Találatok a következő kifejezésre: Most mit ha (2871 db)

mostanában hosszabb hátrafogott haja van amugy kicsit fülül már kikopott neki
99= X+ (2X+X)+ (4X+X) 99= 9X X= 11 X= Zselyke most (2X+X)= apuka most (4X+X)= mesélõ most
születéskor: apuka: 22 anyuka: 44 most a csaj: 11 vagyis C válasz a jó ellenörzés: most: 99=11+33+55 nembaj ha nemérted, akkor csak annyit mondok hogy a C a jó
#2 zseniális
éppen mielõtt elindulsz akárhová bárhová.
Ne fürgyé' le!De most komolyan mondom!
próbálj meg olyan minõségû samponnal mosni hajat ami zsíros hajra van...esetleg kérdezz utána fodrásznál vagy kérd meg hogy ajánljon valamilyen sampont a hajadra... fürödni meg mindennap szokás ... egyébként én 2 naponta mosok hajat mert az én hajam is hamar zsírosodik de attól még naponta 2*(reggel, este) fürdeni szoktam...
A kérdezõ szerintem tisztában van a tisztálkodás szabályaival.. Szerintem úgy értette hogy ha este mossa meg a haját akkor aznap még jó de reggelre már zsíros, de ha reggel mossa akkor meg estére már izzadt lesz és ezért nem tudja mikor mossa. Nekem is ez volt a problémám amíg nagyon zsírosodott a hajam. Én száraz sampont használtam.
Kedves kérdezõ és válaszolók. Azért zsírosodik a hajatok, mert túl sokat mossátok. Egyszer nyáron nyomd bele a fejed a Balaton, vagy más tó iszapjába, és akkor min2hétig nem lesz vele problémád utána meg visszaáll a term, szokására. A heti1X nyáron max 2X a normális, mert a haj szerkezete csak eggyit bír ki, ha többet mosot lekopik róla az a védõréteg emi a por és a zsír ellen védi. Nyáron a fejbõröd is izzad, tehát hordj kalapot, vagy amikor hazaérsz azonnal zuhanyozz le hideg vízzel, hogy a tested lehûljön és szervezeted ne izzadjon tovább. Ami az éjszakát illeti lehet hogy valaminejlon az ágyhuzatod, cserélt le pamutra, vagy fordítva, minden embernél mást szeret a bõr, és másban érzí jól magát(hogy ne izzadjon éjszaka). Ha nem elég, ne moss rendesen hajat 1 hónapig(mintha nyxár lenne és erdei táboroznál) legfeljebb hideg vízben. Ez is bejöhet és utána váltsd le a samponod, mert valószínüleg túkl erõs. De nekem az válik be, hogy 2-3 havonta leváltom a samponom, majd 2 hét múlva vissza, így nem korpásodik és nem zsírosodik annyira. De járkálsz sokat friss levegõn, nekem azis segített(friss lev.=erdõ).
Szia! Nyugodtan moss hajat két naponta!Semmi rosszat nem teszel vele! A haj zsírosodásáért egyébként a faggyúmirigyek fokozott mûködése okolható-Ez egyébként nem túl meglepõ ebben az idõben-Olyan terméket kell válassz amelyek a haj és a zsíros fejbõr megtisztítása mellett képes a faggyúmirigyek szabályozására.Hajmosás után pedig vannak speciális tonikok amiben van zsírosodást gátló sationol hatóanyag. A volument biztosító anyagok megakadályozzák, hogy a haj a zsíros fejbõrre rálapuljon, így lelassítja a haj zsírosodását. Olyan termékeket használj amiben megtalálhatók a következõ anyagok:menthol, agave, aloevera. Gyógyszertárban kapható kénes sampon is nagyon jó! Most ennyi jutott hirtelen eszembe, remélem tudtam segíteni:Üdv egy fodrász

Miért van az, hogy ha a párom ha iszik, akkor tiszta "hülye" lesz? Most mit csináljak?

