Találatok a következő kifejezésre: Most mit ha ugyanugy megjött (2 db)

Most mit tegyek ha ugyanugy megjött hogy toväbbszedtem a tabit?

muszàj lett volna tolnom a menszimet,és hallottam ha toväbbszedem a tabit,tehät mégegy levelet kihagyàs nélkülakkor nem jön meg.de megjött...tegnap elött vettem be az utolso szemet az egyik levélböl,majd tegnap elkezdtem szedni a mäsikat hisz tegnap jött volna meg..és megis jöttt de mär bevettem az 1 szemet.most szedjem toväbb ha mär elkezdtem vagy hogyan?

Legjobb válasz: Szedd tovább! Lehet, hogy csak pecsételõ vérzés lesz. Nekem is volt ilyen, amikor szünet nélkül szedtem a gyógyszert.

Szedd tovább! Lehet, hogy csak pecsételõ vérzés lesz. Nekem is volt ilyen, amikor szünet nélkül szedtem a gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: tök normàlis vérzésnek tünik..tegnap is meg ma is annak tünt..ha tovàBbszedem akkor elfog mulni igy elöbb vagy hogyan?
Hát lehet nem úgy reagált a szervezeted, és megjött. Ha már elkezdted szerintem mindenképpen szedd tovább. Esetleg telefonálj egy nõgyógyásznak, és kérdezd meg tõle, miért lehet ez, és mit tegyél.
Én írtam már hogy ez nem biztos módszer, kényelmesnek tûnik ugyan de egyáltalán nem biztos hogy bejön és csak összevissza adagolják a hormont a szervezetnek, legközelebb legalább már nem akarsz ilyet csinálni, ez nem játék.

Csúsztatni szerettem volna a menszeszemet a fog.gátló segítségével. De úgyanúgy megjött ahogy kellett volna. Ez nomális? Most mit csináljak? Szedjem tovább v. tartsak szünetet? Ha kell szünetet tartani mennyi időt?

(Melianet szedek és 7 napos szüneteket kell a két levél között tartani)

Legjobb válasz: Ezt a bogyeszt nem ismerem, úgyhogy nem tudom, ebben az esetben normális-e. A 21 nap leteltével mennyi idõ után szokott megjönni? Nekem kell hozzá 3-4 nap az én bogyómmal, és már az is érezhetõ csúsztatást okoz, ha pl. nem délelõtt szedem végig, hanem pl. este. Kérdezted már a nõgyógyászodat errõl? Amúgy ha esetleg idõnként rendszertelenül szeded, akkor elõfordulhat, errõl nem írtál, mennyire tartod be, hogy nagyjából ugyanakkor szedd be? Nálam olyankor volt ilyen rendszertelen vérzéses dolog, amikor nem volt rá módom kb. 1 hétig rendszeresen szedni, hanem kénytelen voltam (akkori idõbeosztásom miatt) akkor szedni, amikor tudtam.

Ezt a bogyeszt nem ismerem, úgyhogy nem tudom, ebben az esetben normális-e. A 21 nap leteltével mennyi idõ után szokott megjönni? Nekem kell hozzá 3-4 nap az én bogyómmal, és már az is érezhetõ csúsztatást okoz, ha pl. nem délelõtt szedem végig, hanem pl. este. Kérdezted már a nõgyógyászodat errõl? Amúgy ha esetleg idõnként rendszertelenül szeded, akkor elõfordulhat, errõl nem írtál, mennyire tartod be, hogy nagyjából ugyanakkor szedd be? Nálam olyankor volt ilyen rendszertelen vérzéses dolog, amikor nem volt rá módom kb. 1 hétig rendszeresen szedni, hanem kénytelen voltam (akkori idõbeosztásom miatt) akkor szedni, amikor tudtam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!