Találatok a következő kifejezésre: Most szedek fog. Gátlót. És most (17 db)

Évek óta szedem a fog. Gátlót és most fáj a mellem és nőtt is kicsit, lehetséges most jön ki a mellékhatása?

Legjobb válasz: Ez csak a hormonok miatt van. Menstruáció elõtt is szoktak ilyesmik történni. A hormonok sokat "játszanak" egy nõ testével. :) Ha annyira fáj, vegyél fel kényelmesebb melltartót vagy borogasd.

Ez csak a hormonok miatt van. Menstruáció elõtt is szoktak ilyesmik történni. A hormonok sokat "játszanak" egy nõ testével. :) Ha annyira fáj, vegyél fel kényelmesebb melltartót vagy borogasd.

4 hónapja szedek fog.gátlót, és amikor maradt a levélből 2 szem, akkor jött meg és nem a szünetben. , most a 4. levélből mindet beszedtem és még mindig nem jött meg, mi van ilyenkor?

kicsit félek, mert így is mindig kevés volt, meg csak 2-3 napig tartott, most meg semmi, menjek dokihoz???

Legjobb válasz: Szia, ha bevetted az egész levelet, akkor egy hét késés még belefér bõven. Fõleg ha idegeskedtél valami miatt (suli, szerelem) vagy ha gyógyszert szedtél (fejfájásra, megfázásra). De attól is lehet a késés, hogy elõre stresszelsz, hogy mi lesz, mikor jön meg. Sportolj keményen valamit (fuss, hasizmozz), és utána vegyél meleg fürdõt. Nem kamu, hamarabb megjön tõle, ha eddig nem akart volna.

Szia, ha bevetted az egész levelet, akkor egy hét késés még belefér bõven. Fõleg ha idegeskedtél valami miatt (suli, szerelem) vagy ha gyógyszert szedtél (fejfájásra, megfázásra). De attól is lehet a késés, hogy elõre stresszelsz, hogy mi lesz, mikor jön meg. Sportolj keményen valamit (fuss, hasizmozz), és utána vegyél meleg fürdõt. Nem kamu, hamarabb megjön tõle, ha eddig nem akart volna.
1.3 levél alatt belefér, hogy levél közben jön meg. Utána viszont nem, mert azt jelzi, nem jó neked a bogyó. A szünet a lényeg. Bármelyik napján is jön meg, nincs baj. Ha nem múlik el a szünetben, attól el kell kezdeni az új levelet. Ha nem jön meg, akkor gond van. Tehát most a szünetben egyáltalán nem jött meg?
A kérdező hozzászólása: ma kezdõdött el a szünet...
Szia! Általában nõgyógyászok tudnak segíteni. Talán kicsit kizökkentek a hormonjaid :)

4hónapja szedek fog.gátlót, mindig rendesen szedem és mindig rendesen meg is jön, de most 17. én jött meg és barnázok. Terhes vagyok?

azt olvastam h ha menstruáció közben szexelünk,akkor elhúzódik,de nekem csak néha jön el? ez a barnázás mióta elmúlt,és közben rendesen jön a másik világos folyadék ami mindig szokott,valamelyik nap még egy pici vér is jött,arra gondolok hogy lehet felsérthettük,a mellem is fáj,de az szokott mióta gyógyszert szedek.mennyi az esélye a terhességnek?

Legjobb válasz: Hát csajszi. Ha rendesen szeded és nem hánytál nem volt hasmenésed. Akkor biztos nem vagy terhes. De nekem volt egy ismerõsöm akinek a szünetmentes napban csak barnázot de nem volt terhes. Nekem is volt olyan hogy az elsõ 2 nap csak barnázás utána rendesen meg jött. A nõgyógyászom azt mondta hogy azt is menstruációnak tekintik ilyenkor...de ha nem vagy biztos benne terhességi teszt.

