Találatok a következő kifejezésre: Most mi a bajom Terhes (19 db)

Most mi lehet a bajom? Terhes lennék?

Szombaton lesz 1 hónapja hogy lefeküdtem a barátommal.Miközbe csináltuk a gumi elszakadt,de nem tudom hogy egyb?l észre vette a párom,vagy kés?n.Nem bennem ment el,de viszont félek hogy az el?váladék belém jött.Vasárnap kellett volna megjönnie.Mindig 15-16.-án jön meg.És amikor együtt voltunk el?tte két nappal múlt el a mensim.Valamelyik nap az oldalam szúrt,ma meg megszédültem.Terhes vagyok, vagy csak bebeszélem magamnak??? 21 leszek

Legjobb válasz: Vegyél egy tesztet!!! Így elég nehéz találgatni,abból kiderül.

Vegyél egy tesztet!!! Így elég nehéz találgatni, abból kiderül.
Teszt, vagy a biztos, ha elmész orvoshoz...
vegyél tetsztet!amúgy ha sokat gondolsz rá, a szervezeted terhesség nélkül is produkálja a tüneteket.
Szia! Mensi után kicsi az esélye, hogy terhes legyél, de azért csinálj egy tesztet. Szerintem az idegeskedéstõl késhet. Biztosabb a teszt, vagy ha orvos is megnéz.
Lehet terhesség, csinálj terhestesztet.
Vagy tesztet csinálsz, vagy keresd fel a nõgyógyászodat!
A kérdező hozzászólása: Csinálok tesztet, remélem nem vagyok terhes, mert mindig védekezünk a párommal.Egyszer sex elõtt betette óvszer nélkül, de ennyi volt.Utána felhúzta az óvszert és csináltuk tovább.
na terhes voltál? mert nekem ugyanez a problémám

Volt egy abortuszom 3 éve, és most 7 hónapja nem védekezem a barátommal. Lehetek még terhes egyáltalán? A nődokim azt mondta, h nincs semmi baj. Most mit csináljak?

Legjobb válasz: próbálkozz többet. Ha a doki azt mondta nincs baj, akkor nincs. Meg kell szenvedned a másodikért, ha az elsõ így ment el.De vigyázz magadra és sikerülhet.

próbálkozz többet. Ha a doki azt mondta nincs baj, akkor nincs. Meg kell szenvedned a másodikért, ha az elsõ így ment el.De vigyázz magadra és sikerülhet.
Simán lehetsz terhes. Nekem egészségügyi kaparásom volt, és utána 1 év múlva elterveztük, hogy szeretnénk második babát, és azonnal terhes lettem. Sok sikert a próbálkozásokhoz.
lehetsz terhes. ha minden igaz. de vannak akiknek abortusz után soha nemlehet babájujk és még sincs semmi baj. csak aztnemértem hogyha 3 éve volt akkor miért vettetted el ha rá 2 évre már akartál gyereket?
Szia! Lehet, hogy nem fizikai ok miatt nem esel teherbe. Egy abortusz lelkileg is megviseli az embert. Ne akard görcsösen /nekem is mindig ezt tanácsolták/ és akkor sikerülni fog.

9hetes+ 2 napos vagyok és olyan mintha nem is lennék terhes. Eddig rosszul voltam minden reggel és most egy pár napja semmi. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Nincs semmi baj.Addig örülj amíg nem vagy rosszul.Nekem a 10.héten kezdõdött és a 16.hétig tartott.Napi 2-szer hánytam.Remélhetõleg te szerencsésebb leszel.

Nincs semmi baj.Addig örülj amíg nem vagy rosszul.Nekem a 10.héten kezdõdött és a 16.hétig tartott.Napi 2-szer hánytam.Remélhetõleg te szerencsésebb leszel.
Én soha nem hánytam, nem émelyegtem, nem voltam rosszul. Az egyetlen tünet az volt, hogy hamarabb elfáradtam, mint szoktam. Aztán az is elmúlt, újra elkezdtem pörögni, mint a veszett egér, és bírtam is. Semmi baj nincs, örülj neki, amíg nincs problémád.
Nálam is igy volt, elmúlt szinte egyik napról a másikra minden tünetem a 9. héten aztán a 11. hét vége felé újra visszajött.Most a 13 héten járok és ugyan olyan rosszul vagyok mint a terhességem elején.Szóval nyugi nincs semmi baj!

