Találatok a következő kifejezésre: Most tudtam hogy 12 (9 db)

Most tudtam meg, hogy 12 hetes terhes vagyok. Hogyan mondjam meg a barátomnak? Van erre valami használható megoldás, amitől nem kap sokkot?

Legjobb válasz: Ezek szerint nem terveztétek a babát! Így elég nehéz lesz! Szerintem üljetek le otthon kettesben, vagy valahol ahol nyugodtan tudtok beszélni, és nincsenek körülöttetek emberek. Majd kertelés nélkül mond meg neki, hogy mi a helyzet. Biztosan nagyon meg lesz lepve, és lehet, hogy ki fog akadni, de magyarázd el neki a helyzetet, és beszéljétek meg hogyan tovább. Bár ha már 12 hetes vagy, akkor igazából csak az a kérdés, hogy felvállaja a babát, vagy neadjisten magadra maradsz vele. Menj minél elõbb el a vizsgálatokra, hogy kapj GYED-et!

Ezek szerint nem terveztétek a babát! Így elég nehéz lesz! Szerintem üljetek le otthon kettesben, vagy valahol ahol nyugodtan tudtok beszélni, és nincsenek körülöttetek emberek. Majd kertelés nélkül mond meg neki, hogy mi a helyzet. Biztosan nagyon meg lesz lepve, és lehet, hogy ki fog akadni, de magyarázd el neki a helyzetet, és beszéljétek meg hogyan tovább. Bár ha már 12 hetes vagy, akkor igazából csak az a kérdés, hogy felvállaja a babát, vagy neadjisten magadra maradsz vele. Menj minél elõbb el a vizsgálatokra, hogy kapj GYED-et!
Hú, ez nehéz helyzet... Szerintem az is megoldás lehet, ha finoman elkezdesz puhatolózni a terveirõl veled és a családdal kapcsolatban, a válaszból meg nyilván ki fog derülni az akkori reakciója, amikor megtudja a babát... Talán így nem ér téged majd olyan váratlanul, ha nem éppen poitívan reagál a helyzetre. Egyébként ne félj: ha biztos lábakon áll a kapcsolatotok, nem kell tartanod tõle, és örömmel fogja vállalni a közös gyereketeket! Kellemes babavárást kívánok mindkettõtöknek!
Szia! Nagyon nehéz helyzetben vagy. Mi is így voltunk párommal. Nem tervezett kisbaba volt, 1 év múlva szerettünk volna kicsit. Mégis becsúszott, ha lehet így mondani. MIndkettõnk hibája volt, nálunk azonnal úgy reagált hogy vetessem el - 8 hetesen derült ki. Kertelés nélkül közöltem vele, de láttam rajta, hogy megijedt. 2 napig sírtam, semmit nem aludtam, nem bírtam hozzá érni, ránézni, hiszen nélkülem döntött. Ekkor megkérdezte tõlem, hogy ha elvetetem a kicsit, akkor köztünk mindennek vége-e. Igent mondtam, és tényleg így is éreztem. Ezt követõen azt mondta, hogy nem akar elveszíteni, és vállaljuk be a kicsit a bonyodalmaink ellenére is. Szerintem bárhogy is közlöd vele, mindenképp sokkot fog kapni, ilyenek a férfiak. Elvetetni már nem tudod a kicsit a törvény szerint. KÉrdés mennyire szeret téged. Próbáld meg hogy mik a tervei veled és mennyire szeret téged, mert olyan dolog történt veled ami miatt lehet hogy elhagy. Úgyis megkérdezi, hogy mi a gond. Ekkor mond el neki, hogy most tudtad meg, hogy gyermeketek lesz és nincs mód az abortuszra. Szeret-e annyira, hogy vállalja veled a kicsit? Szorítok neked! Ha megmondtad neki, írj, hogy mi lett az eredmény. Arra készülj fel, hogy mindenképp sokkot kap és nem biztos hogy úgy reagál, ahogy szeretnéd. Nekem rettentõ szarul esett és szerintem soha nem fogom elfelejteni a reakcióját, de bizonyos szinten érthetõ volt. Tényleg írd meg, hogy mi lett az eredmény. SOk sikert, és bátorságot. email: [email protected] ha ide nem akarod megírni, de az emilemre írd meg légyszi.
én 17 hetesen tudtam meg(nem elitélni semmi nem mutatta jelét a terhességnek)és barátom hol szeretné hol nem.állj mellette akár mit is mond, ha nem vállaja, ne akadj ki, hagyd hogy átértékelje, hisz az életérõl van szó, és állj mellette, ha nem akarja akkor is.én is ezt tettem és tegnap nem akata felválalni ma már igen.fogadd meg!!!FONTOS!!!neki is fura helyzet, és ne itéld el ha nem akarja.de mondd meg neki okvetlen. sok sikert a babához, és szoritok neked, hogy a barátoddal minden rendben menjen!remélem tudtam segiteni, ha nem is sokat.ne hagyd magára.neki is fura!
ha kérhetem nekem is ird [email protected] köszike:D
most mar ket eves a kis baba :) sok boldogsagot megirhatnad ide is h mi lett

