Találatok a következő kifejezésre: Most mi Varjak ra (4 db)

Most mit tegyek? Felejtsem el, vagy várjak még rá?

Van egy fiú(26) és már 10 hónapja ismerkedünk, de még mindig ott tartunk, hogy ? nem döntötte el, hogy lehet-e köztünk valami, mert id? kell neki. Ennek ellenére már megvolt köztünk minden, aminek meg kellett történnie, mert én is, és ? is akartuk.

Legjobb válasz: ne hagyd, hogy õ diktálja a szabályokat! adj neki ultimátumot: vagy most jöttök össze vagy soha. nem akarsz rá éveket várni, ugye? hát akkor lépj! töltsél vele minél több idõt, csábítsd vissza magadhoz. ne hagyj esélyt a másik lánynak! ha meg nem jön össze, akkor hagyd az egészet. 10 hónap alatt nem tudta eldönteni, hogy mi a szart akar, szerintem hosszútávon ne várj többet tõle. de ha ennyire kell neked, akkor küzdj érte... sok sikert

ne hagyd, hogy õ diktálja a szabályokat! adj neki ultimátumot: vagy most jöttök össze vagy soha. nem akarsz rá éveket várni, ugye? hát akkor lépj! töltsél vele minél több idõt, csábítsd vissza magadhoz. ne hagyj esélyt a másik lánynak! ha meg nem jön össze, akkor hagyd az egészet. 10 hónap alatt nem tudta eldönteni, hogy mi a szart akar, szerintem hosszútávon ne várj többet tõle. de ha ennyire kell neked, akkor küzdj érte... sok sikert
A pasi teljesen felejtõs. 10 hónap alatt aki nem tudja eldönteni, hogy szerelmes-e, nem alakul ki a mély érzelem, azt a férfit (és nõt is) el kell engedni. Nem kihasználásból van veled, hanem mert szeret téged mint barátot, és valószínûleg valamennyire vonzónak is talál, de nem eléggé. Nem fogtad meg. Van ilyen. Tudom hogy neked ez rossz, de ez a pasas az életben nem fog hozzád igazán ragaszkodni. Lehet hogy abban a másik lányban van valami, ami vonzza. Sajnos ez a helyzet. Nem a távolság a probléma. nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol én kezdtem érezni, hogy valami nem stimmel, és mint kiderült csak kellemesen érezte magát velem az a pasi, de nem volt oda értem igazán. Úgyhogy akármennyire fájt, ott kellett hagynom. Nagyon jó döntés volt :) Szóva örülj neki, hogy ez a fiú megmondta neked, mi a helyzet, nem neked kellett rájönnöd magadtól, hogy nem szeretnek igazán. Erre mondják azt, hogy nem érdemes olyan szekér után futni amelyik nem vesz fel. 31/N
Könnyû ezt mondani, de felejts el. Kivéve, ha jó neked ez a bizonytalanság. Bocsi, de ez a véleményem.
ennek nincs értelme! szép-jó elkötelezettség nélkül a szex a kavarás meg a találkozgatások... te egy szeretõ vagy. nem akarlak megbántani de ez jön le nekem... és szerintem valószínûleg ez is a helyzet. vannak nagyon szemét pasik, avnnak akik azt se tudják mit akarnak jó dolgukban... meg olyanok is akik csak szimplán érettlenek és döntésképtelenek... ne foglalkozz vele, annyi jó pali szaladgál a világban! válassz egyet. tudom, nehéz... de muszáj. így jobban jársz.
Elsõ válaszoló vagyok. Tényleg rohadt szar amikor azt mondják az ismerõsök, hogy hagy a fenébe. Tudom mirõl beszélsz. Több mint fél éve, próbálok egy férfi szívébe beleférkõzni. Hetente jó ha egyszer találkozunk, és ennél többet sem beszélünk. Van olyan hogy pont úgy dolgozunk, hogy amikor én nem akkor õ igen. De elfogadom, hogy õ ilyen, hogy nem az az állandóan legyünk együtt típus. Mégis, most már egyre idegesítõbb mindenkitõl azt hallani, hogy csak kihasznál. És most jutottam el arra a pontra, hogy döntse el mi legyen, mert én ezt így nem bírom tovább. Csak az a baj, hogy ha érzelmekrõl vagy kötöttségrõl van szó, õ még ebbõl a lassú csigatempóból is visszavesz. Szóval értem mirõl beszélsz.
