Találatok a következő kifejezésre: Most megyek 18 (23 db)

Most megyünk 18 hetes uh-ra. Mit tegyek, hogy aktív legyen a baba, s ezáltal talán még a nemét is megmutassa?

Itthon eszek egy csokit, útközben meg pár korty kólát iszok. Ez elég? Vagy még valami egyéb praktika is, amit be lehet vetni? Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! szerintem ez bõven elég :) tutira ébren lesz a babád, én mondjuk csak annyit tettem, hogy szénsavas vizet ittam és bevált :) ébren volt a picurim egész végig :)) Boldog Babavárást! 20h km

Szia! szerintem ez bõven elég :) tutira ébren lesz a babád, én mondjuk csak annyit tettem, hogy szénsavas vizet ittam és bevált :) ébren volt a picurim egész végig :) ) Boldog Babavárást! 20h km
Én bekóláztam megittam egy 3in1 nescafét, megettem egy fél tábla csokit:D(nem akartam a véletlenre bízni) Rugdosott egész addig amíg oda nem értünk a 4d-s UH-ra és a dvd-t gyakorlatilag végigaludta:) . Jó hír! Úgy feküdt, hogy a 2d-n látszott a nunija. Szóval nem muszáj aktívnak lennie csak úgy fordulnia. Kérdésedre válaszolva:Elég a csoki meg a kóla szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Lányok! Akkor csoki és a kóla a pociba :) meg beszélgetés a törpével, hogy mutassa meg magát nekünk! :) :) :)
A kérdező hozzászólása: Kisfiú! :)
GRATULÁLOK!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen! :) ))))

Gerincferdülésem van 3 éve járok gyteisre, most kell mennem kontrollra semmit nem javult 3 év alatt, lenne ha kiírna, mert rengeteg időmet elveszi mert nemsuli után van rögtön és a tanulás rovására megy 18 éves korom előtt egy hónappal ki fog?

Legjobb válasz: Szia! Nem írtak fel neked fûzõt? vagy csak velem szemétkedtek? Én aztmondom, folytasd. 18 vagyok, 4-5 éve kéne hordanom a fûzõt, de elötte is volt. Ano kórházba is kellett feküdnöm 1 hete, csak úgy. Volt gyógytesi, meg fizioterápia. A fûzõt meg nembírtam elviselni. De aztmondák a dokik, ha nemjavuk, akkor mûtét. Vagyis valami fém lapokat tesznek a gerincem mellé. De nemmentem vissz, pár hét hordás után se, mert a dokim egy állat volt. Bánom. Nagyon sokat fáj a hátam, félek ha terhes leszek nemfogom tudni kihordani. De én úgyérzem, hogy már késõ lenne. Szerintem bármit is mondd a doki, csináld amit mondd, ahogy mondja. Én meguntam. Azóta is a sukiorvos elõtt égek évente, hogy sokha nemmegyek ortopédiára. De nem is, én ezt már nembírnám. Bánom, hogy nemkezeltettem, de úgyse csinálnám. Te ne hanyagold el magad. Egy életed van, legalább egészségesen éld le. Mielõtt téged is egy teknõbe kényszerítenek. Nekem azóta is a polcomon porpsodik..:'(

Szia! Nem írtak fel neked fûzõt? vagy csak velem szemétkedtek? Én aztmondom, folytasd. 18 vagyok, 4-5 éve kéne hordanom a fûzõt, de elötte is volt. Ano kórházba is kellett feküdnöm 1 hete, csak úgy. Volt gyógytesi, meg fizioterápia. A fûzõt meg nembírtam elviselni. De aztmondák a dokik, ha nemjavuk, akkor mûtét. Vagyis valami fém lapokat tesznek a gerincem mellé. De nemmentem vissz, pár hét hordás után se, mert a dokim egy állat volt. Bánom. Nagyon sokat fáj a hátam, félek ha terhes leszek nemfogom tudni kihordani. De én úgyérzem, hogy már késõ lenne. Szerintem bármit is mondd a doki, csináld amit mondd, ahogy mondja. Én meguntam. Azóta is a sukiorvos elõtt égek évente, hogy sokha nemmegyek ortopédiára. De nem is, én ezt már nembírnám. Bánom, hogy nemkezeltettem, de úgyse csinálnám. Te ne hanyagold el magad. Egy életed van, legalább egészségesen éld le. Mielõtt téged is egy teknõbe kényszerítenek. Nekem azóta is a polcomon porpsodik..:'(
nem igazán értem a kérdést... de csak azt tudom mondani, csináld rendesen a gyógytesit és ússz! nekem van fûzõm... túlzás nélkül borzalmas! nem akarj idáig jutni. csináld, megéri.

