Találatok a következő kifejezésre: Most teszteltem gabriellel. Nagyon (4 db)

Mit jelenthet? Két nap múlva nem várom! Most teszteltem gabriellel és érdekes dolog történt amit nem nagyon értek!

kb 2 perc után megjelent halványan de azért szemmel láthatóan ,de elmosódva a második csík,de aztán elkezdett a második csík végigkúszni az ablakban és eltünt!ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Szerintem semmi,nekem is volt ilyen.Akkor ázott át teljesen a teszt.Én is láttam amikor a csík rózsaszínûvé mosódik és sajnos eltûnt egy idõ után.

Szerintem semmi, nekem is volt ilyen.Akkor ázott át teljesen a teszt.Én is láttam amikor a csík rózsaszínûvé mosódik és sajnos eltûnt egy idõ után.
A kérdező hozzászólása: akkor ez tuti negatív?vagy van még remény?2 nap múlva nem kéne megjönnie!lehet h korán teszteltem?
Szia, A negatív csak akkor biztos, ha véreztél, és két héttel utána is negatív. Amúgy majdnem minden teszthez le van írva, hogy mi a biztos... Csinálj egy másik tesztet, ha az is neg. Akkor várd meg a nemvárt utáni második napot, persze ha sajnos nem jött meg közben. Szurkolok.
Szia. Én mindíg gabrielt vettem, de a biztonság kedvéért mindíg a dupla kiszerelést... Gabrielnél ha nem vagy terhes akkor csak a kezed felõli csík jelenik meg. Ha pozitív akkor ahogy veszi fel a vizeletet azonnal megjelenik egy csík és utánna a következõ (ami ha egyedül van akkor negatív)tehát ha a kezedtõl távoli felében megjelent a csík akkor lehet ott vmi...még ha halvány is volt.:D nekem a nem várt nap elõtt napokkal mindíg halvány volt, de nem hittem benne...késõbb egyértelmü volt:D üdv és türelem:D 26 hetes pocis:D
WoW! Nem ismerem ezt a fajta tesztet, de én tuti tesztelnék még egyet egy másik fajtával.
2.vagyok.Nekem többször volt ilyen igazából lehet, hogy csak a gabriell csinálja ezt.Másfajta tesztnél nem igazán vettem észre hogy megadja az esélyt, hogy örülj utána meg elveszi::(( De, hogy ne legyenek kételyeid csinálj egy más milyet. Azért drukkolok, hogy ne legyen igazam!!!
Szia.Én a gabrielben nem bizom de ez saját tapasztalat nekem is pozitiv lett és elmosodott egy másik tesztel pedig negativ sajna.De neked drukkolok...sok sikert.:-)

Ma van a nagyon nem várt napja -ez a 33. napom! Most délben teszteltem Gabriellel és negatív lett! Lehet ebből még babó?

vagy ez tutti negatív?

Legjobb válasz: Ha a nemvárt napja van ma, lehet, hogy csak korai volt a teszt. Nem mindenkinek mutatja ki rögtön, és tüneteket sem kell tapasztalnod feltétlenül.

