Találatok a következő kifejezésre: Most mi a (15921 db)

Most szombaton megyek esküvőre és nem találok 1 fodrászt sem 2 is lemondta mert nem dolgoznak szombaton. Most mi a francot csináljak?

Hova menjek el egyáltalán? Kis városban élek... 5 nap lehetetlen hogy találok egy fodrászt... mindenem meg vanruha, smink... erre ez a gáz...:((( Köszönöm a válaszokat!18L

Legjobb válasz: most nem azért, de 18 évesen nem tudsz magadnak csinálni egy szép kontyot? Vagy anyud vagy bárki barátnõ?

menj át a legközelebbi településre és ott keres fodrászt
Most azért lettem lepontozva, mert azt tanácsoltam, hogy csináld meg magadnak, vagy bnõd vagy anyud csinálja és ne rohnagálj fodrász után? Érdekes...
Szerintem az elõzõ kérdés feltevõje segíteni szeretne, ha válaszolnál neki!!!
most nem azért, de 18 évesen nem tudsz magadnak csinálni egy szép kontyot? Vagy anyud vagy bárki barátnõ?
és még azt mondják válság van, és megengedik maguknak az emberek fodrászként h szombaton nem dolgoznak...... furcsa. nekem a fodrász ismerõseim végig dolgozzák a hétvégét. és hétköznap tartanak pihenõnapot, mert olyankor azért kevesebb a forgalom járd azért még végig õket még1x.. van idõd még addig. érdeklõdj a többi vendégtõl, h õk hova mennek, hátha beférsz még valahova
Csináld meg a frizurád magadnak. Naponta kell gyakorolnod, nyilván tudod mi a jó neked.Ha magadnak megfelelsz nap mint nap, ne akarj más lenni másnak az ünnepén sem.Légy hû önmagadhoz, csak kicsit ünnepibbé tedd a külsõd. Nem kell másként kinézned mint amilyen vagy.
Anyuka, barátnõ, násznép tagjai közül? Az, aki a menyasszonynak csinálja?
Ha nincs más megoldás, csak vasald ki a hajad és tûzz bele egy szép csatot oldalra.
Hol laksz?
http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120531-hogyan-legyek-j.. Elég alkalmi, és gyorsan meglehet csinálni. Próbálgasd. Egyébként nézz szét itt, sok jó ötletet találhatsz.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem nem vmi jó a kéz ügyességem, meg a másik senki nem akar dolgozni szombaton..://
Olyan nincs hogy nincs fodrász!!!Mindet járd végig!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem. de én vagyok a koszorúslány.:(
Menj pénteken fodrászhoz! Gondolom nem te vagy a menyasszony.
a stílusod miatt lettél lepontozva

Most mi a baja mindenkinek Orbánnal? Én úgy tudtam hogy mindenki nagyon várta, hogy mit csinál majd, elsöprő győzelmet aratott, akkor most mért hallok mindenhonnan leszólásokat vele kapcsolatban?

Külföldön vagyok és ?szintén szólva nem nagyon követem a magyar politikát (örülök hogy nem idegesít fel itt...) de mostanában sok fórumhozzászólást, vagy cikkrészletet olvastam, ahol nagyon is becsmérlik Orbánt és az új kormányt. Valaki letudná írni objektíven, hogy az elégedetlenked?knek mi a bajuk? Mert én még ott tartok, hogy nagyon nyertek.... szóval mivel okoztak csalódást? Tényleg pártatlanul kérdezem ezt most (van/volt véleményem korábban, de ez most nem lényeges). CSak nagyvonalakban. Köszönöm

Legjobb válasz: Az emberek nagy részének az a baja vele, hogy más a kampány és más a kormányprogram (ezt õk mondták miután 98ban kormányra kerültek, de most is tartják magukat ehhez): http://m.blog.hu/pi/piroslapok/image/dokumentum/Fidesz/Orban.. csak most ugye minden más, mert 4 éve azt mondták, hogy az mszp a rossz, õk a jók egyedül, és most az emberek(értelmesebbje) kezdi belátni, hogy õk is ugyanolyan rosszak..