Most lettem 18 éves tegnap. Így lehet jelentkezni a szexpartner keresõre? XD Nem megyek csak kérdem, kíváncsiság.

Legjobb válasz: Sajnos téged pár évvel ez elõtt életre szólóan letiltottak, szóval ha próbálkozol se jelentkezhetsz!!!

Sajnos téged pár évvel ez elõtt életre szólóan letiltottak, szóval ha próbálkozol se jelentkezhetsz!!!
Nem mész mi? Nem a fa.zt nem
fiú vagy vagy lány?
Ha lány vagy, akkor ezzel a kérdéssel máris jelentkeztél a kis gyökerek szexpartnerkeresõjén.
Persze, eddig is fent voltál :D
A kérdező hozzászólása: Én fiú vagyok o.o és nem megyek... Eszembe jutott de hülyeség, úgy sem érek semmit :P


Mit tegyek ahhoz, hogy testnevelés tanár legyek, illetve mennyit keres egy tesitanár havonta? 18 éves fiú vagyok és most megyek 11-be (nem buktam meg)

Legjobb válasz: tesi szakra kell jelentkezned (azt hiszem, testnevelés-edzõ a pontos neve) itt második félév végén a tanári szakirányt választod és megjelölöd a minor szakot (ez lesz a másik tárgy, amit majd taníthatsz). ha ezt lenyomtad 6 félév alatt, akkor jelentkezel utána tanári mester képzésre. ez újabb 5 félév. ha az is megvan, akkor taníthatsz.

tesi szakra kell jelentkezned (azt hiszem, testnevelés-edzõ a pontos neve) itt második félév végén a tanári szakirányt választod és megjelölöd a minor szakot (ez lesz a másik tárgy, amit majd taníthatsz). ha ezt lenyomtad 6 félév alatt, akkor jelentkezel utána tanári mester képzésre. ez újabb 5 félév. ha az is megvan, akkor taníthatsz.
A tanárok közalkalmazottak, bértábla alapján kapják a fizetésüket. Kezdõfizetés amit mondjuk meg is kapsz 90 ezernél nem több az biztos. Egy szakos tanár nincs, szóval egyetemen egy másik szakot is tanulnod kell. http://tf.hu/

Testőrnek szeretnék menni hol kezdjem? Most megyek 9 edikbe de majd utána mikor be töltötem a 18 Testőr ( akarok ) Szeretnék lenni vannak ilyen cégek?

Legjobb válasz: Tanulj tovább rendõr- vagy katonasuliban. Ha kicsit többet szeretnél az élettõl,mint egy akárkicsoda õrzése,nem árt egy érettségi!Ezzel máris biztosítod a továbbtanulást,a külömbözõ emelt szintû ismeretek elsajátításának lehetõségét! A testõrképzõben amúgy is szükséged lesz az ott szerzett alapokra!

Tanulj tovább rendõr- vagy katonasuliban. Ha kicsit többet szeretnél az élettõl, mint egy akárkicsoda õrzése, nem árt egy érettségi!Ezzel máris biztosítod a továbbtanulást, a külömbözõ emelt szintû ismeretek elsajátításának lehetõségét! A testõrképzõben amúgy is szükséged lesz az ott szerzett alapokra!

18 hetes vagyok. Ha most megyek 4D-s uh-ra, mire számíthatok?

