Találatok a következő kifejezésre: Most tartok hogy szedem (13 db)

Most tartok ott hogy szedem a norcolutot a mensim 16-ik napjától 10 napig. Meg fog jönni a mensim?

Ha terhes leszek akkor meg fog jönnia vérzésem?, mert közben meg szedtem clostyt is 2-6-ik napig, hogy terhes maradjak.várom a válaszotok.

Legjobb válasz: ezt nemértem . utánna szeded a clostit,ha megjött? mert a kettõt nemlehet szedni csak egymás után. de igen megfog jönni a menzid tõle ha beszedted mind a 10. szemet kb 3-4 napra meghozza a menzit. de ha megjött a menzi utánna szedik a clostit. és a clostit arra szedik hogy legyen peteérésed. nem azért hogy terhes mardj.én tényleg nemértem . vagy elõtte szedted a clostit és utánna a norcolutot?

ezt nemértem . utánna szeded a clostit, ha megjött? mert a kettõt nemlehet szedni csak egymás után. de igen megfog jönni a menzid tõle ha beszedted mind a 10. szemet kb 3-4 napra meghozza a menzit. de ha megjött a menzi utánna szedik a clostit. és a clostit arra szedik hogy legyen peteérésed. nem azért hogy terhes mardj.én tényleg nemértem . vagy elõtte szedted a clostit és utánna a norcolutot?
Én is szedem a norcolutot, kedden kéne megjönnie. Elvileg ez mellett is lehet baba. Jó lenne... Ettõl a gyógyszertõl még akkor is megjön, ha van baba?
Szia! Ugyanígy kell nekem is szednem a Clostyt (már beszedtem 3x1), és a 16. naptól majd a Norcolutot.Most vagyok a 13. napon, úgyhogy próba indul ma... Nem kell feltétlenül megjönnie, mert teherbeesés céljából szedem én is, rendszertelen ciklus beállítására. Gondolom te is. A Norcolutot azért kell szedni, h ha mégis meg akar jönni, akkor pontosan 28 napra jöjjön meg.Ne késsen. Remélem nem fog megjönni. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: igen, ugyan ugy szedem én is mint a 3-ik válaszoló, csak a clostybol én 5*1-et szedtem, remélem terhes maradok. össze-vissza jött meg elötte, kaptam rá norcolutot, plusz amikor megjött a mensim kaptam clostyt hogy legyen peteérésem, és most a mensi 16-ik napjátol ujból szedem a norcolutot 10 napig, remélem nem fog megjönni:)

Belara tabit szedek, most tartok a 16. szemnél. Kis pecsételődő vérzésem volt, de a tájékoztatón az volt, hogy ez normális. Most kicsit több mennyiségű vér jött. Ez még normális?

Nem tudom, hogy összefügg-e de közben szeretkleztem barátommal is persze 7-nap után amikor már védett voltam a tájékoztató szerint.

Legjobb válasz: Én is ezt a tabit szedem. Szerintem teljesen normális. Nekem úgy volt, hogy mensi után két nappal kezdõdött a pecsételõ vérzés, de pár nap után el is múlt. Hol kicsit több jött, hol kicsit kevesebb. Nyugi, el fog múlni, csak hozzá kell szoknia a szervezetednek. Nem hinném, hogy összefüggne azzal, hogy szeretkeztél a barátoddal (hacsak nem most elõször feküdtél le vele).

Én is ezt a tabit szedem. Szerintem teljesen normális. Nekem úgy volt, hogy mensi után két nappal kezdõdött a pecsételõ vérzés, de pár nap után el is múlt. Hol kicsit több jött, hol kicsit kevesebb. Nyugi, el fog múlni, csak hozzá kell szoknia a szervezetednek. Nem hinném, hogy összefüggne azzal, hogy szeretkeztél a barátoddal (hacsak nem most elõször feküdtél le vele).
Én is belarat szedek.nekem a 21 nap alatt végig volt pecsételõ vérzésem.Majd megjött->elmúlt és vele a pecsételõ vérzés is.Ez teljesen normális.nem kell aggódnod:)
A kérdező hozzászólása: Okés, köszi, akkor most már teljesen megnyugodtam (:

Lehetek most már együtt a barátommal gumi nélkül? Nem lesz baj? Lindynette 20-at szedek, 1hónapja, most tartom a 7napos szünetet abban is a 3.napnál tartok..megjött..stb. egyik kérdésem, hogy szombatra szerintetek elmúlik?