az a szitu,hogy tényleg jól megvagyunk igaz most vannak kisebb gondjain,de megoldhatóak.épp ezért a gondok miatt elkezdett inni nem minden nap heti egyszer de akkor nagyon.pont tegnap történt,hogy este felhivtam,hogy merre van mert aggodom miatta,hogy ne e történt valami baj,erre azt mondja haggyál békén iszom és különben is semmi közöd hozzám és erre lerakja a telefont.hivóm ujból,hogy jöjjön haza mert az ivással semmit nem old meg,a válasza hogy mit akarok én,nekem semmi közöm hozzá én az ö házába élek egyenlöre ugyhogy nedumáljak bele a dolgaiba,mert én senki vagyok és a legdurvább ebbe,ugye babát szeretnénk költözés esküvö elött álunk,erre bejelenti tök bunkó hogy jó lesz ha elkezdesz gyógyszert szedni mert én már nem akarok gyereket!!ezen tök kibuktam igy is magam alatt vagyok hogy lassan egy éve probálkozunk és igazából ö mondta,hogy már itt az ideje és nagyon szeretné és akkor ilyet mond.minden válasz érdekel

Legjobb válasz: Én ebbe a helyzetbe leülnék vele és beszélnék vele. Hogy döntse el hogy mi a fontos neki. Én olyan mérges lennék ebbe a helyzetbe hogy biztos a fejéhez vágnám, vagyis megmondanám neki a frankót, h mit szórakozol velem, akartunk gyereket akkor most mivan??? Ha tovább is így viselkedsz, elmegyek innen, én nem akarok így élni. Mi lesz késõbb?? Elakarsz veszíteni, mert jó irányba haladsz, ha így folytatod ez lesz. Sajnálom én nem tudok mást írni, gondolom azt gondolod hogy persze így könnyû nekem ezt mondani, és te tudod hogy nem hagynád el, de sztem te is belátod h ha rövid idõn belül nem változtat a viselkedésén, akkor nincs megoldás, csak a szakítás. Gondolom mind a ketten fiatalok lehettek. Arra gondolj mindig hogy mi lesz késõbb. Még fiatal vagy, nem kell csüggedni, találnál mást, aki szeret és foglalkozik veled. De próbálj meg leülni vele, és elmondani ugyan ezt neki is mint nekünk. Én nagyon szurkolok nektek!!!

