Találatok a következő kifejezésre: Most nemrég kicsit (17 db)

Ma a 13-dik napom a menzi elso napjatol szamolva, es most nemreg eszrevettem eggy kicsit barna folyast. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Szia! Peteérést jelent! Azon szerencsések közé tartozol, akiknek a szervezete jelzi! Ha babát akartok most kell rágyurni!

Szia! Peteérést jelent! Azon szerencsések közé tartozol, akiknek a szervezete jelzi! Ha babát akartok most kell rágyurni!
valószínû peteérést, vagy az elõzõ ciklusban teherbeestél és mégis megjött..csinálhatsz egy tesztet, ha nega, akkor most volt peteérésed..
Peteérést jelent, extratermékenységgel! ha babát szeretnétek, most mindent bele!!!!!

Most nemrég megjött, kicsit barnás, és alig folyik. Befolyásoló tényező lehet, hogy a barátommal néha lefekszek?

Legjobb válasz: Mielõtt beáll a menzesz, barnás folyás normális lehet helyette és igen, befolyásolhatja a szex is, hiszen az újabb hormonokat szabadít fel. Rendszeres szexuális élet általában segíteni szokott a rendszertelenségen. Beállt, "felnõtt" menzesz esetén is lehet barnás, de ha többször elõfordul, nem árt orvoshoz menni. Ezenkívül barnás folyás menzsez helyett lehet terhességi tünet is... Azért írtam részletesen, mert a kérdésbõl nem derült ki számomra, melyik esetrõl is lenne szó.

Mielõtt beáll a menzesz, barnás folyás normális lehet helyette és igen, befolyásolhatja a szex is, hiszen az újabb hormonokat szabadít fel. Rendszeres szexuális élet általában segíteni szokott a rendszertelenségen. Beállt, "felnõtt" menzesz esetén is lehet barnás, de ha többször elõfordul, nem árt orvoshoz menni. Ezenkívül barnás folyás menzsez helyett lehet terhességi tünet is... Azért írtam részletesen, mert a kérdésbõl nem derült ki számomra, melyik esetrõl is lenne szó.
Ha mindig ilyen a mensesed, nézesd meg magad egy orvossal, mert tartósan nem normális állapot. De ha néha ilyen, vagy csak a vérzés elején, akkor nem gond.

Az nagy baj szerintetek ha vannak napok amikor érzem a kicsit -estefelé ha lepihenek, és vannak amikor nem igazán- nagyon keveset mocorog? Most napja nem igazán, de volt nemrég hogy napig alig érzetem, aztán meg igen. Mi lehet vele? Aggódom

Legjobb válasz: Hány hetes vagy?Az elején nem érezni folyton a mocorgást, mert még nem akkora, hogy érezhesd.Késõbb esténként jelentkezik lefekvés után, majd a nap többi részében is..Tehát fokozatosan (ahogy telnek a hetek), úgy érzed egyre többet.Nekik is vannak aktívabb, és nyugisabb napjaik.Akkor van csak gond, ha 24 órán át nem érzel semmit. Én spec. most örülök, hogy két nap után hagy pihenni egy kicsit.Még aludni sem tudtam. 2 éves csaj anyuja és 29 h. km.