Pénteken kezdem a 2.levelet (most elég er?sen vérzek), a másik pedig, hogy ha 2hete hasmenésem volt miután bevettem a gyógyszert fél órával, és most pénteken kezdem a 2.levelet, védett leszek? lehetek együtt a barátommal gumi nélkül? nem lesz baj? ..köszi[16éves lány]

Legjobb válasz: Szija! Ugyan pasi vagyok, de jártas a fogamzásgátló témában, és ugy általánosságban véve kitünõ bioszból, de szerintem megbízhatsz a válaszomban. az elsõ sze bevétele után, ha a menses-ed elsõ napján szedted be, 99% biztonságot élvezel az elsõ hét után, ha a 3-5 napon vetted be, akkor az elsõ 1 hónapban nem vagy védett(magyarul felesleges pénzkidobás)..szóval ha az elsõ napon szedted be a gyógyszert, akkor már 1 hét után csinálhattátok volna gumi nélkül. a hasmenés nem gyengíti a hatását, kivétel ha vmi receptes gyógyszert vettél be másnak a receptjével(saját orvosoddal írasd fel a gyógyszereid, és kérdezd meg nem-e árt ennek a gátlónak, de jobb ha még a patikust is megkérdezed utána), ha nem vettél be rá semmit, akkor nincsen semmi gond, tartsd meg a 7 napos gyógyszerszünetet, a 8.napon a szokott idõben vedd be, és no para, nyugodtan feküdj le a pároddal gumi nélkül, nem lesz bajod, ha a hasmenésre nem vettél be semmi olyat amit nem kellet volna, ha igen, akkor egy két hetet még várj:) De 1 valamit sose feledj! semelyik gyógyszer sem nyújt 100%os védelmet, a gyógyszer is csak 99,999%!

