Találatok a következő kifejezésre: Most szedek fog. Gátlót (35 db)

Több éve szedek fog. Gátlót. Antibiotikumot szedtem, épp a 7napos szünetben fogyott el, most új levelet kezdtem a fogamzásgátlóból. A 2. -nál tartottam, amikor a párommal szexeltünk. Véd már a fogamzásgátló?

Meddig kellene antibiotikum után kiegészítő védekezés?

Legjobb válasz: szia szerintem az antibiotikum és a fog.g hatása nem függ össze, ha évek óta szeded kicsi az esély h terhes legyél, és ilyen 5-6 % esélyt adnék neki 21/L

szia szerintem az antibiotikum és a fog.g hatása nem függ össze, ha évek óta szeded kicsi az esély h terhes legyél, és ilyen 5-6 % esélyt adnék neki 21/L

4hónapja szedek fog.gátlót, mindig rendesen szedem és mindig rendesen meg is jön, de most 17. én jött meg és barnázok. Terhes vagyok?

azt olvastam h ha menstruáció közben szexelünk,akkor elhúzódik,de nekem csak néha jön el? ez a barnázás mióta elmúlt,és közben rendesen jön a másik világos folyadék ami mindig szokott,valamelyik nap még egy pici vér is jött,arra gondolok hogy lehet felsérthettük,a mellem is fáj,de az szokott mióta gyógyszert szedek.mennyi az esélye a terhességnek?

Legjobb válasz: Hát csajszi. Ha rendesen szeded és nem hánytál nem volt hasmenésed. Akkor biztos nem vagy terhes. De nekem volt egy ismerõsöm akinek a szünetmentes napban csak barnázot de nem volt terhes. Nekem is volt olyan hogy az elsõ 2 nap csak barnázás utána rendesen meg jött. A nõgyógyászom azt mondta hogy azt is menstruációnak tekintik ilyenkor...de ha nem vagy biztos benne terhességi teszt.

Hát csajszi. Ha rendesen szeded és nem hánytál nem volt hasmenésed. Akkor biztos nem vagy terhes. De nekem volt egy ismerõsöm akinek a szünetmentes napban csak barnázot de nem volt terhes. Nekem is volt olyan hogy az elsõ 2 nap csak barnázás utána rendesen meg jött. A nõgyógyászom azt mondta hogy azt is menstruációnak tekintik ilyenkor...de ha nem vagy biztos benne terhességi teszt.
A kérdező hozzászólása: de nekem rendesen volt menstruációm a múlt héten, és nem hánytam, meg hasmenésem se volt!
Szia!Szerintem menj vissza a dokidhoz, mert tuti nem vagy terhes hanem a gyogyszer csinalja ezt neked.Lehet nem birja a szervezeted ezt a fajtat es megbolygatta a hormonodat.
A kérdező hozzászólása: majd maximum sajna pénteken tudnék elmenni, ezek a tünetetek nem utalnak arra h a gyógyszer nem fejti ki a hatását, tehát arra értem h ha tovább is szexelek, meg szexeltem az elmúlt napokba, az okozhat terhességet?
Utolso valaszolo vagyok!Nem ez nem azt jelenti!Kifejti a hatasat csak jol megbolygatta a szervezeted.Tehat nyugodtan szexelhetsz, vedve vagy a gyogyszer altal.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a megnyugtatást!Folyton ezt teszem, minden hónapra kitalálok valamit amiért izgulni kell:)

4hónapja szültem.2hónapja szedek fog.gátlót, mert nincs tejem. Nem jött meg múltkor, a tesztelés neg lett. Most kéne megjönnie, de nem érzem, hogy menstruálni fogok. Ugye nem vagyok terhes? Miért van az, hogy nem jött meg?

Legjobb válasz: A fogamzásgátló rendesen bezavarhat, és szedése közben általában nem érzi az ember, hogy meg fog jönni. Ezen kívül, mivel nemrég szültél, könnyen elképzelhetõ, hogy ez a hónap ki is marad, mert a szervezeted még nem állt vissza a normális kerékvágásba, van akinél félév után sem jön meg "normálisan". Ezen kívül biztos még az is zavaró, hogy igen korán el kellett kezdened a fogamzásgátlót. Ha nagyon idegesít naponta végezd el a tesztet, vagy kérdezd meg a nõgyógyászodat, mi a teendõ.

A fogamzásgátló rendesen bezavarhat, és szedése közben általában nem érzi az ember, hogy meg fog jönni. Ezen kívül, mivel nemrég szültél, könnyen elképzelhetõ, hogy ez a hónap ki is marad, mert a szervezeted még nem állt vissza a normális kerékvágásba, van akinél félév után sem jön meg "normálisan". Ezen kívül biztos még az is zavaró, hogy igen korán el kellett kezdened a fogamzásgátlót. Ha nagyon idegesít naponta végezd el a tesztet, vagy kérdezd meg a nõgyógyászodat, mi a teendõ.

