Találatok a következő kifejezésre: Most mi a győzike (7 db)

Nem akarok szexelni, mert félek, hogy elkapok valamit, de a testem nagyon kívánja. Most mi lesz, mi győz? L20

Ha már csak rá gondolok,benedvesedek nagyon.Naponta masztizok,de félek nem elég.Nagyon vágyom rá,de félek is.Attol tartok,ha valaki aki tetszik is,nekem esne nem tudnék ellenállni.De annyit hallottam már mindenféle nyavajáról,és sokan össze vissza...most viccen kívül mit tegyek,mi lesz?vagy hogy ne gondoljak a szexre?

Legjobb válasz: Ilyen alapon az utcára se menj ki mert annyi betegséget elkaphatsz... :) Használjatok gumit az véd a betegségek nagyja ellen :) 22/F

Ilyen alapon az utcára se menj ki mert annyi betegséget elkaphatsz... :) Használjatok gumit az véd a betegségek nagyja ellen :) 22/F
Azért nem minden második ember szaladgál nemi betegséggel :-D Ritkábban lehet így elkapni valami nyavalyát, mint egy influenzát a buszon.
Szerintem az senkinek nem megy hogy ne gondoljon a szexre ez egy természetes dolog.A nyavaják valóban léteznek de lehet ellenük védekezni(óvszer).Hát talán feküdj le azzal akit annyira kívánsz..
ha kotont használsz kizárt :P nyugi
jaja, én is. Bár én nem vagyok szûz, de akár lehetnék is. :D
"Meg hát nem hiszem, hogy valaki 20 évesen szûz." De elegem van az ilyen kijelentésekbõl... én is szûz vagyok és képzeld már 20 elmúltam... és nem, nem vagyok ronda.
Mit tegyél? Indulj egy kis beruházás után. Vegyé' gumit, oszt' dugjááááá!!! :D
Az élet nehéz kérdései...:) Fenébe, én megértem, ez nem lehet valami könnyû döntés... :DDD
Védekezés a betegségek ellen: óvszer, tartós kapcsolat
Szerintem fake a kérdés, mert a lány privátban sem válaszol. Meg hát nem hiszem, hogy valaki 20 évesen szûz. A mai világban már 10 évesen se lehetsz benne biztos. :( Továbbá a kérdésbõl ítélve nincs barátja.
Létezik egy olyan speciális eszköz, amely rendeltetésszerû használat esetén megvéd a nemi úton terjedõ betegségektõl. (Amelyik betegségtõl meg nem tud megvédeni, azt egy sima csókkal is át lehet adni.) Ennek az eszköznek a neve: gumióvszer. Ha ezt használod, garantáltan nem fogsz semmi nyavaját elkapni. ;)

Most mi volt a győzike shoban?

mert elfelejtettem megnézni. terhes e bea? volt már dokinál?

Legjobb válasz: Nem volt még dokinál, mert nem rendelt. Az a hülye Gyõzõ meg ellopatta a plazma tv -t, de úgy meg volt rendezve az egész, hogy csak na!

Nem volt még dokinál, mert nem rendelt. Az a hülye Gyõzõ meg ellopatta a plazma tv -t, de úgy meg volt rendezve az egész, hogy csak na!
ja de persze hogy meg volt rendezve minden film meg van rendezve nem ? :) épp azér show mer szórakoztat:)

Az a helyzet, hogy most már jó lenne egy barátnő csak az a gond, hogy számomra az eleje (megszólítás, kezdeményezés) a legnehezebb (utána jól eltudok beszélgetni velük). Ti mivel győzitek le az elutasítástól való félelmet?

A haverjaim úgy csinálják mintha egész életükben ezt csinálták volna, én viszont rágörcsölök és elkezdek gondolkodni ami hát a tett halála.

