Találatok a következő kifejezésre: Most szedek fog (90 db)

Több éve szedek fog. Gátlót. Antibiotikumot szedtem, épp a 7napos szünetben fogyott el, most új levelet kezdtem a fogamzásgátlóból. A 2. -nál tartottam, amikor a párommal szexeltünk. Véd már a fogamzásgátló?

Meddig kellene antibiotikum után kiegészítő védekezés?

Legjobb válasz: szia szerintem az antibiotikum és a fog.g hatása nem függ össze, ha évek óta szeded kicsi az esély h terhes legyél, és ilyen 5-6 % esélyt adnék neki 21/L

szia szerintem az antibiotikum és a fog.g hatása nem függ össze, ha évek óta szeded kicsi az esély h terhes legyél, és ilyen 5-6 % esélyt adnék neki 21/L

4hónapja szedek fog.gátlót, mindig rendesen szedem és mindig rendesen meg is jön, de most 17. én jött meg és barnázok. Terhes vagyok?

azt olvastam h ha menstruáció közben szexelünk,akkor elhúzódik,de nekem csak néha jön el? ez a barnázás mióta elmúlt,és közben rendesen jön a másik világos folyadék ami mindig szokott,valamelyik nap még egy pici vér is jött,arra gondolok hogy lehet felsérthettük,a mellem is fáj,de az szokott mióta gyógyszert szedek.mennyi az esélye a terhességnek?

Legjobb válasz: Hát csajszi. Ha rendesen szeded és nem hánytál nem volt hasmenésed. Akkor biztos nem vagy terhes. De nekem volt egy ismerõsöm akinek a szünetmentes napban csak barnázot de nem volt terhes. Nekem is volt olyan hogy az elsõ 2 nap csak barnázás utána rendesen meg jött. A nõgyógyászom azt mondta hogy azt is menstruációnak tekintik ilyenkor...de ha nem vagy biztos benne terhességi teszt.

Hát csajszi. Ha rendesen szeded és nem hánytál nem volt hasmenésed. Akkor biztos nem vagy terhes. De nekem volt egy ismerõsöm akinek a szünetmentes napban csak barnázot de nem volt terhes. Nekem is volt olyan hogy az elsõ 2 nap csak barnázás utána rendesen meg jött. A nõgyógyászom azt mondta hogy azt is menstruációnak tekintik ilyenkor...de ha nem vagy biztos benne terhességi teszt.
A kérdező hozzászólása: de nekem rendesen volt menstruációm a múlt héten, és nem hánytam, meg hasmenésem se volt!
Szia!Szerintem menj vissza a dokidhoz, mert tuti nem vagy terhes hanem a gyogyszer csinalja ezt neked.Lehet nem birja a szervezeted ezt a fajtat es megbolygatta a hormonodat.
A kérdező hozzászólása: majd maximum sajna pénteken tudnék elmenni, ezek a tünetetek nem utalnak arra h a gyógyszer nem fejti ki a hatását, tehát arra értem h ha tovább is szexelek, meg szexeltem az elmúlt napokba, az okozhat terhességet?
Utolso valaszolo vagyok!Nem ez nem azt jelenti!Kifejti a hatasat csak jol megbolygatta a szervezeted.Tehat nyugodtan szexelhetsz, vedve vagy a gyogyszer altal.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a megnyugtatást!Folyton ezt teszem, minden hónapra kitalálok valamit amiért izgulni kell:)

Én most szednék először gyógyszert és 1héttel előbb jött meg mint kellet volna, Az nagy gond ha nem a menszesz első napján kezdem el szedni a gyógyszert? Igy ha elkezdem fog még hatni?

Legjobb válasz: A legtöbb fogamzásgátló tablettára rá van írva hogy mikor lehet elkezdeni. Több olyan tabletta is van amit az elsõ a második és az 5. napon lehet elkezdeni. Nekem pl ilyenem van és Mercilont szedek és én is most kezdtem! cukorfalat

A legtöbb fogamzásgátló tablettára rá van írva hogy mikor lehet elkezdeni. Több olyan tabletta is van amit az elsõ a második és az 5. napon lehet elkezdeni. Nekem pl ilyenem van és Mercilont szedek és én is most kezdtem! cukorfalat
Te irtad le a választ: A nõgyógyász azt mondta, hogy a menstruációd elsõ napján kell kezdened, tehát értelemszerûen akkor kezdd szedni.
Igen, gond. Felborulhat az egész hormonháztartásod, ha nem akkor kezded szedni, amikor kell
Olvasd el a tájékoztatót, ha nincs benne hogy a 2. / 3. / 5. napon / a ciklus elsõ x napjában lehet elkezdeni, várj egy hónapot. A tájékoztatóban azt is leírják hogy hanyadik napon kezdve mennyi idõ után hat.
Gondolom, hogy a fogamzasgatlot nogyogyasz irta fel neked es nem csak ugy vetted. Ha igen akkor biztos elmondta, hogy hogyan kell szedned es ha igy sehogysem egyezik varj a meg egy honapot.
A kérdező hozzászólása: Igen nõgyogyász irta fel és azt mondta hogy a menszesz elõs napján kell elkezdeni.Ennyit mondott:S szóval akkor várjak inkább 1hónapot?!
szerintem akkor elkezdheted szedni.
A kérdező hozzászólása: nekem cypromix-et irtak fel... nemtudom h ezt mikor lehet elkezdeni ha tudja vki lécci irjon!!
ezt nem lehet behatárolni hogy mikor de mindenképp számíthatsz rá h meg fog jönni, bármikor megjöhet

4hónapja szültem.2hónapja szedek fog.gátlót, mert nincs tejem. Nem jött meg múltkor, a tesztelés neg lett. Most kéne megjönnie, de nem érzem, hogy menstruálni fogok. Ugye nem vagyok terhes? Miért van az, hogy nem jött meg?