Kedden leszünk hat hetesek babómmal és 4. héten befejeződött a tisztulásom. Teljesen. Szerda óta először barnáztam most már rendesen vérzek. Szerintetek ez már a havi? Csak szoptatás és nem szedek fog. Gátlót.

Legjobb válasz: Ez még lehet a gyermekágyi tisztulás vége is. Lehet, hogy csak egy hónap múlva fog kiderülni, amikor majd vagy megjön, vagy nem... :o)

Ez még lehet a gyermekágyi tisztulás vége is. Lehet, hogy csak egy hónap múlva fog kiderülni, amikor majd vagy megjön, vagy nem... :o)
Na, nekem is ez volt. :) Én is azt hittem, hogy rendes havi vérzés, de pár nap múlva elmúlt. Most már fél éve hogy szültem, de még sehol semmi, hála Istennek. :)
Mintha én írtam volna...Ugyanez volt velem múlt héten. Én megkérdeztem a dokit, és azt mondta, hogy ha a tej csökkenését is éreztem mellette, akkor az mensi. Hát én éreztem, Picurom egyfolytában sírt - éhes volt. Majd meglátjuk mi lesz, állandósul-e a dolog vagy sem... 7 hetes baba anyukája
Én is így vagyok kedden barnázi kezdtem ma már vérés kocsonyás és a jobb mellemben nincs annyi tej, mint a balban és a hasam is sajog. Nekem is azt mondta a doki a 6hetesen hogy nem törvény szerû a hathetes tisztulás:(
A kérdező hozzászólása: kicsit csökkent de nem volt éhes a babó, és a fagyiba is raktam tejet.de egyik napról a másikra mintha elvágták vonla.pénteken ömlött szinte, tegnap meg két csöpp.
A kérdező hozzászólása: 2 napja megint vérezgetek.szerintetek ez már a havi?3-4 nap és nincs annyi mint a rendesnél.

Több éve szedek fog. Gátlót. Antibiotikumot szedtem, épp a 7napos szünetben fogyott el, most új levelet kezdtem a fogamzásgátlóból. A 2. -nál tartottam, amikor a párommal szexeltünk. Véd már a fogamzásgátló?

Meddig kellene antibiotikum után kiegészítő védekezés?

Legjobb válasz: Én úgy tudtam, csak bizonyos antibiotikumok "ütik" a fogamzásgátlót, és erre a doki kell külön figyelmeztessen.

Én úgy tudtam, csak bizonyos antibiotikumok "ütik" a fogamzásgátlót, és erre a doki kell külön figyelmeztessen.
Elvileg csak azok ütik amik 'cillinre' végzõdnek, pl. penicillin meg ezek... és 7napig kiegészítõ védekezést kell használni (az én gyógyszerem betegtájékoztatójában ez van).

Ha most yasminelle fog. Gátlot szedek a következő hónaptól válthatok másik tipusra?

Legjobb válasz: http://www.hir24.hu/elet-stilus/114367/tobb-szaz-per-lehet-f..

mind1ik tabitól lehetnek gondok.. de inkabb, mint a megszakitás.
Válthatsz, persze, de csak akkor érdemes, ha ez nem vált be. Miért akarsz váltani?
Kedves elsõ! A betegtájékozatóban benne van, hogy lehet ilyen kockázat, ezért kell elõtt vérvizsgálatot csinálni, hogy hajlamos-e az illetõ trombózisra. Ezzel jó eséllyel kiküszöbölhetõ az ilyen probléma. ( Én pl. 7 évig szedtem Yadine-t, semmi bajom nem volt tõle.)
olvass bele, a Yasminelle-lel vannak gondok...énis szedek bogyót...
Beleolvastam, a Jázmin, meg a Yadine ugyan az, csak utóbbit a Schering gyártja, nem a Bayer.
Persze hogy elkezdheted a másikat gondolom azért akarod ezt hanyagolni mert nagyon drága!nyugodtan semmi baj nemlesz!!!én is váltottam és ugyanugy mehet minden tovább:)
a saját fejed után, orvosi vizsgálat nélkül semmiképp ne válts, barátnõm így lett terhes, hogy õ úgy döntött, hogy amiután beszedte a neki felírt bogyót, a 7 napos szünet után, áttér egy másikra... na ennyi volt a dolog, nem volt jó neki a gyógyszer, terhes lett. szóval, menj orvoshoz, s akkor válthatsz, ha õ javasol valami másat...
Szia! Általában nõgyógyászok tudnak segíteni. Talán kicsit kizökkentek a hormonjaid :)

4 hónapja szedek fog.gátlót, és amikor maradt a levélből 2 szem, akkor jött meg és nem a szünetben. , most a 4. levélből mindet beszedtem és még mindig nem jött meg, mi van ilyenkor?

kicsit félek, mert így is mindig kevés volt, meg csak 2-3 napig tartott, most meg semmi, menjek dokihoz???

