Találatok a következő kifejezésre: Most nagyot nőni (28 db)

Több hete nem nő a hsam semmit. Tapasztaltatok hasonlót? 33 hetes kismama Nem most kellene nagyon nőnie?

Aggódjak? A baba sokat mozog, jól van. Eddig minden uh szerint szépen fejl?dik, 2,5 hete voltunk uh-n, nem tudom azóta mi van de a pocakom nem n?. hetekig sem.

Legjobb válasz: Szia!Szerintem ne aggódj az nyém semmit nem nõt a 34.hét óta.A baba fejlõdik.Az elsõ gyerkõcömmel óriás hasam volt most örülök,hogy nem kell akorát cipelnem.:) 39+6 hetes km

Szia!Szerintem ne aggódj az nyém semmit nem nõt a 34.hét óta.A baba fejlõdik.Az elsõ gyerkõcömmel óriás hasam volt most örülök, hogy nem kell akorát cipelnem.:) 39+6 hetes km
Szia! Én is ugyanígy vagyok vele! Nekem is mondta a védõnõ, hogy most fog még nagyobbat nõni a hasam, meg sokan írták is, de nekem 3 hete 1 árva centit sem, pedig a baba szépen nõ, úgyhogy gondolom nem gond, végül is neki kell nõnie, nem a hasamnak. :) Csak akkor nem tudom hol fér el, mert alapból nem nagy a hasam, 75 cm-rõl kezdtem, és most 90cm már vagy 3-4 hete. Mindenki mondja is, hogy nem nézek ki annyi idõsnek. Úgyhogy ne aggódj, a babával biztos minden rendben. 33 hetes km
Nekem a 20-26. hétig nõtt egy hatalmasat, azóta semmit. A baba azonban szépen fejlõdik, és ez a lényeg, nem a has. :-) 31h km
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok, olyan jó, hogy mindig van min aggódni, de már az megnyugtat, ha másnak is van ilyen, mert akkor nem gond!!!

Lányok nektek mikor kezdett el nőni a melletek? Mit kellett átélnetek mire olyan lett a cicitek mint most? Nagyon fájt?

mekkora most a cicitek? most hány évesek vagytok? csak kiváncsi vok. 20F

Legjobb válasz: Szerintem ezt a plasztikai mûtét kategóriába kellett volna raknod

Szerintem ezt a plasztikai mûtét kategóriába kellett volna raknod
11-2 évesen kezdett el nõni. most 17 vagyok és 80DD(igen. dupla D)
Kb. 16 évesen lettek ekkorák mint most, 75C-sek. Nem emlékszem hogy különösebben fájtak volna, viszont amikor fogamzásgátlót szedtem, még nagyobbak lettek és kegyetlen volt az elsõ hónap, rettenetesen fájt. 20/L

Sokat eszek mert van egy étrendem és elkezdett tágulni a gyomrom. Soha nem volt nagy gyomrom de most elkezdett nőni, azért lehet mert napi 650g rizst vagy néha még többet is fogyasztok vagy lerakódik hasra?

Meddig tágulhat majd a gyomrom mert én tömeget akarok és nem gyomrot?

Legjobb válasz: Tömegnöveléshez kell a kalória. A kalória pedig étel. Oszd el kisebb adagokra. Vagy próbálkozhatsz a mûételekkel, -italokkal.

Tömegnöveléshez kell a kalória. A kalória pedig étel. Oszd el kisebb adagokra. Vagy próbálkozhatsz a mûételekkel, -italokkal.
szakadj már ki a plakátok álomvilágából ember! Ki a francot érdekel, hogy nem lapos a hasad?! Nem fog akkorára nõni mint egy sörhas ne fssál már... Bár ilyen magas kalóriabevitelnél már elõfordulhat, hogy a belek közé zsírosodsz... Ahogy elõttem mondták: testsúlyodhoz képest krvafölöslegesen krva sok rizset eszel...
swarzi, te nagyon okos vagy!
persze hogy a sok kaja miatt tágul a gyomor de ilyen sok szénhidráttól nem csak tágul de még zsírosodni is fog abban biztos lehetsz. teljesen felesleges ennyi sok rizst enni, gyorsabban nem fogsz izmot építeni ha ilyen magas a szénhidrát beviteled csak szépen be zsírosodsz annyit fogsz ezzel elérni.
A kérdező hozzászólása: akkor azért lehet hogy kitágul a gyomor mert nagyon sok a rizs mennyisége, és ameddig nem emésztõdik meg addig nagy csak a gyomrom?
A kérdező hozzászólása: igen úgy
A kérdező hozzászólása: fehérje az rendben van. soha nem volt nagy gyomrom. a testem meg jól reagál az ennyire sok ch-ra csak most elkezdett nõni a gyomrom valamiért.
ja még azt tisztázzuk hogy a rizst fõzés elõtt kell mérni. ugye úgy írtad a 650grammot.
teljesen feleslegesen eszel 650g rizst 73 kilósan. amik mûködni szoktak tömegnövelésnél ch menyiségek az 4-5és max 6g/tskg. neked ez minimum 6, 8g/tskg. ennyi sok ch tól szépen zsírosodhatsz. a szõlõcukor is jó ch forrás de csak edzés után és akkor is max 1g/tskg mennyiség a megengedett. proteined mennyi egy nap?
A kérdező hozzászólása: 175cm és 73kg. hát nagy része rizs. tehát nem szõlõcukor meg ilyenek amitõl csak zsírosodni lehet.
A kérdező hozzászólása: de akkor a gyomor addig tágul ameddig tömegelek? diétánál meg visszábbhúzódik? mert ugye tömegelésnél kell enni mint az állat de félek hogy a gyomrom kitágul és úgy is marad és ezért nagy gyomrom lesz.
hány kiló vagy? és rizsen kívül van még más ch beviteled?
szálkásításnál majd szépen összehúzódik. a többi is igaz amiket írtak.

