Találatok a következő kifejezésre: Most mertem a homet (29 db)

Nyelv alatt most mértem a hőmet, sajnos nem tudtam egyből ébredés után mérni ezért csak most. Nyelv alatt most 37 fok. Jelenthet ez babát? Vagy ez a hő most nem ér semmit, mert nem ébredéskor mértem? Ma nem kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Mennyiket mértél eddig? Mert vonj ki belõle kb 2 tizedet. Az ébredési hõ számít de hallottunk már olyat hogy valakinek az esti jött be. Nekem is este mindíg kb uannyi mig a reggeli hol felmegy hol leesik. Szerintem hagyd a hõmérõzést mert sok esetben megbízhatatlan, vegyél egy tesztet és csináld meg! Ha nega és nem jön meg, tesztej pár nap múlva. Szorítok! Aztán majd írd meg!

Mennyiket mértél eddig? Mert vonj ki belõle kb 2 tizedet. Az ébredési hõ számít de hallottunk már olyat hogy valakinek az esti jött be. Nekem is este mindíg kb uannyi mig a reggeli hol felmegy hol leesik. Szerintem hagyd a hõmérõzést mert sok esetben megbízhatatlan, vegyél egy tesztet és csináld meg! Ha nega és nem jön meg, tesztej pár nap múlva. Szorítok! Aztán majd írd meg!
A reggeli a mérvadó. De ez a hõmérõsdi nekem sem jött be, viszont a nem várt mensi napján pozitív eredményt kaptam.
csinálj egy tesztet, az már kell, hogy mutasson valamit! Ha egy kicsit le is vonsz belõle, még mindig jó a hõd, bár az is igaz, hogy van úgy, hogy csak miután megjött, azután megy le, vagy aznap reggel, hogy megjön! A legjobb talán az lenne, ha vennél tesztet, és ha esetleg negatív, de még pár nap múlva sincs meg, megismétled!

Most mértem a hőmet hüvelyben 37, 3C tudom nem a reggeli hőm. Ma reggel teszteltem negatívat, holnapra nem várom! Van még esélyem? Volt r valaki hasonló helyzetben és utána pozitivat tesztelt?

Legjobb válasz: 3hétig méregettem igy mint te,nem reggel és végig joval 37 fölött volt a höm,majd megjött,Az ébredés utáni a beszámithato adat,mert éjszaka a hormonok uralkodnak,nem pedig az izmaid mint napközben.

3hétig méregettem igy mint te, nem reggel és végig joval 37 fölött volt a höm, majd megjött, Az ébredés utáni a beszámithato adat, mert éjszaka a hormonok uralkodnak, nem pedig az izmaid mint napközben.
én anti hõ párti vagyok, szerintem még nagyon korán csináltad a tesztet, még csak 40% az esély rá, hogy pozitív legyen a teszt, akkor is ha babás vagy, szorítok, hogy pozitív legyen a teszt.

Ha halvany barnas folyasom van az mit jelent? Most Vasarnap kellett volna megjonnie a menzeszemnek, de csak vilagos barna folyasom van! Most mertem a homet digitalis homerovel kb.3-percig 36, 7c-volt! Mennyi az eselyem hogy en most terhes vagyok?

Legjobb válasz: van rá esély!mert ha valaki terhes elõfordul,hogy menses helyett csak barnázása van.a hõmérsékletre nem tudok mit mondani mert tudni kellene mennyi az alaphõd.de barnás folyás mensi elõjele is lehet.egyéb tüneteid nincsenek?

