Találatok a következő kifejezésre: Most terhes vagy (1384 db)

Tervezzük a párommal kb.2 honapja a babát. Nekem most megjött a menstruáciom és előtte fájt 4-ja de még mindig fáj a mellem oldalt, most terhes vagyok-e vagy sem? Menstruáció alatt is lehetek terhes?

Mindenkinek megköszöném hogy erre válaszolnátok akki ilyen helyzetekben vagy hasonloan voltatok.

Legjobb válasz: Elõfordulhat, hogy terhes vagy, bár ha megvolt, nem jellemzõ. A nagymamám az ellen példa, aki mind 3 gyermekét úgy hordta ki, hogy a 4. hónapig menstruált, tünetei nem voltak és mégis terhes volt, de ez ritka. Szerintem nézz 1 tesztet, nekem is voltak ilyen tüneteim és a teszt negatív volt, nem is nõtt meg a hasam azóta sem. Ha így van lehet, hogy a hormonod szórakozik, igyál cickafark teát pe-ig aztán palástfûteát mensiig, remélem összejött a baba, vagy összefog jönni.

Elõfordulhat, hogy terhes vagy, bár ha megvolt, nem jellemzõ. A nagymamám az ellen példa, aki mind 3 gyermekét úgy hordta ki, hogy a 4. hónapig menstruált, tünetei nem voltak és mégis terhes volt, de ez ritka. Szerintem nézz 1 tesztet, nekem is voltak ilyen tüneteim és a teszt negatív volt, nem is nõtt meg a hasam azóta sem. Ha így van lehet, hogy a hormonod szórakozik, igyál cickafark teát pe-ig aztán palástfûteát mensiig, remélem összejött a baba, vagy összefog jönni.
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm hogy vissza irtál a kérdéseimre. Remélem és szeretnénk hogy sikerüljön egy közös babánk, bizom benne hogy sikerül, probálkozzunk hátha.Olvastam egy pár dolgot itt fennt, és elõfordulhat a terhesség, de ritka ebben igazad van.
Miért tõlünk vársz erre választ?? Csinálj tesztet. Ugyanannyi esély van rá hogy terhes vagy mint arra hogy nem.
Ha rendesen szeded a fogigátlót, nem hagytál ki, nem volt közben hasmenéses, hányásos betegséged, és nem szedtél olyan gyógyszert, (pl. antibiotikum) ami csökkenti a fogamzásgátló hatását, akkor szinte kizárt, hogy terhes légy. Mióta szeded a gyógyszert? Mikor kell szünetet tartanod? Késik a vérzésed? Önmagában az, hogy hánytál és fáj a hasad, vagy megkívánsz valami kaját, még nem jelent terhességet, fõleg nem egy hormonális fogamzásgátló szedése mellett. Ezek a tünetek ráadásul az 5-6 hét után jelentkeznek inkább, nem olyankor, amikor még ki sem mutatható a terhesség.
Mi honnan tudnánk neked megmondani? Jósoljuk meg? Vegyél egy terhességi tesztet és csináld meg.
A kérdező hozzászólása: másfél éve szedem körülbelül most vasárnap veszem be az utolsó szemet.hát csak olyan volt, hogy nem pontosan szedtem a gyógyszert
"... csak olyan volt, hogy nem pontosan szedtem a gyógyszert." Na ilyeneket ne csinálj, és akkor nem lesz okod az aggodalomra. Ezeknek a gyógyszereknek nagyon alacsony a hormontartalma, ezért kell pontosan szedni õket. Ha nem jön meg a vérzésed, vagy nagyon idegesít a gondolat, tényleg vegyél egy tesztet. Reméljük nem lesz okod még jobban idegeskedni.
Na? Mi a helyzet?

Két napja vesztettem el a szüzzeségem, és most a második napon nagyon fájnak, érzékenyek a melleim és ilyen ezelőtt nem volt! Olvastam, h a terhesség egyik tünete a mellek érzékenysége, de védekeztünk! Most terhes vagyok? Nagyon megvagyok ijedve!