Én ebbe a helyzetbe leülnék vele és beszélnék vele. Hogy döntse el hogy mi a fontos neki. Én olyan mérges lennék ebbe a helyzetbe hogy biztos a fejéhez vágnám, vagyis megmondanám neki a frankót, h mit szórakozol velem, akartunk gyereket akkor most mivan??? Ha tovább is így viselkedsz, elmegyek innen, én nem akarok így élni. Mi lesz késõbb?? Elakarsz veszíteni, mert jó irányba haladsz, ha így folytatod ez lesz. Sajnálom én nem tudok mást írni, gondolom azt gondolod hogy persze így könnyû nekem ezt mondani, és te tudod hogy nem hagynád el, de sztem te is belátod h ha rövid idõn belül nem változtat a viselkedésén, akkor nincs megoldás, csak a szakítás. Gondolom mind a ketten fiatalok lehettek. Arra gondolj mindig hogy mi lesz késõbb. Még fiatal vagy, nem kell csüggedni, találnál mást, aki szeret és foglalkozik veled. De próbálj meg leülni vele, és elmondani ugyan ezt neki is mint nekünk. Én nagyon szurkolok nektek!!!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. azt hozzá tenném még hogy elég nehéz idö szakon vagyunk túl.én is egy kapcsolatból száltam ki, meg ö is egy hosszuból.én ugy érzem 100%-ig mellette voltam mindenbe amibe tudtam segitettem, és mindent meg tettem érte, családommal rossz volt a kapcsolatom , de most már nem is beszélek velük, elmarta a barátaimat mert neki nem tetszet és azt mondta, hogy választhatok vagy öket választom vagy vele egy családot akarok, mert ö már nem kisgyerek és én öt választottam, mert tényleg egy normális családot akarok.eljöttem a munkahelyemröl mert öneki nem tetszett, fözök mosok takaritok rá mindent rendben tartok és csak tényleg annyit várok, hogy kicsit megbecsüljön, én nem szolok bele ha a barátaival találkozik vagy isznak egy két sört.az tény hogy én fiatalabb vagyok és nem száltam be pénzel hanem csak oda költöztem hozzá, de szerintem nem sok 22 éves lány rendelkezik nagyobb vagyonnal.ö viszont elég jól él nincs panasza, és nem értem hogy miért kell ezeket a fejemhez vágni, erröl nem én tehetek sajnos nem olyan családból jöttem aki uszik a pénzbe.és ugye ilyenkor a fejemhez vágja, hogy én most nem dolgozom csak lógatom a lábbam egésznap, csak ha igy lenne akkor kétszintes családi ház uszna koszba, nem lenne kajája, se tiszta ruhája, van 3 kutyánk azókat is én rendezem.szerintem ez elég elszomorító nem?!!
Legyen egy kicsit több büszkeséged, én öbecsülésed. Undorító és ocsmány dolog valaki fejéhez vágni, hogy nem dolgozik, akkor ha egyenlõre nem talál melót, vagy fõleg úgy, hogy õ akarta hogy hagyd ott a munkahelyed, amit mellesleg nem lett volna szabad megtenned. Elismerem, hogy a helyzeted elég nehézkes, szerintem mindenképp próbálj melót találni, és ami a legfontosabb próbálj egy akármilyen picike albérletet találni, mert hidd el hogy NEM FOG MEGVÁLTOZNI!!!!! Ultimátumot kell adnod neki, mert az hogy beszéljük meg, sajnos semmire nem elég, és nem fog mûködni. MÉg soha nem láttam olyan pasit, aki a beszéljük meg-miatt leszokott az ivásról. De inkább azon gondolkodj el, hogy biztos vele akarsz e közös jövõt, ha már a babáról most így nyilatkozik. Bár én a helyedben összekapnám a cumómat és futás mielõtt nem késõ.
Az én faterom ugyan így kezdte mikor kicsi voltam, elõször ivott aztán meg vert is minket anyuval és az öcsémmel. Szerintem nem fog javulni a helyzeted! Hagyd ott és majd rá jön h mennyire is kellesz neki! Nehéz lesz az biztos! Sok szerencsét!!!
A kérdező hozzászólása: én is igy gondolom, hogy aki elkezd inni az nem tudja abba hagyni csak rosszabb lesz.Bár ö nem folyamatossan iszik irtam , hogy csak alkalmamként de akkor sokat és ez is csak mostanában van mióta vannak problémák.de ugy gondolom az ital sehova nem vezet csak teljes leépülésre.a gondokat meg kell oldani.most adtam neki egy ultimátumot vagy befejezi ezt az ivászatot a haverokkal, vagy pakolok és többet nem lát.elmondtam hogy ne ennyi idö után hánya a szememre, hogy én pénz meg minden nélkül mentem oda hozzá.ö a legelejétöl tudta hogy nem egy multimilliárdos családból származok, hogy a családommal rossza a kapcsolatom, ezért is költöztetett magához minnél elöbb, bár tudnának azért segiteni a szüleim csak annyira rossz a kapcsolatunk, hogy azt mondják oldjam meg az életem ahogy akarom ök egy fillérrel nem segitenek.de ez nem is érdekel.nagyon kiváncsi leszek mi lesz a pasimmal, bár most ugy vettem észre, hogy megilyet, látta rajtam, hogy most teltbe a pohár és komolyan mondom a dolgokat.
Ez az kislány, állj a sarkadra. Ha ennek hatására nem változtat, akkor menekülj, mert soha nem lesz normális életed. Eleve milyen dolog az, hogy elmarja a barátaidat? Egyszer csak azt veszed észre, hogy egyedül vagy, kiszolgáltatva egy arrogáns pöcsnek. Meg kell szabnod a feltételeket: Ha õ sörözhet a haverokkal, neked is lehetnek barátnõid, elmehetsz szórakozni. Ha meg továbbra is iszik, és bunkó, akkor pakolsz. Apám nagyon hasonló ember, és sajnálom anyámat, hogy mellette kellett leélnie eddigi életét. Most már kicsit jobban vannak, de néha most is van veszekedés. Anyám szinte sehova nem mehet egyedül, mert féltékenykedés a vége. És õ sem fog soha megváltozni. Amúgy én is férfi vagyok, de az ilyet ki nem állhatom.
Hát, ez lehet, hogy durván fog hangzani, de csak azért mondom, mert én is egy hasonló "jó" házasságból született gyerek vagyok. :( Szerintem ha van lehetõséged, addig hagyd ott a pasit, míg semmi nem köt hozzá (házasság vagy egy baba). Semmilyen probléma nem lehet mentség arra, hogy ilyen hangnemben beszéljen veled! Mi lenne, ha megszületne a pici? Akkor egyébként is változik a férfi és nõ viszonya... És ki tudja, hogy a gyermeknevelésben mennyire lenne partner- a gyereknek árt a legjobban az állandó feszültség. Én a helyedben nem szülnék egy olyan férfinak, aki ha gondja van, nem hogy magához húz, hanem eltaszít. Dönts okosan!
A kérdező hozzászólása: ugyan igy gondolom.egy utolsó esét kap, aztán ha elszurja akkor fogom a cuccom és megyek.aztán nézegethet
Az ilyenek nem változnak meg, AHogy lehet felejtsd el, Hacsak nem akarsz áldozatként bekerülni a kékfénybe.