Hát csajszi. Ha rendesen szeded és nem hánytál nem volt hasmenésed. Akkor biztos nem vagy terhes. De nekem volt egy ismerõsöm akinek a szünetmentes napban csak barnázot de nem volt terhes. Nekem is volt olyan hogy az elsõ 2 nap csak barnázás utána rendesen meg jött. A nõgyógyászom azt mondta hogy azt is menstruációnak tekintik ilyenkor...de ha nem vagy biztos benne terhességi teszt.
A kérdező hozzászólása: de nekem rendesen volt menstruációm a múlt héten, és nem hánytam, meg hasmenésem se volt!
Szia!Szerintem menj vissza a dokidhoz, mert tuti nem vagy terhes hanem a gyogyszer csinalja ezt neked.Lehet nem birja a szervezeted ezt a fajtat es megbolygatta a hormonodat.
A kérdező hozzászólása: majd maximum sajna pénteken tudnék elmenni, ezek a tünetetek nem utalnak arra h a gyógyszer nem fejti ki a hatását, tehát arra értem h ha tovább is szexelek, meg szexeltem az elmúlt napokba, az okozhat terhességet?
Utolso valaszolo vagyok!Nem ez nem azt jelenti!Kifejti a hatasat csak jol megbolygatta a szervezeted.Tehat nyugodtan szexelhetsz, vedve vagy a gyogyszer altal.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a megnyugtatást!Folyton ezt teszem, minden hónapra kitalálok valamit amiért izgulni kell:)

Cypromix fog.gátlót szedek, most szedtem be az első levelet. És már a 7napos szünet 3. napjánál tartok, de még mindig nem jött meg. Terhes lennék?

Eléggé elkezdtem aggódni, h. Talán teherbe estem, mert a 15. szem beszedése után voltam együtt a párommal, de nekem az egyik n?gyógyász ismer?söm azt mondta, h. Már 14nap után védenek a fog. Gátlók.

Legjobb válasz: Én is ezt szedem,nekem is most volt az elsõ hónapom,és a 4. napra jöt meg,ne izgulj nem vagy terhes,megfog jönni,ha még a 4. napon nem is,mert mindenkinek megjön csak nem ugyanakkor,NYUGI!

Én is ezt szedem, nekem is most volt az elsõ hónapom, és a 4. napra jöt meg, ne izgulj nem vagy terhes, megfog jönni, ha még a 4. napon nem is, mert mindenkinek megjön csak nem ugyanakkor, NYUGI!
A kérdező hozzászólása: -szia.köszönöm a válaszod
A kérdező hozzászólása: Nekem is pont a 4.napon jött meg.
na látod, mondtam , hogy nyugi van:)
Szia! Énis pont úgy vagyok mint te. Hétfõn fejeztem be az elsõ levéllel és most 7 napos szünet van. Elõször megijedtem mert még tegnap se jött meg, de ma a 4. napon megjött. Szóval szerintem neked is most fog valahogy:) Ne aggódj. Nem valószínû, hogy terhes vagy:)
Én is az elsõ 7 napos szünetnél járok. 3. nap, és még nekem sem jött meg:) Reménykedem:)

Kedden leszünk hat hetesek babómmal és 4. héten befejeződött a tisztulásom. Teljesen. Szerda óta először barnáztam most már rendesen vérzek. Szerintetek ez már a havi? Csak szoptatás és nem szedek fog. Gátlót.

Legjobb válasz: Ez még lehet a gyermekágyi tisztulás vége is. Lehet, hogy csak egy hónap múlva fog kiderülni, amikor majd vagy megjön, vagy nem... :o)

Ez még lehet a gyermekágyi tisztulás vége is. Lehet, hogy csak egy hónap múlva fog kiderülni, amikor majd vagy megjön, vagy nem... :o)
Na, nekem is ez volt. :) Én is azt hittem, hogy rendes havi vérzés, de pár nap múlva elmúlt. Most már fél éve hogy szültem, de még sehol semmi, hála Istennek. :)
Mintha én írtam volna...Ugyanez volt velem múlt héten. Én megkérdeztem a dokit, és azt mondta, hogy ha a tej csökkenését is éreztem mellette, akkor az mensi. Hát én éreztem, Picurom egyfolytában sírt - éhes volt. Majd meglátjuk mi lesz, állandósul-e a dolog vagy sem... 7 hetes baba anyukája
Én is így vagyok kedden barnázi kezdtem ma már vérés kocsonyás és a jobb mellemben nincs annyi tej, mint a balban és a hasam is sajog. Nekem is azt mondta a doki a 6hetesen hogy nem törvény szerû a hathetes tisztulás:(
A kérdező hozzászólása: kicsit csökkent de nem volt éhes a babó, és a fagyiba is raktam tejet.de egyik napról a másikra mintha elvágták vonla.pénteken ömlött szinte, tegnap meg két csöpp.
A kérdező hozzászólása: 2 napja megint vérezgetek.szerintetek ez már a havi?3-4 nap és nincs annyi mint a rendesnél.

2 hónapja szedek (meliane) fog. gátlót. És a 2. hónapban szinte minden nap rosszul vok. Lehet nem jó a gyógyszer vagy a szervezetem csak most szokik hozzá?

Hányinger,hasfájás,szédülés,fejfájás.Mit?l lehet?