Most akkor mikor van az első genetikai uh? A neten sok helyen azt olvasom, a 12. héten, úgy tudtam, és a nődokim is úgy küldött, hogy 12 hetesen, azaz a 13. héten.

Továbbá: azt olvastam, ha a 12. hétig nem jelentkezünk be a véd?n?nél, akkor nem jár a szülési segély? Akkor lemaradtam? Holnap akarok bejelentkezni, 11+2leszek! Sok infó olyan össze-vissza!

Legjobb válasz: Szia! Én mindkét gyereknél 8-9 hetesen voltam elõször védõnõnél. Olyankor kapsz néhány beutalót formális belgyógyászati vizsgálatra,fogászatra.Ezeket el kell intézned,mielõtt elõször mész a terhes gondozóba.Laborba is menni kell,és ezekkel a leletekkel kell menned a dokihoz. Az elsõ gen. uh tényleg 12 hetesen van,ezt jól tudod. A köv. a 18 héten van. Az,hogy lemaradnál valami támogatásról,mert nem jelentkezel idõben a védõnõnél,ezt még nem hallottam,de a mai világban bármi elõfordulhat. Szerintem ne parázz sokat,de az adott idõpontokat érdemes betartani,mert egyes laborok terhességi héthez vannak kötve,tehát,ha késõbb mész,fals lehet az eredmény,ami miatt megint aggódni fogsz.Nem érdemes ilyesminek kitenni magunkat és a babánkat.

