Találatok a következő kifejezésre: Most teszteltem halványad de (13 db)

Tuti:) ! BAbás vagy:) ! Gratulálok!!
gratulalok:) )
én is gratulálok ugyanis babás vagy!
Én a 13. dpo-n nem várt elõtt egy nappal teszteltem nagyon halványat Gabriellel, de olyan halványat, hogy elõször szellemcsíknak véltem. Most töltöttem be a 12. hetet :-)
Én is aznap teszteltem, amire nem vártam és nagyon halványan lett poz. 2 nappal késõbb már teljesen egyértelmû és erõs volt a vonal. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Reggel is halvány pozitív lett. De félek mert mensi görcsik vannak...ha elmennék dokihoz még nem látna semmit, mert nov 26.volt pém és akkor voltunk csak együtt, szóval még elég fiatalka.

Kb. Egy hete teszteltem medilab teszttel, halványan, de pozitív lett. Ma pedig teszteltem lilyvel, de sajna nem vártam meg a holnap reggelt, így már a sokadik vizeletből csináltam, és negatív lett. Előtte sokat ittam. Akkor most melyiknek higyjek?

Nagyon szurkál már jó pár napja a hasam, hol itt, hol ott, néha kicsit görcsöl.

Legjobb válasz: Szerintem ha babó van egy hét alatt termelõdött annyi hcg a szervezetedben hogy akármikor kimutatná a teszt. Kétnaponta duplázódik a hcg szint. Hanyadik napon vagy?

Szerintem ha babó van egy hét alatt termelõdött annyi hcg a szervezetedben hogy akármikor kimutatná a teszt. Kétnaponta duplázódik a hcg szint. Hanyadik napon vagy?
szia. nem akarlak elkeseríteni de sajnos azt hallottam hogy a medilab sokszor mutat hamisan pozitívat, de attól neked még nem biztos hogy hazudott. ha ma sokat ittál elötte az befolyásolhatta, de szerintem az a biztos ha csinálsz holnap reggel elsõ vizeletbõl.amúgy mikor kéne megjönnie?lehet még korán teszteltél.sok sikert mejd írd ide mit teszteltél.
szia, sajnos nekem már volt poz. medilabom, baba meg sehol!

27. -re nem vártam tegnap és ma is halványan de jol láthatóan pozitívot teszteltem. Van 6db pozitív tesztem! Most mégis megjött! Elment a baba?

Legjobb válasz: Na ezért nem kell tesztelni idõ elõtt. Most aztán rághatod a körmöd, mi is van...