Legjobb válasz: Lehet a tabletta mellékhatása. Ha a következõ levélnél sem múlik el, akkor menj vissza a nõgyógyászhot és írass fel másikat.

Lehet a tabletta mellékhatása. Ha a következõ levélnél sem múlik el, akkor menj vissza a nõgyógyászhot és írass fel másikat.
Nekem más problémám volt vele, nálam vágy csökkentõ hatása volt. De persze ez egyén függõ...

Elég hirtelen természetű vagyok. Régebben ittam-szedtem depi elleni vagy hangulatjavító dolgokat. Most fogamzásgátlót szedek. Van olyan tea vagy tabletta, ami hangulatjavító hatású és nem gyengíti a fog. Gátló hatását?

Legjobb válasz: A fog.gátló elõfordul h depressziót okoz. Removit jó hangulatjavító, de az összhatásról az orvost kérdezd! Telefonon. Ha erre nem téved eg ynõgyógyász.

A fog.gátló elõfordul h depressziót okoz. Removit jó hangulatjavító, de az összhatásról az orvost kérdezd! Telefonon. Ha erre nem téved eg ynõgyógyász.
A kérdező hozzászólása: Megnéztem most a neten ezt a homeós szert és lehet ezt kipróbálom, mert nem találtam olyan összetevõt, ami a bogyóra kedvezõtlenül hatna(eddig ilyet a citromfûrõl és az orbáncfûrõl olvastam).
A kérdező hozzászólása: Már a bogyó szedése elõtt is voltak panaszaim, eddig a patikus nem tudott segíteni.A dokimat meg még nem kérdeztem.
A fogamzásgátló tényleg okozhat ilyesmit, vagy erõsítheti. Lehet, hogy meg kéne próbálnod másra áttérni. Ezen kívûl Sedatif PC elvileg nem gyengíti a fogamzásgátlót. Vagy langyos mézes tej.
A gyógynövényes teák nem gyengítik a fogamzásgátlót, barátnõm iszik ilyen Herbáriás hangulatjavító teát, amiben komló van, macskagyökér, citromfû meg ilyenek, és fogamzásgátlót szed mellette, nem gyengíti.

Yadine fog. Gátlót szedek, és eddig mikor elfogyott, akkor jött meg, de most még van 3 szem és már megjött, ez normális?

Harmadik hónapja szedem

Legjobb válasz: persze, szedd addig, amíg van belõle, aztán a 7 nap szünet...ahogy kell:) csigavér...ha mégsem nyugszol meg, akkor fordulj dokihoz, õ elmondja hogy semmi gáz:)

persze, szedd addig, amíg van belõle, aztán a 7 nap szünet...ahogy kell:) csigavér...ha mégsem nyugszol meg, akkor fordulj dokihoz, õ elmondja hogy semmi gáz:)

Most szedek előszőr fog. Gátlót. És most volt a 7napos szünet de a 8. napon éjjfélkor jutott eszembe és akkor vettem be. Ugye nem lesz baj és nem kell kiegészítő védekezés?

most mikor érdemes újra bevennem délelött vagy ugyan ugy este ? segitsetek létszi!

Legjobb válasz: rá van írva tájékoztatóra, gyógyszere válogatja. ha bármi gondod van, akkor elõször tájékoztató, utána orvos, ilyenben nem szakképzett ember véleményére nem érdemes és veszélyes adni.

rá van írva tájékoztatóra, gyógyszere válogatja. ha bármi gondod van, akkor elõször tájékoztató, utána orvos, ilyenben nem szakképzett ember véleményére nem érdemes és veszélyes adni.
Idézek egy betegtájékoztatóból: "Naponta 1 tablettát kell bevenni, lehetõleg mindig azonos idõpontban, 21 napon át. Ezután 7 gyógyszermentes nap következik. A 8. napon kell a következo 21 tabletta szedését elkezdeni. Ha elfelejtette bevenni a tablettát: Ha a tabletta bevétele nem történik meg a szokott idõben, úgy azt 12 órán belül pótolja. A következõ tablettát vegye be a szokott idõben. 12 órán túl a készítmény hatása csökkenhet. Ilyen esetben ne pótolja az elfelejtett tabletta bevételét, hanem folytassa a tabletta szedését a megszokott módon. Az elkövetkezõ 7 napban kiegészítõ fogamzásgátló módszer alkalmazása szükséges." A válasz a kérdésedre: Ha 12 órán belül pótoltad a tabi beszedését, akkor nem lesz baj, és nem kell kiegészítõ védekezés!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!