Gyerekek! Mégis ki a fene dönti el, hogy ki néz ki jobban??? Ez annyira nézõpont kérdése. Baromira nem ezen múlik a dolog! Figyelj! Ha neki 10 hónap nem elég arra, hogy érezzen, akkor mit akarsz tõle??? Addig amíg a nagyságos úr dönt, addig te maradj egyedül és rágd a küszöböt, hogy ki nyer majd?????? Ne már! Legyél okos!!! Te nem vagy más neki, csak szexpartner! Lehet, hogy rosszul esik, de így van. Azért a másik lányért pedig küzd minden erejével, hogy megszerezze...ne add meg neki azt az örömet, hogy vársz rá! Sürgõsen keress mást! Tudod, hány olyan pasi van 60 km-nél közelebb, aki vonyítva rohanna utánad???
A kérdező hozzászólása: Hát ez marha jól esett így estére...Nem is gondoltam volna, hogy ilyet ki tud tervelni valaki...ez nagyon nagy szemétség. Ha az én esetemben ugyanez van, akkor legalább lehetne korrekt, és megmondhatná, mi a szitu, mert nem alázom meg magam feleslegesen.
Azért kérdezem mert nekem hasonlo volt a helyzet, annyi h én voltam a pasi, aki pedig várt rám csak azért voltam vele mert tetszett h jön utánam, meg valamilyen szinten azért be is jött, de tudtam h a másikkal jobban járnák. Aztán akire én vártam az fényévekkel rosszabb csaj volt külsõre, (legalábbis mások szerint, de engem nem érdekelt h hány kilo, nekem ugy volt szép ahogy volt) mint aki én rám várt, végül mégis vártam és össze is jött. Szal ha még jobb nõ is lett volna külsõre akkor még inkább bukta volna a másik csaj a dolgot:S Tudom ez így szemét volt:S
A kérdező hozzászólása: Sajnos ezt nem tudom megmondani, és õt meg nem merem errõl kérdezni. De van egy olyan sejtésem, hogy nálam jobban nézhet ki...sajnos...
Az a másik lány jobban néz ki mint Te?? Mert ha igen akkor 100% h ezt buktad:S
Én 3 hónapig vártam egy lányra, aztán hagytam a dolgot, nem kellett 10 hónap. Most már két éve boldog kapcsolatban vagyok. Úgy tûnik, hogy nem érsz neki annyit, hogy feladja egy másik lány LEHETÕSÉGÉT, nemhogy magát a lányt. Ha mégis összejönnétek se hiszem, hogy ez valaha változni fog. Sajnálom, de szerintem ne várjál rá tovább, te eleget tettél ezért a kapcsolatért.
Én 3 hónapig vártam egy lányra, aztán hagytam a dolgot, nem kellett 10 hónap. Most már két éve boldog kapcsolatban vagyok. Úgy tûnik, hogy em érsz neki annyit, hogy feladja egy másik lány LEHETÕSÉGÉT, nem hogy magát a lányt. Ha mégis összejönnétek se hiszem, hogy ez valaha változni fog. Sajnálom, de szerintem ne várjál rá tovább, te eleget tettél ezért a kapcsolatért.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak. Ismerõseim is azt mondják, hogy felejtsem el, de olyan kár, hogy nem érzik azt, amit én, mert ez nem egyszerû, ha nyakig benne vagy már érzelmileg valamiben. A találkozást nagyon nehezen tudjuk csak megoldani, mert csak hétvége jó, mivel mindketten dolgozunk, õ meg még mellette egyetemre is jár. Szóval nem tudom, meddig bírom még, de igyekszem rá hatni majd, ha pedig összejön a másik lánnyal mégis, kb még az élettõl is elmegy a kedvem...
Hülyeség, hogy ha jobban néz ki, buktad... Mi ez a hozzáállás? Látszik, hogy hány évesek járnak ide. A szerelem, a vonzalom nem válogat, csak a saját más ízlése szerint. Elmesélek egy sztorit, amit másnak nem lehet. Ismerek egy rettenetesen csúnya lányt (én annak látom) és egy nagyon válogatós fiút. Történt egyszer, hogy ezek ketten találkoztak -- hatalmas szikrázás, vágyakozás... és bumm. Nem ezen múlik. Viszont neked sajnos felejtened kell. Nyugi, vagyunk még így egy páran. Majd jön a következõ. :)

