Találatok a következő kifejezésre: Most mit ha ugyanugy megjött hogy (1 db)

Most mit tegyek ha ugyanugy megjött hogy toväbbszedtem a tabit?

muszàj lett volna tolnom a menszimet,és hallottam ha toväbbszedem a tabit,tehät mégegy levelet kihagyàs nélkülakkor nem jön meg.de megjött...tegnap elött vettem be az utolso szemet az egyik levélböl,majd tegnap elkezdtem szedni a mäsikat hisz tegnap jött volna meg..és megis jöttt de mär bevettem az 1 szemet.most szedjem toväbb ha mär elkezdtem vagy hogyan?

Legjobb válasz: Szedd tovább! Lehet, hogy csak pecsételõ vérzés lesz. Nekem is volt ilyen, amikor szünet nélkül szedtem a gyógyszert.

Szedd tovább! Lehet, hogy csak pecsételõ vérzés lesz. Nekem is volt ilyen, amikor szünet nélkül szedtem a gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: tök normàlis vérzésnek tünik..tegnap is meg ma is annak tünt..ha tovàBbszedem akkor elfog mulni igy elöbb vagy hogyan?
Hát lehet nem úgy reagált a szervezeted, és megjött. Ha már elkezdted szerintem mindenképpen szedd tovább. Esetleg telefonálj egy nõgyógyásznak, és kérdezd meg tõle, miért lehet ez, és mit tegyél.
Én írtam már hogy ez nem biztos módszer, kényelmesnek tûnik ugyan de egyáltalán nem biztos hogy bejön és csak összevissza adagolják a hormont a szervezetnek, legközelebb legalább már nem akarsz ilyet csinálni, ez nem játék.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért lehet ez?

Fogamzásgátlót szedek már majdnem 4 hónapja. 1 hét múlva kéne megjönnie de amikor fürdésnél felnyúlok magamnak az ujjamon kevés alvadt vér van. Miért van ez?

1

Azt irja h a tri regol tabletta veszít hatásából ha hasmenése van az embernek. Ez igaz?

a héten kicsit rosszul étkeztem vagyis keveset és volt egy kis hasmenésem...tegnap nem volt már de lefeküdtem barátommal lehet ebből baj?

3

Zoely fog. Gátló mellett terhesség?

A barátom nem szokott elmenni bennem,már több mint egy éve szedem,most volt a 2. alkalom h belém engedte...sajna egy hete szombaton elfelejtettem bevenni azonkívül mindig bevettem.Szerintetek lehetnék terhes? (amúgy menstruáció utáni 5.napon vagyok)

3

Megnéznétek a tesztemet?

4

Mirena spirálról milyen tapasztalataitok vannak? Volt valami mellékhatása? Felhelyezése mennyire fájdalmas?

0

Megtermékenyítettem a anyai nagybátyám féltestvérének a lányát. Lehet életképes utód?

Tudom, hogy nagyon hülyén hangzik, de nem kamu! Ne töröljétek, fontos lenne tudnom! Az elején kezdem a történetet.

Nem vagyunk teljesen vérrokonok, mert anyai nagybátyám és az ő féltestvére (akitől a lány anyja) külön apától származik. A helyzet nem olyan egyszerű, hogy abortusz, mert anyai nagybátyám normális, de a féltestvére Jehova tanúja és biztosan nem engedné az abortuszt. A lány 5 hónap múlva tölti be a 18-at, addigra meg már késő és ha kitagadják otthonról se lenne hova mennie, mivel nekem még be kell fejeznem az egyetemet és utána sem biztos hogy egyből kapok majd munkát. Egyébként támogatnám őket nem vagyok egy felelőtlen kis suttyó csak hát inkább a lány miatt aggódom, hogy nem-e hal meg és a gyerek végül nem-e lesz torzszülött akinek jobb lett volna meg sem születni.

14

Abból nem lehet baj, ha a Nuvaringet korábban teszem fel, ugye?

Este 9-kor szoktam kivenni és felhelyezni, a telefonom mindig jelez. Most is jelzett, de olyan helyen voltam, ahol nem volt alkalmam, most vettem ki, amikor hazaértem, most fél 11 van. Ha jövőhéten ilyenkor megint 9-kor teszem be, abból lehet probléma? Elvileg 3 órát lehet vele csúszni, de ez nem csúszás, hanem pont, hogy korábban helyezném fel.

2

Lehetséges a teherbeesés?

Ma 3× is lefeküdtem a barátommal, mind a három alkalomnál kotont meg Pharmatexet használtunk, a koton nem szakadt ki, az első után lehúzta a gumit, várt pár percet, aztán letörölgette a péniszét -ami közben száradt is-, majd felhúzott egy újabb óvszert.. lehet ebből baj? Mármint maradt rajta sperma? Szárazra törölgette... és aggódok egy kicsit

9

Két óvszerrel megnő a teherbeesés esélye?

11

Hány hét/hónap után jelentkeznek a terhességi tünetek?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!