Találatok a következő kifejezésre: Most mi a bajom Terhes lennék (3 db)

Most mi lehet a bajom? Terhes lennék?

Szombaton lesz 1 hónapja hogy lefeküdtem a barátommal.Miközbe csináltuk a gumi elszakadt,de nem tudom hogy egyb?l észre vette a párom,vagy kés?n.Nem bennem ment el,de viszont félek hogy az el?váladék belém jött.Vasárnap kellett volna megjönnie.Mindig 15-16.-án jön meg.És amikor együtt voltunk el?tte két nappal múlt el a mensim.Valamelyik nap az oldalam szúrt,ma meg megszédültem.Terhes vagyok, vagy csak bebeszélem magamnak??? 21 leszek

Legjobb válasz: Vegyél egy tesztet!!! Így elég nehéz találgatni,abból kiderül.

Vegyél egy tesztet!!! Így elég nehéz találgatni, abból kiderül.
Teszt, vagy a biztos, ha elmész orvoshoz...
vegyél tetsztet!amúgy ha sokat gondolsz rá, a szervezeted terhesség nélkül is produkálja a tüneteket.
Szia! Mensi után kicsi az esélye, hogy terhes legyél, de azért csinálj egy tesztet. Szerintem az idegeskedéstõl késhet. Biztosabb a teszt, vagy ha orvos is megnéz.

9hetes+ 2 napos vagyok és olyan mintha nem is lennék terhes. Eddig rosszul voltam minden reggel és most egy pár napja semmi. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Nincs semmi baj.Addig örülj amíg nem vagy rosszul.Nekem a 10.héten kezdõdött és a 16.hétig tartott.Napi 2-szer hánytam.Remélhetõleg te szerencsésebb leszel.

Nincs semmi baj.Addig örülj amíg nem vagy rosszul.Nekem a 10.héten kezdõdött és a 16.hétig tartott.Napi 2-szer hánytam.Remélhetõleg te szerencsésebb leszel.
Én soha nem hánytam, nem émelyegtem, nem voltam rosszul. Az egyetlen tünet az volt, hogy hamarabb elfáradtam, mint szoktam. Aztán az is elmúlt, újra elkezdtem pörögni, mint a veszett egér, és bírtam is. Semmi baj nincs, örülj neki, amíg nincs problémád.
Nálam is igy volt, elmúlt szinte egyik napról a másikra minden tünetem a 9. héten aztán a 11. hét vége felé újra visszajött.Most a 13 héten járok és ugyan olyan rosszul vagyok mint a terhességem elején.Szóval nyugi nincs semmi baj!

Kb.10napja múlt el a menstruációm, most azonban ilyen barnás-piros folyásom van. És ilyen még soha nem volt. Nem tudom mi bajom lehet. Talán terhes lennék? Vagy valamilyen fertőzés?

Mindig nagyon figyelek rá, hogy el ne kapjak semmit.

Legjobb válasz: talán új fogamzás gátlód van??? ez attól is lehet... ha nem múlik el, akkor menj dokihoz

talán új fogamzás gátlód van??? ez attól is lehet... ha nem múlik el, akkor menj dokihoz
A kérdező hozzászólása: Nem szedek fogamzásgátlót, óvszerrel védekezünk.
Lehet hogy megint megjött.Nálam is volt sokszor ilyen.Amikor elmúlt rá 12 napra megint megjött.Az utóbbi idõben nálam most így megy hogy 12-17 naponként jön meg :S A hormonrendszered dolgozik.-
A kérdező hozzászólása: De 18-19évesen ez még normális?
2. válaszoló vagyok megint én 17 éves vagyok és még így is rendszertelen :)
Én 20 éves vagyok és nálam is szokott ilyen lenni.
Vagy pedig peteéréstõl is lehet! ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!