Legjobb válasz: A fogamzásgátló rendesen bezavarhat, és szedése közben általában nem érzi az ember, hogy meg fog jönni. Ezen kívül, mivel nemrég szültél, könnyen elképzelhetõ, hogy ez a hónap ki is marad, mert a szervezeted még nem állt vissza a normális kerékvágásba, van akinél félév után sem jön meg "normálisan". Ezen kívül biztos még az is zavaró, hogy igen korán el kellett kezdened a fogamzásgátlót. Ha nagyon idegesít naponta végezd el a tesztet, vagy kérdezd meg a nõgyógyászodat, mi a teendõ.

A fogamzásgátló rendesen bezavarhat, és szedése közben általában nem érzi az ember, hogy meg fog jönni. Ezen kívül, mivel nemrég szültél, könnyen elképzelhetõ, hogy ez a hónap ki is marad, mert a szervezeted még nem állt vissza a normális kerékvágásba, van akinél félév után sem jön meg "normálisan". Ezen kívül biztos még az is zavaró, hogy igen korán el kellett kezdened a fogamzásgátlót. Ha nagyon idegesít naponta végezd el a tesztet, vagy kérdezd meg a nõgyógyászodat, mi a teendõ.
Nagyon egyszerû, nem véd.
azt hogy egy idi*ta vagy, am nem fog védeni... egy-két napos késés még belefér, de ez túl sok... szép babád lesz ha nem használtok gumit :)

Ugye nincs baj? VALAKI! 5 hónapja szedek fog. Tabit most elöszőr toltam el, sűrűn nem szeretném most nagyon kellett. Részletesen lent!

Symicia fogamzásgátlót szedek. Múlthét hétf?n bevettem a levél utolsó darabját, de mivel pont hétvégére jött volna meg, nekem pedig 3 napos program volt tervezve igy nagyon kellemetlen lett volna,ezért nem hagytam szünetet kedden rögtön el is kezdtem szedni egy újabb levéllel. Most pedig 2 napja barnás-enyhe vérzésem van,és fájdogál a pocim ez normális? Ezt a levelet mostmár végig szedhetem? Rendesen szedem minden este, a védettség remélem a vérzést?l függetlenül megvan!

Legjobb válasz: Szia! Kimásolom a betegtájékoztatóból : Mi a teendõ, ha késleltetni akarja a menstruációs ciklust Annak ellenére, hogy nem ajánlott, késleltetheti a menstruációs ciklust (a megvonásos vérzést), ha a tablettamentes periódus helyett egy új csomag Symicia szedésével folytatja a második csomag végéig. A második csomag szedése alatt elõfordulhat pecsételés (vércseppek vagy foltok) vagy áttöréses vérzés. A szokásos 7 napos tablettamentes periódust követõen folytassa a következõ csomag szedésével.

Szia! Kimásolom a betegtájékoztatóból : Mi a teendõ, ha késleltetni akarja a menstruációs ciklust Annak ellenére, hogy nem ajánlott, késleltetheti a menstruációs ciklust (a megvonásos vérzést), ha a tablettamentes periódus helyett egy új csomag Symicia szedésével folytatja a második csomag végéig. A második csomag szedése alatt elõfordulhat pecsételés (vércseppek vagy foltok) vagy áttöréses vérzés. A szokásos 7 napos tablettamentes periódust követõen folytassa a következõ csomag szedésével.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Komolyan kérdezem: Senkinek nem szokása betegtájékoztatót olvasni?? Csak mert leírja h ha szünet nélkül szeded akkor jelentkezhet pecsételõférzés
Attól függ a probléma forrása hogy reggeli ebédre vagy vacsira szoktad bevenni?

Kedden leszünk hat hetesek babómmal és 4. héten befejeződött a tisztulásom. Teljesen. Szerda óta először barnáztam most már rendesen vérzek. Szerintetek ez már a havi? Csak szoptatás és nem szedek fog. Gátlót.