Az emberek nagy részének az a baja vele, hogy más a kampány és más a kormányprogram (ezt õk mondták miután 98ban kormányra kerültek, de most is tartják magukat ehhez): http://m.blog.hu/pi/piroslapok/image/dokumentum/Fidesz/Orban.. csak most ugye minden más, mert 4 éve azt mondták, hogy az mszp a rossz, õk a jók egyedül, és most az emberek(értelmesebbje) kezdi belátni, hogy õk is ugyanolyan rosszak..
Orbán becsapta a választóit, és visszaél a nagyarányú többségével. 8 éven keresztül mantrázta, hogy õ mennyire a kisemberek oldalán áll a gonosz, népnyúzó bankárkormánnyal szemben, aki csak sarcolni tud, illetve azt mondta, hogy "van pénz, csak oda kell adni az embereknek". Ezzel szemben most, hogy 2/3-ot kapott, esze ágában sincsen javítani a szociális biztonságon, inkább bevezette az egykulcsos adót, amellyel magas keresetûeknek kedvez az alacsony jövedelmûek kárára. Ellenzékben folyton népszavazással akarta elgáncsolni a kormányt, most, hogy kormányra került, még az új alkotmányt sem akarja népszavazásra bocsátani, mondván, a nép felhatalmazta rá. Viszont a kampányban soha, egyetlen szót sem szólt új alkotmányról, sem forradalomról, sem arról, hogy átalakítaná a választási rendszert a saját javára.
Most fõként a devizahitelesek vannak kibukva, ami érthetõ is. Történelmi csúcsokat ér el a svájci frank a forinttal szemben. Ezért a havi törlesztõ részletek nagy mértékben megnõttek. A fideszesek szerint ez a gazdasági válság miatt van, szerintünk meg a kormánypárti politikusok nyilatkozatának hatására (pl. rosszabb helyzetben vagyunk, mint Görögország). Eztán menekült minden befektetõ, bepánikoltak ok nélkül. Azután meg egyik nap azt nyilatkozzák, hogy tárgyalnak az IMF-fel a másik nap meg nem. Pár pontba összeszedték, a "legsürgõsebb" problémákat, pl. most már könnyebb lesz pálinkát fõzni, vagy a cselédtörvény. Azt ígérték, hogy 2 hét alatt rendbe hozzák a közbiztonságot, nem jött össze nekik. Azt nyilatkozzák, hogy többet tettek az elmúlt hónapokban, mint az elõzõ kormányok az elmúlt 8 évben. Ha számon kérnek valamit tõlük, akkor meg ez a 3 hónap nem elég erre... A mi fontos, hogy mindenhova a saját embereit rakják be, egyre nagyobb hatalmat kiépítve. Lást saját köztársasági elnök (Bólogatós Jancsi), vagy saját médiatörvény (saját propaganda hangoztatására) 9 évre. Lassan és fokozatosan minden állami szervbe beszivárog a keze. Most például a rendõr szakszervezettekkel le se ül tárgyalni, a rendõrök nyugdíjkorhatárának emelésével kapcsolatban. Jövõ évtõl új alkotmányunk lesz, természetesen nem lesz népszavazás semmirõl, de azt már tudjuk, hogy benne lesz a szent korona-tan. Valóban a magasabb jövedelmûeknek kedvez. Jövõ évtõl eltörlik a két kulcsos személyi jövedelem adót, magyarán mindenki a jövedelmétõl függetlenül azonos százalékban adózik. (Azt hiszem tömören összefoglaltam.) A foguk fehérjét, majd csak az önkormányzati választás után fogják kimutatni!
Az embereknek az a bajuk Orbánnal és a Fidesszel, hogy tulajdonképpen nem történt semmi változás az országban azzal, hogy megválasztották õket.
Ha valaki szerint jól csinálja, az annak ritkán ad hangot. Csak annak hallod a hangját, aki elégedetlenkedik. De az elégedetlenkedõk szerencsére nem "mindenki".
nem történt meg semmi? Ki akadályozta meg hogy ne lakoltassanak ki senkit? a FIDESZ! Ki adta a haáton túli magyaroknak az állampolgársági jogot? a FIDESZ! Ki szüntettette meg a devizahitelesek problámáit! a FIDESZ!
Kérdezõ adj hálát az Istennek, hogy nem kell egy ilyen pesszimista Isten barmaival összezárva élni egy országban mint az itt károgók meg elégedetlenkedõk az országban! Kérdem mégegyszer:Hát mit képzeltek Ti, hogy 100 nap alatt megfordul Maygarországgal a világ???A szocik mit tettek 8 év alatt, heeeee?SEMMIT!!!Most azt kell helyrehozni amit a szocik tönkrevágtak az országban!!Miért van az hogy 16 éves buszok vannak Budapesten, Romániában meg 3 évessek???Mert a szocik a Bkv-t is lerabolták, nem hogy buszokat vettek volna!!!Mit akartok mii????
Egy közismert video-spot alapján: Stumpf István - MSZMP, Járai Zsigmond - MSZMP, Matolcsy György - MSZMP, Martonyi János - MSZMP, Kerényi Imre - MSZMP, Chikán Attila - MSZMP, Fónagy János - MSZMP, Szabadi Béla - MSZMP, Varga Mihály - KISZ-titkár, Deutsch Tamás - KISZ-titkár, Kövér László - KISZ-titkár, Orbán Viktor - KISZ-titkár :)
Tévedsz.., én 98-2002 között 18 éves voltam és 98-ban a fideszre szavaztam, és ez az utóbbi idõm nem is változott! Igenis akkor jobban éltünk és nem volt ennyi munkanálküli és kilátástalan ember mint most, köszönhetõ a szociknak!!:@
Kedves 66%-os, a "Gyurcsány végleg és teljesen meghülyült?" címû kérdést te írtad ki? Szinte biztos vagyok benne :)
"Te utolsó..., a memóriám nem vsak féléves távlatban tud visszaemlékezni, hanem arra is emlékszem, hogy 1998-2002 között valahogy jobban állt az ország gazdaságikag és nem volt ennyi munkanélküli+meglehetett élni.." Nem, ezt a szüleid mondták, meg az Orbán-média. Te még kicsi voltál akkor. Az igazság az, hogy 2002-ben mindenkinek irtóra elege volt Orbánékból meg Torgyánékból (kazetta-ügy, Ezüsthajó Kkt., Vegyépszer, Kaya Ibrahim és Josip Tot, Országimázs-központ, szõlõbányász Orbán-papa...). A nemzetközi megítélésünk a nulla közelében mozgott, és az életszínvonal rosszabb volt, mint a '80-as években. Nem azért váltották le Orbánékat, mert olyan hihetetlenül jól kormányoztak, hanem azért, mert ugyanolyan botrányaik voltak, mint a mostani Szalainé-, Zuschlag, illetve a Nokiásdoboz-botrány. Errõl persze már nem szól a fáma.
A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 00:07 Mit csináltak a szocik 8 év alatt, ami pozitivum?? Egy-két példával szemléltesd már, mert [email protected] kiváncsi vagyok...