Legjobb válasz: 2 napja? Hány éves is vagy? Mert 2 nap alatt nem derül ki hogy terhes valaki elárulom, és a melleid sem a terhességtõl érzékenyek. Ez volt neked az elsõ ne izgulj, vannak akiken kijönnek afféle tünetek. Ez természetes. Majd ha nem jön meg idõben akkor lehet ezeken a dolgokon aggódni, de a melleid sem azonnal lesznek érzékenyek ha kiderül , hogy terhes az ember. DE NE IZGULJ ezen!!

2 napja? Hány éves is vagy? Mert 2 nap alatt nem derül ki hogy terhes valaki elárulom, és a melleid sem a terhességtõl érzékenyek. Ez volt neked az elsõ ne izgulj, vannak akiken kijönnek afféle tünetek. Ez természetes. Majd ha nem jön meg idõben akkor lehet ezeken a dolgokon aggódni, de a melleid sem azonnal lesznek érzékenyek ha kiderül , hogy terhes az ember. DE NE IZGULJ ezen!!
2 nap után nincsenek jelei a terhességnek... Te most stresszelsz, és mivel TUDOD, mik a tünetei a terhességnek érzékeled azokat. Ha bizonyítani akarsz magadnak vegyél elõ egy jó szakszerû leírást a terhesség tüneteirõl és rájössz, hogy még 100+1 tünete van, amikrõl te nemtudsz, ezáltal nem is érzékeled õket...
Az elsõ alkalom után mindenki nagyon parázik, a legtöbbször még ráadásul késve is jön meg, szóval ne parázz, nem lesz semmi gáz.Tényleg.Tutira.
A tenyeremet a monitorra téve megvizsgáltam az aurádat, meg az energiáidat, és nem vagy terhes, viszont a bal veséd kicsit rosszul mûködik.
Kiszakadt akkor lehet. Ha nem akkor nem.
Hát figyelj ha a srác kapaszkodó típus:D
2 nap után nem lehetnek terhességi tüneteid;) Szerintem csak izgulsz, és beképzelsz magadnak mindenfélét. Ha nem szakadt ki a gumi stb minden oké volt a védekezéssel, akkor nem lehetsz terhes. Ne aggódj, nincs baj:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nagyon jó fejek vagytok:D , ez megnyugató!!!:)
Nem lehet, hogy mostanában fog megjönni? Nekem akkor szokott feszülni, ha nemsokára megjön.
Hogyan védekeztetek?kettõre zártátok az ajtót?szerinted bárki meg tudja állapítani a terhességed a monitoron keresztül MENJ EL NÕGYÓGYÁSZHOZ!!!
2 nap után még nem jelentkeznek a terheség tûnete. de ha védekeztetek nem sûrûn hiszem h az lennél:) de azért a nõgyogyász nem ártana ha látna:) 16/l

Nemrég a barátom megujjazott és mivel előtte ment wc-re valószínűnek tartom hogy került ondó a kezére és most félek ha az bekerült a méhembe, lehet terhes vagyok! Félek! Most terhes vagyok?

Mostanában kell megjönnie és ha nem jön meg az akkor azt jelenti hogy tényleg terhes lettem? Ilyen esetben is szedhetek aktus utáni tablettát?

Legjobb válasz: Hát a barátodnak azért kezet kellett volna mosnia wc használata után (pláne mivel utánna megujjazott). De am lehet h kezet mosott nem? Inkább kérdezd meg tõle. Egyébként ennyi miatt nem valószínû hogy terhes lennél. Ha pedig azon izgulsz mikor jön már meg, akkor elõfordul hogy késik! Szóval ne pánikolj!