van rá esély!mert ha valaki terhes elõfordul, hogy menses helyett csak barnázása van.a hõmérsékletre nem tudok mit mondani mert tudni kellene mennyi az alaphõd.de barnás folyás mensi elõjele is lehet.egyéb tüneteid nincsenek?
Szia.A terhesség oka lehet hogy az elsõ kimaradt menzi helyett csak kevés barnás folyás jön.Nálam is így volt.
Tesztet csináltál? Az választ adna a kérdésedre!
Bizony, tesztelj!
Jézusom, most nézem, hogy a sok hülyének külön kategóriát kellett csinálni :| Istenem már...
Másrészt, meg mindenki itt jó pofozik, de szerinted mi beléd látunk?? 37 fokos hõemelkedésed van, biztos iker lesz... Olyan ostobák az emberek, a vélhetõen érett emberek is, hogy hihetetlen
Ha ennyire félsz a teherbeeséstõl, miért nem védekezel? A napközbeni hõmérésbõl semmit nem lehet megállapítani. Legalább annyi eszed lehetett volna, hogy elmés esemény utániért, ha már olyan felelõtlen voltál, hogy nem védekeztél. Egyébként ha 29.-én kellene megjönnie, akkor telibe trafáltátok a peteérésed, azaz ennél rosszabb idõpontban nem is lehetettek volna együtt. Ha beléd is élvezett, akkor kb. 20% esélyed van a terhességre. Ha nem, akkor vmivel kevesebb.
Utolsó vagyok. Amúgy van 120 órás tabi is (EllaOne), nem ártana MOST AZONNAL elmenned dokihoz kiíratni és bevenni, akkor még van egy hangyányi remény, hogy megúszod.
Négy nap után nem lehet megmondani terhes vagy-e vagy sem. 29-én vegyél egy tesztet. Attól hogy nem ment el igen, lehetsz terhes az úgynevezett "elõváladék"-tól.
ha nem megy el benned, simán lehetsz terhes, már csak az elõnedvtõl is, ezt ugye mondanom sem kell.. de nem nagy a valószínûsége amúgy! még rengeteg idõd van a vérzésig, csak nyugalom, ha nagyon rágörcsölsz, akkor még késni is fog! és akkor csak még jobban megijedsz. nyugi nyugi nyugiii. tudom, hogy nehéz, de akkor is. ne okozz magadnak plusz kellemetlenségeket.... (: próbálj meg lehiggadni.
Ilyenkor még a sima sürgõsségi tabi is segíthet, mert ha esetleg mégis megtermékenyültél, akkor se hagyja beágyazódni. Amúgy meg miért pont peteéréskor szerencsétlenkedtek? Hülye vagy teljesen?
persze, mert más nem követ el hibákat, ugye... hagyjátok már szegényt. tegnapelõtt 18:41-es vagyok.
Várj mg pár napot, aztán teszteljj! Remélem sikerült!
Szia! Én azonnal tesztelnék a helyedben, nekem is négy napja késett, amikor a tesztet csináltam és akkor már kimutatta, mivel ezek a mai tesztek már nagyon érzékenyek.Akkor legalább nem kell várnod tovább az eredményre, mert a bizonytalanság a legrosszabb!Szóval hajrá és sok sikert a babóhoz!

Már 2 hete kési! Kb.32 napos a ciklusom és 1 hét késés után csináltam tesztet negatív lett az eredmény de még mindig nem jött meg. Honnan tudjam meg, hogy most mi van mert soha nem mértem a hőmet. Elkezdjem mérni a hőmet?

honnan tudjam meg,hogy most mi van mert soha nem mértem a h?met!!

Legjobb válasz: Hát ha két hete késik, akkor én csinálnék a helyedben most is egy tesztet. Ha negatív,akkor orvos!