Ha a nemvárt napja van ma, lehet, hogy csak korai volt a teszt. Nem mindenkinek mutatja ki rögtön, és tüneteket sem kell tapasztalnod feltétlenül.
Lehet még baby, nagyon szorítok!!!
Szerintem még nincs veszve minden van akiknek csak késõbb lesz pozitív a teszt ha nem jön meg pár nap múlva ismételd meg. Szorítok hogy pozi legyen.
Ja és még annyi, hogy be-be feszül a cicim, de nem fáj folyamatosan és néha megjön érzésem van, de ez már 3-4 napja. + a sok pisilés
Sajnos nagyon kicsi az esély rá :(
Annyi, hogy tegnap reggel öklendeztem, most meg hányingerem van és mivel nem tervezett baba lenne, ezért dohányzom még, és valamiért egyik napról a másikra csak a gyenge cigit bírom elszívni, abból is nagyon keveset és a cigifüsttõl meg idegbajt kapok valamiért.
Nekem vasárnap volt a menses napja, de még mindig semmi. Csütörtöki Gabriel tesztem negatív, de várok most péntekig a következõ teszttel, ami szerintem Qupido lesz. Tüneteid vannak? Lehet korán teszteltél.
A kérdező hozzászólása: hjajj! megint nem jött össze :( megyek és kifutom magam!
Sajnálom, remélem, sikerül kifutnod, hogy jót tesz, az biztos. Látod, nekem még mindig izgulni kell, hogy rendben vaan-e minden (élõ magzat), pedig lassan 3 hónapja nem jött meg. Ezek a babák nagyon tudják, hogy mikor akarnak érkezni, de azért olyan jó lenne, ha velünk is tudatnák konkrétan a kitûzött idõpontot, hogy addig se izgulással, reménykedéssel és sokszor sajnos csalódásokkal teljen az idõ. Remélem, a Te babád (is) hamarosan megérkezik és csodává varázsolja majd a hétköznapokat is, elfeledtetve minden addigi aggódást!
A kérdező hozzászólása: hát sajnos megjött :( 11 napot késett, ilyet még nem csinált! most már tényleg nem veszek több tesztet és nem fogom beleélni magam! és csak, ha kimarad 2 mensi, akkor lesz majd csak gyanús!!!!!!
A legjobb, amit tehetsz, hogy elmész dokihoz. Nálam elég érdekes furcsaságok derültek ki, menzeszem már júni eleje óta nincs, terhességet megállapították, de picikét, most izgulok a kontroll UH miatt. Annyi féle változat van, bár ezek az érzékeny tesztek ma már elég sokat segítenek, néha éppen ezért tudják nagyon összekavarni az embert. Szurkolok, hogy a doki megcáfolja Neked a teszt eredményét! Írj holnap, hogy mi volt!
Köszike...:)
A kérdező hozzászólása: :) gratula a kislányodhoz! :)
Hát szorítok... nekem már van egy édes kislányom, 2 hós, nem akarok már többet azt hiszem, úgyhogy nekem már nem kell teszt! Akkor nálad nem várjuk a mensit...:)
A kérdező hozzászólása: vettem és negatív:( de még nem jött meg! ma a 8. napom van, hogy késik, holnap szerintem megyek dokihoz... Neked?
Írj, hogy mi volt! 14:46-os vagyok! vettél tesztet? Sikerült? Írj
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Szerintem simán lehet még babó. Vegyél egy érzékenyebb tesztet. Nekem az Easy Pregnancy már a nemvárt napján reggel 1 perc alatt pozitív lett. De mivel nem voltam biztos benne, csináltam még egyet (Clearblue). És az is az lett. Bármelyiket tudom ajánlani. Próbáld ki, én drukkolok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
A kérdező hozzászólása: bár úgy lenne, köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! semmi tünetem sincs:( ha nem jön meg egy hét múlva, akkor tesztelek még egyet... Neked?
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat, nagyon jól esett :) ! Kívánom Neked tiszta szívbõl, hogy minden rendben legyen nálatok! Ha úgy gondolod, hogy valakivel szeretnél beszélni, akkor bátran írj nekem privátba! Szia!

Most teszteltem egyet gabriellel. Nagyon halvány vonal jelent meg. Ez lehet még terhesség?

A "T" vonalában egy nagyon enyhe vonal látható. Pont ott van ahol kell, olyan vastag is és enyhén rózsaszín. Remélem nem csak szellemkép!Igaz délutáni vizeletb?l teszteltem. Lehet, az én szemem káprázik, de már máskor is teszteltem gabriellel, és soha nem látszott semmi. Remélem nem én képzelem oda. Mikor csináljak másik tesztet?

Legjobb válasz: Szia holnap után ismét tesztelhetsz, reggeli vizeletbõl, akkor már biztosan erõsebb lesz a csík!

Szia holnap után ismét tesztelhetsz, reggeli vizeletbõl, akkor már biztosan erõsebb lesz a csík!
Gratulálok elõre is de holnap ismételd meg a tesztet. (egyébként én is szét szoktam szedni, hátha többet látok, de eddig nem....) :) Sok sikert!
Ismételd meg a tesztet, de akkor is gratula!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Remélem minden rendben lesz, és a másik teszt már valóban egyértelmû lesz. :-)
Ha esetleg reggel nem lenne erõsebb a vonal ne aggódj, mert Nálam például a délutáni teszt erõsebb volt. Akkor próbáld meg a következõ nap is.
Pozitív irányba nem szokott tévedni a teszt! :)
A kérdező hozzászólása: :-) Én eddig nem tudtam, hogy ezt szét lehet szedni. De viccen kívül, ez még azért nincs kõbe vésve. Majd pár nap múlva. ha az is pozitív, akkor már lehet bízni hozzá! :-)
De édes vagy, nagyon kiváncsi lehettél, ha szereltél is..., nagyon szurkolok, a hcg szint két naponta duplázódik, tuti hogy + lesz, ha most is az volt. (Megint az elsõ válaszoló voltam)
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek! Szétszedtem a tesztet, és így sokkal jobban látszik, mert engem az a mûanyag felület bezavart. De még mindig csak akkor fogom elhinni, ha a következõ is pozitív! :-) Annyira szeretném! Tényleg remélem, hogy nemsokára mindenki boldogan és terhesen fog vigyorogni! :-D
Nagyon drukkolok nektek, hogy sikerüljön a baba...bízom a további + tesztben. (Az elsõ válaszoló voltam)
A kérdező hozzászólása: Még egyáltalán nem biztos, hogy babó! De remélem! És remélem mindenkinek hamarosan jó erõteljes két csikja lesz! (velem együtt! ):-)
szerintem ez pozitiv. bár csak már én is..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! .-) Csak azért meglepõ, mert nekem megjött a mensim, igaz rövid volt. És elõtte is, meg most is a bal oldala feszül a méhemnek. És én nem számítottam erre. Csak mostanság annyit szédülök meg pisilek, hogy gyanús. És megõrülök a savanyú ízekért! Mustár, feta sajt stb. Ezért tesztetltem. Hátha baba lesz! Reménykedem! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, viszont! Remélem mindenkinek sikerül!