Hát a barátodnak azért kezet kellett volna mosnia wc használata után (pláne mivel utánna megujjazott). De am lehet h kezet mosott nem? Inkább kérdezd meg tõle. Egyébként ennyi miatt nem valószínû hogy terhes lennél. Ha pedig azon izgulsz mikor jön már meg, akkor elõfordul hogy késik! Szóval ne pánikolj!
ennyitõl nem lehetsz terhes, nem árt eszedbevésni, hogy megkiméld magad és a párod a felesleges aggodalmaktól
Ha csak pisilni volt akkor hogy került ondó a kezére? Na meg nem szokott kezet mosni sem?? Durva.
Tényleg nem ártana legalább ennyire ismerned az anatómiát, mielõtt belevágsz a szexuális életbe. Ez baromi gáz, h ujjaznak, de még ennyit sem tudsz.
ja, megint a második válaszoló vagyok. Szóval lapozgasd sokat azt a biológia könyvet, mert tényleg hasznos:) Az aktus utáni tablettát, eseményi utáni tablettának hivják. Ezt a szót használd mától kezdve különben beégsz nyilvánosság elõtt. Ha idegeskedsz nem fog megjönni. Esemény utánit meg nõgyógyász ir fel, és csak az eseményt követõ 3 napon belül lehet bevenni
Az anatómiát legalább alapszinten tudnod kéne, és akkor nem kellene ilyet kérdezned. Menj el dokihoz és irass fel tablettát, ha annyira akarsz szexelni (bár nem sokat tudsz róla). Akkor legalább biztos nem leszel terhes.
a fiú, a hiedelemmel ellentétben, nem ondót pisil..
A legutolsó hozzá szólónak üzenem...hogy szerintem maradj csendben és a teherbeesés oldal helyett inkább lépj az állat tartók táborába!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenki:)
Tényleg vannak olyan kérdések amiktõl a fejemet fogom, de én úgy gondolom, hogy ez az oldal azért jött létre, hogy tanácsainkkal, és válaszokkal segítsünk a másikon szerintem ezen kár veszekedni. Mindenkinek más véleménye van, de nem feltétlen kell megbántani a kérdezõt!!!
A kérdező hozzászólása: Így van! köszi:)
Az aktus utáni tablettát nem szedni kell, csak egy szemet bevenni. Ne arra játsz, hogy ilyen bogyókat kapkodj be. Pisilés után minden jobb érzésû pasi kezet mos. Nem hiszem, hogy baj lenne belõle, ha utána megújazott.
Hát nem tudom kedves hórmontúltengéses kismamák a ti kérdéseitek mivel értelmesebbek.
Szerintem ha pisilni volt akkor nem a makkocska nyílásat tapogatja...elég nehéz lenne úgy pisilni, mert spriccelne össze.vissza mint egy kerti locsoló :) Na, szerintem nyugi, ennyitõl nem lesz baba ne aggodj! Ha mégis, akkor piszok szerencsés vagy, mert jó páran küzdünk mindenféle módszerekkel, hogy baba legyen, és mégsem jön össze.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Most mit bántjátok??? Nyugi tuti nem vagy terhes! Vegyél szépen egy tesztet és mindjárt kiderül!!
tényleg nem lehetsz terhes attól, hogy a WC-rõl kijövet, ha mást csinált, esetleg maradt valami a kezén... tényleg menj el dokihoz és írass fel fogamzásgátló tablettát és akkor kevesebbet fogsz szorongani. A stressztõl késhet a menzesz4-6 napot is.
A kérdező hozzászólása: Ujjazás közbe nem gondolok az anatómiára.
A kérdező hozzászólása: A pisiben is található kis mennyiségû ondó, a wc-re meg nem követem szal nem tuom mit csinált, az egy dolog h õ azt állította h azért megy...
A kérdező hozzászólása: Köszike:)
A kérdező hozzászólása: Köszi