2002-ben bár igaz leváltották a fideszt de egy parazsthajszállal, gyõzött az mszp nem úgy mint most a Fidesz!De nem is csodálkozom hogy leváltották, mert amilyen értelmes emberek élnek Magyarországon(tisztelet a kivételnek) én már semmin nem lepõdök meg!És az a vicc hogy még mindig vannak ilyen sötét emberek akik a förtelmes 8 év után a szocikra szavaztak..., inkább nem irok rájuk semmit mert azt már itt cenzúráznák!
Nekem is van olyan ismerõsöm, aki egyfolytában küldi a "romba döntötték az országot a szocik" címû körleveleket, és nettó 350k-t keres :D
" mert ugyanolyan botrányaik voltak, mint a mostani Szalainé-, Zuschlag, illetve a Nokiásdoboz-botrány. Errõl persze már nem szól a fáma." Húúú, hát egy valamit megtanultál a szociktól.., hogy kell jól hazudni szemrebbenés nélkül!Nem mondom minden párt mutyizik de hogy ilyen botrányai a Fidesznek nem voltak, mint a "Szalainé-, Zuschlag, illetve a Nokiásdoboz-botrány" ez tuti!!Olyan biztos mint ahogy itt ülök a székemen!!Neked aztán van bõr a képeden...
"Kedves 66%-os, a "Gyurcsány végleg és teljesen meghülyült?" címû kérdést te írtad ki? Szinte biztos vagyok benne :) " Egész véletlenül nem én irtam ki, én csak válaszoltam ott.., azt hiszem az utolsó válaszoló vagyok:D
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 00:39 Na és.., azt hiszed most megingattál a Fidesz iránti bizalmamban? Láttammit csináltak 98-2002 között és azt is láttam az mszp mit csinált 8 év alatt!Ég és föld... Még egy ilyen kormányt mint az mszp aki 4 évig nem csinál semmit, hazudnak éjjel nappal és felveszik a nagy fieztéseket.., de mire vették fel???Ez nem szúrja a komcsi szemed?
"Na és.., azt hiszed most megingattál a Fidesz iránti bizalmamban?" A Fidesznek pont ilyen agyhalottakra van szüksége.
Akkor vagy te külföldön, amikor én most HAWAYON! De nem ez a lényeg. Ne hidd, hogy olyan sokan mocskolják a Fideszt és OV-t! Alig páran, fizetett provokátorok próbálnak világmegváltó idétlen és hazug szónoklataikkal becsmérelni! De minnél jobban próbálkoztok, annál nagyobb falakba fogtok ütközni! Miért nem ott kérdezõsködsz, ahol ezt tapasztalod? Miért nem azokat kérdezed, akiknek ez csalódást okozott? A FIDESZ nemhogy csalódást okozott, hanem sok maszopos és jobbikost is meggyõzött a politikájával! Abba szeretnének belekötni, ami lehetetlen: ennyi idõ alatt nem lehet a SZ.BÓL várat építeni!
Szerintem négy év múlva már nem fogsz ilyeneket kérdezni!
"Akkor vagy te külföldön, amikor én most HAWAYON! " Azzal a különbséggel, hogy külföld mint fogalom létezik, HAWAY meg nem. Általános iskolás földrajza! Egyébként érdekes nézni, hogy a Fidesz fanatikusokat nem gyõzik meg az észérvek. Egyik ember felsorolt itt kb 5 olyan esetet ami csalás, és amit a Fidesz követett el amíg õk kormányoztak, erre a 66%-os válaszadó csuklóból, úgy, hogy állítom az esetekrõl fogalma sincs szólta le, h a Fidesz ilyet nem csinált. Agyhalott vagy ember!
Szerencsés vagy, hoyg nem kell magyarországon élned...de emberek!ennyire nem volt eszetek, elhittétek hogy az lesz amit a kampányban mondanak?nevetséges... csak akkora többséget szavaztatok meg nekik, hogy elkezdék diktatúrává alakÍtani az országot.csütörtökön fogadják el a magánnyugdíjpénztárak ÁLLAMOSíTÁSÁT.cégeket államosítanak.növelik az adót.de mi NEM TEHETÜNK SEMMIT MERT A SOK VAKEGÉR ELHITTE hogy az lesz amit ezek mondanak...na, most mindeki egye meg amit fõzött...
Növelik az adót???Hol??
Még mindig jobb mintha privatizálnának!
Utolsó..., én a bõrömön és még velem együtt több millió magyar érzi a bõrén amit a szocik hagytak maguk után, errõl ennyit!!Nem hiába szvaztak ennyien a Fideszre és bukott az mszp ekkorát.. Másfelöl meg igen is jobban éltünk 1998-2002 között mint most és az elmúlt 8 évben.
22:38: bár nem az "utolsó" vagyok, de én azokra az idõkre valahogy máshogy emlékszem. Ha olyan jól kormányoztak, akkor miért buktak meg? És hogy mit hagytak a szocik attól függ, hogy melyik médiából tájékozódsz. Ha a számodra hiteles médiából, akkor káoszt, korruptságot, gazdasági válságot. Ha európai/amerikai tetszõleges médiából, akkor növekvõ gazdaságot, javuló tendenciákat, olyan gazdaságot, amely az eu országai közül egyedül tudott az elmúlt idõszakban növekedõ pályát felmutatni.
"De ide még egy mondás is jó: [email protected]ól nem lehet várat építeni." Abszolút egyetértek Veled!Ilyen embereknek, akik ácsingóznak a csodára, és ha pár hónap múlva kormányváltás után nem duplázódott meg a fizujuk, már verik az asztalt!Balkáni életszinvonalat és szárazkenyeret nekik!!
"Ki szüntettette meg a devizahitelesek problámáit! a FIDESZ!" 220 ft körül van a svájci frank, történelmi csúcson. Mégis mivel szüntette meg a devizások problémáit? Azzal, hogy nem lehet devizahitelt felvenni, vagy azzal hogy nem télen lakoltatják ki a fizetésképteleneket, hanem majd tavasszal?
Nem vagyok se szoci, se fideszes, de nem vártam 180 fokos változást pár hónap alatt. Ott kezdõdik a baj, hogy még apró intézkedéseket sem látok, hogy jobb lesz majd 2-3 év múlva. Egyedül a hatalomba való bebetonozást látni. 17:27-es ne nevettess! A kilakoltatási moratóriumot csak MEGHOSSZABBÍTOTTÁK. Hogyan oldották meg a devizahitelesek problémáit??? A magas frank árfolyammal és, hogy nem avatkoznak közbe? Lejár, majd a moratórium és mi lesz? Vagy a médiatörvény az kinek jó??? Csak nem a Fidesznek? Az egy kulcsos SZIJA? Sokan fognak majd koppanni jövõre, mikor kézbe kapják a fizetésüket.
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 17:47 Öcsi, ne károgjál, Orbán már nyilatkozta, hogy õsszel kidolgoznak egy csomagot ami a bajba jutott devizahiteleseket fogja segiteni!Hogy mi lesz az a csomag, tõlem ne kérdezd, de én bizok benne, hogy nem hagyja [email protected] õket!