Szia! Én mindkét gyereknél 8-9 hetesen voltam elõször védõnõnél. Olyankor kapsz néhány beutalót formális belgyógyászati vizsgálatra, fogászatra.Ezeket el kell intézned, mielõtt elõször mész a terhes gondozóba.Laborba is menni kell, és ezekkel a leletekkel kell menned a dokihoz. Az elsõ gen. uh tényleg 12 hetesen van, ezt jól tudod. A köv. a 18 héten van. Az, hogy lemaradnál valami támogatásról, mert nem jelentkezel idõben a védõnõnél, ezt még nem hallottam, de a mai világban bármi elõfordulhat. Szerintem ne parázz sokat, de az adott idõpontokat érdemes betartani, mert egyes laborok terhességi héthez vannak kötve, tehát, ha késõbb mész, fals lehet az eredmény, ami miatt megint aggódni fogsz.Nem érdemes ilyesminek kitenni magunkat és a babánkat.
Pont tavaly karácsonykor voltam 12hetes, ezért csak januárban tudtam menni. Semmi gond nem volt.
A védõnõnél akkor jelentkezel be amikor csak tudsz.A szülési segély ezzel nincs összefüggésbe.
Genetikai Uh a 18. héten van. 32km
En is ugy tudom, hogy a genetikai uh a 18-dik heten van. Ekkor nezik at jol a baba szerveit, hogy megvannak a vesek, a gyomor jol mukodik-e, nyel-e a baba, belek, jol atnezik a szivet, az agyat jo alaposan stb. Persze a 12 heti uh is fontos de altalaban a terhesseg korat allapitjak meg vele meg azert atnezik a babat de a szerveket a 18-dik heten nezik ez a genetikai.
én ma voltam dokinál és mondta, hogy 14-16 hetesen kell mennem.
12. héten van az elsõ genetikai uh, de sokan nem mennek erre. Itt fõleg a kromoszóma rendellenségeket nézik (13., 18., 21.). Lemérik a nyaki redõ vastagságát, megnézik, hogy látszik e már az orrcsont. Általában ekkor van ez elsõ genetikai vérvétel is. De ha erre nem mentél, még minidg lehet menni a 16. héten vérvételre és 18-20. héten genetikai ultrahangra. Az naagyon fontos! Most mentem keresztül ezeken, csak ezért tudom. Három vetélésen vagyok túl, ezért nem siettem el a védõnõi látogatást, hiszen nem tudtam, hogy ez a baba velem marad e. A dokim is azt tanácsolta, hogy elég a 12. hét után, akkor mentem, semmit nem szóltak, kedvesen fogadtak. Nem hiszem, hogy a támogatással ez összefügg..de õszintén nem tudom biztosra.
ne izgulj, a segélyed biztonságba van, mert az orvosodnak négy pecsétet kell adnia a kiskönyvedbe, amíg meg nem szülsz, úgyhogy errõl még nem késtél le.És a szülés után is Õ ad igazolást hányszor jelentél meg a rendelésen és a segélyt az alapján kapod.Nekem a védõnõ így mondta.Majd bele rázódsz mi mikor van és hogyan, elõször nekem is minden kínai volt és zavaros, mit mikor hogyan és hova?!Kész káosz, fõleg ha dolgozol melette.De pár hét múlva már kened vágod a témát, és ha minden igaz a védõnõtõl kaptál, én úgy nevezem menetrend:) , mikor hova kell menni, milyen vizsgálatra.Ezt érdemes olvasgatni és odafigyelni, de az orvosod és a védõnõd feladata hogy figyelmeztessen!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Abszolúte betartom a nõdokim által szabott idõpontokat, a neten való olvasgatás zavart meg egy kicsit a genetikai uh-val kapcsolatban. Védõnõnél is a nõdokim tanácsára nem voltam még, aki azt mondta ekkor menjek, eddig ráérek.
Én úgy mentem 12+4 naposan uh-ra, hogy nem volt kiskönyvem, mert a védõnõ addig szóba se állt velem. Semmi hátrányom belõle. Az uh-on a súlyos genetikai elváltozásokat nézik, nézhetik 12 vagy 13 hetesen is, tök mind1. A gép kiszámolja majd a terhességi idõdet, és annak kell majd megfelelni a uh-n látottaknak. Pl. én 12+0 napos voltam a gép szerint. És azóta is minden rendben. De a köv uh-n sem 18, hanem betöltött 19 hetesen voltam.
Holnap kérj idõpontot, és mondd el az orvosnak, hogy csak most tudtad meg, ezért nem jöttél idõben. Nyugi nem fogja leharapni a fejedet :)
ne aggódj, elõfordul az ilyesmi, ez nem jelenti azt, h a babád nem lesz egészséges vagy bmiben is hátrányt szenved. a nõdoki mindent elmond majd és együtt megoldjátok.
A kérdező hozzászólása: jaj dejó:) már megijedtem hogy nagyon nagy baj:)
Ne aggódj, valószínûleg nem veszítettél semmit! Én kétszer is "lemaradtam" a 12 hetes uh-ról (külföldi távollét miatt), a doki azt mondta akkor, ne izguljak ezen.
Csak a tarkóredõ mérésrõl és a kombitesztrõl maradtál le. Ezzel szûrik a Down szindrómás babákat. A korodat nem írtad. Megkérdezhetem, hogy hogyan nem derült ki, hogy terhes vagy? Csak azért mert itt már mindenki a nem várt elõtt tesztelget :-). És hát köztudott, hogy szoptatás alatt is simán teherbe lehet esni. Mesélj majd mi volt a dokinál!!!
A kérdező hozzászólása: Azért nem tudtam, hogy terhes vagyok mert nyáron is volt olyan, hogy 2hónapig nem jött meg a mensim.. és az orvosom azt mondta, hogy valószinüleg hormon zavar. Pedig tájékoztattam arról is, hogy van barátom és na szóval..... és most is azt gondoltam, hogy csak hormonzavar ahogy az orvos állította. Aztán gyanús volt nekem, hogy sok a rosszullét, hányinger, szédülés... és vettem tesztet akkor derült ki, hogy terhes vagyok. Azt meg, hogy hány hetes vagyok ilyen terhességi kalkulátoron számoltam ki.
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok.. júniusban töltöm a 18at.
Gratulálok a babához! De jó neked, hogy be meritek vállalni ilyen fiatalon! Én 22 vagyok, de még nem merem :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm... hát igen én is megrémültem nem is kicsit.. de ha már így alakult nagyon örülök neki:)