Hány hetes vagy?Az elején nem érezni folyton a mocorgást, mert még nem akkora, hogy érezhesd.Késõbb esténként jelentkezik lefekvés után, majd a nap többi részében is..Tehát fokozatosan (ahogy telnek a hetek), úgy érzed egyre többet.Nekik is vannak aktívabb, és nyugisabb napjaik.Akkor van csak gond, ha 24 órán át nem érzel semmit. Én spec. most örülök, hogy két nap után hagy pihenni egy kicsit.Még aludni sem tudtam. 2 éves csaj anyuja és 29 h. km.
A kérdező hozzászólása: 24hetes km vok.
Én is 24 hetes vagyok, és nálam is változó. Ma pl alig mozgott, de azért be bejelentkezik. Akkor szoktam többet rüzni, ha lefekszm, ledõlök. De tényleg az a lényeg, h érezd õt minden nap, ne legyen olyan 24 óra, h ne mozogjon egyáltalán.
Nálunk is így van, mi 25 hetesek vagyunk. Nyugodj meg, biztos nincs semmi baj. Majd ha nagyobb lesz, biztos jobban érezni. Nekem tegnap volt nagyon nyugis nap, párszor éreztem csak. Múltkor is idegeskedtem már egyszer két napig ezen, aztán utána meg úgy mozgott, nem gyõztem nevetni, hogy nyomkodja kifelé a pocakomat. :) Szép babavárást!
Kedves elsõ! Nektek is front volt az elmult napokban? Majd ki bujt nekem is. Már nyugisabb de az én babám elsõperctöl, hogy érzem, nagyon sokat mozog. Éjszaka még egyenlõre alszik, akkor jol viselkedik. Tegnap elõtt este már az apukája beszélt vele, mert "nagyon rosszalkodott" . Mi lesz ha kint lesz, akkor is ezt fogja csinálni? Ilyen aktív lesz? 25 hetes kismami.
Nálunk is az elõzõ 2 napban mint a mérgezett egér úgy rúgkapált meg nyomta magát, tuti volt valami front, vagy hold vagy mittomén :) Még aludni sem nagyon hagyott! Most éjjel meg meg se mukkant, gondolom jól lefárasztotta magát és most ezerrel szundít! Ne aggódj, én azt olvastam ilyenkor bal oldalra fordulva le kell feküdni, vagy inni egy kis kólát, vagy enni egy kocka csokit, ezekre szoktak mocorogni. Illetve kajázás után 20-30 perccel kell figyelni, hogy mozog e. Ha sehogy sem mocorog, akkor menj be az ügyeletre, mondd el hogy nem érzed, és azonnal meg fogják nézni, hogy mi a helyzet odabent! 28 hkm
Elsõ vagyok.Igen, front volt.Egy doki mondta, hogy annyi volt a rosszullét, nem gyõzte.Érdekes, mert a neten utánanéztem.Azt írták semmilyen front nincs, és nem is jön.Ezt a babák jobban tudják:D Sajnos az én 29 hetesem éjjel dolgozik a legtöbbet.Alig tudok aludni.Éjszakai bagoly lesz belõle.
09:09 es vagyok! Kedves utolsó! Az én hugom meg azzal hergel, hogy a babák születésük után felscerélik az addigiakat. Az enyém éjszaka alszik, valószínü, hogy majd pont forditva lesz. De nagyon remélem, hogy nem, mert az nem lenne valami jó nekem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
Elõzõ: 114 évesen még menstruálsz?? Más el se él addig.. (bocs, ezt nem lehetett kihagyni:-))
Neked soknak tûnhet elsõre, de nem az.A bnõmnek mikor 1.jött meg 13napog volt meg.És igen, normális.2éven belül kell beállnia rendszeressé. Nyugi, ez változó, nekem pl. megjött aug.7-én jött meg 1. és utána csak okt. elején(ez nem most volt.). szval nyugi, van ilyen:) 114/L
A kérdező hozzászólása: xD köszi na választ remélem csak rossz mert minden véres :S
A kérdező hozzászólása: remélem nem rossz csak átíródott
szia, nekem 12 évesen jött meg, elõször volt 3 alkalommal, kb 30 napra jött meg mindig, és utána kimaradt 10-11 hónap, aztán megjött, majd kimaradt 3-4 hónap, és megint megjött, és utána beállt fix kb 40 napra.

Nagyon félek! Most nemsokára leszek 15 éves, és nemrég fedeztem fel két herém között a hímvesszőmtől lefelé húzódó vékony barnás csíkot, és a két 'golyóm' között kicsit pirosas, de nem annyira, és kicsit szúrogat. Ez lenne a herevisszér?

És én úgy látom hogy az a csík kicsit a balherém felé húzódik de úgy látszik mintha közepén lenne és ugyan megáll egy helyen a két 'golyó' között közepén, egyébként elnézést hogy így fogalmaztam most de nagyon nagyon be vagyok s*arva hogy most herevisszérem van és a szüleimnek szóljak-e hogy menjünk el megnézetni, mert olvastam interneten erről és amikor láttam a videót hogy hogy műtötték az érintettet, totál összeomlottam hogy most mit csináljak ha nekem is ugyanezt kell csinálnom!!! De viszont ha (14 évesen) altatnak és semmire se emlékszem, akkor persze hogy oké.... Nem tudom mit tegyek!!! Ez elvileg már régebben láttam és akkor még semmi sem volt (kis szúrások a két heregolyóm között)! Õszintén mondva én nem mernék szólni a szüleimnek mert 'összeesek' ha műteni kell, mivel a legérzékenyebb pont az amiről most beszélek, és szerintem minden 'férfiúnak'! Kérlek segítsetek!!! Köszönöm előre is!

