Találatok a következő kifejezésre: Most mi velem Még (371 db)

mikor hol hogyan írta ezt ki?
A kérdező hozzászólása: ma reggel amikor bekapcsoltam, kis ablak ugrott fel és csak ennyi volt benne
A kérdező hozzászólása: ez jött fel csak magyarul (kicsit lehet elfogalmaztam csak nem vettem elõször róla tudomást) http://makingwindowseasy.com/wp-content/uploads/2011/08/wind..
ki állítgatja a gépen a netet/hálózatot, te vagy valaki más?
A kérdező hozzászólása: informatikus csinálta de most hozzá se lett nyúlva semmihez csak max annyi hogy tegnap nem volt net és a rutter és modemet újraindítottam

Segítenél? Nagyon megijedtem mi ez, mi van velem? Most mit csináljak, még mindig rosszul vagyok?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Máskor szóljál a szüleidnek,hogy rosszul vagy. Nem lehet, hogy nem ettél semmit, és leesett a vércukrod. Az alacsony cukor szédülést, hányingert, izzadást és látászavart okoz.

Máskor szóljál a szüleidnek, hogy rosszul vagy. Nem lehet, hogy nem ettél semmit, és leesett a vércukrod. Az alacsony cukor szédülést, hányingert, izzadást és látászavart okoz.
A kérdező hozzászólása: ez az, hogy semmi ilyen nem történ normálisan ettem, ittam kicsit idegesebb voltam, nem tudom megmagyarázni h miért, de idegs voltam lehet h attól volt azért köszi h írtál:)
Pánikroham is lehetett. Azt bármi kiválthatja.
Pánikroham is lehetett.
Lehetett a tömeg miatt. Egyébként oxigénhiány is lehet.

Van egy lány aki most jön össze velem, de nem az az igazi tehát én kiskoromban meg nemrég még arrol ábrándoztam hogy egy szép lány lesz az első aki megcsókol, ő is szép lány de nem pont az akire annyira vágytam. Szóval most mit tegyek?

Õ is szép lány kedves is, viszont nem pont az akire télleg télleg vágytam... :$ nah meg még lenne egy bónusz kérdés: Hogyan csókoljam meg? xD naon hülye vagyok ehhez hiszen ? az els? lány aki tényleg meg is csókolna, de hogy vegyem rá arra, hogy megcsókolhassam?

Legjobb válasz: hát nem tudom milyen lehet ez mert én életem szerelmével csókolóztam elõször. úgy veszem ki hogy te egyszerüen nem vagy szerelmes belé. attól még összejöhetsz vele nyugodtan... rajtad áll hogy elkezdesz élni vagy megvárod a szerelmet. nem lehet tudni lehet hogy csak 20 év múlva jön el, szal sztem legyen romantikus az egész és ez is lehet emlékezetes. találkoztok kettesben este sétáltok vagy akármi, beszélgettek sokat és mielõtt elbúcsúznátok, eléállsz, átkarolod, odahajolsz hozzá és megcsókolod (becsukod a szemed, kinyitod a szád, ajkad az ajkára tapasztod és bedugod a nyelved). ha jól érzi magát veled (nem feszült, unott, szótlan) és tudod hogy össze akar veled jönni akkor tuti engedni fogja.