. Aguszytus 25 utolsó mensis.1 együttlét31 és 1. most terhes vagyok hogyan? Ovu előtt terhes. De attól félek hogy baj lesz mert fogorvosnál eközben 4 kaptam érzéstelenitőt mert kezelésre jártam. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mibõl gondolod, hogy terhes vagy? Van egy egyértelmûen pozitív teszted, vagy csak gondolod? Amúgy simán lehetett spontán peteérésed a fenti idõpontokban is. :)Ha biztosan terhes vagy, említsd meg a fogorvosodnak. Érzéstelenítõ nem fog hatni a terhességedre :)

Mibõl gondolod, hogy terhes vagy? Van egy egyértelmûen pozitív teszted, vagy csak gondolod? Amúgy simán lehetett spontán peteérésed a fenti idõpontokban is. :) Ha biztosan terhes vagy, említsd meg a fogorvosodnak. Érzéstelenítõ nem fog hatni a terhességedre :)
A kérdező hozzászólása: pozitiv a tesztem.csak attól félek hogy valami baja lehet a magzatnak.most már nem járok dokihoz csak az akkor a megfogantatásnál jártam. aggódom.
terhesség alatt is lehet érzéstelenítés kapni, attól semmi gond nem lesz.
A kérdező hozzászólása: emiatt nem lehet semmi rendellenesség
Nem lesz gond, de lassan menj el a nõdokihoz is, mert hivatalosan õ állapítha majd meg a terhesség tényét. :-)

Most terhes vagyok vagy sem?

14 napja kellet volna megjönnie nem jött meg voltam dokinál is terhességre utaló jelet nem lát,pénteken megyek kontrollra. a terhességi teszt pozitív szinte 2 naponta csinálom, feszül a mellem, hányingerem van egész nap a reggeli 2 hete minden reggel kijön bel?lem. lehet hogy csak a doki nem vizsgált meg rendesen??? Segítsetek létci :'(

Legjobb válasz: Biztos megvizsgált rendesen, csak még lehet nem látott petezsákot, szóval lehet hogy nem voltál olyan idõs terhes. Bár ha a teszt is pozitív akkor szerintem igen is terhes vagy.

Biztos megvizsgált rendesen, csak még lehet nem látott petezsákot, szóval lehet hogy nem voltál olyan idõs terhes. Bár ha a teszt is pozitív akkor szerintem igen is terhes vagy.
Mikor voltál orvosnál? Lehet, hogy korán mentél. Egy jó doki 2 perc alatt is simán felismer egy terhességet, tehát valószínûleg csak korán voltál. Most vagy 6 hetes.
azt hiszem nyugodtam gratulálhatok!!!!! 90%, hogy kismami lettél:) Az orvosod, pedig valószínû vagy nem volt alapos, vagy még amit már egy elõttem író is mondott, nem láthatta még a petezsákot, tehát akkor még korai volt a terhességed.... Most látszódnia kéne már, és biztosan fog is!!!!! Ha ciszta okozna pozitívat, akkor azt viszont látta volna, attól meg nem is hánynál, tehát ne aggódj, és semmiképp ne õ legyen a dokid, mert elõbb mutatja ki a vérvétel, szõval hiba, hogy oda nem küldött UH eredménytõl függetlenül!!!!
Szerintem pedig várd meg a kontrollt és ha akkor sem lát semmit, de még mindig fenn áll a terhesség kérdése, akkor keress másik orvost.
Hát a tünetek arra utalnak, hogy igen, ha a kontrollon sem tud semmit mondani (sem azt, hogy terhes vagy-e, sem más magyarázatot a tünetekre) - és még mindig pozitívat tesztelsz - elmennék egy másik dokihoz is
A kérdező hozzászólása: egy nagyon bunkó doki volt helyettesítésben de a vizsgálat 2 percig sem tartott. hüvelyi uh-n voltam már de máskor is 10-15 percig vizsgáltak. a hõm is magas már kb 2-3 hete megált a 37-5, ez szinte nem változik egész nap ilyen. jó ideje mérem de ez a legmagasabb amit tapasztaltam 1év alatt.pénteken ha nem mutat semmit visszatérek a régi orvosomhoz akkor is ha ahhoz sokat kell utaznom. tapasztalt már valaki ilyet???
A kérdező hozzászólása: 11én voltam dokinál, 18-án kell mennem. annyira bízunk benne hogy terhes vagyok de közben félek is mert szeptemberben volt, hogy a petezsák felszívódott amit igazából nem értem mert a doki azt mondta lehetett látni az embriót is! semmi eü kaparást nem csinált azt mondta minden rendben van, nm kell megcsinálni, minden megy tovább. félek hogy mégis van valami bajom ezmiatt.
A kérdező hozzászólása: gratulálok neked a picihez. nagyon remélem hogy én is terhes vagyok, de ma reggel arra ébredtem hogy iszonyatosan szúr az alhasam. természetes vagy valami baj van? már elmúlt kb 10 percig tartott!!!
Habár elvileg ma mész dokihoz leírom, hogy én azt olvastam a konkrét szúrás nem biztos, hogy jó, de ha csak fáj az általános, a méhed felkészül a várandósságra, az elején nekem is napi szinten fájt a hasam, de ma a doki megnyugtathat, szorítok! Majd hozd a híreket! :)
A kérdező hozzászólása: A hír csak annyi hogy nem vagyok terhes, ha december végéig nem jön meg akkor januárban 1hét kórházi bennt fekvés kivizsgálásra. januárban majd minden kiderül ha addig nincs vérzés!!!! Már elõre félek!!

