Találatok a következő kifejezésre: Most nagyot nőni a pocim (5 db)

Mikor kezd el nőni a poci? Mert most vagyok 13 hetes terhes és 5 hét múlva szeretnébk az esküvőt tartani. Addigra nagy pocim lesz?

Legjobb válasz: Ez mindenkinél más! Az én esküvõmön 12 hetes voltam, de semmi nem látszott. De még utána sokáig sem! Alkat kérdése. Van, akinek már 2-3 hónap után nagy a pocakja.

Ez mindenkinél más! Az én esküvõmön 12 hetes voltam, de semmi nem látszott. De még utána sokáig sem! Alkat kérdése. Van, akinek már 2-3 hónap után nagy a pocakja.
Szia!Nekem a 26.hétig nem látszott a pocakom.Tegnap a terhesgondozóban is ámultak a kismamák, hogy már 28 hetes vagyok.Az egyiküknek 19 hetesen nagyobb volt a pocakja, mint nekem.
Mindenkinel valtozo. 16-17 hetesen mar azert elegge latszik..
15 hetesen nekem mar latszik, szoval biztosan nem fogod tudni letagadni!Meg nincs ruhad, vagy most fogjak radigazitani!?
Szia!Én 22hetes voltam, amikor az esküvõnk volt.Nagyabroncsos ruhám volt, és nem látszott semmi alatta.Nem nyomta a pocimat sem!Szerintem nem lesz gond neked sem a pocakod méretével.
Hát, nekem már 18 hetesen elég szép pocim volt. Viszont van, akin nem is látszik szinte semmi. Sok boldogságot Nektek!
ÓÓÓÓ!!! De jó! Én 14 hetes vagyok, és 4 hét múlva lesz az esküvõnk. Hamarabb lett ruha lefoglalva, februárban, közbe jött a baba, de még így is rám fog jönni a ruha, mert elfér a ruha alatt a pocakom. Szerintem neked se lesz "vészesen" nagy a pocakod! Sok boldogságot :) )
Szia! Nekem a 16. hét után hirtelen megnõtt a pocim, de már az elején is jól fel voltam puffadva! Ha most még lapos vagy akkor talán lesz egy kissebb növekedés, de ha már most van pocakod akkor számíts arra, hogy látványosan nõni fog. De nehéz ám megmondani, mindenkinél más és más! Sok boldogságot! :-) Én már a 20. hétben vagyok, de nekem nem kérték meg a kezemet :-( neked gratulálok :-)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a sok választ. Nem még nem látszik semmi és még egy grammot se híztam...bár 62 voltam...az nem egy vékony alkat, de ahhoz képest nem híztam. :) Nem akarokm tagadni, csak nem akarok nagy pocival esküdni:) kényelmesebb:)

Mikor kezd el nőni a pocak, ha első babámat várom és kisfiam lesz? és most vagyok 25 hetes, látszik már, de még nem nagy . Ismerősömnek ilyenkor 2szer akkora hasa volt. Mondjuk én magas vagyok és vékony alkat, habár most picit azért hiztam a babával.

pocak

Legjobb válasz: szia. en 26 hetes vagyok, s nekem is kb ket hete kezdett latszani, hogy nem hizas, hanem babapocakom van, igaz kicsit molett vagyok. ezutan szinte hetrol hetre jobban fog latszani, ezert ne aggodj, teljesen alkati kerdes, kinek mikor kezd feltuno lenni, illetve masodik babanal sokkal hamarabb latszik. boldog babavarast

szia. en 26 hetes vagyok, s nekem is kb ket hete kezdett latszani, hogy nem hizas, hanem babapocakom van, igaz kicsit molett vagyok. ezutan szinte hetrol hetre jobban fog latszani, ezert ne aggodj, teljesen alkati kerdes, kinek mikor kezd feltuno lenni, illetve masodik babanal sokkal hamarabb latszik. boldog babavarast
Pár hét, és visszasírod a pici pocakot. :) Gyorsan megy az idõ! Nekem kb a 27. héttõl volt tényleg nagy!.
Nekem a 28. héttõl kezdett igazán növekedni.
Én is azt akartam írni, mint 2-es! :) Így van, hipp-hopp visszasírod a tehermentességet. :)

Most nagyot fog nőni a pocim?

Ma töltöttem be a 26. hetet, egyfolytában fura érzésem van az alhasamba, olyan mintha meg akarna jönni. N? a méhem?Sokat mocorog a pici, néha olyat rúg, hogy belenyilal az alhasam, de a köldökömet is kinyomkodja.

Legjobb válasz: A mensi érzés a méh növekedését jelenti, a terhesség egésze alatt jelen van, hol sûrûbben érzed, hol kevésbé. Semmi baj nincs, természetes. A babád már igen nõl, egyre nehezebb lesz, ezért is érezheted a hasad alján a nyomást, feszülést. Próbálj ilyenkor lassítani, pihenni, vagy legalább fogd meg alulról a hasad, és támaszd-nekem ez is segített. a baba tud furcsákat csinálni, néha én is azt hittem, hogy kilóg a lába, vagy kidugja a kezét a köldökömön, de még mindig bent van, pedig mára vagyunk kiírva...