hát nem tudom milyen lehet ez mert én életem szerelmével csókolóztam elõször. úgy veszem ki hogy te egyszerüen nem vagy szerelmes belé. attól még összejöhetsz vele nyugodtan... rajtad áll hogy elkezdesz élni vagy megvárod a szerelmet. nem lehet tudni lehet hogy csak 20 év múlva jön el, szal sztem legyen romantikus az egész és ez is lehet emlékezetes. találkoztok kettesben este sétáltok vagy akármi, beszélgettek sokat és mielõtt elbúcsúznátok, eléállsz, átkarolod, odahajolsz hozzá és megcsókolod (becsukod a szemed, kinyitod a szád, ajkad az ajkára tapasztod és bedugod a nyelved). ha jól érzi magát veled (nem feszült, unott, szótlan) és tudod hogy össze akar veled jönni akkor tuti engedni fogja.
A kérdező hozzászólása: jogos ^^ mert senkimse volt eddig... öö :$ amugy ha nem is egyböl de az elsõ randin smaci vagy... késõbb? :P
Ez nem konkrétan idõfüggõ. Érezni fogod szerintem mikor eljött A pillanat:) )
A kérdező hozzászólása: :D:D gondoltam erre a válaszra :D köszi :D
majd ráérzel a pillanatra
A kérdező hozzászólása: hát az van hogy talizunk meg fogjuk egymás kezét (tudom nagyon sok de ez az elsõ lány...) és valamikor csak úgy simán elfáradunk leülünk vmi hûvös helyre és mind a ketten azt próbáljuk találgetni, hogy mit gondol a másik... egyszerûen hogy "vezethetném fel a témát", hogy smároljunk? egyszóval mindaketten kínunkban kaparjuk a falat és nem tudjuk hogy mit csinájunk a kitalálok vmit akkor jáccunk... fél percig és elõröl
(1. kommentelõ vagyok) ha fogjátok egymás kezét az már sokat jelent. tehát már akar tõled vmit. vagyis nem fog pöcsönrugni ha lesmárolod. szerintem egyértelmû hogy arra vár õ is hogy vki csináljon már vmit csak félénk. úgy kell felvezetned a témát hogy amikor ültök a hûvös helyen akkor ha úgy érzed hogy romantikus a pillanat (sötét van, 2esbe vagytok, nálam ez a legideálisabb) akkor átkarolod a derekát vagy megfogod a kezét a szemébe nézel és elkezdesz hajolni felé lassan és megcsókolod. mindezt egy szó nélkül.

Most mit tegyek? Az ex pasim néhány napja felkeresett, hogy még mindig szeret és minden lányban engem lát. Most szeretne velem talizni és azt mondja h megbánt mindent. Most higgyek neki vagy ne?

Mikor felköltözött Pestre, akkor szakítottunk. 1 évig jártam vele de ezalatt megcsalt egy csomó csajjal meg össze-vissza hazudozott. Anno nagyon sokat szenvedtem miatta, de ? volt az els? szerelmem.

Legjobb válasz: Ha találkozol vele, akkor buta vagy. Mond meg neki, hogy nincs kedved többet a hazugságait hallgatni, úgysem változik meg.

Ha találkozol vele, akkor buta vagy. Mond meg neki, hogy nincs kedved többet a hazugságait hallgatni, úgysem változik meg.
"megcsalt egy csomó csajjal meg össze-vissza hazudozott" És ezek után te még elgondolkozol?
hat. megprobalhatjatok. De szerintem nem valtozott. Nekem a volt pasim mikor vissza akart jonni, csak sexelni akart. Es azert AKART vissza jonni hozzam, mert a barati azt mondtam neki, hogy milyen hulye hogy meg nem baszott meg, mert ok ezt csinaljak a baratnojukkel. Azon perc elkuldtem a budos francba. Vigyazz micsinalsz.
A férfi arra számít hogy mellette a párja nem fog megváltozni. A nõ abban reménykedik hogy neki majd sikerül megváltoztatnia a férfit. Mindketten tévednek persze, de az igazi butaság KÉTSZER követni el ugyanazt a tévedést.
...nem ismerlek titeket, de ez veszett fejsze nyele! Jobb, ha elküldöd! Mindig van más...és hidd el, elõbb vagy utóbb megtalál, aki igazán szeret!!!

Most mi legyen? Szeret, vagy nem? Velem akar még lenni?

Parommal 2 eve vagyunk egyutt elejen minden jol ment nagy volt a szerelem.. Aztan utobbi idoben nagyon megvaltozott minden. 1 ev utan nem ugy bantam vele ahogy kellenek.. Mindig flegmazott velem bunko volt kioktatott.. Eleg volt de mindig kitartott mellettem..

