Találatok a következő kifejezésre: Most teszteltem gabriellel (9 db)

A mensesem előtt 2 nappal vagyok. Most teszteltem Gabriellel. A második csík halványan megjelent! Ezek szerint végre sikerült teherbe esnem?

Legjobb válasz: A Gabriel az egyik legmegbízhatóbb teszt... Gratulálok!! :) Két nap mulva tesztelj újra,akkor már egyforma lesz a két vonalka és bebirod ragasztani a babanaplóba! Én is beragasztottam 7 éve! És még mindig látszik! :) Sok sikert!

A Gabriel az egyik legmegbízhatóbb teszt... Gratulálok!! :) Két nap mulva tesztelj újra, akkor már egyforma lesz a két vonalka és bebirod ragasztani a babanaplóba! Én is beragasztottam 7 éve! És még mindig látszik! :) Sok sikert!
Gratula!
Szia.Én is Gabriellel teszteltem, 2.dik napon nekem is halovány volt a második csík, de ott volt::) Én nem csináltam újabb tesztet, tüneteim már akkor voltak:) 2 hétre rá voltam uh-án akkor volt 6hetes és szívhang is volt:) Minden jót:) 33hetes kismama
Én is Gabriellel teszteltem tavaly, és nekem is csak halvány volt a csík. Azóta 8 hónapos a kisfiam! Gratulálok!
Nekem nagyon sokszor volt már halvány a 2. csík, és mégsem volt baba. Igaz, egyik sem Gabriel volt, hanem az egyik HCG, a másik meg Lily. Ha erõsödik a csík, akár más estére, vagy holnapra, vagy 4 nap múlva, akkor TUTI baba! Majd írd meg a "végeredményt"! :)
Ha két tesztis halvány + akkor az már babót jelent! Nekem egy volt + a többi 3 meg negatív, úgyhogy átvert a teszt, ezért soha nem veszek Maria Momedet!!! Gratulálok nagyon!! A legelsõ válaszadó! Ada
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó szavakat. Remélem is, hogy baba van a dologban. Ha igen akkor majd megírom! Köszi!
Szia! Az utolsó válaszoló vagyok. és én azt mondom, hogy kezdhetsz reménykedni!Pláne, ha a másik tesztet napközben csináltad, és mégis megjelent a csík! Nyugodj meg, ez a legfontosabb! Simizd a hasad, ha jól esik beszélgess vele! és pihizz, ha úgy érzed, az kell! Azért halovány a csík, mert fiatal még a terhesség, s nincs olyan sok hcg-d. De ez gyorsan nõ! Nekem ugyanez volt, csak én még korábban teszteltem, mint te! sok boldog babavárós percet!
A kérdező hozzászólása: Tegnap még teszteltem egyet Lilyvel, és az is halványan pozitív lett!! Akkor már reménykedhetek?
Én gratulálni szeretnék neked, csendesen! Ha halványan megjelent, az babát jelent! Pár nap múlva érdemes újra megismételni a tesztet, és ha látod, hogy szépen erõsödik a csík, minden ok! Sajnos ez a kezdeti szakasz ilyen. Ezért van ellenpélda, de nem ijesztgetlek! Boldog babavárást!
Szia! Én egy ellnpéldát szeretnék írni. Nekem reggeli elsõ vizeletbõl volt egyik nap pozitív, utána meg negatív.:( Nem volt baba.Remélem Te nem így jársz!Ja, és Gabriel volt.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! De tényleg nagyon halvány!! Remélem, hogy ez azért a babót jelenti! A biztonság kedvéért, még nem bízom el magam. Kicsit fájdogál a pocim, és félek, hogy nem 100% az a halvány csík!(mensesem elõjele)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nagyon aranyossak vagytok. Tüneteim nekem is vannak már, de most nem is mertem rá gondolni, hogy összejöhetett. Olyan izgatott vagyok!!
A kérdező hozzászólása: Remélem, hogy baba van, mert eléggé pofára esnék, ha nem! Most már csak reménykedek, hogy a mensesem ne jöjjön meg!

Mit jelenthet? Két nap múlva nem várom! Most teszteltem gabriellel és érdekes dolog történt amit nem nagyon értek!

kb 2 perc után megjelent halványan de azért szemmel láthatóan ,de elmosódva a második csík,de aztán elkezdett a második csík végigkúszni az ablakban és eltünt!ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Szerintem semmi,nekem is volt ilyen.Akkor ázott át teljesen a teszt.Én is láttam amikor a csík rózsaszínûvé mosódik és sajnos eltûnt egy idõ után.