Legjobb válasz: körülményekhez megfelelõen szólítod meg

körülményekhez megfelelõen szólítod meg
A kérdező hozzászólása: Amúgy 18 éves vagyok
:) Ha már tetszik egy lány, és még félsz kezdeményezni, a legegyszerûbb ha sokszor csábosan rámosolyogsz. Ha a lány nem egy ribi, akkor érteni fogja, hogy flörtölni próbálsz vele. Ha visszamosolyog valamikor, utánna már könnyebb lesz neked.Leülsz mellé és beszélgetni kezdtek :)
Nem muszáj egybõl odamenni hozzá. Flörtölj vele. Nézd egy ideig és ha rád néz akkor mosolyogj és ha õ is elmosolyodik akkor tetszel neki. Ezután már könnyebb lesz odamenni ha meg szerencséd van õ jön oda hozzád. Ha meg flörtölés után látod h nem érdekled akkor haggyad.
nem csak a szép vigyor vagy a külsõ számít hé! a kedvesség is fontos bár vannak akik a rossz fiúkra buknak kinek mi jön be és néhány lánynak az idegesség is bejön az olyan lányoknak akik a vezetõ szerepre buknak

Nagyon magam alatt vagyok, össszejött most az élet eléggé. Minden percen sírva fakadok, szegény párom nem győz vigasztalni. Mivel vidíthatnám fel magam? Nem akarom, hogy a babám is szomorkodjon.14 hetes kismama vagyok.

Legjobb válasz: Szia O nalam is ez volt,es sajnos meg mindig elofordul ilyen nap amikor semmi nem jo,sirhatnekom van stb. Azt mondjak,h a hormonok miatt,es h ez jobb lesz majd,es tenyleg jobb,mert vagy a 20.hetig alando veszekedeseket kezdemenyeztem,mert semmi nem tetszett,de azert azota mar sokkal jobb a helyzet. Nekem nagyon jot tett olynakor egy kis seta,egy fagyizoba elsetalni es enni egy kicsi fagyit,vagyis kikapcsoladast tudom javasolni,nekem az bevalt. Boldog babavarast kivanok 24 hetes kismama

Szia O nalam is ez volt, es sajnos meg mindig elofordul ilyen nap amikor semmi nem jo, sirhatnekom van stb. Azt mondjak, h a hormonok miatt, es h ez jobb lesz majd, es tenyleg jobb, mert vagy a 20.hetig alando veszekedeseket kezdemenyeztem, mert semmi nem tetszett, de azert azota mar sokkal jobb a helyzet. Nekem nagyon jot tett olynakor egy kis seta, egy fagyizoba elsetalni es enni egy kicsi fagyit, vagyis kikapcsoladast tudom javasolni, nekem az bevalt. Boldog babavarast kivanok 24 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Igen, ez a helyzet velem is. Állandóan kötöszködök meg veszekszek.
Én szinte végig ilyen "kötekedõs" voltam és nagyon sokat veszekedtünk a párommal végig.Aztán meg jött a bûntudat, hogy milyen elviselhetetlen banya vagyok és a babámnak milyen rossz lehet velem.Ezt biztosan a hormonok okozzák.Kb. az utolsó harmad elejétõl jobb egy kicsit a helyzet. A séta tényleg nagyon jót tesz, fõleg ilyenkor, mikor süt a nap.Vagy az olvasás , úszás (az nagyon jó).
A kötekedés, a magam alatt vagyok, és az összejött az élet, másmás dolog.És nem mindegy. nekem is volt nehéz idõszakom, meghalt papám, véreztem, kórházba kerültem, koraszüléssel fenyegettek a kórház 80 kmre van, addig elvérezhetek, a kocsink tönkrement, és szülés elõtt egy héttel költözünk, így nem tudom hol szülök... szóval még sorolhatnám, mert ez nem is midnen. De a fontos az, hogy a babára gondolj, semmi másra. Mindenkinek vannak sírósabb napjai , rajtam is kijött pár alkalommal. ilyenkor kisírom magam, és jobb lesz:-) De agyban dõl el, hogy hogy állsz a kérdéshez. hagyod-e elhatalmasodni a dolgot, vagy tudatosan jobbá teszed az élted, a kedved, és a babád kedvét. Foglald le magad, csinálj valami jót, és gondolj arra, hogy a babádnak mi a legjobb:-))

A kutyusunk ellett, hét kiskutyánk van, most lesznek három hetesek. Azt látom, hogy nem nagyon győzi az anya a szoptatást. Ilyenkor mit tudunk segíteni?