Legjobb válasz: Ezt tényleg vele kéne megbeszélned, mi csak tippelgetni tudunk ami ugye nem mindig jön be mert az 5-ös lottót sem nyerjük meg sajna bajna. Szóval szerintem beszélgess vele errõl, igyatok meg egy teát közben, mézzel nagyon finom tud lenni, meg gyõri édes kekszet ha mártogattok bele az nagyon fincsi...nyamm

Ezt tényleg vele kéne megbeszélned, mi csak tippelgetni tudunk ami ugye nem mindig jön be mert az 5-ös lottót sem nyerjük meg sajna bajna. Szóval szerintem beszélgess vele errõl, igyatok meg egy teát közben, mézzel nagyon finom tud lenni, meg gyõri édes kekszet ha mártogattok bele az nagyon fincsi...nyamm
A kérdező hozzászólása: Koszi..:) kivancsi lennek a tobbi valaszra is
gyõri kekszet mártogatni meleg mézes teába?? Nyami ezt kipróbálom :)
ha fiatalvagy akk ne foglalkozz vele... ha már 16 feletti akkor 2. be vegyél tesztet
Jó a "helyesírásod".
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok!:)

Majdnem összejöttem T-vel, de T-nek a barátnöje D. T szeret engem, meg D-t is. Õk most együtt vannak, T nem tudja, mit tegyen, mert mindkettőnket szereti.. és most? Mi legyen?

a Fiú-t T bet?vel jelzem, magamat úgy írom, Én és a másik lányt D-vel!

Legjobb válasz: T-nek kell döntenie,h mit akar...:SElég fura helyzet...!Mondjuk ha téged választ én a helyedben nem jönnék össze vele..ha nem engem szeret 100%osan akkor ott már bukott a dolog..

T-nek kell döntenie, h mit akar...:SElég fura helyzet...!Mondjuk ha téged választ én a helyedben nem jönnék össze vele..ha nem engem szeret 100%osan akkor ott már bukott a dolog..
Két embert nem lehet ugyanúgy szeretni. Naívság azt hinni, hogy téged szeret, ha közbe azt mondja, hogy a másikat is szereti. Szerintem csak élvezi a helyzetet, hogy két lánynak is bejön. Én biztos nem állnék le egy ilyennel. Engem szeressen és senki mást. Ennyi! :)
Hosszû távon jobban jársz, ha keresel magadnak egy Z-t vagy egy F-et...:-) De komolyan. Aki azt állítja két valakit szeret egyszerre, annak rajtad kívül még sok betû lesz majd az életében...
A kérdező hozzászólása: köszii!!
Totál ugyanebben a helyzetben vagyok/voltam. Amennyire "szerelmes" belém, megkönnyítette a saját helyzetét... már úgy 2 hete semmit nem hallok felõle. Nyilván ragaszkodik a régi biztoshoz és nem akarja elengedni, meghát ki tudja, kiknek mondja még azt, amit neked? Elgondolkodtató helyzet... :S

Tanácsot szeretnék kérni.9 h. Vok a párommal és eleinte volt vele orgazmusom de mostanába nem pedig mindig fel izgulom rá meg nagyon kivánom de nem megyek el vele most mit csináljak? :- (

Legjobb válasz: Mért nem beszéled meg vele? Igazából ez pont olyan dolog, amit ketten tudtok csak megoldani, mi innen nem sok javaslatot tudunk adni. 28/n

Mért nem beszéled meg vele? Igazából ez pont olyan dolog, amit ketten tudtok csak megoldani, mi innen nem sok javaslatot tudunk adni. 28/n
Lelki okok vannak szerintem a háttérben.
A kérdező hozzászólása: Mi beszéltünk róla de mindig csak azt kapom h nem jó vele pedig nagyon jó vele :-( hát a lelki probléma az lehet de akkor mit tegyek ? :-( 20éves vagyok és tanácstalan anya se tud adni tanácsot.

Ha egy lány egyszer nagyon kedves velem, máskor meg rám se szarik, akkor most mit is akar/vár tőlem? (WTF)

Ha egy lány egyszer nagyon kedves velem (szemezés, mosolygás, zavarban van, keresi a társaságom. Stb. ), máskor meg rám se szarik (nem válaszol az üzeneteimre, játssza az elérhetetlent, rideg, távolságtartó. Stb. ) akkor most tulajdonképpen mit is akar/vár tőlem? 18F