A választópolgároknak csak kb. 60%-a ment el szavazni. És azoknak is durván "csak" 60%-a szavazott a FIDESZre. (Nem Orbánra.) Azaz még a választópolgároknak is csk kb. 30-40%-a. (Most lusta vagyok kiszámolni.) Vagyis mégcsak nem is a többség. Lehet, hogy az a 40% ha elment volna szavazni, nem a FIDESZ-re szavaz. Sõt! Igen valószínû, hogy nagy részük nem. És akkor még nem beszéltünk az itt oly sokat hangoskodó 14-18 éves korosztájról, akik meg még abban a 40%-ban sincsenek benne. Az a baj, hogy azok hangoskodnak, akik elégedetlenek. Az a 40%, aki nem ment el szavazni, az a kb. 20-30%, aki elment, de nem a FIDESZre szavazott és azok, akik még nem is szavazhatnak (de ha tehetnék, nem a FIDESZre szavaznának). Akik elégedettek velük, azok hallgatnak. Mindig mindennel ez van. Aki elégedett, az minek dumáljon? Akik meg nem elégedettek, azok igyekeznek lejáratni a kormányt, hogy (legrosszabb esetben 4 év múlva a választások alkalmával) bukjanak meg, és kerüljön a helyükre egy olyan kormány, akit õk jobbnak tartanak. De ez mindenhol így van. "Valaki letudná írni objektíven, hogy az elégedetlenkedõknek mi a bajuk?" Sok bajuk van. Egy párt se képes arra, hogy mindenkinek az igényeit kielégítse, úgy, ahogy azok szeretnék. Ha elnézed nekem, most nem sorolok fel mindent. Kb. ilyen bajaik vannak, hogy a kormány nem oszt pénzt a szegényeknek és nem vesz el a gazdagoktól, ami amúgy tõlük kész politikai öngyilkosság lenne, mert sosem jó ötlet ujjat húzni a gazdagokkal, akiknek minden a kezében van. "Mert én még ott tartok, hogy nagyon nyertek.... szóval mivel okoztak csalódást? " Azoknak a száma igen kicsi, akik csalódtak bennük. Azok hõbörögnek, akik nem rájuk szavaztak, és most nem örülnek, hogy mégis õk nyertek. Ha az MSZP nyert volna, akkor most mindenki az MSZP-t rágalmazná, a FIDESZ-szel meg a kutya nem törõdne. Ha a Jobbik nyert volna, akkor mindenki a Jobbikot szapulná, és az MSZP meg a FIDESZ majd hogy nem szóba sem kerülne. És így tovább. Így megy ez.
"Az egy kulcsos SZIJA? Sokan fognak majd koppanni jövõre, mikor kézbe kapják a fizetésüket." 2 év alatt vezetik be és ezalatt emelik a minimálbért is!
Nekem pl. az a bajom, hogy a csillagot is leígéri az égrõl, aztán semmit sem tart be belõle. Sok birka meg beveszi a hülyeségeit, mert képtelen felfogni, hogy Magyarországon NEM csak két párt létezik, és ha csalódtak az MSZP-ben (mert az ugyanúgy nem váltotta be az ígéreteit, mint Viktor császár, emellett meg a valaha volt legmélyebb válságba taszították az országot), akkor nem csak a Fideszre lehet szavazni. A Fidesz és Orbán ugyanolyan rablóbanda, mint az MSZP-SZDSZ volt, máris elkezdték a szabad rablást. Tökéletesen látszik a hírekbõl... Már 1998-ban is mérhetetlenül köpönyegforgatónak tartottam Orbánt, aki a demagóg szónoklatokon kívül semmire sem képes, csak a zsgbét tömni. Mindig úgy áll, ahogy a szél fúj, és undorítónak tartom, amit csinál. Majdnem húsz éve követem a pályáját, egészen a "Csuhások, térdre, imára"-féle beszólástól addig, amíg koalícióra nem lépett a "csuhásokkal". Szanalmas az egész.
Magyarországon senki nem lenne jó miniszterelnöknek. Olyan ember nincs aki 3 hónap alatt megoldja a jelenlegi problémáit az országnak.
"Szanalmas az egész." De Te is...., nah az ilyen emberekrõl beszéltem!De majd ha jobban menne az ország pár év múlva Te is tartanád a koszos markod mi?És mit lopott Orbán eddig, mit hazudott? Irjál már példákat ne csak dobálózz itt a vádakkal..., csak egy-kettõt!
17:51-es rendben 2 év alatt vezetik be, de ki fogja tudni kifizetni a magasabb minimálbéreket? Szerintem nem tanultál közgázt, mert akkor tudnád, hogy ezzel csak a munkanélküliség fog nõni, még nagyobb bajban leszünk. Most a munkahelyteremtésnek kellene lenni az elsõ számú feladatnak. Ha majd helyrerázkódik a gazdaság, legalább 3-4%-kal nõni fog, majd akkor lehet a minimálbéreket emelni, addig az államháztartás szempontjából öngyilkosság.
Semmi baj nincs vele! A Te kérdésed egy eleven provokáció! A jobbik hergeli a népet, de hiába. Szerencsére a normális gondolkodók többen vannak és nem dõlnek be egy ilyen gagyi, abnormális, hatalomra vágyó s.ggfej pártnak és a Vonónak!
Semmi bajom Orbánnal. Sõt ! Nagyon jól csinálja amit csinál. A lefektetett cselekvési irányelvek pedig végre az ország érdekeit szolgálják. (Állami vagyon növelése, erõteljesebb és arculatosabb külpolitika szervezése, bankadó, külhoni magyarok tényleges segítése, oktatási változások, adócsökkentés stb.)
Szóval: HAJRÁ ORBÁN !! Csak nyugodtan csinálja amit elkezdett. Jobb lesz rövidesen, egészen biztos vagyok benne...
"Te is tartanád a koszos markod mi?És mit lopott Orbán eddig, mit hazudott?" Egy szót mondok, ebben minden benne van: Vegyépszer.
Fura, hogy a Kaya Ibrahim és Josip Tot-ügy után még vannak hívei Orbánnak. A kommentelõk Orbán-éltetõ része valószínûleg nem volt idõsebb hatévesnél, mikor ezek történtek, azért nem emlékeznek arra, hogy kiderült: Orbánék is ugyanakkora rablóbanda, mint az MSZP. Egy tanulmány kimutatta, hogy az emberek politikai memóriája kb. fél éves. Ez azt jelenti, hogy ennél régebbi dolgokra az emberek vagy nem emlékeznek, vagy csak részletekre. Annyira látom ezt itt beigazolódni... :)
Te utolsó..., a memóriám nem vsak féléves távlatban tud visszaemlékezni, hanem arra is emlékszem, hogy 1998-2002 között valahogy jobban állt az ország gazdaságikag és nem volt ennyi munkanélküli+meglehetett élni.., mi van ma?Nézz körbe ember!Mit hagytak maguk után a szocik heee?Válaszolj!!!
Az a baj, hogy a magyar ember mindenkitõl csodát vár, de azonnal. Azt hitték, hogy attól a naptól amikor Orbán lesz a miniszterelnök hirtelen mindenki úgy él, mint egy hollywoodi sztár. Megszavazták, eltelt pár hónap, de az életszínvonal nem ugrott. Ezért persze a miniszterelnök a hibás. Itt lehetne akár Obama is elnök, ha pár hónap alatt nem hozná el nekünk Amerikát, akkor õ is ugyan olyan "csaló, szemét" lenne mint Orbán. De ide még egy mondás is jó: [email protected]ól nem lehet várat építeni.