Most nagyot fog nőni a pocim?

Ma töltöttem be a 26. hetet, egyfolytában fura érzésem van az alhasamba, olyan mintha meg akarna jönni. N? a méhem?Sokat mocorog a pici, néha olyat rúg, hogy belenyilal az alhasam, de a köldökömet is kinyomkodja.

Legjobb válasz: A mensi érzés a méh növekedését jelenti, a terhesség egésze alatt jelen van, hol sûrûbben érzed, hol kevésbé. Semmi baj nincs, természetes. A babád már igen nõl, egyre nehezebb lesz, ezért is érezheted a hasad alján a nyomást, feszülést. Próbálj ilyenkor lassítani, pihenni, vagy legalább fogd meg alulról a hasad, és támaszd-nekem ez is segített. a baba tud furcsákat csinálni, néha én is azt hittem, hogy kilóg a lába, vagy kidugja a kezét a köldökömön, de még mindig bent van, pedig mára vagyunk kiírva...

A mensi érzés a méh növekedését jelenti, a terhesség egésze alatt jelen van, hol sûrûbben érzed, hol kevésbé. Semmi baj nincs, természetes. A babád már igen nõl, egyre nehezebb lesz, ezért is érezheted a hasad alján a nyomást, feszülést. Próbálj ilyenkor lassítani, pihenni, vagy legalább fogd meg alulról a hasad, és támaszd-nekem ez is segített. a baba tud furcsákat csinálni, néha én is azt hittem, hogy kilóg a lába, vagy kidugja a kezét a köldökömön, de még mindig bent van, pedig mára vagyunk kiírva...

Ha leborotválom a szakállam gyorsabban/sűrűbben fog nőni? Szeretnék nagy szakállat rövid időn belül, de nem nagyon akar nőni, szóval tanácsokat kérek mit lehet vele tenni. Most kb olyan 1, 5 cm hosszú.

Legjobb válasz: Nem lesz tõle sûrûbb és gyorsabban se fog nõni. Ez az egész genetika kérdése. Van akinek sok van, van akinek szinte semmi. Nekem pl van ahol nem is növekszik, pedig már 24 múltam. Ez ilyen.

Nem lesz tõle sûrûbb és gyorsabban se fog nõni. Ez az egész genetika kérdése. Van akinek sok van, van akinek szinte semmi. Nekem pl van ahol nem is növekszik, pedig már 24 múltam. Ez ilyen.

22 hetes kismami vagyok. Normális az, hogy az utolsó 1-2 hétben rohamosan nőni kezdett a pocakom? Eddig ha lefeküdtem, akkor nem nagyon látszódott, most már akkor is kerek, ha vízszintesben vagyok. :)

Legjobb válasz: Persze! Most fog csak igazán kerekedni! Egyre nagyobb a baba, te pdigegyre kerekebb leszel. Végül nem férsz be egy normál ajtón, csak lapjával... :)))) Én már nagyon várom, hogy lássa az egész világ, hogy megint jön a baba nálunk!(8hetes vagyok még csak) Legél nagyon büszke a gömbölyû idomokra! Olyan rövid ideig leszel ilyen... :)))))