Na ezért nem kell tesztelni idõ elõtt. Most aztán rághatod a körmöd, mi is van...
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/111125/DSC00126_www.kepfjpgeltol..
Ez tényleg nem normális orvos.Anyukámnak régebben más gondja volt (sokáig meg volt neki) az orvos megvizsgálta. Te terhes vagy és ennyire nem foglalkozik vele?De még UH se. :S E.
Egy másik doki mit csinálhatna többet?
Pff, ez meg milyen doki?? Ha a páciens elmondja, hogy 6 + tesztje van, és vérzik, az elsõ, hogy uh-ot csinál... nem tudsz másikhoz menni??
Mi ér egy UH-val? Ha volt is baba, ilyen korban nincs hogy megmentsék... annyi, hogy még egy plusz idegesítõ tényezõ a vetélés miatt...
Hát azért egy uh-t csinálhatott volna....
Most mennyivel nyugodtabb lennél, ha azt hinnéd rendes mensi, nem?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elmentem a dokihoz meg se vizsgált elküldött azt mondta ha elmúlik a vérzésem mennyek vissza akkor megvizsgál.
szerintem se csinálhatott volna többet egy orvos.Uh-on ilyenkor nem látszik semmi.Ha baba lesz akkor vérzés után megállapítja.Sokan menstruálnak úgy, hogy közben teherbe esnek.Lehet veled is így van!drukkolok, hogy sikerüljön!
Azért ez elég durva, mi van ha méhen kívüli, és azért vérzik? Én nem kívánom ezt, Isten ments, sõt, de az UH azért az látszana...... Kedves Kérdezõ, nálam múlt hónapban ugyanez volt. Engem azzal "vigasztalt" a doki, hogy örüljek, hogy nem késõbb történt, és ez gyakran elõfordul. Mára elfogadtam, akkor szörnyû volt.
4 hetesen nem látszik a méhen kívüli sem.
Nem tudom ezért miért kellett lepontozni???!!! :S E.
13:18 azt nem tudom, hogy miért vagy lepontozva, de sok igazad nincs. Ha más probléma miatt ment, akkor az egy dolog, hogy csináltak neki UH-t. De egy 4 hetes terhesség UH-vval nem kimutatható. Sõt, ha 4 hetesen egy baba elmegy (ami sajnálatos), akkor nincs mit tenni ellene. Ez a szomoró igazság.
De honnan a fenébõl olyan biztos, hogy 4 hetes? Könyörgöm, még ha TUDJA is az az orvos, h nem fog semmit sem látni, akkor is ránéz, ha már elment hozzá az a szerencsétlen, hogy megnyugtassa a lelkét
Az utolsónak van igaza!!!Miért vagytok biztosak benne, hogy 4 hetes??Le lehet pontozni ismét, a kedves kérdezõ nem azért ment el orvoshoz, hogy ránézzen, hanem mert valami gond van.Van 6db pozitív tesztje.Nem véletlenül, azért mert terhes.Vérzés terhesség alatt nem jó jel!orvosi felelõtlenség!!E.
Felpontoztalak E :-)
Akkor valószínúleg 4 hetes és 2 napos. De ilyen korban nincs mit tenni, értsétek meg!
Jó, de tegyük fel, hogy pl. mensi alatt esett teherbe, akkor az már 6 hetesnek számítana. Én MEGÉRTEM, saját esetemben elfogadtam, h nem lehet mit tenni, de egy rohadt UH nem került volna semmibe, de meglett volna a kismamának az az érzés, hogy tényleg mindent megtett, és nem magát fogja hibáztatni, h szar dokihoz ment. Remélem nem fogja
Menj el dokihoz hátha tényleg csaek egy haematoma és amiatt vérzel... Remélem nem a baba nagyon drukkolok. De ezért nem szabad tesztelni a nemvárt elõtt...nagyon sokan járnak igy...de a doki biztosat mond majd...
Egyetértek az elõttem szólókkal, hiába + a teszt, mivel vérzel, mielõbb, - ha lehet - még ma lásson doki!! És írd meg mi volt, mi azért szorítunk! Hátha menthetõ, vagy ritka, hogy terhesség alatt is létezhet mensi. De biztosat a doki és ez uh vizsgálat mondhat, MINÉL ELÕBB!!!
Én augusztusban jártam így sajnos. Az orvosok nem csináltak semmit, a természet szelektál, mondják. Azért menj el orvoshoz, meg kell nézni tisztulsz-e, netalántán mégis megmarad a babó. Kívánom, hogy így legyen. (Nekünk is a harmadik lett volna :( )
A kérdező hozzászólása: url=http://kepfeltoltes.hu/view/111125/DSC00126_www.kepfeltoltes.. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
Nem jó a link:(
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/111125/DSC00126_www.kepfeltoltes.hu_...
A kérdező hozzászólása: bocsánat csak a 3. kép a jó
Ez azért nem egyértelmûen +...
Én elmennék orvoshoz és azt mondanám neki, hogy 2-3 napja késik pozi a teszt és most vérzel, lehet meg lehet menteni a babát, az is lehet, hogy nem vetélés miatt vérzel, hanem hematóma, vagy a hormonváltozás miatt, menj orvoshoz és azt javaslom és lehet kapsz rá gyógyszert, hogy megmaradjon!!!
A kérdező hozzászólása: Nem valami jó a fényképezõ gépem élõben sokkal jobban látszik
