Találatok a következő kifejezésre: Most szombaton peteérésem, viszont (2 db)

22-én szombat hajnalban jobb petefészkemnél nagy nyilallásokra ébredtem. Peteérés környéke? ! Hétfőn elkezdtek fájni a melleim, mellbimbóim. Rá 1 hétre, most szombaton viszont már a méhemnél éreztem a szurkákat.

erre a hét végére nem várom.Néha hányingerem is van.Lehet hogy sikerült?Érezhettem a beágyazódást? Azért szurkálhat a méhemnél? Jó lenne,már több mint 1 éve próbálkozunk!Néha görcsölgetek is!Vasárnap szeretnék tesztelni.

Most szombaton lesz peteérésem, viszont sajnos nagyon megfáztam, antibiotikumot szedek. Lehet azért ilyenkor is próbálkozni a babagyártással?

Legjobb válasz: Szia! A genetikusom szerint lehet, az elsõ 14 napban nincs biologiai kapcsolat az anya és a leendõ magzat között. Én a helyedben csak a következõ hónapban probálkoznék. Bár én tul ovatos vagyok volt már vetélésem.

Szia! A genetikusom szerint lehet, az elsõ 14 napban nincs biologiai kapcsolat az anya és a leendõ magzat között. Én a helyedben csak a következõ hónapban probálkoznék. Bár én tul ovatos vagyok volt már vetélésem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!