Legjobb válasz: Mitõl parázol? Minden férfinak van,nekem is! Csak nézd meg mennyien kérdezik ezt! http://www.google.hu/search?hl=hu&source=hp&q=barna+csik+a+p.. Egyszer rákerestem és van ennek neve is,de már a születésünk kor is ott van,csak késõbb jobban látszik.

Mitõl parázol? Minden férfinak van, nekem is! Csak nézd meg mennyien kérdezik ezt! http://www.google.hu/search?hl=hu&source=hp&q=barna+csik+a+p.. Egyszer rákerestem és van ennek neve is, de már a születésünk kor is ott van, csak késõbb jobban látszik.
Az apróbb szúrások lehetnek attól is, hogy most indul be igazán a tesztoszterontermelésed. A herevisszér nem ilyen. Állandó tompa fájdalom, ülésre erõsödik. Az erek kidudorodnak a herezacskón, többnyire a bal herére jellemzõ. Az általad leírtak nem is hasonlítanak erre, nem kell parázni.
>... Ó Istenem, fészpalm! ((Ɯ-o ÿ Most kapcsolok, hogy az #7-es lelõtte a poént... na mind1! A fitymaszûkület nem okoz tulajdonképpen semmit, ha a fityma alatti területet megfelelõen tudod tisztítani, attól függetlenül, hogy az mjuk nem megy hátra rendesen merev állapotban, csak éppen nem megy simán hátra, így ha mondjuk felnõsz és lesz majd egy (remél7õleg) szép és okos barátnõd, akivel szeretnél szeretkezni, és esetleg nekiadnád a szüzességedet, gondok le7nek a fütykössel a punciba való behatolás közben, és az kellemetlen le7 neked, az élmény meg el van rontva. Rosszabb a helyzet, ha mégsem tudod tisztítani a makkot és a belfitymát (azaz, a fityma alatti területet). Akkor uis a makkod pereme alatt termelõdõ faggyú feltúrósodik, (SZMEGMÁSODIK) és ha kórokozót kap, elérzékenyíti, begyullasztja, összetapasztja a makkodat a fedõbõrrel. Akkor aztán valóban csak orvos segít7, hogy feljöjjön megint a fityma, ezért kell minden reggel és este szorgalmasan hátrahúzni a bõrt a kukacodon, és hüvelykujjal + tusfürdõvel rendesen átmorzsolni körbe, alaposan, idõnként Betadine-nal is meg le7 ezt ismételni utána, hogy az oldat egy olyan 3-5 percig a makkod és a fitymád felszínén szabadon legyen, fedetlenül, úgy morzsold meg, akkor is ha érzékeny a makk! (szoktatni kell) Ha neked az is bajod lenne (amit mi innen nem tud6unk), akkor egy okkal több, hogy orvos megvizsgáljon téged, Pajtás! :-o ÿ De amennyien nincs ilyen bajod, úgy NE KÉPZELD BE MAGADNAK! Oké? ÿ Az meg nem baj, ha az a csík nem középen van. Van akinél ferdén húzódik, mint pl. az alábbi képen is: >> http://nds.wikipedia.org/wiki/Bild:Raphe_int.jpg (___ Am. igen, a forradási heg a herezacskón valóban "raphe scroti", a péniszeden meg "raphe penis", függõen attól, hogy mely szakaszáról van szó!?) ÿ >>>>> HEREVISSZÉR-ÖNVIZSGÁLATI MÓDSZER: ~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ 1.) Fürödj meg kellemesen langyos, meleg (ne forró!!!) vízzel, akkor a zacsid jól felpuhul majd. 2.) Fürdés után állj fel, s tapintsd át a herezacskódat, majd a heréidet keresd meg benne a balt elõször. Ha megtaláltad, akkor mind2 kezed hüvelyk- és középsõ ujjával feszítsd ki a herezacskó bõréhez, úgy a hüvelyk- és mutatóujjaiddal át tudod tapintani a heréid felszínét. A bal heréd mellékheréje ekkor a bal kezed elsõ 3 ujja közé esik. 3.) A bal kezed elsõ 3 ujját csúsztasd egy kicsit a jobb kezed elsõ 3 ujja felé, közben még mindig ott van a bal heréd. Így megtalál6od a mellékheréd legalját! Ott indul az ondózsinór, amit végig követ7sz egészen a fütyid oldaláig felfelé! 