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/111125/DSC00130_www.kepfeltoltes..
Egyébként most van a nem várt napja vagy még elõtte vagy? Mert nem várt elõtt 2 nappal én is barnáztam, pedig volt már pozi tesztem, de aztán aznap elmúlt és nem is jött meg azóta sem!!! 14+1hkm.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/111125/DSC00134_www.kepfeltoltes.hu_...
Ezek szép pozik, irány az orvos és gratulálok!!!
Na a legutolsó képen már szépen látszik, gratulálok! Viszont ha vérzel, irány a doki, hátha még menthetõ!
A kérdező hozzászólása: szerintem biztos elment a baba nagyon erõsen vérzek.
A kérdező hozzászólása: az elsõket telefonnal fényképeztem azok 25-ös tesztek a másodikak 10-es tesztek
A kérdező hozzászólása: már van 2 gyerekem ez lett volna a 3.:((((
Menj el orvoshoz ez nem vicc!Majd írj, hogy mit mondtak!!
Szerintem elment de volt terhesség.A mult honapban jártam igy.Menj dokihoz hogy tiszta-e a méhed, nekem csinaltak uh-t.
Elég kevéssé valószínû amit mondasz, tudod jól. és azt is, hogy 6 hetesen is kb annyit tudnak érte tenni, mint 4 hetesen.
spontá vetélés
Ne haragudjatok de én ezt nem értem. Aki egyszer így járt ok. De ki már többször , és babát szeretne, elballag a nõgyógyászhoz elmeséli mi volt, és kap utrogestan hüvelykapszulát, esetleg még duphastont, és minden hónapban elkezdi szedni peteérés után. Ha pozitív lesz a teszt nem hagyja abba, hanem szépen használja a 12 hétig, ha nem lesz pozi a teszt abbahagyja és megjön neki. Évekig küzdöttünk a babáért, és igen is minden követ megmozgattunk azért, hogy legyen. Ez csak 1 lehetõség a sok közül. Simán lehet, hogy csak progrszteron hiány van. Akinek meg sokszor fordul elõ, alapos kivizsgálás.
hát elég sok szar minõségû teszt lehet ám a piacon.. de ez tényleg érdekes történet..az a ciki, hogy ilyenkor minket néznek hülyének..elmész dokihoz, hogy pozi a teszted, aztán õ meg kideríti, hogy negatív..:-((
*spontán
óóóóóó drágám sajnálom én is voltam már így :C múlt hónapban medi lab-ot vettem halvány csíkom lett de ahhoz képest erõs nem kellett a szemét erõltetni az embernek és mi történt MEGJÖTT SAJNA Most megint ott tartok, hogy már megkellett volna jönnie, vagy ma MEG KELLENE jönnie, de megint halvány csík, de simán látszik.Még hunyorogni sem kell. sajnos ez van de én sem csinélok több tesztet várok idáig is azt csináltam..... neked meg mielõbbi Áldott állapotot kívánok.
Kismama vagyok. Az az igazság, hogy mi végig zongoráztuk a kivizsgálásokat végig. Az sem mindegy mit takar, hogy téged kivizsgáltak. 3-21 napi vérvétel, hormonprofillal, teljes vérkép, uh-n teljes ciklus követése, clamidia, hpv szûrés, és HSG átjárhatósági. Ez kb egy kivizsgálás nõk esetében . De hallottam olyat is, hogy a férfinél volt, pl baktériummal fertõzött a spermium, és hiába termékenyült meg minden hónapban, el is vetélt rögtön. Csak segíteni akarok nektek, persze azért vagyok "ilyen okos" mert meddõségi központba is jártunk.
már bocs , de nekem volt már kivizsgálásom, meg minden más és semmi bajom. Az elõzõ babám atttól ment el mert fel voltam fázva heveny gyulladás a méhnél, ez jött vissza az ab. után kikúrált a dokim, semmi bajom mára hála Istennek. Múlt hónap halvány + csík rá megjött 1 napra asszem.Most megint késik 20.-a és 25.-e közt kellene megjönnie. Tegnap halvány + (de nem kell hunyorogni hogy lássam, SÕT...) ma meg negatív Clear Blue. Akkor most mi van??????
Lemaradt, hogy 11+6 Km.
Igen, én is így voltam!Halvány pozi után két héttel elkezdtem vérezni, és elvesztettük a babánkat!
és hogy jött meg?Úgy ahogy szokott?Azért csinálhatnál még egy tesztet.
1, a teszt lehet szar volt nemtudom-de akkor most is szar mert most is elég erõs halvány lett 2, aznap mentem az orvosomhoz, 10 perc múlva vérvétel a HCG szint FULL negatív na ezt adjátok össze
hát 2 lehetséges válasz van. 1.szar volt a teszt és becsapott 2.tényleg elkezdõdött a folyamat, de megszakadt és spontán vetélés lett.. mindenesetre sajnálom..bármelyik is történt.. kitartás és sok sikert a köv. hónapra!!
hát igen..és nekem pl. még a kezdõdõ vetélésnél, vagyis úgy volt írva, hogy fenyegetõ..még akkor sem adtak se duphastont, se utro-t..errõl ennyit..attól is függ milyen dokit fogsz ki!!pedig 2* voltam ambullancián vele, mégis hagyták elmennia kisbabám!!na, akkor ilyenkor mi van???