Szerintem semmi, nekem is volt ilyen.Akkor ázott át teljesen a teszt.Én is láttam amikor a csík rózsaszínûvé mosódik és sajnos eltûnt egy idõ után.
A kérdező hozzászólása: akkor ez tuti negatív?vagy van még remény?2 nap múlva nem kéne megjönnie!lehet h korán teszteltem?
Szia, A negatív csak akkor biztos, ha véreztél, és két héttel utána is negatív. Amúgy majdnem minden teszthez le van írva, hogy mi a biztos... Csinálj egy másik tesztet, ha az is neg. Akkor várd meg a nemvárt utáni második napot, persze ha sajnos nem jött meg közben. Szurkolok.
Szia. Én mindíg gabrielt vettem, de a biztonság kedvéért mindíg a dupla kiszerelést... Gabrielnél ha nem vagy terhes akkor csak a kezed felõli csík jelenik meg. Ha pozitív akkor ahogy veszi fel a vizeletet azonnal megjelenik egy csík és utánna a következõ (ami ha egyedül van akkor negatív)tehát ha a kezedtõl távoli felében megjelent a csík akkor lehet ott vmi...még ha halvány is volt.:D nekem a nem várt nap elõtt napokkal mindíg halvány volt, de nem hittem benne...késõbb egyértelmü volt:D üdv és türelem:D 26 hetes pocis:D
WoW! Nem ismerem ezt a fajta tesztet, de én tuti tesztelnék még egyet egy másik fajtával.
2.vagyok.Nekem többször volt ilyen igazából lehet, hogy csak a gabriell csinálja ezt.Másfajta tesztnél nem igazán vettem észre hogy megadja az esélyt, hogy örülj utána meg elveszi::(( De, hogy ne legyenek kételyeid csinálj egy más milyet. Azért drukkolok, hogy ne legyen igazam!!!
Szia.Én a gabrielben nem bizom de ez saját tapasztalat nekem is pozitiv lett és elmosodott egy másik tesztel pedig negativ sajna.De neked drukkolok...sok sikert.:-)

Negatívat teszteltem Gabriellel! Most teljesen kész vagyok! Vagyis van rajt szellem csík, de nincs színe! Bár az igaz hogy a gabriel teszten semmilyen csík nem szokott lenni még szellem csík se?

Nagyon elkeseredtem!Igaz még csak a 24.napomon vagyok,de szerintem a 11.napon volt pém,mert akkor barnáztam!Van valaki aki ért ehez a méhszáj dologhoz??

Legjobb válasz: nem kell kétségbeesni! még lehet pozitív a teszt de ha ebben a hónapban nem majd a következõben. a méhszáj amikor lent van és nyitott akkor van pé- de a billings módszer nem ennyire turkálós és az is elég megbízható vagy vegyél LH tesztet.

nem kell kétségbeesni! még lehet pozitív a teszt de ha ebben a hónapban nem majd a következõben. a méhszáj amikor lent van és nyitott akkor van pé- de a billings módszer nem ennyire turkálós és az is elég megbízható vagy vegyél LH tesztet.
Lehet, még nincs elég HCG a szervezetedben. Ne kenõdj el, majd egy hét múlva próbálj rá megint! Fel a fejjel :-)
Tulajdonképpen megértem, ha valaki régóta vár babára és türelmetlen, de 22. napon illetve 24. napon miért kell elkeseredni, ha negatív a teszt? Inkább azok vannak többségben, akiknek még a vérzés esedékességének napján is negatív. Nekem több, mint egy hét vérzéskimaradás után is csak nagyon-nagyon halvány második csíkom volt. Szóval értem én, hogy nehéz várni, de könyörgöm, miért kínozzátok magatokat szándékosan? Persze amennyiben 25 napos a ciklus akkor visszavonva minden... Egyébként drukkolok és kívánom, hogy úgy alakuljon, ahogyan szeretnétek!
A kérdező hozzászólása: Hányinger, has szurkálások néha igen erõs, mellfeszülés és állandó pisilés!Már begolyozók hogy nem tudom mi van!Nem foglalkoztam vele túl sokat, de mióta érzem ezeket csak ezen jár az eszem!Ma veszek egy qupidót és holnap reggel megcsinálom!a 11.napon volt pé-m akkor a 25. napon kéne megjönnie ugye??
Szia!Én a 22. napomon vagyok és 2 gabrielt emésztettem fel.Az egyiken semmi, a másikon, úgy mint Neked szellemcsík, szintelen.Hát szerintem negatív....:(
Szia!Milyen tüneteid vannak?Én vagyok a másik gabrieles kérdezõ!:)
Ha fent a méhszáj, az jó. A Gabrielen nekem eddig sosem volt szellemcsík. Menstruáció elõtt 3 nappal nagyon halvány csík, egy hét késésnél már nagyon erõs a 2. csík. Nyugodj meg, szerintem jó úton vagy :-))
A kérdező hozzászólása: és ha meg fog jönni akkor megy vissza??Vagyis akkor lesz könnyen elérhetõ??A babatervezõk honlapján néztem ez alapján görbéket terheset és nem terheset és az enyém a terheshez hasonló!Valaki segítsen megnézni légyszi!!Már megörülök!
fent van és zárt.
A kérdező hozzászólása: És a menstruáció elött milyen a méhszáj?Hol helyezkedik el?Mert nekem pé óta nehezen elérhetõ és most meg már el sem érem csak a szélét.???
Milyen hosszúak átlagosan a ciklusaid? A 11. napi pé nem jelenti automatikusan, hogy 25 napos lesz a ciklus. Nekem volt olyan , hogy szintén a 11. napon volt pé és ennek ellenére a 28. napon jött meg. Sajnos van olyan, hogy a Gabriel szellemcsíkos. Nekem is volt halvány második vonalam kétszer is és mégsem volt akkor baba:( A méhszáj pedig akár egészen a menstruáció elõtti napig fent maradhat. Este néztem, fent volt reggelre mejött...