Ha halvany barnas folyasom van az mit jelent? Most Vasarnap kellett volna megjonnie a menzeszemnek, de csak vilagos barna folyasom van! Most mertem a homet digitalis homerovel kb.3-percig 36, 7c-volt! Mennyi az eselyem hogy en most terhes vagyok?

Legjobb válasz: van rá esély!mert ha valaki terhes elõfordul,hogy menses helyett csak barnázása van.a hõmérsékletre nem tudok mit mondani mert tudni kellene mennyi az alaphõd.de barnás folyás mensi elõjele is lehet.egyéb tüneteid nincsenek?

van rá esély!mert ha valaki terhes elõfordul, hogy menses helyett csak barnázása van.a hõmérsékletre nem tudok mit mondani mert tudni kellene mennyi az alaphõd.de barnás folyás mensi elõjele is lehet.egyéb tüneteid nincsenek?
Szia.A terhesség oka lehet hogy az elsõ kimaradt menzi helyett csak kevés barnás folyás jön.Nálam is így volt.
Tesztet csináltál? Az választ adna a kérdésedre!
Bizony, tesztelj!

Szerintetek akkor most terhes vagyok, és mikor érdemes felkeresnem az orvosomat? Most kb hány hetes lehetek?

február-8 án mult el a menszim ebbe a honapban nem jött meg különösebb tünetet nem vettem észre eddig párommal megszakitással védekeztünk az egyetlen tünet ami arra utal az az h érzékenyebb vagyok a szagokra a höm hüvelyben mérve 36.9 volt ma tegnap 37.1 de amikor nyelv alatt mérem akkor csak 36c akkor most terhes vagyok vagy nem? köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Szerintem nagy esélyed van arra, hogy terhes vagy! Tesztet nem csináltál még?? Szerintem már próbálkozhatnál! Az utolsó menstruációd elsõ napjától kell számolni a terhességi kort!