Se veled, se nélküled kapcsolat-most mi a francot csináljak?

Elég viharos kapcsolat. Sok rossz dolog volt, de valahogy mindig visszataláltunk egymáshoz. Most viszont olyan dolog történt, amit nem hiszem, hogy fel tudok dolgozni. A 'sógornőm', aki utál engem, összehozta egy nővel, aki tőlem 10 évvel idősebb és 20 kilóval több. Nem akartam beleavatkozni, nem hittem volna, hogy bármi is történik. Erre... Ma délután még engem csókolt a 'párom', szerelmet vallott és majdnem szeretkeztünk is. Erre ott alszik nála a nő, akivel eddig nem is látták egymást... Ez milyen dolog már? Egyrészt a 'párom' részéről, hogy a helyemre fektet egy vadidegen nőt? Másrészt sose hittem volna, hogy léteznek ilyen nők, akik úgy ottalvásosra szervezik az első randijukat, olyan férfivel, akit még sosem láttak... Totál ki vagyok akadva. Állítólag nem akarja lefektetni, de mi másért alszik ott a nő? :S Most mi az isten nyilát csináljak?

Legjobb válasz: Add ki az utjat es felejtsd el egyszer s mindnkorra... meg ha most nehez is kesobb csao orulhetsz h nem pocsekoltal ra tobb idot.