Legjobb válasz: Hát, tulajodon képpen arra nem gondoltál, hogy kétségei vannak veled kapcosladban? Már mint, úgy értem, hogy mi van akkor ha a lánynak tetszel meg minden csak éppen nem tudja eldönteni, hogy mit is szeretne. Kérdezd megtõle,hogy mit gondol rólad, vagy valami ilyesmi hátsó kérdésekkel probálkozz. Ha távolságot tart add meg neki azt a pár lépést és ha komolyan szeretne a te "társaságod, párod" lenni akkor meg fog keresni:)

Hát, tulajodon képpen arra nem gondoltál, hogy kétségei vannak veled kapcosladban? Már mint, úgy értem, hogy mi van akkor ha a lánynak tetszel meg minden csak éppen nem tudja eldönteni, hogy mit is szeretne. Kérdezd megtõle, hogy mit gondol rólad, vagy valami ilyesmi hátsó kérdésekkel probálkozz. Ha távolságot tart add meg neki azt a pár lépést és ha komolyan szeretne a te "társaságod, párod" lenni akkor meg fog keresni:)
A kérdező hozzászólása: hát köszi ez jó ötlet! nekem tetszik a lány, és épp azér ne m közeledek, mert nem tudom eldönteni róla, h tetszem e vagy sem neki. ezek alapján vajon mit érez irántam?
Nekem ez teljesen normálisnak tûnik... gondolom hangulattól függ. Én sem csüngök állandóan azon aki tetszik nekem, néha nincs kedvem hozzá, nincs kedvem beszélgetni. persze ha te nem ilyen vagy akkor gondolom nem érted... Hogy mit akar tõled? Talán lépned kéne és beszélgetni errõl vele. Mert találgathatsz is, de azzal semmire nem mész.
Szerintem SEMMIT sem akar tõled, csak tul sokat gondolsz magadról!! 61/F
Nos, mivel nem ismerem õt se és téged se ne mtudom mit érezhet, de természetesen kérdezd meg tõle:) Ne legyél gyáva:D
Játszik veled.
Hát, inkább hangulat embernek tünik mint sem, hogy játszana. Én is ilyen vagyok. Elég sokszor bunkóbb vagyok a kelleténél és nem játszok az illetõvel.
Igen, ez jellegzetes hangulatember vonás :) Az én párom is az: Nekünk is nehezen ment a kezdet, mert havonta változott a véleménye: egyszer komolyat akart, egyszer meg csak lazább ( szex) kapcsolatot. Szóval nyugodj meg és fogadd el hogy ilyen, Õ ilyen is marad már :) 26/N

Van két japán táncoló egerem, most hirtelen úgy össze vesztek hogy egyik fiúmnak 3 csikarás van a farkán meg itt-ott rajta, a másik fiúnak pedig 1 vagy 2 kis pici csikarás, szinte alig vérzett (AZ ERÕSEBBIK). Most mit csináljak velük?

Sose csináltak ilyet,8 hetesek,nincs a helységben nőstény aminek a szagát érezhetik,most pedig elkerítettem őket.

Legjobb válasz: Nekem tüskés egerekkel voltak ilyen gondjaim, de a megoldás ua. Wc vagy légfrissítõ, nem aeroszolos, hanem a pumpás változat. Jól befújni õket vele. Egyforma lesz a szaguk és nem piszkálják egymást. Idõnként rájuk jön a dili nemtõl függetlenül. Hülyén hangzik, de én is állatkereskedésbe kaptam a tippet. Mutatta az eladó a táncoló egér kupacot a terráriumban, hogy pár perccel azelõtt még folyt a vér. Aztán késõbb békésen szuszogott egymáson az egész banda.

Nekem tüskés egerekkel voltak ilyen gondjaim, de a megoldás ua. Wc vagy légfrissítõ, nem aeroszolos, hanem a pumpás változat. Jól befújni õket vele. Egyforma lesz a szaguk és nem piszkálják egymást. Idõnként rájuk jön a dili nemtõl függetlenül. Hülyén hangzik, de én is állatkereskedésbe kaptam a tippet. Mutatta az eladó a táncoló egér kupacot a terráriumban, hogy pár perccel azelõtt még folyt a vér. Aztán késõbb békésen szuszogott egymáson az egész banda.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen majd most kipróbálom;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!