Ma van a nagyon nem várt napja -ez a 33. napom! Most délben teszteltem Gabriellel és negatív lett! Lehet ebből még babó?

vagy ez tutti negatív?

Legjobb válasz: Ha a nemvárt napja van ma, lehet, hogy csak korai volt a teszt. Nem mindenkinek mutatja ki rögtön, és tüneteket sem kell tapasztalnod feltétlenül.

Ha a nemvárt napja van ma, lehet, hogy csak korai volt a teszt. Nem mindenkinek mutatja ki rögtön, és tüneteket sem kell tapasztalnod feltétlenül.
Lehet még baby, nagyon szorítok!!!
Szerintem még nincs veszve minden van akiknek csak késõbb lesz pozitív a teszt ha nem jön meg pár nap múlva ismételd meg. Szorítok hogy pozi legyen.
Ja és még annyi, hogy be-be feszül a cicim, de nem fáj folyamatosan és néha megjön érzésem van, de ez már 3-4 napja. + a sok pisilés
Sajnos nagyon kicsi az esély rá :(
Annyi, hogy tegnap reggel öklendeztem, most meg hányingerem van és mivel nem tervezett baba lenne, ezért dohányzom még, és valamiért egyik napról a másikra csak a gyenge cigit bírom elszívni, abból is nagyon keveset és a cigifüsttõl meg idegbajt kapok valamiért.
Nekem vasárnap volt a menses napja, de még mindig semmi. Csütörtöki Gabriel tesztem negatív, de várok most péntekig a következõ teszttel, ami szerintem Qupido lesz. Tüneteid vannak? Lehet korán teszteltél.
A kérdező hozzászólása: hjajj! megint nem jött össze :( megyek és kifutom magam!
Sajnálom, remélem, sikerül kifutnod, hogy jót tesz, az biztos. Látod, nekem még mindig izgulni kell, hogy rendben vaan-e minden (élõ magzat), pedig lassan 3 hónapja nem jött meg. Ezek a babák nagyon tudják, hogy mikor akarnak érkezni, de azért olyan jó lenne, ha velünk is tudatnák konkrétan a kitûzött idõpontot, hogy addig se izgulással, reménykedéssel és sokszor sajnos csalódásokkal teljen az idõ. Remélem, a Te babád (is) hamarosan megérkezik és csodává varázsolja majd a hétköznapokat is, elfeledtetve minden addigi aggódást!
A kérdező hozzászólása: hát sajnos megjött :( 11 napot késett, ilyet még nem csinált! most már tényleg nem veszek több tesztet és nem fogom beleélni magam! és csak, ha kimarad 2 mensi, akkor lesz majd csak gyanús!!!!!!
A legjobb, amit tehetsz, hogy elmész dokihoz. Nálam elég érdekes furcsaságok derültek ki, menzeszem már júni eleje óta nincs, terhességet megállapították, de picikét, most izgulok a kontroll UH miatt. Annyi féle változat van, bár ezek az érzékeny tesztek ma már elég sokat segítenek, néha éppen ezért tudják nagyon összekavarni az embert. Szurkolok, hogy a doki megcáfolja Neked a teszt eredményét! Írj holnap, hogy mi volt!
Köszike...:)
A kérdező hozzászólása: :) gratula a kislányodhoz! :)
Hát szorítok... nekem már van egy édes kislányom, 2 hós, nem akarok már többet azt hiszem, úgyhogy nekem már nem kell teszt! Akkor nálad nem várjuk a mensit...:)
A kérdező hozzászólása: vettem és negatív:( de még nem jött meg! ma a 8. napom van, hogy késik, holnap szerintem megyek dokihoz... Neked?
Írj, hogy mi volt! 14:46-os vagyok! vettél tesztet? Sikerült? Írj
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Szerintem simán lehet még babó. Vegyél egy érzékenyebb tesztet. Nekem az Easy Pregnancy már a nemvárt napján reggel 1 perc alatt pozitív lett. De mivel nem voltam biztos benne, csináltam még egyet (Clearblue). És az is az lett. Bármelyiket tudom ajánlani. Próbáld ki, én drukkolok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
A kérdező hozzászólása: bár úgy lenne, köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! semmi tünetem sincs:( ha nem jön meg egy hét múlva, akkor tesztelek még egyet... Neked?
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat, nagyon jól esett :) ! Kívánom Neked tiszta szívbõl, hogy minden rendben legyen nálatok! Ha úgy gondolod, hogy valakivel szeretnél beszélni, akkor bátran írj nekem privátba! Szia!
Tuti:) ! BAbás vagy:) ! Gratulálok!!
gratulalok:) )
én is gratulálok ugyanis babás vagy!
Én a 13. dpo-n nem várt elõtt egy nappal teszteltem nagyon halványat Gabriellel, de olyan halványat, hogy elõször szellemcsíknak véltem. Most töltöttem be a 12. hetet :-)
Én is aznap teszteltem, amire nem vártam és nagyon halványan lett poz. 2 nappal késõbb már teljesen egyértelmû és erõs volt a vonal. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Reggel is halvány pozitív lett. De félek mert mensi görcsik vannak...ha elmennék dokihoz még nem látna semmit, mert nov 26.volt pém és akkor voltunk csak együtt, szóval még elég fiatalka.