4.) Engedd el a jobb kezed ujjaival a zacsidat. Helyezd ezután a bal kezed elsõ négy ujját a herezacskód alá úgy, hogy az azon futó forradási hegnél legyenek A ZACSI MÖGÖTT az ujjaid! Ezután fordítsd rá a hüvelykujjadat A ZACSI ELÜLSÕ oldalán a forradási hegre, mintha összecsípnéd a zacsid közepét! :-) __ Húzd így összecsípve a zacsid széle felé a bal kezedet, úgy hogy a hüvelykujjad és a tenyered KÖZÖTT legyen a baloldali ondózsinórod, így az gyakorlatilag "csapdába esik", így meg tudod vizsgálni az alakját, érezni tudod, hogy az sima-e vagy göcsörtös, mint a tyúkgiga, vagy a tyúkbél!? <<<<< No, neked milyen így érzetre? :-) Üdv: EE
* (@ elõzõ) >>FORRADÁSI NYOM<<-nak hívják. Azután forr össze mindenkinél, hogy az anyaméhen belüli élet végén a 9. hónapban a herék leszálltak a herezacskóba. Van, akinél simán egyenesen húzódik végig a fitymafék folytatásaként a péniszen, a herezacskón és a gáton át a végbélnyílásig, de van, akinél elkezd minden ok nélkül göcsörtössé válni egy szakaszon, ami persze egyénenként változik. (Ahány ember, annyi féle-fajta... do.Ob) Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: #9 megnéztem, szerintem ez az. Egyébként köszönöm szépen mindenkinek a sok tanácsot! EE-nek is:)
Szerintem semmi bajod, de menj el egy urológushoz és nyugodtan mutasd meg neki hogy megnyugodj.
Olyan "forradás" nekem is van a zacsimon. Érzékenyebb is mint mellette, s néha valóban szúr mikor pl.idõváltozás van.De ez teljesen normális, az urológusom mondta évekkel ezelõtt.
A kérdező hozzászólása: és a fehér pöttyök a herén mit jelenthetnek?
Azok a fehér pöttyök Fordyce-pöttyök vagy szõrtüszõk le7nek a zacsidon. De mondd, nálatok nem volt otthon vagy a suliban (vmeikben) szexuális felvilágosítás?? :-o Üdv: EE
ha nem foglalkozol vele rosszabb lehet. Szedd össze magad és irány a doki.
Mindenkinek ilyen a zacsija , az enyém is .
Teljesen normális, az a csík minden férfinak ott van, a neve raphe scroti, írd be google-be, akkor láthatsz egy csomót, és meglátod, hogy nem egyformán néz ki mindenkinél. Teljesen normális, ha valamelyik irányba eltér, hiszen az embrei test nem teljesen szimmetrikus. Egyébként a herevisszér mûtét egy kis beavatkozás, nem is altatnak hozzá, és kb. 15-20 perc az egész. Ezt nem azért írtam le, mert neked az lenne, csak hogy tudd, nem olyan borzasztó az.
...feltéve ha van neki szûkülete. (Mert errõl nem ír semmit, inkább csak kérdez.) Igaza van az elõzõnek, ne parázz már! Ez pont így szokott lenni: Butuska kisgyerek olvas vmi érdekeset, megnézi a sajátját, és még akkor is beképzeli magának a legkisebb rendellenességet, ha már vmi tünet AKÁR CSAK RÉSZBEN IS, de stimmel a sajátján, mintha csak keresné azt, hogy min paráz6na be. :-o Sztem ettõl te sem különbözöl, Kérdezõ! :-o Én nem arra akartam kilyukadni, hogy esetleg fitymaszûkületed van, azt csak az elõbbi korodbéli fiú esete kapcsán említettem meg, hogy lásd, neki sem fenékig tejfel az Élet, s hogy neki is kemény döntést kellett hoznia önmaga érdekében, noha rettegett tõle, de bevállalta, s nem bánta meg, annak ellenére sem, hogy megviselték a történtek. Tudod te egyáltalán, mi az a fitymaszûkület? :-o (Írd meg itt! Ha nem jót mondasz, majd segítünk! ;-) Üdv: EE ÿ (egybeírandó, nem különszedve... ;-D )
Ne parázzá már!!! Ez normális, nekem is ilyen! A fitymaszûkület nekem is volt, sok embernek van, nem lehet teljesen hátrahúzni a bõrt a makkon, csak félig vagy annyit sem!Ezt viszont meg kéne csináltatni!