Qrva erõs kémia lehet, ha egy óra alatt lecserélt egy idegenre...
Figyelj v lepsz v ne keseregj itt. Tok gaz az egesz pali...!!!
1, Elkezdhetnél keseregni azon, miért álltál össze egy olyan férfivel, akinek még azt is a nõvére mondja meg, kivel szexeljen. (Ez egyébként nagyon perverz, ha belegondolsz.) 2, Szakítasz. Most. És elfelejted a famíliát.
Add ki az utjat es felejtsd el egyszer s mindnkorra... meg ha most nehez is kesobb csao orulhetsz h nem pocsekoltal ra tobb idot.
9 Az a pasi téged nem szeret aki ezt meglépi. Nem is értem mi a kérdésed?
Akit vinni lehet azt vigyék:) Segits a pasinak csomagolni, vagy te szedd össze a cuccod, és ints egy viszlátot.. nNem kell itt senkinek semmit beszélni, ha a pasinak ennyit jelentettél, akkor mi a kérdésed? A "szivecskézõs" liba meg úhy megfogja csalni, mint annka a rendje-ezek a vidéki libák ilyenek. Ez köztudott. Nem véletlenül "szívecskémezik" az aktuális egyedet, kevesebb a bukás lehetõségük, és a névtévesztésük. Ezt is az okosabb pasik kivétel nélkül tudják, az ostobák meg merédemlik. Egy percig se bánkódj.. Már maga az irásod is arról tanúskodik, hogy ha lépsz csak nyersz.
végigolvasva a hozzászólásokat mostmár én is írok 1-2 dolgot. Tudom milyen érzés lehet most benned, engem 2x csaltak meg, akkor nehéz lépni, nehéz erõsnek lenni, de UTÁNA :) Háhááá, eltelik egy kis idõ , ami bár nehéz-de utána jön az édes megkönnyebbülés, hogy "Nehéz volt, de végre vége" Hidd el!!! Ez a forma egy nyomi :D Hagyd már ott, hát ki ez?? Az ilyen férfi?? Jellemtelen ember az ilyen, egy felnõtt férfi saját maga dönt a dologkról és nem a nõvére utasítgatja, plusz egy igazi férfi nemet tud mondani más nõknek. Jézusom, ez vicc :D Én tuti kiraknám, nem is foglalkoznék vele, annyi örömöt sem adnék neki, hogy mérgesnek lásson, röhögd szembe, az jobban fáj neki is, a p*csát meg hívd fel és gratulálj neki nevetve, mondd meg hogy jót fogott ki "összehordta a szemetet a szél" :) Ügye légy, erõs Vagy, menni fog, hajrá!! Az egész kommentelõs itteni csapat érted szorít ;)
Nezd, a kemiara akarsz jovot alapozni? Gondolkodj el, milyen lenne az eletetek kesobb, ha mindenben a novere parancsa szerint cselekedne? A nover mondana meg, lehet-e gyereketek, hogy nevelje, stb? Mar ha nem marna el elobb tole, mert azt akarja, a vak is latja. Ez hogy odahiv a parodhoz egy kozepkoru not, a srac agyaba fekteti, az meg turi, soot mellefekszik, viccnek is rossz. Ki kellett volna tessekelje a not is, a nover fejet meg leuvolteni-mar reg- hogy az o eleteben neki kuss. Ha tenyleg ott aludt nala a no, meg ha tenyleg nem dugta meg, akkor is, most hagyd ott. Ne hisztizz, ne tepd meg a not. A paroddal kozold, hogy neked ez nem fer bele egy kapcsiba, hogy a novere parancsara mindent megtesz es elvisel, meg egy idegen novel is alszik, mert nem all ki magaert. Erted meg vegleg nem. Ne hallgasd meg semmilyen magyarazatat. Ha igazan szeretne, nem alaz meg igy. Kemiat talalsz masikat, minden ujjadra, es igaz szerelmet is, erre gondolj, hogy ennel sokkal tobbet erdemelsz, akkor tulteszed magad rajta hamar:) .
Volt haosnló se veled se nélkülded kapcsolatom, sõt még a gonosz, szarkavar lánytesú is jelen volt, aki próbálta a báttyát összekombinálni a kis ri.banc barátnõivel... A lényeg, hogy ez még így külön külön is sok lenne, de együtt meg aztán tényleg. Hagyd a fenébe ezt a családot!
Nagyon nehéz ügy, én is voltam (vagyok!) ilyen kapcsolatban, és megértem, mit érzel. A kémiáról is, amit írsz. Lehet, hogy nem jó tanács, de nekem bevált: én nem csináltam semmit, mert majd úgyis alakul valamelyik irányba a kapcsolat, és tényleg mindig így lett. Egyelõre még mindig visszatalált hozzám, de bizony sokat kellett nyelnem. Most még úgy érzem, hogy megérte, és tudom úgy szeretni egy egész életen át, hogy folyton nyelek majd (mert azt már tudom, hogy megváltozni nemigen fog), mert a jó dolgok felülmúlják a rossz dolgokat :) , de ha majd egyszer nem így érzem, lépni fogok. Szerintem ne csinálj semmit.
Örülj, hogy megszabadultál egy ilyen szerencsétlentõl, aki azért szakít veled, mert a nõvére azt mondja, aki azért randizik egy másik nõvel, mert a nõvére azt mondja! Kis p.cs!
A kérdező hozzászólása: A 'sógornõmrõl' még annyit, hogy nagyon sokat ártott már nekünk, a 'párom' pedig nagyon befolyásolható, a nõvére pedig nagyon fontos neki. Na de tényleg, most mi legyen? Mondjam el a nõnek, h ki vagyok? Az a legszebb, h be is mutatkoztam neki, a füle hallatára szívemnek hívtam a fiút, hozzáértem, ilyenek /a megszokott mozdulatok, ugye.../ és nem tûnt fel neki, hogy nem csak barát vagyok. A fiúval beszéljek? Vagy most már kerüljem el messzirõl? Olyan dühös vagyok, olyan megalázó ez az egész!
A kérdező hozzászólása: 21-es! Eddig én is így voltam! tényleg mindig visszatalált, de ez most egy olyan dolog, amit már nem vesz be a gyomrom... Nem is maga a szex, hanem az én helyemen egy ilyen nõ... Amúgy nem tudom, mi van. Akkor valszeg nem volt semmi úgy, viszont a verebek azt csiripelték, h ma is ment hozzá a nõ. Én közben akartam egy normális búcsút, de arra persze nem volt ideje, inkább berúgott. No comment. Kérdeztem tõle, hogy a csaj tudja-e, hogy én vagyok? És hát igen, elmondta neki. De nem érdekli :-) Nem hitte el, h ezelõtt vallott nekem szerelmet a pasi, mielõtt õ megérkezett volna. Úgyhogy ennyi. Leírtam a pasinak is a véleményem, róla, a szituról, a testvérérõl, úgy mindenrõl. És megkérdeztem a csajtól is, hogy milyen a pasimmal együtt lenni? Tudjátok mit? Legyenek boldogok, ha ehhez van gusztusuk, megérdemlik egymást. Undorító ez az egész. Majd rájön az én drágám, hogy hogy elrontotta, de már késõ lesz.
A kérdező hozzászólása: Hátha még olvassa ezt valaki... Akármilyen rosszul is estek a dolgok, hálát adok az égnek, hogy így történt! :-) Nekem nem lett volna erõm elhagyni õt, simán bennemaradtam volna egy olyan kapcsolatban, ami fizikailag és lelkileg is tönkretett. Most viszont boldog vagyok! :-) Még nincs senkim, de amióta az ex nem kínoz a hülyeségeivel, ezerszer jobban mennek a dolgaim. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, össze nem lehet hasonlítani! Az exrõl annyit tudok, hogy együtt van a nõvel, akit szépen kihasznál. Bár a nõ is õt. De hát kit érdekel már? :-) Sok boldogságot nekik! :-) Az a lényeg, hogy az én életem rendbejönni látszik. És üzenem azoknak, akik szintén egy se vele, se nélküle kapcsolatban szenvednek: inkább külön... Az csak egyszer fáj. Igaz, akkor pokoli, de túl lehet élni és utána százszor jobb! De legalább nincs minden nap gyomoridege az embernek, nem használják ki, nem bántják. Ha a szakítás utáni elsõ rossz periódusnak vége, tényleg kinyílik a világ és összehasonlíthatatlanul szebb az élet! :-)
Nyugodtan, higgadtan lépj ki ebbõl! Otthon örjönghetsz. A csajt hagyd békén, ez kettõtök ügye, és ne alacsonyodj le a szintjükre! Másrészt ha hisztizni kezdesz, a pasidnak az önbizalmát növeled. Ha szépen kilépsz, és csak most botlott meg a párod, bepánikol és rohan hozzád vissza. Hidd el, az a kémia mással még jobban fog mûködni!
Ne mutasd ki, hogy dühös vagy. Hiszen a jelek szerint te annyira mégsem érdekled õt.
Honnan tudod, hogy ott alszik? A párod mondta, miután szerelmet vallott? Honnan tudod, hogy most találkoznak elõször? Elsõre nem szokás szívemnek szólítani a másikat? Szerintem egy percet se vesztegess tovább erre az úriemberre.
Hú, én azonnal kitenném. Volt võlegényemet egy éjszaka alatt kipakoltam a lakásomból. Tudod miért? Ki a õ, hogy úgy gondolja ezt megteheti velem?! Nem értelek, magadat csak ennyire tartod? Akkor õ miért becsüljön? Szerinted? Megteszi, mert megteheti. Akinél én ezt csináltam, mint te, addig "használt" míg végleg elment, talált másikat. Akit kitettem, jött vissza. Ami még eszembe jutott - ki tudja mióta ismeri. Lehet párhuzamosan volt melletted, és most a nõvérére fogja.
A kérdező hozzászólása: Oké, oké, igazatok van! De a hogyanra válaszolnátok? Elmondjam a nõnek, h ki vagyok? Hogy elõttem jópofizott a pasimmal? Úgy, hogy elõtte nekem vallott szerelmet, csak hát ha házhoz megy a p.na, azt nem hagyja ki? A sráchoz még szóljak ezek után? Van értelme? Mutassam ki, hogy dühös vagyok, vagy csináljak úgy, mintha [email protected]ám ezt az egészet?
Én elhiszem, hogy fiatalabb meg szebb vagy, de ugyanolyan lyuk van a puncidon, mint annak a másik nõnek. A pasidnak meg látszólag mindegy hova dugja. Hagyd ott a francba, úgyse tudnád elfelejteni ezt, hónapokkal késõbb is eszedbe jutna...
A kérdező hozzászólása: Kémia: erre mit mondjak? Eddig volt. És van egy olyan gyanúm, hogy nyüszítve fogja õ ezt még megbánni, körberöhögik a barátai, ha ezzel a nõvel meglátják. Na de nem ez most a lényeg. Hogy a francba tegyem ezen túl magam? Ilyenen aránylag emelt fõvel hogy lehet túllépni?
A kérdező hozzászólása: Tûri a fene! :-) Csak most piszok [email protected] érzés. Áh, tényleg gáz ez az egész. Gondolom, az naiv feltételezés, hogy csak fekszenek egymás mellett, és nincs szex? :) A nõvérét meg azért nem értem, mert gyerekei vannak-miért nem azokkal foglalkozik, miért az öccsét kell irányítani? Amúgy azért bánt ez az egész rohadtul, mert azért szép vagyok /ehhez a nõhöz képest meg pláne!/, elvileg eszem is van, állítólag szeret. Erre egy ilyen nõre cserél le? :S Egy átlagos negyvenes nõt képzeljetek el. Aki ráadásul az elsõ talit ágyba szervezi... Ú basszus... Dühítõ!
Akkor kínálok harmadik verziót. 3, Együtt élsz vele, eltûröd hogy egyéb nõkkel is szexel, amíg a nõvér nagy lassan kitalálja, hogyan iktathatna ki téged végleg a képbõl.
A kérdező hozzászólása: Hát ja, volt arra példa, hogy megzsarolta a nõvére! Igen, tudom, az lenne a legegyszerûbb, ha magasról letojnám ezt az egészet... De vmi miatt nem megy, olyan erõs kémia/vonzás van kettõnk között! És mégis... Összeáll egy olyan nõvel, akirõl megmondta, hogy nem is tetszik neki. Ebben logika?
Örülök, hogy jól akalult minden! Én is ezt mondtam, ahol se veled se nélküled ott mindig a nélküled a megoldás... Sok boldogságot!