Persze! Most fog csak igazán kerekedni! Egyre nagyobb a baba, te pdigegyre kerekebb leszel. Végül nem férsz be egy normál ajtón, csak lapjával... :) ))) Én már nagyon várom, hogy lássa az egész világ, hogy megint jön a baba nálunk!(8hetes vagyok még csak) Legél nagyon büszke a gömbölyû idomokra! Olyan rövid ideig leszel ilyen... :) ))))
Szia! Bizony, hogy normális!!! Nekem 2 hete nõ "nagyon durván" (19 hetes vagyok), azaz már mindenki látja! Eddig nekem is hanyatt fekve "eltûnt" a poci, most már akkor is domborodik. Azt mondják, hogy kb. a 20 héttõl indul be a nagy növekedés. Úgyhogy minden a legnagyobb rendben! Én már alig várom, hogy hatalmas legen! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is nagyon élvezem a gömbölyödést, isteni érzés! :o)

18 hetesen mekkora a poci. Akkor lesz az esküvőm és nem szeretnék nagy pocit, mert nem olyan stílusú a ruha de most vagyok 14 hetes, de még igazából semmi hasam nincs, vagyok 4 hét alatt nagyot tud nőni?

Legjobb válasz: Szia!A pocak növekvés nem szeretném/nem szertném alapon megy!!Alkat kérdése.Nekem például a 24.hétig semmi nem látszott,de van ismerõsöm,akinek 16 hetesen akkora pocija volt mint nekem most (köldök átmérõm 96cm),és a 29.hétbe lépek holnap.

Szia!A pocak növekvés nem szeretném/nem szertném alapon megy!!Alkat kérdése.Nekem például a 24.hétig semmi nem látszott, de van ismerõsöm, akinek 16 hetesen akkora pocija volt mint nekem most (köldök átmérõm 96cm), és a 29.hétbe lépek holnap.
Szia!Én ma töltöttem be a 19. hetet.16 hetesen még semmi nem látszott, majd a 17 és 18. hét között valamikor látványosan nõtt a pocim.Most olyan, mintha lenyeltem volna egy sárgadinnyét.:) Már idegenek is észreveszik.
Nekem is látszódott akkor már, hogy baba van, egyértelmûen, nagyobb volt a hasam már, mint a mellem (oldalról a sikot nézve).
Szia! Nekem is épp akkor volt az esküvõm! Aki nem tudta az nem vette észre. Rendes menyaszonyiruhám volt, tudod olyan aminek még pántja sincs a vállánál. Addigra híztam 8 kilót de nem a hasamra. Én már láttam a pocit de aki nem tudta az tényleg nem vette volna észre. Max. annyit, hogy egy kicsit híztam. :/ Nem fog neked sem látszani addigra, nyugi! Boldog babavárást és sok boldogságot nektek is!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Én még semmit se híztam, ugyanúgy 62 kg vagyok, hát akkor nem hiszem, hogy 3, 5 hét alatt akkora lennék. Felül eléggé alakra feszülõ ruhát választottam, de azt mondták meg bírják csinálni szépre 4 hét múlva is! Köszönöm.
Szia! Szerintem mindenképpen legyen B terved a ruhával kapcsolatban, mert nekem sem látszott a 15. hétig, aztán nagyon beindult. 18 hetesen már rendes kismama pocakom volt!! Szerintem ilyenkor a legjobb egy mell alatt meghúzott fazon, akár pánt nélkül. Az ugyanúgy csinos és a hasad is nõhet. Jó bulizást a lagzin! : )
szia nekem sem látszódott a 16.hétig ez a 2.terhességem, de el sem hittem, hogy 2 hét alatt ekkorát nöhet a pocim mostmár nagyon látszik és nagyon büszke vagyok rá!szerinte légy büszke teis hogy kismami vagy úgy is fogja tudni mindennki, hogy babucit vártok, de ha annyira zavarna a dolog én nagyobb menyasszonyi csokrot választanák a helyedben azzal mindent takarhatsz!sok boldogságot és egészséget nektek.
Nekem ez a 18. hetem és annak ellenére, hogy most vagyok 51 kg (2 kg-t híztam eddig)a pocakom igencsak gömbölyödik. Már nem jók rám a régi ruháim, a nadrágok fõleg nem kényelmesek. Nekem úgy a 13. 14. hét környékén kezdett nõni a pocakom és azóta napról napra nagyobb. Jó bulizást Neked a lakodalmadon!