Mit kéne most csinálnom? Mit, ha elkezdődött az iskola?

Van egy lány akivel egy iskolába járunk(? egyel alattam), de nyáron nincs itt, ugyanis meszebb lakik, és koleszos. Facebookon szoktunk beszélni, de él?ben még nemnagyon, és most ?szig nincs is rá módom... Valaki légyszi segítsen hogy kéne "elcsábítanom" anélkül, hogy találkoznánk? Illetve ?sszel hogy menjek hozzá oda? (pl: szia én vagyok akivel beszéltél facen, vagy csak ugy simán?)

Legjobb válasz: Hát miért kéne mondanood hogy "ÉN vagyok akivel beszéltél" Hisz csak lát képekrõl, meg te is õt :D Ha esetleg nem, akkor már bukta az egész. Ha meg sokat beszéltek most, akkor meg simán odamehetsz, hiszen megvan az indíték.

Hát miért kéne mondanood hogy "ÉN vagyok akivel beszéltél" Hisz csak lát képekrõl, meg te is õt :D Ha esetleg nem, akkor már bukta az egész. Ha meg sokat beszéltek most, akkor meg simán odamehetsz, hiszen megvan az indíték.
A kérdező hozzászólása: Jó csak nem furi ez h facen bezéltünk és akkor igy lespanolok vele? :D nem szoktam facen ismerkedni, de ms lehetõségem most nincs :/
szerintem még csak beszélgessetek és személyesen kezj el "csábítani".
Hát az ami facebookon kezdödött az gyakran ott is marad...de hogy a kérdésedre válaszoljak én azt tanácsolom, hogy facen próbálj neki bókolni, ezek az apró gesztusok sokat jelentenek nekünk:) ))
Csak azt tudod csinálni, hogy sokat beszélgetsz vele fészbukon..ott is össze lehet barátkozni valamilyen szinten, és ha már igazán jóba lesztek akkor a suliba is köszönni fogtok egymásnak és simán leállhatsz vele beszélgetni.Az biztos, hogy könnyebb dolgod lesz amikor már élõben is beszélgettek:) akkor már randira is elhívhatod!
A kérdező hozzászólása: 1: De nem akarom "zaklatni" mmint h folyton irok neki... nem akarom túlzásba vinni... 2: 3. válaszolónak: igen, õ szereti ha szépeket mondanak neki, de azt sem akarom túlzásba vinni, h túl nyálas legyek :DD
A lányok többsége nem nagyon szereti ha "virtuálisan" udvarolsz nekik, azt szeretik ha személyesen. Szóval elõször majd kezdj a suliban csak beszélgetni vele sokat és lehet rájön vagy valahogy tudasd vele!:D

Jelenlegi állás szerint mit kéne tennem, várni még az Angol fonttal, hátha megy lejjebb vagy most átváltani ha nyárra szeretnék majd kivinni magammal?

Második kérdésem az lenne , hogy hol lenne érdemes ? Körülbelül 250 et váltanék.