Most mi a baja? Valamit nagyon elrontottam?

Kutyám eddig mindíg minden kutyával jól kijött, tehát ha megkérdeztem a másik kutya gazdiját, hogy ode-e mehet az enyém és mondták, hogy igen örömmel odament. Ezen a héten meg ugyan úgy jártam el mindt szoktam (megkérdeztem stb...) Mikor odaértünk a kutyám kb. 3 cm-t?l el akart rohanni. Ma is találkoztunk 2 kutyával is, de ? inkább kiugrott volna a b?réb?l minthogy odamenjen.

Legjobb válasz: Semmi köze nincs itt a rossz élményeknek a dolgokhoz, mert õk a jelenben élnek, nem úgy hogy mi történt tegnap(pl. tegnap már meg akartam támadni ezt a kutyát..). Itt más probléma van. Gondolom még nagyon fiatal a kutyád, és ilyenkor vannak abba a korban, hogy elõlrõl kell szinte mindent kezdeni velük(pl tanítás, más kutyák társasága...). Ilyenkor minket tesznek próbára ezekkel a dolgokkal, ha eddig is határozott voltál vele, akkor most is úgy viselkedj vele, mint eddig. Vagyis ne ess kétségbe, ha másik kutya jön. Ha eddig is jól megvolt velük, akkor engedd oda, majd õk lerendezik, sokszor a durva játéknak tûnõ dolog nem is olyan vészes mint kívülrõl látszik. Nyugodt és határozott maradt, int eddig, mert most tesztel téged, hogy még most is megállod-e a helyed a vezéri poszton. Csinálj mindent úgy ahogy elõtte tettél és meglátod meglesz az eredménye....engedd oda a kutyákhoz, majd elintézik egymást közt, nem lett egyik percrõl a másikra fenevad, csak érzi rajtad, hogy kétségbe estél így õ kell vezér legyen...ne engedd neki. Jó kutyázást!

Semmi köze nincs itt a rossz élményeknek a dolgokhoz, mert õk a jelenben élnek, nem úgy hogy mi történt tegnap(pl. tegnap már meg akartam támadni ezt a kutyát..). Itt más probléma van. Gondolom még nagyon fiatal a kutyád, és ilyenkor vannak abba a korban, hogy elõlrõl kell szinte mindent kezdeni velük(pl tanítás, más kutyák társasága...). Ilyenkor minket tesznek próbára ezekkel a dolgokkal, ha eddig is határozott voltál vele, akkor most is úgy viselkedj vele, mint eddig. Vagyis ne ess kétségbe, ha másik kutya jön. Ha eddig is jól megvolt velük, akkor engedd oda, majd õk lerendezik, sokszor a durva játéknak tûnõ dolog nem is olyan vészes mint kívülrõl látszik. Nyugodt és határozott maradt, int eddig, mert most tesztel téged, hogy még most is megállod-e a helyed a vezéri poszton. Csinálj mindent úgy ahogy elõtte tettél és meglátod meglesz az eredménye....engedd oda a kutyákhoz, majd elintézik egymást közt, nem lett egyik percrõl a másikra fenevad, csak érzi rajtad, hogy kétségbe estél így õ kell vezér legyen...ne engedd neki. Jó kutyázást!
Nem lehet hogy valami rossz élmény érte? Esetleg verekedett más kutyával? Mennyi idõs a kutyád? Lehet hogyha még fiatal kb. 8-9 hónapos akkor csak most próbálja ki magát a többi kutyán. De ha nagyobb akkor valami rossz élménye lehetett. Szóval ha fiatal akkor kisebb korában még engedékenyebb volt . De most már a dominanciáját akarja kimutatni.
teljes mértékben egyetértek az elöttem szólóval ! csak tesztel !
Ha megmarad az ottani lakcímed, akkor bármeddig.
Ha céges autó, akkor 1 évig. Ha nem, nem tudom de biztos nem akármeddig.
Amig van rajta MOT, biztositas, addig jarhatsz vele.

