Találatok a következő kifejezésre: Most mit Nem akarom hogy (296 db)

Mit tegyek most? Nem akarom, hogy a politika miatt tönkremenjen a kapcsolatom a családommal!

A lányeg annyi, hogy más nézeteket vallunk ilyen téren... Eddig nekem is más volt a véleményem a vilégról, hogy mi zajlik Magyarországon, és az egész világon, de utánaolvastam dolgoknak, nagyon sokat informálódtam és be kellett látnom, hogy sajnos valóban igen szomorú sors vár Magyarországra, ha nem cselekszünk id?ben. Sajnos viszont a családom nem egészen igy vélekedik. Én úgy érzem, nagyon sok embernek fel kellene ébrednie ahogyan nekik is. Most mit tehetek? Hiszen magamat sem szeretném feladni, de ?ket sem szeretném elvesziteni!

Legjobb válasz: Úgy érzem anyu szemét sikerült már kinyitnom, hogy ne csak a tv-bõl a hiradóból értesüljön, mert ott mindent elhallgatnak, hanem interneten nézzen inkább utána dolgoknak. De a nõvérem nagyon megharagudott most, úgy érzem. Eddig én is osztottam az õ véleményét, de már nagyon nem és látom ez talán most megijesztette... Ami neheziti a dolgom, hogy én most külföldön lakom, igy személyesen nem tudunk beszélni.

Ha igazán szeretõ családban élsz, akkor sem a politika, sem más miatt nem vesztheted el Õket. Ha véleménykülönbségek vannak köztetek, azt szépen érvekkel alátámasztva beszéljétek meg. Mondd el Nekik, milyen új információid vannak és honnét származnak. Ha kell magyarázd el gondolataidat, hivatkozz tényekre, hiszen Te most egy tágabb aspektusból látod a dolgokat. Ha kell mondd el többször, nyugodtan. Ha nagyon elszabadulnak az indulatok, napoljátok a beszélgetést. Szerintem a lényeg az hogy megbeszélni, megbeszélni, megbeszélni.... Ha mégsem sikerül meggyõznötök egymást, akkor sincs baj, mert egy családi kapcsolatban (máshol is) bõven megférnek a különbözõ gondolatok, vélemények, nézetek egymás mellett. El kell fogadnotok egymást, úgy ahogy vagytok.
A kérdező hozzászólása: Úgy érzem anyu szemét sikerült már kinyitnom, hogy ne csak a tv-bõl a hiradóból értesüljön, mert ott mindent elhallgatnak, hanem interneten nézzen inkább utána dolgoknak. De a nõvérem nagyon megharagudott most, úgy érzem. Eddig én is osztottam az õ véleményét, de már nagyon nem és látom ez talán most megijesztette... Ami neheziti a dolgom, hogy én most külföldön lakom, igy személyesen nem tudunk beszélni.
Beszélgess velük errõl, de ne bonyolódj vitába! A saját véleményed mond, és ne azt, hogy de gipsz jakab ezt meg azt mondta... Hallgasd meg a véleményüket, reagálj, és ne úgy kezd a mondandód, hogy nadeezhülyeség, hanem szépen nyugodt hangnemben, hogy hááát én ezt egy kicsit másként látom... saját magadat add, de egyenlõre finoman, árnyaltan, majd ha elfogadják, hogy te másként látod a világot kibontakozhatsz, és talán sikerül õket is jobb belátásra bírnod.
Nálunk a párom családja volt olyasmi, mint a te családod, és persze õ is :( Elég rossz volt nézni, h az orruknál fogva vezetik õket :( Volt pár veszekedés a párommal politikán, de aztán megbeszéltük, h hagyjuk a témát. Hagytuk, õ meg érdeklõdött és egy kicsit jobban utánanézett a dolgoknak, rájött, h nekem volt igazam. Úgyhogy most már együtt lépünk fel az õ családja ellen, ha nagy ritkán erre terelõdik a szó. Õk még sajnos mindig nem akarnak tisztán látni.
Politikát nem szabad a családba vinni.Hagyd õket, ne törõdj vele.Sajnos én is beleestem ebbe a hibába.Kár volt.
Nyilván a jobb élet reményében tartózkodsz külföldön. Kérdezd meg tõlük ha olyan jó a mi országunk, ha annyira fasza minden, akkor miért vagyunk mindig a béka pi..ája alatt?! Egyébként meg nem érdemes vitatkozni velük, aki hülye és már elnézést, az az is marad. Valaki megvezethetõ hazugsággal, valaki nem. Õk beveszik a dumát, de nem mindenki ilyen "könnyûvérû", ahogy én sem.
Az a véleményem, hogy sajnos, a politikai nézet is a családi/párkapcsolati alapdolgok közé tartozik. Ha akarod, ha nem, politikai vagy vallásbeli vagy neveltetésbeli vagy stb hasonló különbségek nagyon is okozhatnak összeférhetetlenséget egy párnál, családnál :( Szerintem nincs rá gyógyir, csak, ha valaki feladja a saját nézetét.
Sok helyen nem illik a politikáról beszélgetni! Vezesd be te is otthon! Ha szóbahozzák, válts témát, vagy kérd, hoyg beszéljünk másról. A leányom pl. be szokta fogni a fülét, ha nem fogadnak szót! A politikát beszéld meg(csakis veled egynemû!!)barátaiddal! Ha fiú vagy, n e beszélj nõk jelenlétében politikáról! Ha nõ vagy , ne tûrd el. a kollégám ezt szokta mondani: Ne beszéljünk errõl, hisz nem értünk egyet! Megváltoztatni ne akard õket! Keress hasonszõrûeket, velük beszélgess! Kár lenne a családba feszültséget vinni. Ráeszmélnek maguktól. Nme kell mondanod, látnak téged, .Majd jó soká feladják a büszkeséget is és igazat adnak! Évekbe telhet!
A kérdező hozzászólása: Nem "megvezetni" akarom õket, és fõleg nem hazugságról beszélek
Miért akarjátok megváltoztatni a családtagjaitok véleményét? Inkább tartsátok tiszteletben. Azt kellene kialakítani, hogy mindenki felvállalhassa az álláspontját anélkül, hogy ezért bárki is ferde szemmel nézne rá. Ez viszont ritkán mûködik, így az a jobb, ha kiiktatják a csládi beszédtémák körébõl. Ha mégis muszáj beszélni róla, akkor meg nem támadjuk le a másikat, nem ítéljük el azért, mert másképp gondolkodik, másképp látja. Felnõtt emberek, saját gondolatokkal.