Szija! Ugyan pasi vagyok, de jártas a fogamzásgátló témában, és ugy általánosságban véve kitünõ bioszból, de szerintem megbízhatsz a válaszomban. az elsõ sze bevétele után, ha a menses-ed elsõ napján szedted be, 99% biztonságot élvezel az elsõ hét után, ha a 3-5 napon vetted be, akkor az elsõ 1 hónapban nem vagy védett(magyarul felesleges pénzkidobás)..szóval ha az elsõ napon szedted be a gyógyszert, akkor már 1 hét után csinálhattátok volna gumi nélkül. a hasmenés nem gyengíti a hatását, kivétel ha vmi receptes gyógyszert vettél be másnak a receptjével(saját orvosoddal írasd fel a gyógyszereid, és kérdezd meg nem-e árt ennek a gátlónak, de jobb ha még a patikust is megkérdezed utána), ha nem vettél be rá semmit, akkor nincsen semmi gond, tartsd meg a 7 napos gyógyszerszünetet, a 8.napon a szokott idõben vedd be, és no para, nyugodtan feküdj le a pároddal gumi nélkül, nem lesz bajod, ha a hasmenésre nem vettél be semmi olyat amit nem kellet volna, ha igen, akkor egy két hetet még várj:) De 1 valamit sose feledj! semelyik gyógyszer sem nyújt 100%os védelmet, a gyógyszer is csak 99, 999%!
ha két hete volt hasmenésed akkor nem lehet baj, mert hányás, hasmenés után 1 hetet ír amikor kell kiegészítõ védekezés:) szóval nyugodtan! nem lesz baj:) és el kéne múlnia szombatra. bár én is ezt szedem és nekem az elsõ szünetemben barnás folyásom volt menzesz után 2 hétig. de az sem baj még az elsõ hónapban!
igen levettem h pasi vagy de ha nem vagy biztos a dolgodban és valaki ír h azért mégsem úgy van nem kell leokostojásozni...
na végre valaki normális köszönöm. és aki azt mondta h nem árt akkor õ h szedi? második válaszoló voltam.
az utolsó válaszoló vagyok és nem bántani akarom az elsõ válaszolót biztos hogy valamilyen szinten jártam a fogamzás gátlók terén de a hasmenés igenis árt... mert nem szívódott fel a gyógyszer és így olyan mintha aznap elfelejtette volna bevenni...
de hallod igenis van köze hozzá... olvass el egy betegtájékoztatót... mindegyik írja: Ha a gyógyszer bevétele után 3-4 órával hányás hasmenés lép fel, a felszívódása nem tökéletes. Ilyen esetben vagy még egyet be kell venni vagy 1 hétig kiegészítõ védekezés... dehát mindegy... bizti okos vagy
Ha jót akarsz, nem hallgatsz arra, aki azt mondja nem árt a hasmenés! Akkor miért lenne beleírva minden egyes fog.gátló betegtájékoztatóba, hogy baj lehet, ha 3-4 órán belül hasmenés jelentkezik??? Te elolvastad a tiédet? Én is ezt szedem és ott van leírva. Sõt a dokimat is megkérdeztem, mi van hasmenés esetén. Õ nekem azt mondta, pótolni kell, mert olyan, mintha be sem vettem volna. És azt mondta, a tabi 2 hét rendes szedés után már hat. Ha nem is múlik el a szünetben a mensid, akkor is meg kell kezdened a 8. napon az új levelet. De ezt gondolom tudod. Ha 2 hete volt hasmenésed, akkor az a mostaniakat nem befolyásolja, mert 1 hét kieg. védekezés ajánlott ebben az esetben, vagy pedig a tabi pótlása rögtön, mint ahogy a dokim is tanácsolta.
ha figyelmesen elolvasod rájössz h pasi vagyok, így nem igazán szedek gyógyszert..gondolom ez logikus...okostojás... a barátnõm szed és olvastam a betegtájéozatót..nem volt ilyen rész h hasmenés esetén nem jó...cska a túladagolás résznél, h ha túaldagolja hányhat, és hasmenése lehet..de ilyen nem h ha 3-4 órán belül hasmenése van akkor nem hat...3-4 óra alatt az a szerencsétlen gyógyszer még gyomrában maródik a savban...
elsõ vagyok de okos vagy utolsó! mi nem szivodik fel?! a hasmenés nem azért van mert a gyógyszer kimenekült...a víz felszívás sikertelen volt a vastagbélben, így felhígulva távozott, a hasmenésnek semmi köze a fogamzásgátlóhoz...ennyi erövel..romlotat eszel és hasmenésed lesz és nem hat a gyógyszer?! ne hülyíts már légyszi, gondolkozz mielött írsz! köszönöm!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az összes választ!!!! (: ezek szerint nem lesz baj, mehet natúron a dolog (: ennek örülök, még 1x nagyon köszönöm!!!
Bocs, ez tényleg csak a hányást említi 3-4 órán belül, a hasmenést nem. De mindegy, a dokim megkérdeztem és õ ezt tanácsolta, szedjek be másik bogyót, ha hasmenésem lenne. Amúgy meg olvasd el bármelyik másik fog.gátló tájékoztatóját, szinte mindben ott áll, hogy bibi van, ha hasmenésed van, vagy hánysz. Vagy vegyél be még egyet vagy védekezz 1 hétig egyéb módon. Sõt több nõdokit megkérdeztem és a válasz az, volt, hogy BÁRMIKOR is van hasmenés, MINDIG CSÖKKENHET a hatás. De tégy, ahogy jónak látod, és higgy, akinek akarsz. Én csak azt mondtam el, amit a nõgyógyászok mondtak nekem.
drágaságom..mondtam h nagyon okos vagy...elsõ vagyok! a kérdés az olt h egy hete volt hasmenése, másrészt rá 3-4 órára...szóval végülis én a kérdésre válaszoltam, nem az általánosságban vett hasmenésre...szóval..

Cypromix, fogamzásgátlót szedek. Most tartok a második levél 7. szeménél. Mivel a betegtájékoztatóban benne van, hogy a menstruáció első napjától szedve azonnali védettséget nyújt, ezért két hét után már lefeküdtem a barátommal. Hiba volt?