Ma reggel teszteltem és előszőr negatívat láttam. Most pedig nagyon halványan, de ott van a 2. csík is. Ezek szerint tényleg sikerült?

Valószín?,, hogy korán teszteltem. A tesztete megismétlem pár nap múlva. :)

Legjobb válasz: Hát meg kell ismételned, mert a teszt fél óra múlva már értékelhetetlen, ezért nem lehet tudni, de elvileg sikerülhetett,mert a 2. csík csak a hcg-re reagens.

Hát meg kell ismételned, mert a teszt fél óra múlva már értékelhetetlen, ezért nem lehet tudni, de elvileg sikerülhetett, mert a 2. csík csak a hcg-re reagens.
Én is így jártam amikor a lányommal terhes lettem. Elõször negatívat mutatott és vagy fél óra mulva jelent meg egy halvány második csík, azt mondták így biztos nem jó, de én másnap reggel is csináltam egyet annyira izgatott voltam és azon már rögtön megjelent a 2 csík! Ugyhogy sztem bírj ki egy vagy két napot és csinálj még egyet. Drukkolok!
Szerintem pár napra próbáld meg ezt félretenni magadban, valószínûleg tényleg korán teszteltél. Tudom, hogy nem könnyû, de várnod kellene. Tény, és való, hogy meg van minden tesztnél határozva, hogy mennyi idõn belül lehet leolvasni az eredményt, ha azt követõen nézed meg, akkor az már nem ér semmit hivatalosan (csak kb annyit, mintha rosszul használtad volna, túl sokat áztattad volna). Az, amit írnak, hogy halvány teszt is pozitív igaz, akkor, ha megfelelõen használják. Egyébként meg lehet téves eredmény, például a múltkor többen is kipróbálták ezen az oldalon, hogy használt teszttel másodszori tesztelésre pozitív eredményt kaptak, pedig egy esetben a hölgy férje vizeletével próbálkoztak! Mókás, de igaz. Kétlem, hogy itt a hcg-nek bármilyen szerepe lett volna. Inkább várj egy pár napot és tesztelj újra, ha van a szervezetedben hcg, illetve elég van, akkor ki kell mutatnia a meghatározott idõn belül és nem csak pontocskának kell lennie, amirõl beszámoltál, hanem vonalnak, még ha nagyon halványan is. Sok sikert!
Gratulálok! Csinálj még egy tesztet hogy biztos legyél a babócában, bár szerintem a pozitív teszt, az pozitív teszt!!
hát éppenségel van téves pozitiv teszt is , de szerintem is baba van a dologban.GRATULA!
Szia! GRATULÁLOK! Nincs téves pozitív teszt, tehát szerintem baba. :-)
A kérdező hozzászólása: nagyon is darabos volt.
és darabos is?mert ha nem van még remény.
A kérdező hozzászólása: onnan, hogy erõs görcseim és vérzésem volt.
elment a babád?honnan gondolod ezt?
A kérdező hozzászólása: Elmet a babaám tegnap este!
A kérdező hozzászólása: Amúgy a beágyazódás 21-én lehetett és 30-ára nem várom.
A kérdező hozzászólása: megfelelõen használtam a tesztet. A dobozra meg rá van írva hogy már a 3 napos terhességet kimutatj a beágyazódást követõen 3 percen belül és az a pötty is 3 perdcen belül szinezte meg a T-vonalat.
A kérdező hozzászólása: Akkor is pizitívnak vegyem, ha a HCG-re ragens vonalat csak egy csepp piros pöty szinez meg?
nagyon sajnálom. kivánom hogy minél hamarabb legyen babád megint. bár csak én is márott tartanák hogy sikerülne nekem is
ha pozitiv akkor már szerintem biszti terhes vagy, gratulálok
GRATULÁLOK A BAÁHOZ A HÕDDEL MEG NE FOGLAKOZZ
azt hidd el hogy terhes vagy. a 10-s azért mutatja jobban mert érzékenyebb. gratulálok:)
A kérdező hozzászólása: De jó! Gratula! És te hogy vagy a mensis érzéssel?Nekem fájdogál a derekam.És az egész hasam alja.Nagyon aggódom emiatt.
úgy látom, nagyon sokan vagyunk ebben a ciklusban, akik régóta vártak, de nem hiába. Én is most tudtam meg hogy babás vagyok, elvileg ma vagyok 6 heteske. Gratula, pihenj sokat, és higgy a teszteknek. Nekem is pontosan ilyenek voltak. Most meg már a 25-ös is leugrik a tesztcsíkról.
A kérdező hozzászólása: Szivbõl gratulálok a kicsikhez!!!
Gratulálok ! Tegnap voltam orvosnál én is vasárnap elmaradt a menzim. Doki szerint a halvány is 100% pozitív csak fugg a vizelet suruségétol is nyilván az éjjeli vizeletbol erosebbet mutat. Nekunk másfél év után akkor mikor a legkevésbé számítottam rá akkor sikerult.
gratulalok!!!!!! en is korabban teszteltem es alig mertem elhinni. ha ugyanolyan fajta tesztel naprol napra erosebb lesz a csik, akkor elhiheted... sok boldogsagot! 23+3 km
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, 3 éve várom ezt a napot!!!
A halvány csik is érvényes, olyan nincs, hogy "kicsit terhes", ha van csik akkor van terhességi hormon is - tehét terhes vagy.
Kismama vagy, GRATULÁLOK! 7 hetes baba anyukája :)
Nekem egyszer volt ilyen mensis érzésem egyik este. Szerencsére el is múlt reggelre. A hasszurka, hasfájdogálás is az "elején volt", mostmár egyáltalán semmi. Néha picit beleszúr a pocimba, de csak egy pill-ra.
Gatulálok, babátok lesz kb.7.5-8 hónap múlva!10 hós baba anyuja
Üdv a kismamák között :) Gratulálooook! 32 hetes :)
Gratulálok és sok szerencsét!:)
Uram Isten!!!! Nagyon örülök! De jó neked:)
Ki a fene pontozta le az elsõ válaszolót?!?!
Végre örülhettek :) Gratulálok
Szia! Szerintem is lehet gratulálni:)
azaz:Gratulálok:)
A kérdező hozzászólása: Lombik volt, az elsõ.Sajnos nekünk máshogy nem lehetett, mert az én p.vezetékeim teljesen el vannak záródva.Úgyhogy maradt ez a megoldás.Nagyon biztunk benne, talán ez is segitett:)
Nem semmi:) :) Mi segített? Mi a titkod?:) Nagyon örülök nektek!!!!!!
A kérdező hozzászólása: A mai teszt már erõsebb jóval, úgyhogy talán elhiszük:)
Gondolom ezek életed (eddigi) legboldogabb napjai. Én legalábbis tuti így lennék. Gratulálok!!!!! ÍRj még holnap is és azután is meg azután is :) :)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat, de azért holnap újra tesztelek..Valahogy nem akarom elhinni..Igaz lehet?:)
Gratulálok anyuka leszel!
5 evet vartatok ra? Hat nem semmi. Elo peldak vagytok, hogy sosem szabad feladni. :) A halvany pozitiv is pozitiv es foleg ha ma mar erosebb akkor tuti baba. Nagyon gratulalok es boldog babavarast! 12 hetes kismama
Gratula a picihez! Vigyázzatok nagyon magatokra! 21L
én is gratulálok nagyon:) 32
Nagyon nagyon nagyon örülök! Lehet hogy nem is egy baba lesz?:) :) :)