Hát ha két hete késik, akkor én csinálnék a helyedben most is egy tesztet. Ha negatív, akkor orvos!
Nem vagy babás szerintem! Nem bántani akarlak, de ez már nagyon belemagyarázós! A teszt is negatív, meg is jött! Van, hogy átáll a mensi rövidebbre. Nekem is átállt. Évek óta 3 napos mensim van! Illetve volt, amíg terhes nem lettem!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!!Sajnos megjött szep.12-én de most is kb.3 napig fog tartani.Már kezdtem belenyugodni, hogy most sem vagyok terhes de az egyik ismerõsöm megint kételyeket ébresztet bennem.Neki az elsõ terhességénél megvolt 2 hónapig.Most nem tudom mi van!!szerintetek?
Szia! Mi van Veled?
A kérdező hozzászólása: Meg volt rendesen csak valahogy nem 5 napig tartott hanem csak 3 napot!A menzeszemnek aug. 28-án kellet volna megjönnie de én csak a tesztet szep. 7-én csináltam és negatív lett.Ne is reménykedjek, hogy terhes vagyok??ugye??
Szia! Ha geyenge volt a vérzésed mostanában, akkor tényleg dokihoz kéne menned. Nem terhesség gyanújával, mert akkor a teszt pozitív lenne. Viszont oka van annak tényleg, ha gyakran késik, vagy kevés a vérzés. Szerintem ne kezelgesd magad, hanem vizsgáltasd ki, hogy mi okozza a gondot. Más: a Gabriel teszt valóban megbízható, de ha menses várható napján délután csináltad utoljára, az még nem jelent semmit. Lehet, hogy akár aznap reggel, vagy egy-két nappal késõbb reggeli elsõ vizeletbõl már pozitív lett volna. A HCG napról napra nagyobb mennyiségben van jelen, tényleg csinálj még egy tesztet, ne találgass! Viszont akár pozitív, akár negatív, mindenképpen menj dokihoz!
Ha 2 hónapja nem jött meg, akkor honnan számolod az 1 hetes kését???
A kérdező hozzászólása: lehet még egy hülye kérdésem??mi van akkor ha nem is 6 hetes terhes vagyok??júniusba 3 napot volt meg júliusba is augusztusba semmi csak azért kérdem mert átlagosan 5 napig tart és olyan a hasam mintha 16 hétnél tartanék lehet hülye kérdés de ez nekem furcsa
A kérdező hozzászólása: valószínû nem vagyok terhes de a terhességi tünetek meg vannak pl.szag undor, émelygés alhasi fájdalom (inkább szurkoló érzés)mellek fájdalma, puffadtság, a reggeli hõm(hónaljba)36, 3 szájban nem olyan rég mértem 36, 8
Kicsit off: már miért nem jó, ha hónaljban méri?? Én is ott mérem. szerintem mindegy, csak ne váltogassa a helyeket mérésenként.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget és bocs, hogy egy kicsit érthetetlen vagyok!!
A supradyn nem hiszem, hogy befolyásolja. A Gabriel jó teszt, egy hét késés után meg tök mindegy, mikor csinálja az ember, ki kellene mutatnia. Én elég kicsi esélyt látok, hogy baba miatt késik, de mondom, csinálj egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: A negatív tesztet délutáni vizeletbõl csináltam gabriel teszel.szerinted mennyire megbízható??a gyógyszer szedése befolyásolja a teszt eredményét vagy azt, hogy nem jött meg?suprady-n szedek
Akkor sem értelek! Teljesen mindegy, hogy most fáj vagy nem fáj, mitõl késik! Késik és kész! Ezért kell a teszt, ha az nega, akkor dokihoz menni, mert oka van, hogy nem jön meg!
A kérdező hozzászólása: Azért nem egyértelmû mert mikor meg akar jönni mindig görcsölök elõtte de most semmi.vagy csak késik??De akkor miért fájnak a melleim már pár hete és furcsán érzem magam?jó volt olyan amikor egész hónapba nem volt meg de már 6 hónapja minden hónapba megjött.a suprady-n gyógyszert elkezdtem szedni már több mint két hónapja.ez nem zavarhatott be??
Semmi értelme most nekiállni mérni! Hónaljban meg pláne. Eleve vagy hüvelyben, vagy szájban kellene. De mivel nem tudod mennyi az alaphõd, így tényleg semmi értelme. Bár nem értem, hogy miért nem egyszerûbb a teszt, aztán meg a doki!
A kérdező hozzászólása: ha holnap reggeltõl elkezdem mérni a hõmet akkor kiderül belõle valami??én ma reggel igaz a hónaljba mértem a hõmet 36, 3 volt nap közbe meg 36, 8 ez mit jelent?
A kérdező hozzászólása: Neked amikor terhes lettél nem is jött meg és elsõ terhességed volt??Nem akarom bemagyarázni magamnak.Anyukám szerint sem vagyok terhes.Akkor tehát 5 napról lecsökkenhet 3 napra és aug.-ba csak úgy egyszerûen késet.De az legalább már jó, hogy kb. fél éve rendesen megjön kivéve aug.ba.

Mértem a hőm és mikor 5 percig mértem akkor 36.6 volt, Mikor meg 10 percig akkor 36.8 Akkor most melyiknek higyjek?

Legjobb válasz: Szia! 5 percig kell mérni, reggel ébredéskor mielõtt kikelnél az ágyból.

Szia! 5 percig kell mérni, reggel ébredéskor mielõtt kikelnél az ágyból.

Ma hajnalba mértem a hőm 36.5, (4óra) visszaaludtam 7 kor megint mértem 36.7. Most akkor melyik a jó?

Mensi elött vagyok 1 héttel,de nem kéne hogy megjöjjön!

