Találatok a következő kifejezésre: Most szeretnék halat szeretnék! Mind (2 db)

Most szeretnék akváriumot.4 halat szeretnék! Mind a négy hideg édesvizi. Mekkora akváriumot vegyek és kell-e bele szűrő? És ha kell összesen kb mennyibe fog ez kerülni nekem?

Legjobb válasz: természetesen kell bele szûrõ! hacsak nem vmi hatalmas de hatalmas nagyot nem akarsz (mint pl 1 hatalmas tó:D). Komolyra a szót: mindenképpen kell bele, én a helyedbe egy szép nagyot rendeznék be. Ezt nem csak azért mondom mert ugye nagyobb víztömeg- kisebb ingadozás a vízértékekbe, hanem azért mert ugysem fog tudni leállni 4 hallal:D tapasztalat. kb 25 ezerböl sztem egész pofásat össze lehet állítani jó cuccokból. A szûrõ az legyen vmi jó minõségû mert késõbb is tudod majd használni több halnál. Méret: hát rajtad áll, sztem 100l alatt azért ne nagyon kezdj bele. És akkor elmondhatod hogy van 1 szép akváriumod. Nekem a jövõhéten áll össze a tengerim, és már nagyon izgatott vagyok:D

természetesen kell bele szûrõ! hacsak nem vmi hatalmas de hatalmas nagyot nem akarsz (mint pl 1 hatalmas tó:D). Komolyra a szót: mindenképpen kell bele, én a helyedbe egy szép nagyot rendeznék be. Ezt nem csak azért mondom mert ugye nagyobb víztömeg- kisebb ingadozás a vízértékekbe, hanem azért mert ugysem fog tudni leállni 4 hallal:D tapasztalat. kb 25 ezerböl sztem egész pofásat össze lehet állítani jó cuccokból. A szûrõ az legyen vmi jó minõségû mert késõbb is tudod majd használni több halnál. Méret: hát rajtad áll, sztem 100l alatt azért ne nagyon kezdj bele. És akkor elmondhatod hogy van 1 szép akváriumod. Nekem a jövõhéten áll össze a tengerim, és már nagyon izgatott vagyok:D
Akvárium mérete az attól függ hogy a hal amit szeretnél mekkorára nõlnek meg.Ha kicsi halak a kissebb akvárium is jó lesz és különbözõ akváriumokba áriulnak szûrõt.Az akvárium méretétõl függ hogy hány literes vízbe való szûrõ legyen. ÉS ajánlom még a Sera gyógyszereket hogy a halak ne legyenek betegek.
Kérdezlek benneteket, miért kell folyon gyógyszerezni a vizet? Attól jobb lesz a halaknak? Te se gyógyszereken élsz. (remélem) csak akkor szedsz ha beteg vagy. Értem én, hogy szennyezett a vizünk de lehet azt is szellöztetni. Állandóan gyógyszerezzük a halakat attól csak csökken az ellenálló képességük, és jön vmi betegség és jaj nekik.
ha csak 4 halat szeretnél 50l bõven elég. kül menj be 1 akvarisztikai boltba, ott több okosságot fogsz hallani mint itt
A kérdező hozzászólása: Igazi temetése volt fejfával virággal és könnyekkel!
Normális. Nekünk ma egy hete kellett a cicánkat elaltatni. 10 éve élt velünk itt a a lakásban. Van egy 9 hónapos kislányunk és mióta a ababa megvan mindig egy szobába be volt zárva, nem volt egyedül, mert ott néztünk TV-t, a párom ott aludt. Szóval én már utóbbi idõben nem sokat foglalkoztam vele a gyerek miatt, de mióta nincs olyan üres a ház. Sokszor hallom , mintha nyávogna. Indulok a spájzba a kajájáért és menet közben rájövök, hogy már nincs is. Nem tudom mikor fog elmúlni az érzés, de nagyon rossz, fõleg, hogy nem természetes halált halt, hanem mi döntöttünk.
A kérdező hozzászólása: Nem rohasztottam 4 napig, hanem rongyba alufóliába zacskóba csomagoltam és kitettem.Most enyhe annyira az idõ, hogy tudtam neki gödröt ásni, mondom emberként bántam vele, ha jól tudom az embert se temetik egybõl.Még mindig várom a választ miért halhatott meg? A "Dilemám van" cimü kérdésemnél lehet látni a lényeget.
Csinálj neki virtuális sírhelyet a http://www.petmenny.hu oldalon.
Én is a napokban temettem el a 6 éves palotapincsimet. Azóta egyfolytában sírunk, és neki is, mint a többi elment kutyámnak rendszeresen gyújtunk gyertyát is.
Részvétem, sajnálom õt, de leginkább Téged. Amit nem értek viszont, hogy mi az ördögnek rohasztottad 4 napig a tetemét?
Szerintem normális, én cicámat is igy temettük volna el, ha meglenne a holtteste.Már majdnem egy éve eltûnt de még most is nagyon hiányzik, ez talán azért van mert azóta nincs új macskám-a kutyám miatt-, pedig mindig volt macskám. :S
Igen normális! Legalább is a részemrõl, aki meg mást gondol annak nincsenek érzései. Nálunk is családtagként vannak tisztelve az állatok! Én az egy éves cicámat vesztettem el és sirattam meg úgy, mint ha ember lett volna. Számomra az állatok ugyanolyan lények mint az emberek!
igen normális, mert az ember egy ilyen faj, hogy még egy háziállatot is képes családtagként szeretni
Természetesen normális! Fõleg akkor, ha már 4 éves volt. Egyrészt a háziállatok nagyon, nagyon, de nagyon betudják lopni a szívébe magukat az embernek, másrészt természetes, hogy úgy bántál vele, mint egy családtag, mint egy ember!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!