Mit Tegyek most? Nem akarom hogy nekik komolyabb bajuk legyen de én sem keresem a bajt, mit kéne tennem?

5 éve m?velem versenyszinten a shotokan harcm?vészetet, de az iskolában van 3 kisebbségi tag aki mindig belém köt és provokál, de ha esetleg verekedésbe torkolonna az egész akkor nekem búcsút kéne mondanom a shotokan-tól ami nagyon megviselne, Mit tegyek hogy ?k se kerüljenek komoly bajba de nekem se legyen bel?le bántódásom ?

Legjobb válasz: Soha nem keresem a bajt, fel sem merülne bennem az hogy bárkibe is belekössek, nem öltözök feltûnõen a suliban( középsuli) nem hallgatok zenét, a szünetek is általában 1 szál cigirõl szólnak.... de mégis belém kötnek nem tudom hogy miért de állandóan provokálnak... nem szeretném azt hogy komolyabb bajuk legyen az ügybõl tehát nem akarok feljelentést tenni stb..., valószínûleg meg tudnám védeni magamat ellenük de ez a kizárásommal lenne egyenlõ amit a legkevésbé szeretnék

A kérdező hozzászólása: Soha nem keresem a bajt, fel sem merülne bennem az hogy bárkibe is belekössek, nem öltözök feltûnõen a suliban( középsuli) nem hallgatok zenét, a szünetek is általában 1 szál cigirõl szólnak.... de mégis belém kötnek nem tudom hogy miért de állandóan provokálnak... nem szeretném azt hogy komolyabb bajuk legyen az ügybõl tehát nem akarok feljelentést tenni stb..., valószínûleg meg tudnám védeni magamat ellenük de ez a kizárásommal lenne egyenlõ amit a legkevésbé szeretnék
GreenTea Próbáld elkerülni a konfliktust, nem lenne jó, ha miattuk kéne befejezned a sportot. Csak odaszólogatnak vagy tarhálnak is? Esetleg fizikai kontaktus is volt (pl: löködnek)?
jó látni egy normális gondolkodású fiatalt! nem tudom mennyire fajul el a dolog, de én tuti szájbaverdesném az egyiket(a legnagyobb arcút)ha senki se látná és megmondanám neki hogy adja át a haverjainak/jó lenne ha leszállnának rólad! ha nem tudod megoldani írj privit és nagyon szívesen megoldom helyetted! :)
A kérdező hozzászólása: GreenTea: odáig még nem fajult a dolog, de én úgy érzem hogy egyre erõsödik amit meg akarok akadályozni még mielõtt bekövetkezne. mark86: Igen ezen már én is gondolkoztam, csak hogy õszinte legyek nem akarok nagy kárt tenni egyikõjükben sem, és mivel még soha nem kelet verekednem nem kerültem olyan helyzetbe próbáltam mindig el kerülni nem tudom hogy milyen sérüléseket okoznék és ettõl félek. köszönöm az eddig érkezett válaszokat!
Az ilyen szitukat száj karatéval is elintézheted. A spártaiaknál ez tanagyag volt.Az volt a neve Dorgálás. A lényege, hogy valaki elég rendesen beszól, kóstolgat a körletben, neked meg viccesen vissza kell szólni valami frappánsat. Aki hagyta magát elnyomni és nem szólt vissza, arra rászálltak és kicsinálták.Akár az öngyilkosságig is képesek voltak szekírozni a másikat. Ez meg, hogy félsz, hogy kárt teszel bennük szintén az éretlenségrõl árulkodik, már ne haragudj. Senkit nem kell megölni, vagy megnyomorítani.Beversz hármat-négyet, jobb esetben ennyitõl lemegy meg belerúgsz egyet a földön és ennyi.Nem kell élet halál harcot csinálni mindenbõl.Önvédelem esetén meg az edzõd sem szólhat egy rossz szót sem. De nem kell, hogy idáig fajuljon, ha gondolkozol és kiállsz magadért.
*tananyag
Nyugi , ha itt teszel fel ilyen kérdést , attól kell a legkevésbé félned , hogy megsérülnek miattad . Egyrészt tem valószínû , hogy bántani fogod õket , mert már most túl sokat agyalsz rajta . Másrészt meg sem fordul a fejedben , hogy alul maradhatnál . Azt mondtad 3man vannak , ami nem jó arány, és nem tudhatod , hogy lapul-e kés a zsebükben . Egy lehetõség van számodra : ha beszólnak , állon vágod valamelyiket , és megpróbálod úgy legyõzni õket , hogy ne maradjon nyoma , ilyen egyszerû .
tudom a megoldást!! ne lássa senki h összevered õket... csak gyomorra dolgozz ott nem maradnak meg a nyomok max 1-2 füles.. én is voltam ilyen szituban ....max még belsõ v külsõ combra nyomassad nekik ... én 5 éve kyokushinozok és belém is kötöttek már 4en csak én addig ütötem õket még azt nem mondták h bácsi..:D....legyen egy haverod aki megmondja h mindig beléd kötnek és õ lesz a tanu
Pedig kedves ettõl a faszitól még nagymama korodig sem lesz gyereked:D
33pont kivallo gyereket vallalni Vard ki szepen jobb igy hiszen akkor mar eretteb vagy az anyasagra mint most. Addig elj utazz dolgozz alud ki magad. 9 ev alatt kiderul a ferjed alkalmas apanak vagy sem
Én a helyedben nem adnék 9 évet az életembõl, mert mi van ha szépen kivárod a 9 évet és akkor közli hogy á mégsem akar gyereket? Vártál közel egy évtizedet egy olyan férfivel akivel mégsem alapíthatsz családot.
"Gondolom tudod, hogy ma Magyarországon a nõk többsége 30-35 évesen szül..." Te kissé el vagy tévedve. 35 éves korban már megvan a második gyerek is, ha az átlagot nézzük. Ráadásul teljesen normális és egészséges, hogy egy 24 éves nõ már érzi, hogy gyereket akar szülni... Kérdezõ: miért nem tisztáztátok le ezt hamarabb? Ha nem hajlandó kompromisszumra, középútra, akkor szerintem feleslegesen erõltetitek a dolgot, hiszen nem egyeznek a céljaitok. A párommal 22 évesek vagyunk, de már szoktunk róla beszélgetni, hogy még a húszas éveikben szeretnénk gyereket vállalni. Nem értem, miért nem lehet ezeket a kérdéseket korábban letisztázni, hogy ne legyenek ilyen hirtelen közlések...