Most megyek majd 12 hetes vizsgálatra és egyik barátnőm azt mondta, hogy neki ilyenkor már meg tudták mondani a babó nemét! Volt már így közületek más is?

Már nagyon kíváncsiak vagyunk,hogy mi a neme, már jó volna a nevén nevezni a kis pocaklakót!Gondolom számít az is,hogy hogy mutatja vagát!

Legjobb válasz: lehet hogy már valakinél ilyenkor is lehet látni,de szerintem az mázlista.én 26 hetes voltam amikor megmondták.de egyébként nem az a lényeg,már mai eszemmel nem kérdezném meg,sokkal jobb a meglepetés.ruhácskákból meg minden másból lehet olyat vásárolni ami unisex.

lehet hogy már valakinél ilyenkor is lehet látni, de szerintem az mázlista.én 26 hetes voltam amikor megmondták.de egyébként nem az a lényeg, már mai eszemmel nem kérdezném meg, sokkal jobb a meglepetés.ruhácskákból meg minden másból lehet olyat vásárolni ami unisex.
A nemi szervek kezdetben egyformán fejlõdnek, csak a 12-15. hét környékén kezdenek el különbözni. Szerencsés esetben kiderülhet már ilyen korán a neme, de ez még nem az a vizsgálat amikor erre biztosan lehet számítani, hogy meg tudják mondani.
Nekem is megmondták. És tényleg az lett (kislány). Viszont egy ismerõsömnek akinek szintén megmondták (de nem ugyanaz nézte aki nekem) idõvel a kisfiúból kislány lett.
Ehhez szerintem "mázli" kell, meg hogy a baba megmutassa magát. Nekem sajna még a 18 hetesen sem mutatta magát. Talán majd a 24 hetesen.
Szia! Az én dokim azt mondta, hogy 12.hetesen csak megtippelni lehet a baba nemét, aztán vagy bejön vagy nem. Én 12+6 naposan voltam, tökéletesen látszott, hogy mi van a lába között, de mégsem volt megállapítható, hogy fiú vagy lány. A doki azt mondta, semmi értelme tippelgetni. Nem tudom, hogy más doki mibõl tudja ennyi idõsen megállapítani, mert az enyém is gyakorlott. Lehet, hogy te a szerencsésebbek közé tartozol és adnak tippet a nemére vonatkozóan. De ezt azért még ne vedd teljesen komolyan! Boldog babavárást! 14+2 km
Szia! Nekem 13 hetsen megmondták, hogy szinte teljesen biztos, hogy kisfiú, azóta is az, sõt már azt is mondták hogy ebbõl már nem lesz lány. Ez 4D volt, mint ahogy barátnõmnek is mind a két gyereknél megmondták 4D-n, hogy fiú lesz. A dokim viszont 2D-n 18 hetesen mondta, hogy talán fiú.
Szia. Nekem 12 hetesen is kislányt mondtak és 18 hetesen is, mind kettõ 4D volt de a 2D-s részén jobban látszott. Szerencsére beterpesztett a babánk. Így 99% hogy marad kiscsaj :) Kíváncsi leszek marad-e. Végül is 50-50% hogy eltalálják. Fontos hogy milyen géppel néznek, és milyen az orvos. Sok boldogságot kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!Én nem is reménykedem, hogy megmondják a nemét, csak a barátnõm biztatott fel!De ahogy azt írtátok is mázli kell hozzá!
14.hét elismert ultrahangos.
Nekem 12 hetesen megmondták, hogy kisfiú.Egyértelmû, mondta a doki, sima 2D-s uh-n.Majd a 18 héten mentünk 4D-re.ott is fiú volt, több képet is kaptunk a fütyijérõl. 22hetes pocis