Szerintem nagy esélyed van arra, hogy terhes vagy! Tesztet nem csináltál még?? Szerintem már próbálkozhatnál! Az utolsó menstruációd elsõ napjától kell számolni a terhességi kort!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a gyors választ! tesztet még nem csináltam de fogok
Elsõ vagyok: Elõször is, ha van erõs pozitív teszted, akkor hívd fel az orvosodat és majd õ megmondja, hogy mikor menj hozzá. Én is így fogok tenni. Ha nagyon sokáig nem lesz pozitív a teszt és továbbra sem jön a mensi, akkor pedig azonnal menj dokihoz!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen és kivánom neked h összejöjjön :)
Köszönöm, hát már ideje lenne...:( Én is drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)
a testhõt nem a hüvelyben kell mérni, hanem normálisan hónalljban. hõmérõzés nem mndenkinek jön be akkor ha kiváncsi vagy mi van vagy menj el orvoshoz ha késik vagy vegyél tesztet

16/L Valaki felvilágosítana pár dologról? Most terhes vagyok vagy nem? Help.

A barátommal naptári módszerrel szoktunk "védekezni" de mikor nem jó az id?pont akkor óvszerrel vagy csak -nem- engedi belém.

Legjobb válasz: Egyébként felhívom rá szíves figyelmedet, hogy többé-kevésbé rendszeres menstruációval már most borítékolom, hogy hónapokon belül terhes leszel, ha ezt így folytatod. A naptármódszer csak akkor ér valmait, de akkor is csak valamit, ha hajszálpontos, szabályos ciklusaid vannak, neked meg amint írod nem azok. Nagyon sürgõsen kezdj el normálisan védekezni, mielõbb bajba kerülsz!!!