Jót mosolyogtam a kérdezõn. Mármint a 33 éves nagymamán.. Ja, hát van ilyen egy bizonyos népcsoportnál... ott viszont nem ritka :D Amiért írok, hogy mi is pont így voltunk anno. Férjem közölte, hogy 40 éves kora elõtt nem szeretne gyereket, az oka egyszerû volt: anyagi. Építkeztünk, tanultunk, külföldön voltunk pár évet. És bejött amit mondott. Õ 40 volt, és 35 mikor gyerekünk lett. Mégse néz senki a gyerek nagyanyjának. Mondjuk én egyetértettem a férjemmel akkor mikor ezt mondta, ezért mi nem mentünk szét. De ha Te így gondolod... Legalább nem azt mondta, hogy sose akar gyereket!
Te 9 év múlva 33 leszel. 33 évesen elég ritkán szoktak a nõk nagymamák lenni, ma már teljesen általánosnak mondható gyermekvállalás szempontjából. Biztosan jobb akkor, mint 24 évesen, elnézve a mostani 24 éves lányokat... Mondom úgy ezt, hogy én is annyi vagyok. Egyébként, ha így nem jó neked, akkor szakíts vele. De valószínûleg 1-2 éven belül így sem szülhetsz, hiába akarsz, mert nem hinném, hogy rögtön találsz valakit, aki gyereket akar majd tõled...
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenõrzik ezt a kérdést. Mit provokálsz? :) Gondolom tudod, hogy ma Magyarországon a nõk többsége 30-35 évesen szül és mégse hiszi senki a gyereke nagyanyjának õket :)
Gondolom te is csak eltartatni akarod magadat, mert dolgozni smafu...
mekkora r ibanc vagy kérdezõ...
Ezzel mindent elmondtál, hogy ha tõle nem akkor mástól.Tehát akkor azt akarod, hogy valaki felcsinál és õ neveli fel, vagy hogy? Ha õ most nem akar ne erõltesd, annyit megkérdezhetsz, hogy akkor szeretne gyereket vagy még nem tudja, és úgy dönts vele maradsz vagy nem.Gyerek vagy még ahogy látom te is.
Kérdezõ bekattant, neki most gyerek kell, és kész... Reszkessetek férfiak, mert õ az a típus lehet, akinél "véletlenül" besikerül gyógyszer mellett, illetve kiböki a gumit. :)
Hát ez nehéz kérdés, én megértem mindkét oldalt, de egy valamit elmondanék saját tapasztalatból. Az én apám is több, volt mint 40, mikor születtem, és nagyon rossz volt, hogy mire kezdtem volna nagyobbacska lenni, apámnak tönkrement az egészsége, és minden baja volt. Mire 20 éves lettem, meg is halt. És egy fiú gyereknek egy életerõs férfire van szüksége apaként, akire fel tud nézni, és példaképének tudja tekinteni, akihez hasonlóvá válni akar, és nem pedig egy beteg tönkrement emberre, aki inkább elrettentõ példának jó. Szóval a barátodnak a saját érdekében is tudnia kellene, hogy nem jó 40 éves korig várni. Persze, ha õ tovább marad fiatal, meg tovább él, akkor ez kevésbé lesz probléma, de ugye ezt elõre nem lehet tudni, és mivel ezt eddig senki nem írta le, úgyhogy gondoltam megosztom a saját tapasztalatomat, hogy más már ne menjen ezen keresztül, mert tényleg rossz idõs szülõk gyermekének lenni.
Szidjátok a kérdezõt, de mi van ha kivárja azt hogy a pasija 40 legyen és akkor közli a pali hogy hupsz mégse akar gyereket? Akkor ugye szakítanak, a csaj keresgélhet 33 évesen. Találjon párt egy év múlva akkor 34. Egy kis idõ kell egymás megismeréséhez, lesz 36 mire eldönti hogy igen, ennek a pasinak akar szülni. Mire megszületik (a remélhetõleg egészséges, nem down kóros baba) 37 lesz. És akkor szült egy gyereket, örülhet hogy egészséges, és ha esetleg többet szeretne még akkor számolhat azzal hogy az is lehet down kóros. Ezt senki sem akarhatja.
....Márpedig én gyereket akarok ha tõle nem lesz akkor majd lesz mástól.... Na ezzel mindent elmondtal magadrol. Te nem csaladot akarsz hanem gyereket magadnak En pasi lennek melletted elkotetnem magam Egy hazassag (ha eljutsz valaha oda) nem arrol szol hogy te mit akarsz hanem hogy TI kozossen mit akartok. Gyereket egyedul vallalni a vilagon a legonzom dolog es szegeny gyerek apa nelkul egy erzelmileg serult felnott lesz akinek az ertekredje ugyanolyan korcs lesz mint a tied...
ne feledd hogy 35 éves korod után már majdnem hogy lehetetlen szülni, és minél tovább vársz annál nagyobb lesz az esély a Down kóros gyerekre, meg más betegségekre is
Hát...én bejelentettem a barátomnak, hogy sose akarok gyereket. Õ viszont szeretne. De azt mondta, hogy ha én nem akarok, ezért nem fog velem szakítani. Majd meglátjuk mi lesz belõle.
Mire gyereked lesz, túlléped a 30-at. Azért egy új kapcsolatból se fogsz egy-két éven belül szülni, és még meg is kéne találni azt az apajelöltet.
A kérdező hozzászólása: Márpedig én gyereket akarok ha tõle nem lesz akkor majd lesz mástól.
és = én (elõzõ voltam)
Hülye liba!
Semmit, szerintem a barát kategóriába tett.
szexelj vele aztán meg belédszeret
Engem kb 1 hete hagyott el a fiúm annyit tudok mondani amit nekem is mondtak:Hagyd a picsába! Nem szabad bánkódni mert semmi értelme ha szeret visszajön ha nem akkor meg le van zárva.
Mennyit bírsz ki nélküle? Amennyit kibírsz, addig éheztesd, aztán váratlanul ronts rá, és erõszakold meg (vagy amit szoktatok, pl. csókcsata) (mondjuk hetente vagy 2hetente), és utána hagyd faképnél, és ne adj jelt Magadról egész addig, amíg megint nem bírod már ki!:) Nehogy már egyedül õ legyen, aki meghatározza, mi legyen köztetek!:)

