Találatok a következő kifejezésre: Most szedtem be a (68 db)

Fehér folyásom van, ez lehet terhesség jele is? Clostilbegyt tabletta miatt hízhatok, mert most szedtem be a második adagom és felszedtem 3kg-ot?

Legjobb válasz: szio, a closti elmeletileg nem hizlal, de van egy gyanum, hogy nekem is attol szaladt fel par kiló, bár en csak egy honapig szedtem. a folyas sajnos fogalmam sincs lehet e terhesseg jele, nekem 22 hetesen meg egyaltalan nem volt semmilyen folyasom, se feher, se barna, se vizes, se semmilyen. a terhesseg legbiztosabb jele a pozitiv teszt, 500 forintos gabriel teszt ugyanolyan jo, mint ami 1000-1500 forintba kerul.

szio, a closti elmeletileg nem hizlal, de van egy gyanum, hogy nekem is attol szaladt fel par kiló, bár en csak egy honapig szedtem. a folyas sajnos fogalmam sincs lehet e terhesseg jele, nekem 22 hetesen meg egyaltalan nem volt semmilyen folyasom, se feher, se barna, se vizes, se semmilyen. a terhesseg legbiztosabb jele a pozitiv teszt, 500 forintos gabriel teszt ugyanolyan jo, mint ami 1000-1500 forintba kerul.

Most szedtem be a harmadik levél tabit. Meg is van a menszim. Most kb. meddig tarthat?

Tudom, hogy nem törvényszer?, de szeretném tudni, mint gondoltok, esetleg már tapasztalta az ilyesmit.

Legjobb válasz: Nyugi, majd be fog állni, ha megszokja a szervezeted! Ez van akinél hamarabb, van akinél késõbb történik! Aztán majd óramû pontossággal fog megjönni!

Nyugi, majd be fog állni, ha megszokja a szervezeted! Ez van akinél hamarabb, van akinél késõbb történik! Aztán majd óramû pontossággal fog megjönni!
Az a 17 nap egy kicsit hosszúnak tünik nekem, ha esetleg megint ilyen hosszu lenne akkor mindenképpen menj vissza a dokihoz mert ez nem jó, ált. a tabletta szedése mellett lerövidül a menstruáció, nekem 3-4 napos szokott lenni de az is elõfordult hogy csak 2 volt
Szia. Ez mindenkinél változó, nekem például már az elsõ levél után is csak 4 napos volt, most meg már 3 szokott lenni általábn. Majd beáll. Azért ha mész felratni a következõt megemlítheted a dokinak a 17 napot, de nem hiszem, hogy baj lenne.
A 17 nap valóban nem "normális" de még nem feltétlen kórós. A tabi mindenképp csökkenti a mensi idejét és erejét is, be fog állni. Ha nem, szólj a dokinak.
rosszul válaszoltak az elõttem lévõk!! ha legelõször szeded, akkor jelentkezik az úgynevezett pecsételõ vérzés. ez teljesen normális ne aggódj. nekem 2 hétig tartott...

Most szedtem be a fogamzásgátló második levelét (stodette) és az első levél után a harmadik napon jött meg de most nem jött meg a harmadik napon ez normális?

Legjobb válasz: Persze.Bármikor megjöhet a 7 nap alatt.Ez idõvel be fog állni,de bármikor elõfordulhat,hogy elöbb vagy késõbb jön meg,a lényeg mindig az,hogy a 7 napon belül megjöjjön.

Persze.Bármikor megjöhet a 7 nap alatt.Ez idõvel be fog állni, de bármikor elõfordulhat, hogy elöbb vagy késõbb jön meg, a lényeg mindig az, hogy a 7 napon belül megjöjjön.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ remélem tényleg megjön
Persze! Ne izgulj, teljesen normális.

Most szedtem be a clostit pár napja és azt mondta a doki hogy hőmérőzzek. De most hogy beteg lettem, fucsba ment az eddigi hőmérőzés, majd legközelebbi hónapban folytassam? Vagy míg beteg vagyok ne mérjem majd csak akkor ha meggyógyultam?

Most járok a 10. ciklusnapomnál.Mit csináljak most?H?mér?zzek tovább vagy sem?