Az 1 hetes gyógyszerszünetben is, és mivel ekkor nem szedtem a gyógyszert, felmerül a kérdés, hogy védve voltam-e?! A másik, hogy az 1hetes gyógyszerszünetem, lehet, hogy nem 1 hét volt hanem egy nappal több vagy kevesebb, (sajnos kicsit össze kevertem a napokat) Miután elkezdtem a második levelet annak 2. napján elfelejtettem beszedni, de másnap pótoltam, de a 12órából kicsúsztam. Utána rá két napra ismét elfelejtettem, de azt hajnalba sikerült pótolnom. Mentségemre szóljon, hogy el?tte soha nem szedtem semmilyen olyan gyógyszert amit szabályszer?en kellett volna, és talán emiatt van, hogy ennyire hanyag vagyok:S A kérdésem, csupán annyi, hogy ha veled történik mindez, most mitév? lennél? Kell tartanom a terhességt?l? UI: Elolvastam a betegtájékoztatót, el?tte, és utána is többször, miel?tt kapnám a megjegyzést

Legjobb válasz: akk talán állits be a telefonodon emlékeztetöt minden napra és ugy nem fogod elfelejteni mert nem tesz jót ha össze vissza szeded. amugy meg h kicsúsztál a 12 órából csökkent a tabi hatása. nem célszerü ezzel játszadozni

akk talán állits be a telefonodon emlékeztetöt minden napra és ugy nem fogod elfelejteni mert nem tesz jót ha össze vissza szeded. amugy meg h kicsúsztál a 12 órából csökkent a tabi hatása. nem célszerü ezzel játszadozni
én is most szedek elõször gyógyszert, de nekem nem okozott betartanom (eddig) a pontosságot. most a 3.levél elsõ hetén volt rá példa hogy 2 órát késtem. Az én gyógyszerem (Yasminelle) betegtájékoztatóján az áll hogyha kicsusztam a 12 órából akkor mielõbb pótoljam és akkor 2 hétig szükség van egyéb védekezésre is (óvszer). Igen, igaz hogy az elsõ héten már véd, én az elsõ hét hétvégéjén feküdtem le a barátommal és minden oké. nem volt hiba. de próbáld meg megjegyezni hogy mindennap kell szedni és lehetõleg ugyan abban az idõben :)
Ennél a levélnél óvszerrel is védekeznék. De amúgy ha a következõ levélnél sem sikerül normális beszedned a gyógyszert, akkor védekezz máshogy. Bár gondolom (remélem), nem csak fogamzásgátlásra szeded ezt a gyógyszert, ugyanis nem arra való elsõsorban.
Tartanék a terhességtõl.Fõleg azért, mert a második levél elsõ hetében felejtetted el bevenni a tablettát és a 12 órából is kicsúsztál. Ezt írja az elsõ héten kihagyott tablettára: "Ha a mulasztás elõtti héten szexuális együttlétre került sor, tudomásul kell vennie, hogy a terhesség kockázata fennáll. Ebben az esetben forduljon orvosához." Most nem tehetsz mást, mint vársz, tesztet csinálsz vagy elmész orvoshoz és sûrûn imádkozol, hogy ne legyen baba.Ha nem lett, akkor beállítod a mobilod ébresztõre és tudatosítod magadban, hogy szexuális életet élsz és ehhez hozzátartozik a felelõsség is és jobb nem játszani az életeddel.Ha érzed a kockázat súlyát, kevésbé fogod elfelejteni, hisz tudod mi a tét.

Fehér folyásom van és nem jön meg. Symicia fogamzásgátlót szedek. Mitől lehet, hogy nem jött még meg? Most tartok a 7 napból a 3. -on vajon mikor jön meg?

4 hónapja szedek fogamzásgátlót, minden egyes tablettát bevettem eddig és semmi bajom nem volt vele. Miel?tt lefeküdtünk a párommal el?tte vettem be a tabit és még másnap is. Azóta nem jött meg és fehér folyásom van csak. Mit?l lehet? Terhes csak nem lehetek mivel a tabikat beszedtem.

Legjobb válasz: Még csak a 3. napon vagy. Az a lényeg, hogy a szünetben megjöjjön. Akár a 7. napon is kezdõdhet... Ha nem jön meg a 7 napos szünetben, akkor meg nem ártana tesztet csinálni. A tabletta nem 100%-os.