Legjobb válasz: Szia, ha bevetted az egész levelet, akkor egy hét késés még belefér bõven. Fõleg ha idegeskedtél valami miatt (suli, szerelem) vagy ha gyógyszert szedtél (fejfájásra, megfázásra). De attól is lehet a késés, hogy elõre stresszelsz, hogy mi lesz, mikor jön meg. Sportolj keményen valamit (fuss, hasizmozz), és utána vegyél meleg fürdõt. Nem kamu, hamarabb megjön tõle, ha eddig nem akart volna.

Szia, ha bevetted az egész levelet, akkor egy hét késés még belefér bõven. Fõleg ha idegeskedtél valami miatt (suli, szerelem) vagy ha gyógyszert szedtél (fejfájásra, megfázásra). De attól is lehet a késés, hogy elõre stresszelsz, hogy mi lesz, mikor jön meg. Sportolj keményen valamit (fuss, hasizmozz), és utána vegyél meleg fürdõt. Nem kamu, hamarabb megjön tõle, ha eddig nem akart volna.
1.3 levél alatt belefér, hogy levél közben jön meg. Utána viszont nem, mert azt jelzi, nem jó neked a bogyó. A szünet a lényeg. Bármelyik napján is jön meg, nincs baj. Ha nem múlik el a szünetben, attól el kell kezdeni az új levelet. Ha nem jön meg, akkor gond van. Tehát most a szünetben egyáltalán nem jött meg?
A kérdező hozzászólása: ma kezdõdött el a szünet...

Elég hirtelen természetű vagyok. Régebben ittam-szedtem depi elleni vagy hangulatjavító dolgokat. Most fogamzásgátlót szedek. Van olyan tea vagy tabletta, ami hangulatjavító hatású és nem gyengíti a fog. Gátló hatását?

Legjobb válasz: A fog.gátló elõfordul h depressziót okoz. Removit jó hangulatjavító, de az összhatásról az orvost kérdezd! Telefonon. Ha erre nem téved eg ynõgyógyász.

A fog.gátló elõfordul h depressziót okoz. Removit jó hangulatjavító, de az összhatásról az orvost kérdezd! Telefonon. Ha erre nem téved eg ynõgyógyász.
A kérdező hozzászólása: Megnéztem most a neten ezt a homeós szert és lehet ezt kipróbálom, mert nem találtam olyan összetevõt, ami a bogyóra kedvezõtlenül hatna(eddig ilyet a citromfûrõl és az orbáncfûrõl olvastam).
A kérdező hozzászólása: Már a bogyó szedése elõtt is voltak panaszaim, eddig a patikus nem tudott segíteni.A dokimat meg még nem kérdeztem.
A fogamzásgátló tényleg okozhat ilyesmit, vagy erõsítheti. Lehet, hogy meg kéne próbálnod másra áttérni. Ezen kívûl Sedatif PC elvileg nem gyengíti a fogamzásgátlót. Vagy langyos mézes tej.
A gyógynövényes teák nem gyengítik a fogamzásgátlót, barátnõm iszik ilyen Herbáriás hangulatjavító teát, amiben komló van, macskagyökér, citromfû meg ilyenek, és fogamzásgátlót szed mellette, nem gyengíti.

Cypromix fog.gátlót szedek, most szedtem be az első levelet. És már a 7napos szünet 3. napjánál tartok, de még mindig nem jött meg. Terhes lennék?

Eléggé elkezdtem aggódni, h. Talán teherbe estem, mert a 15. szem beszedése után voltam együtt a párommal, de nekem az egyik n?gyógyász ismer?söm azt mondta, h. Már 14nap után védenek a fog. Gátlók.

Legjobb válasz: Én is ezt szedem,nekem is most volt az elsõ hónapom,és a 4. napra jöt meg,ne izgulj nem vagy terhes,megfog jönni,ha még a 4. napon nem is,mert mindenkinek megjön csak nem ugyanakkor,NYUGI!

Én is ezt szedem, nekem is most volt az elsõ hónapom, és a 4. napra jöt meg, ne izgulj nem vagy terhes, megfog jönni, ha még a 4. napon nem is, mert mindenkinek megjön csak nem ugyanakkor, NYUGI!
A kérdező hozzászólása: -szia.köszönöm a válaszod
A kérdező hozzászólása: Nekem is pont a 4.napon jött meg.
na látod, mondtam , hogy nyugi van:)
Szia! Énis pont úgy vagyok mint te. Hétfõn fejeztem be az elsõ levéllel és most 7 napos szünet van. Elõször megijedtem mert még tegnap se jött meg, de ma a 4. napon megjött. Szóval szerintem neked is most fog valahogy:) Ne aggódj. Nem valószínû, hogy terhes vagy:)
Én is az elsõ 7 napos szünetnél járok. 3. nap, és még nekem sem jött meg:) Reménykedem:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!