én sajnos lyukas szívvel születtem, amit én csak 8 évesen tudtam meg. Most jelenleg 12 éves vagyok. De mostanában annyira be szokott szúrni a szívem, hogy nem birok mozdulni! Szerintetek a szívem okozhatja? :O

a lyuknak (szakért?k szerint) 10 éves koromban be kellett volna forrnia. de amikor megyek az utcán, vagy fekszek váratlanul úgy belenyilal valami a szívembe, hogy még a könnyem is kicsordul, és 5 percig nem birok megmozdulni! :( szerintetek köze van a szívemnek ehhez? :(

Legjobb válasz: Ezt mindenképpen orvossal beszéld meg, ne laikusoktól kérj tanácsot. A szívtáji szúrásra viszont nekem azt mondta a kardiológus, hogy az nem szív, hanem ideg eredetû. Tudom, te fiatal vagy, nem vagy még "ideges", de azért az ideg benned is dolgozik. Sõt, a betegséged miatt nagyon is valószínû, hogy az nyugtalanít és ezért van ez a tünet. ORVOSHOZ!!!!

Ezt mindenképpen orvossal beszéld meg, ne laikusoktól kérj tanácsot. A szívtáji szúrásra viszont nekem azt mondta a kardiológus, hogy az nem szív, hanem ideg eredetû. Tudom, te fiatal vagy, nem vagy még "ideges", de azért az ideg benned is dolgozik. Sõt, a betegséged miatt nagyon is valószínû, hogy az nyugtalanít és ezért van ez a tünet. ORVOSHOZ!!!!
Gondolom mikor kiderült , hogy sövény hiányod van utána rendszeresen ellenõriztek. Kicsi lyuk nem okoz ilyen tüneteket. Szerintem a szív ultrahangos vizsgálatból tudjátok, hogy esetleg van még egy kicsi rés. Tartási rendellenesség, gerincferdülés, fejletlen hátizmok igen azok okozhatják, amikor is hirtelen egy egy akár kis mozdulatra is mint terül égbõl a villámcsapás egy éles, szúrójellegû fájdalom jön, még levegõt sem mersz szinte venni. A bordaközi ideg "csípõdik" be ilyenkor. Gyakorlatilag mintha egy bordádon futna a fajdálom.
A kérdező hozzászólása: igen persze ellenõriztek rendszeresen! viszont sportolok rendszeresen, és 1 hónapja voltam ekg-n azt mondták nagyon szépen ver a szívem. és, igen lehet el fogok meni orvoshoz, hogyha továbbra is ilyen rpssz lesz! köszi a válaszokat
Erre csak orvos tud teljesen biztos választ adni! Veszélyes lehet Rád nézve, ha az itt kapott "jó tanácsokra" hallgatsz!

