Találatok a következő kifejezésre: Most teszteltem gabriellel. Nagyon halvány (2 db)

Most teszteltem egyet gabriellel. Nagyon halvány vonal jelent meg. Ez lehet még terhesség?

A "T" vonalában egy nagyon enyhe vonal látható. Pont ott van ahol kell, olyan vastag is és enyhén rózsaszín. Remélem nem csak szellemkép!Igaz délutáni vizeletb?l teszteltem. Lehet, az én szemem káprázik, de már máskor is teszteltem gabriellel, és soha nem látszott semmi. Remélem nem én képzelem oda. Mikor csináljak másik tesztet?

Legjobb válasz: Szia holnap után ismét tesztelhetsz, reggeli vizeletbõl, akkor már biztosan erõsebb lesz a csík!

Szia holnap után ismét tesztelhetsz, reggeli vizeletbõl, akkor már biztosan erõsebb lesz a csík!
Gratulálok elõre is de holnap ismételd meg a tesztet. (egyébként én is szét szoktam szedni, hátha többet látok, de eddig nem....) :) Sok sikert!
Ismételd meg a tesztet, de akkor is gratula!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Remélem minden rendben lesz, és a másik teszt már valóban egyértelmû lesz. :-)
Ha esetleg reggel nem lenne erõsebb a vonal ne aggódj, mert Nálam például a délutáni teszt erõsebb volt. Akkor próbáld meg a következõ nap is.
Pozitív irányba nem szokott tévedni a teszt! :)
A kérdező hozzászólása: :-) Én eddig nem tudtam, hogy ezt szét lehet szedni. De viccen kívül, ez még azért nincs kõbe vésve. Majd pár nap múlva. ha az is pozitív, akkor már lehet bízni hozzá! :-)
De édes vagy, nagyon kiváncsi lehettél, ha szereltél is..., nagyon szurkolok, a hcg szint két naponta duplázódik, tuti hogy + lesz, ha most is az volt. (Megint az elsõ válaszoló voltam)
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek! Szétszedtem a tesztet, és így sokkal jobban látszik, mert engem az a mûanyag felület bezavart. De még mindig csak akkor fogom elhinni, ha a következõ is pozitív! :-) Annyira szeretném! Tényleg remélem, hogy nemsokára mindenki boldogan és terhesen fog vigyorogni! :-D
Nagyon drukkolok nektek, hogy sikerüljön a baba...bízom a további + tesztben. (Az elsõ válaszoló voltam)
A kérdező hozzászólása: Még egyáltalán nem biztos, hogy babó! De remélem! És remélem mindenkinek hamarosan jó erõteljes két csikja lesz! (velem együtt! ):-)
szerintem ez pozitiv. bár csak már én is..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! .-) Csak azért meglepõ, mert nekem megjött a mensim, igaz rövid volt. És elõtte is, meg most is a bal oldala feszül a méhemnek. És én nem számítottam erre. Csak mostanság annyit szédülök meg pisilek, hogy gyanús. És megõrülök a savanyú ízekért! Mustár, feta sajt stb. Ezért tesztetltem. Hátha baba lesz! Reménykedem! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, viszont! Remélem mindenkinek sikerül!

Segítseket! Gabriel-el teszteltem reggel, a második csík nagyon halvány, nem is piros inkább szürkés de jóllátható. Most ez +, -?

Ma 1 hete késik...

Legjobb válasz: Nekem is halványka volt,de inkább halvány rózsaszín,nem szürke!Terhes voltam!Sok szerencsét!Pár nap múlva ismételj,több hormon többet mutat majd!

A kérdező hozzászólása: Köszi.Azóta voltam orvosnál azt mondta szerinte koraterhességem lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.A lylirõl is ugyanezt hallottam.Ezért próbáltam a Gabrielt.Lehet, hogy márma elmegyekorvoshoz hátha látmár legalább megvastogott nyálkahártyát.
Én egy hete tudom, hogy babás vagyok, és mániákusan tesztelgettem. Minden tesztem határozott pozi lett. Medi-Lab, Walentin, HCG-line, Discolor, Medi-Preg......de a Gabriel kicsinált. Egybõl kijött a két csík, már szinte a csepegtetésnél, de a kontrollcsíknál jóval halványabb volt. Teljesenk kétségbeestem, hogy ürül a szervezetembõl a HCG. Aztán megnyugtattak, és megnyugtatott egy újbóli teszt. Nincs semmi baj. És a tanulság, hogy nem szabad eszetlenül tesztelgetni. viszont a gabrielrõl megvan a véleményem. Utálom, mert megijesztett. Kivánom, hogy neked is csak ez legyen a gond.
vagy holnap reggel csinálj még egy tesztet, de másikkal! egyszer nekem is Gabriell-lel volt gubancom, szellemcsíkos volt, már kezdtem örülni, de szürke csík volt rajt! :( utolsó elõtti vagyok
Inkább 2 hét kimaradásnál!Akkor már lesz szívhang is!Képet tudsz linkelelni esetleg görbét?Utólsó vagyok
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a tesztet.Eeleve a negatív vonal is halvány volt nagyon, hátmég a pozitív! Aztán mind2 szépen kezd eltûnni...a negatív is már alig látszik.Apozitív nem piros volt hanem ilyen szürkés majdnem rózsaszín.
Nekem is halványka volt, de inkább halvány rózsaszín, nem szürke!Terhes voltam!Sok szerencsét!Pár nap múlva ismételj, több hormon többet mutat majd!
Van még egy teszted? de valami más fajta...
Nekem is szürke volt és nem volt baba. Talán csak a helyet mutatta ahol ha minden jól megy megjelenik a 2. csík ami halvány rózsaszín.Remélem nálad más a helyzet.Drukkolok!!!
Nekem a Cleubreul nagyon jó volt, rögtön jött ki a csík rajta.(Bocsi nem tudom, hogy hogyan is kell leírni) De gondolom tudod melyikre gondolok. Sok sikert neked!
A kérdező hozzászólása: félórával ezelõtt csináltam meg.tûnik el a negatív vonal is, a pozitiív szinten aliglátszik...
Ezért szeretem az egyszerû, papírcsíkos teszteket, Azoknál nem fordulhat elõ, hogy kevés vizeletet csepegtetek rá, mint a tesztkazettásoknál. Egészen addig lógatom bele a pohárba (természetesen a maximum vonal fölé nem és a vizelet), amíg nem látom, hogy egészen a kontroll vonalig felszívódik a nedvesség, és kialakul a tesztcsík. Utána meg várom, hogy jönnön a második csík - de ez eddig még csak az ovutesztjeimen történt meg. :-(
nem tudom, hogy ilyenkor lát-e már valamit a doki, de talán a petezsákot igen! holnap tesztelj reggel egy másikkal! vagy, ha nagyon nem bírod ki menj most el egy másikért, de ne Gabriellt vegyél és írd meg, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Nincs sajnos.Deaz utolsó pár mensim: május.1-6, június 3-8, július 1-6.
szia! ezt nem igazán értem.. most akkor mizujs?
A kérdező hozzászólása: a t.nél is volt csík de ilyen világos rózsaszin vagyhát erõs szükre nem tudom...Más tesztem nincs.Majd lassan inkább orvoshoz megyek.1 hét késésnél márlátna valamit?
Nem értem én is most csináltam gabriel tesztet de azon csak 2 csíknak kell lenni a controllnak meg ha terhes vagy akkor a t betünél is kell lennie egy csíknak!
Ha halványan is de pozitiv. Csinál még 1 tesztet az már jobban ki fogja mutatni. Drukkolok neked!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!