A kérdező hozzászólása: Mindekinek köszönöm szépen ezt a sok segítõ, nyugtató hozzászólásokat, de én mintha úgy látnám hogy a herém közepétõl kicsit balra húzódna pár centit az a csík. Ez biztos hogy az? Nem lehet h valami sorvadás?:S És egy kérdésem lenne E E-hez. Ez a fitymaszûkülés mit okozhat? Ettõl lehet valami bajom ha van?
Hali! Ne ess össze, és szedd össze magad, Pajtás! :-o Nem attól lesz erõs, felnõtt, ill. férfi vki, hogy hagyja magát elgyengülni, s gyáván lapul, és sunnyog! :-o Tudom, még 14 éves vagy, és valahol még gyerek. Igen, gyerek még, mert csak egy gyerek retteg igazán egy ilyentõl. Bújna oda vkihez, hogy védje, vígasztalja meg, de nem meri, mert fél. Maga sem tudja, hogy igazán mitõl. (az ismeretlentõl, ami vár reá.) Van egy probléma, ami megoldást kíván. Azt húzni, azzal szembenézni értékes idõ. Ismerek ilyen hozzád hasonlókat, akik ucsak sunnyogtak anno, mint most te, Kérdezõ. Többen közülük most már röhögnek magukon, hogy féltek, és BIZONYTALANSÁGBAN TARTOTTÁK ÖNMAGUKAT EGY APRÓ, AKKOR MÁR SZINTE SEMMISÉGNEK TÛNÕ DOLOG MIATT! :-o Te is sakkban tartod jelenleg önmagadat! Inkább engeded, hogy a kétségeid és a félelmeid eluralkodjanak rajtad, ahelyett, hogy szembeszállnál velük. Nemrég volt egy érdekes és tanulságos találkozásom egy ucsak 14 évessel, csak neki nem ez volt a baja, hanem eleinte sokkal másabb. Nem feltétlenül igényel mûtéti beavatkozást önmagában egyik sem a 3 közül, amire fényt derítettünk, de együtt azért 2 igen zavaró. Ehhez társult még egy 4. is, amelytõl a legjobban rettegett, uis nem volt elég neki egy fitymaszûkület + rövid fék, amely utóbbi esztétikaiiag is kommentál6atlan, amint hozzáértem a makkjához vizsgálat közben, legszívesebben ordított volna, és a könnyeivel küszködött, annyira fájt neki (makk hiperérzékenysége). Kitisztítani a makkját és a fitymáját érzéstelenítés nélkül gyakorlatilag le7etlen volt, és akkor még a (fújt) lidocain eleinte csípõs 6ásairól még nem is bexéltünk... A fiút eleinte próbáltam rábeszélni, hogy szóljon a szüleinek, vagy lega a bátyjának, de olyan volt, mint most te is vagy. Nem akart. Bármit, csak azt ne! :-o Ezért is vállalkoztam arra, hogy akkor segítek neki. Az egész után a gyerek kikészült idegileg. Elsírta magát, annyira félt az egésztõl, igaz komolyabb dolog nem történt alatta, csak egy vizsgálat + tamponálás. De az a feszültség, ami elõtte-alatta végig benne volt, az utána bukott ki igazán belõle, akkor volt képes csak leengedni és megnyugodni. Ennél még rosszabbra számított, de kibírta az egészet! 14 évesen képes volt önállóan, felelõs döntést hozni önmagáról, tele félelemmel, megannyi vívódás után! :-o Ez tesz uis igazán felnõtté és férfivá mindenkit... A FELELÕSSÉG VÁLLALÁSA, A DÖNTÉSI KÉPESSÉG ÖNMAGUNKRÓL és mások felett is! :-o ' ** * ** Én most csak arra bíztatnálak hogy nyugodj meg, s végy egy nagy levegõt, Pajtás! :-o Addig nincs okod félni, amíg be nem bizonyosodik az, hogy baj van, akkor majd ráérsz félni, de addig ne emészd magad! :-o Egyelõre meg kéne gyõzõdni arról, hogy tényleg baj van-e, vagy csak potyára ijesztegeted magadat!? De ezt csak egy orvos tudná megállapítani igazán! _ El mersz menni egyedül egy ilyenhez? _ Valójában miért nem mersz szólni szüleidnek? Mi történne akkor, ha szólnál? Mitõl félsz most? (Mondd el, Pajtás! :-o ) Nyugodj meg, nyelj egyet és válaszolj a fenti kérdésekre! :-) Fel a fejjel! :-) Üdv: EE
a barnás csík mindenkinek van, a herezacskó ott nõtt össze, teljesen normális herevisszered nincs