Legjobb válasz: jelenleg 375 a font, ez nagyon magas. Viszont ha emelkedik akkor sem lesz sokkal drágább (380 fölé nem fog menni), viszont ha csökken akkor 350-re is lemehet. Én azt mondom várj, én márciusban jöttem ki, januárban akartam váltani akkor 375 volt, de mikor kijöttem akkor már csak 350 volt. Szóval ha vársz és emelkedik akkor is kevesebbet veszítesz mintha most váltod át és utána csökken. Legalábbis szerintem. Én az Örs vezér terén váltottam a sugárban az Exchange-ben.

jelenleg 375 a font, ez nagyon magas. Viszont ha emelkedik akkor sem lesz sokkal drágább (380 fölé nem fog menni), viszont ha csökken akkor 350-re is lemehet. Én azt mondom várj, én márciusban jöttem ki, januárban akartam váltani akkor 375 volt, de mikor kijöttem akkor már csak 350 volt. Szóval ha vársz és emelkedik akkor is kevesebbet veszítesz mintha most váltod át és utána csökken. Legalábbis szerintem. Én az Örs vezér terén váltottam a sugárban az Exchange-ben.
ha fogamzásgátlót szedsz, akkor mi a szarnak kellett a sürgõsségi??????
A kérdező hozzászólása: kórházban már 2 hete voltam..két hete abbahagytam a gyógyszerket! már semmit nem szedek. a kórházban is szedtem ..meg mikor hazajöttem akkor is szedtem egy hétig..nade utána eljött az az idõ mikor ki kellett hagynom 8 napot...és most kezdtem el szedni már újból..már 1 hete szedem a kihagyás után...szal kijöttem és utána már semmit nem szedtem be.
Elmentél dokihoz? Mit mondott mit tegyél?
Minden mindegy, mert semmiképp nem vehetsz be újra sürgõsségit!
2 hete voltál kórházban, ott kaptál antibiotikumot, volt egy 7 napos szüneted, 5 napja szeded ezt a levelet és 4 napja szedtél 72 órásat...mikor hagytad abba az antibiotikumot??? de ha tegyük fel 1 hétig szedted, akkor semmi értelme nem volt a 72 órásnak sem, elmondtad a dokinak, hogy milyen gyógyszereket és hogy szedted, mielõtt felírta volna a 72 órásat?
Amíg szedted az antibiotikum addig a fogamzásgátló valóban nem hat úgy, ahogy kell.Miután bevetted az utolsó szem antibiotikumot, utána legalább egy hétig gumizni kell.Na most, a szakadás és az utolsó szem antibiotikum között eltelt egy hét? Azt a részt légyszi magyarázd el, hogy elfogyott a levél és újrakezdted.Ez kicsit zavaros.
A kérdező hozzászólása: Na megpróbálom érthetõbben leírni a dolgokat: szal két hete voltam kórházban és antibiotikumot kaptam sok más szar gyógyszerrel...a fogamzásgátlót a kórházban is szedtem de ott azt mondták, h nem hatásos mert bezavarják a gyógyszerek a fog.gátlót.most két hete szedem, de úgy hogy közben abba kellett hagynom mert az egyik levél már elfogyott egy hetet vártam és most újra kezdtem csütörtökön(22-én) csak a a bibi , hogy már szombaton vettem be egy sûrgõséggi tabit. szerintetek ilyenkor mi van?
ja, hogy kórház...mondjuk tök mindegy, mert sürgõsségit nem vehetsz be csak fél évente egyet
Mikor voltál kórházban és amit ott kaptál pl. antibiotikum annak a kúrának az utolsó szemét a mostani aktushoz képest 7 napja vetted be? Remélem érted a kérdést, talán kicsit túlbonyolítottam.72 órásat szerintem nem kellene most bevenned, mert ez így nagyon durva lenne a szervezetednek.De a helyedben elmennék a dokihoz, hogy mondja meg mi legyen.
A kérdező hozzászólása: mert kórházban voltam..:/ és nem hatott ÁLLÍTÓLAg..
A kérdező hozzászólása: és persze a szakadás között és az antibiotikum között eltelet egy hét...köszi még1x , h írtok:)

Az érdekelne, hogy ha most a max. Gyedet kapom a 170. 000 bruttó bérem után, akkor a másodiknál (mivel a megelőző évben csak gyedem volt) mi lesz az ellátás alapja? Azok, akik gyed alatt szültek újra most mit kapnak az előzőhöz képest?

Illetve ha a minimálbér 2x-ese után adják ilyenkor, akkor az mennyi lesz nettóban? Illetve a Gyás mennyi? Menjek el?bb majd Gyás-ra, vagy maradjak inkább az el?vel Gyeden? Hogyan járok a legjobban anyagilag? Mert most is alig jövünk ki...Van aki azt mondja, h mindenképpen kevesebb pénzt fogok kapni a másodiknál, mert nem mentem vissza dolgozni.