Most mit tegyek? Várjak rá?

Beleszerettem tavaly egy fiúba de azóta se tudom kiverni a fejemb?l! Nem abba suliba jár amibe én, és 2 évvel id?sebb is nálam, de viszont egy utcába lakunk pár házzal arrébb egymástól! Nem tudom hogy ? szeret e engem, és szerencsére még nem jutott a fülébe hogy szeretem! Anya azt mondta, hogy a fiúnak kell kezdeményezni! Mondjuk azért pár dolgot tudok róla mert az uncsi tesóm haverja! Úgyhogy azt hiszem várok! Szerintetek?

Legjobb válasz: Örülök, hogy még vannak olyan szülök, akik úgy gondolják, igenis a fiú kezdjen udvarolni, ne pedig a lány! Puszi anyukádnak! Egyébként gondolom még gimibe jársz. Legalább még száz ilyen fellángolás lesz az életedben, amit igen nehezen fogsz tudni kiverni a fejedbõl. Ha egy utcában laktok, akkor nem értem, miért ne tudnátok beszélgetni valamirõl? Ha mindenképpen kapcsolatba akarsz vele kerülni, akkor szerintem fordulj az uncsi tesódhoz! :)

Örülök, hogy még vannak olyan szülök, akik úgy gondolják, igenis a fiú kezdjen udvarolni, ne pedig a lány! Puszi anyukádnak! Egyébként gondolom még gimibe jársz. Legalább még száz ilyen fellángolás lesz az életedben, amit igen nehezen fogsz tudni kiverni a fejedbõl. Ha egy utcában laktok, akkor nem értem, miért ne tudnátok beszélgetni valamirõl? Ha mindenképpen kapcsolatba akarsz vele kerülni, akkor szerintem fordulj az uncsi tesódhoz! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Hát igen, tudod anya mindig is úgy gondolta hogy a fiúnak kell udvarolnia, hiszen apa is így tett anyánál meg hát így természetes! Amúgy a mai fiúk nem nagyon kezdenek el beszélgetni egy lánnyal, csak úgy, vagy éppen azért mert tetszik neki!
Az a helyzet, hogy lehet, hogy a fiú azt se tudja, hogy létezel, vagy teljesen elfelejtett, ha már ismeritek egymást. A várakozás szerintem nem visz sokra. Persze, lehet, hogy szép dolog, ha a fiú kezdeményez. És ha nem fog? Akkor sokáig fogsz várni. Nyilván te döntesz. Én úgy vagyok vele, ha akarok valamit, akkor menni kell, megszerezni. De legalábbis jelezni a másiknak, hogy legyen esélye visszajelezni vagy sem. A várakozás kényelmes, mert nem sérülhet az önérzeted, de nyerni se fogsz vele, hacsak nem tudod, hogy a srácnak is bejössz, és tényleg jogosan lehet rá várni. Meg hát ki tudja, ki milyen nevelésben részesült, hogy õ úgy gondolja, hogy neki kell kezdeményeznie.
A kérdező hozzászólása: Hát ahogy hallottam az uncsitesómtól, kedves meg aranyos fiú, úgyhogy szerintem jó nevelést kaphatott! Hát tudod azért a fiúk közül sokan gondolják úgy, hogy nekik kell kezdeményezni! (példa rá az én "drága" osztályomból a fiúk) Mondjuk azért tudja, hogy létezem hiszen láttuk már egymást többször is, és néha mentünk haza egy buszon!
A saját bõrömön tapasztaltam: a fiúnak kell udvarolni, de a lánynak kell magára felhívnia a figyelmet. Nyomozd ki, van-e valakije. Ha nincs, hajtsál rá, valahogy hívd fel magadra a figyelmet, aztán hadd, hogy udvaroljon. Persze van olyan eset is, amikor a fiúnak tetszik meg elõbb a lány, akkor persze már a helyzet adott.
Több lány is kezdeményezett nálam, nem volt ezzel semmi gond.