Legjobb válasz: Már egész jól fog látszódni a babád, bár még ugyebár nincs kikerekedve, de már mindene jól kivehetõ és ha még nem tudod, hogy fiú lesz-e vagy lány akkor nagy valószínûséggel már ezt is meg fogják tudni mondani.

Már egész jól fog látszódni a babád, bár még ugyebár nincs kikerekedve, de már mindene jól kivehetõ és ha még nem tudod, hogy fiú lesz-e vagy lány akkor nagy valószínûséggel már ezt is meg fogják tudni mondani.
En is most voltam 17 hetesen es 4 naposan.Nekem teljesen atneztek a babat, meg az ujjait is megszamoltuk, kaptam egy kis filmecsket is rola..Ez volt az elso hasi ultrahangom, eddig mind huvelyi volt. Jol latni mar minden reszet, tatogott is amikor epp belestunk hozza, meg imadkozott, ossze volt kulcsolva a keze :-))
A masodik valaszolo vagyok, nekem sajnos nem lattak a nemet mert annyit mozgott, pedig pont azert is mentem hogy hatha megtudom..majd kovetkezokor..
Én 14 hetesen mentem el 4D-re, tök jól látszódott a kisbaba :) hogy fiú vagy lány, rendesen eldugta... de nem is az a lényeg, hanem egészséges, 9 centi teljes nagyságban :D szépen látszott a gerince, a kezei, lábai, feje. Ha megteheted anyagilag, érdemes többször elmenni 4D-re szerintem!! Minden jót.
Szia. Ha "csak" arra vagy kíváncsi, hogy megvan-e mindene, akkor elmehetsz most is, de ha vársz még a 25 hétig kb, akkor már igazi kis husikát fogsz látni, nem pedig egy kis "csontvázat". Ha õ is akarja a nemét már most is megtudják mondani, de vannak nagyon szégyenlõs babák is. Mi a 27 héten voltunk, és igazi élmény volt. Mindent láttunk. Üdv, 36 hetes kismama
Szia! Egyetértek az elõttem szólókkal! esetleg nézd meg ezt a leírást: http://www.csodabent.hu/mikorerdemes és a galériát: http://www.csodabent.hu/galeria
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Azóta a fiam 1 éves :)

Most megyek a 18. heti genetikai ultrahangra. Nem magánrendelésre hanem kórházba. Ilyenkor apuka jobb ha otthon marad?

Legjobb válasz: Ahogy te szeretnéd! Nálunk a 20. héten küldenek el, így én a héten voltam (kórházban). A férjem sajnos nem ért rá, így egyedül mentem. A váróban még ketten vártak a vizsgálatra, mindketten párjukkal. Beengedték õket, (szerintem mindenütt így van) mosolygós arccal jöttek ki. A genetikai ultrahang hasi UH. Te döntesz. Együtt biztosan bensõségebb.