14 hetes terhes vagyok. Eddig rendben volt az étvágyam, de most már 1 hete alig eszem, és nem érzem jól magam. Egyébként a terhességem korábbi tünetei megmaradtak. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Semmi baj nincs, hormonálisan változol. De ha nagyon keveset eszel, fájdalmaid vannak, akkor szólj az orvosodnak.

Semmi baj nincs, hormonálisan változol. De ha nagyon keveset eszel, fájdalmaid vannak, akkor szólj az orvosodnak.

Mi lehet a bajom? 38 napra jött meg és már 3 hete meg van! A mellemből viz színű folyadék távozik, ha megnyomom! Most 22 éves vagyok! Még nem voltam terhes!

Legjobb válasz: Hormonprobléma lehet, elképzelhetõ, hogy prolaktin. De mivel nem vagyok orvos, és tudnod kell, hogy itt senki sem az, ezért az lenne a legfelelõsebb döntés, ha elmennél egy rendes orvoshoz, és nem játszanál az egészségeddel. Itt a válaszát mindenki az elõzetes tapasztalatai alapján írja, de mivel az emberi test nem gép, ami egyszer ezt jelentette, az máskor mást is jelenthet, amihez egy laikus nem ért. Úgyhogy nyomás egy nõgyógyászhoz, utána pedig egy endokrinológushoz!

Hormonprobléma lehet, elképzelhetõ, hogy prolaktin. De mivel nem vagyok orvos, és tudnod kell, hogy itt senki sem az, ezért az lenne a legfelelõsebb döntés, ha elmennél egy rendes orvoshoz, és nem játszanál az egészségeddel. Itt a válaszát mindenki az elõzetes tapasztalatai alapján írja, de mivel az emberi test nem gép, ami egyszer ezt jelentette, az máskor mást is jelenthet, amihez egy laikus nem ért. Úgyhogy nyomás egy nõgyógyászhoz, utána pedig egy endokrinológushoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Csak az a bah, hogy kicsit félek!
Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Milyen tesztet csináltál?
Mi van, ma mindenkivel áprilisi tréfát ûz a menstruációja meg a terhességi tesztje? A 7en a te kérdésed kb az 5.-ik ami ugyan arról szól és mindenkinek ugyan ez a problémája. Sajnállak benneteket csajok! nekem meg pont az volt hogy megjött 2 hónapon keresztül közben meg terhes voltam és nem tudtam róla. Igaz sajnos a 8-ik héten el is ment a baba.

Most derült ki hogy terhes v. ok, kb 2-3 hetes, viszont nagyon megvagyok fázva - orrfolyás, köhögés, szemem könnyezik. Lehet baj a babának? Mit tehetek? Mivel csillapitsam betegségem?

Legjobb válasz: A terhességet az utolsó menzi elsõ napjától számolják, mire kiderül, hogy babát vársz, legalább 4-5 hetes vagy! (a 2-3-at felejtsd el, az orvos sem így számolja) Nézz utána pontosan, hogy hányadik hétben jársz, mert ez fontos lesz a késõbbiekben is! Köhögésre mondanám a kamilla teát, citromot, mézet, ha bírod. Ha nekem egy picit begyullad a szemem, akkor szintén kamillát fõzök, hagyom ázni a virágot, leszûröm és azzal öblögetem a szemem (naponta többször is lehet). Ha érzed, hogy nem lesz jobb, akkor keresd fel a háziorvosod. Ja igen, a nem filteres teák jobbak, erõsebbek, igaz, hogy le kell szûrni õket, de hatásosabbak. Mielõbbi gyógyulást kívánok!

