Találatok a következő kifejezésre: Most mit ha ugyanugy megjött hogy (1 db)

Most mit tegyek ha ugyanugy megjött hogy toväbbszedtem a tabit?

muszàj lett volna tolnom a menszimet,és hallottam ha toväbbszedem a tabit,tehät mégegy levelet kihagyàs nélkülakkor nem jön meg.de megjött...tegnap elött vettem be az utolso szemet az egyik levélböl,majd tegnap elkezdtem szedni a mäsikat hisz tegnap jött volna meg..és megis jöttt de mär bevettem az 1 szemet.most szedjem toväbb ha mär elkezdtem vagy hogyan?

Legjobb válasz: Szedd tovább! Lehet, hogy csak pecsételõ vérzés lesz. Nekem is volt ilyen, amikor szünet nélkül szedtem a gyógyszert.

Szedd tovább! Lehet, hogy csak pecsételõ vérzés lesz. Nekem is volt ilyen, amikor szünet nélkül szedtem a gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: tök normàlis vérzésnek tünik..tegnap is meg ma is annak tünt..ha tovàBbszedem akkor elfog mulni igy elöbb vagy hogyan?
Hát lehet nem úgy reagált a szervezeted, és megjött. Ha már elkezdted szerintem mindenképpen szedd tovább. Esetleg telefonálj egy nõgyógyásznak, és kérdezd meg tõle, miért lehet ez, és mit tegyél.
Én írtam már hogy ez nem biztos módszer, kényelmesnek tûnik ugyan de egyáltalán nem biztos hogy bejön és csak összevissza adagolják a hormont a szervezetnek, legközelebb legalább már nem akarsz ilyet csinálni, ez nem játék.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Nuvaring hüvelygyűrű egy héten összesen nem lehet kint 3 óránál többet, vagy naponta?

A betegtájékoztatót egy ismerősömmel kétféleképp értelmeztük, most akkor hogy van ez?

2

Fogamzásgátló tabletta, pro és kontra érvek? Kinek milyen tapasztalatai vannak? Van pozitívuma? Annyi negatívumon lehet hallani vagy csak azok tévhitek?

7

Lányok ki hogy mitöl élveztek nagyobbat?

4

Lányok! Volt már olyan, hogy azt hittétek, hogy terhesek vagytok, de szerencsére megjött?

Miért gondoltátok azt, hogy terhesek vagytok? Valami tünet?

Mit éreztetek azon a napon, amikor megjött Megkönnyebbültetek?

Kort és nemet! :)

11

Okozhat bármiféle gondot, ha nem mindig azonos időpontban veszem be a tabit?

5

Most használok először Nuvaringet, de nekem olyan rövid a hüvelyem, hogy a gyűrű vége konkrétan a hüvelybemenetemnél van kb. Ez baj?

Persze, azért nem lóg ki, de ha benyúlok, akkor azonnal ott van, tovább pedig nem tudom már nyomni. Egyrészt félek hogy így ki fog esni egy akármilyen kisebb megerőltetés közben, pl ha táncolok, vagy edzek, vagy akármi. Másrészt pedig így egyáltalán nem fogunk tudni szexelni a barátommal úgy, hogy közben bent van a gyűrű, pedig eddig nagyrészt olyanokat olvastam hogy senkit se zavar és bent van szex közben is. Szóval muszáj lesz kiszedni, ami egyáltalán nem higiénikus, főleg ha mondjuk esetleg kedvünk támad nem otthon szexelni hanem valahol máshol :D

20

Miért korai 16 évesen fogamzásgátlót szedni, mikor 2 év múlva már felnőtt embernek számít?

Most nem arról van szó, hogy tönkretenné a szervezetét, ne ilyen oldalról közelítsétek meg a helyzetet.
Gondolok arra, hogy nem engedik 17 évesen, hogy a barátjukkal együtt aludjanak, mikor 1 év múlva akár el is költözhetne már.

Tehát nem tudom jobban elmagyarázni. A lényeg, hogy 18. szülinapjától világgá is mehetne, bármit megtehet, de 1 évvel ez előtt pedig tiltva vannak ezek dolgok. 1 év alatt nem érnek annyit lelkileg.

12

Melyik a legjobb óvszer és van belőle olyan, amiben nem csak 3 van?

5

Én miért félek tőle és más nem? (lent)

9 hónapja szedek fogamzásgátlót, de nem merem hagyni, hogy belém élvezzen a párom. Õ sem erőlteti, sőt, ő sem akarja, de én már egy ideje akarom, de nem merem.
Miért van az, h más megszakításnál, semmiféle egyéb védekezés nélkül belemegy, élvezi, én pedig gyógyszer mellett, amit normálisan szedek, nem merem?:( Annyira nyuszinak érzem magam, hogy még erre vagyok képes, hogy ne parázzam túl.:(
köszönöm a normális válaszokat! 18L

3

A fogamzásgátló tabletta biztos védelmet nyújt?

Lett már valaki terhes úgy, hogy fogamzásgátlót szedett közben?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!