Algebrai törtek. Hogy kell ezt megoldani? Nem tudtam soha a matekot és most sem értem.6ax+9a+8x+12 3ax+15a+4x+20 ez egy csak a per jel lemaradt

Legjobb válasz: Ezt nem megoldani, hanem egyszerûbb alakra hozni lehet: http://kepfeltoltes.hu/130722/4619580_www.kepfeltoltes.hu_.png Jól gondoltam, hogy ez a feladat? Így érthetõ?

Ezt nem megoldani, hanem egyszerûbb alakra hozni lehet: http://kepfeltoltes.hu/130722/4619580_www.kepfeltoltes.hu_.png Jól gondoltam, hogy ez a feladat? Így érthetõ?
A kérdező hozzászólása: Igen köszönöm:)
Nagyon szívesen. Ilyen feladatokhoz használhatod ezt a segítséget is: http://zsiga41.szaldobagyi.hu/alapok/szorzatta_alakitas.html

Csalánkiütés! Sajnos az orvos nem tudta megállapítani, hogy mitől van, és sajnos én sem. Ha bevettem előtte 12 órával Advilt, ugye attól nem lehet? Mert azt nem most vettem be először. Már több éve szedem, de csak 1-2 darabot havonta, ha fáj a fejem.

És szerintetek lehet olyan tusfürd?t?l,amit régebben már használtam,de el?vettem megint,pont el?tte való este (ez amolyan szemcsés tusfürd?,b?rradíros).

Legjobb válasz: A gyógyszerallergia nem okoz csalánkiütést. Sokkal dúrvább és szinte azonnali tünetei vannak. Csalánkiütés általában ételtõl van. A kozmetikumok is más bõrtünetet csinálnak. Ettél valamit ami nem tetszett a szervezetednek.