Nemrég kezdtünk szexuális életet élni a barátommal, és most mikor elmúlt a havim utána csináltuk, és rá 13napra megjött.. Ez normális? Ez nem korai egy kicsit? Vagy valami baj van?

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom hány éves vagy, de sok fiatal lánynak nem rendszeres a menstruációja. Szerintem nem kell megijedned, mert ez normális. De, ha nem nyugszol, akkor menj el nõgyógyászhoz, aki megvizsgál téged.Ott nem lesz semmi baj, de így látatlanban nehéz megmondani, hogy mi lehet a baj,ha egyáltalán van valami. Viszont, ha nagyon szenvedélyesek voltatok, akkor annak már hamarabb kellett volna ellõjönni, ha valami problémád lenne. A legjobb , hogy menj el, de nem kell most sem félned semmitõl. :):)

Szia! Nem tudom hány éves vagy, de sok fiatal lánynak nem rendszeres a menstruációja. Szerintem nem kell megijedned, mert ez normális. De, ha nem nyugszol, akkor menj el nõgyógyászhoz, aki megvizsgál téged.Ott nem lesz semmi baj, de így látatlanban nehéz megmondani, hogy mi lehet a baj, ha egyáltalán van valami. Viszont, ha nagyon szenvedélyesek voltatok, akkor annak már hamarabb kellett volna ellõjönni, ha valami problémád lenne. A legjobb , hogy menj el, de nem kell most sem félned semmitõl. :) :)
Szia! Nekem is volt már hasonló, sõt, késõbb is, nem csak akkor, mikor elkezdtem szexuális életet élni. Elsõ után késett 3 hetet, utána rendszeres volt egy ideig, szexeltünk közbe, akkor is rendszeres volt. Aztán most valamiért teljesen megbolondult. Pl. augusztusban egy vad éjszaka után megjött, pedig még volt hátra másfél hete a mikulásnak :) Most télen volt egy olyan, hogy vad szex után ismét késett 3 hetet, mint mikor elõször szexeltem. Hormonokra hatással vannak az aktusok, ezért bezavarhat a menzesz megjövetelének idejébe.
felborultak a hormonjaid, ez ált. akkor jelenik meg ha sok idõ elteltével teszem azt 1év, 2 év után szeretkezel a mensid összevissza jön meg, vagy ha most elõször csinálod, és még az elsõ köröket futjátok. ilyenek. akkor is ha majd gátlót szecc egy minimális értékben felborít.
A kérdező hozzászólása: már rendszeres volt a havim!de nõgyógyászhoz meg nem akarok menni..anyum nem is tudja h nem vagyok szûz..és 16 éves vagyok. köszönöm a választ!

Nemreg oszevesztem egy kicsit anyosommal, de most hozzam szolt, es a ferjemmel ugy dontonttunk alberletbe megyunk, mert voltak kisebb nezet elteresek. Mi tevo legyek?

megszeretnem kerdezni toletek hogy mikor elmegyunk alberletbe akkor ugyanugy beszeljek vele ahogy addig? Neha idegesit egyes dolog es amiatt kerdem??

Legjobb válasz: Házasként minek laktatok egyáltalán szülõknél? Természetesen igen, a tiszteletet akkor is megérdemli ha nem vele éltek.