Még csak a 3. napon vagy. Az a lényeg, hogy a szünetben megjöjjön. Akár a 7. napon is kezdõdhet... Ha nem jön meg a 7 napos szünetben, akkor meg nem ártana tesztet csinálni. A tabletta nem 100%-os.
A kérdező hozzászólása: lehetséges , hogy csúszik a menstruáció? van rá esély , hogy teherbe estem?
A kérdező hozzászólása: Bunkó válaszokat nem kérek :) Ez komoly. Ha a héten nem jön meg akkor jövõhéttõl kezdhetem újra a tabit. És ha addig nem jön meg akkor terhes vagyok?
Ha addig nem jön meg, akkor csinálsz egy tesztet és kiderül!
A kérdező hozzászólása: Rendben , köszönöm a választ ! Még egy dolog olvastam , hogy 6-7 hónap kell , hogy a menszesz és beálljon , hogy mindig ugyanakkor jöjjön meg. Lehetséges , hogy ezért csúszik ? A múltkor szerdán aztán utána pénteken jött meg.
igen, azért
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen , remélem igazad van.
nekem is csuszkal egy napot, h mikor jon meg. Most tartok a 4. levelnel. Vszinuleg nem allt be meg a megvonasos verzesed.
Lehet hogy nem megfelelõ fogamzásgátlót írt fel a doki.
A kérdező hozzászólása: de akkor a 2-dik levélnél mért nem volt vérzésem ?
Mert lehet, hogy ez nem megfelelõ a testednek, és lehet erõszakos a méhednek, meg midnen belsõ szervednek, vagy a hormontartalom a baj, vagy vmelyik összetevõje a gond. De menj el orvoshoz, én ezt tudom tanácsolni. Nem zsenik ülnek itt gyakorin. :(
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a választ, az lesz belõle :)
Az h jó e neked a gyógyszer az elsõ 3 hónapban derül ki. Az ezek alatti vérzések , , normális" mellékhatások. Ha ezen túl is vérzést tapasztalsz akkor valószínû h váltanod kell. 22N
Igen, normális.
Nekem is így volt, mikor elkezdtem, és így is maradt végig, amíg szedtem. Most abbahagytam, de most sem lett olyan sok, mint régen volt.
Igen normális, hogy kevesebb a vér mennyisége! A vérzés ideje a megszokottnál akár több nappal rövidebb is lehet!

Mit tegyek? Fogamzásgátlót szedek (yasminelle-t) most tartok a 3. levélnél, de egy ideje észrevettem, hogy fáj a lábam. Olyan furcsa érzés, meg olyan mintha pár másodpercig lüktetnének az ereim. (nem mindig ugyan ott)

Ez lehet a tabitól? Szedjem be a 3.levelet is? vagy hagyjam abba?

Legjobb válasz: amikor lüktet az ált attólvan h hirtelen vér folyik bele. nemolyankor lüktet mikor mondjuk sokáig ülsz, aztán felállsz? sztem egy lábfájás miatt még nemkell abbahagyni a foggátlót.

amikor lüktet az ált attólvan h hirtelen vér folyik bele. nemolyankor lüktet mikor mondjuk sokáig ülsz, aztán felállsz? sztem egy lábfájás miatt még nemkell abbahagyni a foggátlót.
A kérdező hozzászólása: Ha pl. ülök, akkor is szokott vagy ha fekszek....De amitó itthon vagyok szinte semmi mozgásom sincs. lehet, hogy ettpl vagy? de csak az egyik lábam. :S
ha csak azóta van ez mióta gyógyszert szedsz, akkor azonnal hagyd abba és menj el dokihoz, nézzen neked Leiden mutációt, ez a trombózisért felelõs gén! én is ezt szedem és ha elolvasod a tájékoztatót, akkor a lábfájás az elsõ dolog azon a listán hogy "azonnal hagyja abba és forduljon orvoshoz ha...".
ha nincs mozgásod, akkor simán lehet h attól van. plusz egykis kálcium v magnézium hiány.
Nem dohányzol a gyógyszer mellett? Mert azt nem szabad. Az is okozhat ilyen tüneteket.

Stodette fogamzásgátlót szedek. Hétvégén nyaralni készülünk, és nekem épp akkor fog megjönni. Most vettem be az utolsó szemet. Ha nem tartok most szünetet, akkor az azt jelenti, hogy ebben a hónapban kimarad a menstruációm? Valaki használta már így?