Mit csináljak egy lány elhívtam a mekibe de aszt mondta hogy nem akarja hogy pénzt költsek rá aztán egy ideig nem írtam most megint beszélgettünk és jól elbeszélgetünk?

Szóval mit tegyek hogy hívjam randira ?? mit mondjak neki ?

Legjobb válasz: azért mondta mert nem akar járni veled.. csak rendes és nem tûri el h több 1000 -ret rákölts aztán meg lekoptasson mint a legtöbb lány..

azért mondta mert nem akar járni veled.. csak rendes és nem tûri el h több 1000 -ret rákölts aztán meg lekoptasson mint a legtöbb lány..
Mond hogy te szeretnél erre költeni és hogy ez téged nem zavar
Ha annyira a pénz a gond, akkor hívd el sétálni, az ingyen van.
olyan helyre menj ahol nem kell neki venni semmit vagy mindenki fizesse ki a sajátját. vagy fizessen õ.
Látom te is inkább a veszzõkkel spórolsz, mint a pénzzel. Írj rá hogy nem lenne-e kedve elmenni veled valahova. De ne ezzel indítsd, hanem a beszélgetés közepén vesd fel neki, hogy elmehetnétek ide-oda.
1. Elsõ körben tanulj meg helyesen írni, annak is nagy ám a vonzereje, ha valaki képes értelmesen/helyesen fogalmazni. 2. Hívd el kirándulni, sétálni - olyan helyre, ahol nem kell költeni.
Mondd meg, hogy szívesen költesz rá, vagy vegyél neki mekis fagyit, az nem egy vagyon.
Ne költs rá. Ne fizesd a dolgait. Ezt valahol HellRider jól megírta. Te csak sétálj vele, az a legjobb randi.