Házasként minek laktatok egyáltalán szülõknél? Természetesen igen, a tiszteletet akkor is megérdemli ha nem vele éltek.
Kulturált ember beszélget a másikkal. Ha albérletben éltek, vagyis nem az anyós nyakában akkor a konfliktusok száma is kevesebb lesz, és lehet jó képet vágni az egészhez.
Mitõl ne beszélnél? Nem tett olyat, ami miatt nem kellene, az pedig hogy egyes dolgokban nem egyeztek vagy neked nem tetszik még nem ad okot a némaságra.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szerintem beszélj vele, legyél hozzá kedves és tisztelettudó. Sok olyan ember van, aki nem képes bocsánatot kérni. Helyette inkább úgy viselkedik, hogy egyszerûen átlép a problémán és megy minden tovább szépen. Mindig is anyóséknál laktatok? Tudom, hogy nem az én dolgom, semmi közöm hozzá, de azért leírom. Véleményem szerint, elõször mindent kettesben kell elkezdeni. (Persze, tudom, szükség törvényt bont.) Nekünk is jó 1 év kellet, mire össze szoktunk a párommal. Hogy az "én"-bõl "mi" legyen. és legyenek saját családi szokásaink, saját módszereink. Pl.: mi kotyogóson fõzzük a kávét, anyámék meg gépen. Vagy hogy mi késõi fekvõk vagyunk, anyámék meg korai. Nálunk nincs a házban dohányzás, náluk van. Ezek után már könnyebb volt ott lenni 2 hétig. Igaz össze nem költöznénk velük. Alig várjuk, hogy haza érjünk. Beszélj vele nyugodtan. Néha a távolság hozza össze jobban az embereket. Olyankor már nem az veszi el az idõt és az energiát, hogy azon megy a vita, ki mit nem mosott el, vagy rakott rossz helyre.
A kérdező hozzászólása: oke koszonom a valaszaitokat ...:) ugy csinajuk h jo legyen
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Sok olyan ember van, aki nem képes bocsánatot kérni. Helyette inkább úgy viselkedik, hogy egyszerûen átlép a problémán és megy minden tovább szépen." Igen. Õ átlép, nem gondolván arra, hogy a másik, akit megbántott, mit érez. Csakhogy az ilyen ember mindig önzõ, mármit is mond. Megbántja a másikat, és képtelen belátni, hogy ha nem kér õszintén bocsánatot, akkor a másikban ott marad a seb. Õ nem akar úgymond megalázkodni - pedig ha hibás, akkor az minimum! -, a másikat viszont benne hagyja a fájdalomban és úgy tesz, mintha mi sem történt volna. Ez rendkívül elítélendõ magatartás, és mindig az nagyon önzõ, kifejezetten a nárcisztikus emberek szokása. Kérdezõ: Ha összevesztél vele, és nem kért bocsánatot, csak elkezd hozzád szólogatni, attól még nem kell neked vele szóbaállni. Szólongassa a falat. Ha megbántott, és belátja, hogy megbántott és bocsánatot is kér, és utána másként viselkedik, utána lehet másként kezeni a dolgokat. Addig nem, mert mindig benned lesz a tüske. Nagyon jól teszed, hogy albárletbe mégy, de még jobban tennéd, ha egy-két évre elhúznátok jó messzire: mondjuk az ország másik végébe vagy külföldöre egy kis levegõváltozásra. Hidd el, ez így van. Tudom tapasztalatból is: minél messzebb van az ember fizikailag egy hisztérikától, annál jobb a közérzete. :)
A kérdező hozzászólása: nem veszekedunk , kulon vagyunk mar es jo a hejzet
A baj az, hogy 21 évesen így írsz.

Nemrég kezdtem fület tágítani, most egy fültisztító pálcika van benn, amire kevés szikszalagot tekertem. Ma reggel tettem be, hétfőn szeretnék még tágítani rajta, szóval még egy kicsit rátekerni. Szerintetek nem túl gyors a tempó?

Most 3-4mm-es a szikszalaggal együtt. Szeptemberig el szeretném érni a 8 mm-ert, vagy a 10-et.Szerintetek sikerülni fog? válaszokat pls.

Legjobb válasz: a tempót te érzed. elérhetõ a 8mm szeptemberig.

a tempót te érzed. elérhetõ a 8mm szeptemberig.