Legjobb válasz: Szerintem folytathatod, csak a ciklus.hu-n jelöld be, hogy ne vegye számításba azokat a napokat, amikor lázas vagy, vagy hõemelkedésed van.

Szerintem folytathatod, csak a ciklus.hu-n jelöld be, hogy ne vegye számításba azokat a napokat, amikor lázas vagy, vagy hõemelkedésed van.
Hát ha lázas vagy akkor nem sokat ér a hõmérõzés. Inkább akkor most használj ovu tesztet, az is megmutatja mikor van pé. Majd a jövõhónapban hõmérõzz.
A 7 napban bármikor.
AdamH, te meg ne szólj bele olyanba, amirõl fogalmad nincs... A tablettának pont az a lényege, hogy kiszámíthatóvá és állandóvá válik, hogy mikor jön meg. Szerinted ha valakinek tabletta nélkül mondjuk 30-32 napos volt a ciklusa, és beszedi a 21 gyógyszert, szintén 30-32 napra fog megjönni? Édes istenem...
Ha a dokid nem enged kérdezni, mert jön a következõ, akkor sürgõsen keress másik orvost!!! Egy normális orvos fel sem ír fogamzásgátlót alapos vizsgálat nélkül. Sõt az én orvosom minden alkalommal alapos kivizsgálás (ultrahang) után írja fel a gyógyszerem. Félévente pedig 1x laborba küld... a biztonság kedvéért. Nagyon sok betege van, és rendszeresen tömve van a rendelése, de ettõl még nem kapkod el semmit. Sokszor van, hogy már lejárt a rendelése, de a rendelés vége elõtt bejelentkezett betegeit mindig fogadja. És õ nem maszek, hanem rendes SZTK orvos.
de azért a növér futólag elmondta :)
az en dokim nem is engedte h bármit kérdezzek tõle.. mert h itt " gyorsan kell csinalni mindent, jön a következõ ".. idiotak :SS
senki nem beszéli meg a dokival az ilyeneket mikor feliratja, csak beszedi ész nélkül..illetve senki nem képes elolvasni a betegtájékoztatót?
Nekem a 3. napon jött meg, aztán áttért a 4.re. Pontosabban ilyen 3 és feledik nap, mivel éjfél után nem sokkal jön meg mostanában mindig. :D De tényleg változó.
nem tudni, h mikor, mindenkinek maskor.. majd meglatod, h mikor jon meg.. amugy utolsó, amikor tablettát szed, nincs ciklus.....
Erre van eszed. Ha már szedsz fogamzásgátlót akkor tudnod kéne a ciklusod is. Egyébként csak akkor érdemes a rendesen beállt.
azóta voltam 2 másiknál is.. a másik is hasból irta fel a tablettát.. aztan a nem tudom hanyadik orvos, amikor mondtam neki h nagyon fáj a fejem tõle, minden nap, reggel is, meg este is, akkor kinyögte, h nem is szedhetek hormonokat egyaltalan.. ja meg az egyik orvos kiverte a hisztit nekem, h nem igaz, h annyira fáj a vizsgalat.. pedig nagyon fájt, mintha késsel vagdostak volna.. 1 orat sirtam aztan.. :( azóta nem mentem orvoshoz, és nem is akarok :(
ha utána eggyütt voltál barátoddal(miután kimaradt egy szem és nem pótoltad 12 órán belül) akkor lehetséges:S
az elsõ jól mondja
A rossz íhr, hogy több mint valószínû:-( Abortusz vagy dadakeresés:-(
A kérdező hozzászólása: de a potoltam atabeletát akkor is terhes lehetekmert nincs semmi bajomcsaknem jött még meg azt mondják hogymég nem biztos hogy beállt agyogyszer ez igaz ?
igaz lehet, de nem mindegy hogy mikor hagytad ki azt a tablettát a ciklusod melyik részében. a legegyszerûbb beállítani a telefonon egy minden napos emlékeztetõt és akkor nem felejted el máskor. régóta szedem a gyógyszert mégis így emlékeztetem magam én is, sõt nekem még barátom is figyel rá, nehogy elfelejtsem. a lényeg nem feltétlen vagy terhes, de ha a 7napban nem jön meg akkor valószínû, hogy az vagy. 21
Egyébként csak hogy mondjak valami nyugtatót is, nekem úgy állt be, hogy hétfõnként veszem be az utolsót és csak szombaton jön meg, nem mindenkinek jön meg a szünet elsõ felében.
Velem ugyanígy volt, hogy az elsõ levélnél akkor jött meg, mikor még 2 tabi volt, utána pedig (szintén én is keddenként veszem be az utolsót) pénteken jött meg, úgyhogy szerintem ne parázz még.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen hogy válaszoltatok most már megnyugodtam mert megjött :)

