Találatok a következő kifejezésre: Most szedtem be a 2 (7 db)

nem lesz, ne izgulj, a babára koncentrálj! :-)
A kérdező hozzászólása: amugy szerintem nem kell görcsölni mert 2 honap még semmi idõ.nézz meg engem 15 honap. és még csak most mentem el dokihoz. és bocs elirtam:a kérédsedre én is sok választ irtam
A kérdező hozzászólása: akkor veled levelezgetek mert minden válaszodat én irtam.
Nincs sajnos és épp most írtam ki a kérdést, pecsételgetek. Úgy néz ki van peteérés, de valami mensi eéõtt nem ok. 2 hónapja próbálunk babát összehozni. :-)
A kérdező hozzászólása: nekem meg nem volt vagy nagyon ritkán volt peteérésem. és ti miota probálkoztok? vagy neked már van?
neki úgy tudom azonnal. Volt peteérése csak valami nem stimmelt.
A kérdező hozzászólása: köszi. és a kolláganõdnek hanyadik honapra sikerült clostival?nekem ez az elsõ. de eléggé izgulok mert mi már 15 honapja probálkozunk.
Nem, de kolléganõm úgy lett babás. Ne izgulj, ha lesz is mellékhatás elmúlik ha abbahagyod és jön helyette a baba!
A kérdező hozzászólása: köszi. te már szedtél clostit?
:-)

Egybe szedtem most szünet nélkül 2 havi fogamzásgátlot a 2. levélből a 4. et elfelejtettem bevenni nem gáz ha azt a párat már nem szedem be? Vagy micsináljak?

Legjobb válasz: Hát szerintem ne vedd be. De nem értem miért szedtél 2 havi fogamzásgátlót egyhuzamban? Úgy meg fogod kavarni a hormonjaidat, hogy csak na. Jövõ héten meg majd kiírod a kérdést, hogy "Össze-vissza szedtem a fogamzásgátlót, akkor most lehetek terhes?"

Hát szerintem ne vedd be. De nem értem miért szedtél 2 havi fogamzásgátlót egyhuzamban? Úgy meg fogod kavarni a hormonjaidat, hogy csak na. Jövõ héten meg majd kiírod a kérdést, hogy "Össze-vissza szedtem a fogamzásgátlót, akkor most lehetek terhes?"
Vegyél be rubophent. az majd segít.
Nem.
igen:)
A kérdező hozzászólása: na most igen vagy nem?:P
az ellen nem véd :)
véd:) de az a legbiztosabb védelem, ha tablettaszedés mellett nem jut sperma a hüvelybe, vagyis ne hagyd, hogy belédélvezzen.
Persze, hogy véd. Arra meg ne hallgass, aki azt mondja, hogy ne hagyd, hogy belédélvezzen! Aki ilyet mond, annak fogalma sincs a gyógyszer mûködésérõl. Szedd elõírásszerûen és nem lesz gond!
Nem.:
Az elsõ levél hányadik szemét felejtetted el bevenni? A 7 napos szünetben megjött a vérzésed?

2 vegyek be? Most volt a fog.gátló utáni 8napos szünet de tegnap volt a 8. nap és csak ma szedtem be az elsőt az az a 9. napon!

a tájékoztató azt irja hogyha kihagyok egyet akkor minél elöbb pótolni kell mégha ez több gyógyszer bevételét jelenti 1 nap? Akkor most 2 vegyek be?

Legjobb válasz: Olvasd el a tájékoztatót, mi a teendõ ilyenkor. Ha 12 órán belül bekaptad, akkor nincs gond. Ha 12 órán túl jutott eszedbe, akkor ált. 1 hét kieg. védekezés szükségeltetik, különben teherbe eshetsz.

Olvasd el a tájékoztatót, mi a teendõ ilyenkor. Ha 12 órán belül bekaptad, akkor nincs gond. Ha 12 órán túl jutott eszedbe, akkor ált. 1 hét kieg. védekezés szükségeltetik, különben teherbe eshetsz.
CSAK EGYET!Sose pótold.
a szünet nem 7 napos?
A kérdező hozzászólása: de igen! úgy értettem hogy 8.nap kellet volna bevennem vagyis tegnap
Sose vegyél be kettõt. Inkább egy hétig alkalmazzatok kiegészítõ védekezést a pároddal. Aztán mehet minden élesben. Istenem, miért olyan nehéz felfogni, hogy mindig ugyanabban az idõben kell bevenni a tablettát? pl. Elkezded kedden --> szeded 21 napon át keddig --> hét napos szünet --> megint kezded kedden...