Nagy a csiklóm. Anyukám azt mondja, hogy minden hozzá fog nőni, mert mégcsak most kezdtem serdülni. Lehetséges ez?

nagy a csiklóm és ráncos,menszesznél pirosasabb.kérlek ne mondjátok hogy menjek orvoshoz mert nem merek:S:S:S

Legjobb válasz: nem mindenki egyforma,de nem a szemerem ajkad nagy es rancos?lehet h igaza van anyukadnak,mensikor az enyem is mas szinu kicsit mert verboseg van odalennt.egyebkent vannak esztetikai mutetek de azt neked ugyse csinaljak meg meg,masreszt utanna egy darabig fajdalmas.nagy csiklo nem nagy elvezet is egyben?de szerintem ne torodj a meretevel,az a lenyeg h ha eljon az ideje majd jol mukodjon.nyugodj meg,en sose hallottam h valakinek ezert lett volna hatranya barmi teren is.na es ki latja?egy nagy orr vagy ful rossz gorbe fogak...az feltunobb nem?es mitszoljanak a beteg es testi hibas emberek,pedig oket is szeretik,nem hiszem h ez egy akkora gond,esetleg ha pornozni akarsz,de rem nem.

nem mindenki egyforma, de nem a szemerem ajkad nagy es rancos?lehet h igaza van anyukadnak, mensikor az enyem is mas szinu kicsit mert verboseg van odalennt.egyebkent vannak esztetikai mutetek de azt neked ugyse csinaljak meg meg, masreszt utanna egy darabig fajdalmas.nagy csiklo nem nagy elvezet is egyben?de szerintem ne torodj a meretevel, az a lenyeg h ha eljon az ideje majd jol mukodjon.nyugodj meg, en sose hallottam h valakinek ezert lett volna hatranya barmi teren is.na es ki latja?egy nagy orr vagy ful rossz gorbe fogak...az feltunobb nem?es mitszoljanak a beteg es testi hibas emberek, pedig oket is szeretik, nem hiszem h ez egy akkora gond, esetleg ha pornozni akarsz, de rem nem.
Ne aggódj:) ! Èn is sokat szórakoztam anno azon, hogy az egyika milyen pici, a másik meg "hatalmas". De hozzánött...

Mikor kezd el nőni a pocak, ha első babámat várom és kisfiam lesz? és most vagyok 25 hetes, látszik már, de még nem nagy . Ismerősömnek ilyenkor 2szer akkora hasa volt. Mondjuk én magas vagyok és vékony alkat, habár most picit azért hiztam a babával.

pocak

Legjobb válasz: szia. en 26 hetes vagyok, s nekem is kb ket hete kezdett latszani, hogy nem hizas, hanem babapocakom van, igaz kicsit molett vagyok. ezutan szinte hetrol hetre jobban fog latszani, ezert ne aggodj, teljesen alkati kerdes, kinek mikor kezd feltuno lenni, illetve masodik babanal sokkal hamarabb latszik. boldog babavarast

szia. en 26 hetes vagyok, s nekem is kb ket hete kezdett latszani, hogy nem hizas, hanem babapocakom van, igaz kicsit molett vagyok. ezutan szinte hetrol hetre jobban fog latszani, ezert ne aggodj, teljesen alkati kerdes, kinek mikor kezd feltuno lenni, illetve masodik babanal sokkal hamarabb latszik. boldog babavarast
Pár hét, és visszasírod a pici pocakot. :) Gyorsan megy az idõ! Nekem kb a 27. héttõl volt tényleg nagy!.
Nekem a 28. héttõl kezdett igazán növekedni.
Én is azt akartam írni, mint 2-es! :) Így van, hipp-hopp visszasírod a tehermentességet. :)

Van más is úgy hogy nagyon lassan nő a babája? Enyém 9 hós most kb 70cm de már hónapok óta 68 69 69, 5 nem akar nőni. Doki nem törődik vele.50cm vel született

Legjobb válasz: Szerintem teljesen normális, fiam is 50 cm-rel született, most 16 hónapos és 81 cm.ne aggódj, nincs semmi gond a növésével :)

Szerintem teljesen normális, fiam is 50 cm-rel született, most 16 hónapos és 81 cm.ne aggódj, nincs semmi gond a növésével :)
nálunk a növés mindig hirtelen jött. volt, hogy 3 hónap alatt 1cm-t nõtt, aztán szinte egyik napról a másikra nõtt több centit is. 48cm-re született és most 13 hósan 81cm. hidd el meg fog nõni
Szia! Az én 9 hósom is ilyen lassan nõ. Tegnap mérték 72, 5 cm, 8 hónaposan 71 cm volt, elõtte 69 cm. Õ 52 cm.-rel született.
Ez teljesen normális ütemû növekedés, azért nem törõdk vele a doki. Mekkorák a szülõk, nagyszülõk, genetika..stb.Nem is értem mi ezzel a problémád? Egy kis OFF! Még régen hallottam valahol, hogy a gyerekek 2 éves korban érik el a felnõtt magasságuk felét. Az én lányom 2 évesen 87cm volt, tehát kb. 174cm-es lesz felnõtt korára.Kíváncsi leszek, most még csak 3 éves:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!