Találatok a következő kifejezésre: Most szedtem be a 2. napi (3 db)

nem lesz, ne izgulj, a babára koncentrálj! :-)
A kérdező hozzászólása: amugy szerintem nem kell görcsölni mert 2 honap még semmi idõ.nézz meg engem 15 honap. és még csak most mentem el dokihoz. és bocs elirtam:a kérédsedre én is sok választ irtam
A kérdező hozzászólása: akkor veled levelezgetek mert minden válaszodat én irtam.
Nincs sajnos és épp most írtam ki a kérdést, pecsételgetek. Úgy néz ki van peteérés, de valami mensi eéõtt nem ok. 2 hónapja próbálunk babát összehozni. :-)
A kérdező hozzászólása: nekem meg nem volt vagy nagyon ritkán volt peteérésem. és ti miota probálkoztok? vagy neked már van?
neki úgy tudom azonnal. Volt peteérése csak valami nem stimmelt.
A kérdező hozzászólása: köszi. és a kolláganõdnek hanyadik honapra sikerült clostival?nekem ez az elsõ. de eléggé izgulok mert mi már 15 honapja probálkozunk.
Nem, de kolléganõm úgy lett babás. Ne izgulj, ha lesz is mellékhatás elmúlik ha abbahagyod és jön helyette a baba!
A kérdező hozzászólása: köszi. te már szedtél clostit?
:-)

Én 4 napja szedte be az első levelet a Stodettéből! Most 7 nap pihi! De viszont ahogy abba rá 2 napra megjött a bajom pedig csak 26. -án kellett volna megjöjjön! Szerintetek ez nem baj?

Legjobb válasz: nemkellett volna kiszámolnod h mikor jön meg. ha foggátlót szedsz, akkor új ciklus következik, amit nem hasonlíthatsz össze a régivel, amikor még nemszedtél gyógyszert. a 7 napos szünetben neked a 2. napon jött meg, akkor ez valószínûleg így lesz, amíg szeded a tablettát. ennek a vérzésnek már semmi köze a régi menzeszedhez

nemkellett volna kiszámolnod h mikor jön meg. ha foggátlót szedsz, akkor új ciklus következik, amit nem hasonlíthatsz össze a régivel, amikor még nemszedtél gyógyszert. a 7 napos szünetben neked a 2. napon jött meg, akkor ez valószínûleg így lesz, amíg szeded a tablettát. ennek a vérzésnek már semmi köze a régi menzeszedhez
szerintem ha már fogamzásgátlót tudsz szedni, akkor olvasi is tudhatnál, betegtájékoztatót mondjuk...
Jól értem: 4. napja szedted be a 21. szemet? És most megjött? Hát jól tette hogy megjött. A gyógyszerszünet 3. 4. vagy 5. napján kellene elvileg megjönnie ha valaki gyógyszert szed. Miért 26án kellett volna megjönnie??? Nem értelek. L/22

2 vegyek be? Most volt a fog.gátló utáni 8napos szünet de tegnap volt a 8. nap és csak ma szedtem be az elsőt az az a 9. napon!

a tájékoztató azt irja hogyha kihagyok egyet akkor minél elöbb pótolni kell mégha ez több gyógyszer bevételét jelenti 1 nap? Akkor most 2 vegyek be?

Legjobb válasz: Olvasd el a tájékoztatót, mi a teendõ ilyenkor. Ha 12 órán belül bekaptad, akkor nincs gond. Ha 12 órán túl jutott eszedbe, akkor ált. 1 hét kieg. védekezés szükségeltetik, különben teherbe eshetsz.

Olvasd el a tájékoztatót, mi a teendõ ilyenkor. Ha 12 órán belül bekaptad, akkor nincs gond. Ha 12 órán túl jutott eszedbe, akkor ált. 1 hét kieg. védekezés szükségeltetik, különben teherbe eshetsz.
CSAK EGYET!Sose pótold.
a szünet nem 7 napos?
A kérdező hozzászólása: de igen! úgy értettem hogy 8.nap kellet volna bevennem vagyis tegnap
Sose vegyél be kettõt. Inkább egy hétig alkalmazzatok kiegészítõ védekezést a pároddal. Aztán mehet minden élesben. Istenem, miért olyan nehéz felfogni, hogy mindig ugyanabban az idõben kell bevenni a tablettát? pl. Elkezded kedden --> szeded 21 napon át keddig --> hét napos szünet --> megint kezded kedden...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!