4 gyógyszert szedtem be a hónapból és az 5. és a 6. tablettát elfelejtettem. Most mit csináljak? Bevegyem a következőket, vagy esetleg kettőt vegyek be. Vagy most már várjam meg a mestruációt és utána kezdjek egy teljes levéllel?

Most kezdtem újra gyógyszert szedni és ez a második hónap.

Legjobb válasz: szerintem szedd tovabb, mintha mi sem tortent volna, viszont vedekezz maskent is most. Az a baj, hogy ha abbahagyod most es a kovetkezo mesiig varsz, nem tudhatod, hogy reagal erre a szervezeted, verezni fogsz, ami viszont nem tudom, mennyire normalis menstruacio. Mi van a tajekoztaton az elfelejtett tablettaknal? ha azt irja vedd be, akkor vedd be, ha nem, akkor csak dobd ki azt a 2 szemet.

szerintem szedd tovabb, mintha mi sem tortent volna, viszont vedekezz maskent is most. Az a baj, hogy ha abbahagyod most es a kovetkezo mesiig varsz, nem tudhatod, hogy reagal erre a szervezeted, verezni fogsz, ami viszont nem tudom, mennyire normalis menstruacio. Mi van a tajekoztaton az elfelejtett tablettaknal? ha azt irja vedd be, akkor vedd be, ha nem, akkor csak dobd ki azt a 2 szemet.
A kérdező hozzászólása: a gyógyszerleírásban az volt, hoyg forduljak az orvosomhoz, ha több tablettát elfelejtek. Az orvosom szabin van. femodent szedek.
most neztem a tajekoztatot, ugyan angolul talalta, mert nem mo.-elek, es valahogy ilyen a gepem, szoval azt irja, hogy ha egy vagy 2-ot kihagysz, akkor uugy vedett vagy, vedd be az utolso elfelejtett szemet, mihelyst emlekszel es a tobbit utana. 3 nal irja, hogy nem leszel vedett egy ideig. En igy is legalabb 7 napig mas vedekezest ajanlok, de ezek szeritn csak folytasd uugy mint elotte.
én 4 éve szedek fogamzásgátlót és velem is gyakran elõfordult ilyen. elvileg a fogamzásgátló az elsõ hónap után nyújt biztonságot. nah én az elsõ honapban is elfelejtettem néha és még nincs gyerekem sem semmilyen testi defektem:D vedd be azokat is nyugodtan és szedd tovább.

Most mit kell tennem? 3 napja nem szedtem be a fogamzásgátlót, ma reggel eszembe jutott! Gyorsan bevettem 1-et, de hogyan tovább? Erről nem ír semmit a használati utasítás!

Legjobb válasz: 3 nap, az nagyon sok. Menj orvoshoz, erre a hónapra, már tuti nem ad védettséget, és a következõ hónapban kezdheted elölrõl (1. nap, mikor megjön, már vedd is be), ha közben szeretkeztél, az nagyon nagy gáz, még beleférsz a 72 órásba, siess és kérj egyet. Legközelebb mindenképp állíts be valmilyen emlékeztetõt, (legjobb a mobiltelefon, minden nap ugyanakkor riaszt), hogy ne forduljon ez veled elõ még egyszer....