Most teszteltem egyet gabriellel. Nagyon halvány vonal jelent meg. Ez lehet még terhesség?

A "T" vonalában egy nagyon enyhe vonal látható. Pont ott van ahol kell, olyan vastag is és enyhén rózsaszín. Remélem nem csak szellemkép!Igaz délutáni vizeletb?l teszteltem. Lehet, az én szemem káprázik, de már máskor is teszteltem gabriellel, és soha nem látszott semmi. Remélem nem én képzelem oda. Mikor csináljak másik tesztet?

Legjobb válasz: Szia holnap után ismét tesztelhetsz, reggeli vizeletbõl, akkor már biztosan erõsebb lesz a csík!

Szia holnap után ismét tesztelhetsz, reggeli vizeletbõl, akkor már biztosan erõsebb lesz a csík!
Gratulálok elõre is de holnap ismételd meg a tesztet. (egyébként én is szét szoktam szedni, hátha többet látok, de eddig nem....) :) Sok sikert!
Ismételd meg a tesztet, de akkor is gratula!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Remélem minden rendben lesz, és a másik teszt már valóban egyértelmû lesz. :-)
Ha esetleg reggel nem lenne erõsebb a vonal ne aggódj, mert Nálam például a délutáni teszt erõsebb volt. Akkor próbáld meg a következõ nap is.
Pozitív irányba nem szokott tévedni a teszt! :)
A kérdező hozzászólása: :-) Én eddig nem tudtam, hogy ezt szét lehet szedni. De viccen kívül, ez még azért nincs kõbe vésve. Majd pár nap múlva. ha az is pozitív, akkor már lehet bízni hozzá! :-)
De édes vagy, nagyon kiváncsi lehettél, ha szereltél is..., nagyon szurkolok, a hcg szint két naponta duplázódik, tuti hogy + lesz, ha most is az volt. (Megint az elsõ válaszoló voltam)
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek! Szétszedtem a tesztet, és így sokkal jobban látszik, mert engem az a mûanyag felület bezavart. De még mindig csak akkor fogom elhinni, ha a következõ is pozitív! :-) Annyira szeretném! Tényleg remélem, hogy nemsokára mindenki boldogan és terhesen fog vigyorogni! :-D
Nagyon drukkolok nektek, hogy sikerüljön a baba...bízom a további + tesztben. (Az elsõ válaszoló voltam)
A kérdező hozzászólása: Még egyáltalán nem biztos, hogy babó! De remélem! És remélem mindenkinek hamarosan jó erõteljes két csikja lesz! (velem együtt! ):-)
szerintem ez pozitiv. bár csak már én is..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! .-) Csak azért meglepõ, mert nekem megjött a mensim, igaz rövid volt. És elõtte is, meg most is a bal oldala feszül a méhemnek. És én nem számítottam erre. Csak mostanság annyit szédülök meg pisilek, hogy gyanús. És megõrülök a savanyú ízekért! Mustár, feta sajt stb. Ezért tesztetltem. Hátha baba lesz! Reménykedem! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, viszont! Remélem mindenkinek sikerül!

Pénteken teszteltem, két halvány pozitívat. Az egyik gabriel, a másik lily. Még most is látszik a két vonal, de persze még halványabb, hiszen kiszáradt. Viszont most már nincs rózsaszínes szine. Ez normális? Vagy megint csak téves a két vonal?

Most megyek tesztet venni, remélem nem kell csalódnom. Nagyon félek, hogy ma nem fogok látni semmit. Annyit csalódtam már, és most alig merek elmenni a patikáig. Voltatok már így?

Legjobb válasz: Jaaaj...ne csigázz!!! Csinálj már tesztet!!! Kiváncsi vagyok! Én nem tudom de nekem a gabriell bejött,az az egy ami idáig nem vezetett félre...kimutatta a lányomat és egyértelmüen azt is hogy nincs még kistesó.amig a más fajta halvány + volt...szóval szerintem semmi gond vele! Ada.