A mensi érzés a méh növekedését jelenti, a terhesség egésze alatt jelen van, hol sûrûbben érzed, hol kevésbé. Semmi baj nincs, természetes. A babád már igen nõl, egyre nehezebb lesz, ezért is érezheted a hasad alján a nyomást, feszülést. Próbálj ilyenkor lassítani, pihenni, vagy legalább fogd meg alulról a hasad, és támaszd-nekem ez is segített. a baba tud furcsákat csinálni, néha én is azt hittem, hogy kilóg a lába, vagy kidugja a kezét a köldökömön, de még mindig bent van, pedig mára vagyunk kiírva...


18 hetesen mekkora a poci. Akkor lesz az esküvőm és nem szeretnék nagy pocit, mert nem olyan stílusú a ruha de most vagyok 14 hetes, de még igazából semmi hasam nincs, vagyok 4 hét alatt nagyot tud nőni?

Legjobb válasz: Szia!A pocak növekvés nem szeretném/nem szertném alapon megy!!Alkat kérdése.Nekem például a 24.hétig semmi nem látszott,de van ismerõsöm,akinek 16 hetesen akkora pocija volt mint nekem most (köldök átmérõm 96cm),és a 29.hétbe lépek holnap.

Szia!A pocak növekvés nem szeretném/nem szertném alapon megy!!Alkat kérdése.Nekem például a 24.hétig semmi nem látszott, de van ismerõsöm, akinek 16 hetesen akkora pocija volt mint nekem most (köldök átmérõm 96cm), és a 29.hétbe lépek holnap.
Szia!Én ma töltöttem be a 19. hetet.16 hetesen még semmi nem látszott, majd a 17 és 18. hét között valamikor látványosan nõtt a pocim.Most olyan, mintha lenyeltem volna egy sárgadinnyét.:) Már idegenek is észreveszik.
Nekem is látszódott akkor már, hogy baba van, egyértelmûen, nagyobb volt a hasam már, mint a mellem (oldalról a sikot nézve).
Szia! Nekem is épp akkor volt az esküvõm! Aki nem tudta az nem vette észre. Rendes menyaszonyiruhám volt, tudod olyan aminek még pántja sincs a vállánál. Addigra híztam 8 kilót de nem a hasamra. Én már láttam a pocit de aki nem tudta az tényleg nem vette volna észre. Max. annyit, hogy egy kicsit híztam. :/ Nem fog neked sem látszani addigra, nyugi! Boldog babavárást és sok boldogságot nektek is!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Én még semmit se híztam, ugyanúgy 62 kg vagyok, hát akkor nem hiszem, hogy 3, 5 hét alatt akkora lennék. Felül eléggé alakra feszülõ ruhát választottam, de azt mondták meg bírják csinálni szépre 4 hét múlva is! Köszönöm.
Szia! Szerintem mindenképpen legyen B terved a ruhával kapcsolatban, mert nekem sem látszott a 15. hétig, aztán nagyon beindult. 18 hetesen már rendes kismama pocakom volt!! Szerintem ilyenkor a legjobb egy mell alatt meghúzott fazon, akár pánt nélkül. Az ugyanúgy csinos és a hasad is nõhet. Jó bulizást a lagzin! : )
szia nekem sem látszódott a 16.hétig ez a 2.terhességem, de el sem hittem, hogy 2 hét alatt ekkorát nöhet a pocim mostmár nagyon látszik és nagyon büszke vagyok rá!szerinte légy büszke teis hogy kismami vagy úgy is fogja tudni mindennki, hogy babucit vártok, de ha annyira zavarna a dolog én nagyobb menyasszonyi csokrot választanák a helyedben azzal mindent takarhatsz!sok boldogságot és egészséget nektek.
Nekem ez a 18. hetem és annak ellenére, hogy most vagyok 51 kg (2 kg-t híztam eddig)a pocakom igencsak gömbölyödik. Már nem jók rám a régi ruháim, a nadrágok fõleg nem kényelmesek. Nekem úgy a 13. 14. hét környékén kezdett nõni a pocakom és azóta napról napra nagyobb. Jó bulizást Neked a lakodalmadon!

22 hetes kismami vagyok. Normális az, hogy az utolsó 1-2 hétben rohamosan nőni kezdett a pocakom? Eddig ha lefeküdtem, akkor nem nagyon látszódott, most már akkor is kerek, ha vízszintesben vagyok. :)

Legjobb válasz: Persze! Most fog csak igazán kerekedni! Egyre nagyobb a baba, te pdigegyre kerekebb leszel. Végül nem férsz be egy normál ajtón, csak lapjával... :)))) Én már nagyon várom, hogy lássa az egész világ, hogy megint jön a baba nálunk!(8hetes vagyok még csak) Legél nagyon büszke a gömbölyû idomokra! Olyan rövid ideig leszel ilyen... :)))))

Persze! Most fog csak igazán kerekedni! Egyre nagyobb a baba, te pdigegyre kerekebb leszel. Végül nem férsz be egy normál ajtón, csak lapjával... :) ))) Én már nagyon várom, hogy lássa az egész világ, hogy megint jön a baba nálunk!(8hetes vagyok még csak) Legél nagyon büszke a gömbölyû idomokra! Olyan rövid ideig leszel ilyen... :) ))))
Szia! Bizony, hogy normális!!! Nekem 2 hete nõ "nagyon durván" (19 hetes vagyok), azaz már mindenki látja! Eddig nekem is hanyatt fekve "eltûnt" a poci, most már akkor is domborodik. Azt mondják, hogy kb. a 20 héttõl indul be a nagy növekedés. Úgyhogy minden a legnagyobb rendben! Én már alig várom, hogy hatalmas legen! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is nagyon élvezem a gömbölyödést, isteni érzés! :o)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!