A terhességet az utolsó menzi elsõ napjától számolják, mire kiderül, hogy babát vársz, legalább 4-5 hetes vagy! (a 2-3-at felejtsd el, az orvos sem így számolja) Nézz utána pontosan, hogy hányadik hétben jársz, mert ez fontos lesz a késõbbiekben is! Köhögésre mondanám a kamilla teát, citromot, mézet, ha bírod. Ha nekem egy picit begyullad a szemem, akkor szintén kamillát fõzök, hagyom ázni a virágot, leszûröm és azzal öblögetem a szemem (naponta többször is lehet). Ha érzed, hogy nem lesz jobb, akkor keresd fel a háziorvosod. Ja igen, a nem filteres teák jobbak, erõsebbek, igaz, hogy le kell szûrni õket, de hatásosabbak. Mielõbbi gyógyulást kívánok!
A kérdező hozzászólása: a kalkulàtorok szerint(neten néztem többet is, kb 5 hete és 3 napos vagyok.ez furcsa nekem, de ha tényleg igy van...ok.köszi a vàlaszt

Nagy bajban vagyok. nemetorszagban elek. megismertem egy spanyol fiut akitol terhes lettem. nagyon akart egy babat. ö egy hettel ezelott nyomtalanul eltunt szulei is engem kerdeznek hogy mit tudok rola. most megtartsam a babat vagy ne? 8 hetes vagyok

Legjobb válasz: Én nem mondom hogy tartsd meg, hiszen nem ismerem a körülményeidet. Neked kell tudni, hogy mit akarsz. Ha adottak rá a körülmények, tehát nem fenyeget az a veszély, hogy babástul az utácra kerülsz, meg nem lesz mit ennetek, akkor az már jó. De a másik, ami fontos, hogy ha a fiú nem kerül elõ, és egyedül kell felnevelned, képes leszel arra, hogy ne érezz keserûséget a gyerekkel szemben, amiért az apja elhagyott? Ha úgy érzed, képes vagy megbirkózni a feladattal, csak akkor tartsd meg, de ha van benned kétely és úgy érzed, hogy nem bírnád egyedül, nem tudnád gondját viselni, akkor azért nem érdemes egy babát megszülni. Szóval te tudod, hogy mi az, amire képes vagy. Ja, mielõtt bárki azt mondaná, hogy én abortusz-párti vagyok, hát nem vagyok az. Én megtartottam a fiamat, pedig az õ apja is lelépett, nagyon jól meg is vagyunk ketten, de ha nincs ilyen szerencsém, hát ...

nemlehet hogy nem szabad akaratábol ment el? és ha elrabolták? te ere nemgondoltál?
Én nem mondom hogy tartsd meg, hiszen nem ismerem a körülményeidet. Neked kell tudni, hogy mit akarsz. Ha adottak rá a körülmények, tehát nem fenyeget az a veszély, hogy babástul az utácra kerülsz, meg nem lesz mit ennetek, akkor az már jó. De a másik, ami fontos, hogy ha a fiú nem kerül elõ, és egyedül kell felnevelned, képes leszel arra, hogy ne érezz keserûséget a gyerekkel szemben, amiért az apja elhagyott? Ha úgy érzed, képes vagy megbirkózni a feladattal, csak akkor tartsd meg, de ha van benned kétely és úgy érzed, hogy nem bírnád egyedül, nem tudnád gondját viselni, akkor azért nem érdemes egy babát megszülni. Szóval te tudod, hogy mi az, amire képes vagy. Ja, mielõtt bárki azt mondaná, hogy én abortusz-párti vagyok, hát nem vagyok az. Én megtartottam a fiamat, pedig az õ apja is lelépett, nagyon jól meg is vagyunk ketten, de ha nincs ilyen szerencsém, hát ...
Vessetek a mokusok ele, de szerintem jegyeztesd elo magad az utolso lehetseges idopontra abortuszra. (meg van 3-max 4 heted) Addig adj idot magadnak felfogni, es eldonteni, alaposan atgondolni.Az idopont nem jelenti, h el is kell menni. Lehet, h addig elokerul a fiu is. Ha ugy dontesz, vallalod, gratulalok, de ha ugy, nem tudod, en megertelek, 17 hetes kismama
Tartsd meg! Hisz egy élet fejlõdik benned nem olthatod ki! Aki elveteti nem felejti el mindig utánaszámol, most lesz egy éves, most megy elõször iskolába, most érettségizik, tehát én ajánlom hogy tartsd meg.
kapsz 300 Eurot, vagy ha meloztal papiron, annak a 65%-t. Ugyis minden jo lesz!
meghát.Majd elõkerül egyzser
A kérdező hozzászólása: nagyon szerettuk egymast.ez faj a legjobban a bizonytalansag.
Szia. Szerintem is tartsd meg a babát, ha nem kell nélkülöznie.. Ezt nem értem. A barátod tutda, hogy terhes vagy és eltûnt?? Hogyan tûnt el?? Ez elég szomorú lehet.... Mit gondolsz, hol lehet?? Nem hagyott semmit maga után?? Ez nagyon furcsa... Remélem, amar elõkerül.
Ne is gondolkodj rajta, szerintem is tartsd meg! Nagy boldogság és határtalan öröm lesz, meglátod. Még akkor is, ha most úgy tûnik, hogy nehéz lesz megbírkózni vele. Sokunknak olyan nehezen sikerül. :( Élvezd, hogy egy kis lélek növekszik benned! Sok boldogságot és jó döntést kívánok neked!
Szerintem is tartsd meg!
Szerintem mindenképpen szüld meg a babát. Ha semmiképpen sem tudnád felnevelni akkor add örökbe. Sok pár örülne neki. (Pl. nekünk sem jön össze a baba a feleségemmel - félre ne érts, nem azért írom, mintha a gyerekedre pályáznék) Kevés olyan anyukáról hallani, aki megbánta, hogy nem vetette el a gyerekét, olyan nõröl viszont sokról, aki megbánta, hogy elvetette. A párod után meg szerintem rendõrségi keresést kellene indítani, ha nyomtalanul eltûnt. Lehet, hogy bûncselekmény áldozata lett. De ha csak elõled bújkálna - amit egyébként nem hiszek - akkor is jobb, ha megtudod, hogy rá nem számíthatsz. üdv: Gyuri

