Találatok a következő kifejezésre: Most számitásaim 3 (2 db)

Most számitásaim szerint 3 hetes terhes vagyok. Mikor vehető észre a baba hüvelyi ultrahangal?

Terhességi tesztem pozitiv lett. Számitásaim szerint a pici 3 hetes lehet. Az orvosom megvizsgált, és sem tapintással, sem hüvelyi ultrahangal nem igazolta a terhességet.

Legjobb válasz: Én úgy tudom 6.-7. héten szokták az elsõ ultrahangot megcsinálni, mert az elõtt nincs sok értelme nézegetni.

Én úgy tudom 6.-7. héten szokták az elsõ ultrahangot megcsinálni, mert az elõtt nincs sok értelme nézegetni.
honnan számítod a 3 hetet?
Okt. 17-tõl, mert akkor voltam együtt a párommal. Tudom hogy a terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják. 1 héttel késõbb már látták is a piccimet, aki szám szerint a harmadik.:o)))

Pénteken voltam a 12. heti vizsgálaton. Ha a menstruáció első napjától számolják 14. hétben voltam viszont a gép ill az orvos számításai alapján 12 hét 3 nap. Most akkor hogy kell számolni?

És ez alapján számoljuk tovább.Viszont amit nem értek hogy a baba 56mm 51 g (ha csak valamit el nem olvastam), és azt olvastam hogy 12 hetesen ezek az adatok 6,5cm 18g.Most akkor nem értek semmit:(

Legjobb válasz: Azt elfelejtettem leírni hogy a tarkoredõ 1,3, tehát az jó.Csak a méreteivel nem vagyok tisztában.

A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem leírni hogy a tarkoredõ 1, 3, tehát az jó.Csak a méreteivel nem vagyok tisztában.
na akkor már én se értem a méreteket, enyém 12+5 naposan volt a crl: 66mm, tarkóredõ:1, 4mm, bpd: 23 cm...
A menstruációhoz viszonyítva csak akkor tudnak pontosan számolni, ha 28 naposak voltak a ciklusaid. Ha nem, abban az esetben az uh alapján kell mindig számolni. A baba méretével kapcs.-ban: mindegyik honlap más méreteket ad meg! Ha az orvos nem szól, biztosan nincs baj.
Szia, Nálam ugyanez volt.12 hetesen és 2 naposan az istenhegyibe mondták, hogy elégéé pici a baba, mert 58 mm volt rá 3 napra tehát a 13.hét betöltése elõtt 2 re meg már 6, 7 cm lett.Hozzáteszem ott azt mondták milyen szép nagy baba lessz.Na akkor tegyél igazságot.Hihetetlen, hogy milyen tempóban nõnek, és ugye ráadásul pár napon is múlhat az anyuka izgalma.Nyugi minden rendben lessz :O) 16 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: ANa akkor holnapra pontosan megnézem a nagyságában az 56 mm-ben biztos vagyok a súlyában nem..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!