Találatok a következő kifejezésre: Most mi Britney (2 db)

Most mi van Britney Spears-szel? Meg mindig olyan "bolond"?

Legjobb válasz: Itt olvashatod a legújabb híreket vele kapcsolatban: http://britneyspears.fan-site.hu/hirek Egyébként most már kezd helyrejönni a csaj, mostanában nem voltak furcsaságai.

Itt olvashatod a legújabb híreket vele kapcsolatban: http://britneyspears.fan-site.hu/hirek Egyébként most már kezd helyrejönni a csaj, mostanában nem voltak furcsaságai.
Hát az nagyon állat volt mikor kopaszra borotválta a fejét sátáni vigyorral :D Hát jól bedilizett az tény de mostmár azért kezd visszajönni az esze
Felvilágosítalak drágám: Britney soha nem volt bolond, nem is az , nem is lesz!Egyébként most túrnén van!!!világkörüli!!!:) És énis szurkolok neki!!!NAGYON JÓ!!!MiNDENiDÕK LEGTEHETSÉGESEBB ÉNEKESNÕJE!!!Mellesleg én az õ kezdõkarrierjén nõttem fel!... F/16
Britney Mániás-depressziós.

"It's Britney Bitch! " Ez most gyakorlatilag mit jelent?

Ugye Britney Spearsnek ez egy jelmondata vagy mije. Ez most azt jelenti hogy "Ez Britney k*rva" vagy azt, hogy "Itt van Britney, kis k*rvák"? Mert én már mindkét verzióról hallottam.

Legjobb válasz: Hát inkább az elsõ, kellene még oda egy vesszõ, hogy azt jelentse: Ez Britney, ribanc!

Hát inkább az elsõ, kellene még oda egy vesszõ, hogy azt jelentse: Ez Britney, ribanc!
Elsõ korrekt, de a vesszõ után még elférne egy te.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!