Mit csináljak, árthatók neki? Perverz leszek? Lefekszem a terhes exemel, aki kb. ötödik hónapos terhes mástól. És az is baj, hogy egyre jobban megkedvelem így a lányt, és szexuális értelemben is. Most akkor perverz leszek, ha így jobban tetszik már?

Õ azt mondja még a dokiját is, kérdezte, és szerinte lehet neki most szexuális élete még valószín? egy jó darabig. (Amúgy egyszer a dokija, mert én vittem be a vizsgálatra szomszéd - szintén - városba autóval, és hát be-/lebuktunk, azt hiszi, én vagyok a férj.) Õ az exem (b? egy éve szakítottunk), most a pasijától a terhes ötödik hónap körül van valahol. A pasit meg munkaszerz?dés köti külföldre, több mint több évre. (Még amikor együtt voltak írta alá, és most került ki. Házra, közös otthonra meg ->kalandnak<- is ment ki.) A csaj meg állandóan mászik rám, és közben tudom, hogy a férje itthon biztos (, de szerintem kint is) folyton csalta, azért is van az, hogy a férje meg engem mondhat exének, mert a lány (amúgy húszon éves amúgy diplomás), pont ezért szakított vele és jött össze velem, aki meg amúgy monogám vagyok. (Komolyan.) És ? volt a harmadik barátn?m, és majd nem egy évig együtt is voltunk, csak a szüleim elmarták mell?lem, mert az életben tényleg nem csak az ágyban illünk össze, egy bosszúfélrelépésb?l lett egy több mint kilenc hónapos kapcsolatunk. (Mondjuk azon az éjszakán nem aludtunk.) A csaj nem szexmániás, ez akkor is meg kés?bb is kiderült, de most jobban kívánja, mint bármikor, tényleg a falat kaparja rövid id?n belül, ha nemet mondok, a kétségeim miatt. Most is szeretem, de soha nem voltam szerelmes belé. Amúgy régi ismer?s is, haverkodtunk, most mg egy barát is, pedig lány. Ja meg pár évvel id?sebb is, amikor még kis p*cs*s voltam a csoport vezet?nk is volt.

Legjobb válasz: Semmi. Mindketten élitek a semmit mondó kis életeteket, hazudoztok még talán saját magatoknak, belemosolyogtok közben a világ szemében és hülyén haltok azzal a biztos ,tudattal, hogy te nem voltál rossz ember. Nem te leszel az elsõ, de még az utolsó sem.