Jaaaj...ne csigázz!!! Csinálj már tesztet!!! Kiváncsi vagyok! Én nem tudom de nekem a gabriell bejött, az az egy ami idáig nem vezetett félre...kimutatta a lányomat és egyértelmüen azt is hogy nincs még kistesó.amig a más fajta halvány + volt...szóval szerintem semmi gond vele! Ada.
Ha nem pár hetes terhességrõl van szó, akkor szertintem teljesen mindegy milyen tesztet veszel, tuti, hogy poz.lesz. Drukkolok neked, írd meg az eredményt!
Szerintem terhes vagy!!!Ha mind 3 teszt kimutatta, hogy + akkor tök mindegy mennyire halvány baba lesz .Majd késõbb erõsebb lesz a csík.
Megint én vagyok!!! Baba van!! Hidd el!!! azért nem látszik kiszáradás után mert alapjában halványat teszteltél!!! Csináld meg a tesztet és azzonnal várom a fejleményeket! Az elõzõ válaszomat elírtam, mert félre olvastam a kérdést!! Bocsi! Ada.
Normális! Valószínû vége a beágyazódásnak!! Ha holnap után tesztelsz akkor már erõs 2.vonalkád lesz! Ada.
Szia! Szerintem is a teszttel van a baj, a gabrielle nekem se mutatta ki még a mensi késése utáni 3. napon se. Másnap csináltam clearblueval , az meg teljesen egyértelmû két csíkot mutatott, úgyhogy nyugodtan menj el a patikába és vegyél egy jobb tesztet. Szorítok neked, majd írd meg az eredményt!
Drága, az alapvetõ hiba a tesztben van! A Gabrielt felejtsd el, silány! GRAVI-HCG ezt vedd meg, ez nem ázik túl, nem kétes, egyértelmû jelet ad, nem úgy mint a gabriel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én igy egyre inkább azt hiszem, hogy baba van. Teljesen fel vagyok puffadva, esélyem nincs, hogy behúzzam a hasam. :) És egyre gyakrabban szédülök meg, minden elõjel nélkül. :) Gratulálok a gyerekeidhez, biztos nagyon büszke vagy rájuk!!! :)
A kérdező hozzászólása: És megírom jövõ héten, hogy hogy alakultunk!! :)
Az utolsó válaszoló vagyok, hidd el babi lesz, tuti , nem merném leírni, ha nem lennék benne biztos, van két kicsim, némi tapasztalatom azért van. Lehet hogy alacsonyabb a hyg szinted még, de van, mert kimutatja ateszt, csak még halványan. Nekem a ásodik terhesség elsõ három hónapjában a mensi ideje körül mindig voltak görcseim, mintha meg akarna jönni, de nem jött és nekd se fog. Nyugi. Szorítok, majd írj. G
Utolsó válaszoló vagyok, mindenképpen írd meg, hogy mi történt. Igen nagyon büszke vagyok a két szépségemre, most próbálkozunk mi is a harmadikkal, én meg október elejére nem várom, úgyhogy nálunk is van izgalom. Már alig várom, hogy csinálhassam a tesztet. Kár, hogy nincs olyan , ami egybõl kimutatja, amint megfogant. Szét aggódja az ember a fejét, pedig nem tesz jót! Majd akkor várom a fejleményeket! G
A kérdező hozzászólása: Oké! :) Nekünk még az elsõ lesz, de már alig várom, hogy elmondhassam a drágámnak, hogy apa lesz! :) Szorítok akkor neked, és hétfõ este megírom az eredményt... Vagy kedd reggel. :)
Rendben, várom.
Szia! Ha több teszt is halványan pozitív akkor az bizony babát jelent!!! Mert ha csak egy fajtát csináltál volna akkor lehetne fals eredményre gondolni, de íííííígy neeem!!! :) )) Gratulálok! És nagyon örülök még így ismeretlenül!Mi most újra próbálkozunk.most vagyok 9.cn-n.abban reménykedem hogy nem lesz peteérésem cs-v-ig mert nem kivitelezhetõ a projekt.remélem kibirja a petécském hétfõig! :) Ada
A kérdező hozzászólása: Szorítok én is neked Ada, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd!!! :) Hétfõn nekem minden kiderül....
A kérdező hozzászólása: Szia Ada! Remélem neked kibírta a petécskéd, mert nekem megjött, szóval tuti nincs babám. Ezek szerint még nem jött el az ideje....DE, ebben a hónapban is újra reménykedhetem. Remélem hamarosan összejön! :) És persze szorítok neked is, és köszönöm, hogy kiváncsi voltál rám! :) Sok szerencsét, jó babásodást!
Szia! Remélem, még olvasod a válaszokat! Most olvastam a "blogot" és szeretnélek megnyugtatni! Saját tapasztalat: anyum 3 hónapig mensizett bátyámmal!!! Tehát kicsit el is nézte a teherbe esés idõpontját... Nem mintha gáz lett volna. Szóval: a halvány csík is csík! Nekem mindig ezt mondogatták! Nem akarok benned hiú ábrándokat kelteni, de nincs veszve semmi! Nekem úgy lett erõsebb a csíkom, hogy nem 10 mp-ig tartottam vizeletben a tesztet, hanem 20-30-ig. Ja, én is véreztem 9 hetesen, azt hittem, elvetéltem, de UH-n láttam és jobban ficánkolt, mint bármikor máskor! Ne add fel! Nagyon szurkolok Neked! Õszintén! Kérlek, írd meg, mi lett! Üdv 6 hetes kiscsaj anyukája