Legjobb válasz: mindenképp az a jó, ami közelebb van ahhoz az ébredési idõponthoz, amikor fel szoktál kelni...ezt én is eljátszottam párszor, és rájöszoktam arra, hogy ha fel is ébredek korán erõltetve is de visszalaszok, hogy mindíg ugyen abban az idõben mérjem ha kb minden nap 7-7:30 körül méred, akkor a 36,7 a jó...:)

mindenképp az a jó, ami közelebb van ahhoz az ébredési idõponthoz, amikor fel szoktál kelni...ezt én is eljátszottam párszor, és rájöszoktam arra, hogy ha fel is ébredek korán erõltetve is de visszalaszok, hogy mindíg ugyen abban az idõben mérjem ha kb minden nap 7-7:30 körül méred, akkor a 36, 7 a jó...:)
bocs, hogy 3x ment el:O:O
A kérdező hozzászólása: Köszi!Na most az a baj hogy soha nem tudom egyidõbe mérni mert a munám nem engedi de mindig ébredés után.Mult héten szabin voltam 7 óra fele mértem, a héten 4 kor kellet kelnem(kereskedelem)és akkor mértem.Ezért nem tudom hogy mi van!De szerintem is a 36.7 a jó legalább is én is azt írtam be!
A kérdező hozzászólása: Bocsi, " munkám nem engedi":) )))
sztem akkor ír egy átalghõt pl ma 36, 6 ot...nem tudom...ez így sajna már nem lesz pontos....
Na ezert jobb inkabb az ovulacios teszt, a homerozes nagyon befolyasolhato mar csak ebbol is latszik. Hat meg ha az ember megfazik vagy ilyesmi es hoemelkedese lesz, mar "teves" lesz az eredmeny.

Milyen hőt írjak be a diagramomba? Ma reggel picit másképp keltem és mértem a hőmet, mint eddig, ezért most a tanácsotokat kérném. Reggel 36, 7 volt, két órával később 37, 1. Csak egyszer szoktam mérni minden reggel, csak most elcsúsztam.

Eddig minden reggel 05:30-kor mértem a h?met. Reggel els? mozdulatom, hogy a h?mér?zhöz nyúlok. Utána kelek stb. Ma reggel felébredtem 04:14-kor, mert nagyon ki kellett mennem a wc-re. Visszaaludtam és keltem normálisan 05:45-kor és megmértem a h?met. 36,7 (el?tte négy napig 36,6 volt és holnapra nem várom) Utána visszaaldutam, nem is keltem fel el?tte sem. Majd kíváncsiságból megmértem a h?met 07:45-kor, ugyanis ekkor ébredtem megint. 37,1 lett a h?m. Most akkor melyiket írjam be a diagramomba? Vagy inkább hagyjam ki? Vagy átlagoljak? :) Holnapra nem várom. Ett?l még megjöhet holnap?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ne átlagolj, írd be 36,6-ot szerintem, mennyi szokott lenni az alaphõd? Be tudnád linkelni a diagrammod?? Abból jobban lehetne következtetni arra, hogy megjön avagy sem.