Legjobb válasz: Az egyik ellátás nem lehet alapja egy másik ellátásnak. Vagyis ha te a gyed alatt szülsz akkor ugyanaz lesz az ellátásod alapja mint az elsõnél. Vagyis 170000Ft ahogy írtad. Kb ugyanannyit fogsz kapni a másodikra mint az elsõre.

Az egyik ellátás nem lehet alapja egy másik ellátásnak. Vagyis ha te a gyed alatt szülsz akkor ugyanaz lesz az ellátásod alapja mint az elsõnél. Vagyis 170000Ft ahogy írtad. Kb ugyanannyit fogsz kapni a másodikra mint az elsõre.
Szia erre én is kiváncsi voltam. Megkérdezhetem menyi gyedet kapsz mert nekem több volt a bruttom és én 72000 ftot kapok.
A kérdező hozzászólása: Szia! 84.000.- körül, de én kértem az adójóváirást, ezért ennyi. Te gondolom majd visszakapsz bevallásnál.

Barátommal már 2 alkalommal le szerettem volna feküdni, de mindig csak az előjátékig jutottunk. Felül nekem nem jó, ha ő van felül neki nem jó. Most mi legyen?

Volt petting, de nem áll fel neki teljesen :S..azt mondja nem az én hibám, mindent jól csinálok (még szájjal is kényeztettem)..de én magam okolom =(...mire odajutnánk, hogy berakja azt mondja megint nem jó :S...mikor én vagyok felül, minden rendben- az ? részér?l..csak hogy nekem úgy fáj mivel még sz?z vagyok (neki pedig elég méretes,vastag a farka).ha ? kerül felülre...nincs annyira felizgulva, vagy nemtudom =(...mit tehetnék még ennek az érdekébe hogy sikerüljön..mert mind2-en nagyon szeretnénk már a dolgot!! pls segítsetek.

Legjobb válasz: Kérdés: Mind2-en szûzek vagytok? Mert ha igen akkor valszeg azért nem áll fel a barátodnak, mert izgul és fél h most mi lesz. Nyugtasd meg ilyenkor, legyél vele türelmes. Ha nem szûz akkor is lehet izgul. neked meg rengeteg pettinget ajánlok. Sokáig csináljátok, hangolódj rá a dologra és akkor be fog férni. elõször 1 majd 2 ujjal csináljátok!! ha már 2 is fájdalom mentes akkor próbálkozzatok.

Kérdés: Mind2-en szûzek vagytok? Mert ha igen akkor valszeg azért nem áll fel a barátodnak, mert izgul és fél h most mi lesz. Nyugtasd meg ilyenkor, legyél vele türelmes. Ha nem szûz akkor is lehet izgul. neked meg rengeteg pettinget ajánlok. Sokáig csináljátok, hangolódj rá a dologra és akkor be fog férni. elõször 1 majd 2 ujjal csináljátok!! ha már 2 is fájdalom mentes akkor próbálkozzatok.
Arról nem beszélve, hogy nem csak ez a két pozitúra van... Pl. lefekszel az ágyra, úgy, hogy a feneked az ágy szélénél van, õ pedig letérdel az ágy elé. Vagy kutya-pózban is próbálkozhattok, bár ha szûz vagy, az nem biztos, hogy nagyon jó lenne.
elsõ alkalomra a miszionárus póz a legjobb
Próbáljatok meg több pozíciót, majd csak találtok olyat, amelyik mindkettõtöknek jó lesz. Pl: feküdj hasra, õ meg rád , vagy ha felül vagy, próbálj megfordulni, hogy õ a hátadat lássa, vagy próbáljátok széken, vagy feküdj az oldaladra és hajlítsd elõre a térdeidet õ pedig ugyan így feküdjön mögéd (ez az ún.77-es). Szerintem olyan pozíciót kellene találnotok, ahol neked az lenne a jó ha nem tudna teljesen belédhatolni, mert ahogy írtad ha te vagy felul akkor neked fáj ez pedig éppen azért van, mert ennél a pozíciónál bizony teljesen belédhatol.
A kérdező hozzászólása: nem!! õ már nem szûz.. Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!