3 nap, az nagyon sok. Menj orvoshoz, erre a hónapra, már tuti nem ad védettséget, és a következõ hónapban kezdheted elölrõl (1. nap, mikor megjön, már vedd is be), ha közben szeretkeztél, az nagyon nagy gáz, még beleférsz a 72 órásba, siess és kérj egyet. Legközelebb mindenképp állíts be valmilyen emlékeztetõt, (legjobb a mobiltelefon, minden nap ugyanakkor riaszt), hogy ne forduljon ez veled elõ még egyszer....
én is úgy tudom
nem fog, kimarad egy hónap
Nézd meg, hogy mit ír a tájékoztató, mert ha csak 3 szem van hátra, akkor azt szokták írni, hogy szünet nélkül szedd tovább a köv. levéllel! De nézd meg, hogy a te tájékoztatód mit ír!
Ne lepõdj meg, mert szinte tuti, hogy lesz köztes pecsételõ vérzés, akár több napig is...
Az, hogy neked nem volt nem jelenti azt, hogy senkinek sincs. Nekem pl mindig volt, ha nem hagytam szünetet. Hosszabb ideig tartott, mint a menzeszem, nagyon zavaró tud lenni. Gondolom egyéne válogatja és tablettája. Olvasd el a tájékoztatót!
Nem biztos, hogy lesz pecsételésed, nekem sem volt!
A kérdező hozzászólása: Juj köszike megtaláltam! Ha 7-nél kevesebb van, akkor a következõt szünet nélkül kell tovább szedni. Akkor most nem fog megjönni?Jól olvasom?
A kérdező hozzászólása: Már csak 3 db van, ha vége, akkor a 7 nap szünet után nem lehet folytatni? (a terhesség kizárt, ez nem gond)Mert ha megjön, akkor elvileg az elsõ napnál még csak 3-4 nap a szünet.
A kérdező hozzászólása: Jáááj nagyon jó :-( Köszi a segítségeket!!!

Már 7. levéllel szedtem be a gestomix fogamzásgátlót, és most a 7napos szünetben csak 3napig volt megvonásos vérzés. Az baj?

hétf?n ugyan úgy kezdjem szedni a tabit tovább?így is véd a 7napos szünetben?vagy használjunk gumit?

Legjobb válasz: Ezt nem támadásként írom de miért ne szednéd tovább ugyanúgy? vagy miért ne védene? ezt elmagyaráznád nekem? amugy most én is igy voltam, hogy kevesebb volt a vérzés mint szokott...

Ezt nem támadásként írom de miért ne szednéd tovább ugyanúgy? vagy miért ne védene? ezt elmagyaráznád nekem? amugy most én is igy voltam, hogy kevesebb volt a vérzés mint szokott...

Cypromix fog.gátlót szedek, most szedtem be az első levelet. És már a 7napos szünet 3. napjánál tartok, de még mindig nem jött meg. Terhes lennék?

Eléggé elkezdtem aggódni, h. Talán teherbe estem, mert a 15. szem beszedése után voltam együtt a párommal, de nekem az egyik n?gyógyász ismer?söm azt mondta, h. Már 14nap után védenek a fog. Gátlók.

Legjobb válasz: Én is ezt szedem,nekem is most volt az elsõ hónapom,és a 4. napra jöt meg,ne izgulj nem vagy terhes,megfog jönni,ha még a 4. napon nem is,mert mindenkinek megjön csak nem ugyanakkor,NYUGI!

Én is ezt szedem, nekem is most volt az elsõ hónapom, és a 4. napra jöt meg, ne izgulj nem vagy terhes, megfog jönni, ha még a 4. napon nem is, mert mindenkinek megjön csak nem ugyanakkor, NYUGI!
A kérdező hozzászólása: -szia.köszönöm a válaszod
A kérdező hozzászólása: Nekem is pont a 4.napon jött meg.
na látod, mondtam , hogy nyugi van:)
Szia! Énis pont úgy vagyok mint te. Hétfõn fejeztem be az elsõ levéllel és most 7 napos szünet van. Elõször megijedtem mert még tegnap se jött meg, de ma a 4. napon megjött. Szóval szerintem neked is most fog valahogy:) Ne aggódj. Nem valószínû, hogy terhes vagy:)
Én is az elsõ 7 napos szünetnél járok. 3. nap, és még nekem sem jött meg:) Reménykedem:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!