Én 4 napja szedte be az első levelet a Stodettéből! Most 7 nap pihi! De viszont ahogy abba rá 2 napra megjött a bajom pedig csak 26. -án kellett volna megjöjjön! Szerintetek ez nem baj?

Legjobb válasz: nemkellett volna kiszámolnod h mikor jön meg. ha foggátlót szedsz, akkor új ciklus következik, amit nem hasonlíthatsz össze a régivel, amikor még nemszedtél gyógyszert. a 7 napos szünetben neked a 2. napon jött meg, akkor ez valószínûleg így lesz, amíg szeded a tablettát. ennek a vérzésnek már semmi köze a régi menzeszedhez

nemkellett volna kiszámolnod h mikor jön meg. ha foggátlót szedsz, akkor új ciklus következik, amit nem hasonlíthatsz össze a régivel, amikor még nemszedtél gyógyszert. a 7 napos szünetben neked a 2. napon jött meg, akkor ez valószínûleg így lesz, amíg szeded a tablettát. ennek a vérzésnek már semmi köze a régi menzeszedhez
szerintem ha már fogamzásgátlót tudsz szedni, akkor olvasi is tudhatnál, betegtájékoztatót mondjuk...
Jól értem: 4. napja szedted be a 21. szemet? És most megjött? Hát jól tette hogy megjött. A gyógyszerszünet 3. 4. vagy 5. napján kellene elvileg megjönnie ha valaki gyógyszert szed. Miért 26án kellett volna megjönnie??? Nem értelek. L/22

Első levél fogamzásgátló tablettámat szedtem be. Most tartok a szünet 2. napján. Mikor fog megjönni?

Kicsit parázok,mert elvileg 2.-4. napot tudok...de ez nem biztos.Vélemény?

Legjobb válasz: Nekem is mindig a 4. napon jön meg!

Nekem is mindig a 4. napon jön meg!
Nekem minidg a 3. napon. Vagyis ha mondjuk ma veszem be az utolsót, akkor hétfõn jön meg.
nekem úgy szokott h péntekre esik az utolsó szem, és kedden jön meg mindig!
Nekem is a 4.ik napon jön meg (kedd uccsó tabi - szombaton esetfele jön meg)

Mien Vasat szedtek? Mert én Ferrocomp-ot, de valahogy nem érzem jól magam tőle. A 35. hétbe vagyok és most már muszáj lenne rendszeresen szednem, eddig 2 naponta vettem csak be. Most megyek Patikába.

Ja és amit szedtek mennyibe kerül körülbelül?

Legjobb válasz: Szia! Nekem az orvos a maltofer folt irta fel.Egy kicsit savasvagyok tõle de nincs székrekedésem. Kb 1400 Ft volt a 30 szem. 32 hetes kismama

Szia! Nekem az orvos a maltofer folt irta fel.Egy kicsit savasvagyok tõle de nincs székrekedésem. Kb 1400 Ft volt a 30 szem. 32 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. Az baj, hogy így is sokszor sok a savam. De köszönöm, majd rákérdezek azért.
Szia! Neo-ferro-folgammát szedek, kisebb mellékhatásokkal , tegnap volt ezzel kapcs egy kérdésem, ott olvasd el a hozzászólásokat, ki mit szed, milyen hatással! Valaki ajánlott homeós lötyit is!
Szia Maltofer folt szedek 2*1-et de wc gondom nincs Én a csokitól savasodtam de nem bírtam megállni hogy ne egyek így salvus vizet iszom amitõl sokkal jobb 36 hetes
Én a Neo-Ferro-Folgammát szedtem kemény egy napig, mert másnap reggel erõs hasi fájdalomra és görcsölgetésre ébredtem. Eléggé megijedtem és abba is hagytam, mert féltem, hogy megindítja a szülést. Aztán mondtam a dokinak, hogy mi van, bár szerintem nem a vas okozta, de azt mondta, hagyjam még egy ideig, végül is nincs határérték alatt a vasam. Se elõtte se utána nem tapasztaltam olyat, szóval szerintem az okozta! Éreztem, hogy a beleimben nincs minden rendben, bár sem székrekedést, sem hasmenést nem okozott. Még egy ideig nem szedem, majd megint megpróbálkozom ezzel, hátha. De ha nem jó, akkor váltok. Ha nagyon nem jó, akkor szólj a dokinak, és válts! Nagyon sokféle van. 29 hetes kismami
Bocsi! Úgy akartam írni, hogy a doki szerint nem a vas okozta, mert szerintem meg igen! Elõzõ voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. További jó baba várást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!