Mit tegyek? Nem tudok megszabadulni volt barátomtól. Már egy éve, hogy nem vagyunk együtt, de még mindig zaklat, pedig a szakítás az ő döntése volt. Én most már nem akarok semmit tőle, sőt. Hogy tudnék megszabadulni tőle?

Legjobb válasz: nagyon egyszerû: ZÉRÓ KONTAKTUS!!! egyértelmûen közlöd vele, hogy nem akarod tartani vele a kapcsolatot semmilyen szinten, ne keressen többé! aztán ha mégis keres nem válaszolsz neki, kinyomod a telefont ha hív, letiltod mindenhonnan. ha ezek után is keres, akkor zaklatásért feljelentheted.

nagyon egyszerû: ZÉRÓ KONTAKTUS!!! egyértelmûen közlöd vele, hogy nem akarod tartani vele a kapcsolatot semmilyen szinten, ne keressen többé! aztán ha mégis keres nem válaszolsz neki, kinyomod a telefont ha hív, letiltod mindenhonnan. ha ezek után is keres, akkor zaklatásért feljelentheted.
Rendõrség?...
Hát azért ne rögtön rendõrség... Attól függ, mivel zaklat. Amíg nem vár minden reggel a kapuban, addig szerintem nincs akkora probléma.
most már semmit. Elõtte kellett volna felkészíteni a vemhességre. Vagy ivartalanítani.
Utolso valaszolo: ugy van, terdig jarunk cicaban, s nincs aki annyi cicat eltartson
Nem az én dolgom? A hozzám hasonló õrülteknek szokták összeszedni majd az általa létrehozott szerencsétleneket az út mellõl meg a sintértelepekrõl, úgyhogy engedtessék meg, hogy ne tetsszen a szaporítása!!!!!
Elõzõ válaszoló, azt hiszem, nem a te dolgod, hogy a kérdezõ meg akarja-e tartani az almot vagy nem. Kérdezõ, ez hányadik vemhessége a macskának?
Vetélés ellen? A kismacskák ellen kellett volna tenni.... Ami még mindig nem késõ.... Nagyon nincs szükség ebben az országban egy újabb alomra....
hát ha már úgy gondolod, hogy az utolsó napokban van akkor nem vetélhet el lassan fialni fog szerintem
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem a 3. vagy a 4. vemhessége. Amúgy nem a tenyésztés a célom, imádom a macskákat, és nem raknám ki õket az útra. Inkább örökbe adnám. Az pedig az én dolgom, hogy ivartalanítom-e és hogy szeretnék e kiscicát!
a te dolgod, de nekem lekiismeretfurdalásom lenne, ha a rövid életû macskákra gondolok. Akik miattad halnak..

Miért van, hogy először visszautasít egy lány, aztán meg meggondolja magát? Nem tudják eldönteni, hogy akkor most mit is akarnak?

Vagyis, hogy volt olyan, hogy buliban odamentem hozzá és elzavart, hogy nem kellek neki. 2 hét múlva megint odamentem hozzá és rápróbáltam, akkor meg élt-halt értem. Hogy is van ez? Nem tudok rajtuk eligazodni. De ez nem egyszeri eset, már vagy 3 szor el?fordult ilyen. Egyszer azt mondják, hogy nem jössz be, utána meg már bejössz? Igaz más volt a hajam, más ruha stb. De akkor is ez nagyon furcsa, hogy minden nap mást gondolnak.

Legjobb válasz: Én így még nem jártam.. Engem elhajtottak el voltam hajtva.. De a külsõség a mai csajoknak talán a legfontosabb.. Önzõek és gyerekesek. Mikor jó kocsim volt akkor szinte a csajok jöttek oda maguktól hozzám illegetni magukat. Mikor furgonom volt lerázott a 90% a. Pedig azzal a kocsival sok pénzt kerestem, de ez õket nem érdekelte nekik csak a csili vili sportkocsis kellett. Mivel életképtelen a legtöbb így azt hiszi a sok naív liba hogy ha vele van egy pasi és jól néz ki meg sok mindene van az az õvéké. Rájöttem 3 dolog fontos a nõnek. Farok Pénz Kocsi Ha ebbõl valamelyik kevés azt a másik kettõvel lehet kompenzálni. :( A nõk külsõségesek vagy anyagiasak bárhogy is tagadják.

