucolni, és kizárni a szobából, az enyémek is túlélik valahogy, hogy a hálóba nem jöhetnek be.
Szerintem a macskának lelki gondjai lehetnek, de nem tudom ez csak egy tipp. Az egyik macskám most 3 és fél hónapos és még nem volt szobatiszta... Szóval szerintem valami nem tetszik a cicának, ha kandúr, akkor meg arra tudok gondolni hogy megjelölte a területét. De ez csak találgatás.
ha 'visszaesõ' akkor talán azért mert érzi ott a szagát még :S az enyém most rászokott a mosdókagylóra.. de egyébként ez lehet betegség miatt is idõsebb kórban.
Írsz neki egy e-mailt amiben megkérdezed, hol lakik...
A kérdező hozzászólása: Zaklat és nem véletlenül ír ismeretlen címrõl :-(
E-mail cím alapján megtalálni valakit lehetetlen, ugyanis bárki, bármilyen e-mailcímet regisztrálhat

Inuyasha szinkronizálása? Van valakinek valami jó infója? Sok mindent olvastam most nem tudom melyik igaz :S

Legjobb válasz: Csak a százvalahanyadig részig van leszinkronizálva, és én úgy tudom, nem is fogják folytatni. Nekem ez az utolsó informûcióm róla.

Csak a százvalahanyadig részig van leszinkronizálva, és én úgy tudom, nem is fogják folytatni. Nekem ez az utolsó informûcióm róla.
Tudtommal az alapsorozat végig le lett szinkronizálva, de csak a 113. epizódig adták le.
A kérdező hozzászólása: 113. epizódig adták le? Szóval meg van de nem adták le? Miért?
Sok pletykát olvastam. Egy elmélet szerint az RTL a német forgalmazóktól kapta az InuYashát, és õk tiltották meg, hogy leadják a többi részt, mivel azok még náluk sem mentek le. Egy másik gondolat szerint a korhatár besorolással volt a baj -- ugye elõbb leszinkronizálták a részeket, aztán megszerkesztették õket, hogy ne este kellet õket leadniuk. Elvileg az epizódokat a németek már elõre átszerkesztették, de amikor eljutottak ahhoz a részhez, amit még nem adtak le a németek, onnantól már az RTL-eseknek kellett volna saját kezûleg átszabniuk az epizódokat, de õk nem akartak ezzel bajlódni, ezért simán beszüntették a sorozatot. A korhatár elõírások szerint az InuYasha olyan tartalmú volt, hogy szerkesztetlen formában csak este lehetett volna mûsorra tûzni, de az RTL szerint ebben az idõpontban senki sem nézte volna, nem lett volna belõle nézettségük, ezért abbahagyták, és a maradék epizódokat, hiába voltak leszinkronizálva, nem akarják kiadni. Nem tudom, ebbõl mi minden igaz, de én a korhatáros mizériát tartom a legmeggyõzõbb magyarázatnak. Érdekes színezetet ad az egésznek, hogy Németországban nemrég elkezdték vetíteni a náluk még ki nem adott részeket, mégpedig éjjel, és így is egész jó a nézettségük. Egyébként az Animax is le akarta volna adni a sorozat maradékát, de az RTL-lel való szerzõdésük miatt nem tudták.
A kérdező hozzászólása: Ennyi hülyét 1 rakáson!! Most aki a 113.részig magyarul nézte az most szív!! Hogy lehetnek már ilyen hülyék!!

Bőrbetegségben szenvedek, de nem tudom mi a neve! Azt hiszem valami hyperemia a neve, és jó lenne pontosan megtudnom. De bőrgyógyászatra most nem tudok elmenni. Van valaki aki magára ismer a tünetek alapján?

Kb 5 éve jelentkeztek a tenyeremen és a talpamon pici hólyagok ami átlátszó színű pici apró hólyagok voltak..és nagyon égett a bőröm. Elmentem bőrgyószászhoz, aki megállíptotta, hogy a klórra és a napfényre érzékeny a bőröm, és hogy ezt nem lehet gyógyítani csak tünetileg kezelni. Azóta elég gyakran előjött :S Voltam azóta bőrgyógyásznál de nem tudta mi a baja, ésszerűtlen dolgokat mondott. (szúrkáljam ki a hólyagokat..:O) Magánbőrgyászatra sajnos nem tudok elmenni, jó lenne, ha megtudnám ennek a bőrbetegségnek a nevét. Azt hiszem híperemia-t mondott az orvos, de interneten nem találok semmi olyan ami egyezne a tüneteimmel. :(

Legjobb válasz: Nem mondott ilyesmit, hogy "vesiculosus", vagy "vesicula", vagy "bullosus"? Mert ezek jelentik a hólyagot (csak a vesicula a kisebb méretû). A hyperaemia vérbõséget jelent, allergiás ekcémában elõfordul a pirosság és a hólyagok is.

Nem mondott ilyesmit, hogy "vesiculosus", vagy "vesicula", vagy "bullosus"? Mert ezek jelentik a hólyagot (csak a vesicula a kisebb méretû). A hyperaemia vérbõséget jelent, allergiás ekcémában elõfordul a pirosság és a hólyagok is.
A kérdező hozzászólása: Nem igazán emlékszem, hogy mondott volna iyesmit, mondjuk az is igaz, hogy már régen voltam . Az a baj, hogy a rendelõintézetbe már kétszer is voltam emiatt és gomba elleni spray-t adtak, és azt mondták, hogy fújjak be a lábujjam közé. (mellesleg amikor mondtam neki, hogy a lábujjam között nincs semmi, még õ volt felháborodva) Nem hiszem, hogy ekcéma lenne, néztem a képeket róla, és nekem nem így néz ki :S

Valakit tudja mi lehet a baj? Most lett új win7 téve a gépemre és felmegyek a Youtube-ra rámegyek videóra és a vidi helyén csak fekete kép van

Valaki tudja mi lehet esetleg nemraktam fel hozzá valamit?

Legjobb válasz: Telepítsd!:http://get.adobe.com/flashplayer/

Telepítsd!:http://get.adobe.com/flashplayer/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :D

Samsung telefonomon elállítottam hívásfogadást-tárcsázást. Az alapértelmezett lehetőségnél valahogy rákattintottam a Viber hozzáadására. Most nem tudok senkit se hívni, csak Viberen. Sajnos nem tudom hol állítottam el. Valaki ért hozzá?

Samsung galaxy mini 2 telefonom van.

Legjobb válasz: Beallitasok -> Kikeresed a Viber-t -> Kivalasztod -> Rakattintasz arra hogy 'Alapertelmezettseg torlese (vagy hasonlo, a lenyeg hogy az alapertelmezett szo benne lesz). Ezek utan ha hivni akarsz, ujra fel fogja majd ajanlani, hogy a Tarcsazot (rendes telefon) hasznalja, vagy a Vibert.

Beallitasok -> Kikeresed a Viber-t -> Kivalasztod -> Rakattintasz arra hogy 'Alapertelmezettseg torlese (vagy hasonlo, a lenyeg hogy az alapertelmezett szo benne lesz). Ezek utan ha hivni akarsz, ujra fel fogja majd ajanlani, hogy a Tarcsazot (rendes telefon) hasznalja, vagy a Vibert.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de a beállításokban a vibert hol találom?
Beállítások - Alkalmazások - Alkalmazáskezelés - Viber hosszan rányomsz - Alapértelmezések törlése
A kérdező hozzászólása: köszönöm sikerült!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!