Most a Hokalovi lóneveldének így most mi a lényege? Tudom hogy lovakat tenyéssz de most azon belül? Mi a véleményetek róla?

Én nem tudom hogy mi az értelme hiszen nem lehet benne mást csak lovakat tenyészteni meg ennyi! A horséba is jobb mert ott egy csomó mindent lehet csinálni!Bemegyek a hoka boltba azt nem tudok semmit venni mert nincsen semmi új cucc!

Legjobb válasz: Én már régen játszottam, de más értelmét a lótenyésztésen kívül nem láttam. Ezért is fejeztem be.

Én már régen játszottam, de más értelmét a lótenyésztésen kívül nem láttam. Ezért is fejeztem be.
A kérdező hozzászólása: Én is már befejeztem nincs értelme az egésznek!
Én 5 éve játszom, és ugen, van értelme. Sokkal jobb a közösséh, mint bármilyen más neveldén
A kérdező hozzászólása: hát én már nem játszok ilyenekkel de nekem a horse még mindig jobban tetszett :D
1. A Horséd az Howrse :D 2. Kb. ugyan az a lényege mint a howrsének csak itt a GP pont az a tehetségpont. Amúgy itt nem az egész a valós pénzrõl szól, nem kell krediteket(=zsetonokat) venned hogy elõrehaladj a játékban. Amúgy a howrse boltjában sincsen semmi "új" cucc...De egyébként létre kell hozni egy saját mûhelyt abba pedig tudsz jó cuccokat készíteni, pénzt pedig lovak versenyeztetésével tudsz keresni... de ízlések és pofonok -.-

SOS! E-felvin hitelesítettem az adatlapom, de tanulói azonosítót nem adtam meg, mert azt hittem olyanom nincs, de kiderült, hogy van. Most mi a teendõ?

Újra kell hitelesítenem, vagy jó lesz így is? Légyszi segítsetek! Sürgõs!

Legjobb válasz: Vagy ezt még késõbb is beírhatom? Légyszi adjatok tanácsot, teljesen kétségbe vagyok esve, hogy ez most baj-e?! És ha igen, akkor mit kell vele tenni?!

A kérdező hozzászólása: Vagy ezt még késõbb is beírhatom? Légyszi adjatok tanácsot, teljesen kétségbe vagyok esve, hogy ez most baj-e?! És ha igen, akkor mit kell vele tenni?!
Szerintem minden esetre hitelesítsd újra! Még szombatig van rá idõd.
igen hitelesítsd újra... ha hitelesítõ adatlappal tetted, akkor ha még nem adtad fel akkor azt nyugodtan eldobhatod és újra hitelesíted, miután már az azonosítódat is beírtad. ha már postára adtad akkor az új hitelesítõ adatlapot is add fel postán mert majd csak az utolsót nézik :-) ha ügyfélkapu segítségével hitelesítetted akkor az nem tudom hogy van, de gondolom akkor is újra kell csak hitelesíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Már meg is csináltam. :)
Látom, újra hitelesítetted, de amúgy lett volna lehetõséged pótolni késõbb. Velem is ez történt, csak én febr. 15. után vettem észre, hogy üresen hagytam, így kicsit paráztam, de utánanéztem felvin, és ha esetleg valaki most vette észre, hogy elírt valamit: tudja majd módosítani. Vagy ha valakinek megváltozok a címe, azt is átírhatja majd.
most az van, hogy minden nõ k.rva és minden férfi strici
Most a minden EMBER gonosz-kor van.
Most megint az van, hogy minden nõ gonosz, a férfiak pedig csak szegény, ártatlan, kihasznált, elnyomott szenvedõalanyai az érzéketlen, szívtelen nõk álnok praktikáinak. :)
A nõk leszbik a férfiak meg homokosok. Na kíváncsi vagy a 22. századra?
A kérdező hozzászólása: ma 16:51 és ma 17:04 tényleg mintha ez a kétszer két opció volna csak harminc alatt. Én meg pont ezért szívok mert ha egy [email protected] életvitelû csaj megtudja elmúltam harminc, egybõl felségül akar hozzám jönni. (Nem egyszer elõtte lévõ hónapokban vagy fél tucat pasi ment át rajtuk.) Azt a jó [email protected] ;) Nem gondolja hogy akkor már inkább egy rendes lányt vagy egy valódi [email protected] veszek akkor már legalább el? - Jó ez csak az én személyes problémám.
Miért nem keresel egy könyvtárost magadnak?
A kérdező hozzászólása: Miért pont könyvtáros? Ezt most nem értem. Amúgy a könyvtárosok valamiért szeretnek engem. Több nyíltan rám is hajtott. ;)
Most a nõk vannak elõnyben így sokan azt mondhatják, hogy õk a "gonoszok", de ez egyébként az 50-60-as években elkezdõdött már, csak egyre erõsödik. A 21. század annyiban mérföldkõ, hogy már nem szégyen prostituáltnak lenni, sõt elismerik õket, írd be egy pornósztár nevét a Wikipédiába (az amerikaiba) és kijönnek az adatai, sõt még díjátadókat is rendeznek. Másrészrõl minden jóban van valami rossz, a nõk szavatossága elõbb lejár, mint a férfiaké, így busás kárpótlásban részesülnek. 17/F
én úgy tudom hogy az egy és ugyanaz.
"Stroke"-nak nevezik az agyvérzést (egy ér "elszakad") is, és azt is, amikor egy érben vérrög keletkezik és emiatt az adott ér elzáródik (80%-ban ez történik és csak kb. 20%-ban vérzés az ok). A következménye mindkettõnek ugyanaz: az adott ér ellátási területéhez tartozó agyszövet elpusztul, melyet "agyi infarktusnak" neveznek a kiváltó októl (vérzés vagy érelzáródás) függetlenül. (Zárójelben: a klinikumban fontos elkülöníteni a két kórképet, mert az érelzáródást lehet "vérhígítóval" kezelni, de ugyanez a terápia vérzésnél meg is ölheti a beteget.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!