Biztos terhes vagyok ha jun.27. -en teszteltem ott volt a csik de eleg halvanyan. Ket nap mulva megismeteltem ugyan az lett az eredmeny, de most egy kicsit gorcsogetek?

2008-ban szultem a kisfiamat vakummal, mivel nagyon vizes voltam es leallt a mehtevekenyseg.azota most estem elosszor teherbe.elotte 2004, es 2006 ban volt spontan vetelesem,felek ne hogy valami baj legyen . lehet hogy nem marad meg a babam mert gocsolok?irjatok kerlek

Legjobb válasz: Kérlek ne aggódj. Abból a szempontból egy cipõben járunk, hogy én is mostanság teszteltem kétféle tesztcsíkon és halvány lett mind a kettõ. Én is éreztem valami kis görcsöt, vagy szúrást a köldököm alatt. Lehet hülyeség de én arra gondoltam, hogy bezárult szorosabban a méhszájam, de ezt tényleg nem tudom. Sok sikert kívánok.

Kérlek ne aggódj. Abból a szempontból egy cipõben járunk, hogy én is mostanság teszteltem kétféle tesztcsíkon és halvány lett mind a kettõ. Én is éreztem valami kis görcsöt, vagy szúrást a köldököm alatt. Lehet hülyeség de én arra gondoltam, hogy bezárult szorosabban a méhszájam, de ezt tényleg nem tudom. Sok sikert kívánok.
A kérdező hozzászólása: koszonom es en is sok sikert kivanok neked:)

Segítseket! Gabriel-el teszteltem reggel, a második csík nagyon halvány, nem is piros inkább szürkés de jóllátható. Most ez +, -?