Szia! Szerintem ne átlagolj, írd be 36, 6-ot szerintem, mennyi szokott lenni az alaphõd? Be tudnád linkelni a diagrammod?? Abból jobban lehetne következtetni arra, hogy megjön avagy sem.
Az eleje nem érdekes most:) viszont pé-tõl szépen emelkedik a hõd és ez a lényeg, reményt meg nem feladni mert baba lesz vagy most vagy ezután!! Drukkolok nagyon!!
A kérdező hozzászólása: Õszintén, nekem eléggé kesze-kúsza, nem is annyira reménykedek most (ebben a ciklusban) a babában, nem is görcsölök emiatt. De reménykedek, hogy hamarosan összejön, párom is én már nagyon nagyon várjuk. :I
A kérdező hozzászólása: sikerült! http://www.fertilityfriend.com/home/2e2c12
Oké:) majd csak sikerül, ha nem akkor meg nem:)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom belinkelni a ciklus-os görbémet, mert nem enged belépni. Valami miatt letilt, vagyis a laptop, amirõl netezek. A fertility-be be tudok lépni, ott meg a diagramot nem tudom ide belinkelni, mert nem tudom, hova kattintsak a megosztáshoz. Próbálkozom még. :)
A kérdező hozzászólása: Hú de szép a görbéd!! :) Nagyon szépen emelkedik az ovulációt követõen. És látom, volt is együttlét! Minden esélyed megvan a babára! Még méregesd reggel, az a lényeg, hogy az átlaghõd alá ne menjen a hõd. Ha fent marad, akkor szuper!! :)
linkeld már be a cilksu.hu-s görbéd, azt írod azt betudod, hagy lessem már meg.
Bocs elírtam az alaphõmet, mert tiszta izgalomba vagyok annyira akarom, hogy fennmaradjon és még magasabb is legyen a hõm:DD szóval az alaphõm 36.3:) http://ciklus.hu/images/diagramok/3c8fcae6b6cd0179e09e2c65f3..
A kérdező hozzászólása: Belinkeled a hõgörbédet? Lehet, hogy korábban kéne kelnem. Legalább egy fél órával. Többet nem tudok magamnak megengedni, mert mennem kell dolgozni. Nekem most nyelt vonalzót a hõm, de így is elég lapos, ráadásul az átlaghõmet a ciklus és a fertility is máshova húzta be. Ja és csak a hõmet vezettem ezidáig, semmi mást. (tünet, nyák állapot.) Ja, és az elsõ hónapom is, ezért vagyok ilyen kezdõ. A fertility-s diagramot nem tudom ide becsatolni, egyszerûen nem tudom, hogyan kell. A ciklust igen, de ezt nem. :(
:D lehet:) nekem az alaphõm állandóan 36.4 , , , görbém egyenes sosem volt cikk-cakk benne, szó szerint vonalzót nyel az elsõ felében, majd tüszõrepikor lezuhan 36.-ra..és utána emelkedik:) 36.75 volt a legmagasabb egy napig majd azóta tarjta a 36.7-et..reggeli alapján..viszont egyszer háromkor felkeltem és megmértem ágyban fekve nem pis semmi..akkor 36.2 volt, felkelés nélkül visszaaludtam majd hatkor mértem akkor már a szokásos ébredésim volt ismét a 36.4..szerintem lehet köveztkezõ ciklusodtól mérd egy kicsivel késõbb, (reméljük már nem kell) mindenképpen pár tizeddel magasabb lesz az alaphõd, és minden érték, de próbáld meg egy idõben mérni, állíts órát vagy akármi, nekem sokszor már hamarabb kell pisilni mint hat óra fõleg mostanában, de tartom és szorítom, hogy ne kelljek fel idõ elõtt..lehet ágytálat kell beszerezni:DDD
A kérdező hozzászólása: Akkor ugyanazt mértük. :D Mert én is 36, 7-t mértem, aztán meg 37, 1-t. De elõtte két óráig aludtam. Fel sem keltem, a hõmérõzés is két mozdulat volt. Lehet korán van a 05:30? Mert ha mondjuk minden nap 07:30-kor kelnék, akkor mindig magasabb hõt mérnék és akkor nem lenne olyan lapos a diagramom? :D
Elsõ vagyok ismét..na most kíváncsiságból megmértem a napközbeni hõmet, reggel hatkor szoktam amúgy, akkor nekem most a luteális fázisban 36.7 most viszont 37.2 normál esetben nekem eddig mikor próbaképpen mértem nappal is..azt persze a diagrammba nem vettem figyelembe, csak egy tizedes emelkedés volt..úgyhogy most én is elkezdtem reménykedni:)
A kérdező hozzászólása: Én is drukkolok neked!! Elõbb-utóbb lesz baba, nem mindenkinek sikerül elsõre. :) Ezért nem is görcsölök (már) ezen. A nõdokim is azt mondta, hogy ne görcsöljek, hanem szeressük egymást a párommal. Azóta ezt teszem.

A pém után mértem a hőmet 36.9 volt. Most 9 napja volt pém most 37.1. lehet baba?

szurkált a méhemnél napokig. és gondoltam csak megmérem mert ha beágyazodás megtörtént fentebb kell mennie nem?

Legjobb válasz: A pé és a mostani 37,1 között mennyi volt a hõd? Vagy végig 36,9? A hõemelkedés pozitív, fõleg ha fennt marad. :) A closti nagyon jó dolog, én is szedtem, a második hónapban terhes is lettem.:) Hátránya hogy lehet tõle egy kis ciszta, és hogy a méhnyálkahártyád vékonyítja, így nehezíti a baba megmaradását. Drukkolok!

A pé és a mostani 37, 1 között mennyi volt a hõd? Vagy végig 36, 9? A hõemelkedés pozitív, fõleg ha fennt marad. :) A closti nagyon jó dolog, én is szedtem, a második hónapban terhes is lettem.:) Hátránya hogy lehet tõle egy kis ciszta, és hogy a méhnyálkahártyád vékonyítja, így nehezíti a baba megmaradását. Drukkolok!
Akinek vekony a mehnyalkahartyaja, annak ajanlom a palastfu teat, mert felkesziti a mehet a terhessegre, es segiti a beagyazodast. Nekem bejott :o)
Tehát még van 5 napod a nemvártig. Addig még a hõd is változhat tudod. Szóval csak nyugodtan, ne görcsölj rajta, ne is gondolj rá. Drukkolok, hogy sikerüljön!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!