Én így még nem jártam.. Engem elhajtottak el voltam hajtva.. De a külsõség a mai csajoknak talán a legfontosabb.. Önzõek és gyerekesek. Mikor jó kocsim volt akkor szinte a csajok jöttek oda maguktól hozzám illegetni magukat. Mikor furgonom volt lerázott a 90% a. Pedig azzal a kocsival sok pénzt kerestem, de ez õket nem érdekelte nekik csak a csili vili sportkocsis kellett. Mivel életképtelen a legtöbb így azt hiszi a sok naív liba hogy ha vele van egy pasi és jól néz ki meg sok mindene van az az õvéké. Rájöttem 3 dolog fontos a nõnek. Farok Pénz Kocsi Ha ebbõl valamelyik kevés azt a másik kettõvel lehet kompenzálni. :( A nõk külsõségesek vagy anyagiasak bárhogy is tagadják.
"Igaz más volt a hajam, más ruha stb." Na ezért. Ebbõl is látszik, h csak a külsõ számít nekik.
Nem ismerem a lányt, így nem tudok pontos választ adni, de nekem ez játszadozásnak tûnik.
Hát az egy instabil, felszines liba lehet, aki ezt csinálja.Szereti a menõ pasikat, de ha nem vagy menõ akkor 0 vagy....ez kb. olyan mint mikor egy hapsinak akkor tetszik egy csaj, ha az miniszoknyába van stb. stb. de ha mondjuk fáradt arca van, nincs rajta dögös ruha, akkor levegõnek nézi.Ezeket az embereket kerülni kell.
" de ez õket nem érdekelte nekik csak a csili vili sportkocsis kellett " Tökéletesen leirta az elözõ srác.Ezt én is igy tapasztaltam, sok ilyen nõci van, de hát õk még nem tudják, hogy nem minden arany ami fénylik.
Ha egyszer elhajtottak, annyi önérzet nem volt benned, hogy hagyd a francba és ne menj oda többet? A 11:18-asnak maximálisan igaza van.
Velem is volt ilyen pedig lány vagyok... egyszerû, odajött a srác és láttam, hogy abszolút nincsen meg a vonzalom, de tényleg még csak a szikrája se... akkor meg mit bolondítsam? így hát leráztam, de a srácon sokáig látszott, hogy tetszem neki, de értelmes volt és felfogta, hogy nem és nekem ez tetszett meg, hogy milyen értelmes, nem nyomul túlságosan, amúgy nagyon aranyos és jó a humora és végül én mentem oda hozzá, hogy hülye voltam lenne-e még kedve... :) Kedves 11:18-as válaszoló! "Rájöttem 3 dolog fontos a nõnek. Farok Pénz Kocsi" Szerintem ez hülyeség! inkább Farok Ész Humor és valóban helyettesíthetik egymást...
Kihúzod a konnektorból. Odatekered a szivattyúhoz és visszadugod
Program leállít, centri újra bekapcs.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! :) Inkabb menjen még 10 percet a program amig ide irogatok mint hogy elrontsam. Nem tudtam, hogy így meg lehet szakítani a programot. Persze van kikapcsoló gomb. A probléma megoldódott. Köszi!
Az nem létezik, hogy nincs rajta kikapcsoló gomb!
Azért jó, hogy jut idõd ide kiírni a kérdést közben :)
Kapcsold le a gépet, és újra programozd.
Nincs be- és kikapcsoló gomb? (pirosan világít) Így látatlanban a legegyszerûbb akkor kihúzni a konnektorból a dugót, lenullázni a gépet és újra kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de hogyan állítom le a programot? Nincs stop gomb, csak betüjelek vannak a tekerõn. (electrolux) Csak tekerjem ra a vizelvezetõ programra?
Bocs...centri elõtt szívattyúzás
A program gombot szokták 0 állásba tekerni, az a kikapcsolás. Sztem is húzd ki, tekerd oda ahová kell, és dugd vissza.

Megbántam a házasságom. A férjem sehova nem akar menni. Elegem van belöle összeomoltom most hogy mehettem hozzá? Semmi perspektiva benne lassan nyudíjas. Cukorbeteg, az a programja mikor nem dolgozik hogy fekszik. Tőlem is ezt várja. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Csak nehogy gyereket szülj egy ilyen házasságba!!! Ha olyasmi megfordult a fejedben, hogy egy gyerek javíthat a helyzeten, gyorsan felejtsd el! Persze ha szereted próbálhatsz változtatni, ha nem megy, csak elöre nézz!!! Kitartás!