A kérdező hozzászólása: Gratula a csajszidhoz!!! Értem én, amit mondasz, de! Ha baba van, akkor miért nem erõsödik a vonalam????? Ma reggel teszteltem, és ugyan olyan halvány, ha nem halványabb. Szerintem nincs babuci, de megvárom, milyen lesz ez a mensim. Tegnap jött meg, hamarabb mint kellett volna egy nappal, illetve majdnem kettõvel. Most nem fáj, de tegnap görcsöltem. Ha rövid lesz, akkor meglátjuk. Akkor irány a doki. De egy kb. 7 hetes babánál már látható 2. csíknak kellene lenni. Szóval én már feladtam. De nem baj, majd lesz. Dolgozunk érte! :) Még egyszer gratulálok, és megírom, mi történik velem! Sok boldogságot a kislányodhoz, és köszönöm, hogy írtál! :)
Szia..na hát a petécském nem bírta ki....legalábbis azt hszem, mert nagyon görcsöltem.csütörtökön még este együtt voltunk itthon, pénteken meg jó fejek voltak a házi gazdág, és a cél érdekében elmentek sétálni :) Tegnap este értünk haza és egybõl gyergya állás :) Úgyhogy csak sikerült megoldani az együttlétet, na de hogy sikerült-e az még a jövõ titka! Neked pedig új hónap, új remények, ezt mondogatom én is magamak.Sikerülmajd meglátod! Puszka! Nagyon szimpi, aranyos vagy! Ada.
A kérdező hozzászólása: Szia Ada! Remélem a hétvége meghozza a gyümölcsét nálatok! :) Tiszta szívbõl kívánom! :) Puszi, minden jót, és mielõbbi babásodást!!! :D
Szerintem meg nyugodj meg, mert babás vagy. Egyfolytában két csíkod jön ki, nem baj , ha halvány. Azzal jársz a legjobban, ha felkeresed a dokid és kérsz egy beutalót a laborba. Viszel reggeli elsõ vizeletet és az tuti kimutatja egybõl. Majd azért írd meg, már így ismeretlenül is izgulok érted, remélem sikerült!
A kérdező hozzászólása: Szia! Teszteltem, persze! Nos, ugyan olyan halvány mint a többi. Szerintem nem vagyok babás. Ha az lennék, már látszana. Jövõ hét hétfõn kell megjönnie. Ha akkor nem jön meg, megyek dokihoz. Addig nem tudok mit tenni. Nem akarom feleslegesen hitegetni magamat. Majd legközelebb összejön. Remélem ti ügyesebbek lesztek! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megyek a patikába, és azonnal megírom az eredményt, akármi lesz is! Milyen tesztet vegyek? Vegyek egy drágát, olyat mint az Acon, vagy jó a gabriel is? Mert itt a közelben ezek vannak.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy ez a baba nem ebben a hónapban fogant, ha tényleg van, mert nem voltunk együtt a párommal. Csak azért teszteltem, mert rosszul éreztem magam. És engem is meglepett az eredmény. Elõzõ mensim elõtt egy héttel voltunk együtt, megjött , úgyhogy nem számítottam kicsire. Most pedig nem tudom...de nemsokára kiderül!
A kérdező hozzászólása: Ezt nem hiszem el!!!! Ugyan olyan halvány mint pénteken!!!! Teljesen készen vagyok!! Gabrielt vettem, mert nem volt más. Akkor most nem vagyok terhes???!
A kérdező hozzászólása: Gondolod? Nagyon el vagyok keseredve! Azt gondoltam, hogy csak én képzelem oda a vonalat. Ez tiszta szivatás...
Ne izgulj, biztos baba és nem képzeled oda!!!Én sem hittem el, amikor terhes voltam ezért minden nap csináltam 1 tesztet 5-napon át:) Bár én két hét késés után kezdtem el.Nem tudom mióta nem jött meg.Dokihoz menj el ha õ nem is érzi de a vérbõl ki lehet mutatni.Örülj lesz egy kisbabád!!!!!!
A kérdező hozzászólása: kekem pont egy hét múlva kell megjönnie, de nem ebben a hónapban fogant, hanem az elõzõ végén. Pont mensi elõtt egy héttel. Akkor megjött, de nem volt darabos. Ezért nem tudom, mi van.
A kérdező hozzászólása: Nekem...már írni sem tudok...:)
Ha viszont az elõzõ hónapban fogant akkor annak már erõs csíknak kellene lennie!!! mert ha jól számolom már egy hónapos magzat.
Ha az elõzõ cilusban fogant, akkor erõs csíkokat kellett volna tesztelned. :( Minden teszten rajta van a 2. csík helye, ami színtelen, vagy esetleg 10 perc elteltével halványrózsaszínné változhat! Nekem kismilliószor volt már ilyen, talán a HCG nevûn nem láttam ilyen csíkot, de szinte mndegyiken ott van! Nagyon drukkolok, hogy baba legyen mégis, de a legjobb, amit tehetsz, hogy elmész vérvételre, és 1 nap múlva megtudod az eredménybõl, hogy van-e baba vagy sem!
Szerintem próbálj meg vegyél egy másféle tesztet, ha az is két csíkos lesz, akkor biztos babás vagy! Próbáld holnap reggel az elsõ vizelettel. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Vettem egy clearblue tesztet, holnap elsõ vizeletbõl megcsinálom! Én is ezért számítottam erõs csíkra, DE: nekem a halvány csík rögtön megjelent, nem tíz perc után, hanem azonnal! Csak halványan, enyhén rózsaszínesen, és olyan vastagon, mint a controll csík. Nekem is volt már szellem vonalam, de az sokkal vékonyabb. Ez nem olyan. Remélem holnap reggel kiderül. Egyébként hallottam már olyat, hogy valakinek csak 7-8 hetesen jelentkezik a csík, addig semmi! Na mindegy, holnap remélem választ kapok! Köszönöm, hogy ennyi választ írtatok nekem, nagyon arik vagytok! Holnap írok! :)
Szia! Na mit mutat a claerblue teszt?? Ada.
teszteltél??
Ezt kívánom én is Neked! Puszi! Aztán hogy van valami fejlemény akkor ird ám meg! Én is megírom hogy mi a helyzet! :)