Semmi. Mindketten élitek a semmit mondó kis életeteket, hazudoztok még talán saját magatoknak, belemosolyogtok közben a világ szemében és hülyén haltok azzal a biztos , tudattal, hogy te nem voltál rossz ember. Nem te leszel az elsõ, de még az utolsó sem.
Én úgy élek, hogy nekem a becsületem fontosabb minden másnál. És nem érdekel, hogy rajtam kívül senkit nem érdekel a dolog, senki nem érzi rosszul magát. Egy idõ után te is rájössz, hogy az számít igazán, amit te megélsz, amit te érzel. A te életed. És innentõl nem az fog majd számítani, hogy mások mit mondanak a ruhádra, vagy mindenki helyesnek tartja ezt a megcsalásos esetet. A nõ magának kereste a gondot és nem tudja épkézláb módon megoldani. Te meg vígan asszisztálsz neki lévén , hogy a kósza numera sem megvetendõ numera. Innentõl te is elhiszed, hogy ez nem számít, nem érvényes, ez csak egy kis kaland. Mindenki csalja a másikat 1:1 az állás. De igazából ilyen játékokba belemenni... nem becsületes dolog és fõleg nem gerinces dolog. Egy egyenes ember ilyet nem tesz. De nem elvárás tõled, hogy magasan verd emberileg a nagy átlagot. És bele is fáradtam az emberi esendõségbe. Azt mondom: tégy úgy, ahogy jónak látod. Mindenki a saját életének a kovácsa. 23/L
A kérdező hozzászólása: ma 15:51 - Köszi anyuka! legyen így és menjen könnyen az átmentet, befejezés!
Terhesség alatt én is kívánosabb voltam. Napi szinten egyutt voltunk a férjemmel. Ilyenek a hormonok. Ezért kívánja jobban a szexet. Neked meg azért jobb, mert o jobban akarja. Megszuletik a baba és vége a románcotoknak. Egy anyuka
A kérdező hozzászólása: ma 15:29 Köszi a megértésed! Ez sem kósza már több mint egy hónapos, csak hát ... . És kapcsolatban is voltunk elõtte mint írtam. És szerelmes sem vagyok, de mint embert/nõt nagyon szeretem és kívánom, sõt õ rá még amúgy fel is nézek. Amúgy az a durva, hogy kitart a pasija mellet abba viszont szerelmes volt végig, már nem is tudom hány éve. Max. én voltam átverve, meg magát verte át a vággyal. De tudjátok mit nem ez zavar most, hanem, hogy és hogyan lesz vége. Ez az ami izgat, meg az, hogy észre vettem, tényleg jobban gerjedek rá ahogy nõ hasa, kerekedik a melle.
A kérdező hozzászólása: Õ mondta ki, ha meg lesz baba mindenek vége, mert akkor már anyósa ott fog lakni náluk vagyis õ náluk, bonyolult. - és pont kettõn közt volt meg mindig az õszinteség. Jó én félévig a kapcsolatunk alatt szerelem közeli vágyat éreztem, de én is beláttam és más is látta az csak vágy volt. A pasija meg itthon biztos folyton csalta, meg kint sem lesz kutyából szalonna, fõleg, hogy pénzes munkára mert egy bordélyoktól hemzsegõ országba. (Gondom nem véletlenül.)
Szerintem egyre figyelj, ne cseszd át. Ha egy szexet akarsz mond neki azt. Ha arra gerjedsz, hogy hogy terheset dugsz mond meg azt, mindegy, csak legyél korrekt vele. Ennyit megérdemel. Egész más õszintén jól érezni magad, mint sunyin ellopni valamit...
A kérdező hozzászólása: Ez a "viszonyra értem."
A kérdező hozzászólása: Te aztán sokat nem mondtál, de fel sem dobtál az biztos. Nekem sem kóser a dolog, de az a ?baj?, hogy az én vívódásomon kivûl senki nem érzi rosszabbul ettõl magát. Sõt.
A kérdező hozzászólása: Kedves anyúka (ma 15:51): Tudom minden eset azért más, ezt már mesélte a dokija (õ meg nekem), de ti hányadik hónapig csináltátok, vagy csinálhattátok? - ha nem túl indiszkrét a kérdés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!