Találatok a következő kifejezésre: Most tervezzük babát a párommal! (2 db)

Most tervezzük a babát a párommal! Elötte érdemes elmenni orvoshoz hogy minden rendben van-e vagy nem szükséges?

Legjobb válasz: érdemes,deha nem volt komolyabb gondotok (mensi, fetõzés...) akkor nem feltétlen szükséges, csak ha nem sikerülne. Azért minimum cytológiád legyen-nõgyógyászati.

érdemes, deha nem volt komolyabb gondotok (mensi, fetõzés...) akkor nem feltétlen szükséges, csak ha nem sikerülne. Azért minimum cytológiád legyen-nõgyógyászati.
Szia! Mi is most tervezzük a babót. Voltam nõgyógyásznál, nekem is azt mondta, semi akadálya nincs, hogy összejöjjön. Legalább is nálam. A páromnak meg már van egy gyereke. Nekem is a folsavat mondta, hogy szedjem, meg elevitet. Mivel az elevitrõl sok rosszat hallottam, azt nem szedem, de a folavat elkezdtem szedni, napi egyet és mellé szedek még C-vitamint. Meg persze próbálok változatosan étkezni. Sok sikert! Remélem mihamarabb összejön a babó!!! Mindkettõnknek!
A folsav a legfontosabb az elején, persze a többi is fontos, de az kell ahhoz, hogy ne legyen nyitott gerince
A kérdező hozzászólása: A nögyógyász csak ezt a kettöt mondta! Akkor szedjem a folvasat is? Köszi hogy irtatok nagyon aranyosak vagytok! Annyi kérdés és " félelem" van bennem! De megnyugodtam most picit:DD!
Szia! Nõgyógyász elég, fõleg ha õ azt mondta minden ok! Szerintem szedjed az elevitet abban megvan minden ami neked és a leendõ kicsinek kell.. Ha azt nem akarod, mert drága akkor is legalább folsavat mindenképp, mert az már szükséges a fogantatáskor... Sok sikert
egyenlõre teljesen jó. e vitamin naponte egy szem, a c vitamint pedig mivel vízben oldodó, nem tudod túladagolni!!
A kérdező hozzászólása: Kaptam " c " és " e " vitamint! Neki állok szedni az elég?
Szia! Ha voltal nogyogyasznal szerintem hajra!!Ha valami gond lenne azt ugyis jelzi a tested!!!! Szedjel vitamint ami folkeszit a terhessegre, egyel egeszsegesen...... Sok sikert!!!!!
megin én! De aggódtam és csak két év után sikerült. Másfél év után végre a 4. doki kiderítette a bajomat és adott gyógyszertés most 12 hetes múltam.. Ezért érdemes egy uh, mert az nekem sose volt és csupa ciszta voltam, de azt jelzi a nagyon renszertelen mensi is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Csak nögyógyásznál voltam de azt mondta hogy õ nem látja akadályát hogy ne jöjjön össze a baba! Én mégis aggodok hogy mi van ha nem jön majd össze! Ti nem voltatok igy?
érdemes elmenni egy családtervezõbe.Az esetleges fertõzéseket kideríteni ha van(nõgyogyi)És a kandúrt is megvizsgálni(spermatogram).Nálunk is totál véletlenül derült ki, hogy a páromnak alig van kiskatonája.Vitaminokkal most rásegítünk, már javult a helyzet(bár a tökéletestõl még messze van).

Tervezzük a párommal kb.2 honapja a babát. Nekem most megjött a menstruáciom és előtte fájt 4-ja de még mindig fáj a mellem oldalt, most terhes vagyok-e vagy sem? Menstruáció alatt is lehetek terhes?

Mindenkinek megköszöném hogy erre válaszolnátok akki ilyen helyzetekben vagy hasonloan voltatok.

Legjobb válasz: Elõfordulhat, hogy terhes vagy, bár ha megvolt, nem jellemzõ. A nagymamám az ellen példa, aki mind 3 gyermekét úgy hordta ki, hogy a 4. hónapig menstruált, tünetei nem voltak és mégis terhes volt, de ez ritka. Szerintem nézz 1 tesztet, nekem is voltak ilyen tüneteim és a teszt negatív volt, nem is nõtt meg a hasam azóta sem. Ha így van lehet, hogy a hormonod szórakozik, igyál cickafark teát pe-ig aztán palástfûteát mensiig, remélem összejött a baba, vagy összefog jönni.

Elõfordulhat, hogy terhes vagy, bár ha megvolt, nem jellemzõ. A nagymamám az ellen példa, aki mind 3 gyermekét úgy hordta ki, hogy a 4. hónapig menstruált, tünetei nem voltak és mégis terhes volt, de ez ritka. Szerintem nézz 1 tesztet, nekem is voltak ilyen tüneteim és a teszt negatív volt, nem is nõtt meg a hasam azóta sem. Ha így van lehet, hogy a hormonod szórakozik, igyál cickafark teát pe-ig aztán palástfûteát mensiig, remélem összejött a baba, vagy összefog jönni.
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm hogy vissza irtál a kérdéseimre. Remélem és szeretnénk hogy sikerüljön egy közös babánk, bizom benne hogy sikerül, probálkozzunk hátha.Olvastam egy pár dolgot itt fennt, és elõfordulhat a terhesség, de ritka ebben igazad van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!