Csak nehogy gyereket szülj egy ilyen házasságba!!! Ha olyasmi megfordult a fejedben, hogy egy gyerek javíthat a helyzeten, gyorsan felejtsd el! Persze ha szereted próbálhatsz változtatni, ha nem megy, csak elöre nézz!!! Kitartás!
Jaj mert minden elhanyagolt nõnek túl jó dolga van otthon, de a pasi az szent és sérthetetlen, én is voltam minden ribanc mikor kidobtam egy ilyen otthon ülõ seggvakarót, tetejében még félre is dugott, lusta volt a szeget én vertem be a falba, én nem csaltam meg, próbáltam helyre hozni, de meguntam, hogy egyedül tiplizek.Mig õ beleszart akapcsolatba, mert volt aki mosson fõzön rá, meg ingyen szex, hát kitettem az életembõl, de én voltam a ribanc...Azóta 10 éve vagyok boldog párkapcsolatban.Válj el te életed... Ezért nem kell egybõl házasodni, meg talán meg kéne elõbb ismerni egymást, meg ha tudja az meber leánya hogy a pasi már a házasság elõtt milyen s nem jó neki , akkor nem kell hozzámenni hülye nõi téveszme, hogy majd miattunk megváltoznak, nem fognak...Amúgy ha meg kell változtatni hogy jó legyen az már régen rossz... 28N
Nem akarok goromba lenni, de mindenképpen te szúrtad el :$ 1.ha házasság elött, alig ismertétek egymást és ezért nem ismerted az életmódját, azért 2.ha ismerted az életmódját azért Minek mentél hozzá egy nyugdíjashoz? Te hány éves vagy?ha van valami 3. dolog akkor bocs :$ Nekem nagyon fura ez a szitu :(
Huuuh az nem a legjobb sajnos? Gondolom próbálkoztál már egy két módszerrel? Hány évesek vagytok? Veszekedések? Mióta vagytok házasok? Úgy látom nem szereted akkor lehet jobb lenne ha ott hagynád, hisz ez a te boldogságod! Vagy lenne még egy ötletem de azt nem itt mondanám, meg az attól is függ hogy milyenek vagytok! üdv
Az élet rövid, válj el.
Sok minden kiderült a szituból. Magyarán szólva jó pénzes az öreg, azért vagy vele. Emiatt emeled ki, hogy a testvérének adja a pénzt utazásra. Mert úgy képzelted, majd elvisz ide-oda, milyen jó lesz. Hát de nem így történt, mert õ abból már kiöregedett. Keress másik eltartót, aki jobban szeret utazni!
bocsi, de akkor már végképp nem értelek. ha szerelmes vagy, akkor mi a gond? még szerelem mellett sem tudod ezt neki megbocsájtani? nem kéne összetéveszteni a válási szándékot a szimpla alkalmi csalódottsággal! a kettõ nem szabad ugyanaz legyen! mi lesz, ha már nem leszel belé szerelmes??? ha már most nem tudod ezt neki megbocsájtani!
Jézusom mit akarsz ettõl a lusta tatától? Válj el tõle, ne csináltass a sátántól gyereket, mert akkor véged! Amúgy lehetséges hogy pont a lelki sebezhetõségedet megismerve csábított el téged, és ezt a saját kényelmére!
A kérdező hozzászólása: Csak annyira csúnya dolog az hogy örök hûséget esküdni és mégis válás.nem tudom lelkileg megtenni úgy érzem de így se jó. Egyre jobban úgy érzem csak kihasznál.
Jesszus, ennyit nyafogni. Ha nem jó így a pasi a hogy van, akkor hagyd ott. Ha meg szerelmes vagy, akkor maradj vele és fogadd el hogy más az életfelfogásotok. Megszoksz vagy megszöksz. erre szokták mondani. Õ nem fog megváltozni, hiszen már öreg! Kialakult egy életstílusa. Egyáltalán azon csodálkozom, hogy gyereket akar még. ez is nagy szó tõle.
Mit gondolkodsz? LAPàT!!!!! A szerelem elmùlik minden kapcsolatbòl, ebbôl is elfog, a lényeg agy jò hàzassàghoz az, akivel a szerelem elmùlta utàn is tisztességben, megbeszûlésben, nyugodtan, boldogan le tudod élni az életed... Minden kapcsolatban kell kompromisszumot kôtni, de ennyire vak nem lehetsz angyalom! Nyilvànvalò, hogy bàcsika ôreg volt, lelki tanàcsadòja egy bajbajutott lànynak, aki igencsak sebezhetô, kihasznàlhatò àllapotban volt, persze, hogy ôreg ròkaként tudta mivel csavarja el a fejedet... Nem szégyen a vàlàs, ilyen helyzetben, nem kell tôle félni... Attòl kéne félned, hogy felcsinàl... Okos legyél most, ne szerelmes!
Miért lett mindenki lepontozva, aki leoltott téged? :@ Tudod mit, ne vállj el ha bûntudatod van miatta...cseszd el nyugodtan az életed :(
Hogy ki használ kit ki, az nézõpont kérdése. Pl. adottak a magukat ronda gazdag, dagadt üzletemberekkel eltartató playmatep*csák (Debreczeni Csita meg társai...) Õk adnak valamit, cserébe anyagi jólétet, biztonságot kapnak. Cserébe el kell viselni, hogy párjuk öregecske, stb. Talán kicsit te is így voltál ezzel. Oké, vén f*sz, de majd eltart, és milyen jó lesz, hisz lehet majd utazgatni, stb... Kétlem, hogy olyan rossz anyagi helyzetben lenne. Az egy dolog, hogy van adóssága, a képviselõknek is van, mellette meg több milliós ingatlanok, külön számlák, amirõl nem beszélnek.
Még egy érv amellett, hogy mielõtt ilyen fontos döntést hozunk, mint a házasság, alaposan meg kell ismernünk egymást. Ha nem akarsz elválni, és minden más mûködõképes köztetek, akkor bele kell nyugodnotok, hogy nem vagytok egyformák és teret kell hagynotok a másiknak. Például te eljárhatnál néha szórakozni a barátokkal, viszont néha maradhatnál otthon is vele, mondjuk egy-egy esõs délutánon csak úgy összebújni, tévézni, zenét hallgatni. Néha-néha meg õ is elvihetne szórakozni. Eljárhatnátok együtt valamit sportolni is, ha jól olvastam, azt írtad, hogy a párod cukorbeteg, nekik különösen jót tesz a mozgás.