3 Napom van még a mensi-ig. És elsőre extra halvány pozit. Teszteltem tegnap délutániból Gabriel tesztel negatívat. Akkor most mi lehet?

AZ alhasam mindkét oldalt fáj már 2hete, és rengeteget eszek. Azon kiv?l nem érzek semmit. Szerintetek mi lehet?

Legjobb válasz: Ez az ezredik ugyanolyan idióta kérdés... Miért nem olvastok elõbb? 3 nappal menzesz elõtt teszt legyen a talpán, ami biztosan ki tud mutatni egy terhességet. A valószínûleg nem vagy terhes, az alhasad fájhat sok minden miatt, akár a közelgõ vérzést is jelezheti. Tesztelni csak akkor van értelme, ha már túlvagy a menzesz várt idõpontján, akkor sem árt még várni pár napot, akkor biztosabb a dolog. Rengeteget eszel... Ez jó. De egyáltalán nem biztos, hogy köze van hozzá.

Ez az ezredik ugyanolyan idióta kérdés... Miért nem olvastok elõbb? 3 nappal menzesz elõtt teszt legyen a talpán, ami biztosan ki tud mutatni egy terhességet. A valószínûleg nem vagy terhes, az alhasad fájhat sok minden miatt, akár a közelgõ vérzést is jelezheti. Tesztelni csak akkor van értelme, ha már túlvagy a menzesz várt idõpontján, akkor sem árt még várni pár napot, akkor biztosabb a dolog. Rengeteget eszel... Ez jó. De egyáltalán nem biztos, hogy köze van hozzá.
A kérdező hozzászólása: És pici fehér folyásom is van
A kérdező hozzászólása: Ez már régi üzi volt és még anno meg jött. :( Most viszont megint úgy vagyok hogy hétfõn kellett volna megjönnie de szerencsére semmi, szóval remélem most összejön, bár semmit nem érzek kicsit fáj a fejem 2 napja de sztem semmi köze hozzá...
Mi lett a reggeli teszteddel? 10. válaszoló voltam...
szia! én 7 éven át havi 3 tesztet csináltam, sose lett pozitív. aztán nagy sokára, ismerem a türelmetlenség okait hidd el és megértelek. az én véleményem, ha lett egy pozitív teszted akkor az baba. akinek meg nincs türelme válaszolni a néha "butus" kérdésekre, az ne tegye, inkább kiméljétek meg a kérdezõt a mogorva válaszaitokkal. azért nagyon érdekelne, kedves kérdezõ, hogy mi lesz a holnapi teszted eredménye. az enyém sajnos negatív lett, pedig nagyon várjuk már, hogy 2. babánk legyen. üdv
A kérdező hozzászólása: Köszi :) És te babás vagy, vagy még próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Holnap fogok
Na, teszteltél ma? Sikerült? Szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: Igen jól értetted! Azért köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Végre 1 normális válaszadó! :-)
Jól értem, hogy egyik pozitív lett, és a másik negatív? Két nap múlva ismételd meg egy jobb fajtával. szorítok! :)
ó tényleg júniusi volt az üzenet. lehet a kontroll csík halvány vonalát láttad, néha nagyon becsapó tud lenni... én megfogadtam, hogy legközelebb kivárom majd mindig a mensi napját és másnap tesztelek. ez elég nehéz lesz. neked meg szurkolok. én még mrensizek, szóval odébb van a peteérés is, de aztán ezerrel :-) szia

Segítseket! Gabriel-el teszteltem reggel, a második csík nagyon halvány, nem is piros inkább szürkés de jóllátható. Most ez +, -?