Legjobb válasz: Igen,akkor most kimarad,kihagyás nélkül szedd be a következõ levéllel is és majd ha azt is beszedted akkor fog megjönni.Mikor én toltam el így a havimat kicsit fájt a hasam meg a cicim is feszült de amúgy semmi para vele.

Igen, akkor most kimarad, kihagyás nélkül szedd be a következõ levéllel is és majd ha azt is beszedted akkor fog megjönni.Mikor én toltam el így a havimat kicsit fájt a hasam meg a cicim is feszült de amúgy semmi para vele.
. . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hozzászólásod, valószínû, hogy még nem hallottál errõl a gyógyszerrõl.A tájékoztatóban le van írva, hogy így lehet késleltetni a menstruációt.Arra lettem volna kíváncsi, hogy másnál hatásos volt-e :( Sajnos én olyankor a görcsöktõl fel sem bírok állni, ezért szerettem volna eltolni. :( még egyszer köszönöm a sokatmondó kommentedet
A kérdező hozzászólása: Kedves Második Hozzászóló!Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!!!!!!

Menstruációt hogyan hozhatok előre? Lindynette-t szedek, most az első levélnél tartok, de már csak 7 tabi van vissza a main kívül.

Legjobb válasz: Olyanról hallottam, hogy a gyógyszer szedését nem hagyom abba a 21. nap után, nem tartom a 7 nap szünetet, hanem folytatom a következõ levéllel azonnal. Így egy hónapig kimarad a menszesz? Vagy ilyenkor hogy van?

A kérdező hozzászólása: Olyanról hallottam, hogy a gyógyszer szedését nem hagyom abba a 21. nap után, nem tartom a 7 nap szünetet, hanem folytatom a következõ levéllel azonnal. Így egy hónapig kimarad a menszesz? Vagy ilyenkor hogy van?
Az elsõ levélnél én ég nem mernék kockáztatni, hogy hamarabb abbahagyjam. Az elsõ megvonásos vérzéstõl van a teljes védelem, ha ezt most megsem várod akkor mitõl akarod a védettséget. 14 szemet vettél be így teljesen felesleges a gyógyszerszedés, ez nem cukorka amit akkor veszek be amikor akarok. Késõbb néha lehet elõrehozni vagy eltolni a mensest, de az elsõ hónapban NEM.
Igen abbahagyod, tartasz 7 napos szünetet utána megint elkezded szedni. Véd teljesen jó. De azért nem véletlen h 21 tabletta van benne. Tehát minden hónapban azért ne játssz vele. De ha pl. elmentek nyaralni stb. elõbb vagy épp nem akarod h megjöjjön na akkor arra tökéletes. Pecsételõ vérzés nem lesz tõle ha folyamatosan szeded. Sajnos a fogigátlótól bármikor jelentkezhet áttöréses vérzés az meg teljesen egyénfüggõ. Nem mindenkinél van az sem. Nekem pl. volt. Rendesen szedtem a gyógyszert és úgy megindult , akkor gyógyszerváltás. De itt ugye nem is ez volt a kérdés :) ) csak megemlítettem ezt is. h ez független attól h továbbszeded-e vagy sem. 24/L
igen. hagyd abba hamarabb.
A kérdező hozzászólása: de akkor ugyanúgy véd majd? megmarad ugyanúgy a fogamzásgátló hatás?:S
hagyd abba elõbb.(pl.ma már ne vedd be
A kérdező hozzászólása: De pecsételõ vérzés nem fog lenni?:S
Igen 1x simán megteheted h nem hagysz 7 napos szünetet hanem szeded tovább. És igen ha nem hagyod abba nem is fog megjönni. De ha pl. elõbb abbahagyod akkor elõbb is fog megjönni.... Ha fogigátlót szedsz akkor azért eléggé szabályozható a menses.
A kérdező hozzászólása: Értelmes válaszokat szeretnék, nem , , népi praktikákat", köszi.
nekem alkoholtól szokott megjönni elõbb.mondjuk most már 1hónapja késik:S:S:S ha késleltetnéd akkor pedig minden nap 2dl citromlé. ha azt akarod hogy elõbb elmúljon akkor is 2dl citromlé. 17/L
Hú nem olvastam el jól jah h az elsõ levélnél tartasz na akkor nem ajánlatos kockáztatni. Igy még nem 100% a védelem. Késõbb már mehet. Egyetértek az elõzõ hozzászólóval!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!