Egyébként felhívom rá szíves figyelmedet, hogy többé-kevésbé rendszeres menstruációval már most borítékolom, hogy hónapokon belül terhes leszel, ha ezt így folytatod. A naptármódszer csak akkor ér valmait, de akkor is csak valamit, ha hajszálpontos, szabályos ciklusaid vannak, neked meg amint írod nem azok. Nagyon sürgõsen kezdj el normálisan védekezni, mielõbb bajba kerülsz!!!
"Jobb félni, mint megijedni"? Akkor mondjuk lehetne annyi eszetek, hogy folyamatosan védekeztek, mondjuk gumival..mert ugyebár a megszakítás nem védekezés. A naptári módszer meg..idézem a nõgyógyász Dr-nõt: "a naptár módszer azoknak való, akik gyereket AKARNAK" Tehát nem védekezésre való, van rendkívüli peteérés is a világon, és akkor sem pontos, mivel fiatal vagy, nincs rendesen beállva a ciklusod sem. Borzasztó felelõtlenek vagytok, és úgy alapból az egész tizenéves korosztály. A szex az megy, arra van mersz, utána meg megy a sírás. (Bár legalább te beszélsz errõl a szüleiddel, ez is ritka). Egyébként valószínûleg nem vagy terhes, és kívánom, hogy ezt a nõgyógyász is megerõsítse neked. De könyörgöm, védekezzetek normálisan, ez neked is jobb lesz, nem fogsz stresszelni. 22/L
nem vagy terhes szerintem. a teszt negatív. én már 2x szültem, de a tesztek pozitívak is voltak!!! a cigi lerakása miatt eszel többet, azért is hízol!!!! tudom mert én is leraktam a cigit az elsõ babánk tervezése elõtt fél évvel és én is ilyen tüneteket produkáltam utána egy darabig. bár nekem a mellem nem nõtt csak mikor tehes voltam... de szerintem te nem vagy az!
16 évesen leszokott a cigirõl, azért ez is "vicces". Egyik barátnõm is naptár módszerrel védekezett a perce pontos ciklusa mellett, napokban ünnepeltük babája egy éves szülinapját...
na mizu csajszi, voltál dokinál?
nekem nõgyógyászati problémám van/volt, az orvos szerint kevés esélyem volt a teherbeesésre, ezért gondoltam, hogy nekünk "szabad" naptármódszerrel védekezni. Baromi nagyot tévedtem, fél év sem kellett, és terhes lettem! Nekem nem olyan nagy gáz mert befejeztem a tanulmányaimat és a kapcsolatom is ideális, de neked legyen ez elrettentõ példa, azért 16 évesen nem ugyanazok a lehetõségek mint 23 évesen...
Hajszálpontos ciklusnál sem nyújt a naptármódszer biztos védelmet, még akkor sem ha hõmérõzéssel is ki van egészítve. Anélkül meg még annyit sem ér.... Extrém esetben a spermiumok még egy hétig is életképesek maradhatnak! Ezt is bele kell számolni! Létezik olyan eset, amikor egy ciklus alatt több petesejt is kiszabadul, eltérõ idõben (pl. orgazmus hatására...) A megszakítás, kiszállás nem védekezés! Elõváladékban lehet sperma! Nem tudom menni idõs a barátod, de a kiszálláshoz tapasztalat és nagy önuralom kell! Egymást követõ 2 aktus esetében sokszorozódik a veszély.... Gondolom a ciklusod, hormonjaid még ingadoznak, így pláne nem lehet kiszámolni semmit... Én ezt a fajta "védekezést" nem ajánlanám 16 éves lánynak, aki nyilván semmi esetre sem szeretne terhes maradni! Max. olyan felnõtt pároknál alkalmazható, akik nem bánnák, ha becsúszna a bébi.... Óvszert vagy fog.gátló tablettát használjatok!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek! Igen egyébként meg volt a mensim és a következõnek még kell 2 hét. Megfogadom a tanácsotokat rendesen fogunk védekezni... Mégegyszer köszi :)
Most válaszolj már légy szíves arra, hogy nem lenne egyszerûbb normálisan, MINDIG védekezni óvszerrel vagy tablettával mint azon reszketni, hogy terhes vagy-e vagy sem?
A hízás biztos, hogy nem terhességtõl van, ha múlt hónapban nega volt a teszt. Bár attól még lehet, hogy most terhes lettél, de az még olyan fiatal, hogy attól kizárt a hasgömbölyüdés. Egyébként 16 évesen nem naptármódszerrel kéne védekeznetek, mert az azért nem olyan biztos, és ha becsúszik a baba, mert éppen akkor máskor volt peteérésed, akkor ott a baj.... A mostani mensid megjött? Vagy még nem is kellett volna? Csinálj most is egy tesztet. És ha elmész dokihoz, irass fel inkább fogigátlót, vagy használjatok mindig gumit, mert ez a naptármdszer nagyon lutri.
szia.Mikor kéne megjönnie?anyukád nagyon rosszul teszi, hogy nem akar ilyenekrõl beszélni, azért probáld meg!nekem 2 kicsi lányom van, de majd ha fölnönek én szeretnék velük mindent , föleg majd ha eljön az ideje , errõl is beszélni!de lehet tényleg azért van ez mert leszoktál a cigirõl:) Azt meg jól tetted!
A kérdező hozzászólása: Szerencsémre nem lett nagy baj!!! Visszaszoktam a cigire és ugyan ugy volt mindden mint régen. De elmentem dokihoz és a teszt negatív lett. CSak mázli..... Tanuljatok a hibámból..... :P

Avril terhes? Múltkor is ez volt. Aztán megcáfolták. Most megint felröppent . Akkor most terhes vagy nem? !

Az egyik rokonom mondta, hogy látta a tv-ben. De én még semmi infót nem találtam róla:(

Legjobb válasz: szerinte nem...habár máe sokszor állította a sajtó ezt

szerinte nem...habár máe sokszor állította a sajtó ezt
már
A kérdező hozzászólása: köszih. találtam képeket ahol nagy pocija van..ezekszerint terhes:D:D:D
NEM!!!! AVRIL LAVIGNE NEM TERHES. csak be akarta a paparazzikat hitetni evvel.. http://www.youtube.com/watch?v=I41OJYz5Do4&feature=related ittis van 1 videó amiben láccik h ki van tömve a hasa. :) és ez csak 1 vicc lett volna ;).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!