Legjobb válasz: Ez még lehet a gyermekágyi tisztulás vége is. Lehet, hogy csak egy hónap múlva fog kiderülni, amikor majd vagy megjön, vagy nem... :o)

Ez még lehet a gyermekágyi tisztulás vége is. Lehet, hogy csak egy hónap múlva fog kiderülni, amikor majd vagy megjön, vagy nem... :o)
Na, nekem is ez volt. :) Én is azt hittem, hogy rendes havi vérzés, de pár nap múlva elmúlt. Most már fél éve hogy szültem, de még sehol semmi, hála Istennek. :)
Mintha én írtam volna...Ugyanez volt velem múlt héten. Én megkérdeztem a dokit, és azt mondta, hogy ha a tej csökkenését is éreztem mellette, akkor az mensi. Hát én éreztem, Picurom egyfolytában sírt - éhes volt. Majd meglátjuk mi lesz, állandósul-e a dolog vagy sem... 7 hetes baba anyukája
Én is így vagyok kedden barnázi kezdtem ma már vérés kocsonyás és a jobb mellemben nincs annyi tej, mint a balban és a hasam is sajog. Nekem is azt mondta a doki a 6hetesen hogy nem törvény szerû a hathetes tisztulás:(
A kérdező hozzászólása: kicsit csökkent de nem volt éhes a babó, és a fagyiba is raktam tejet.de egyik napról a másikra mintha elvágták vonla.pénteken ömlött szinte, tegnap meg két csöpp.
A kérdező hozzászólása: 2 napja megint vérezgetek.szerintetek ez már a havi?3-4 nap és nincs annyi mint a rendesnél.

A LINDYNETTE fogamzásgátlóról mit gondoltok? . Most szedem először és félek h meg fogok hizni vagy erősebben fog nőni a szőrzetem.

Legjobb válasz: Hát én a helyedben nem ettõl félnék. Ha vmi olyan mellélhatása van a tabinak, ami a szedés alatt jön ki, és nem tetszik, akkor abbahagyod. Viszont ha nem lesz semmi bajod tõle, aztán pár év után abbahagyod, és nem jön meg többet a menzeszed, az ciki.

Hát én a helyedben nem ettõl félnék. Ha vmi olyan mellélhatása van a tabinak, ami a szedés alatt jön ki, és nem tetszik, akkor abbahagyod. Viszont ha nem lesz semmi bajod tõle, aztán pár év után abbahagyod, és nem jön meg többet a menzeszed, az ciki.
"különben is hány 16 éves szed már ilyen bogyót ?" Ez nem válasz. Legalábbis nem a kérdésemre. 16 évesen még nem kellene gyógyszert szednie (szinte) senkinek. Ez most olyan, mint ha azt mondanád, hogy a cigivel sincs baj, hiszen hányan szívják?...
Rossz hírem van szívem, én konkrétan 8 kilót szedtem fel 3 hónap alatt tõle, pedig világéletemben sovány voltam, 55 kiló 180 centihez. Abba is hagytam ezt, visszaváltottam a régi gyógyszeremre. De persze nem mindenkire hat egyformán ez a gyógyszer sem, bár tény, hogy alapvetõen ez egy gagyi gyógyszernek számít a Richteren belül. (rokonom gyógyszerész)
A kérdező hozzászólása: mert ezt irta fel a dokim... különben is hány 16 éves szed már ilyen bogyót ? -.-'
Amúgy sem értem miért kell 16 éveseknek tabit szedni. Miért nem jó az óvszer?
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ.. remélem nem fogok tõle hizni se semmi komoly bajom nem lesz.. most szedem elõször és 16 éves vagyok..fuhh utolsó válaszoló..hát sajnálom ez rémisztõ..!!!
Épp csak meddõvé tett de szedd nyugodtan hátha téged nem fog.
évek óta szedem és semmi bajom nincs tõle, bevált ! egy dekát nem híztam (se has, comb, mellre, stb) 19
Szerintem az a gyógyszer egy nagy fos. Én fél évig szedtem, de minden bajom volt tõle. Habár lehet a többi sem lett volna jobb számomra, de elég sokan panaszkodnak rá, egy lány is írta az oldalon, akinek a gyógyszerész ismerõse mondta hogy ennél még a régiek is jobbak. Én nem híztam több kilót, és nem lettem szõrösebb, viszont nem kívántam a szexet, állandóan gombám volt, ez pont sok ahhoz hogy tovább szedjem. Talán neked beválik. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló: nekem sem ez volt a kérdésem hogy szerintetek baj ha 16 évesen szedek fogamzásgátlót .. ? -.-

Most mit fognak látni az UH-n? 4+3 hetesen egy petezsákot láttunk.25-én megyek dokihoz, akkor leszek 6+3 hetes. Most szedek Duphastont és Utrogestant korábbi vetélések miatt.

utolsó menszim 04.02.

Legjobb válasz: Akkor már egy pöttöm kis csöppséget a petezsákban, és egy édesen pulzáló szivecskét! Gratulálok!:) 24 hetes km

Akkor már egy pöttöm kis csöppséget a petezsákban, és egy édesen pulzáló szivecskét! Gratulálok!:) 24 hetes km
Én ilyenkor láttam meg a 6mm-es Manókát pulzáló szívvel :) Nagyon fogod élvezni! Én még meg is könnyeztem! :) Gratulálok és sok-sok boldogságot!!!
A kérdező hozzászólása: Jaj, annyira szeretnénk már. :) Nagyon várjuk ezt a babót. Õ lesz az elsõ. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!