Találatok a következő kifejezésre: Most tartok beágyazódásnál (2 db)

Nem, nem mindegy, mostmár csak természetes gyógymódokat használj!
A kérdező hozzászólása: Tea, citrom, méz.....még vmi tipp?
Fokent az elso trimeszterben nem mindegy!!!!!! Csak is termeszetes gyogymod johet szoba! Unhalalj +tea+citrom+mez
http://www.kismamablog.hu/terhesseg/terhesseg-gyogyszer ezt érdemes elolvasni. Ha nagyon szenvedsz, inkább gyógyszerezz. Pl a láz többet árthat a magzatnak, mintha beveszel egy gyógyszert. A Homeogene 9 amúgy nekünk nagyon bejött. Komplex homeopátiás szer torokfájásra.
Nekem azt mondták, hogy az elsõ pár hétben, mivel nem kapcsolódik rögtön az anya és az embrionális vérkeringés, az elsõdleges az, hogy az anya gyógyuljon. Egy-két szem alghopirintõl késõbb sem lesz bajod, de ha lázas lennél, az sokkal nagyobb probléma. Én például az elsõ 12 hétben hörghuruttal, arcüreg- és középfül gyulladással feküdtem. Még nem is tudtam, hogy babás vagyok, ittam a neo citrant, szedtem advilt, és emiatt késõbb nagyon aggódtam, mikor megtudtam, hogy jön a baba, de mondták, hogy semmi gond még ilyenkor. A 6. héttõl már rizikósabb, akkor már valószínûleg rákapcsolódott a vérkeringésedre a baba, de azt már valószínû, hogy tudod is akkor. Szóval citromos tea, c-vitamin, pár szem algopirin nyugodtan belefér. Illetve nekem még adtak a torkomra lándzsás útifû szirupot is. 24 hkm

Most tartok a beágyazódásnál. Nőgyógyászati vizsgálat miatt lehet baja a magzatnak, ha megfogant? Meg tudja sérteni valamivel?

Fel vagyok fázva,ezért megyek orvoshoz,de félek,hogy esetleg nem tapad meg a baba a vizsgálat miatt!Vagy alaptalan a félelmem?

Legjobb válasz: Szerintem mindenképpen szólj az orvosnak,hogy figyeljen oda, mert... De véleményem szerint nagyobb az esélye, hogy a felfázás miatt nem tapad meg, minthogy egy orvosi vizsgálat miatt lenne valami baj. Ha belül gyulladásban vagy, az veszélyesebb. Nyugodtan szólj az orvosnak, és oda fog figyelni. Szorítok, hogy baba legyen!

Szerintem mindenképpen szólj az orvosnak, hogy figyeljen oda, mert... De véleményem szerint nagyobb az esélye, hogy a felfázás miatt nem tapad meg, minthogy egy orvosi vizsgálat miatt lenne valami baj. Ha belül gyulladásban vagy, az veszélyesebb. Nyugodtan szólj az orvosnak, és oda fog figyelni. Szorítok, hogy baba legyen!
Ne aggódj, nem lehet baja. Óvatosak a nõgyógyászok, nem csinálnak olyat ami ártana. Különben is a nõgyógyászati vizsgálat elengedhetetlen lesz a terhesség megállapításához. De azért a biztonság kedvéért mindenképpen szólj a dokinak, hogy mi van. Gratulálok a babához. 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Dél körül megyek orvoshoz, remélem nem lesz baj.Nagyon veszélyes a felfázás, ha terhes vagyok?Vagy attól még lehet egészséges a baba?
Nem konkrétan a felfázás veszélyes, hanem ha nem vagy kikezelve, akkor a szövõdmények. A gyulladás nagyon sok olyan területre átterjedhet, ami védi a babát, és ez okozhat gondot. Biztos fog rá adni neked kúpot, meg gyógyszert. Nem lesz semmi baj, idõben elmész, és helyrehoz a doki. Nyugi ez csak akkor veszélyes, ha nem kezelik, és hosszú hetekig várnak vele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!