Segítseket! Gabriel-el teszteltem reggel, a második csík nagyon halvány, nem is piros inkább szürkés de jóllátható. Most ez +, -?

Ma 1 hete késik...

Legjobb válasz: Nekem is halványka volt,de inkább halvány rózsaszín,nem szürke!Terhes voltam!Sok szerencsét!Pár nap múlva ismételj,több hormon többet mutat majd!

A kérdező hozzászólása: Köszi.Azóta voltam orvosnál azt mondta szerinte koraterhességem lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.A lylirõl is ugyanezt hallottam.Ezért próbáltam a Gabrielt.Lehet, hogy márma elmegyekorvoshoz hátha látmár legalább megvastogott nyálkahártyát.
Én egy hete tudom, hogy babás vagyok, és mániákusan tesztelgettem. Minden tesztem határozott pozi lett. Medi-Lab, Walentin, HCG-line, Discolor, Medi-Preg......de a Gabriel kicsinált. Egybõl kijött a két csík, már szinte a csepegtetésnél, de a kontrollcsíknál jóval halványabb volt. Teljesenk kétségbeestem, hogy ürül a szervezetembõl a HCG. Aztán megnyugtattak, és megnyugtatott egy újbóli teszt. Nincs semmi baj. És a tanulság, hogy nem szabad eszetlenül tesztelgetni. viszont a gabrielrõl megvan a véleményem. Utálom, mert megijesztett. Kivánom, hogy neked is csak ez legyen a gond.
vagy holnap reggel csinálj még egy tesztet, de másikkal! egyszer nekem is Gabriell-lel volt gubancom, szellemcsíkos volt, már kezdtem örülni, de szürke csík volt rajt! :( utolsó elõtti vagyok
Inkább 2 hét kimaradásnál!Akkor már lesz szívhang is!Képet tudsz linkelelni esetleg görbét?Utólsó vagyok
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a tesztet.Eeleve a negatív vonal is halvány volt nagyon, hátmég a pozitív! Aztán mind2 szépen kezd eltûnni...a negatív is már alig látszik.Apozitív nem piros volt hanem ilyen szürkés majdnem rózsaszín.
Nekem is halványka volt, de inkább halvány rózsaszín, nem szürke!Terhes voltam!Sok szerencsét!Pár nap múlva ismételj, több hormon többet mutat majd!
Van még egy teszted? de valami más fajta...
Nekem is szürke volt és nem volt baba. Talán csak a helyet mutatta ahol ha minden jól megy megjelenik a 2. csík ami halvány rózsaszín.Remélem nálad más a helyzet.Drukkolok!!!
Nekem a Cleubreul nagyon jó volt, rögtön jött ki a csík rajta.(Bocsi nem tudom, hogy hogyan is kell leírni) De gondolom tudod melyikre gondolok. Sok sikert neked!
A kérdező hozzászólása: félórával ezelõtt csináltam meg.tûnik el a negatív vonal is, a pozitiív szinten aliglátszik...
Ezért szeretem az egyszerû, papírcsíkos teszteket, Azoknál nem fordulhat elõ, hogy kevés vizeletet csepegtetek rá, mint a tesztkazettásoknál. Egészen addig lógatom bele a pohárba (természetesen a maximum vonal fölé nem és a vizelet), amíg nem látom, hogy egészen a kontroll vonalig felszívódik a nedvesség, és kialakul a tesztcsík. Utána meg várom, hogy jönnön a második csík - de ez eddig még csak az ovutesztjeimen történt meg. :-(
nem tudom, hogy ilyenkor lát-e már valamit a doki, de talán a petezsákot igen! holnap tesztelj reggel egy másikkal! vagy, ha nagyon nem bírod ki menj most el egy másikért, de ne Gabriellt vegyél és írd meg, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Nincs sajnos.Deaz utolsó pár mensim: május.1-6, június 3-8, július 1-6.
szia! ezt nem igazán értem.. most akkor mizujs?
A kérdező hozzászólása: a t.nél is volt csík de ilyen világos rózsaszin vagyhát erõs szükre nem tudom...Más tesztem nincs.Majd lassan inkább orvoshoz megyek.1 hét késésnél márlátna valamit?
Nem értem én is most csináltam gabriel tesztet de azon csak 2 csíknak kell lenni a controllnak meg ha terhes vagy akkor a t betünél is kell lennie egy csíknak!
Ha halványan is de pozitiv. Csinál még 1 tesztet az már jobban ki fogja mutatni. Drukkolok neked!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!