Most vettem észre, hogy Skoda octáviám reggel inditás után kicsit hangos és ketyeg. Ha bemelegszik viszont nem. Ez normális vagy valami baj lehet? Olajat nemrég cseréltem 4

Legjobb válasz: Valószínûleg a hidrotõkék kopottak, vagy koszosak. Nem szoktad megnyújtani az olajcsere-periódusokat? Amíg hidegen pár másodpercis ketyeg, addig azt mondják, nem nagy a baj. A hidrotõkéket lehet tisztítani is. Ami biztos, az a kiszedés utáni tisztítás vagy a csere. Amirõl megoszlik a vélemény, az az olajcsere elõtti motormosás úgy, hogy leeresztés elõtt az olajba 1 dl/1 l motorolaj arányban féfolyadékot teszünk, majd ezzel járatjuk 10-15 percig, utána lecseréljük az olajat. Én ezt még nem mertem kipróbálni, de van aki esküszik erre a megoldásra.

Valószínûleg a hidrotõkék kopottak, vagy koszosak. Nem szoktad megnyújtani az olajcsere-periódusokat? Amíg hidegen pár másodpercis ketyeg, addig azt mondják, nem nagy a baj. A hidrotõkéket lehet tisztítani is. Ami biztos, az a kiszedés utáni tisztítás vagy a csere. Amirõl megoszlik a vélemény, az az olajcsere elõtti motormosás úgy, hogy leeresztés elõtt az olajba 1 dl/1 l motorolaj arányban féfolyadékot teszünk, majd ezzel járatjuk 10-15 percig, utána lecseréljük az olajat. Én ezt még nem mertem kipróbálni, de van aki esküszik erre a megoldásra.
Évjárat, motor, pontos olajmárka!!!!!! Anélkül nem tudok ennél konkrétabb választ adni. Ha kezd elkopni akkor kopogni fog, de az olyan 250E környékén kezdõdik leghamarabb, és még 150E-t lehet menni vele mielõtt teljesen meghal.
A kérdező hozzászólása: Az nem lehet , hogy rossz olajat öntöttünk bele? 5w- 30 ast !!! lehet mást kellene kipróbálni? Valaki tud ajánlani? Ettõl lehet komoly baja ha nem jóra cseréltem ki? Ha hidrotõke kopik, ha lecserélem megint most már ilyen hangja lesz?
Persze. A motortisztító (motormosóról én a brigéciolra asszociálok :D ) adalékban amit veszel 3-4E-ért kb ugyanaz van mint a fél liter DOT4-es fékfolyadékban amit 500FT-ért vesztegetnek. :)
utána simán leengeded?
10-15 perc alatt nem lép vele reakcióba, plusz olyan kicsi a koncentrációja hogy egyébként sem károsítja õket, illetve az olaj "felveszi" a fékfolyadékot. Évek óta csinálom ha szükséges, még semmilyen problémát nem okozott. De azt hozzátenném hogy NEM kell minden olajcserénél elõadni , mert felesleges, olyan 150E környékén, vagy elmulasztott olajcserénél illetve sokat állt motornál szoktuk alkalmazni.
szimmeringeket és a pumpákat nem nyírja ki a fékfolyadék? én motormosóval pucolom, jó drága
Azt, hogy 15E helyett 20-25E-nél cserélsz olajat. Egyébként nem ártana egy évjárat meg hogy milyen motor van benne, esetleg egy futott km sem, plusz hogy milyen olajat meg szûrõt használsz. A fékfolyadékos módszer mûködik, kipucol minden sûrû szennyezõdést, és elült olajsarat. Viszont erre a célra csak a DOT3-4-5.1-es jó, a sima DOT5-ös nem. Egyébként nem feltétlenül a hidrotõkék okozzák, lehet bármi más is, például öregedõ motortartó bak. Meg még 150 dolog.
Azt, hogy pl. nem 10000 km.nél cserélsz olajat, hanem 13000-nél.
A kérdező hozzászólása: megnyújtani az olajcsere-periódusokat? ez mit jelent????
A kérdező hozzászólása: 2005 ös évjárat. 1.4 es motor. Castrol EDGE 5w-30 fully syntetic. Akkor lehet más baja lehet, mert még 137000km van benne?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!