Ma 1 hete késik...

Legjobb válasz: Nekem is halványka volt,de inkább halvány rózsaszín,nem szürke!Terhes voltam!Sok szerencsét!Pár nap múlva ismételj,több hormon többet mutat majd!

A kérdező hozzászólása: Köszi.Azóta voltam orvosnál azt mondta szerinte koraterhességem lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.A lylirõl is ugyanezt hallottam.Ezért próbáltam a Gabrielt.Lehet, hogy márma elmegyekorvoshoz hátha látmár legalább megvastogott nyálkahártyát.
Én egy hete tudom, hogy babás vagyok, és mániákusan tesztelgettem. Minden tesztem határozott pozi lett. Medi-Lab, Walentin, HCG-line, Discolor, Medi-Preg......de a Gabriel kicsinált. Egybõl kijött a két csík, már szinte a csepegtetésnél, de a kontrollcsíknál jóval halványabb volt. Teljesenk kétségbeestem, hogy ürül a szervezetembõl a HCG. Aztán megnyugtattak, és megnyugtatott egy újbóli teszt. Nincs semmi baj. És a tanulság, hogy nem szabad eszetlenül tesztelgetni. viszont a gabrielrõl megvan a véleményem. Utálom, mert megijesztett. Kivánom, hogy neked is csak ez legyen a gond.
vagy holnap reggel csinálj még egy tesztet, de másikkal! egyszer nekem is Gabriell-lel volt gubancom, szellemcsíkos volt, már kezdtem örülni, de szürke csík volt rajt! :( utolsó elõtti vagyok
Inkább 2 hét kimaradásnál!Akkor már lesz szívhang is!Képet tudsz linkelelni esetleg görbét?Utólsó vagyok
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a tesztet.Eeleve a negatív vonal is halvány volt nagyon, hátmég a pozitív! Aztán mind2 szépen kezd eltûnni...a negatív is már alig látszik.Apozitív nem piros volt hanem ilyen szürkés majdnem rózsaszín.
Nekem is halványka volt, de inkább halvány rózsaszín, nem szürke!Terhes voltam!Sok szerencsét!Pár nap múlva ismételj, több hormon többet mutat majd!
Van még egy teszted? de valami más fajta...
Nekem is szürke volt és nem volt baba. Talán csak a helyet mutatta ahol ha minden jól megy megjelenik a 2. csík ami halvány rózsaszín.Remélem nálad más a helyzet.Drukkolok!!!
Nekem a Cleubreul nagyon jó volt, rögtön jött ki a csík rajta.(Bocsi nem tudom, hogy hogyan is kell leírni) De gondolom tudod melyikre gondolok. Sok sikert neked!
A kérdező hozzászólása: félórával ezelõtt csináltam meg.tûnik el a negatív vonal is, a pozitiív szinten aliglátszik...
Ezért szeretem az egyszerû, papírcsíkos teszteket, Azoknál nem fordulhat elõ, hogy kevés vizeletet csepegtetek rá, mint a tesztkazettásoknál. Egészen addig lógatom bele a pohárba (természetesen a maximum vonal fölé nem és a vizelet), amíg nem látom, hogy egészen a kontroll vonalig felszívódik a nedvesség, és kialakul a tesztcsík. Utána meg várom, hogy jönnön a második csík - de ez eddig még csak az ovutesztjeimen történt meg. :-(
nem tudom, hogy ilyenkor lát-e már valamit a doki, de talán a petezsákot igen! holnap tesztelj reggel egy másikkal! vagy, ha nagyon nem bírod ki menj most el egy másikért, de ne Gabriellt vegyél és írd meg, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Nincs sajnos.Deaz utolsó pár mensim: május.1-6, június 3-8, július 1-6.
szia! ezt nem igazán értem.. most akkor mizujs?
A kérdező hozzászólása: a t.nél is volt csík de ilyen világos rózsaszin vagyhát erõs szükre nem tudom...Más tesztem nincs.Majd lassan inkább orvoshoz megyek.1 hét késésnél márlátna valamit?
Nem értem én is most csináltam gabriel tesztet de azon csak 2 csíknak kell lenni a controllnak meg ha terhes vagy akkor a t betünél is kell lennie egy csíknak!
Ha halványan is de pozitiv. Csinál még 1 tesztet az már jobban ki fogja mutatni. Drukkolok neked!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!