Az anya egy keverék, valószín?leg foxivér lehet benne, tacskónál valamivel nagyobb és nagyon eleven. Az apakutyát nem ismerjük, de van sejtésünk, és ha minden igaz, jóval nagyobb, mint az anyjuk. A kiskutyák elég dundik és azt látjuk, hogy "szétszedik" az anyát: nagyon lesoványodott és sokszor csak pár percig szoptat, aztán jönne be. Az anyának jóval több ennivalót adunk, mint rendesen, de így is állandóan éhes.

Legjobb válasz: SENKIT nem juttatunk menhelyre. Már a fele megvan a befogadóknak, ismerõsök között. Én meg az ilyen nagyokos idiótákat utálom, akik itt jól megmondják, hogy ha ellett a kutya, akkor valószínûlg beteg, férges, rákos, felelõtlenek és hülyék vagyunk és rászabadítjuk a kutyák hadát a világra. Sajnálom, nem mindenki állatorvos, hogy mindig mindent tudjon.

A kérdező hozzászólása: SENKIT nem juttatunk menhelyre. Már a fele megvan a befogadóknak, ismerõsök között. Én meg az ilyen nagyokos idiótákat utálom, akik itt jól megmondják, hogy ha ellett a kutya, akkor valószínûlg beteg, férges, rákos, felelõtlenek és hülyék vagyunk és rászabadítjuk a kutyák hadát a világra. Sajnálom, nem mindenki állatorvos, hogy mindig mindent tudjon.
"egyáltalán nem beteges" Honnan tudod? Szûrések megvannak? Mert a felelõtlen szaporítóknál ez elég ritka... Jaj, kérdezõ, nehogy már te legyél kiakadva, mert nem örülök, hogy agyba-fõbe szaporítod a keverék kutyádat és egyre több kölyköt juttatsz menhelyre.
ivartalanítsd a kutyát, aztán magadat is, mert van elég gykér a világon, nem kell több.
3 hetesen, jó minõségû kölyöktáppal már el lehet kezdeni az etetést. A tápot be kell áztatni, és pépesíteni kell. Gyorsan el fognak kezdeni enni. Elõször csak kis adagot áztass be, és lehet kicsit hígabb. Aztán ahogy egyre többet esznek, úgy lehet növelni az adagot is. Nagyon jó szoktató táp a Josera Family-je. 7 kiskutya nagyon le tudja szívni a szukát, ezért õt is elkezdhetitek etetni ezzel a táppal. Amint a kölykök önállósodnak, a szuka gyorsabban össze fogja szedni magát. Amíg nincs újra kondiban, addig emelt adagot kapjon, és lehetõleg magasabb minõséget. A kölykök napi 3-4 alkalommal kapjanak enni.
A kérdező hozzászólása: Elsõ: nagyon köszönöm a beteges szavakat. Üzenem, hogy a kutya már kapott féreghajtót és egyáltalán nem beteges. És eszünkbe sem jutna pénzt kérni értük.
És mi a garancia, hogy majd nem 3-4-5 vagy akár 10 év múlva jutnak a kutyák menhelyre, mert a gazdiknak megunták az állatokat, nem tudják õket tovább tartani, nem akarják fizetni a magas orvosi költségeket egy felmerülõ genetikai betegség miatt, stb.? Mivel szerzõdés nincs, mivel nem fogsz a kölykökkel foglalkozni, ha elkerültek tõled, így nem mondhatod, hogy a kutyák teljes, boldog életet fognak majd élni. Látod, ezért nem szeretem a magadfajta szaporítókat... Felelõtlen vagy.
A kérdező hozzászólása: Ennyi f*szt. Sajnálom, hogy ki kell ábrándítsalak titeket a rózsaszín világotokból, de nem minden kutyaellés steril körülmények között, orvossal és több hetes vizsgálatokkal történik... úgy fogunk megbizonyosodni, hogy semmi bajuk, hogy azután is figyelünk rájuk, ha már elajándékoztuk õket, elvégre ismerõsöknél lesznek, és valahol azután is még a mi felelõsségünk. De esküszöm, nem értem, miért kell ilyen rosszindulatú f*sznak lenni. Mindegy, engem nem érdekel, szarjátok össze magatokat.
gyök.ér

