Találatok a következő kifejezésre: Most tényleg divat lett a (2 db)

Most tényleg nagy divat lett a színes ruha?

Pl. :sárga, lila, rózsaszín stb.

Legjobb válasz: Igen divat lett!!:)

Igen divat lett!!:)
igen! Nagy divat nyáron a citromsárga és a rózsaszín, télen inkább a lila lesz.
Fõleg õsszel lesz divat a lila, sötétkék, zöld, rózsaszin és a narancssárga!

Hogy lehet az, hogy most ennyire sok lányt jegyeznek el? Eddig is így volt, csak nekem nem tűnt fel, vagy most tényleg nagy "divat" lett eljegyezni a másikat?

Legjobb válasz: szerintem most vagy abban a korban, most veszed észre a hozzád hasonló korú emberek cselekvéseit

szerintem most vagy abban a korban, most veszed észre a hozzád hasonló korú emberek cselekvéseit
Még ilyen sem volt, de minden elõttem szólóval kivétel nélkül egyetértek! :D
Igen, én is sok pár hónap után eljegyzõst látok. Meg napi 10x az üzenõfalon: 'forever love' meg szerelmes képek garmadája. Csak szánni tudom az ilyeneket. Aztán majd sunyiban veszik le az eljegyezve státuszt, mikor kiderül, mégsem lettek egymásnak teremtve... Aztán jön az új nagy szerelem. Másokat meg lenéznek, akik netán évek óta harmonikus kapcsolatban együtt élnek, de még nem jegyezték el egymást. Azt hiszik a pár száz forintos netrõl rendelt gyûrûtõl õk bezzeg jobban összetartoznak.
Ja, nagy divat lett. Vélhetõen a sok hisztérikus és türelmetlen kiscsaj miatt, akik mindenképp gyûrût akarnak az ujjukra, a srác meg belemegy... Aztán jegyben járnak még 5-6 évig (ha egyáltalán együtt maradnak) mert a srácnak természetesen eszében sincs 21 évesen elvenni a 20 éves barátnõjét. Õszintén nem értem, hogy ha ketten szeretik egymást, akkor az miért nem elég? Nem elég nagy élmény együtt lenni? Aztán ha majd lesz lehetõség esküvõre, akkor elõtte lehet eljegyzést is tartani, de addig minek?
Sajnos sok csajt/nõt eljegyeznek mostanában. Van olyan ismerõsõm aki fél éve van együtt a barátnõjével és már eljegyezte. Nem tudom hova sietnek az emberek. Mi lassan 1éve leszünk együtt, és még nem fordult meg a párom fejében h.eljegyezzen. Én meg korainak tartanám még. Nem fél egy év alatt derül ki h.összeillenek-e párok ahhoz legalább kell másfél év, ha nem több.
Én úgy veszem észre, hogy divat. a középiskolások már 2 hónap után "eljegyzik egymást", menõznek egy darabig, majd 2 hónap múlva már mással vannak, és kezdõdik elõlrõl
Amit már leírtak sokan: Facebook. Ha neked nincs is, egy-egy ismerõsödnek csak van, megtudod tõle. És manapság divat ez az évekig járjunk jegyben dolog. Még úgy is, hogy belátható idõn belül nonszensz az is, hogy összeköltözzenek, nemhogy összeházasodjanak.
Mostanában divat a "fészen" kiírni, aztán közben meg lehet, hogy kamu az egész...
Úgy lehet, hogy régen nem volt Facebook és nem értesültél minden ismerõsöd minden pukizásáról.
A facebookon elõbb megtudod, mint régen :)
Az eljegyzés ma már többnyire nem azt jelenti, mint régen. Akkoriban az eljegyzés után néhány hónapon belül megtartották az esküvõt. Manapság nagyon elhúzódhat, sokszor fel is bontják. Ha a fiatalok együtt élnek, egy idõ után "illik" eljegyezni a lányt. Sokszor évekig tart ez az állapot, mégsem lesz belõle esküvõ.
Szerintem regebben is pont ugyanennyi eljegyzes volt, hiszen azert az az altalanos meg mindig, hogy huszoneves korban elobb utobb eljon ennek is az ideje. Egyszeruen ha ebbe a korba ersz, akkor egyre tobb ismerosodet jegyzik el, ennyi az egesz. Regebben, facebook nelkul is ertesultek az emberek az eljegyzesekrol egyebkent. Es regebben is bontottak fel eljegyzeseket, voltak hosszu jegyessegek es voltak rovidek is, csak 5-10 evesen nyilvan ez nem foglalkoztatott titeket. Szerintem semmi baj azzal, ha valaki 1 ev utan eljegyzi a masikat, es azzal sem, ha valakik eveket varnak ezzel, vagy esetleg eveket jarnak jegyben. Nem vagyunk egyformak, van aki megfontoltabb tipus, szeret evekig egyutt elni a masikkal, van, aki pedig azt vallja, hogy nincs ugyse garancia arra, hogy egy kapcsolat 10 ev mulva is ugyanugy mukodik, minek varjon akkor. Mindketto ugyanugy mukodhet. Szuleim is 1 ev utan hazasodtak, 30 eve hazasok iden. Szerintem a legnagyobb baj az, hogy meg mindig mindenki imad a masik maganeleteben vajkalni, itelkezik, hogy hanevesen, mennyi ido utan, mekkora korkulonbseggel, milyen nemuvel...stb Ez nem valtozik soha, regebben szajrol szajra jart a pletyka, most facebookon terjed. Szerintem kicsit legyunk elfogadobbak a masikkal, ha valaki 16 evesen kiirja, hogy eljegyezte a baratnojet, akkor legfeljebb mosolyodjukn rajta egyet, biztos mas is volt tinikent nagyon szerelmes es meggondolatlan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!