Most mi legyen, lépjek én vagy várjak rá? Esetleg csak szórakozott velem?

Péntek hajnalban összejöttem egy sráccal a buliban(mindketten 19 évesek vagyunk), tánc, beszélgetés, csók, hazakísért, de tudomásul vette, hogy nem jöhet fel a lakásba. Egész este azt mondta, hogy nagyon kedvel, megfogta a kezem, meg ilyenek.

Legjobb válasz: Tuti hogy válaszolni fog hamarosan, ha engem kérdezel:) Szerintem azért akart volna veled még aznap randizni mert utazott el, és visszajön összejöttök és jól fognak alakulni a dolgok :)

Tuti hogy válaszolni fog hamarosan, ha engem kérdezel:) Szerintem azért akart volna veled még aznap randizni mert utazott el, és visszajön összejöttök és jól fognak alakulni a dolgok :)
sztem semmilyen komoly szándéka nincs, csak [email protected] akart.


Most mi legyen? Varjak ra meg 1 evet, kerjek, vagy, engedjem el?

a fium Romaniaba lakik en meg irorszagba,2eve ismerjuk egymast masfel eve jarunk,nem tudom,hogy mit tegyek...2x en mentem el Romaniaba,de iden neki kene kijonnie ide.Fogalmam sincs,hogy kerjek-e ilyet tole vagy sem...hiszen az o zsebebol se hullik csak ugy a sok penz,de ha nem jon ki igy meg 1 evet kell varjunk egymasra..mit csinaljak?Szakitsak,varjak vagy kerjem,hogy jojjon ki o?nagy pofatlansag lenne ilyet kerni?

Legjobb válasz: Szerintem nem lenne pofátlanság. Kérd meg õt.

Szerintem nem lenne pofátlanság. Kérd meg õt.
2 éve ismeritek egymást 1.5 éve jártok ebbõl a rengeteg idõbõl talán eltöltötettek egymással 2 hetett. Ezt én nem tartanám kapcsolatnak. Keres magadnak valami közelebbi fickót.
Nem lenne pofátlanság, miért lenne az?De így, hogy szinte nincs vagy alig van tali, nem tudom ennek a "kapcsolatnak" van e így értelme.Ezt te érzed, te tudod eldönteni.
Nem biztos hogy így hosszúéletû lesz a "kapcsolatotok". Kérd meg hogy most õ jöjjön, mindenképp!
Szerintem keress magadnak mást, ez milyen kapcsolat!Semmilyen!Akkor lenne ha együtt lennétek!Nem pofátlanság de nem biztos, hogy eltudnszakadni a megszokott környezetböl!De azért sok sikert!
A kérdező hozzászólása: igazabol, csak 6 napot voltunk egyutt, de abbol 4 nap volt olyan, hogy Szerelmesen talalkoztunk...koszonom valaszaitokat, megkerem, hogy jojjon ki, de a szakitason meg gondolkodnom kell, hiszen szeretem, es az sose konnyu...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!