Ahogy te szeretnéd! Nálunk a 20. héten küldenek el, így én a héten voltam (kórházban). A férjem sajnos nem ért rá, így egyedül mentem. A váróban még ketten vártak a vizsgálatra, mindketten párjukkal. Beengedték õket, (szerintem mindenütt így van) mosolygós arccal jöttek ki. A genetikai ultrahang hasi UH. Te döntesz. Együtt biztosan bensõségebb.
Ha a párom ráér, akkor én mindenhova magammal cipelem ami a babáról szól.A férfiakban az apai ösztön nehezebben alakul ki, mint a nõkben az anyai.Majd csak akkor fogják érezni, h apák igazán, ha már megszületett a gyermek.De ha elcipeled magaddal szívhangot hallgatni, vagy UH-ra, akkor neki is könnyebben megy.Jobban érzi azt, h már most egy ember aki a pocakodban van.
Például a SOTE I. ben nem engedik be a hozzátartozókat, de épp ezért vannak lehetõségek, hogy vegyél képet, felvetesd videóra, még akkor is ha nem magán dokihoz mész... Pl egy sima kép 500 egy színes (de ezt nem mindig tudnak csinálni) 1000, vizsgálat videókazira rögzítése 2500, és hamarosan lesz lehetõség a DVDre íráshoz is. Valahol érthetõ is, hogy nem engednek be, hisz egy rendelõben több gép is van, és azokat csak egy vékony paraván meg egy függöny választja el, engem pl eszméletlenül zavart volna, ha az elsõ hüvelyi UHnál hallom egy idegen pasi lelkendezését a másik gépnél, valamint biztos tiszta "görcsös" lettem volna, nem tudtam volna lazítani. Igaz állítolag itt is néha néha bemehetnek az apák, ha fogadott doki van, valamint nincsenek tele a vizsgálók.
Ahogy ti szeretnétek. A legtöbb helyen nem gond, természetesnek veszik, hogy apa is ott akar lenni. Ráadásul ez egy kicsit hosszabb, alaposabb vizsgálat, nagyon jól látszik már a picur, nem érdemes kihagyni. Kérésre fel is vehetõ. Jó babavárást!
Ha apuka akar menni, had menjen veled. Ha meg szívesebben maradna otthon, az se baj. Az én párom sose jött velem egy vizsgálatra se, mégis csodás apukája a 2 gyerkõcünknek.
Fantasztikus élmény, vidd magaddal. Az én párom nem egy lelkizõs. bújós típus, de ettõl úgy elérzékenyült, hogy el se lehet mondani. Nekem már a 12 hetesen is bent volt, az is hasi volt. Én sem tudtam, hogy mire számítsak, megkérdeztük és beengedték. Nem is gondoltam, hogy el akar majd jönni, és most jobban várja a követketõt, mint én. Szerintem ezekre az élményekre nekik is szükségük van!!!
Mi holnap megyünk és jön apuka is(kórházban lesz a vizsg.).Elõre megkérdeztem, hogy apuka jöhet-e és igen volt a válasz.Szerintem te is vidd magaddal, biztos nagy élmény lesz.Én már várom.18 hetes kismama

Gyõr-Moson-Sopron megyében melyik gimiben lehet (18 év alatt) levelezõsön tanulni?

Legjobb válasz: Levelezõ képzésben (tehát amikor szombatonként vannak a konzultációs órák - nem tudom, h erre gondoltál-e), csak 23 év felettiek vehetnek részt. Esti gimibe (ami hétköznap 2-3 délutánt érint) csak nem tanköteles diák járhat. Ez jelenleg vkinél 18 év, vkinél 16.

Levelezõ képzésben (tehát amikor szombatonként vannak a konzultációs órák - nem tudom, h erre gondoltál-e), csak 23 év felettiek vehetnek részt. Esti gimibe (ami hétköznap 2-3 délutánt érint) csak nem tanköteles diák járhat. Ez jelenleg vkinél 18 év, vkinél 16.
A kérdező hozzászólása: Ohh akkor estin... :/

23 hetes vagyok, ma megyek uh-ra! Ha a 18. heti genetikai uh-on nem látott a doki semmi bajt, akkor ugye már most sem fog elváltozásokat, rendellenességet találni? Kitudják ezt szűrni 18 hét körül, vagy később is jellemző?

Kicsit aggódom, mert ennyi hét alatt szinte semmit nem növekedett a pocim, félek, hogy nem fejl?dik rendesen!

Legjobb válasz: Nyugi! Nem szabad bevonzani a negatív dolgokat! Alkati adottság, hogy nem nõt a hasad! Biztosan minden rendben van. Beszélgessél sokat a Picihez, mondd el neki, hogy nagyon várjátok, és neki annyi a dolga hogy ügyesen nõvögessen, fejlõdjön. Én is így csináltam. Hidd el ugrás szerûen fog nõni a hasad!

Nyugi! Nem szabad bevonzani a negatív dolgokat! Alkati adottság, hogy nem nõt a hasad! Biztosan minden rendben van. Beszélgessél sokat a Picihez, mondd el neki, hogy nagyon várjátok, és neki annyi a dolga hogy ügyesen nõvögessen, fejlõdjön. Én is így csináltam. Hidd el ugrás szerûen fog nõni a hasad!
A kérdező hozzászólása: :) Köszi a jótanácsot!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!