A kérdező hozzászólása: nincs kedve menni sehova ezt már ezerszer átbeszéltük vele. utolsoelötti lehet hogyí neked hihetetlen de tényleg nincs semmilye az egy jelzáloggal terhelt 30nmes lakásán kivül nem gazdag a lelkem ápolgatta ezért szerettem belé mint írtam. Szóval nem állja meg a helyét amit írtál.
A lelkem ápolgatta...Valószinû a nagy szerelem nem más mint hála, csak a hála kevés a jó házassághoz...
Hát Te nem vagy normális, ha a pasit szinte eltartod mert Õ a testvérét istápolja.Rég elhagytam volna.És a gyereket ha esetleg mégis belemész a nagy szerelem miatt ki fogja eltartani?
Most idézd vissza magadban azoknak a szavait, akik le akartak beszélni errõl a házasságról. gondolom, nem sokan támogattak.
A kérdező hozzászólása: csak nehéz a szerelem miatt
válj el a saját érdekedben, mit akarsz egy majdnem nyugdijastol, elment az eszed? 27L
akkor beszélj vele. amúgy én 33 éves vagyok, az én szüleim annyi idõsek, mint a te férjed. és érdekes, bár rajonganak értem, õk sem akarnak sehova velem jönni és inkább otthon tesznek-vesznek és alszanak. pedig mindig felajánlok mozit, kirándulást, kávézást, stb. másra van igényük. ennyi idõs embernek mások az igényei, mint egy 28 évesnek. ez igy normális. elõbb kellett volna gondolkozni.
A kérdező hozzászólása: Igen hülyeség volt egybõl házasodni. Elõzmények: 10 évet leéltem egy férfivel akivel jól kijöttem de nem vett el. Mert szerinte az hülyeség. Az új pasi a lelki tanácsadóm volt. Megszerettem és mikor megkérte a kezem pár hónap után a világ legboldogabb nõjének éreztem magam. Õrült szerelemben égtem. Aztán jött az hogy mindent én csinálok õ semmit, meg sehova nem akar menni, a pénzét mivel már megszokta a tesójának adja nyaralásra nincs igénye hisz õ már sokat utazott és minek. Szerinte a legjobb otthon feküdni. És persze gyereket szeretne. lassan úgy érzem erre vagyok csak jó neki. Mert most is hogy megjött ordít velem miért nem vagyok terhes. De most elhatároztam védekezünk a gyerek életét nem szeretném pokollá tenni.
A kérdező hozzászólása: hát akkor félreértetted! egyáltalán nem pénzes tele van tartozással! mégis ahelyett hogy azokat törlesztené vagy mi nyaralni mennénk õ a testvérének adja a fizetése jó részét! Úgyhogy nem kell engem megvádolni.
Válj el, ennél jobb már úgysem lesz. De minek mentél hozzá egy vén papához? Te hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 28. mert beleszerettem labilis voltam és tõle szeretetet kaptam. Akkor minden olyannak tünt mint a filmekben. Biztos tudod milyen a szerelem...
A pasi hány éves?
A kérdező hozzászólása: 30al több
Most erre mit lehet mondani... Hülye voltál, hogy egy 30 évvel idõsebb férfihez gondolkodás nélkül hozzámentél. Te még fiatal vagy, a legjobb, ha elválsz és keresel valakit, aki korban hozzád illik.
tudtál az adósságairól a házasság elõtt is?
A kérdező hozzászólása: a nagyról tudtam de gondoltam szépen törlesztjük nem pedig igy él ahogy él
28N Azért igy már más kicsit :) az nyilván nem várható el, hogy a házastárs huzamos ideig (évekig) eltartsa a másikat, ha az el tudna menni dolgozni, csak nem akar. És közben még az otthoni meló is a munkából hazaértet várja, és még meg is csalja. Ha igy volt, nem hibáztatlak. De a kérdezõnél nem ez a helyzet. Õ egyszerûen csak unatkozik a férje mellett. A pénz ajándékozása is csak azért zavarja (válaszaiból itélve), mert igy õ nem tud nyaralni menni. Hát miért nem kéri el õ a pénzt és megy el nyaralni barátokkal, családdal? vagy miért nem tesz õ is félre erre pénzt, és akkor a saját pénzébõl elmehet másokkal? kettõtök esete nagyon nem ugyanaz. téged most mrá igy megértelek!
Ha unatkozik csináljon csajos programokat, járjon el külön szinházba sttb, ha nem engedi a férj az meg megint más téma, hogy feléség- e valaki vagy csak szobadísz...
A kérdező hozzászólása: a közös pénzünkböl ad másnak ugyanis közös a számlánk. jobbanmondva a sajátját oddadja az enyémbõl meg a számlákat fizetjük. nem tudom miért kell rosszindulatuskodni. és engem nem engedne el másokkal nyaralni és én se szeretnék mással menni. de ha õ a pénzt elszórja nem is tunék.
Ha megbántad a házasságod, akkor miért kérdés, hogy mit tegyél? Válj el, és kész. Amúgy nem értem, ha a fizetését elajándékozza, akkor eddig mibõl fizette a rezsit, a hitelt, és egyáltalán mibõl élt. Ha tényleg igaz, hogy ilyen könnyen lemond minden jövedelmérõl, és te mégis vele akarsz maradni, akkor te meg ne adj neki a saját pénzedbõl és kész. Majd ha nem lesz pénze feladni a rezsit, kiváltani a gyógyszereit, meg enni, akkor rájön, hogy mégis csak jó lenne a fizetése. Bocs, de te vagy a hülye, hogy ezt eddig is eltûrted. Csak azt lehet kihasználni, aki hagyja magát.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!