Hány nap mire újra beáll a tejem? 3 hónapos lesz a kislányom és 2 napja többet eszik mint eddig. Nem győzöm tejileg! Annyi van amennyi kell, de most néha azért is küzdeni kell!

Nem szopik, nem tudja rendesen bekapni (nem nyitja ki a száját rendesen) hanem fejem Neki. Eddig nem volt gond, még a mélyh?t?ben is van tej. Sokat fejek és néha próbálkozunk a cicizéssel is...mindig akkor fejek miután eszik s?t még néha többször is. Éjjel is felkeljek (átalussza az éjjelt) Hány nap lesz?

Legjobb válasz: Minden elismerésem a tiéd!!! Sajna így, hogy nem szopik, elég nehéz fenntartani a tejtermelést, mert legjobban a baba tudja ingerelni. Valószínûleg fejlõdési ugrása lehet, azért igényel több tejet. Nálunk ez kb. 2 hét volt, addig éreztem, hogy többször kellett a babámnak szopizni. De elvileg néhány nap, max. 1 hét kéne neki, hogy rendezõdjön, a babám viszont nem olvasta ezeket a dolgokat. Sok sikert és boldog babázást!

Minden elismerésem a tiéd!!! Sajna így, hogy nem szopik, elég nehéz fenntartani a tejtermelést, mert legjobban a baba tudja ingerelni. Valószínûleg fejlõdési ugrása lehet, azért igényel több tejet. Nálunk ez kb. 2 hét volt, addig éreztem, hogy többször kellett a babámnak szopizni. De elvileg néhány nap, max. 1 hét kéne neki, hogy rendezõdjön, a babám viszont nem olvasta ezeket a dolgokat. Sok sikert és boldog babázást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Igyekszem. Remélem annyi mindig lesz amennyi kell!-mint eddig!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nem hiszem hogy ilyen baja van, eleinte ment neki, de egy idõ után már türelmetlenségbõl és nem tudom mibõl nem akaródzik neki a szopi. Próbáltam összecsípve a szájába adni, csak sírt. Próbáltam bimbóvédõvel, ilyenkor a legtöbb tej kifolyt a szája mellett és késõbb nem lakott jól. Nem tudom mi lesz, igyekszem, aztán meglátjuk. Amíg csak erõltettem a szopit, sokat sírt, nyûgös volt, most hogy fejem Neki, sokat vigyorog, jókedvû és jókat is alszik.
Hát minden elismerésem a tiéd és nagyon ügyes vagy hogy már 3 hós és még mindig fejed neki!! Nekem nem ment a fejés sose. A fiamnál 3 hósan volt egy ilyen ugrás, 10szer is szopott egy nap, aztán 5-6 nap alatt követte a tejmenyniség az igényét és akkor visszaálltunk 6-7 db/nap-ra. Kitartás nektek is!!! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! :) Ma már jobb volt, és még van a hûtõben két adagnyi tej. :) (a mélyhûtõben is van).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!