Ma 1 hete késik...

Legjobb válasz: Nekem is halványka volt,de inkább halvány rózsaszín,nem szürke!Terhes voltam!Sok szerencsét!Pár nap múlva ismételj,több hormon többet mutat majd!

A kérdező hozzászólása: Köszi.Azóta voltam orvosnál azt mondta szerinte koraterhességem lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.A lylirõl is ugyanezt hallottam.Ezért próbáltam a Gabrielt.Lehet, hogy márma elmegyekorvoshoz hátha látmár legalább megvastogott nyálkahártyát.
Én egy hete tudom, hogy babás vagyok, és mániákusan tesztelgettem. Minden tesztem határozott pozi lett. Medi-Lab, Walentin, HCG-line, Discolor, Medi-Preg......de a Gabriel kicsinált. Egybõl kijött a két csík, már szinte a csepegtetésnél, de a kontrollcsíknál jóval halványabb volt. Teljesenk kétségbeestem, hogy ürül a szervezetembõl a HCG. Aztán megnyugtattak, és megnyugtatott egy újbóli teszt. Nincs semmi baj. És a tanulság, hogy nem szabad eszetlenül tesztelgetni. viszont a gabrielrõl megvan a véleményem. Utálom, mert megijesztett. Kivánom, hogy neked is csak ez legyen a gond.
vagy holnap reggel csinálj még egy tesztet, de másikkal! egyszer nekem is Gabriell-lel volt gubancom, szellemcsíkos volt, már kezdtem örülni, de szürke csík volt rajt! :( utolsó elõtti vagyok
Inkább 2 hét kimaradásnál!Akkor már lesz szívhang is!Képet tudsz linkelelni esetleg görbét?Utólsó vagyok
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a tesztet.Eeleve a negatív vonal is halvány volt nagyon, hátmég a pozitív! Aztán mind2 szépen kezd eltûnni...a negatív is már alig látszik.Apozitív nem piros volt hanem ilyen szürkés majdnem rózsaszín.
Nekem is halványka volt, de inkább halvány rózsaszín, nem szürke!Terhes voltam!Sok szerencsét!Pár nap múlva ismételj, több hormon többet mutat majd!
Van még egy teszted? de valami más fajta...
Nekem is szürke volt és nem volt baba. Talán csak a helyet mutatta ahol ha minden jól megy megjelenik a 2. csík ami halvány rózsaszín.Remélem nálad más a helyzet.Drukkolok!!!
Nekem a Cleubreul nagyon jó volt, rögtön jött ki a csík rajta.(Bocsi nem tudom, hogy hogyan is kell leírni) De gondolom tudod melyikre gondolok. Sok sikert neked!
A kérdező hozzászólása: félórával ezelõtt csináltam meg.tûnik el a negatív vonal is, a pozitiív szinten aliglátszik...
Ezért szeretem az egyszerû, papírcsíkos teszteket, Azoknál nem fordulhat elõ, hogy kevés vizeletet csepegtetek rá, mint a tesztkazettásoknál. Egészen addig lógatom bele a pohárba (természetesen a maximum vonal fölé nem és a vizelet), amíg nem látom, hogy egészen a kontroll vonalig felszívódik a nedvesség, és kialakul a tesztcsík. Utána meg várom, hogy jönnön a második csík - de ez eddig még csak az ovutesztjeimen történt meg. :-(
nem tudom, hogy ilyenkor lát-e már valamit a doki, de talán a petezsákot igen! holnap tesztelj reggel egy másikkal! vagy, ha nagyon nem bírod ki menj most el egy másikért, de ne Gabriellt vegyél és írd meg, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Nincs sajnos.Deaz utolsó pár mensim: május.1-6, június 3-8, július 1-6.
szia! ezt nem igazán értem.. most akkor mizujs?
A kérdező hozzászólása: a t.nél is volt csík de ilyen világos rózsaszin vagyhát erõs szükre nem tudom...Más tesztem nincs.Majd lassan inkább orvoshoz megyek.1 hét késésnél márlátna valamit?
Nem értem én is most csináltam gabriel tesztet de azon csak 2 csíknak kell lenni a controllnak meg ha terhes vagy akkor a t betünél is kell lennie egy csíknak!
Ha halványan is de pozitiv. Csinál még 1 tesztet az már jobban ki fogja mutatni. Drukkolok neked!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!