A gyógyszerallergia nem okoz csalánkiütést. Sokkal dúrvább és szinte azonnali tünetei vannak. Csalánkiütés általában ételtõl van. A kozmetikumok is más bõrtünetet csinálnak. Ettél valamit ami nem tetszett a szervezetednek.
Ha korábban vettél be Advilt akkor nem hiszem, a tusfürdõknek meg idõnként változtatják az összetételeit, szóval azt még el is tudom képzelni. Biztosnak csak az allergiateszt biztos, addig vegyél inkább mosakodókenõcsöt(Ungentum Hydrophilicum Nonionicum) patikában.
Van a fájdalomcsillapítókban pl. diclofenac, ami okozhat. De ha már szedtél és nem lett kiütés, akkor nem valószínû, h ettõl.
ha szeret, nem a méret a lényeg, amúgy buta vagy, meg csúnyán írsz, kicsit szebben írhatnál.
12 cm vastag? ugye ez csak vicc??? mi vagy te öcsém?
deltoid farkad van vagy miazisten?
Nem az az igazán gáz, h 11 cm hosszú, hanem h 12 cm vastag :D
A méret is lényeg így talán szebb ép pontosabb a megfogalmazás :D De ha 12 õt elosztod 3, 14 el az 3, 82cm vastag. hát hallod az elég vékonyka... :D arra óvszert se tudsz venni szinte.
az apja egy bálna lehetett :D
A vastagságából vágjál le 1 cm, és akkor kocka lesz :) ) Mi vagy te??
Miért van az, hogy az emberek képtelen megjegyezni olyan alapfogalmakat, hogy KERÜLET és ÁTMÉRÕ. A vastagság nem a kerületet jelenti.
Nekem is kicsi volt, de lehet növelni. Egy masszázs segítségével 2cm nõtt. Szívesen megmutatom.
en szeretem ha egy fiunak nagy es vastag de nem bisztos hogy masok is amugy szivesen leszoplak
utána is dugtatok mert ha igen akkor élcezte ha nem akkor nem élvezte valakinél igen de másnál vem
Anyááád 12 centi vastag... :D A holdon jártál és a védõruhából kilógott a f*szod?xDDDDDD
A kérdező hozzászólása: De madzaggal körülmérve :)
Monster choad
nekem jó lenne 20L
XDDDDDDbeszarok 12 cm széles :DDD csak azt kinek tudod te betenni...
faszom nem unjátok még ezt a kicsi a péniszem kérdéseket???
Nem 1, 2t akartál írni 12 helyett, mert van különbség!
A 12 centis kerület nekem vékony, a hossza nem annyira számít. Viszont nem értem ezt a lényeg dolgot. Ha annyira kicsi (a 11/12 _nekem_ az), akkor nem érzem és az egész körülményes, ha túl vastag/hosszú, akkor fájdalmas és könnyen meg lehet sérülni, valamint szintén körülményes. Na most én egyik esetet sem nevezném szexnek. Nekem az a szex, amit lehet élvezni. Ha valaki megüti méretben a minimumot, azzal pont annyira elégedett vagyok, mintha a maximum lenne neki, ami még nekem nem fáj. Ilyen szempontból nem lényeg.
vastagabb mint hosszabb? olyan lehet mint egy felfújt lufi keresztben :D
12 cm vastag ez de [email protected] és leírja rosszulXD Nem a méret a lényeg de a túl nagy sem jó!Lényeg hogy megtaláld a hozzád passzoló lányt:) 11cm alatt van gáz és én pl.utálom a vékonyat!Az is fontos!
De hülye vagy 12cm vastag... omg xD vetekszel az oroszlán fókákkal , hogyvagy ilyen hûlye , lefogadom gyorsba tippeltél egyet és még a hosszusága is rövidebb mint 11cm
High School Musical-eset. asszem Sparban meg Tescoban is lehet kapni.
Bocsánat, Energiegetränk :)
12 éves gyerek vagy, rohadtul nincs szükséged semmiféle energiatalra, hogy egy párnapos osztálykirándulást bírj, még akkor sem, ha éjjelente sokat hülyéskedtek és csak pár órát alszotok...
olyan nincs h gyerekeknekxxxxdddd.....ezek nem erõsek olyan mint az üditõ:D....vegyél tescosatxdxd
Jajaa, Energiegetränk für Kinder az jó :D:D Amúgy nem egy nagy szám egyik sem, jellegzetes ízük van, annyi. Használj metilamfetamint, akkor bírni fogod a strapát :D:D;P
Energiaital nélkül behalsz? Mi ez, haláltábor? :D Egyél ipari cukrot ásványvízzel.
Energiedrink für Kinder, hát ezen besírtam, tesó :D Nehogy azt hidd, hogy ezek az energiaitalok olyan nagy cuccok... Én személy szerint megkóstoltam egy csomót, és az összes ugyanolyan szar. Szóval a legolcsóbbal jársz a legjobban :)
Valamelyikben amúgy nem rég találtak kokaint. Egyébként ha elég vizet (pl. szénsavmentes ásványvizet, "barbivizet") iszol, az is jó frissítõ.
12 évesen én nem ajánlom, hogy energiaitalt igyál. De komolyan, ha már élénkítõ, akkor legyen természetes, mint pl. a kávé. Én személy szerint minden reggel kávéval kezdem a napot, és az felébreszt. De 12 évesen még ezt sem igazán ajánlanám. De most mondjátok már meg, miért vagytok úgy oda az energiaitalokért? A kávénak több száz éves hagyománya van.
Nem oszt nem szoroz hogy hagyománya van e. Szerintem egyébként elég a kóla hogyha kezdesz kimerülni, abban is van koffein de nem annyi hogy iszol két decit és pörgesz tõle mint állat.
Én ezektõl mindig elalszok. :(
Gyerekeknek? Ezen Besírtam XD. Vigyél egy 0.5l monster-t Én a kéket ajánlom csökkentett cukortartalmú így legalább valamivel egészségesebb mint a Sima Zöld v. Sárga. De ne igyál. Vigyél szõlõcukrot. Hasonló korú gyerek mint te. 11/f U.I.: egyszer ittam energia italt és hánytam tõle. Nagyon TRÉ. 11/f voltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!